Main Content:

Pagini: 1 ... 587 588 [589]

Lupta noastra

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4443
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8820 : Decembrie 18, 2018, 11:04:14 »

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8821 : Decembrie 23, 2018, 08:26:37 »

Daca este decembrie, oamenii isi amintesc de mortii Revoutiei, iar justitia se sinchiseste sa dea asigurari - ca de obicei - ca totul se va rezolva.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8822 : Decembrie 23, 2018, 08:34:27 »


www.mpublic.ro/ro/content/c_21-12-2018-11-12?fbclid=IwAR0UAn4JOGxzZUnyWjzF5MIDHQTg_cB9qGvE9SXiW2pR4NJqZr97upc0Rdg
Vineri, 21 decembrie 2018


Stadiu Dosarul Revoluţiei

21  decembrie 2018

COMUNICAT

     Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, urmare a comunicatelor din datele de 8 februarie 2017, 18 decembrie 2017, 2 aprilie 2018 și 17 aprilie 2018, este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:
     Prin ordonanţa din 18.12.2018, procurorii din cadrul Secției parchetelor militare a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul penal intitulat generic „Revoluţia Română din decembrie 1989”, au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii  Ion Iliescu (membru și președinte al C.F.S.N.), Gelu Voican Voiculescu (membru C.F.S.N. și fost vice prim-ministru al Guvernului României), Iosif Rus (fost comandant al Aviației Militare) și Emil (Cico) Dumitrescu (fost membru CFSN), sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra umanităţii  prev. de art. 439 lit. a, g, i şi k C.p.
     Cercetările au vizat stabilirea situației de fapt în ceea ce privește exercitarea directă a prerogativelor puterii de stat și a luării deciziilor  cu caracter politic și militar de către grupul de decizie politico-militară al Consiliului Frontului Salvării Naționale ( C.F.S.N.), format din Ion Iliescu, Silviu Brucan, general locotenent Victor Atanasie Stănculescu, general maior(r) Nicolae Militaru (reactivat ulterior, înaintat în grad militar și numit ministru al apărării) și Gelu Voican Voiculescu.
     Probatoriul administrat a relevat că întreaga forţă militară a României, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul de Interne – Departamentul Securităţii Statului, precum și Gărzile Patriotice, începând cu data de 22.12.1989, orele 16:00, s-au pus la dispoziţia Consiliului Frontului Salvării Naţionale şi conducerii acestuia. Din acelaşi moment, grupul de decizie politico-militară al C.F.S.N. a luat deciziile importante cu caracter politic şi militar, urmărind accederea la puterea politică a unui grup preconstituit și legitimarea politică în fața poporului român.
     Pentru atingerea acestor scopuri, începând cu seara zilei de 22.12.1989, ar fi  fost lansată o amplă şi complexă activitate de inducere în eroare (diversiuni şi dezinformări), coordonată de unii componenţi ai Consiliului Militar Superior (structură aflată în subordinea C.F.S.N.), acceptată şi asumată de factorii decizionali ai C.F.S.N.. Din Consiliul Militar Superior au făcut parte general locotenent Atanasie Victor  Stănculescu, general de armată Nicolae Militaru şi şefi de direcţii militare. La rândul lor, cei patru inculpaţi ar fi participat în mod direct la exercitarea de diversiuni şi dezinformări.
     Cercetările vizează faptul că prin instaurarea unei psihoze generalizate a terorismului ar fi fost create numeroase situaţii de foc fratricid, trageri haotice, ordine militare contradictorii etc..  În acest context, în  intervalul 22-30.12.1989 au fost trase aproximativ 12.600.000 de cartuşe.
     Psihoza teroristă ar fi fost indusă cu intenţie prin diversiuni şi dezinformări şi a provocat, după 22.12.1989,  un număr de 862 de decese, 2150 răniri, lipsirea gravă de libertate a sute de persoane, vătămări psihice. Aceste consecinţe tragice au fost mult mai grave decât cele ale represiunii exercitate în intervalul 17-22.12.1989 (orele 12:00).
     Totodată, aceste diversiuni şi dezinformări ar fi creat condiţiile condamnării  şi execuţiei cuplului prezidenţial Ceauşescu printr-un proces penal simulat.
     Probatoriul administrat în cauză relevă că  inculpaţii Ion Iliescu şi Gelu Voican Voiculescu ar fi dezinformat în mod direct prin apariţiile televizate şi emiterea de comunicate de presă (contribuind astfel la instaurarea unei psihoze generalizate a terorismului), ar fi participat la dezinformarea şi diversiunea exercitate pentru executarea cuplului Ceauşescu şi ar fi acceptat şi asumat politic acte diversioniste comise de unele cadre cu funcţii de conducere din M.Ap.N., fără a interveni pentru stoparea lor.
     Totodată, inculpatul Iosif Rus, în calitate de comandant al Aviaţiei Militare, ar fi intervenit în noaptea de 22/23.12.1989, fără drept şi în deplină cunoştinţă de cauză, asupra planului de apărare a Aeroportului Internaţional Otopeni şi ar fi contribuit astfel la moartea a 48 de persoane (40 de militari şi 8 civili), precum şi la rănirea gravă a altor 15 persoane. La  23.12.1989 a emis ordinul diversionist de schimbare a cocardelor tricolore ale elicopterelor aparţinând Regimentului 61 Boteni, fapt ce ar fi dus la deschiderea focului fratricid, implicit la rănirea unor persoane. A emis şi alte ordine militare, conduite care în afara rezultatelor concrete enunţate ar fi contribuit la agravarea psihozei teroriste.
     De asemenea, inculpatul Emil (Cico)  Dumitrescu, prin apariţiile sale televizate din  22 decembrie 1989 precum şi prin activitatea de conducere şi coordonare în cadrul Comandamentului militar instaurat la etajul XI al Televiziunii Române începând cu data de 22 decembrie 1989, ar fi contribuit în mod direct la manifestarea fenomenului diversionist existent în intervalul  22 – 30 decembrie 1989.
     Urmarea imediată a acestor conduite a fost complexă, a presupus producerea unor rezultate multiple asupra unui număr mare de persoane şi ar fi generat o stare de pericol pentru existenţa unei părţi însemnate a populaţiei  civile de pe întregul teritoriu al  României.
     Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale a fost comunicată inculpaţilor.
 
     Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1883
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8823 : Decembrie 23, 2018, 18:36:15 »


www.mpublic.ro/ro/content/c_21-1                                                    Acesti procurori care au facut acest rechizitor nu cunosc nimic din adevar cu revolutia sau au alte intenti cei care au fost in cobducerea judetelor stiu ca toate afirmatile procurorilor pot fi demontate forte usor pina dupa 27.12.1989 nimemi nu sa supus nici unui ordin dela Bucuresti daca intrebau pe cei ce faceau parte din comitetele de conducre puteau sasi dea seama ei au luat declarati numai dela omeni care le conveneau au luat declarati chiar dela omenicare care nu au participat la revolutie astai numai un aspect deocamdata numai continu cu celelate aspecte.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4443
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8824 : Decembrie 23, 2018, 23:49:13 »

Vladimir Tismaneanu: Desfigurarea unei revolutii
https://www.marginaliaetc.ro/vladimir-tismaneanu-desfigurarea-unei-revolutii/?fbclid=IwAR3CJkP4wC4lSPuun1idwui5R_MQndySfvlXypqhX8bMKjuTGvUCSQwe5ys
DECEMBER 21ST, 2018  [ Vladimir Tismăneanu ] [ VLADIMIR TISMĂNEANU ]  POLITICĂ - Partajează pe retelele sociale Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest

Hrănit cu mitologia bolșevică, Ion Iliescu era pregătit, in varianta maximală, să permită o perestroikă à la roumaine. Atât si nimic mai mult. Am avut prilejul să discut, la inceputul anilor 90, cu Martian Dan, urmasul lui Ilici ca prim secretar al CC al UTC, lector de “socialism știintific” la Facultatea de Istorie. Era convins că “nobilele idealuri” aveau un viitor. A devenit instantaneu, la propunerea amicului sau Ilici, secretarul Consiliului FSN.

Acesti indivizi nu puteau tolera pluralismul, multipartidismul, societatea civilă. Forma lor mentală era exclusivistă si impietrită in răsuflatele lor dogme. Silviu Brucan i-a ajutat cu un articol programatic intitulat “Fără isme si fără partide”. Adică fără opozitie, doar cu “ismul” nostru si cu FSN. Așa s-a făcut că in România partidele democratice si societatea civilă au fost tinta unor necontenite atacuri, chiar din primele zile care au urmat căderii regimului Ceaușescu. “N-am făcut plăcinta ca să o mănânce altii” a declarat Ion Iliescu. Adevărul istoric este că Ilici si ai lui n-au făcut nicio plăcintă, dar au furat si au desfigurat o revolutie. Au comis crime impotriva umanitatii. Vor raspunde, chiar si dupa aproape trei decenii…


Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2115
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8825 : Ianuarie 03, 2019, 20:34:44 »

SE PARE CA SE DORESTE (LA NIVEL POLITIC)DESFIINTAREA RESPECTULUI PENTRU EROII REVOLUTIEI DIN '89.AMINTESC DE INCIDENTUL CU "militienii" DE LA TROITA, DE INCIDENTUL DE LA "TEAPA REVOLUTIEI", OUG 114/2018.

https://adevarul.ro/news/eveniment/numele-eroilor-revolutie-date-jos-gardurile-muzeului-national-arta-explicatia-directorului-institutiei-1_5c2e057edf52022f752da78b/index.html

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4443
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8826 : Ianuarie 11, 2019, 17:25:38 »

Am plătit criminal de scump integrarea în Uniunea Europeană.
Mă intreb cît și ce ne va costa deținerea președinției UE acum?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4443
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8827 : Ianuarie 11, 2019, 17:29:32 »Crimele Mafiei Globaliste, Pagină apreciată · 27 decembrie 2018 ·
https://www.facebook.com/1712634798966034/photos/a.1713493905546790/2300866936809481/?type=3&theater&ifg=1
 
Lovitura de stat din decembrie 1989, nu a fost dată de Iliescu, ci de serviciile secrete străine, în colaborare cu trădătorii din Securitate şi armată. Binomul SRI-DNA e condus de americani. Situaţia de azi îşi trage seva din primele zile de după revolta din decembrie 1989, condusă de serviciile secrete occidentale, cu CIA la pupitru, ca în restul statelor foste comuniste prin lovitura de stat. Cine crede că în toată această perioadă, serviciile secrete au stat pe bară, se inşeală amernic.

Câţi militari, ofiţeri americani şi armament sunt staţionate pe teritoriul României? Ce fortăreaţă şi-au construit americanii în Băneasa, pe care ei o numesc ambasadă, dar care poate foarte bine să fie o filială CIA. Câţi agenţi CIA îmbrăcaţi în civil, trec pe stradă, fără ca cineva să aibă habar?

Odată cu alegerile prezidenţiale din România, CIA a urmărit să-şi impună un nou președinte pentru corporatiile americane.

Alegerile prezidentiale din România 2014 a avut ca scop Euromaidanul care să schimbe votul majoritar al românilor și să justifice intervenția cancelariilor europene și a celei americane. Dacă CIA pierdea controlul din România pierdea astfel controlul asupra zonei.

În mediul Facebook propaganda CIA a înțeles că poate acționa nestingherită fiindca în fața votantului obișnuit,afiliat sau nu la vreun partid nu mai are șanse. Brusc România de pe Facebook a uitat cine a generat toate nenorocirile din 1989 încoace. Pentru că unii nu înțeleg faptul care au fost și sunt adevăratele forțe oculte și malefice în România. Românii nu înțeleg că Occidentul este un monument dedicat jafului planetar și că nu au nici un viitor.

Trebuie să învăţăm odată pentru totdeauna că revoluţiile sunt făcute întotdeauna de serviciile secrete nu de populaţie.

Revoluţiile internaţionale, planificate de bancherii de pe Wall Street şi îndreptate împotriva statelor şi popoarelor foste comuniste din sfera de influenţă sovietică, vizau mai cu seamă ţările care nu mai aveau datorii la FMI şi la Banca Mondială, precum România.

Programul de privatizare, a se citi programul prin care sistemul energetic al României respectiv industria României au fost vândute străinilor a fost impus României și coordonat milimetric, la amănunt, de Fondul Monetar Internațional și de Banca Mondială. Neocolonialismul este politica oficială care s-a aplicat tuturor țărilor ieșite din comunism, dar și țărilor din America de Sud. Neocolonialismul a avut aceeași rețetă peste tot: acapararea resurselor, privatizarea forțată. Fie că țările s-au numit România, Polonia, Chile, Bolivia, Argentina sau Irak, neocolonialismul a acționat la fel.

După 1989 capitalismul occidental și-a menținut rata de acumulare de bogății extinzându-se către Est și jefuind țările din Europa de Est sub pretextul că le aduce libertate, democrație și apărarea credinței.

Lumea nu conştientizează că problema de securitate a României nu este Rusia, ci frauda corporatistă (corporații americane, europene) care spoliază economia țării.

Până nu va înţelege asta toată lumea nu vom avea nici o şansă să redevenim o ţară independentă şi suverană.


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4443
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8828 : Ianuarie 11, 2019, 18:35:58 »Crimele Mafiei Globaliste, 18 martie 2018 ·
https://www.facebook.com/Crimele-Mafiei-Globaliste-1712634798966034/?__tn__=kC-R&eid=ARAmN0BhXZXKdq6YmiteRPDI3ZPtl9UbEowZK7

Toată lumea se plânge de taxe însă, nu conștientizează realitatea: în capitalism e nevoie de taxe, pentru că băncile au de încasat bani atât de la stat, cât şi de la populaţie şi firme. Şi taxele la Stat sunt de fapt taxe plătite către sistemul bancar.

Milioane de oameni sunt lăsaţi să moară de foame, pentru ca doar câteva sute să huzurească. Neoliberalii numesc asta "model economic de succes".

Politica de dreapta este politica trusturilor și a corporațiilor capitaliste. Capitalismul există numai prin acumularea de bogăție materială pe care o echivalează în bani.

Până în 1980 capitalul occidental și-a menținut rata acumulării de bogăție jefuind timp de două secole Africa și Asia pe care le-a secătuit. Apoi și-a îndreptat privirile către Europa de Est.

După 1989 capitalismul occidental și-a menținut rata de acumulare de bogății extinzându-se către Est și jefuind țările din Europa de Est sub pretextul că le aduce libertate, democrație și apărarea credinței în Dumnezeu.

Dar jefuirea țărilor din Estul Europei se apropie de final, resursele lor sunt deja secătuite. Pentru a nu intra în colaps și a evita revoltele maselor, capitalismul occidental va reîncepe extinderea către Est. El are nevoie urgentă de o nouă acumulare de bogății și singurul loc de pe planetă unde mai există rezerve uriașe de bogăție este Rusia.

Nu vă mai lăsați fraieriți de propagandiștii capitaliști...
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8829 : Ianuarie 13, 2019, 20:14:20 »

Imaginea anului 2019 - la 30 de ani de la caderea comunismului in Europa - vine din Franta.
Steagul rosu s-a reintors pe strazile Parisului! Protestatarii se pare ca l-au adoptat ca simbol.


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4443
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8830 : Ianuarie 13, 2019, 22:06:41 »E pentru stupizii care mă tot atacă pentru că nu sînt de partea sasului penal care (și cu ajutorul lor) a ajuns în fruntea statului român.
Memorat
Pagini: 1 ... 587 588 [589]
Schimbă forumul: