Main Content:

Pagini: 1 ... 518 519 [520] 521 522 ... 619

Lupta noastra

Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7785 : Octombrie 24, 2016, 07:26:24 »

Cei care anul trecut au lansat asa-zisa Revolutie online, Alianta pentru o Romanie Curata, respectiv "Piata Universitătii Virtuala", acum nu sunt in strada, in Piata Universitatii, alaturi de tinerii care lupta pentru reintregirea Romaniei. Falsitatea lor este comuna pentru o mare parte dintre organizatiile asa-zisei societati civile de la noi. De cate dovezi mai avem nevoie ca sa intelegem ca unor false partide nationale le corspund false organizatii civice romanesti?
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7786 : Octombrie 24, 2016, 07:31:03 »Iata si imaginea mult laudatului guvern sustinut de respectivele false ONG-uri ale romanilor. Patriotii doborati la pamant de satrapii "guvernului meu", de fapt ai guvernului fanariot cu care ne-au pricopsit aliatii. Nu, nu sunt trupele rusesti sau ucrainene asmutite asupra patriotilor romani de peste Prut, ci jandarmii "guvernului roman" de la Bucuresti!
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2454
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7787 : Octombrie 25, 2016, 07:08:49 »

Dreptate, ochii plânsi încep să te vadă!


„Bratosin” și-a încheiat cariera: turnătorul Ciprian Nica nu mai candidează. De frică
 
Categorie: Politic
Creat: Luni, 24 Octombrie 2016 19:42
Scris de Dorina Lascăr

„Jos comuniștii” și „Jos Securitatea” au strigat românii în Decembrie 1989, un deziderat imposibil de împlinit în primii 20 de ani de după evenimentele sângeroase.
După ce nepotul sângeroasei staliniste Gizela Vass, Bogdan Olteanu a fost dovedit ca fiind un nenorocit exact ca bunică-sa, astăzi asistăm la o nouă premieră: vicepreședintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, nesimțitul de Ciprian Nica, declarat definitiv și irevocabil de ÎCCJ colaborator al poliției politice nu mai candidează pentru că ar trebui să semneze, pentru a putea participa la alegeri, în fals, o declarație pe propria răspundere că nu a colaborat cu Securitatea, așa cum a făcut de altfel și înainte de a fi declarat irevocabil turnător în anul 2014 de justiție. (PENTRU ACESTE DECLARATI IN FALS,NU SE SESIZEAZA,DIN OFICIU,PARCHETU GENERAL?) Frica de pușcărie îl ține însă departe de liste.
Iată ce scria actualul deputat PSD pe vremea când își turna colegii la securitate.

Notă nedatată: „Vă infomez că numitul Bîrzea Tinu, elev anul V la chimie și cazat la internatul Liceului nr. 6, camera 54, împreună cu colegul său ascultă fecvent emisiunile postului „Europa Liberă”. De asemenea, vecinii din camerele 53 și 55 participă la ascultarea emisiunilor acestui post. Bratosin”.
Observațiile lt. Nicolae Marinescu: „Bîrzea Tinu nu a fost semnalat organelor noastre”.
Sarcini: „Să stabilească cu cine ascultă emisiunile, dacă le comentează”.
Măsuri: „Verificări la BID (Biroul de Informatică și Documentare -n.r. ) și școală”.
Însemnare marginală a lt. col. Jipa Constantin, șeful Serviciului 1 din IJ Prahova: „Semnalizați-l organizației UTC (Uniunea Tineretului Comunist-n.r.) și conducerii liceului”.

Nota nedatată: „Vă informez că, într-una din serile petrecute în camera elevului Niță Mihail (Liceul de Arte Plastice), unul din elevii străini, din Capul Verde, Francesco Amaro, întreținea discursuri politice și anume despre capitalism, despre diferența dintre viața din socialism și capitalism. De asemenea, acest elev străin întreține relații de prietenie cu elevii din Palestina. Bratosin”.

Observațiile lt. Nicolae Marinescu: „Niță Mihail nu este cunoscut  în evidențele noastre”.
Sarcini: „Să se stabilească în concret natura discuțiilor, ce relații își creează în rândul elevilor români și în ce constau”.
Măsuri: „Verificarea elevului Niță Mihail la BID și școală, vor fi dirijate și alte surse din cadrul liceului pe lângă elevul străin”.
Însemnarea lt. col. Jipa Constantin: „Semnalați-l.”

Notă nedatată: „Vă informez că numita Camarad Daniela întreține relații cu mai mulți cetățeni străini din cadrul internatului Liceului nr. 6. În luna ianuarie a fost plecată de acasă câteva zile, fiind căutată de către mama ei în internat. În aceeși seară, un milițian a găsit-o în camera unui elev din Palestina. Bratosin”.
Observațiile lt. Nicolae Marinescu: „Camarad Daniela a fost semnalată organelor noastre și de alte surse”.
Sarcini: „Să stabilească relațiile, intențiile elevilor palestinieni”.
Măsuri: „Nota copie se va exploata de către tov. lt. mj. Dinu Petrică, căruia i se va înmâna o copie”.

Nota din 17 noiembrie 1976:„Vă informez că elevii Stavri Eugen și Butnaru Ovidiu, de la Liceul Caragiale, întrețin relații de prietenie cu elevii străini care sunt cazați la internatul Liceului nr. 6, și anume Ahmed, Nobil și Tarik. Sunt văzuți în compania lor foarte des, atât în internat cât și în oraș. Au obiceiul de a mai cumpăra lucruri sau obiecte (țigări, gumă, casete) de la aceștia. Bratosin”.
Observațiile lt. Nicolae Marinescu: „Stavri Eugen nu este cunoscut în evidențele noastre. Butnaru Ovidiu este în atenția tov. lt. Urțilă”.
Sarcini: „A fost instruit cu sarcini generale.”
Măsuri: „Nota copie, la tov. lt. Urțilă.”

Nota din 23 martie 1977: „Vă informez că, în săptămâna 1 martie - 4 martie 1977, unul dintre elevii străini din Pakistan, pe nume Ahmed, cazat la internatul Liceului nr. 6, a vândut trei (3) ceasuri marca Ruhla. De asemenea, acest elev, împreună cu un alt coleg al lui, Isami, face vânzări de țigări cumpărate de la shop. Țigările le poartă cu el într-o geantă sport, de formă paralelipipedică, de culoare gri închis. Bratosin”.
Observațiile lt. Nicolae Marinescu: „Elementele semnalate sunt în atenția grupei UM 0625 RP.”
Sarcini: „I s-a efectuat instructajul general”.
Măsuri: „Nota copie se va înmâna tov. lt. mj. Dinu Petrică și se va exploata.”

Angajamentul semnat: „Subsemnatul Ciprian Nica, născut în Țifești (Vrancea) și domiciliat în Țifești, elev al Liceului de Muzică și Arte Plastice din Ploiești, anul III P, cunoscând că apărarea patriei este o datorie a fiecărui cetățean din RSR, mă angajez să ajut organele de Securitate prin furnizarea de date și infomații despre persoane, fapte ce ar aduce prejudicii Securității statului. În colaborarea cu organele de Securitate mă angajez să fiu sincer și cinstit, să respect adevărul și totodată să nu divulg secretele colaborării niciunei persoane indiferent de gradul de rudenie și funcție. Sunt conștient că respectarea prezentului angajament ar leza unele relații ale Securității statului. Informațiile pe care le voi furniza sub formă de note scrise le voi semna cu numele de Bratosin, în loc de numele meu real”. 2 iunie 1976.

Dreptate, ochii plânsi încep să te vadă!


Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7788 : Octombrie 25, 2016, 08:28:23 »

Daca ar mai fi in vigoare legea "TICU" ar putea sa-si faca griji,insa, OUG nr.24/2008 nu interzice colaboratorilor si lucratorilor securitati sa candideze si sa ocupe functii in stat,asadar,nu acesta e motivul. Iata ce spune CCR;"...OUG nr.24/2008 urmăreşte deconspirarea prin consemnarea publică, fără să promoveze răspunderea juridică şi politică şi fără să creeze premisele unei forme de răspundere morală şi juridică...etc."
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7789 : Octombrie 25, 2016, 14:16:38 »

        Trebuie mentionat faptul ca exista totusi un document oficial care, inca din 13 decembrie 1993 a condamnat, cel putin moral, prezenta in functii publice a informatorilor, colaboratorilor si lucratorilor fostei securitati comuniste.
       Astfel, in "MOTIUNEA" nr. 1 din data de 13 decembrie 1993, Senatul Romaniei (ulterior si Camera Deputatilor) au spus urmatoarele:

       
      "Parlamentarii mai jos semnati, considerind ca este de datoria lor sa contribuie la asanarea morala a societatii romanesti si la schimbarea practicilor si mentalitatilor comuniste,
        Declara in mod ferm ca astazi a devenit inadmisibila si nedemna numirea, alegerea sau mentinerea in structurile organelor puterii de stat, in functii de decizie sau de conducere, in autoritatile  sau institutiile publice ori in conducerea si indrumarea invatamintului de orice grad a tuturor persoanelor care in perioada 1945-1989 au lucrat cu buna stiinta ca informatori ai securitatii (ori ai altor servicii straine similare), depunind note informative sau folosind alte modalitati prin care denuntau convingerile politice ori atitudinea anticomunista sau antisovietica a cetatenilor romani, fiind sau nu retribuiti pentru aceasta activitate." [...]

        (Textul integral al "MOTIUNII" poate fi vazut aici: http://www.senat.ro/pagini/control%20parlamentar/motiuni/Motiune%20cu%20privire%20la%20agentii%20informatori%20ai%20securitatii.pdf )

        "MOTIUNEA" a fost semnata de 109 senatori si 178 deputati si a fost transmisa si primului-ministru si directorului SRI din acea vreme.

       Printre semnatarii "MOTIUNII", la Camera Deputatilor, la pozitia 152: PITCA Adrian Constantin.

       Acasta "MOTIUNE" a fost primul document oficial al Parlamentului Romaniei prin care era declarata public ca fiind imorala si nedemna prezenta informatorilor in functii publice.
       Ulterior a aparut Legea lui Constantin TICU DUMITRESCU.
       Din pacate pentru natia romana, se pare ca noi, romanii, avem o nedorita "calitate": aceea de a perverti cam tot ce este sau facem bun, astfel ca "guvernarea BOC" a considerat de cuviinta sa modifice legea in asa fel incit sa dispara orice fel de raspundere a celor incriminati...
       Sau, mai degraba, sistemul securistoid a fost si este prea puternic, iar societatea civila nu a fost si nu este capabila de a isi impune principiile...
   
       
Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2508
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7790 : Noiembrie 04, 2016, 18:49:11 »

În data de 14 iunie arătam Curţii Constituţionale că:" limba şi istoria sunt de materia identităţii spirituale, a conservării moştenirii culturale " şi sunt protejate de art. 33 alin. (3) din Constituţie.!
Curtea evită să formuleze un punct de vedere motiv pentru care, consider că următorul mesaj aparţine acestui topic: "Lupta noastră" .

"Niascharian - Să Renaştem "

https://www.youtube.com/watch?v=GBmc4u8p-7g

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5544
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7791 : Ianuarie 21, 2017, 23:08:47 »

Lupta civililor din România de a trăi normal înregistrează noi înfrîngeri.

REVOLUTIE !!! - NU lovitura de stat !
https://www.facebook.com/groups/revolutia1989/?multi_permalinks=1196405820441631&notif_t=group_activity&notif_id=1484985243352473

Zara Ovidiu
5 hrs
Zilele trecute am spus unor prieteni ca am presentimentul ca in Romania se va intampla un eveniment generat, astfel incat sa se puna presiune pe Guvern. Ceva de genul #Colectiv, un incident care sa creeze emotie generala si sa scoata din nou "#societateacivila" si "#tineriifrumosisiliberi" in strada.
Incendiul din Bamboo a confirmat spusele mele.
Interesant este ca incendiul s-a produs, exact ca in cazul #Colectiv, atunci cand clubul era full de lume (nu uitati ca ieri a inceput minivacanta generata de faptul ca luni si marti sunt zile declaate libere, astfel ca tinerii au fost incurajati sa mearga in club).
Deja, pe fondul mitingurilor derulate zilele trecute in tara impotriva Guvernului, prevad ca vom asista iarasi la inflamarea lucrurilor. Adica din nou marsuri cu #tineriliberisifrumosi si cu sloganuri #Coruptiaucide, #JosGuvernul etc....
Ce e mai interesant: incidentul se produce exact cand premierul lipseste din tara!
Ce trebuie spus: dupa tragedia din Colectiv, Guvernul Ciolos a modificat legislatia in domeniu, astfel ca, "din lipsa de personal" avizarile din partea pompierilor nu se mai faceau exclusiv de catre experti, ci se puteau face si de catre verificatori.
Adica e si cum ai face liceul, dar in loc de profesor ai avea la catedra o educatoare! Asta spune multe....
P.S.: Sunt curios cum o sa reactioneze Johannis, Kovesi si ambasadorul Klemm.... Sigur vor iesi in lumina la atac in lumina reflectoarelor, sustinuti de "jurnalistii" acoperiti de sereistii lui Coldea implantati in mass-media.
NEWS Jurnalistul Ovidiu Zara dezvaluie ce pregatesc ”tinerii frumosi si liberi”
Sokant.ro, http://sokant.ro/jurnalistul-ovidiu-zara-dezvaluie-ce-pregatesc-tinerii-frumosi-si-liberi

Jurnalistul de investigații Ovidiu Zara trage un semnal de alarmă despre ce ar putea cuprinde România cât de curând. El afirmă că pe Facebook au inceput pregatiri intense pentru miscari de strada aranjate sub deviza #unitisalvam si #coruptiaucide. Mai mult, jurnalistul susține că anumite persoane au deschis conturi bancare si incep sa ceara sponsorizari din Diaspora pentru a plati microbuze ca sa aduca protestatari in Bucuresti. ”Pe Facebook au inceput pregatiri intense pentru miscari de strada aranjate sub deviza #unitisalvam si #coruptiaucide, generate de #tineriifrumosisiliberi legati ombilical de #soros, despre care Alina Mungiu Pippiddi spunea ca au fost capacitati in actiunile lor din ultimele zile de catre SRI. Deja baietii au deschis conturi bancare si incep sa ceara sponsorizari din Diaspora pentru a plati microbuze ca sa aduca protestatari in Bucuresti.  Stiu! Multi ma vor face din nou handicapat, limitat, bou, cretin, dobitoc, conspirationist…. Eu doar am zis! Si o sa va ofer dovada! P.S.: As vrea sa-i vad pe #tineriiliberisifrumosi ca ies in strada pentru adoptarea Legii privind raspunderea magistratilor, pentru o Lege care sa interzica serviciilor de informatii sa aiba acoperiti in presa. As vrea sa-i vad pe #tineriliberisifrumosi ca ies in strada sa intrebe #guvernultehnocrat de ce ancheta in cazul #colectiv nu s-a finalizat…. Oare cand vom milita toti #pentruADEVAR, #pentruROMANIA?”, a scris Ovidiu Zara pe pagina de Facebook. Și președintele Coaliției Românilor Împotriva Corupției din Statele Unite a reacționat. Chris Terhes subliniază: Colectiv si Bamboo – doua incendii, același discurs la Iohannis.


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5544
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7792 : Ianuarie 21, 2017, 23:20:04 »

Memorat
 • Kobra 22
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 783
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7793 : Ianuarie 21, 2017, 23:36:12 »

Lupta civililor din România de a trăi normal înregistrează noi înfrîngeri.

REVOLUTIE !!! - NU lovitura de stat !
https://www.facebook.com/groups/revolutia1989/?multi_permalinks=1196405820441631&notif_t=group_activity&notif_id=1484985243352473

Zara Ovidiu
5 hrs
Zilele trecute am spus unor prieteni ca am presentimentul ca in Romania se va intampla un eveniment generat, astfel incat sa se puna presiune pe Guvern. Ceva de genul #Colectiv, un incident care sa creeze emotie generala si sa scoata din nou "#societateacivila" si "#tineriifrumosisiliberi" in strada.
Incendiul din Bamboo a confirmat spusele mele.
Interesant este ca incendiul s-a produs, exact ca in cazul #Colectiv, atunci cand clubul era full de lume (nu uitati ca ieri a inceput minivacanta generata de faptul ca luni si marti sunt zile declaate libere, astfel ca tinerii au fost incurajati sa mearga in club).
Deja, pe fondul mitingurilor derulate zilele trecute in tara impotriva Guvernului, prevad ca vom asista iarasi la inflamarea lucrurilor. Adica din nou marsuri cu #tineriliberisifrumosi si cu sloganuri #Coruptiaucide, #JosGuvernul etc....
Ce e mai interesant: incidentul se produce exact cand premierul lipseste din tara!
Ce trebuie spus: dupa tragedia din Colectiv, Guvernul Ciolos a modificat legislatia in domeniu, astfel ca, "din lipsa de personal" avizarile din partea pompierilor nu se mai faceau exclusiv de catre experti, ci se puteau face si de catre verificatori.
Adica e si cum ai face liceul, dar in loc de profesor ai avea la catedra o educatoare! Asta spune multe....
P.S.: Sunt curios cum o sa reactioneze Johannis, Kovesi si ambasadorul Klemm.... Sigur vor iesi in lumina la atac in lumina reflectoarelor, sustinuti de "jurnalistii" acoperiti de sereistii lui Coldea implantati in mass-media.
NEWS Jurnalistul Ovidiu Zara dezvaluie ce pregatesc ”tinerii frumosi si liberi”
Sokant.ro, http://sokant.ro/jurnalistul-ovidiu-zara-dezvaluie-ce-pregatesc-tinerii-frumosi-si-liberi

Jurnalistul de investigații Ovidiu Zara trage un semnal de alarmă despre ce ar putea cuprinde România cât de curând. El afirmă că pe Facebook au inceput pregatiri intense pentru miscari de strada aranjate sub deviza #unitisalvam si #coruptiaucide. Mai mult, jurnalistul susține că anumite persoane au deschis conturi bancare si incep sa ceara sponsorizari din Diaspora pentru a plati microbuze ca sa aduca protestatari in Bucuresti. ”Pe Facebook au inceput pregatiri intense pentru miscari de strada aranjate sub deviza #unitisalvam si #coruptiaucide, generate de #tineriifrumosisiliberi legati ombilical de #soros, despre care Alina Mungiu Pippiddi spunea ca au fost capacitati in actiunile lor din ultimele zile de catre SRI. Deja baietii au deschis conturi bancare si incep sa ceara sponsorizari din Diaspora pentru a plati microbuze ca sa aduca protestatari in Bucuresti.  Stiu! Multi ma vor face din nou handicapat, limitat, bou, cretin, dobitoc, conspirationist…. Eu doar am zis! Si o sa va ofer dovada! P.S.: As vrea sa-i vad pe #tineriiliberisifrumosi ca ies in strada pentru adoptarea Legii privind raspunderea magistratilor, pentru o Lege care sa interzica serviciilor de informatii sa aiba acoperiti in presa. As vrea sa-i vad pe #tineriliberisifrumosi ca ies in strada sa intrebe #guvernultehnocrat de ce ancheta in cazul #colectiv nu s-a finalizat…. Oare cand vom milita toti #pentruADEVAR, #pentruROMANIA?”, a scris Ovidiu Zara pe pagina de Facebook. Și președintele Coaliției Românilor Împotriva Corupției din Statele Unite a reacționat. Chris Terhes subliniază: Colectiv si Bamboo – doua incendii, același discurs la Iohannis.

    Decalogul a ceea ce vor înțelege sereiștii din căderea generalului Coldea

1. Spionează-ți prietenii mai abitir decât dușmanii.
2. Când te duci în concediu pe banii altcuiva, nu-i considera ai tăi, chiar dacă ai tăi sunt.
3. Când șantajezi un prim ministru, nu-l lăsa în viață după șantaj, căci poate depune mărturie la căderea ta, dar mai ales pentru căderea ta.
4. Când te pune șeful să-l bagi pe unu’ la pușcărie, nu-l lăsa pe șef prea multă vreme în libertate, căci politica e o curvă fără caracter.
5. Dacă te iubește partenerul strategic, aranjează și alegerile din țara lui, altminteri riști să vină pe-acolo câte un Trump care nu se iubește decât pe sine.
6. Când pui umărul la președinția unui lider de partid, ai grijă să nu-l sabotezi când visează și la președinția țării, căci recunoștința de tip rusesc este resentiment și răzbunare.
7. Când îți pui prostul tău procuror-șef, vezi să nu se apuce de plagiat și să te faci de rahat. Nu-l poți trece, ca pe al tău, la secret de stat.
8. Dacă te bagi peste deciziile Curții Constituționale, nu uita de Curtea Marțială.
9. Dacă ai secrete mari și comune cu o mare putere, du-le cu tine ori în mormânt, ori la pușcărie, dar nu le plimba printre interlopii banilor tăi negri.
10. Nu-ți pune nevasta șefă peste inchiziția psihiatrică, căci „nebunii“ te vor arunca de pe corabie când își vor da seama că sunt buni și ei la ceva.

Ioan Buduca  Publicat Vineri, 20 ianuarie 2017

Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7794 : Ianuarie 22, 2017, 00:19:12 »

Oare de unde are acest Ovidiu Zara acelasi  presetiment ca cel de la Colectiv(sa-nteleg ca si-nnainte de Colectiv a avut preentiment?)
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7795 : Ianuarie 22, 2017, 00:31:07 »

Sa te fereasca   dumnezeu de  omul   insemnat   !!!!
Vorba  unui   clasic  in viata .....Bai Gaozare !!!!
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7796 : Ianuarie 22, 2017, 17:50:55 »

Sa te fereasca   dumnezeu de  omul   insemnat   !!!!
Vorba  unui   clasic  in viata .....Bai Gaozare !!!!

Ai dreptate...nu ne-a(m) ferit !!!...de "clasicul"..."om insemnat" !!!...'Bai Jmechere' !!!
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7797 : Ianuarie 23, 2017, 23:10:19 »
Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2508
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7798 : Februarie 01, 2017, 18:30:15 »

Astăzi, la intrare în CSM,l-am auzit pe preşedintele Iohanis spunînd că emiterea unei ordonanţe de urgenţă,
 noaptea, fără ca actul normativ să fie pe ordinea de zi este: „o premieră”;  „inadmisibil” ; „o bătaie de joc”.
În acel moment mi-a scăpat: „Mincinosul dracului!” ...La sfîrşitul discursului am realizat vehemenţa replicii mele
şi mi-am pus întrebare: De ce?
Era clar că o astfel de răutate nu putea veni decît pe fondul unor frustrări acumulate în timp...
Începînd cu ianuarie 2015 şi pînă am înţeles inutilitatea gestului, am solicitat preşedintelui Iohanis demersuri
privind abuzul OUG nr. 95/2014, semnată de PM Ponta pe „scară” , la plecare, în noaptea de 30 decembrie 2014.
Act normativ care nu a fost  pe ordinea de zi, nu avea avizul obligatoriu al Consiliului Legislativ şi a încununat
o acţiune împotriva Luptătorilor Remarcaţi prin Fapte Deosebite în Revoluţia din Decembrie 1989 precum şi a
Copiilor de Eroi-Martiri trecuţi de 26 de ani, prinsă în definiţia crimei împotriva umanităţii,
acţiune desfăşurată de guvernul româniei pe parcursul a 3 ani de zile. Crimă recunoscută de Guvern...
În primele luni ale anului 2015, sute de plîngeri îndreptate împotriva Guvernului şi lui SS Sanda au fost depuse
la preşedinţinţie, Sute de cereri privind supunerea miniştrilor unor anchete privind abuzul legislativ,
au fost depuse pe masa preşedintelui. Şi...?
Acum, după 2 ani, afirmă cu tărie, că emiterea „pe şest”  a unei ordonanţe de urgenţă nu s-a mai întîmplat!
 Curat murdar, coane Iohanis!
Şi iarăşi, apare întrebarea: Cel mînă în luptă pe nenea Iohanis? Să fie grija faţă de ordine şi disciplină?
Să fie într-adevăr grija penru legile ţării? Bine! Dar atunci ce a păzit în ultimii
3 ani? Unde a fost pînă la alegerile în care a căzut guvernul lui? Unde a fost pentru noi? Noi revoluţionarii
care l-am bombardat cu sute de documente privind abuzuri legislative, constituţionale, şi altele?
În ianuarie 2015 i-am arătat Dl. Preşedinte Iohanis că în România nu mai există Stat de Drept din 7 decembrie 2011 cînd,
prin Decizia nr. 1576/2011, Curtea Constituţională justifică legiferarea unicamerală. Iar domnia sa,
care pînă zilele astea a tăcut mîlc, descoperă astăzi că s-a întîmplat ceva cu Statul de Drept! A dispărut.
Eu cred că starea României s-a „împuţit”  rău de tot!
Pînă la atacurile peşedintelui asupra guvernului PSD-ALDE, nu am crezut o iotă din programul de guvernare al lui Dragnea.
 Văzînd vehemenţa cu care opoziţia împiedică punerea lui în aplicare mi-a stîrnit curiozitatea: Măi să fie! Ăstora le e frică.
 Faptul că PSD-ul şi-a propus un program de ţară atît de ambiţios, că ducerea lui la finalitate nu mai depinde de coabitare,
 trebuie să-i înspăimînte pe opozanţi! Am văzut pe net o fotografie cu „imperiul lui Dragnea” . O fotografie care
mi-a dat de gîndit deoarece dovedeşte o competenţă managerială superioară. Dovedeşte un individ capabil să pună la punct
o acţiune, capabil să o ducă la bun sfîrşit. Recunosc! Din cauza lui Ponta nu i-am acordat atenţia cuvenită lui Dragnea.
Şi se pare că m-am înşelat! Inginerul Dragnea e capabil să dezvolte un program de o asemenea anvergură. Program care ar
 însemna enorm pentru poporul român furat cu sălbăticie în ultimii 20-şi de ani.
Prosperitatea poporlui român este oare de bun augur şi pentru cei din jurul nostru? Pentru „prietenii” care
dezvoltă afaceri extrem de profitabile pe teritoriul ţării? Se pare că nu! Iar domnul preşedinte Iohanis le face jocul.
Cred, din motive personale! Peste 2 ani vin alegerile prezindenţiale iar dacă nu mai prinde un mandat s-ar putea
„să o pună”, cu cele „6 case”...
Politica dusă de coaliţia: preşedinte – „partidul meu”, de la început a mers, în alegeri, pe o soluţie distructivă!
A împins alegerile pe 11 decembrie: „Dacă vin ai noştri, rezolvăm repede cu bugetul! Dacă vin ai lor,
îi sabotăm făcîndu-i să piardă primele luni ale anului...”.
 Problema este că, din păcate pierdem cu toţii, în special cei cu venituri mici! Suntem la 1 februarie.
Deci, România a pierdut a 12-a parte din posibila creştere economică! Dacă instabilitatea politică nu dispare
va fi un fiasco pentru toţi! Nu doar pentru PSD care se poate spăla pe mîini: Eu am vrut, voi nu m-aţi lăsat!
Ce produce instabilitatea politică? Haideţi să ne uităm la anul 2012!
În anul 2012, prin mişcările de stradă la care am fost părtaşi cu toţii, am schimbat 3 guverne. Aceste evenimente
au stabilit un mediu politic instabil şi implicit, instabil economic fapt care, ne-a costat 3,939 miliarde de euro!
Respectiv 3% din PIB-ul anului 2011 în valoare de 131,3 miliarde de euro.
De unde vine pierderea?
Hai să vedem!
Am ales intervalul de timp 2000-2014 cînd fluctuaţia creşterii economice a româniei a devenit stabilă. Am ales
intervalul de timp cel mai mare pentru ca estimarea să fie cît mai aproape de realitate! Astfel, în intervalul
de timp 2000-2014 creşterea economică medie a României a fost de 3,6%.
În 2012, dacă situaţia politică ar fi fost stabilă, creşterea economică ar fi fost în jurul valorii de
3,6% din PIB-ul anului 2011. Or, instabilitatea menţionată a generat o creştere de doar 0,6%. Prin urmare,
Poporul Român a ratat bunăstarea produsă de acea posibilă creştere de 3% din PIB-ul anului 2011!
Adică, am pierdut (noi toţi!):  3,939 miliarde de euro.
Unde poate duce politica belicoasă generată de Iohanis? În cel mai rău caz: la război civil! De ce? Pentru că
populaţia majoritară a Bucureştiului a votat PSD. La un moment dat s-ar putea să-i treacă vreunuia prin cap să organizeze
o contra-manifestaţie pentru ai potoli pe „recalcitranţi”! Din acest moment, va fi rău! Ne vom bate între noi. Pentru ce?
În primul rînd pt. jocurile lui Iohanis. În al doilea rînd, pentru că nu suntem în stare să admitem că am pierdut alegerile
 (Eu am pierdut alegerile!). Apoi, ne vom aminti de toate datoriile...Piaţa Universităţii, Mineriada, etc.
Şi nu cred că va fi cineva în stare să ne potolească!

Cine cîştigă?

Poporul Român?

În niciun caz!

Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1956
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #7799 : Februarie 01, 2017, 18:43:00 »

Silviu fara rautate dar tiai dat seama de toate acestea ce ai scris numai dupa ce ai devenit determinant pina acolo nu stiai
Memorat
Pagini: 1 ... 518 519 [520] 521 522 ... 619
Schimbă forumul: