Main Content:

Pagini: 1 ... 471 472 [473] 474 475 ... 633

Lupta noastra

Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7080 : Iunie 16, 2015, 02:53:12 »


Memorat
 • voica
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1988
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7081 : Iunie 16, 2015, 09:04:29 »

In urma cu 25 de ani, in dimineata acestei zile, aveam obrajii siroiti din cauza gazelor lacrimogene care ieseau din canalizarile Bucurestiului. Era prima data cand il inhalam si-i simteam asprimea pe gat dupa Revolutia din Decembrie 1989. Brusc, lupta noastra inregistrase un contraatac dur, in inima Cpitalei Romaniei, in epicentrul afirmarii sperantelor noastre, in Piata Universitatii. Nu am fost acolo in timpul represiunii, a celei fizice, fiind plecat din tara, dar am receptionat cu o durere amplificata de neputinta represiunea psihica la care am fost supusi prin acea barbarie "de stat si de partid". Cu totii, dintr-o data, am inteles ca toti dusmanii tarii, mai ales cei din interiorul ei, erau pe aceleasi pozitii, gata sa ne rapuna. Dintr-o data, toate aprehensiunile noastre, toate nemultumirile majore pe care le comunicam majoritatii primisera o confirmare absoluta, cea a crimei programate.Daca nu as fi fost in acolo trasa de mana cu forta de catre protestatri, v-as fi crezut. Si eu si sotul meu am trait un cosmar. Asa zisii demonstranti pasnici nu erau de loc pasnici. Se agatau de toti  trecatorii si-i amageau cu bani doar s-or aseza cu ei in P.ta Universitatii. Daca nu vroiai deveneu violenti. Sigur ca am reclamat si ca noi si altii. Regeretabil ca au venit minerii, dar pentru ce am tras eu si sotul meu s-a meritat violenta minerilor cu cei din piata. Eu pasterz o amintire trista dar cu totul diferita. Si acum si t in nari mizeria, mirosul de urina din Piata. Dar noi in 25 de ani nu am fost vocali . Ne-au luat-o inainte cei din opozitie. De fapt asta nu sa inteles, vointa celor 85 la suta. Cei din Piata doreau  se se faca dupa pofta celor 25 la suta. Si va intreb cine a incalcat democratia grosolan ?
Imi pare rau Domnule Iosif ca vin si eu cu cate ceva care nu va place. V-am rugat si va rog si acum deconectati-ma. Nici mie nu-mi place sa citesc zilnic doar postarile domnului kronsdtat. De fapt sunt doi trei preocupati numai cu denigrarea anumitei parti a democratiei romanesti.
Imi cer scuze pentru interventie.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7082 : Iunie 16, 2015, 10:06:16 »

http://www.buciumul.ro/2015/06/16/fara-precedent-apel-catre-deputati-nu-legiferati-prigoana-antilegionara/
ULTIMA ORA! Dupa a treia solicitare de participare reprezentantilor Partidului Totul Pentru Tara li s-a blocat accesul la dezbaterea din Comisia Juridica a Camerei deputatilor acest lucru fiind comunicat telefonic.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7083 : Iunie 16, 2015, 10:10:43 »WILLY: HAI CA NE CERTAM!
NIMENEA NU CONTESTA RESITA SI REVOLUTIONARII DIN RESITA SAU TIMISOARA   INSA

DOMNIA VOASTRA ATI SEMNAT CU SS AL SSLIIC PROTOCOLUL TRADARII DIN 23 sept 2014..


ATI ACCEPTAT "NOUA DOSARIADA CU PLIMBAREA SI PREDAREA DE CATRE TITULARI A CERTIFICATELOR ORIGINALE"

DE CE AI ACCEPTAT JOCUL LOR WILLY?


REGLARE DE CONTURI CU CEI CARE AU PROMIS CA DAU BANI PENTRU REPREZENTARE APOI NU AU COTIZAT?

COLECTAREA DE SUME DE BANI_DONATII PTR SECTIA REVOLUTIONARILOR DIN PSD?

DE CE NU SPUI ADEVARUL?

EU SPUN CLAR,DIRECT SI PRECIS WILLY:

JOS MAFIA TRAFICANTILOR DE CERTIFICATE PRESCHIMABILE DIN AN IN AN..

BATAIA DE JOC TREBUIE SA INCETEZE...JOS OUG 95/2014  DATA LA RAZBUNARE DE CIUMPALACUU SANDA@ponta...

banii,indemnizatiile pentru luptatorii remarcati,imediat si nediscriminatoriu!!!

willy  willy.

FII EROUL PE CARE IL CUNOSTEAM SI UN LUPTATOR REMARCAT IN ZILELE LUI DECEMBRIE 1989 ;  NU TE TRANSFORMA DIN EROU INTR-UN MILOG CERSETOR PE LA USILE LUI SANDA...

PASTREAZA_TI DEMNITATEA SI NU NE MAI TINE PREDICI DE SUPUSENIE...

JOS OUG 95

JOS GUVERNUL PONTA CU TOTI SERVITORII LUI!
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7084 : Iunie 16, 2015, 13:57:40 »

http://www.curentul.info/politic/11190-turnatorul-nica-a-mintit-astazi-cu-nesimtire-comisia-juridica
Turnătorul Ciprian Nica a mințit astăzi cu nesimțire Comisia Juridică
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7085 : Iunie 16, 2015, 21:14:36 »


Pentru mine a fost lovitura de stat. Cativa magistrati de la Curtea Constitutionala, cu o parte a celor de la C.S.M. si cu complicitatea tacita a politicienilor,
au anulat voturile romanilor care au participat la referendumul de demitere a presedintelui hot Basescu. Romanii au drepturile politice anulate de hoti.
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7086 : Iunie 16, 2015, 21:47:58 »

Bun a fost lovitura de stat,dar ce fel de lovitura a fost cand hotii au cazut hotii s-au ridicat,comunisti au fost comunisti sunt inca............. si tare-mi este teama ca astea vor dainuii peste veacuri si-i vor conduce si pe copiii si nepotii nostrii.

P.S. Sa nu uitam cum am stat in strada cu totii la -grade,in ploaie,lapovita si zapada si cum am fost fugariti si ciomagiti de jandarmi iar cand au cazut guvernele pdl-iste ne-am bucurat cu totii.Nu trebuie uitate nici cozile de la sectiile de vot ca si acestea au facut parte din peisajul national.
Haide-ti sa fim cinstiti,cu totii ne-am bucurat atunci iar acum vrem sa schimbam registrului c-o alta tonalitate mai innalta.Atunci a fost; Moartea regelui bucuria nebunului acum ..............?
Memorat
 • DAN IOSIF
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 244
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7087 : Iunie 16, 2015, 22:47:28 »

Cand vreodata credeti ca imperatorul KLAUSSS va da drepturile revolutionarilor? El militeaza pt anularea drepturilor romanilor din diaspora IOSIFEE de ce nu postezi nimic cu ultimile declarati la BRUSSEL a a alesului?
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7088 : Iunie 16, 2015, 23:09:42 »

Te astept pe tine, domnule Dan. Daca ai declaratiile, te rog sa le postezi, nimeni nu te impiedica.
A fost lovitura de stat impotriva noastra, domnule Kostas, a poporului roman, nu impotriva hotilor.
Memorat
 • DAN IOSIF
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 244
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7089 : Iunie 16, 2015, 23:21:18 »

Domnule Iosif esti mai dibaci cu netul cred ca sti bine la ce ma m referit si sunt sigur ca stai sa vezi reacti. Dupa declaratiile imperatorului tot mai multi romani vor sa renunte la cetatenia romana o fi bine o fi rau? Nu stiu dar esti administratorul unu I site  care promoveaza ideea de libertate de lupta de rezistenta sunt dezamagit ca nu ai luat atitudine.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7090 : Iunie 16, 2015, 23:54:45 »

Nu vreau sa te dezamagesc - trimite-mi ceea ce ai si postez eu (sau da un link, doua, de preferat cu texte in limba romana).
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7091 : Iunie 17, 2015, 00:00:59 »

In urma cu 25 de ani, in dimineata acestei zile, aveam obrajii siroiti din cauza gazelor lacrimogene care ieseau din canalizarile Bucurestiului. Era prima data cand il inhalam si-i simteam asprimea pe gat dupa Revolutia din Decembrie 1989. Brusc, lupta noastra inregistrase un contraatac dur, in inima Cpitalei Romaniei, in epicentrul afirmarii sperantelor noastre, in Piata Universitatii. Nu am fost acolo in timpul represiunii, a celei fizice, fiind plecat din tara, dar am receptionat cu o durere amplificata de neputinta represiunea psihica la care am fost supusi prin acea barbarie "de stat si de partid". Cu totii, dintr-o data, am inteles ca toti dusmanii tarii, mai ales cei din interiorul ei, erau pe aceleasi pozitii, gata sa ne rapuna. Dintr-o data, toate aprehensiunile noastre, toate nemultumirile majore pe care le comunicam majoritatii primisera o confirmare absoluta, cea a crimei programate.

Daca nu as fi fost in acolo trasa de mana cu forta de catre protestatri, v-as fi crezut. Si eu si sotul meu am trait un cosmar. Asa zisii demonstranti pasnici nu erau de loc pasnici. Se agatau de toti  trecatorii si-i amageau cu bani doar s-or aseza cu ei in P.ta Universitatii. Daca nu vroiai deveneu violenti. Sigur ca am reclamat si ca noi si altii. Regeretabil ca au venit minerii, dar pentru ce am tras eu si sotul meu s-a meritat violenta minerilor cu cei din piata. Eu pasterz o amintire trista dar cu totul diferita. Si acum si t in nari mizeria, mirosul de urina din Piata. Dar noi in 25 de ani nu am fost vocali . Ne-au luat-o inainte cei din opozitie. De fapt asta nu sa inteles, vointa celor 85 la suta. Cei din Piata doreau  se se faca dupa pofta celor 25 la suta. Si va intreb cine a incalcat democratia grosolan ?
Imi pare rau Domnule Iosif ca vin si eu cu cate ceva care nu va place. V-am rugat si va rog si acum deconectati-ma. Nici mie nu-mi place sa citesc zilnic doar postarile domnului kronsdtat. De fapt sunt doi trei preocupati numai cu denigrarea anumitei parti a democratiei romanesti.
Imi cer scuze pentru interventie.

Doamna, cu tot respectul pe care-l datorez oricarui membru al Forumului, daca aceasta este parerea dumneavoastra, inseamna ca faceati parte dintre acei trecatori prin Piatat Universitatii carora studentii le lipeau pe spate hartiute cu secerea si ciocanul. Nu avem nimic in comun si e foarte bine asa. Trebuie sa mai adaug ceva, totusi, pentru ca textul dumneavoastra insinueaza o acuzatie. Ca si in 15 Noiembrie 1987, in Decembrie 1989, in iarna dintre 2011 si 2012, pana in vara, nici in Piata Universitatii nu m-a platit nimeni sa merg, sa protestez, sa ma simt bine langa cei cu care rezonam impreuna. Eram membru al Consiliului Local al municipiului Brasov in acea vreme si nu reuseam sa ajung decat duminica la Bucuresti, cel mult si sambata, cand aveam noroc si puteam sa plec mai repede, dar acelea au fost cel mult doau exceptii. Considerati ca as fi mers la Bucuresti, la protestul din Piata pentru bani? Noi, membrii CLBv am votat in luna ianuarie a anului 1990 ca nu suntem de acord sa fim membrii FSN, deci, implicit, nici sa fim platiti de la Bucuresti si am continuat sa ne luam salariile de la vechile noastre locuri de munca, de unde eram detasati ca sa ne ocupam de treburile municipiului pana la alegerile din 20 mai. Pentru ca nu am vrut sa ne inscriem in FSN-ul care isi anuntase participarea la alegeri, am ramas cu vechile salarii. Al meu ar fi fost de trei ori mai mare daca as fi acceptat. In aceasta situatie, credeti ca as fi acceptat bani murdari pentru a participa la un protest? Jigniti foarte multi oameni de buna conditie, patrioti, idealisti, care nu si-au inchipuit ca dupa un sfert de secol diversiunea cu plata protestatarilor inca va mai fi incercata de cineva. Este posibil ca diversionistii profesionisti, care se ocupau din partea puterii politice de fenomenul Piata Universitatii, sa-si fi infiltrat niste oameni pe acolo, carora sa le dea si bani ca sa discrediteze Piata, dar acelea au fost contramasuri diversioniste, nimic altceva. Nu-mi imaginam ca aceasta diversiune poate dura un sfert de secol!

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7092 : Iunie 17, 2015, 16:14:39 »

Nu vreau sa te dezamagesc - trimite-mi ceea ce ai si postez eu (sau da un link, doua, de preferat cu texte in limba romana).
Este vorba de drepturile sociale !
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20227054-klaus-iohannis-intalnit-bruxelles-premierul-britanic-david-cameron.htm
"Preocuparea prim-ministrului Cameron este, nu neaparat legata de acest drept, si chiar a subliniat ca, dupa parerea lui, acest drept este un drept castigat si trebuie pastrat, ci faptul ca, in cadrul acestei miscari sunt, totusi, foarte multe persoane care solicita beneficii sociale si aici apare problema. Iar, in acest context, eu am propus sa incepem un proces de reflectie cum putem sa despartim dreptul la libera miscare de dreptul la beneficii sociale si cum poate fi acest lucru pus in acord cu toate statele membre", a mentionat Iohannis.

Presedintele a adaugat ca a constatat "cu bucurie" si a subliniat acest lucru, ca David Cameron "a venit din proprie initiativa cu afirmatia de acceptare a dreptului la libera circulatie a persoanelor in cadrul Uniunii Europene, fiind preocupat (...) de partea financiara, de beneficii sociale".

"Nu este simplu, nu a spus nimeni ca este simplu, dar, dupa parerea mea, in acest mod putem sa rezolvam problema fiindca ati vazut si in Italia, si in Germania si, sigur, in Marea Britanie, problema fundamentala nu a fost ca romanii s-au dus acolo sa munceasca. Acesta e un lucru care a fost acceptat tacit de tarile respective si eu mi-am permis de fiecare data in relatia bilaterala sa subliniez ca pentru Romania este oarecum o pierdere ca forta de munca calificata merge in alta parte si munceste acolo, dar nu asta a fost problema. Ci problema a fost ca sunt, totusi, oameni care merg acolo pentru a beneficia de anumite drepturi sociale, mai exact de ajutor de somaj, fara sa fi muncit in tara respectiva. Sigur, tratatele Uniunii spun ca toti cetatenii trebuie tratati egal si, daca cetatenii originari din acea tara beneficiaza de ajutor de somaj, atunci au fost unii care au speculat exact acest lucru si s-au dus pentru ajutorul de somaj acolo. Lucru care deranjeaza si politic si putem sa intelegem acest lucru. Dar nu vreau ca din acest motiv, fiindca unii beneficiaza poate un pic pe nedrept de anumite beneficii sociale, sa punem sub semnul intrebarii dreptul la libera circulatie a fortei de munca", a mai spus Klaus Iohannis.

Potrivit presedintelui, "nu este chiar asa simplu tocmai datorita principiului tratamentului egal". "Daca vorbim de o tara x, nu vreau sa nominalizez acum, unde si la noi, de exemplu, cine intra in somaj are dreptul la o alocatie de somaj. Ei nu vor sa dea, de fapt, aceasta alocatie decat celor care au muncit deja o anumita perioada de timp in tara respectiva, ori asta introduce o inegalitate in tratament. Deci, aici e problema juridica", a explicat el.
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7093 : Iunie 17, 2015, 17:40:33 »

Nu vreau sa te dezamagesc - trimite-mi ceea ce ai si postez eu (sau da un link, doua, de preferat cu texte in limba romana).
Este vorba de drepturile sociale !
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20227054-klaus-iohannis-intalnit-bruxelles-premierul-britanic-david-cameron.htm
"Preocuparea prim-ministrului Cameron este, nu neaparat legata de acest drept, si chiar a subliniat ca, dupa parerea lui, acest drept este un drept castigat si trebuie pastrat, ci faptul ca, in cadrul acestei miscari sunt, totusi, foarte multe persoane care solicita beneficii sociale si aici apare problema. Iar, in acest context, eu am propus sa incepem un proces de reflectie cum putem sa despartim dreptul la libera miscare de dreptul la beneficii sociale si cum poate fi acest lucru pus in acord cu toate statele membre", a mentionat Iohannis.

Presedintele a adaugat ca a constatat "cu bucurie" si a subliniat acest lucru, ca David Cameron "a venit din proprie initiativa cu afirmatia de acceptare a dreptului la libera circulatie a persoanelor in cadrul Uniunii Europene, fiind preocupat (...) de partea financiara, de beneficii sociale".

"Nu este simplu, nu a spus nimeni ca este simplu, dar, dupa parerea mea, in acest mod putem sa rezolvam problema fiindca ati vazut si in Italia, si in Germania si, sigur, in Marea Britanie, problema fundamentala nu a fost ca romanii s-au dus acolo sa munceasca. Acesta e un lucru care a fost acceptat tacit de tarile respective si eu mi-am permis de fiecare data in relatia bilaterala sa subliniez ca pentru Romania este oarecum o pierdere ca forta de munca calificata merge in alta parte si munceste acolo, dar nu asta a fost problema. Ci problema a fost ca sunt, totusi, oameni care merg acolo pentru a beneficia de anumite drepturi sociale, mai exact de ajutor de somaj, fara sa fi muncit in tara respectiva. Sigur, tratatele Uniunii spun ca toti cetatenii trebuie tratati egal si, daca cetatenii originari din acea tara beneficiaza de ajutor de somaj, atunci au fost unii care au speculat exact acest lucru si s-au dus pentru ajutorul de somaj acolo. Lucru care deranjeaza si politic si putem sa intelegem acest lucru. Dar nu vreau ca din acest motiv, fiindca unii beneficiaza poate un pic pe nedrept de anumite beneficii sociale, sa punem sub semnul intrebarii dreptul la libera circulatie a fortei de munca", a mai spus Klaus Iohannis.

Potrivit presedintelui, "nu este chiar asa simplu tocmai datorita principiului tratamentului egal". "Daca vorbim de o tara x, nu vreau sa nominalizez acum, unde si la noi, de exemplu, cine intra in somaj are dreptul la o alocatie de somaj. Ei nu vor sa dea, de fapt, aceasta alocatie decat celor care au muncit deja o anumita perioada de timp in tara respectiva, ori asta introduce o inegalitate in tratament. Deci, aici e problema juridica", a explicat el.

Acest subiect tot revine în ultimul timp, sub o formă sau alta, şi m-am săturat de atitudinea de slugă a multora din aşa zişii "reprezentanţi" ai acestei naţii.
  Aproape toţi şefii de stat sau guvern din ţările dezvoltate ale Europei au uitat suspect de repede că "principiul tratamentului egal" a fost foarte bun pentru ei atunci când şi-au mărit ( substanţial !! ) pieţele de desfacere ale produselor proprii cu care au "invadat" ţările nou primite în uniune.
 Când acelaşi principiu le impune  un " tratament egal" pentru cei pe spatele cărora şi-au dezvoltat afacerile nu mai vor să îl respecte.
 Ce este mai grav este faptul că "fraierii" din ţările fost comuniste acceptă această măgărie fără să îi tragă de mânecă:

  " Alooo, domnu' X, acum e prea târziu să schimbaţi acordurile semnate deja!
 După ce v-aţi văzut cu sacii în căruţă nu vă m-ai convin ??
  Să vă fie ruşine!!"

[/quote]
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • vamil
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1095
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7094 : Iunie 17, 2015, 18:11:21 »

In urma cu 25 de ani, in dimineata acestei zile, aveam obrajii siroiti din cauza gazelor lacrimogene care ieseau din canalizarile Bucurestiului. Era prima data cand il inhalam si-i simteam asprimea pe gat dupa Revolutia din Decembrie 1989. Brusc, lupta noastra inregistrase un contraatac dur, in inima Cpitalei Romaniei, in epicentrul afirmarii sperantelor noastre, in Piata Universitatii. Nu am fost acolo in timpul represiunii, a celei fizice, fiind plecat din tara, dar am receptionat cu o durere amplificata de neputinta represiunea psihica la care am fost supusi prin acea barbarie "de stat si de partid". Cu totii, dintr-o data, am inteles ca toti dusmanii tarii, mai ales cei din interiorul ei, erau pe aceleasi pozitii, gata sa ne rapuna. Dintr-o data, toate aprehensiunile noastre, toate nemultumirile majore pe care le comunicam majoritatii primisera o confirmare absoluta, cea a crimei programate.Daca nu as fi fost in acolo trasa de mana cu forta de catre protestatri, v-as fi crezut. Si eu si sotul meu am trait un cosmar. Asa zisii demonstranti pasnici nu erau de loc pasnici. Se agatau de toti  trecatorii si-i amageau cu bani doar s-or aseza cu ei in P.ta Universitatii. Daca nu vroiai deveneu violenti. Sigur ca am reclamat si ca noi si altii. Regeretabil ca au venit minerii, dar pentru ce am tras eu si sotul meu s-a meritat violenta minerilor cu cei din piata. Eu pasterz o amintire trista dar cu totul diferita. Si acum si t in nari mizeria, mirosul de urina din Piata. Dar noi in 25 de ani nu am fost vocali . Ne-au luat-o inainte cei din opozitie. De fapt asta nu sa inteles, vointa celor 85 la suta. Cei din Piata doreau  se se faca dupa pofta celor 25 la suta. Si va intreb cine a incalcat democratia grosolan ?
Imi pare rau Domnule Iosif ca vin si eu cu cate ceva care nu va place. V-am rugat si va rog si acum deconectati-ma. Nici mie nu-mi place sa citesc zilnic doar postarile domnului kronsdtat. De fapt sunt doi trei preocupati numai cu denigrarea anumitei parti a democratiei romanesti.
Imi cer scuze pentru interventie.


  Cu toata sinceritatea va spun, sunteti inca sumb manipularea vizuala a televiziunii  unica de atunci TELEVIZIUNEA ROMANA. Pacat ca nu ne-au lasat sa ne exprimam, ca sa afle o tara intreaga cat de pacatosi erau ILIESCU SI AI LUI, v-au mnipulat si cu parere de rau la fel ati ramas si acum.
    Doamna nu neg faptul ca printre noi, aolo, puterea a PLATIT pe unii ca sa procedeze de maniera astfel incat sa fim denigrati. De la treba cu urina pe iarba, ori altele si altele. Matale chiar crezi ca eu am venit din tara, ca sa ma usurez acolo, chiar asa de nesimtit ma credeti ? Nu doamna, au infiltrat tuciurii ca sa ne dea "exemplu" la alde dvs.
   Eu nu va luam de mana, pentru ca erau destui, cu si fara dvs.
   Iar ca 85% aveati o parere... daca vedeai matale si alte variante nu numai cea a lui Ilici, poate ca erati 80% de partea noastra.
   Dar ma rog, poate ca nu ati fi fost convinsa, ce aveti de spus despre binele ce ni l-au servict clica lor in acesti 25 de ani ? Sau poate ca in acesti 25 de ani am fost la putere noi aia din Piata Universitatii
Memorat
Pagini: 1 ... 471 472 [473] 474 475 ... 633
Schimbă forumul: