Main Content:

Pagini: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 425

TREBUIE SĂ ŞTIM

Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #180 : August 24, 2011, 18:46:12 »


 " TIPOLOGIA PRIGONITORULUI: “PROTOTIPUL GOGU RĂDULESCU”
Putini sunt cei care stiu – sau isi mai amintesc – ca oficializarea prigoanei impotriva “protocronismului” s-a produs in anul 1988 , prin articolul de denunt semnat de GOGU RADULESCU in publicatia (astazi considerata complet gresit ca fiind “rezistenta”) “ROMANIA LITERARA”. Articolul, scris in maniera clasica a demascarilor din “Scanteia “anilor 50 , a produs un puternic efect in epoca si a statornicit ideea ca aceasta idee culturala ar fi periculoasa si trebuie inlaturata. Aceiasi viziune exista si in cercurile “ocultei ” care controla Romania la acea data (si care a iesit la suprafata odata cu 1990) iar “manifestul anti-protocronist “semnat de batranul agitator al Kominternului a dat semnalul “precursor” ca ideologia kominternista a biruit si s-a instalat la toate parghiile de comanda, atunci ca si astazi.

DOSARUL ACESTUI MANIFEST VA FI PUBLICAT IN CURAND IN ACEASTA PUBLICATIE ,ALATURI SI DE RASPUNSURILE CELOR INCRIMINATI CARE ,IN EPOCA , NU AU PUTUT SA PUBLICE OPINIILE LOR IN ROMANIA, FIIND SUPUSI CENZURII.

Despre GOGU RADULESCU si cercul lui nociv de propagandisti ,alcatuit din vechi membri al kominternului si Nomenklaturii (si fiii,nepotii,nurorile ,ginerii si cumetrii lor )ramasi cu privilegii dar fara “functii “,s-a vorbit foarte putin in perioada recenta ,aceasta fiind o tema care se ascunde cu grija.Abia mai de curand acesta a aparut cu imaginea reconstituita in dezvaluirile lui Al.M.Stoenescu si intr-o interventie jurnalistica a lui Victor Roncea ,de unde citam :

Istoricul militar Alex Mihai Stoenescu a demonstrat, in cadrul dezbaterii “Adevarul despre Decembrie 1989″, ca operatiunile de acum 17 ani au fost puse la cale de KGB

“Creierul” operatiunii din decembrie 1989 a fost serviciul secret rusesc KGB, este concluzia dezbaterii “Adevarul despre Decembrie 1989″ organizata ieri, la 17 ani de la revolta anticomunista din Bucuresti,de ziarul ZIUA, Asociatia Civic Media si Fundatia Nationala pentru Stiinta si Arta. Istoricul militar Alex Mihai Stoenescu, general in rezerva, autor a numeroase lucrari de exceptie, printre care si “Istoria loviturilor de stat din Romania“, a prezentat pentru ZIUA extrase din arhiva sa secreta legata de evenimentele din decembrie 1989. Academicianul Eugen Simion, gazda manifestarii, a evocat experientele sale inregistrate in acele zile, dupa care Alex Mihai Stoenescu a intrat direct in subiect. Aratand ca de-a lungul a 16 ani a strans numeroase documente si a stat de vorba personal cu sute de martori oculari si participanti ai acelor evenimente, Stoenescu a observat ca, an de an, mass-media romanesti cad in aceleasi erori, rezultate ale unei dileme nelamurite: revolutie sau lovitura de stat?

Raspunsul este urmatorul: in interiorul unui proces revolutionar – care se intinde, conform lui Stoenescu, din 14 decembrie 1989 pana in 20 mai 1990 (dupa altii pana pe 14 iunie 1990) -, pot avea loc mai multe manifestari organizate. Romania ante-decembrista a cunoscut mai multe conspiratii care au actionat operational pe teren, in decembrie 1989, toate incurajate de serviciile secrete rusesti, KGB si GRU, dar – atentie! – aflate sub stricta supraveghere a Securitatii. Ceausescu a fost informat personal asupra acestora, de catre seful Securitatii, generalul Iulian Vlad, pana in ultima sa zi de presedinte al Republicii Socialiste Romania. Astfel, in interiorul Partidului se crease un “partid secret” reprezentat pana la varful conducerii, in Comitetul Politic Executiv – CPeX – unde se aflau doi vectori: Ion Dascalescu si Gheorghe Radulescu, zis Gogu, nume de cod “Marcel“. Acesta din urma, vicepresedinte al Consiliului de Stat, considerat “eminenta cenusie” din spatele Elenei Ceausescu, avea sarcina sa creeze si sa canalizeze inclusiv miscarile de disidenta din randul intelectualitatii pentru a crea esalonul urmator al conducerii perestroikiste. Impreuna cu sotia sa, Dorina Rudich Radulescu, Gogu avea misiunea sa atraga reprezentanti ai lumii artistice si intelectualitatii inclusiv prin intermediul unor ofiteri de Securitate, cum ar fi cunoscutul Vasile Malureanu de la Directia I. La vila sa de la Comana, gard in gard cu poetesa Ana Blandiana, s-a consumat un moment epocal consemnat de scriitorul Mircea Zaciu in jurnalul sau pe anul 1983 (Editura Dacia, Cluj, 1995) si care a lasat audienta selecta cu gura cascata: “Stati linistiti, ca mai sunt cinci ani si scapam de Ceausescu!”. Nu a gresit prea mult. Documentele din arhiva lui Stoenescu demonstreaza ca aceea a fost perioada in care s-a decis sfarsitul lui Ceausescu si inlocuirea lui cu Ion Iliescu. Asa se si explica activitatea febrila a disidentilor incepand cu anul 1988. Pe langa grupul de intelectuali de la curtea lui Gogu Radulescu, printre care se numara Augustin Buzura (in alternativa cu Ion Iliescu), Ana Blandiana, Nicolae Manolescu, Zigu Ornea, Dan Haulica, Ion Caramitru, Mircea Dinescu, care-i tinea la curent si pe Andrei Plesu si Gabriel Liiceanu s.a., au fost constituite gruparile conspirative menite sa submineze partidul si armata: generalul Nicolae Militaru, agent GRU documentat, responsabil de Armata, Silviu Brucan, responsabil de ilegalisti si Ion Iliescu, speranta gorbaciovistilor. Toate miscarile acestora au fost atent monitorizate de Unitatea speciala de contraspionaj 0110 creata pentru contracararea serviciilor de informatii din Organizatia Tratatului de la Varsovia si, evident, in mod special a KGB, rezidenta sovietica fiind cea care coordona oficial in Romania retelele de spionaj din blocul comunist. Toate acestea sunt cunoscute de ofiteri ai Serviciului Secret Roman, iar dovezile se afla depozitate in mai multe arhive secrete dispuse in lume.

Conspiratiile
IIliescu il vizita pe Plesu la Tescani

Conspiratia presupune racolari si asa numitele <<influentari pozitive>> din partea <<ilegalilor>> KGB desfasurate intr-o perioada lunga de timp. Dupa un prim contact avut de Virgil Magureanu cu Ion Iliescu – inca din 1973, pe vremea cand acesta era prim secretar PCR la Iasi, primul sef al Serviciului Roman de Informatii, personaj controversat aflat si in completul de judecata care a decis eliminarea familiei Ceausescu – l-a recrutat oficial pe primul presedinte al Romaniei postdecembriste in 1981, in 1983 completand impreuna primul manifest anticeausist. Virgil Magureanu a evocat pentru Alex Mihai Stoenescu un moment cand cei doi conspiratori au decis sa trimita un manifest anti-Ceausescu postului CIA Europa Libera, in 1989, dupa <<Scrisoarea celor sase>>, pentru a nu fi mai prejos decat grupul lui Brucan. Discutia cu Iliescu <<alias Alecu>>, dupa cum afirma <<sarpele cu ochelari>> a avut loc pe-o banca in parcul de la <<Lupoaica>>, din Dorobanti. Securitatea superviza. <<Ulterior am aflat ca pusesera aia microfoane si la acele banci>>, afirma Magureanu. Conceputa impreuna cu Ovidiu Traznea, scrisoarea nu a mai ajuns insa la Radio Europa Libera. Un amanunt interesant: Ion Iliescu ii facea in 1989 vizite la Tescani lui Andrei Plesu, viitorul sau ministru al Culturii in primul guvern FSN.”

Comisia Bogomolov a CC al PCUS a decis caderea lui Ceausescu


“Revolutia”

Cum se explica insa ca in <<Raportul Tismaneanu>> document controversat socotit <<act oficial de stat>> evenimentele din 1989 sunt tratate cu totul altfel: momentul 14 decembrie 1989, cu anuntul Frontului Salvarii Nationale din Iasi lipseste cu desavarsire, ca si implicarea serviciilor secrete straine, in schimb, controversatul pastor Laszlo Tokes este considerat flacara generatoare a <<revolutiei>>, intr-o maniera romantata si neprofesionista? Total fals!, spune istoricul Alex Mihai Stoenescu, completand: <<acestea sunt legendele lui Tismaneanu>> care a omis nepermis implicarea structurilor fostei URSS in evenimentele din Romania. Lovitura de stat a fost realizata de KGB si GRU cu sprijinul tacit al unei parti a Securitatii romane, antrenand insa mase de revolutionari autentici doar pentru a se masca activitatile grupurilor conspirative cat si pentru motivul ca Moscova se temea de rezistenta fortelor loiale lui Ceausescu. La 17 ani de la momentul revoltei anticomuniste, comunismul este insa condamnat in baza unui text care reflecta intocmai vizunile gorbacioviste si neotrotzkiste ale conspiratorilor Internationalei a IV-a Kominterniste.

Extrase din conferinta “Adevarul despre Decembrie 1989″ pot fi audiate la www.ziua.ro

______________________________________________________________
  „CAIETE DE PROTOCRONISM ROMÂNESC“
Revista semestriala de analize si comentarii / NR . 2 _________________________________ ISSN 1844 – 0568 _________________________________  _________________________________
CE ESTE PROTOCRONISMUL?
Recent, un „raport“ alcătuit de o „comisie“ numită de către reprezentanţii statului român s-a exprimat în teme de istorie recentă, combătând ideea culturală a „ protocronismului“ şi pe unii din reprezentanţii acestuia. Dincolo de noutatea basolută de a se scrie istoria prin intermediul unor „comisii oficiale“ şi a se adopta concluziile acestora ca documente oficiale de stat, devin evidente nu doar caracterul improvizat ci şi sensul acestui tip de document. El trebuie aşezat la locul lui prin denunţarea ignoranţei agresive care l-a făcut posibil.

 

ARTICOL DE DICŢIONAR:

Protocronismul este o idee culturală apărută cu >>>>>
_________________________  _________________________
REPRODUCERE * RESPONSABILITATE
*Preluarea textelor aparute in CAIETE DE PROTOCRONISM ROMANESC este posibila numai cu acordul autorului . *Responsabilitatea asupra fiecarui text publicat apartine autorului conform reglementarilor internationale asupra acestui subiect . Opinia autorilor gazduiti nu este intotdeauna si opinia redactiei . ________________________  ________________________  _________________________
IDEI, TEME ŞI AUTORI
» ARHIVE ASCUNSE: CE ESTE PROTOCRONISMUL ?
» ARHIVE REGĂSITE: EDGAR PAPU, “PĂRINTELE PROTOCRONISMULUI LITERAR”
» CE SE ŞTIE ASTĂZI DESPRE “PROTOCRONISM” ? O DEZBATERE NECESARĂ
» CONTRIBUŢII TEORETICE DE AZI
» THEODOR CODREANU: “EDGAR PAPU ŞI MINORATUL CULTURII ROMÂNEŞTI”
» THEODOR CODREANU: „PROTOCRONISMUL“
» IZVOARELE ASTUPATE
» PRECURSORI ROMÂNI – UN DOCUMENTAR “ALTERMEDIA”
» “GOGU CONSTANTINESCU ŞI SONICITATEA”
» “HENRI COANDĂ”
» “NICOLAE PAULESCU – INSULINA, O DESCOPERIRE ROMÂNEASCĂ FURATĂ”
» “NICOLAE TESLA – UN ROMÂN VENIT DIN ALT SPAŢIU”
» “TRAIAN VUIA”
» PROTOCRONISMUL LITERAR – DOCUMENTE ISTORICE
» PROTOCRONISMUL LITERAR – DOCUMENTE NOI: ARTUR SILVESTRI – “FABULA CĂII SINGURATICE”, 2005
» TABLOU DE IPOTEZE ÎNCĂ NEVERIFICATE
» “INGINERUL PANCULESCU – INSPIRATORUL LUI EIFFEL?”
» “ROMÂNI CELEBRI.. DAR NECUNOSCUŢI ÎNCĂ”
» TEME PROHIBITE SAU DISPREŢUITE
» “LITERATURA STRĂROMÂNĂ”
» ~NESTOR VORNICESCU – “Prolegomene la ISTORIA STRĂVECHE A LITERATURII NOASTRE”
» VECHIUL SCRIS AUTOHTON
» TIPOLOGIA PRIGONITORULUI: “PROTOTIPUL GOGU RĂDULESCU”
» ALEXANDRU NEMOIANU : RAPORTUL”TISMENEANUL” -UN MANIFEST DE INTENTIE VICIOS
INVENTAR DE IMAGINI PREFABRICATE
 _______________________ ALEXANDRU NEMOIANU : RAPORTUL”TISMENEANUL” -UN MANIFEST DE INTENTIE VICIOS : La jumatatea lunii Decembrie 2006 a fost dat publicitatii raportul intocmit de catre o comisie condusa de catre Vladimir Tismaneanu,zis “Tismeneanul”. Acest raport ar fi trebuit sa prezinte crimele comise de catre regimul comunist in Romania si sa le documenteze.Raportul a cuprins o sumara istorie a regimului comunist si el numeste ,selectiv, cativa dintre conducatorii si ideologii comunisti.In nici un chip nu cauta raportul sa condamne ideologia marxist -leninista si tot in nici un chip nu analizeaza crimele comuniste si mai vartos universul concentrationist comunist(care ar fi insemnat sa numeasca numarul celor ce au trecut si pierit in acel infern,structura victimelor:etnica, sociala,ideologica.) Din ignoranta,sau poate din rea intentie criminala,raportul “uita” sa mentioneze ca intre comunisti si intre victimele lor a fost o deosebire de credinta atata de mare incat in chip necesar una dintre parti a avut dreptate si alta nu a avut.In fapt ,din toate punctele de vedere,acest raport este un esec si un pretext.El este in realitate un manifest de intentie vicios.Un manifest care incearca sa genereze asociatii false si demonizari prin asociere ,fals.>>continuarea aici
Memorat
 • adevarul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1000
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #181 : August 24, 2011, 21:03:47 »

 DOSARUL BIOTEHNICA A  FOST  COMPLETAT IERI  CU  NOI DECLARATII DE  MARTORI.
 CUNOASTEM  CONTINUTUL DOSARULUI,DL. SS G COSTIN ESTE DEJA LA  CURENT.
 DANIEL PERJU CUM  AI  PUTUT TU SA NEGOCIEZI IN  NUMELE ATATOR PROPRIETARI  DE  TEREN FARA  CA  TU  SA  FII  IMPUTERNICIT?
SI  CE  ESTE  MAI  GRAV ,  FARA  CA  PROPRIETATRII SA  AIBA CUNOSTINTA DE  ACTUL INCHEIAT  DE  TINE IN  MOD  ABUZIV?
SUMELE  NEGOCIATE TI-AU  SUCIT  MINTILE!
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #183 : August 28, 2011, 15:15:46 »

,,Strămoşii Arieni”

In anul 2000 B.C. triburi de origine europeană, autonumindu-se Arieni (in sanscrită Arya=nobil), invadează partea nord vestică a Indiei.
Originea acestor triburi europene este încă discutată: unii îi consideră de origine greacă, germană, celtă, dar cei mai mulți cred că erau de origine “latină”- datorită înrudirii multor cuvinte sanscrite cu cele “latine”.
Cercetări fără reproș au stabilit, după îndelungate căutări, că singurul SPAȚIU care răspunde condițiilor din vechea literatură vedică, este cel Carpatic, în care învățații de la Universitatea din Cambridge plasează sub titulatura “Ancient India” faza primară a Culturii Vedice. (E.J.Rapson “The Cambridge History of India -pag.65 - 76).

 

In 1993 la editura Barnes & Noble Books apare lucrarea lui V.Gordon Childe “The History of Civilization - The ARYANS”. Autorul expune in aceasta carte la pagina 176-177 o harta a distributiei Aryenilor in timpul primei lor aparitii din care reiese clar amplasarea acestora in spatiul Carpato- Dunarean, intre Carpati si Nistru precum si intre Carpati si Peninsula Balcanica.
Acesti invadatori arieni aveau o organizare tribala, avand in fruntea fiecarui trib un Rege - Rajah a carui functie era ereditara.
Viata de familie era dominata de:
- TATA (Pitar in sanskrita - nu va suna acest cuvant familiar? … cel care aduce “PITA” in casa) care in germana este VATER, iar in latina PATER. - MAMA (MATAR in sanscrita, MUTTER in germana, MATER in latina si MITIR in greaca) se bucura de o oarecare libertate, avand autoritate asupra copiilor si servitorilor.
Aceasta populatie Aryana - alba, se suprapune populatiei locale negroide, fara insa a se amesteca cu aceasta, divizand societatea indiana-hindusa in 4 clase sociale numite CASTE:
1.Casta Preotilor - Brahmanii, Aryenii
2.Casta Domnitorilor si Razboinicilor - Ksatriya
3.Casta Negustorilor si taranilor - Vaisyas
4.Casta Servitorilor - Sudras care “asudau” muncind pentru primii.
Casta cea mai importanta era cea a Brahmanilor, a celor “nascuti de doua ori”, a doua nastere fiind considerata initierea in stiinta Arienilor, in stiinta Vedica.
Literatura sacra se imparte in doua mari grupuri:
1) auzita, stiuta - shruti (se pronunta “asruti” - traducerea fonetica este foarte asemanatoare: “stiuti”…”sruti”.)
2) scrisa - smrti - in sanskrita.
Textele din literatura “Shruti” se bucura de cea mai mare autoritate, ele fiind considerate ca transmise oamenilor de catre ZEI.
Din aceasta grupare fac parte: RIG VEDA, SAMA VEDA, ATHARUA VEDA, BRAHMANAS, ARANYAKAS si UPANISADELE.
Cuvantul “vede” or “vid” in sanskrita , inseamna “a cunoaste”, “a vedea” (cu ce limba din lume seamana… va las pe dumneavoastra, romanilor sa descoperiti!)
Primele 4 colectii contin imne dedicate unor zeitati, in timp ce UPANISADELE, contin gandiri speculative, filozofice, in cautarea permanenta a realitatii absolute.
Competitive cu scrierile oricarui mare filozof prezent contemporan, ele contin instructiuni rituale, ceremonii, reguli de comportament. Sunt in numar de 108, dar mai cunoscute sunt numai 10 din ele.
Spre curiozitatea dumneavoastra, sa vedem cum incepe fiecare, chiar traduse in engleza.
O alegem pe prima (din cartea “the UppanisHads” ce se poate cumpara la Barnes & Noble Books):
“OM (KATHA)…
May Brahman protect us,
“OM (KATHA)…
May Brahman protect us,
May He guide us,
“OM- PEACE, PEACE, PEACE…”
Singurul cuvant care nu a putut fi “tradus” din sanskrita in engleza, a fost “OM” -cuvant “de neanteles” in “toata lumea”… Sa fie chiar asa?!
Iar in prefata lucrarii autorul ni-l explica: “Ľ”OM” - symbol of Brahman or God - is to hindus Divine … and has a solemn resonance, indefinitely prolonged.” Cuvantul OM simbolizeaza legatura dintre fiinta suprema si materie, este cuvantul pronuntat in templele hinduse cu respect, cei ce-l rostesc stand in picioare.
Dar cuvantul DEVA ori DAVA (zeu) nu cumva il aveau si stramosii nostri?
SUCIDAVA (orasul zeului SUCI)… MOLDAVA (tinutul zeului MOL). Cuvinte inainte fara nici un inteles, incep sa-si capete o explicatie.
Sa fie oare si alte cuvinte “asemanatoare”?
Cuvantul “IAMA”, nu este cunoscut in limba romana curenta … dar figureaza intr-o expresie proverbiala, foarte frecventa: “a da iama-n vite (cu sensul de a raspandi moarte-n vite) - “IAMA” este domnul si judecatorul mortilor in religia vedica.
Religia si cultura vedica (dupa Gabriel Gheorghe - “Aspecte metodologice din “Franta a fost romanofona”), au reprezentat cea mai veche manifestare culturala in spatiul Carpato - Danubian. Desi cultura vedica a disparut ca realitate nominala cu foarte mult timp in urma, trairile oamenilor vedici, foarte apropiate de cele ale crestinilor, au continuat sa fie practicate de populatia romaneasca, ca obiceiuri transmise de-a lungul mileniilor, din tata in fiu.
Este un inceput de proba ca românii care nu cunosc “crestinarea formala” (fortata) administrativa in istoria lor, sunt crestini dinainte de crestinismul formal.
Sa mai luam un cuvant “pelasgic” si sa vedem cum il trateaza arheologia lingvistica… “BAN” - unul din cele mai vechi din relicvele lingvistice, cotat ca vechi de cel putin 4500 de ani.
A participat si el la “roirea” populatiei ariene din spatiul Carpato - Danubian… ajungand pana in Asia Centrala, in scrierea sanskrita, avand sens principal de “Stapan”…
Polonezii il vor prelua ca BAN - PAN, iar in greceste el ajunge sa insemne mare, celebru, puternic - Pan.
Bine ca cel putin sanskritii nu si “l-au adoptat”… Panonia - provincia Panilor (Banilor); in Romania este intalnit peste tot: BANAT, drumul banului, BANEASA etc.
Acesti Arieni ai spatiului Carpatic s-au raspandit nu numai spre Asia. Ei au “roit” peste tot in lume, determinand explozii de civilizatii ca in Mesopotamia, Egipt, Creta - reprezentand de fapt apogeul preistoriei, apogeul culturii carpatice.
Dr Giles (in “Cambridge History of India, paginile 68-70) defineste leaganul Aryenilor ca fiind pamantul Carpatic, avand la sud Balcanii si Alpii la vest. El numeste aceasta prima cultura aryana - Danubian I - caracteristic acestei perioade fiind “Spirala dacica” de mai tarziu. Vasle de lut din aceasta perioada avand mazgalite” spirale” fara sens” ?! peste tot.
Sa fi fost ele chiar fara sens… ??
Acesti Danubieni, Arieni, spune mai departe Dr. GILES, se raspandesc peste tot prin Europa, ocupand o parte considerabila a Poloniei, sudul Germaniei, intalnindu-se cu barbatii inalti ai rasei nordice probabil deja pastori) si asimilandu-i.
Raspanditi in Balcani - in special in Tesalia -nescapandu-le nimic, cuceresc nu atat prin forta, cat prin pregatirea spirituala… din Troia spre Anatolia, cu toporul ca arma de lupta, de acasa de pe malurile Dunarii, ajungand pana in Troia.
Cultul, ritul inmormantarii prin ardere, crematia -apartinandu-le il raspandesc peste tot. Ritualul incinerarii il vom pastra pana tarziu, de atunci din mileniul al III-lea BC pana cand Zalmoxis il va inlocui pe Gebeleizis.
Hindu-sanskritii, Chaldeenii, Egiptenii, Evreii (iudaismul), Crestinii (crestinismul) nu sunt altceva decat transmitatori ai vechii culturi pelasgice, ai culturii vedice.
Cu cat inaintam in timp, cunostintele noastre despre trecut se schimba si ele: daca acum 100 de ani limba sanscrita era declarata un dialect grec de catre Lempriere, azi ni se pare o gluma sau ignoranta crasa.
Studiul religiilor si culturilor antice este ca o Aventura care-ti aduce reflexii a unor idei de neconceput. Te aventurezi in “literatura Teosofica ” sau in “Budhismul Esoteric” si te descoperi purtat din Asia in Europa si de acolo in Africa, doar de niste simple conceptii despre lume, ca mai tarziu sa te lovesti din nou de simbolismul lor.
Ele descriu lumea in cicluri de cate sapte (7):
- primele doua rase ca fiind nemateriale;
- a treia sexuata -cea a Lemurienilor -populatie negroida ce ar fi trait pe fasia de pamant ce lega Australia de Africa.
- a patra cea a Atlantizilor
- a cincea rasa umana- suntem noi… ne gasim in mijlocul acestei perioade
- a 6-a si a 7-a vor fi din nou imateriale si cu ele se inchide ciclul.

 

Vechii arhitecti ai lumii vorbeau despre sapte (7) planete: Mercur, Venus, Pamant, Marte, Jupiter, Saturn si Uranus (Neptun si Pluto nu fusesera descoperite) - cu toate ca unii din ei vorbeau despre sistemul nostru solar ca avand 12 planete !!?
Ei numesc pe cei din prima si a doua rasa DEVA ori DAVA… un fel de zei pe care limba sanscrita ii divinizeaza… cuvant pe care invadatorii Arieni l-au adus Hindusilor cu inteles de “Zeu”.
Si daca sarim din indepartata Indie la Traci… descoperim Sucidava ca oras al zeului Suci, Moldava ca tinut al zeului Mol si dintr-o data cuvinte dacice “fara sens” incep sa aibe un nou inteles.
Ba mai avem si un oras DEVA.
Descoperim ca orase, asezari, tinuturi ale vechii Tracii, ale vechii lumi pelasgice, apartineau unor “zei” din prima sau a doua rasa a lumii. Si cand aceiasi tibetani, elevi ai acelor arieni-sanskriti isi incep rugaciunile cu cuvantul “OM” - acelasi cuvant pe care-l gasim peste tot in scrierile vedice si nici un Upanisad nu incepe fara el, OMUL, omul arian ce leaga fiinta suprema, imateriala, de cea materiala, domina viata.
Va veti intreba daca mai sunt si alte cuvinte sanscrite asemanatoare cu ale noastre. Sigur ca da. Exemplu “PARA” in sens de moneda de schimb, cuvantul “BAN” si ele continua.
Cand teosofilii se leaga de credinta noastra crestina considerandu-ne ocultisti si dogmatici poate ca au si ei punctul lor de vedere.
Daca imparatul roman Traian ne-a cucerit 14% din Dacia transformand-o intr-o provincie romana, nu inainte de a ne fura tezaurul lui Decebal, ne-a dat in schimb Crestinismul cu Dogma (crede si nu cerceta) a Imaculatei Conceptii (Referitor la fecioara Maria) cu Magia, Profetia si Magii cu care incepe Nativitatea (nasterea Domnului Isus).
Din punctul acesta de vedere ne redescoperim pe noi crestinii ca dogmatici, oculti, crezand in Magi si Magie Profeti si Profetie, intorcandu-ne de fapt la perioada pelasgica.
Cum adevarul nu poate fi niciodata distrus, consider si eu, azi, ca acei esoterici ca, “nu exista religie si nici lege mai presus ca adevarul”!
Am fost nascut crestin, sunt crestin si ma mandresc cu asta; este parte a traditiei poporului nostru, crestinismul ortodox care ne-a facuit sa luptam si… sa murim pentru el…
Nu inseamna ca nu voi comenta, insa, Adevarul, asa cum este el.
Pentru aceste religii au murit si mor mii si milioane de oameni; daca in perioada medievala a crestinismului si islamismului s-au varsat tone de sange, s-au adunat prozeliti din varful sabiilor si s-au construit biserici si moschei pe hetacombe de victime umane, aceasta a continuat si continua…
Evreii macelariti in mod bestial de hitleristi si prozelitii lor…
In numele cui si pentru ce?! Irlandezii din Nordul si Sudul tarii, crestini catolici si protestanti, frati, omorandu-se… pentru ce?!
Iugoslavii, trei frati din aceeasi mama si tata, vorbind aceeasi limba, isi aleg trei religii si… se macelaresc.
Nu pot astepta ziua aceea cand Isus, Mohamed, Moise, Budha… Gebeleizis si ZALMOXES se vor cobori pe Pamant sa vada ce se intampla aici, in numele lor… cand de fapt esenta tuturor religiilor este cea a bunului simt si al adevarului, ca lege universala… “NICI O RELIGIE SAU LEGE MAI PRESUS CA ADEVARUL!”.

Sursa: http://www.vavivov.com/art.php?id=390
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #185 : August 30, 2011, 10:32:46 »

Basescu INAPT de a conduce orice... Un alcolist fara neuroni.Cum de este presedintele ROMANIEI ? Prima tara a omenirii ce a transmis in direct o REVOLUTIE inecatata in SINGE in 89...A curs mult singe... Este omul acesta DEMN de a conduce ROMANIA ? .El ne ofera pe gratis si ne da in mina COTROPITORILOR.El este MOARTEA SI INGROPAREA ROMANIEI.Vai de poporul acesta .Vai,vai...vin vremuri grele,iar poporul meu e condamnat la pieire.Vai de copii poporului meu...vai de barbatii tarii ce sunt legati la ochi,si nu vad adevarul...
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #186 : August 30, 2011, 10:35:37 »

Am luptat degeaba in REVOLUTIE. Ne-am condamnat poporul.
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #187 : August 30, 2011, 11:27:01 »

Nu doamna ! Ei cu a lor, noi cu a noastra. Noi am fost bine intentionati, ei nu. Ei au invins atunci si ne-au invins. A fost voia Lui, dar peste timp tot noi vom iesi deasupra !
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #188 : August 30, 2011, 21:13:35 »
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #189 : August 30, 2011, 21:18:31 »


Oameni buni, asa se lucreaza in lumea informatiilor ! A celor care are ceva cu neamul romanesc ! Asa se demonizeaza un profil uman ! Lichelele sunt ajutate sa fie si mai lichlele , dar in capul nostru si pe banii nostrii !
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #190 : August 30, 2011, 21:19:50 »

Fratzi Revi cand e bun ziarul MINCIUNA cand ne ataca pe noi sau cand UTC? Pare o mare diversiune sau nu? Intorc armele sau sunt comandatzi?
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #191 : August 30, 2011, 21:25:33 »


Oameni buni, asa se lucreaza in lumea informatiilor ! A celor care are ceva cu neamul romanesc ! Asa se demonizeaza un profil uman ! Lichelele sunt ajutate sa fie si mai lichlele , dar in capul nostru si pe banii nostrii !
Sa ma iertati, dar mai ales dusmanii acestui neam, care nu iarta cand este vorba de gramatica limbii romane Wink, care nu-i si alor ! Reproduc:
Oameni buni, asa se lucreaza in lumea informatiilor ! A celor care AU ceva cu neamul romanesc ! Asa se demonizeaza un profil uman ! Lichelele sunt ajutate sa fie si mai lichlele , dar in capul nostru si pe banii nostrii !
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #192 : August 31, 2011, 00:03:01 »

Fratzi Revi cand e bun ziarul MINCIUNA cand ne ataca pe noi sau cand UTC? Pare o mare diversiune sau nu? Intorc armele sau sunt comandatzi?
 
  Am incercat sa inteleg campania furibunda si de lunga durata ,are deja o luna jumatate dusa de Adevarul contra revolutionarilor.si cred este o strategie a mogului DP sa-l determine (forteze) pe Boc sa ia atitudine si s dea o lege in contra rev.In felul asta se creaza un scandal cu manifestari,greve ale foamei ,proteste,marsuri etc.La fel ca in scandalul FNI din anul 2000.FNI a fost prabusit din interior iar scandalul creat a dat lovitura de gratie PNTCD ,conventiei demorate si candidatului acesteia la presedentie.Nici n-a mai ajuns in turul 2 al alegerilor.Romanilor nu le plac scandalurile si le taxeaza ca atare cu severitate.Nici nu isi bat capul sa vada cine are dreptate.Sint curios daca primul ministru intra in capcana asta cu ochii inchisi.
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #193 : August 31, 2011, 09:25:58 »


 "1. Dictatura semidoctilor 07:27 | 28 August
costi
asta avem azi, niste analfabeti, fosti si deveniti politicieni prin forta unui scenariu de falsificare a democratiei schimonosite de pucisti in 1989. Nu avem partide ci gasti. Nu avem alternanta, ci simularea unei schimbari care nu are de unde sa vina pentru ca sunt o apa si-un pamant. La noi partidele au fost inventate si nu constituite autentic, cu exceptia PCR care le-a facut pe toate ...
Mai mult
Răspunde
asta avem azi, niste analfabeti, fosti si deveniti politicieni prin forta unui scenariu de falsificare a democratiei schimonosite de pucisti in 1989. Nu avem partide ci gasti. Nu avem alternanta, ci simularea unei schimbari care nu are de unde sa vina pentru ca sunt o apa si-un pamant. La noi partidele au fost inventate si nu constituite autentic, cu exceptia PCR care le-a facut pe toate folosindu-se un scenariu pus la punct cu 10 ani inaintea lui 1989. SUNT TOT EI!" sursa costi comentariu la articol din romania libera.ro
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #194 : August 31, 2011, 14:22:23 »

FĂRĂ CUVINTE!
Memorat
Pagini: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 425
Schimbă forumul: