Main Content:

Pagini: 1 ... 603 604 [605] 606 607 ... 610

Lupta noastra

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5208
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9060 : August 14, 2019, 10:47:39 »

Unitate Națională
https://www.facebook.com/AliantaPentruCentenar/photos/a.2310611572494923/2441011332788279/?type=3&theater&ifg=1
Calendar 14 august 1916: România a declarat război Austro-Ungariei, intrând în Primul Război Mondial, de partea Antantei.Foto: Poster de propagandă britanic legat de intrarea României în război.

Poziționarea sa strategică la flancul celor două alianțe aflate în conflict, precum și o armată de 600.000 de oameni au fost motivele pentru care ambele tabere au depus eforturi intense pentru a atrage România de partea lor. Se credea că intrarea României de partea Antantei va avea un impact decisiv asupra războiului. Mareșalul Paul von Hindenburg a exprimat cel mai bine această convingere: „judecând după situația militară consideram că era suficient ca România să intre în acțiune pentru a decide soarta războiului mondial”.

Consiliul de Coroană din 14 august 1916:

,,Români !
Războiul care de doi ani a încins tot mai strâns hotarele noastre a sdruncinat adânc vechiul așezământ al Europei și a învederat că pe viitor numai pe temeiul național se poate asigura viața pașnică a popoarelor.
Pentru neamul nostru el a adus ziua așteptată de veacuri de conștiința națională, ziua unirii lui.
De noi atârnă astăzi să scăpăm de sub stăpânirea străină pe frații noștri de peste munți și din plaiurile Bucovinei, unde Ștefan cel Mare doarme somnul lui de veci.
În noi, în virtuțile, în vitejia noastră, stă putința de a le reda dreptul ca intr-o Românie întregită și liberă de la Tisa până, la Mare, sa propășească în pace potrivit datinilor si aspirațiunilor gintei noastre.

Români!

Însuflețiți de datoria sfântă ce ni se impune, hotărâți să înfruntăm cu bărbăție toate jertfele legate de un crâncen război, pornim la lupta cu avântul puternic al unui popor care are credința neclintită în menirea lui.
Ne vor răsplăti roadele glorioase ale isbândei. Cu Dumnezeu înainte!

Ostași!

V-am chemat ca să purtați steagurile voastre peste hotarele unde frații voștri vă așteaptă cu nerăbdare si cu inima plină de nădejde.
Veți lupta alături de marile națiuni cu care ne-am unit. O luptă aprigă vă așteaptă. Cu bărbăție să îndurăm însă greutățile și cu ajutorul lui Dumnezeu isbânda va fi a noastră.
Arătați-vă deci demni de gloria străbună.
Dea lungul veacurilor un neam întreg vă va binecuvânta și vă va slavi."

FERDINAND

Proclamația regelui Ferdinand, 28 august 1916

Din Primul Război Mondial România a ieșit victorioasă. În urma Adunării de la Alba Iulia, din 1 decembrie 1918, România primește înapoi toate regiunile istorice de la Austro-Ungaria (Întreg Ardealul, cuprinzând Transilvania, Banatul întreg, până aproape de Belgrad, Maramureșul întreg, inclusiv Transcapatia, Crișana întreagă, inclusiv partea ungurească, Bucovina întreagă) Bulgaria (Dobrogea de Sud) și Rusia (Basarabia).
Prețul a fost mare însă, armata română acumulând circa 880.000 de morți, iar peste 275.000 de civili români și-au pierdut viața.

Primul Război Mondial a stat la baza făuririi României Mari. Să ne cinstim eroii oricând și oriunde!
_______________
via Cooperativa Unionistă
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11375
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9061 : August 14, 2019, 18:28:35 »

Pentru cei de care nu mai aveai loc in cazul “Sorina” cu “a decis o instanta”, ca si cum s-a incheiat discutia, vā dau o stire de azi. Uite, ce a mai decis o instantā. Si cum stateati asa mirati citind, hai sa va dau si explicatia instantei de tribunal. S-au apreciat ca „relevante” lipsa antecedentelor penale si conduita sincera a braileanului inca de la debutul anchetei judiciare. (Radu Buzaianu)
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9062 : August 15, 2019, 23:25:35 »

Stiati de asta?”În primul rând vreau să vă mulțumesc din adâncul sufletului meu pentru susținerea voastră, dragi prieteni, să știți că pentru mine si familia mea contează foarte mult să vă ştim alături!!! ”

,,Cu Dumnezeu înainte pentru biruința Neamului Românesc!” şi Mihai Eminescu, două probe incriminatorii în dosarul trimis de Fundația Szekler Monitor, condusă de Arus Zsolt, către Consiliul Național de Combatere a Discriminării, prezidat de Csaba Ferenc Asztalos. ”Poliția” împotriva gândirii şi acțiunii românești funcţionează în România? Acelasi domn este ”expert” si în publicistica lui Mihai Eminescu, despre care afirmă că ,,se ştie (oare de unde știe?) că în general a fost una exagerat naționalistă, în unele cazuri chiar antisemită”.

Oricât de greu mi-ar fi, voi merge în continuare pe Calea Neamului. Nu voi da niciun pas înapoi, căci altfel îmi voi pierde numele de român.
In urma sesizării Fundației Szekler Monitor sunt convocat de Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pe 27 august, ora 10, pentru a da socoteală acuzațiilor ce mi se aduc de către mai sus numita fundație maghiară. Acuzațiile sunt: incitare la ură interetnică si religioasă, comportament discriminativ, degradant si hărțuitor față de comunitatea maghiară, activitate antimaghiară.

”Unii au vrut să ne arunce în aer la Târgu-Secuiesc de 1 Decembrie 2015, când am avut prima acțiune ,,1000 de Steaguri Tricolore pentru Inima Țării”, alții vor acum să fim sancționați de CNCD pentru activitățile românești din Covasna si Harghita.

Arus Zsolt, presedintele ,,Consiliului Național Secuiesc” din zona Gheorgheni, care este de altfel unul dintre sustinătorii celor doi cetățeni condamnați pentru tentativa de atac terorist din 2015, reclamă la CNCD si întreaga mea ,,activitate practică”.

”Vinovat c-am dăruit Icoane si am înălțat Troițe pentru Inima Țării împreună cu mii de români, împreună cu frații si surorile mele de credință si sânge. Capul sus români, nu mă opresc! ”

”Vinovat pentru cele 3000 de steaguri tricolore pe care le-am dăruit împreună cu sute de alți români, fraților si surorilor noastre din Covasna si Harghita. Deși sunt eu în cauză, nu este vorba despre mine personal ci despre un principiu, despre incriminarea unui mod de acțiune românească. Aceasta este logica, sensul.
Sunt citat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării si pentru întreaga mea activitate practică reclamată de Fundația Szekler Monitor. După cum bine se știe întreaga mea ,,activitate practică” este strâns legată de Steagul Tricolor care observ cu mare îngrijorare că deranjează atât de mult pe unii domni din Gheorgheni, jud.Harghita si nu numai. Fără mare efort aș putea înțelege de ce-l supără pe Arus Zsolt, presedintele fundației si totodată al Consiliului Național Secuiesc local (știați că există o asemenea entitate?), Simbolul Statului Român, dar nu pot înțelege mai deloc de ce o Instituție a Statului Român, CNCD, ia în seamă o asemenea reclamație care se referă si la acțiunile întreprinse de mine, împreună cu voi, dragi prieteni, căci fără voi nu aș fi putut face nimic. Vă sunt adânc recunoscător pentru asta! Poate că acum înteleg si unii dintre prietenii mei care e treaba cu ”fluturarea” tricolorului prin Covasna si Harghita. Poate că acum ne dăm seama cu toții că acest Simbol al Statului Național Unitar Român este perceput de către contestatarii Tratatului de la Trianon ca pe un simbol al ocupantului. În Inima Țării bătălia pentru Simboluri, pentru Paradigmă este în plină desfășurare, în 2020, la 100 de ani de la semnarea Tratatul de la Trianon va fi apogeul. Se depun mari eforturi în mod direct sau indirect pentru anihilarea tuturor forțelor românești care acționează în Arcul Intracarpatic, între ”granițele” autonomiei teritoriale ale așa zisului ținut secuiesc. Se vrea ”eliberarea” ”ținutului” de energiile românești venite din afara județelor Covasna si Harghita, din celelalte colțuri ale țării, pentru a fi mai ușoară anihilarea celor din interiorul lor. Aceasta este după părerea mea strategia structurilor iredentiste maghiare contestatare ale Actului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918 si ale Tratatului de la Trianon. Pot să fiu acuzat de orice, asta este opinia mea, o voi afirma cu toate puterile mele. ”Nu chiar 1918” ? Vă spunem noi, foarte răspicat: Ba chiar 1918, 1 DECEMBRIE 1918! Nu vă mai întrebați, lăsați dilemele teatrale la o parte, Marea Unire a avut loc, trăiți în România si nu veți avea niciun fel de autonomie teritorială, căci noi, românii din întreaga Țară, Suntem Aici, în Covasna, Harghita, Mureș, cam peste tot unde nu ar vrea unii să fim. Este prea târziu să ne mai puteți opri, Acțiunea s-a pornit, Acțiunea Românească este prezentă! Icoana Ortodoxă, Mihai Eminescu, Steagul Tricolor!
Mergem împreună cu Dumnezeu înainte pentru Biruința Neamului Românesc! ”

– Nicio zi fără EMINESCU! –
Dragii mei, în semn de protest împotriva Cenzurii care se abate asupra unora dintre noi, propun ca în fiecare zi să postăm un citat, un poem, un fragment din opera Marelui Poet până vor înțelege unii că niște amenzi nu vor putea șterge niciodată Istoria, Cultura, Identitatea Poporului Român. „TRĂIASCĂ NAȚIA!”
Mihai Sorin Tîrnoveanu
https://www.facebook.com/mihai.sorin.39501/posts/477186149762636
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9063 : August 17, 2019, 21:49:36 »

Lecția de istorie - 15 ore
https://www.facebook.com/groups/Unirea.Basarabiei.cu.Romania/?multi_permalinks=2159372950841714&notif_id=1566060816433336&notif_t=group_activity
LECȚIA DE ISTORIE - 17 august: Plecarea ultimului contingent al Armatei Roșii din România.
La data de 17 august 1958 a avut loc plecarea ultimului contingent al Armatei Roșii staționate în România încă de la sfârșitul războiului. Prezența trupelor sovietice în Romania după terminarea celui de-al doilea Război Mondial a fost impusă prin Tratatul de Pace de la Paris din februarie 1947, când Uniunii Sovietice i s-a permis de către Aliați dreptul de a-şi menţine trupele în România cu scopul declarat de a se asigura securitatea căilor de comunicaţii ale grupului sovietic de armate aflat pe teritoriul austriac până la reglementarea definitivă a statutului postbelic al Austriei. În consecinţă, autorităţile române s-au văzut nevoite să încheie o convenţie cu Moscova în decembrie 1948 prin care au fost reglementate condiţiile în care unităţile sovietice puteau utiliza cazărmile, localurile de serviciu, depozitele, aerodromurile, câmpurile de instrucţie şi mijloacele de transmisiuni româneşti pe timpul staționării trupelor sovietice în țară. Această situație fost menţinută până în anul 1955, când liderii statelor comuniste din Europa aflate sub sfera de influenţă a Moscovei au consimţit să semneze alături de sovietici actul de constituire a Tratatului de la Varşovia. În baza acestui tratat, armata sovietică aflată în România, Ungaria, Bulgaria, Cehoslovacia, Polonia şi Republica Democrată Germană au rămas pe loc în statele respective, chiar dacă România nu a fost de acord cu această decizie a Moscovei și a cerut retragerea militarilor sovietici din țară. Astfel, dorința lui Gheorghiu-Dej comunicată prin Emil Bodnăraş – ministru al apărării – a fost primită cu multă irascibilitate de către Nichita Hruşciov, lider al URSS. Tatonările, apoi discuţiile şi negocierile privind retragerea trupelor sovietice au durat însă trei ani, iar perspicacitatea de care a dat dovadă Gheorghe Gheorghiu-Dej cu acel prilej nu trebuie subestimată. Acesta s-a dovedit capabil să facă o analiză interesantă a avantajelor de imagine de care ar fi beneficiat regimurile comuniste în disputa lor propagandistică pe care o aveau cu SUA şi statele din Europa Occidentală. Astfel, după îndelungate reflecţii, Hruşciov a decis să vină în întâmpinarea iniţiativei lui Gheorghiu-Dej și să aprobe retragerea soldaților sovietici din România, nu înainte însă de a cere părții române un nou Acord privind retragerea eșalonată a trupelor și numai în anumite condiții, condiții care par la prima vedere destul de ciudate. Noul Acord prevedea obligativitatea părții române de a organiza numeroase conferinţe la sate și orașe în care să prezinte rolul eliberator al armatei sovietice. De asemenea, se cerea organizarea de întâlniri şi reuniuni între militarii români şi cei sovietici, militarilor români li se cerea să înmâneze individual, câte un cadou unui omolog sovietic. O altă cerință a sovieticilor a fost ca eşaloanele cu militari sovietici, care plecau să fie aşteptate în gările principale, cu manifestaţii de simpatie organizate de oamenii muncii, precum și realizarea de către cadrele militare române a unui „jurnal cinematografic de actualitate” cu aspecte despre activităţile trupelor sovietice staţionate pe teritoriul României. Totodată, Nichita Hrușciov a mai cerut Consiliului de Miniştrii instituirea unei comisii centrale care să coordoneze și să asigure transportul trupelor și tehnici militare sovietice. Astfel, plecarea ultimelor contingente ale armatei sovietice la data de 17 august 1958 a avut loc concomitent în garnizoanele din Constanţa, Galaţi, Timişoara, Ploieşti și Iaşi, transportul făcându-se pe calea ferată, el fiind asigurat de către Armata Română.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11375
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9064 : August 22, 2019, 23:59:47 »

Voi ati vazut mecla procuroarei? Wow!!!
Radu Buzaianu
· 3 august ·
Purtātoarea de cuvânt DIICOT, adineauri, in conferintā de presā. Voi remarcati cā si pe ea o pufneste râsul in legāturā cu ce spune? Vā reamintesc cā aici vorbeste despre douā fete violate, omorâte si arse apoi in curte.Mihai Matula, la 20 august la 10:08
SOS SOS DESTEPTAREA Fratilor concetateni nu eu spun, ei ne demonstraza, dovedeste ca ce se intimpa la Caracal, sa intimplat la Berevoiesti, Nadasi, Pungesti etc este foarte grav de primejdiod si tragic de periculos pentru umanitate, civilizatie, poporul acesta crestin pasnic. Ni se mai demonstrat, dovedit ca de 30 de ani si ca lovitura de stat a fost data de BESTIILE, MONSTRI, DEMAGOGI clanurilor de tilhari, castele banditilor, gastile infractoare si ca Investitori, corporatiile, multinationale, bancile reprezinta si sunt teroristi, mercenari, mafioti neonazisti capitalisti care inpreuna cu clanurile tilharilor, castele banditilor, gastilor de infractori formeaza caracatita crimei organizata huzurpatoare a calailor, ciocoilor, tortionarilor ce terorizeaza; torturzaza popoarele. Iar prin formatiile formate pe feizbuc, oengeuri sau alte denumiri, sindicate ni sa dovedit, demonstrat ca sunt cozile de topor a BESTI, MONSTRI, DEMAGOGI clanurile de tilhari, castelor de banditi, gastileor infractoare, Investitorilor, corporatiilor, multinationalelor mafioteroriste, bancilor mercenare. Singura putere de a scapa, a ne salva din laturile capcanelor, labirindul fatarniciilor, ghiarele demagogiilor este punerea la contributie a creierului a trezi memoriei gindiri, constinta demnitati, emanciparea, dorinta
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11375
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9065 : August 23, 2019, 00:49:37 »

Prioteasa Sorin · 9 august la 13:10 ·
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2822865114393526&id=100000101962524
Zilele astea mi-am dat seama cât de puțini sunt cei care înțeleg importanța Agenției Naționale pentru Resurse Minerale...
Și nu mă refer doar la cei care se pretind ofițeri de informații! Mă refer și la cei care se pretind oameni politici, dar și la cei care lucrează sau au lucrat în ANRM.
Nimeni nu ia în calcul faptul că sunt câțiva indivizi care au studiat dinamică încasărilor din redevențe... în principiu, aportul la PIB, în acest moment, este de 1,2-1,5 %.
Analizând toți parametrii economici și făcând comparație cu alte state, rezulta că aportul la PIB ar trebui să fie cuprins între 7,2-8,0%. Ok, poate există o supraevaluare... dar diferența este totuși prea mare!
Cum se reduce aportul la PIB prin gestionarea deficitară a ANRM?
1. Refuzul de a elibera documente fără obținerea de foloase materiale necuvenite de către conducerea instituției.
De exemplu, o balastieră poate genera, doar din redevențe, minim 50.000 Euro/lună. La această sumă, mai adăugăm taxele pe salarii, impozit pe profit e.t.c.
Dacă accepți oferirea de ”șpagă”, intri într-un cerc vicios... trebuie să nu declari tot ce exploatezi, deoarece ”șpaga” trebuie recuperată.... cei care ar trebui să te verifice trebuie ”motivați” să nu consemneze că furi, la un moment dat îți dai seama că poți angaja și ”la negru” e.t.c.
2. Blocarea unor antreprenori, în vederea asigurării unei situații de monopol pentru anumite firme.
Situația se regăsește în zona Moldovei, adică în zona de influență a baronului psd, arsene ionel.
Prin generarea situației de monopol asupra agegatelor minerale, ANRM a influențat atât costurile eventualelor investiții în infrastructura rutieră, prin majorarea nejustificată a prețurilor la materiale de construcții, dar și piața muncii, prin reducerea locurilor de muncă.
3. Oferirea de date confidențiale, contra cost, eventualilor investitori – în acest mod, sumele pe care ar trebui să le încaseze statul român pentru consultarea unor date confidențiale sunt reduse, iar eventualele licitații organizate de către ANRM sunt viciate.
Lista asta poate continua...

***
În țara asta toți ”specialiștii”, indiferent de domeniul în care își atribuie copetențe extraordinare, pretind că gândesc la scară ”macro”! Iar faptul că ei nu pot gestiona nici măcar o chestiune punctuală, este pus pe seama celorlalte probleme complexe care le stau pe umeri...
Discutam cu un prieten care chiar are competențe în domeniul energiei... la un moment dat, l-am întrebat dacă a întâlnit un ofițer de informații care să înțeleagă ”piața de energie” și care să fie un interlocutor activ. Omul a evitat să îmi răspundă direct, dar mi-a redat calendarul ante și post întâlnire cu un asemenea specialist.
1. Sunt câteva publicații de specialitate.... dacă apare un articol referitor la acel subiect, știe că în câteva ore va fi sunat și i se va solicita o întâlnire.
2. Pe parcursul întâlnirii, după introducerile de rigoare, ”specialistul” va începe să reproducă pasaje din articol... în unele cazuri, informațiile din articol vor fi prezentate într-o manieră care dezvăluie modul rudimentar de gândire al ”specialistului”
3. Articolul este explicat ”specialistului”, eventual i se transmit și cîteva date care să îl ajute să înțeleagă background-ul...
4. Peste un timp, la următorul articol, ”specialistul” va reveni, din păcate, la fel de ignorant.
Rutina asta este posibilă deoarece preluarea și repetarea unor expresii tehnice, precum și tupeul de a se pretinde ”specialist” și ”gânditor la scară macro”, sunt criterii suficiente în structurile de intelligence!
Adică ”specialistul” se va impune în fața subordonaților pentru că le este șef, iar în fața superiorilor, pentru că, de obicei, ăia sunt puțin mai proști decât el...
***
Și dacă tot am deschis subiectul ”intelligence”, nu pot rata ocazia să mai fac referire la transferul anului, atacantul tudorică eugen, pensionat de la FC SRI SRL, care a semnat un contract cu FC AVÂNTUL PRĂBUȘIREA ANRM.
De când a ajuns în ANRM, prin intermediul prietenului său, doctorul gildo vasilică, tudorică eugen a siîncercat să își facă simțită prezența. Deoarece skill-urile sale profesionale sunt sublime, dar lipsesc cu desăvârșire, tudorică eugen a demonstrat, în repetate rânduri, că poate fi la fel de inteligent ca gigi dragomir, șarlatan ca negreț eugen și tupeist ca gildo vasilică, protectorul pedofilului din MAI.
De exemplu, când în instituție se aflau Răzvan Deacu și Alexandru Șerb, cei doi ofițeri infractori de la UM0905 București, aparținând SRI, tudorică eugen a ordonat ca niște proceduri din instituțiue să fie modificate. De exemplu, tudorică eugen a avut pretenția ca documentele să primească un număr de înregistrare și să fie clasificate, înainte de a fi semnate de gigi dragomir. Argumentul gușterului tudorică eugen a fost că ”ăia de la sri au zis așa”.
Bă, tudorică, chiar atât de prost ești!? Ia adu-ți tu amite cum se face prin sri!?....
Dar să revenim la ultima prestație lamentabilă a puțo-palmistului pensionat din sri!
După suspendarea ordinului ilegal emis de gigi dragomir, în instituție s-a prezentat directorul general Aurel Gheorghe....
În aceste condiții, secretarul de stat gigi dragomir a promis salariu de merit și fiica de soție celui care îl va izgoni din instituție pe Aurel Gheorghe!
În aceste condiții, cunoscând apetența contabilului șarlatan negreț eugen pentru ”fresh meat”, botoșaru vasilică a întocmit (obligat, pretinde el) un denunț la comisia de cercetare disciplinară.... iar gigi dragomir a solicitat ca în 24 de ore directorul general să se prezinte la noul loc de muncă, adică la Constanța!
Purtătorul de documente și negociator șef din partea infractorilor era chiar el...tudorică eugen!
Ca să recapitulăm...un individ care ia nota 3 la un examen... a protejat o grupare infracțională când era ofițer în sri... demonstrează de nenumărate ori că nu cunoaște legea, dar este ”protejat” în continuare... își asumă niște competențe profesionale inexistente...
Toate mizeriile astea sunt posibile nu pentru că există o instituție/ structură care protejează cloaca din ANRM!!!
În realitate, atât tudorică eugen, cât și ceilalți infractori de acolo, cunosc faptul că nimeni nu poate reacționa, deoarece corupția și incompetența colcăie peste tot!
Chiar crede cineva că tudorică eugen sau gildo vasilică au fost inteligenți și cinstiți la fosturile locuri de muncă, iar acum au devenit proști și corupți, pentru a nu-l complexa pe secretarul de stat gigi dragomir?


Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11375
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9066 : August 23, 2019, 02:07:45 »

CITEVA LUCRUSOARE PE CARE TREBUIE SA LE STIM DESPRE RETELELE DE PROSTITUTIE ...
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=501400500665679&set=gm.2464901767071501&type=3&theaterPe scurt... Orice tirgulet care depaseste 10000 de locuitori are o retea de prostitutie locala. Este deservita de regula de fete racolate de la licee si care isi dau acordul pentru a putea fi folosite. Sigur acordul imbraca o forma sau alta de santaj, bunaoara fata este filmata intretinind relatii sexuale cu un "iubit" si amenintata cu dezvaluirea faptului parintilor. Usor, usor intra in joc si primeste mici atentii din partea proxenetilor sau mici sume de bani. Fetele sunt aduse la comanda la locatia clientului sau in diferite locatii din oras. Daca se petrec accidente nedorite, bunaoara dau peste un client violent iese scandal, fata ameninta cu dezvaluiri, e facuta disparuta. O gasim sau nu pe fundul unui lac sau pe un maldar de gunoi. Este de retinut ca de astfel de retele beneficiaza din plin diversi potentati locali, primari, politisti, procurori, judecatori, alti sefi de institutii. Mai avem si retele de prostituate de lux. Fetele sunt selectate, provin de la diverse "case de moda" si de regula sub o forma sau alta isi dau acordul si sunt folosite ocazional la comenzi exprese. Foarte multi copii din orase mijlocii sau mari frecventeaza cursuri de modeling. Multe din aceste case de modeling sunt surse de alimentare pentru retelele de prostitutie . O virgina vinduta de o astfel de "casa de moda" costa intre 5000 si 10000 de euro. Apoi sunt retelele de prostitutie dure , unde fata intra vie, dar nu iese decit moarta. Sunt extrem de rare exceptiile in care fata paraseste vie reteaua. Fetele sunt vindute dupa racolare si "fezandare", dislocate intr-o locatie sigura pe care nu o parasesc decit spre a ajunge pe fundul unui lac sau pe un maldar de gunoi cum am spus. Racolarea se face "de buna voie", fata este momita de catre un "iubit" sa plece cu el, fie in tara fie peste granite, sau pur si simplu fetele sunt rapite. "Fezandarea" se face de catre o echipa de 8/12 indivizi care supun fata tuturor perversiunilor posibile timp de doua trei zile. Fata este supusa batilor crunte si ultimelor umilinte posibile. Cunosc un caz in care iarna fiind, in pauzele dintre batai si relatii sexuale bagau fata sa doarma peste noapte in cotet cu un porc. Astfel proxenetii se asigura ca fata nu va refuza nicio fantezie oricit de idioata a vreunui client si ca va fi fericita sa aibe 10/15 clienti pe zi decit sa fie reluat procedeul. Cu astfel de fete sunt alimentate retelele de prostitutie externe, dar si locatii din Romania unde exista un numar suficient de mare de clienti cum ar fi marile orase sau aglomerari, tabere de muncitori sau militari incartiruiti care nu parasesc locatia dupa programul de 8 ore. Cum am spus fetele din aceste retele dure nu scapa vii. Cind ajung la epuizare sau se imbolnavesc grav sunt pur si simplu eliminate. PS Sigur mai avem si fete care practica prostitutia pe cont propriu, dar aici nu vorbim de retele de prostitutie ci de prostitutie individuala. De regula prostituatele de acest gen au o clientela fixa si fetele isi practica meseria la domiciliul clientului, la propriul domiciliu, in masini, pe cimp sau intr-un motel. Dar si aceasta practia devine periculoasa daca fetele incalca teritoriul unor retele de prostitutie. Prostituata individuala poate fi racolata de catre retea sau eliminata.
Virgilius Ilie
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11375
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9067 : August 28, 2019, 22:22:26 »Alexandru Cumpanasu
22 ore · https://www.facebook.com/presedintecnmr/posts/1108066466051143
#112vreausatraiesc. Maine la ora 13.00 ma voi intalni cu ministrul de interne pt a-i prezenta proiectul POLITIA SCOLILOR prin care fiecare liceu sa aibe cel putin un jandarm dar si pt a solicita informatii suplimentare despre memoriile si solicitarile mele de pana acum adresate MAI. Dragi romani, SISTEMUL MAFIOT a pus tunurile pe mine. Niciun om nu este atacat cum sunt eu! Aparent fara nici un motiv. Insa in fapt cei care actioneaza la ordinul statului mafiot stiu ca in fiecare zi care trece mai avansez 1 cm in mijlocul buboiului si este doar o problema de timp pana acumulez suficienta informatie pentru a-l detona din interior la cel mai inalt nivel! Pt inceput voi infiinta un ONG-ANTIMAFIE care va avea reprezentanti pana in ultima localitate din tara asta unde romanii au fost umiliti, traficati, ignorati, batjocoriti de statul roman si MAFIA din fiecare localitate. Va rog sa-mi scrieti aici pt a va alatura acestui demers urias de pulverizare a MAFIEI si NEDREPTATII. Pt cei care vor sa ma reprezinte in fiecare localitate va rog sa-mi scrieti aici: cumpanasualexandru@gmail.com. GATA. De la primarul din sat pana la interlopii care ne rapesc copii niciun caz nu va mai ramane anonim!!!. Si nici un procuror, politist, judecator, politician nu va ramane nepedepsit pt raul pe care vi l-au facut. LUPTATI ALATURI DE MINE!!! ESTE O SANSA UNICA ACUM!. #OROMANIEFARACLANURI, #MORCUEIDEGAT


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5208
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9068 : August 30, 2019, 08:59:08 »

Gîrbovan, prima reacție! Ce spune magistrata, 28 august.
https://www.cotidianul.ro/dana-girbovan-prima-reactie/?fbclid=IwAR3zi8zl1x9rORG4nzjibOGrTNawmINHXgv82duigzXZEJPLgOI0D_Tgu_4


Dana Gîrbovan, propunerea PSD pentru Ministerul Justiției, respinsă de Klaus Iohannis, miercuri, afirmă, într-o primă reacție la decizia de respingere, că „jocurile și calculele politice se dovedesc mai importante decât soluțiile reale pentru justiție”. Gîrbovan anunță totodată că își retrage demisia din magistratură.

Mesajul integral
Am luat act de decizia Presedintelui Romaniei, domnul Klaus Iohannis, de a respinge propunerea privind numirea mea in functia de ministru al justitiei. Voi raspunde public, punctual, motivelor presedintelui, inclusiv aceluia ca propunerea ce ma vizeaza este „total impotriva valorilor democratice”, dupa ce acesta isi va motiva in scris si publica hotararea.
Am acceptat aceasta propunerea de nominalizare pentru functia de ministru tehnocrat al justitiei urmarind implementarea unor obiective absolut necesare pentru readucerea justitiei la normalitate: conditii optime de munca pentru judecatori si procurori, respect pentru drepturile omului, garantii de independenta.
Am prezentat transparent aceste obiective, ca punct de plecare pentru un proiect ce urmarea exclusiv imbunatatirea actului de justitiei si consolidarea independentei acesteia, avand mereu in minte dreptul fiecarui cetatean la un proces echitabil, ca si conditie indispendabila a prezervarii tuturor drepturilor si libertatilor sale fundamentale.
Jocurile si calculele politice se dovedesc, insa, mai importante decat solutiile reale pentru justitie, de care sa beneficieze cetatenii.
Propunerea numirii mele a starnit ample si vaste comentarii, multa minciuna si calomnie, insa nu am gasit nici macar o minima dezbatere, nici o propunere facute de oameni politici, jurnalisti sau comentatori, care sa contina macar o singura solutie la problemele din justitie, ce greveaza munca a mii de judecatori si procurori si afecteaza milioane de cetateni.
Am spus ca omul trebuie sa fie repus in centrul interesului statului si al justitie, dar reactiile din aceste zile au demonstrat, din nou, ca romanul si nevoia lui pentru dreptate si justitie echitabila, profesionista si independenta nu conteaza.
S-a vazut din nou ca justitia e importanta ca arma in lupta politica, nu ca instrument esential pentru apararea drepturilor fiecarui roman.
In aceasta perioada am primit, dupa am prezentat cele 12 obiective, nenumarate alte propuneri, critici, sugestii, solutii la obiectivele propuse, de la ong-uri, sindicate, judecatori, procurori, avocati, personal din penitenciare, cercetatori si simpli cetateni care s-au confruntat direct cu problemele din justitie. Le multumesc fiecaruia pentru ele si le voi analiza pe toate in perioada urmatoare.
Mi-am inaintat demisia catre sectia de judecatori a CSM, pentru a permite demararea procedurilor de numire. In noul context, aceasta nu mai este necesara, motiv pentru imi voi retrage demisia depusa si voi cere Sectiei pentru judecatori a CSM sa ia act de acest fapt.
In final, multumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-ati transmis in aceste zile. Dincolo de toate atacurile la persoana mea, am fost coplesita de sprijinul celor care mi-au transmis incurajari si gandurile lor bune. Numarul lor impresionat este o dovada in plus ca problemele din justitie afecteaza un numar enorm de romani, oameni care isi doresc cu adevarat un act de justitie independent si profesionist.
Justitia nu e nici a judecatorilor, nici a procurorilor, nici a ministrului de justitie, nici a presedintelui si nici a vreunei alte institutii. Justitia este garantia drepturilor fundamentale ale omului, a libertatii fiecarui cetatean, de aceea CETATEANUL trebuie sa redevina centrul interesului pentru justitie si nici un efort nu este prea mare pentru aceasta.
O Romanie normala este una in care statul respecta drepturile fiecarui roman si unde justitia nu este folosita in batalii politice!
In asta cred si pentru asta voi lupta in continuare!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5208
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9069 : Septembrie 01, 2019, 14:23:50 »

Așa procedeaza cu noi acum, ”prietenii” și neprietenii, aceasta ni se întîmplă în prezent.

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9070 : Septembrie 01, 2019, 15:39:51 »

Domnul Dorin Chirtoaca a luat iarasi pozitie publica - una foarte critica - in legatura cu desecretizarea documentelor secrete ale Pactului Ribbentrop-Molotov, de data aceasta la Chisinau, unde a deschis o expozitie stradala dedicata evenimentului si insemnatatii sale pentru istoria si politica naemului romanesc.

Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9071 : Septembrie 01, 2019, 15:47:17 »Expozitie dedicata desecretizarii de la Moscova
www.youtube.com/watch?v=oIdZQRLUOgg

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5208
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9072 : Septembrie 02, 2019, 19:33:19 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5208
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9073 : Septembrie 02, 2019, 19:49:11 »

Gorunul lui Horea · 9 ore ·Pe 2 septembrie 1848 s-a format oastea populară sub conducerea lui Avram Iancu.
https://www.facebook.com/GorunulluiHorea/photos/a.239952399470864/1644147369051353/?type=3&theater&ifg=1
După cea de a treia „Adunare Națională” de la Blaj, unde cei peste 60.000 de participanți au declarat răspicat faptul că nu recunosc „uniunea” Transilvaniei cu Ungaria si au reafirmat in același timp revendicările țărănimii iobage, a luat naștere oastea populară condusă de Avram Iancu. Oastea populară din zona centrală a Munților Apuseni ai Transilvaniei a avut ca arie de recrutare a luptătorilor satele din jurul orașului Câmpeni.

Legiunea „Auraria Gemina” este una dintre cele cinsprezece legiuni românești organizate între 1848-1849 pentru a lupta împotriva trupelor maghiare din Transilvania. Avram Iancu avea pe atunci rangul de prefect, unul echivalent cu cel al unui general de armată și a condus această mare unitate militară până in toamna anului 1849, dupa ce a fost înăbușită revoluția maghiară si armata maghiară s-a predat trupelor țariste si austriece. Prefectura de pe raza căreia erau recrutați luptătorii legiunii era pe atunci împărțită in două viceprefecturi, iar la rândul ei, fiecare viceprefectură era împărțită in patru tribunate.

Legiunea „Auraria Gemina”, condusă de însuși Avram Iancu, care avea rangul de prefect, a dus lupte grele împotriva trupelor si organizațiilor paramilitare maghiare între 1848 si toamna anului 1849, când legiunea este desființată.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5208
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9074 : Septembrie 02, 2019, 19:54:45 »Dan MV Chitic · 9 ore · https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10213216110991102&set=a.1438110646527&type=3&theater&ifg=1Dacă KW Iohannis a intrat in contact cu vreo “putere străină” sau a semnat vreun act cu aceasta in scopul cedării resurselor naționale in favoarea unei “puteri străine”, știrbind astfel suveranitatea naționala prin subminare economică și/ sau aservire față de o “putere straina”...

atunci KWIohnnis a comis o trădare. In sens strict penal. Chiar dacă “puterea straina” este un aliat (căci Codul Penal nu distinge între aliați și dușmani)!

Mai exact a comis o înaltă trădare! Vezi Art 398 rap. la 394 C.pen.!

Iar Trădarea este forma supremă de corupție... Înalta Trădare fiind cea mai josnica fapta pe care o poate săvârși împotriva țării sale un cetățean, cetățean care se autointitulează in cazul asta “șef al statului”.

Așa că... Dacă nu va avea încă un mandat de 5 ani de Președinte, sper măcar sa aibă un mandat de cel puțin 15 ani... un mandat de executare!

“Ştiţi, v-am promis că vă mai spun nişte chestii legate de peşcheş. Şpaga din Marea Neagră nu e totul, ci doar introducerea. Asta pentru că aţi uitat că mai sunt multe chestiuni lăsate în coadă de peşte, cum ar fi, de exemplu, şisturile. De-aceea s-a picat la învoială pe o nouă lege a minelor, în care exploatarea resurselor naturale să devină obligatorie, iar statul să fie obligat să scoată la licitaţie orice perimetru din care se poate exploata ceva. Pentru că, nu-i aşa, ţara are nevoie de bani şi cum altfel poţi obţine bani decât prin exploatarea pe nimic a bogăţiilor subsolului? Pentru că, am uitat să vă spun, noua lege va veni la pachet cu desfiinţarea noţiunii de redevenţă care, cică e perimată.
...
Mai vreţi? Mai am şi vărs pe măsură ce mă crucesc:
- reducerea cu 80% a posturilor de conducere din armată şi suplimentarea soldaţilor(adică a cărnii de tun);
- creşterea prezenţei româneşti în teatrele de război alături de SUA;
- dezvoltarea unui corp de armată compus din mercenari străini;
- întreruperea treptată a raporturilor comerciale cu Turcia, introducerea de taxe vamale abuzive şi înrăutăţirea condiţiilor de obţinere a vizei româneşti pentru cetăţenii turci;
- sancţionarea automată a tuturor companiilor sancţionate de SUA;
- crearea unei Zone Libere a Gurilor Dunării cu statut autonom;
Şi încă nu am terminat!” by Dan Diaconu.

Later Edit:

Klaus Iohannis confirma informațiile... și practic face o mărturisire cu privire la săvârșirea infracțiunii de Înaltă Trădare:

"UE va beneficia de gaze la preţ redus dacă am permite Exxon să exploateze gazele din Marea Neagră, întreaga UE ar scăpa de dependenţa de Rusia. Chiar dacă s-au negociat redevenţe zero nu putem acum schimba regulie în timpul jocului, Exxon a investit sume uriaşe în România fără să extragă nimic! De aceea, trebuie abrogată Legea Offshores care suprataxează tranzitul de gaze din Marea Neagră spre UE, chiar dacă iniţial România nu va câştiga mare lucru, va cîştiga UE care va importa gaze la preţ redus şi astfel va câştiga şi România respectul partenerilor noştri".

Klaus Iohannis: "Am semnat cu preşedintele Trump acordul de exploatare a gazelor din Marea Neagră de către Exxon şi cer imperativ guvernului României să abroge redevenţele suplimentare impuse prin Legea Offshores, trebuie să ne respectăm parteneriatele strategice"

QED! Sa așteptăm noul sau mandat... sper de executare a pedepsei!


Memorat
Pagini: 1 ... 603 604 [605] 606 607 ... 610
Schimbă forumul: