Main Content:

Pagini: 1 2 [3] 4

Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898

 • puiu
 • Membru nou
 • *
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 24
 • Vezi Profilul
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #30 : Februarie 07, 2012, 08:37:32 »

Domnilor RANITI care erati militari in 1989 sunteti scosi din noua lege care este propusa de SSPR si ASOCIATIA 21 DECEMBRIE.Ce parere aveti?
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #31 : Februarie 07, 2012, 20:45:54 »

PUIULE CUM AM MAI SPUS,NU MA BUCUR DE RAU ALTUIA,DAR NOI CAND AM IESIT IN TOATA LUNA DECEMBRIE SI CHIAR SFARSITUL LUI NOEMBRIE SI AM PTOTESTAT LA TIMISOARA,BUCURESTI SI IN LOCALITATILE DE PROVINIENTA, ATAT REVOLUTIONARII RANITI FIE CADRE MILITARE FIE NU SI URMASII AU STAT DEOPARTE SPUNANDU-NE IN FATA CA EI NU AU TREABA CU NOI,CA EI NU SUNT AFECTATI.IATA CA DUMNEZEU NU BATE CU PERUL SI NU BATE CAND VREM NOI SI TOTODATA NU IUBESTE TRADAREA,SI-A ADUS AMINTE CA SI FIUL SAU A FOST TRADAT SI CULMEA TOT PENTRU BANI.ATAT PENTRU EI CAT SI PRNTRU NOI SINGURA SOLUTIE PENTRU A NE SPALA SI APARA DEMNITATEA ESTE:UNITATE SI HAI LA LUPTA NOASTRA CEA MARE
Memorat
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #32 : Februarie 28, 2012, 23:16:20 »

„Am merite mai mari decât Sibiul”Daniel Perju, un revoluţionar controversat   Foto: CRISTIAN DELCEA
 
Şi mai vehement în a prezenta Ploieştiul drept un oraş cu merite deosebite este Daniel Perju, pe care ceilalţi revoluţionari din Prahova îl acuză că duce această luptă de imagine exclusiv în interes personal, întrucât ar fi capul unei reţele care a fabricat certificate pentru sute de falşi revoluţionari. Preşedinte al Ligii Naţionale a Luptătorilor din Decembrie 1989 şi Integrare Euroatlantică, Perju susţine că el şi alţi colegi de la Uzina „1 Mai” au purtat lupte grele cu forţele de represiune, pomeneşte de persoane rănite de gloanţe (deşi nimeni nu confirmă astfel de incidente în Ploieşti) şi evocă ocuparea Judeţenei de Partid înainte de fuga cuplului dictatorial.
„La un moment dat, cei cu scuturile s-au dat la o parte să intrăm în «Casa Albă». Am intrat cu tot cu ei de gât. Adică la un moment dat te-am luat de gât, tu n-ai spus nu, dar a strigat unul să nu-l omor, că-l aşteaptă părinţii acasă. Am pătruns în clădire înainte de ora 11.00. Am făcut ce nu se mai face decât peste 200 de ani în istoria acestei naţiuni. Am reuşit să dăm jos un regim tiranic”, se laudă Daniel Perju. Afirmaţiile sale sunt contrazise de ceea ce apare în Jurnalul acţiunilor de luptă al UM 0599 Ploieşti, unde scrie negru pe alb că manifestanţii au ocupat sediul Comitetului Judeţean în jurul orei 13.00, când Nicolae Ceauşescu fusese alungat de mult din Comitetul Central, iar Televiziunea Română Liberă a început să emită.
Daniel Perju reacţionează agresiv când vine vorba despre contestarea Revoluţiei de la Ploieşti. El nu se dă în lături de la afirmaţii aberante, la adresa unor oraşe unde s-a ieşit pe străzi încă din 21 decembrie: „La Sibiu nu a fost Revoluţie, au murit oameni pentru că au existat criminali care au asasinat. Unii din Sibiu i-au făcut pe securişti de au tras în oameni. Nu ne putem compara. Am merite mai mari decât Sibiul ca localitate, pentru că am preîntâmpinat pierderile de vieţi omeneşti”.
Sursa: Misterele Revolutiei
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #33 : Martie 22, 2012, 17:15:43 »

GrEaTa  iNtrEtinE   MaTrEaTa !
Cand e vb de:
Perju,
Secatura,
Decat,
Sucuturdean-patru nickuri,
Maries,
Banutoiu,
Costin & Co,

acesta este sentimentul si raspunsul meu.
GrEaTa  iNtrEtinE   MaTrEaTa !
Memorat
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #34 : Martie 10, 2013, 13:51:41 »

ADRIAN PITCA
Sr. Member

 Conectat
Mesaje: 445
 
CITAT Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova
« Răspunde #695 : Martie 09, 2013, 20:39:43 »
      Ieri, aici, am scris despre fapte reale...
      Astazi, o sa revin la naratiune...sau, poate, nu este doar o povestire, ci este ceva real...Vom vedea.
      .........................
      Se spune ca, demult, sub podul Baneasa a ramas intepenit un camion.
      Conform bunelor traditii romanesti, la fata locului au sosit specialistii si au decis infiintarea unei comisii care sa se ocupe de rezolvarea problemei. Dar, ca la orice comisie care se respecta, mai intii au aparut dilemele iar apoi, cum era si firesc, comisia s-a impartit in doua tabere: unii ziceau "-Camionul este prea inalt...", ceilalti replicau "-Ba nu, podul este prea jos", primii reveneau "Camionul trebuie tras", ceilalti contraatacau "Ba nu, camionul trebuie impins"...Dupa un timp, au sosit si specialistii in demolari, dar comisia inca nu ajunsese la un acord: unii spuneau "Trebuie sa taiem podul", ceilalti "Ba nu, trebuie sa taiem camionul"...Si timpul trecea...
      Se mai spune ca, pe trotuar, o fetita se juca cu mingea. Auzind gilceava comisiei si neintelegind ce se intimpla, fetita a intrebat-o pe mama sa, care, rabdatoare, i-a explicat. Ascultind, fetita nu a mai fost atenta la minge care, intimplator, a cazut pe o tufa de trandafiri si, cum este si normal la o minge care se respecta, s-a spart.
      Iar atunci fetita i-ar fi spus mamei sale: "-Mamico, dar de ce nu desumfla roata camionului? Ca uite ce mica s-a facut mingea mea, daca s-a spart!"
      ..............................
      Poate multi dintre voi stiati "povestea" dar am considerat ca este bine sa o reamintesc.
      Pentru ca sint enorm de multi cei care nu vad padurea de copaci...
      Pentru ca, se pare, solutiile simple rezolva cele mai grele probleme...
      Iar revolutionarii Romaniei au o mare, foarte mare problema...Dar nici ei nu stiu cum, nici cei care ar trebui nu vor, sa o rezolve...
      In opinia mea, pentru a rezolva marea lor problema, revolutionarii pot si trebuie sa rezolve una din problemele Romaniei. 
      Poate, cea mai mare problema, azi.
      De la inceput, vin si va spun ca planul de actiune pe care vi-l propun nu necesita mobilizarea unui numar foarte mare de oameni, pentru ca, s-a dovedit, revolutionarii romani sint greu de mobilizat, chiar cind le frige buza... Acest plan poate fi dus la indeplinire de un singur om. Nu necesita investitii mari (maximum 100 lei) dar trebuie, dupa parerea mea, sa fie sustinut timp de o luna de zile, timp suficient pentru a avea o reactie de la cei vizati. Acest plan de actiune nu a mai fost pus in practica de nimeni, in Romania (poate prin alte tari, dar eu nu am cunostinta de asta).
      A incercat cineva ceva asemanator dar am vaga senzatie ca a facut-o mai mult de amorul artei si in interes personal.
      Desi poate fi dus la indeplinire de un singur om, pentru ca timpul oricui este pretios si nu este prea corect ca doar unul sa munceasca si, dupa, ceilalti sa profite, va spun ca cel mai bine ar fi sa existe un numar de minim cinci si maxim 100 de participanti la punerea in practica a planului. Daca vor fi cinci persoane, ele vor trebui sa faca un protest, intr-o forma originala. Daca vor fi 100, ar fi excelent, astfel existind posibilitatea substituirii "protestatarului" la un numar de ore. Cinci persoane care vor protesta, intr-o forma originala, in cinci puncte diferite ale Bucurestiului. Fiind doar cite o persoana nu este necesara obtinerea unei autorizatii de la primarie. Consider ideal ca "protestatarii" sa nu faca nici un fel de comentariu in timpul cit "protesteaza" - sa stea tacuti in locurile stabilite. Fiind un protest original, cred ca va avea si sprijinul mass-media, pentru ca este un protest pentru democratie in Romania si nu numai...
      .................................
      Am mai scris aici ca cel mai bine este sa-ti "bati" adversarul cu propriile arme...Azi, Romania are "in mina un cartof foarte fierbinte"...Dar nu este doar "cartoful" Romaniei si, de aceea, eu cred ca acesta trebuie pus si (sau, mai ales) in miinile celor care sub o forma sau alta, "l-au generat". Daca veti reusi sa realizati indeplinirea planului ce o sa vi-l propun,  se vor obtine rezultate.
      Iar daca rezultatele vor fi cele scontate, va garantez ca premierul Ponta va rezolva marea problema a revolutionarilor relativ rapid...Pentru ca va sti ce-l asteapta...Si pentru ca, printre altele, si de asta a ajuns prim-ministru: sa rezolve problemele oamenilor, chiar daca nu-i convin.
      Planul vi-l expun miine, pentru ca azi v-am plictisit destul si se prea poate ca unora sa le cauzeze asta...
      Acum, am chef sa dezleg SUDOKU...Pentru ca, printre altele, si de la acest joc, foarte interesant (si care in "Eterna si fascinanta Romanie" te poate scapa de ani grei de inchisoare), mi-a venit ideea planului...
      De la SUDOKU si de la un personaj de poveste al revolutiei din decembrie 1989, despre care reciteam cite ceva, zilele astea, aici, pe portal...
      As participa si eu la realizarea planului dar realitatea nu-mi permite. Insa, ceva tot pot sa fac si eu: ma oblig sa suport costurile materiale. Voi fi foarte curios sa va vad reactiile miine. Daca planul reuseste, veti recistiga tot, inclusiv, sau- mai ales, stima romanilor.
      Daca nu!, oricum, ceea ce era mai important pentru voi, zic eu, este pierdut...
     
         
Memorat
 • iulia
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 708
 • Vezi Profilul
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #35 : Mai 15, 2013, 13:12:15 »

Asteptam cu nerabdare planul...si tot asteptam.....
Memorat
 • valahul
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 326
 • Vezi Profilul
ASOCIAŢIA 21-SB-PDL
« Răspunde #36 : Noiembrie 17, 2013, 11:32:07 »

Dacă am Încercat sa aplic principiile creştine,nu te baza prea mult pe asta "Valahule"(nu ţi-am făcut plîngere penală încă),şi nu şiu cît o să mai întorc obrazul de mai multe ori să fiu lovit fără vina(chiar daca  recunsc ca nu sunt atat de curat în faţa lui Dumnezeu ca sa pot vorbi prea mult de principii creştine si sa ma dau"fată mare"),pot spune cu siguranţa brasovene ca nu-mi trezeşti nici cele mai mici emoţii atunci cînd ma ameninţi cu BĂTAIA si chiar cu MOARTEA(dovezile sunt conservate şi trimise unde trebuie)Stau în aşteptare pîna voi conisdera eu şi avocatul meu ca putem sa-ţi facem o PLÎNGERE PENALĂ cu sorţi de izbînda în instanţă şi să nu mai fiu lovit pe nedrept de unul ca tine cu un caracter de mahala căruia pot cu uşurinţa să-i demonstrez ca"buturuga mica răstoarnă carul mare"chiar daca tu te crezi car mare,justiţiar,batăuş şi cel care mă vei omorî şi o să-mi plătesti tu funerariile asa cum ai declarat Valahulele".Nu poţi realiza ca esti doar unul cu caracter infect care faci pe"justiţiaru de doi lei"Chiar dacă îţî vine greu în îngînfarea ta să crezi ca vei putea plătii în faţa legii.Toate la timpul lor!Si să-ţi iasă din cap ţie şi prietenilor tăi ca mă veţi putea intimida vreo dată.
Sucuturdean.

Hopa, te-ai înegrit în cerul gurii martalogule? Pe cine ameninți tu mă? Te ține pedelizda  pe penal? Ajungi milog la cap de pod, fomistule!
Fariseu ticălos ce eşti, îmi pare bine, sunt chiar fericit, că te afectează toate postările ce sunt adresate direct sau indirect ție, un pecerist nenorocit convertit la democrația originală. Doresc  să te pun în gardă că reversul este valabil și pentru tine, meltene.
Mare-i grădina, toleranța și răbdarea Domnului c-un nenorocit ca tine. Nu mai ocup spațiul virtual cu o nulitate ca tine. Nu meriți.
Pod-ene,  mare remarcare ai avut, ocupând o mansardă în timpul revoluției. Se pare că ai umplut pamperesu’.
Îmi povestea un prieten ce bufeuri de martalog pcr aveai când doreai o funcție revolută într-o încercare de asociație națională.
Ei te-au mirosit repede ce otreapă penală ești. Prin existența ta alături de noi, insulți. Fă-ți o radiografie a felului în care te-ai comportat mai ales după decembrie’ 89 și analizează concluzia la care ajungi.
Dacă îmi prindeam mintea cu tine te „schilodeam”, te băgam în cărucior de la primul conflict verbal avut. O curvă vopsită portocaliu, de felul tău, nu merită nici măcar futută.
Problema ta este că te-am demascat, ți-am demascat caracterul mizerabil. Nu mi-a fost dat să descopăr o combinație mai perfidă ca tine. Ești expirat, marginal, limitat.
Locul tău este la podul minciunilor, (Lügenbrücke),  atârnat de picioare, iar cei ce vor să te scuipe sau să te urineze, s-o facă. 
Asta meriți scursură. Sunteți toți la fel, cei de tipul 21-PDL. Mari caractere…
La nivelul vostru, sincer, nu mai cobor. N-am chef să fiu contaminat!

Mulțumesc Kronstadt, rămân dator!
Memorat

In Good We Trust
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #37 : Noiembrie 17, 2013, 13:02:30 »

Marea ta supărare"valahule"....cred că este fosta ta dorinţă sa conduci o posibiă asociaţie naţională de revoluţionari de la mii de chilometrii depărtare şi,eu l-am propus preşedinte pe Cornel Anton.Iar cei prezenţi au votat propunerea mea pentru ca l-au considerat pe Cornel cel mai potrivit si asa ai rămas tu cu ură împotriva mea la care s-a adăugat activitatea de pe forum.As putea sa-ti zic cîteva sa mă ţii minte şi mai mult,asta doar ca sa vezi ca nu tremur la ameninţările tale.Da.Puteam sa-ţi fac plîngere penală si pînă acum dar am fost sfătuit sa te las sa mai recidivezi ca sa putem merge la sigur in PENAL.Toate la timpul lor.Te asigur din nou ca nu mă poţi intimida absolut nici un pic nici tu nici altcineva.Indiferent cine eşti,nu-ţi poţi permite sa calomniezi repetat si sa ameninţi cu schilodirea mea în bătae şi cu omorîrea mea.Ai facut asta premeditat,de mai multe ori.Să premeditezi asemenea lucruri fără ca instanta să-si spună cuvîntul e de neacceptat.
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • valahul
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 326
 • Vezi Profilul
21-SB-PDL
« Răspunde #38 : Noiembrie 17, 2013, 15:28:40 »

N-am nici cea mai mică idee la cine tot încerci să faci trimitere sau prin asociații de idei să stabilești o identitate în imaginația ta bolnavă de psihopat paranoic.
Problema ta.
Nu m-am amestecat  până acum în nici-o combinație națională. Atât, acum ceva timp, am propus o dată pe forum, deschis, înființarea unei structuri elitiste, necompromise și apolitice.
Că mă învârtesc în mediul acesta o fac numai în limita timpului liber de care dispun sau când necesitatea o impune. Sunt încă activ profesional, vârsta permițându-mi un trai mai mult ca decent din ceea ce câștig onest prin practicarea profesiunii mele de top.
În 1989 eram militar în termen tr-ist, iar după absolvirea facultății am devenit pilot.
Din această cauză nu-mi dezvălui identitatea.  Este adevărat mai postez de la mii de kilometrii în timpul escalelor pe diferite continente.
Nu cunosc vreun Anton, nu-mi spune nimic acest nume. Însă am primit niște info despre niște nesimțiți escroci ce n-a putut să se reprezinte, datorită cazierului fiscal și-a aderențelor politice.
În schimb tu un trădător de joasă speță umană te-ai fofilat inventând absurdul unor amenințări. Este obsesia ta de zeci de ani, ce te-a adus în starea paranoică de azi.
Cipatule trător, sunt așa de supărat încât majoritatea celor care îi invoci, îmi trimit la greu probe împotriva ta. Deschid dacă este necesar cutia Pandorei.
Caracterul mizerabil care-l ai a fost demonstrat nu numai o dată pe acest forum.
Bunul simț de care ar trebui să dai dovadă, datorită vârstei care se pare că ai acumulat-o degeaba, trebuia să-ți impună o perioadă sabatică și un veritabil mea culpa.
Ce dorești de fapt? Să intru într-un joc meschin, făcându-mi publică identitatea? 
Încă sunteți la putere în structurile statale și veți mai fi mult timp. Tipul acesta de fascistoizi anti-comuniști este greu de stârpit. Pe voi numai acțiuni radicale vă liniștesc, indiferent de natura lor, iar aplicarea lor este numai o chestiune de timp. Principala motivație a fost demascare voastră ca trădători mizerabili.
Acum ne v-a fi simplu de unde să vă adunăm și pedepsi moral. Depinde de conjunctură.
N-am nici cea mai mică idee când vei plăti javră ordinară procesomană dar de scăpat nu vei scăpa. Sunt prea mulți care doresc s-o facă. Să nu devii exemplu de referință.
Oricum grupul de la Brașov te monitorizează îndeaproape și pe cei de teapa ta, pedelistule, coautor la exterminarea celor care sunt revoluționari adevărați.
Voi sunteți criminalii noștri.
Prin postarea de mai sus ți-ai arătat înc-o dată adevărata față mârșavă de fost activist pcr.
Cum de te mai suporți lătură umană? Mai bine te spânzuri… 
Memorat

In Good We Trust
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #39 : Noiembrie 17, 2013, 15:43:45 »

"valahule"......
Nu e nevoie sa-ţi declari identitatea.De treaba asta se vor ocupa cei autorizaţi de instituţiile abilitate.Cu mine ţi-ai găsit naşul.Voi face tot ce trebuie ca legea sa fie aplicata şi în cazul tău.
Memorat

Nihil sine Deo!!
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #40 : Noiembrie 17, 2013, 16:21:55 »

Las ca te pun eu in tema valahule sa stii cu cine ai de a face alte nikuri de pe acest forum l-au mirosit înca înainte de taierea indeminzatiilor cam ce hram poarta si care este reolul lui pe acest forum , un dezinformator si un inflitrat PDL-st cu taghet de a atrage adevaratii revolutionari juridice.

 
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=394.msg61230#msg61230
Noiembrie 05, 2011, 12:00:46 »
Domnule vicepresedinte, nu ati raspuns intrebarilor, in schimb va manifestati ciuda, dati dovada ca sunteti ofticat pe asociatia lui Fesan. Se observa foarte usor ca va deranjeaza faptul ca se scrie si de bine in presa despre evenimentele revolutiei de la Sbiu daca sunt povestite de catre cei din asociatia lui.
Privitor la ideea din ultimul pasaj, de ce nu-si da numele real dl bambilici, va atrag atentia ca are argumente foarte intemeiate, pe care vi le-a expus la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=531.75, in "Numele utilizatorului fara alias!", dar la care nu ati facut nici macar un comentariu. Vi le copez aici, pentru ca argumentul principal mi se pare pertinent.

Ce a spus 007 e f important dar ma enerveaza ca nu a spus tot. Am primit de la el o info f importanta, care explica m bine de ce nu trebuie sa mearga Valahul la intalnire cu Sucuturdean. Beneristii impostori ai piratului sunt pusi pe preluat puterea in randurile noastre prin orice mijloace. A murit grevistul foamei Marian in Bucuresti din cauza manevrelor lor? A murit. S-a facut ceva impotriva vinovatilor cel putin morali ai acelei morti? Nu. A murit Nicolae din Bv spanzurat? A murit. S-a dat o explicatie oficiala, un raporta in privinta conditiilor suspecte in care si-a gasit moartea? Nu. Va sfatuiesc sa fiti f atenti pt ca infractorii care au pus laba pe Ro nu au scrupule.
Daca esti rev, Valahule, Sucuturdean risca un pumn in nanau, cum vb cu drag o admiratoare a sa pe forum, dar nu din curaj sau demnitate, ci pt a-ti afla identitatea exacta. Dupa aceea va transmite info la Bucale, la SS si ti se va scoate dosarul la analiza aprofundata. Daca vor gasi ceva slab in el, te vor lasa fara indemnizatie, daca nu vor gasi, il vor "face" ei vulnerabil si tot acolo ajungi, daca nu se va lasa chiar cu un proces aranjat si cu o pensionare prematura la Gherla. Tipul de pe prima pagina a portalului, Gornel Anton, de ce crezi ca s-a retras din conducerea BNR-ului impostorilor? Pt ca s-a dus la seseperea si i-a gasit pe maharii lui Costin rascolind prin dosarele revilor care le sunt adversari politici sau se opun infractiunilor lor.
De aceea face Decat campanie pe forum pt a ne spune numele reale, ca sa le raporteze la cine trebuie pt a se lua masuri represive impotriva noastra. Nu sunt numai derbedei si obraznici, sunt si ff periculosi. Stai acasa, nu-ti da datele personale, nu colabora cu ei. Era sa-mi dau numele real de cateva ori dar episodul cu moartea grevistului foamei m-a pus in garda. Acum stiu ca am sa postez numai cu nick. Intre infractori e f periculos sa se stie cu precizie cine esti. Cornel a depus marturie scrisa pe forum ca la seseperea asa se procedeaza sub actuala conducere a institutiei. Ferea!

Privind retrospectiv, se poate observa ca bambilici are dreptate, ca nu e recomandabil sa scrie fara protectia minima a unui nick niciunul dintre cei care dau informatii jenante sau revoltatoare despre actuala putere, in special despre reprezentantii ei din SSPR, CPRD si conducerile asociatiilor de revolutionari. Gestul domnului Anton este cea mai elocventa dovada. Marturiile si evenimentele demonstreaza ca ati ajuns un fel de noi securisti. Nici nu e de mirare data fiind originea idolului dvs, presedintele tarii aflat acum la putere. Sunteti ofticosi ca niste prostuti de varsta scolara, dar si subversivi si amenintatori ca niste turnatori si securisti in acelasi timp. Rezerva forumistilor e fireasca in aceste conditii, iar masurile lor de precautie sunt perfect justificate.


Privitor la accea tentativa de înfiintare de as.nationala ca alternativa la BNR frustarea cipatului sibiean a fost faptul ca ceei prezenti nu au acceptat ca Sucuturdean-5 nikuri sa devina PRESEDINTE DE ONOARE. El a motivat atunci ca vrea sa devina o contrapodere a lui Iliescu din BNR Maior!Fapt ce i-a determinat pe cei care vroiau sa fondeze noua asociatie sa-l ironizeze si sa îi refuze aceasta calitate, dîndu-si seama ca a fost decredibilizat la nici 24 de ore s-a retras din grupul respectiv motivînd ca a fost amenitat pe e-mail " cu moartea" daca nu se retrage. În schimb nu a ezitat sa lase un inflitrat in presupusa asociatie, un indivit de calitate îndoielnica, pentru a fii la curent cu demersurile viitoare, dupa la nici citeva luni si-a schimbat orientarea brusc facind parte pe fata din grupul pucistilor BNR_ Costin si comportament pro- bascian si pro- pdl-st! ïmpreuna ca secatura sibieana timp de mai bine de 2 ani a încercat prin toate mijloacele sa se inflitreze în SSPR pentru a avea acces la informatii restrictionate, este unul din promotorii PLX -urilor de trista amintire pe ore,minute si secunde Grin
ïn momentul cînd a fost demascat ca tradator mizerabil din punct de vedere al calitatii umane aici pe forum reactia lui a fost tipic portocalie - ex PCR_sta , amenintari de genul tîrziiri in justitie pe asa zise capete de acuzare paranoice de amenitare de tot felul sunt tipice maladiv.

Nu realizeaza de fapt este unul din "asasini" de tip nou ,fascistoid ce au împutinat revolutionarii datorita restrictiilor pecunarie la care au fost supusi!
Complicitatea alaturi de Costin & comp a fost dovedita pe forum,la fel si cei din Brasov care au fost alaturi de Costin au aceeasi vina!

Sfatul meu este sa-l ingnorati, nu merita bagat in seama atit timp cit este unul din autorii morali la taierea indeminzatiei!

Au tot luptat pîna revolutionari au ramas fara indemnizatie Cheesy
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=503.msg71756#msg71756
Răspunde #3970 : Ianuarie 20, 2012, 21:11:13 »
Ilie,nu am scop sa te contrazic.Reprezentarea eu o vad cam asa:Teodor Maries,George Costin si BNR prin conducerea lui nu au incetat sa lupte pe toate caile inclusiv greva foamei pentru drepturile noastre.In protocol scrie ca Maries reprezinta asociatia 21 Decembrie 1989.Tot in protocol scrie ca Nicolae Banutoiu reprezinta Blocul National al Revolutionarilor,Victor Grigorescu reprezinta CNS Cartel Alfa,Iar George Costin este indreptatit sa reprezinte asociatia dansului,BNR si SSPR.Cam asa vad eu lucrurile.
 Memorat
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #41 : Noiembrie 17, 2013, 16:32:55 »

Marea ta problema este ca nu întelegi limba româna " nu meriti sa se mînjeasca " cineva cu tine, tu tot cauti ceva amenitari dar nimeni nu iti va face jocul Cheesy

De fapt vrei din postul de " taietor de indemnizatie" sa pozezi int-o victima, gindeste de bine citi revolutionari au murit de cind s-a taiat indemnizatia,  tu alaturi de Costin &comp esti autorul moral, mai bine crestine calugareste poate asa te iarta dumnezeu!
Hei cum ramîne cu recîstigarea indemnizatiei datorita tie cel hulitul Grin
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=70.msg72091#msg72091
Nu mai ofta domnule,mi-ar fi placut sa va pot apela cu numele adevarat,dar sunteti un anonim,iar unui anonim nici nu ar trebuii sa-i dau raspuns.Va raspund totusi,si va spun ca nu aveti dreptate.Veti vedea curajosule anonim ca indemnizatia si drepturile revolutionarilor vor fi recastigate datorita celor pe care dv ai huliti.
 
Memorat
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #42 : Noiembrie 17, 2013, 18:37:42 »

Meltene pe linga iulia, vaduvele, nor, Diplomatul 007,bambilici, etc. vad ca si pe Spartanul l-ai amenitat cu judecata Grin
http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=503.msg65507#msg65507
Bai caraghiosule, chiar te rog. Macar in felul acesta se va termina cu mitul procesomanului Nicolae si vor indrazni si altii sa-ti spuna adevarul verde in fata

http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=503.msg65511#msg65511
Du-te dracului, caraghiosule!
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #43 : Noiembrie 17, 2013, 21:22:48 »

Cine nu vrea sa-nteleaga nu intelege si cine nu stie nu vrea sa-nvete(mai ales din greselile trecutului)
Problema Valahului nu este asa de mare ca nu-si publica numele cineva pe portal,problemele lui sunt aceleasi ca a noastre a tuturor,sunt probleme comune;taierea indemnizatiilor,dezbinarea miscarii revolutionare,aflarea(ascunderea) unor adevaruri,tradarea din interiorul nostru etc.dar problema cea mai mare cred ca este tupeul unora care dupa ce-au facut rau mai scot capul si fac vocalize.
Poate ca par putin deplasat tinandu-i parte Valahului(persoana care ma luat in "bete" de mai multe ori dar unde-i dreptate trebuie sa fie dreptate pana la capat pentru ca prin ce face el nu face decat sa ne tina in alerta ca pe viitor sa nu se mai intample ce sa intamplat pana acum.

Ce este rau in toate acestea,este ca-m ajuns la stadiul de amenintari si nu mare ne-ar fi mirarea sa nu ajungem si la altele mai rele.Oare cum de sa ajuns la atata ura si cum de nu putem trece peste acest prag al raului?
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: Sibiul va re-deveni orasul martir din decembrie 1898
« Răspunde #44 : Noiembrie 17, 2013, 21:41:32 »

"valahule".....
Si ţie şi altora le-am trecut cu vederea unele jigniri căci şi eu am jignit la rîndul meu.Dar nimeni din cei enumeraţi de tine nu m-au ameninţat cu moartea şi am renunţat la instanţă..Tu m-ai ameninţat repetat cu schilodirea fizica şi cu moartea.De aceia tu va trebuii sa dai socoteala in faţa legii,şantieristule.
Memorat

Nihil sine Deo!!
Pagini: 1 2 [3] 4
Schimbă forumul: