Main Content:

Pagini: 1 ... 631 632 [633]

Lupta noastra

Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9480 : Februarie 07, 2021, 10:06:31 »

"Distrugerea aplicației social-media Parler și înlăturarea ei de pe internet a implicat un efort comun al mai multor entități, nu doar Amazon, Apple și Google.
Amy Peickoff este responsabilă cu politica de funcționare a Parler. O avem alături de noi pentru a ne spune ce alte companii au fost implicate în acest atac istoric asupra libertății de exprimare și a libertăților noastre civile, deoarece ar trebui să le cunoașteți numele. Amy, mă bucur să te avem aici în seara asta, îți mulțumesc că ai venit. Îmi pare rău că Parler încă nu a revenit online, sunt sigur că spectatorii noștri știu asta. Lămurește-ne, te rog, pentru că vrem să știm cine sunt."
 Atacul impotriva Primului Amendament  -  www.youtube.com/watch?v=U_6QQcELVnw.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5880
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9481 : Februarie 10, 2021, 11:10:16 »

4020 de ani de la martiriu!BABA NOVAC...                                                                                                
Pe 5 februarie 1601 a fost  ucis în chinuri groaznice, din ordinul Dietei maghiare din Cluj, eroul național al Serbiei și general în armata lui Mihai Viteazul, marele haiduc BABA NOVAC. Născut la PORECI (Serbia) din mamă româncă, din neamul Basarabilor și din tată sârb în anul 1520(sau 1530?), BABA NOVAC devine un haiduc celebru în Balcani, luptător neînfricat împotriva Imperiului Otoman. Spre sfârșitul vieții intră în oastea lui MIHAI VITEAZUL în fruntea corpului său de circa 10.000 de haiduci, însoțindu-l pe MIHAI sau fiind trimis de acesta în cele mai grele bătălii ( Ada Kaleh, Șelimbăr, Lipova, Moldova, Bucovina, Ploiești, pe Teleajen, Curtea de Argeș). La începutul anului 1601, pe când MIHAI era la VIENA, BABA NOVAC împreună cu prietenul său de o viață,preotul SASCA, merg la Cluj cu o solie. Sunt arestați de Dietă din inițiativa dușmanului de moarte al lui NOVAC, nobilul Ștefan Csaky, înscenându-i-se un proces pentru trădare în favoarea turcilor, iar pe 5 februarie 1601, deși avea 71 de ani(iar după unii istorici chiar 81 de ani) , este adus de călăi, împreună cu prietenul său Sasca, în Piața Clujului, pe platforma de execuție, unde sunt jupuiți de piele, schingiuiți, perpeliți pe foc mic și apoi trași în țeapă, supliciul lor durând o oră și jumătate! În vara anului 1601, când MIHAI VITEAZUL se întoarce la CLUJ, face un parastas de pomenire în memoria viteazului său general și arborează toate steagurile capturate în lupte de BABA NOVAC pe Turnul Croitorilor. Tradiția familiei haiducești a fost dusă mai departe de fiul său cel mare, GRUIA NOVAC, devenit erou de balade și care apucase să lupte alături de tatăl său. În memoria lui BABA NOVAC s-au ridicat mai multe statui, dintre care una și în CLUJ-NAPOCA, unde există și o piață cu numele eroului,iar la CRAIOVA, pe fostele moșii ale novăceștilor se află astăzi cartierul BRAZDA LUI NOVAC. ERA CONSIDERAT UN EROU COMUN AL SÂRBILOR ȘI ROMÂNILOR!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5880
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9482 : Februarie 16, 2021, 10:22:23 »

Pricepeți odata și luați atitudine față de ce ni se întîmplă, altfel o să fim dați cu toții ușinii și morții!


Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9483 : Februarie 17, 2021, 12:54:34 »

De fapt vaccinarea e obligatorie.
Dezvaluiri bombă despre vaccinarea obligatorie, cazuri concrete, lucrători din HORECA și studenți. Reacții adverse halucinante!
Cum a distrus Arahat serviciul de urgență și de pompieri?
Vlăduț Voiculescu dă un mega tun in bugetul Ministerului Sănătății.
Cine și de ce vrea înlăturarea doamnei Weber din funcția de Avocat al Poporului?
Cum a distrus Arahat showbiz ul și a păgubit milioane de români?
 Scurt live – marti, 16 februarie 2021, sursa: Facebook, Iosefina Pascal,
 www.facebook.com/IosefinaIosefinaPascal/videos/2775001022764389.
« Ultima modificare: Februarie 22, 2021, 19:12:39 de către razvan »
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9484 : Februarie 22, 2021, 19:22:51 »


www.dcnews.ro/stefan-baisanu-cnu-se-vrea-inchisa-cadou-pentru-o-multinationala-din-canada_728838.html
Marti, 10 februarie 2020


Ștefan Băișanu acuză un TUN al Guvernului Orban: Desființarea CNU. Cadou pentru o multinațională din CanadaȘtefan Băișanu avertizează asupra intenției Guvernului de a vinde, într-o formă sau alta, CEC-ul, Portul Constanța, Hidroelectrica și alte societăți cu capital majoritar de stat care încă mai merg bine în România, cum ar fi și Compania Națională a Uraniului.

Deputatul Forței Naționale Ștefan Băișanu a declarat, pentru DC News, că se dorește o privatizare a tot ceea ce mai aduce profit dintre companiile de stat, dând ca exemplu CNU:

”Printre aceste tunuri pe care vrea să le dea Guvernul României avem și pe acesta: noul ministru al Energiei, împreună cu Ludovic Orban vor să desființeze CNU (Compania Națională a Uraniului). Aș vrea să vă spun că această companie este singura care mai are un ciclu complex, de la extragerea minereului din minele din Bucovina, transformarea lui la Brașov în uraniu și folosirea uraniului în centralele de la Cernavodă. Între timp, în România, a intrat o firmă canadiană care exportă în țara noastră uraniu la un preț de dumping, sperând să ucidă prin acest joc pe cei care scot uraniu în România și îl folosesc.”

Scopul final al dumping-ului
Deputatul ne-a explicat și de ce se procedează în acest fel și care este scopul final:

”Așa s-a petrecut și în alte state din lume și vă dau ca exemplu India, pe vremea când indienii încă mai produceau uraniu, s-a venit cu prețuri de dumping, iar India nu a mai produs, după care au cucerit piața și au ridicat prețul de 3-4 ori peste cel la care ar fi produs statul indian. Așa se dorește și în România, să se închidă această Companie Națională a Uraniului, să ofere posibilitatea firmei canadiene să exporte și noi să importăm de la ei fără a mai avea vreun competitor, iar lucrul acesta este foarte grav pentru că CNU este o companie strategică a statului român și ține de siguranță națională” ne-a declarat deputatul Forței Naționale.

”Se vede treaba că, acum, noul guvern vrea să facă un cadou unei multinaționale: dreptul de a vinde către România, la ce prețuri vrea, minereu de uraniu și uraniu”, a completat Ștefan Băișanu.

Mircea F. Cristian
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9485 : Februarie 22, 2021, 19:25:24 »Tradarea nationala - activitatea principala a guvernului  -  www.youtube.com/watch?v=Tqh0pFFFN6Y.
Memorat
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9486 : Februarie 22, 2021, 19:40:37 »


www.dcnews.ro/baisanu-in-noaptea-aceea-blestemata-oug-prin-care-raiffeisen-bank-si-inca-o-banca-trebuiau-scutite-de-250-de-milioane-de-euro-pe-masa-lui-orban_728832.html
Marti, 10 februarie 2020


Băișanu: În noaptea aceea blestemată, OUG prin care Raiffeisen Bank și încă o bancă trebuiau scutite de 250 de milioane de euro, pe masa lui OrbanȘefan Alexandru Băișanu, deputat Forța Națională, susține că o anumită ordonanță pregătită de Guvernul demis al lui Ludovic Orban ar favoriza anumite bănci din România.

Conform unei declarații pentru DC News, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu crede că sute de milioane de euro ar fi fost pierdute de statul român dacă nu ar fi apărut reacții virulente în social-media împotriva acelei ordonanțe:

”Lucrurile sunt destul de urâte și nu prea au legătură cu România și cu interesul guvernanților pentru România. De ce spun asta? Partidul de guvernare, prin vocea premierului Orban și prin vocea ministrului de Finanțe Cîțu, a afirmat că nu avem bani pentru creșterea pensiilor minime de 704 lei. Au afirmat că nu avem bani pentru dublarea acelor alocații votate în Parlament pentru copiii României. Însă, în noaptea aceea blestemată, în care Guvernul Orban a dat 25 de ordonanțe, pe masa guvernului s-a aflat și o propunere de Ordonanță de Urgență prin care două bănci, printre care Raiffeisen Bank, trebuiau să fie scutite de circa 1,3 miliarde de lei, aproximativ 250 de milioane de euro, ceea ce este strigător la cer. Probabil că, aflându-se acest lucru, Facebook-ul a sărit în aer, au văzut că deja oamenii erau foarte iritați și din două motive, că inflamează opinia publică, dar și pentru că nu aveau toate avizele, au preferat să nu mai bage această ordonanță pe ordinea de zi”, ne-a spus deputatul Forței Naționale.

Mai bine le oferim o pomană
”E un lucru înspăimântător, gândindu-ne că Guvernul României trebuie să fie cel mai mare și bun slujitor al poporului român și intereselor țării. Se vede treaba că nu-i așa. Se vede treaba că băncile, că multinaționalele fac profit fenomenal în România, chiar dacă pierd în instanță aceste sume de bani, pe care le datorează statului român, Guvernul Orban și domnul Cîțu stabilesc că e bine să le mai oferim și o pomană, pentru că noi avem. Nu e normal, nu e firesc, nu e nici deontologic și nici patriotic să faci un astfel de gest! Deci, banca face profit, tot banca trage țeapă statului român, cetățeanul român se împrumută cu dobânzi foarte mari. Cine este câștigat de aici? Tot banca, multinaționalele, adică cei care dictează în România și care consideră că țara aceasta este un 'no man's land' în care oricine poate să-și facă de cap”, a mai declarat pentru DCNews deputatul Băișanu.

Mircea F. Cristian
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5880
 • Vezi Profilul
Răspuns: Lupta noastra
« Răspunde #9487 : Februarie 23, 2021, 20:08:00 »

O mie de ani de la domnia unui erou si martir al neamului nostru!
Aici a căzut jertfă în urmă cu 1000 de ani voievodul Gelu (850-901),
erou şi martir al luptei de apărare a Transilvaniei împotriva triburilor maghiare”
Monumentul de la Gilău al Voivodului Gelu
Memorat
Pagini: 1 ... 631 632 [633]
Schimbă forumul: