Main Content:

Pagini: 1 ... 587 588 [589] 590 591 ... 599

Lupta noastra

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8820 : Decembrie 18, 2018, 11:04:14 »

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8821 : Decembrie 23, 2018, 08:26:37 »

Daca este decembrie, oamenii isi amintesc de mortii Revoutiei, iar justitia se sinchiseste sa dea asigurari - ca de obicei - ca totul se va rezolva.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8822 : Decembrie 23, 2018, 08:34:27 »


www.mpublic.ro/ro/content/c_21-12-2018-11-12?fbclid=IwAR0UAn4JOGxzZUnyWjzF5MIDHQTg_cB9qGvE9SXiW2pR4NJqZr97upc0Rdg
Vineri, 21 decembrie 2018


Stadiu Dosarul Revoluţiei

21  decembrie 2018

COMUNICAT

     Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, urmare a comunicatelor din datele de 8 februarie 2017, 18 decembrie 2017, 2 aprilie 2018 și 17 aprilie 2018, este abilitat să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:
     Prin ordonanţa din 18.12.2018, procurorii din cadrul Secției parchetelor militare a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul penal intitulat generic „Revoluţia Română din decembrie 1989”, au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii  Ion Iliescu (membru și președinte al C.F.S.N.), Gelu Voican Voiculescu (membru C.F.S.N. și fost vice prim-ministru al Guvernului României), Iosif Rus (fost comandant al Aviației Militare) și Emil (Cico) Dumitrescu (fost membru CFSN), sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra umanităţii  prev. de art. 439 lit. a, g, i şi k C.p.
     Cercetările au vizat stabilirea situației de fapt în ceea ce privește exercitarea directă a prerogativelor puterii de stat și a luării deciziilor  cu caracter politic și militar de către grupul de decizie politico-militară al Consiliului Frontului Salvării Naționale ( C.F.S.N.), format din Ion Iliescu, Silviu Brucan, general locotenent Victor Atanasie Stănculescu, general maior(r) Nicolae Militaru (reactivat ulterior, înaintat în grad militar și numit ministru al apărării) și Gelu Voican Voiculescu.
     Probatoriul administrat a relevat că întreaga forţă militară a României, Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul de Interne – Departamentul Securităţii Statului, precum și Gărzile Patriotice, începând cu data de 22.12.1989, orele 16:00, s-au pus la dispoziţia Consiliului Frontului Salvării Naţionale şi conducerii acestuia. Din acelaşi moment, grupul de decizie politico-militară al C.F.S.N. a luat deciziile importante cu caracter politic şi militar, urmărind accederea la puterea politică a unui grup preconstituit și legitimarea politică în fața poporului român.
     Pentru atingerea acestor scopuri, începând cu seara zilei de 22.12.1989, ar fi  fost lansată o amplă şi complexă activitate de inducere în eroare (diversiuni şi dezinformări), coordonată de unii componenţi ai Consiliului Militar Superior (structură aflată în subordinea C.F.S.N.), acceptată şi asumată de factorii decizionali ai C.F.S.N.. Din Consiliul Militar Superior au făcut parte general locotenent Atanasie Victor  Stănculescu, general de armată Nicolae Militaru şi şefi de direcţii militare. La rândul lor, cei patru inculpaţi ar fi participat în mod direct la exercitarea de diversiuni şi dezinformări.
     Cercetările vizează faptul că prin instaurarea unei psihoze generalizate a terorismului ar fi fost create numeroase situaţii de foc fratricid, trageri haotice, ordine militare contradictorii etc..  În acest context, în  intervalul 22-30.12.1989 au fost trase aproximativ 12.600.000 de cartuşe.
     Psihoza teroristă ar fi fost indusă cu intenţie prin diversiuni şi dezinformări şi a provocat, după 22.12.1989,  un număr de 862 de decese, 2150 răniri, lipsirea gravă de libertate a sute de persoane, vătămări psihice. Aceste consecinţe tragice au fost mult mai grave decât cele ale represiunii exercitate în intervalul 17-22.12.1989 (orele 12:00).
     Totodată, aceste diversiuni şi dezinformări ar fi creat condiţiile condamnării  şi execuţiei cuplului prezidenţial Ceauşescu printr-un proces penal simulat.
     Probatoriul administrat în cauză relevă că  inculpaţii Ion Iliescu şi Gelu Voican Voiculescu ar fi dezinformat în mod direct prin apariţiile televizate şi emiterea de comunicate de presă (contribuind astfel la instaurarea unei psihoze generalizate a terorismului), ar fi participat la dezinformarea şi diversiunea exercitate pentru executarea cuplului Ceauşescu şi ar fi acceptat şi asumat politic acte diversioniste comise de unele cadre cu funcţii de conducere din M.Ap.N., fără a interveni pentru stoparea lor.
     Totodată, inculpatul Iosif Rus, în calitate de comandant al Aviaţiei Militare, ar fi intervenit în noaptea de 22/23.12.1989, fără drept şi în deplină cunoştinţă de cauză, asupra planului de apărare a Aeroportului Internaţional Otopeni şi ar fi contribuit astfel la moartea a 48 de persoane (40 de militari şi 8 civili), precum şi la rănirea gravă a altor 15 persoane. La  23.12.1989 a emis ordinul diversionist de schimbare a cocardelor tricolore ale elicopterelor aparţinând Regimentului 61 Boteni, fapt ce ar fi dus la deschiderea focului fratricid, implicit la rănirea unor persoane. A emis şi alte ordine militare, conduite care în afara rezultatelor concrete enunţate ar fi contribuit la agravarea psihozei teroriste.
     De asemenea, inculpatul Emil (Cico)  Dumitrescu, prin apariţiile sale televizate din  22 decembrie 1989 precum şi prin activitatea de conducere şi coordonare în cadrul Comandamentului militar instaurat la etajul XI al Televiziunii Române începând cu data de 22 decembrie 1989, ar fi contribuit în mod direct la manifestarea fenomenului diversionist existent în intervalul  22 – 30 decembrie 1989.
     Urmarea imediată a acestor conduite a fost complexă, a presupus producerea unor rezultate multiple asupra unui număr mare de persoane şi ar fi generat o stare de pericol pentru existenţa unei părţi însemnate a populaţiei  civile de pe întregul teritoriu al  României.
     Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale a fost comunicată inculpaţilor.
 
     Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1898
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8823 : Decembrie 23, 2018, 18:36:15 »


www.mpublic.ro/ro/content/c_21-1                                                    Acesti procurori care au facut acest rechizitor nu cunosc nimic din adevar cu revolutia sau au alte intenti cei care au fost in cobducerea judetelor stiu ca toate afirmatile procurorilor pot fi demontate forte usor pina dupa 27.12.1989 nimemi nu sa supus nici unui ordin dela Bucuresti daca intrebau pe cei ce faceau parte din comitetele de conducre puteau sasi dea seama ei au luat declarati numai dela omeni care le conveneau au luat declarati chiar dela omenicare care nu au participat la revolutie astai numai un aspect deocamdata numai continu cu celelate aspecte.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8824 : Decembrie 23, 2018, 23:49:13 »

Vladimir Tismaneanu: Desfigurarea unei revolutii
https://www.marginaliaetc.ro/vladimir-tismaneanu-desfigurarea-unei-revolutii/?fbclid=IwAR3CJkP4wC4lSPuun1idwui5R_MQndySfvlXypqhX8bMKjuTGvUCSQwe5ys
DECEMBER 21ST, 2018  [ Vladimir Tismăneanu ] [ VLADIMIR TISMĂNEANU ]  POLITICĂ - Partajează pe retelele sociale Facebook Twitter Google+ LinkedIn Pinterest

Hrănit cu mitologia bolșevică, Ion Iliescu era pregătit, in varianta maximală, să permită o perestroikă à la roumaine. Atât si nimic mai mult. Am avut prilejul să discut, la inceputul anilor 90, cu Martian Dan, urmasul lui Ilici ca prim secretar al CC al UTC, lector de “socialism știintific” la Facultatea de Istorie. Era convins că “nobilele idealuri” aveau un viitor. A devenit instantaneu, la propunerea amicului sau Ilici, secretarul Consiliului FSN.

Acesti indivizi nu puteau tolera pluralismul, multipartidismul, societatea civilă. Forma lor mentală era exclusivistă si impietrită in răsuflatele lor dogme. Silviu Brucan i-a ajutat cu un articol programatic intitulat “Fără isme si fără partide”. Adică fără opozitie, doar cu “ismul” nostru si cu FSN. Așa s-a făcut că in România partidele democratice si societatea civilă au fost tinta unor necontenite atacuri, chiar din primele zile care au urmat căderii regimului Ceaușescu. “N-am făcut plăcinta ca să o mănânce altii” a declarat Ion Iliescu. Adevărul istoric este că Ilici si ai lui n-au făcut nicio plăcintă, dar au furat si au desfigurat o revolutie. Au comis crime impotriva umanitatii. Vor raspunde, chiar si dupa aproape trei decenii…


Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2246
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8825 : Ianuarie 03, 2019, 20:34:44 »

SE PARE CA SE DORESTE (LA NIVEL POLITIC)DESFIINTAREA RESPECTULUI PENTRU EROII REVOLUTIEI DIN '89.AMINTESC DE INCIDENTUL CU "militienii" DE LA TROITA, DE INCIDENTUL DE LA "TEAPA REVOLUTIEI", OUG 114/2018.

https://adevarul.ro/news/eveniment/numele-eroilor-revolutie-date-jos-gardurile-muzeului-national-arta-explicatia-directorului-institutiei-1_5c2e057edf52022f752da78b/index.html

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8826 : Ianuarie 11, 2019, 17:25:38 »

Am plătit criminal de scump integrarea în Uniunea Europeană.
Mă intreb cît și ce ne va costa deținerea președinției UE acum?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8827 : Ianuarie 11, 2019, 17:29:32 »Crimele Mafiei Globaliste, Pagină apreciată · 27 decembrie 2018 ·
https://www.facebook.com/1712634798966034/photos/a.1713493905546790/2300866936809481/?type=3&theater&ifg=1
 
Lovitura de stat din decembrie 1989, nu a fost dată de Iliescu, ci de serviciile secrete străine, în colaborare cu trădătorii din Securitate şi armată. Binomul SRI-DNA e condus de americani. Situaţia de azi îşi trage seva din primele zile de după revolta din decembrie 1989, condusă de serviciile secrete occidentale, cu CIA la pupitru, ca în restul statelor foste comuniste prin lovitura de stat. Cine crede că în toată această perioadă, serviciile secrete au stat pe bară, se inşeală amernic.

Câţi militari, ofiţeri americani şi armament sunt staţionate pe teritoriul României? Ce fortăreaţă şi-au construit americanii în Băneasa, pe care ei o numesc ambasadă, dar care poate foarte bine să fie o filială CIA. Câţi agenţi CIA îmbrăcaţi în civil, trec pe stradă, fără ca cineva să aibă habar?

Odată cu alegerile prezidenţiale din România, CIA a urmărit să-şi impună un nou președinte pentru corporatiile americane.

Alegerile prezidentiale din România 2014 a avut ca scop Euromaidanul care să schimbe votul majoritar al românilor și să justifice intervenția cancelariilor europene și a celei americane. Dacă CIA pierdea controlul din România pierdea astfel controlul asupra zonei.

În mediul Facebook propaganda CIA a înțeles că poate acționa nestingherită fiindca în fața votantului obișnuit,afiliat sau nu la vreun partid nu mai are șanse. Brusc România de pe Facebook a uitat cine a generat toate nenorocirile din 1989 încoace. Pentru că unii nu înțeleg faptul care au fost și sunt adevăratele forțe oculte și malefice în România. Românii nu înțeleg că Occidentul este un monument dedicat jafului planetar și că nu au nici un viitor.

Trebuie să învăţăm odată pentru totdeauna că revoluţiile sunt făcute întotdeauna de serviciile secrete nu de populaţie.

Revoluţiile internaţionale, planificate de bancherii de pe Wall Street şi îndreptate împotriva statelor şi popoarelor foste comuniste din sfera de influenţă sovietică, vizau mai cu seamă ţările care nu mai aveau datorii la FMI şi la Banca Mondială, precum România.

Programul de privatizare, a se citi programul prin care sistemul energetic al României respectiv industria României au fost vândute străinilor a fost impus României și coordonat milimetric, la amănunt, de Fondul Monetar Internațional și de Banca Mondială. Neocolonialismul este politica oficială care s-a aplicat tuturor țărilor ieșite din comunism, dar și țărilor din America de Sud. Neocolonialismul a avut aceeași rețetă peste tot: acapararea resurselor, privatizarea forțată. Fie că țările s-au numit România, Polonia, Chile, Bolivia, Argentina sau Irak, neocolonialismul a acționat la fel.

După 1989 capitalismul occidental și-a menținut rata de acumulare de bogății extinzându-se către Est și jefuind țările din Europa de Est sub pretextul că le aduce libertate, democrație și apărarea credinței.

Lumea nu conştientizează că problema de securitate a României nu este Rusia, ci frauda corporatistă (corporații americane, europene) care spoliază economia țării.

Până nu va înţelege asta toată lumea nu vom avea nici o şansă să redevenim o ţară independentă şi suverană.


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8828 : Ianuarie 11, 2019, 18:35:58 »Crimele Mafiei Globaliste, 18 martie 2018 ·
https://www.facebook.com/Crimele-Mafiei-Globaliste-1712634798966034/?__tn__=kC-R&eid=ARAmN0BhXZXKdq6YmiteRPDI3ZPtl9UbEowZK7

Toată lumea se plânge de taxe însă, nu conștientizează realitatea: în capitalism e nevoie de taxe, pentru că băncile au de încasat bani atât de la stat, cât şi de la populaţie şi firme. Şi taxele la Stat sunt de fapt taxe plătite către sistemul bancar.

Milioane de oameni sunt lăsaţi să moară de foame, pentru ca doar câteva sute să huzurească. Neoliberalii numesc asta "model economic de succes".

Politica de dreapta este politica trusturilor și a corporațiilor capitaliste. Capitalismul există numai prin acumularea de bogăție materială pe care o echivalează în bani.

Până în 1980 capitalul occidental și-a menținut rata acumulării de bogăție jefuind timp de două secole Africa și Asia pe care le-a secătuit. Apoi și-a îndreptat privirile către Europa de Est.

După 1989 capitalismul occidental și-a menținut rata de acumulare de bogății extinzându-se către Est și jefuind țările din Europa de Est sub pretextul că le aduce libertate, democrație și apărarea credinței în Dumnezeu.

Dar jefuirea țărilor din Estul Europei se apropie de final, resursele lor sunt deja secătuite. Pentru a nu intra în colaps și a evita revoltele maselor, capitalismul occidental va reîncepe extinderea către Est. El are nevoie urgentă de o nouă acumulare de bogății și singurul loc de pe planetă unde mai există rezerve uriașe de bogăție este Rusia.

Nu vă mai lăsați fraieriți de propagandiștii capitaliști...
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8829 : Ianuarie 13, 2019, 20:14:20 »

Imaginea anului 2019 - la 30 de ani de la caderea comunismului in Europa - vine din Franta.
Steagul rosu s-a reintors pe strazile Parisului! Protestatarii se pare ca l-au adoptat ca simbol.


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8830 : Ianuarie 13, 2019, 22:06:41 »E pentru stupizii care mă tot atacă pentru că nu sînt de partea sasului penal care (și cu ajutorul lor) a ajuns în fruntea statului român.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8831 : Ianuarie 20, 2019, 21:33:55 »

Mihai Haidau a distribuit un link, SEMPER FIDELIS ROMANIA & EUROPA
https://www.facebook.com/groups/semper.fidelis.romani/permalink/2303331069699924

Revoluţia trumpistă şi bigotismul cotrocenist alias nuclearul Macron are nevoie de un focos german.
“Într-o vreme în care popoarele au ajuns conștiente de puterea lor, relația de încredere între conduși și conducători s-a rupt.
Neîncrederea este reciprocă. Nici poporul nu își mai urmează liderii, nici liderii nu se mai bazează pe popor. În sistemul democrației reprezentative conducătorii sunt tot mai nereprezentativi, fiind aleși de minorități, și acelea adesea rătăcite, iar exercițiul puterii (politicul) este tot mai separat de controlul social.
Democrația a devenit astfel o formă fără fond, o impostură, iar actul de conducere politică se realizează prin minciună în toate expresiile ei – dezinformare, manipulare, terorizare etc.
Principalele canale de televiziune au inițiat un boicot al mesajului în încercarea de a nu-l difuza în direct. Președintele a făcut uz de o prerogativă prezidențială și le-a obligat să o facă. Iar ele au trebuit să se supună.
Se zice că nimeni nu câștigă războiul cu presa. Așa se întâmpla atât timp cât presa era unicul mediator între puterea politică și societate. Revoluția lui Donald Trump, profitând de invenția rețelelor sociale, scoate presa din ecuație sau cel puțin îi răpește monopolul comunicării. Președintele nu mai are nevoie de mediatori ca să comunice cu națiunea. O face direct, evitând astfel ca mesajul său să fie purtat de cei care îl deplasează în ambalajul comentariilor partizane și în amestec cu știri false. Mediatorilor le mai rămâne doar un rol tehnic pe care sunt obligați să îl îndeplinească în folosul națiunii. În rest sunt liberi să spună ce vor celor care stau să îi asculte sau să îi privească.
Președintele a pus semnul egalității între securitatea națională și cea personală, între securitatea colectivă și cea individuală. Aceasta tot după decenii în care, în numele globalismului, li s-a spus americanilor că trebuie să renunțe la libertățile individuale de dragul securității naționale, și la securitatea individuală de dragul corectitudinii politice globale care să perpetueze imperialismul „democratic” american.
„Dacă vreți să vă vedeți birocrații înapoi la lucru – le spune Donald Trump democraților – dați bani pentru zidul care să îi apere pe americanii de rând de violuri, furturi, omoruri, droguri. Dacă nu, eu oricum îl voi construi cu banii rezervați proiectelor de infrastructură destinate securității naționale.”

TORNADA AMERICANĂ ȘI GUTURAIUL EUROPEAN
Când la Washington se deschide fereastra, în UE se strănută. Este efectul de superputere. Vom constata în curând cât de corectă este această butadă.
Deocamdată vântul revoluției trumpiene se simte la Paris și la Berlin, dar și la Roma, Bruxelles, Varșovia, Budapesta, Praga și Bratislava. În felul său, el este resimțit și la Londra cea bântuită de dilemele și sfidările Brexitului. Nici Stockholmul, cel atât de iubitor de imigranți, nu este lipsit de frisoane.
UE abandonează lupta pentru securitatea individuală și națională, dacă nu cumva se arată chiar potrivnică acestora, în momentul în care SUA le așează pe prim plan. Nu este de mirare că în aceste momente „democrații” americani se apropie tot mai mult de și complotează cu birocrații bruxellezi.
Sub înrâurirea celor din urmă, la București, Președintele Iohannis oferă imaginea în oglindă a Președintelui Trump. Nu revoluționează, ci restaurează. Sub cuvânt că respinge „democrația iliberală” el restaurează „dictatura colonială”. Toate forțele antidemocratice și antinaționale din România s-au mobilizat în spatele său pentru a ne aduce înapoi la autoritarismul anterior anului 1989, cu deosebirea esențială că cel de acum nu mai este un autoritarism național, intern, ci unul global, extern.Ceea ce mai rămâne de stabilit este doar cine va juca până la urmă rolul stăpânului străin. URSS nu mai există. Ea are, însă, mulți pretendenți la succesiune. Nu ne întoarcem deci nici măcar la 1989, ci la 1946.
Prin urmare, timpul este al Președintelui Trump. Că știe sau nu știe ce face, așa cum observa fostul Secretar de Stat Henry Kissinger, Donald Trump este unul dintre acele personaje istorice chemate să pună capăt unei ere și să abandoneze pretenții obsolite.”
“Klaus Iohannis va participa la ceremonia de semnare a Tratatului de cooperare și integrare franco-german, informează un comunicat de presă al Administrației Prezidențiale.
Iohannis va participa marți, 22 ianuarie a.c., la ceremonia care va avea loc la Aachen, la invitația Cancelarului Republicii Federale Germania, Angela Merkel, și a Președintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron.
Ceremonia semnării tratatului de către Preşedintele francez şi Cancelarul german va avea loc în Sala Încoronării a Primăriei orașului Aachen.”
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8832 : Ianuarie 20, 2019, 21:43:45 »

Cine suntem 20 ianuarie 2019,
https://solidaritateeuropeana.wordpress.com/2019/01/20/vor-stinge-romanii-lumina/?fbclid=IwAR1M-7pVMj3E6qmqcHru6yr2MPhWNbSey0atEb79MnrvwuRwZ3n6GUTqF48

Vor stinge românii lumina?
Mi-e greu să cred că cineva care trăieşte pe lumea asta şi nu este „condiţionat” de nicio structură, de avantaje, sau de ceva dosare, crede în reformarea UE în afara cazului că:

– este total neinformat (?)

– sau paralel cu lumea, nu vede ce se întâmplă şi nu înţelege.

Dincolo de faptul că:

– UE este o construcţie a mafiei globaliste, mafie care nu numai că nu a leşinat, ci este mai bogată şi cu o armată mai numeroasă ca oricând, plus tehnologia şi „minunile” ei;

– că la zidirea ei a muncit asiduu braţul conspirator al mafiei globaliste, CIA (ofer documentaţie cui nu crede), care încă nu a fost desfinţată, ba chiar se opune cu mult succes lui Trump,

poate că respectivul nu ştie/nu înţelege că

– UE este parte din proiectul globalist la care se lucrează de 300 de ani şi în care sunt investite sume şi forţe gigantice

– în jurul UE sunt ţesute puternice reţele de interese,

– are ca trupe cea mai mare parte din elitele politice, culturale şi educaţionale din Occident, justiţia şi serviciile secrete, poliţiile şi o felie importantă din armatele naţionale

– are ca slujitori devotaţi peste 40.000 de funcţionari la centru, şi alte zeci/sute de mii în statele componente cu conştiinţele anihilate de salarii uriaşe, în cazul primilor, de avantaje şi plusuri de venit, la ceilalţi,

– mai are alte sute de mii de sclavi din corporaţiile multinaţionale, personaje fără ţară, fără trecut, fără identitate.

Împotriva acestei realităţi crunte vin unii şi alţii din ograda românească şi ne spun că UE e bună, dar trebuie niţeluş reformată, şi cum se vor duce ei cu partiduleţele lor la Bruxel, îşi vor arăta muşchii şi toţi ăştia de mai sus se vor speria şi vor produce marea schimbare!

Dar băieţii răi şi fetele rele n-o vor face; sau, dacă situaţia se încinge mai rău în stradă, doar vor mima că o fac pentru a câştiga timp, a-i ameţi pe prostălăi şi a avea o armată şi mai mare de spălaţi pe creier, astfel că în final va fi prea târziu.

Vestea bună este că, din motive pe care le-am dezvoltat în articolul „UE crapă, iar naţionaliştii români „de serviciu” plâng de grija ei” , e sigur că proiectul satanic se va face praf. Vestea proastă şi marea problemă este însă aceea că, tot pălăvrăgind fără substanţă, s-ar putea să ne trezim că suntem cei care sting lumina şi rămân singuri în întuneric.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8833 : Ianuarie 21, 2019, 10:50:41 »

Rezistenţa din munţi, https://www.facebook.com/354377412047227/photos/a.354394225378879/365329604285341/?type=3&theater&ifg=1
Cum au planificat Kominterniştii falsificarea istoriei rezistenţei anticomuniste româneşti pe baza dosarelor Securităţii.
Mărturii ale foştilor deţinuţi politic
Mihai  Timaru  şi  Octavian  Voinea
.
„ - Nu veţi fi eroi aşa cum vă sunt principiile. Veţi fi nişte ticăloşi mascaţi, departe de orice virtute. Nu veţi muri decât atunci când vrem noi. Întâi vă vom transforma în monştri. Apoi vă vom obliga, prin metodele noastre, să declaraţi numai ce vrem noi. Aceste declaraţii, smulse cu cleştele înroşit în foc, le vom păstra ca mărturii, ca acte de acuzare pentru Arhive, după care se va scrie istoria. Vom păstra dosarele până ce veţi muri. Vom muri şi noi. Dar Istoria se va scrie pentru generaţiile viitoare după aceste documente. Astfel cercetătorii, istoricii, vor scrie cum vrem noi, nu cum este realitatea. Noi creăm istoria aşa cum ne place. Aşa cum ne convine. Proştii de azi care sunteţi voi, o veţi scrie cu mâinile voastre, aşa cum vrem noi. Tâmpii de mâine vor confirma aşa cum noi am imaginat-o, în dosarele ticluite de noi.
Avem experienţa Piteştiului şi a Gherlei pe care noi le-a imaginat, cu mult înainte de arestarea voastră şi a ieşit aşa cum am dorit. Ca la comandă şi fără retuşuri.
- Ce, îţi închipui că va ieşi altfel de cum dorim noi? Întreaga operaţiune Piteşti şi Gherla se va termina cu acest proces, pe care acum îl punem în scenă. Cu asta vom demonstra că toate atrocităţile petrecute la Piteşti şi Gherla au fost concepute de deţinuţii politic, care sunt în slujba americanilor pentru a compromite partidul comunist. Cu aceasta vom înmormânta toată lupta de rezistenţă anticomunistă din România şi nu se va mai auzi de ea. Dacă totuşi se va auzi, se va cunoaşte numai varianta ticluită de noi”.
Aceste bestialităţi auzite în anchetele Securităţii de către Mihai Timaru şi Octavian Voinea în birourile Securităţii se află pe coperta cărţii intitulată ”Masacrarea studenţimii române”, scrisă de Octavian Voinea, supravieţuitor al reeducărilor infernale din penitenciarele Piteşti şi Gherla.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #8834 : Ianuarie 28, 2019, 20:02:42 »

 

Gelu Visan · 24 ianuarie ·
 
Blestem!
24 Ianuarie, Ziua Marii Dezbinări.
Acest Nenorocit de Nazist a reușit să separe România în două, obsedat maladiv de răutatea lui, rânjind malefic atunci când stă în genunchi în fața satrapilor Europei!
A vărsat valuri de ură în Societate, cu o bucurie diavolească, uitându-se cum România se înneacă în ura propriilor cetățeni care se războiesc unii cu alții, nici ei nu știu de ce. Marea de Ură vărsată în Societate ne-a dezbinat, ne-a făcut mai răi și ne-a îndepărtat de Dumnezeu, de bunătate, de solidaritate, de compasiune.
L-am atacat public cu vehemență dinainte de a fi ales, din turul doi, pentru că știam ce catastrofă va urma în România după ce va fi fost ales. Este singurul vot la care nu am participat după ‘89, nu am vrut să-mi leg numele de această năpârcă. De la unii, nici aceia toți, fanarioți, România nu a avut un conducător mai nenorocit în fruntea statului.
De numele lui blestemat se leagă tot ce a scos mai urât neamul ăsta din el, a reușit, la fel ca și Hitler, să scoată la lumină tot ce au oamenii mai rău în ei.
După ce ne-a încăierat între noi de nu ne mai înțelegem om cu om în România, i s-a pus pata pe toți cetățenii și a blocat, prin refuzul de a numi miniștrii la Transporturi și Dezvoltare(!!), repet, Dezvoltarea României, proiectele pe drumuri, calea ferată, navale, alimentările cu apă, canalizările și iarăși străzi, drumuri comunale și județene din toată țara!
Practic, toți cetâțenii României suferă din cauza acestui Nazist fără pic de sânge de român în el, asta dându/i o satisfacție pe care nu am văzut-o decât în rânjetele lui Hitler.
Atât de mult rău ne-a făcut încât, după ce am visat la Uniunea Europeană, după ce ni s-a împlinit visul, ne-a transformat în sclavii lor, ai conducătorilor Uniunii, cei care l-au numit peste România, de vrem să ieșim, pentru că nu mai suportăm să fim călcați în picioare!
Pentru România, Diavolul a venit mai devreme pe Pâmânt!
Blestemat să fii, Klaus Werner Iohannis!
Memorat
Pagini: 1 ... 587 588 [589] 590 591 ... 599
Schimbă forumul: