Main Content:

Pagini: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 425

TREBUIE SĂ ŞTIM

 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #225 : Septembrie 08, 2011, 12:11:50 »

Dnei Mioara: Un sincer si calduros La multi ani!
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #226 : Septembrie 08, 2011, 12:19:13 »

Dnei Marilena Daniela; Un sincer si calduros La multi ani, sanatate, fericire si implinirea
      tintelor si idealurilor propuse in viata impreuna cu o dedicatie

http://www.youtube.com/watch?v=SBXsFiWd-o8&feature=related
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1035
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #227 : Septembrie 08, 2011, 13:26:42 »

La multi ani celor ce poarta numele Sfintei Fecioare Maria.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2538
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #228 : Septembrie 08, 2011, 16:07:44 »

Acordul de explorare deţinut de OMV Petrom a fost prelungit de Guvern cu trei ani

IN ACEST ACORD A FOST RENEGOCIATA REDEVENTA PLATITA STATULUI RO ?
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2538
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #229 : Septembrie 08, 2011, 16:12:23 »

8 Septembrie 2011
Petrom a fost dat gratis în contul poluării istorice
de DORU CIREASA

Cheltuielile estimate cu depoluarea şi dezafectarea vechilor instalaţii Petrom au crescut de aproape patru  ori după privatizare.
Statul va achita până în 2034 aproape 600 milioane euro pentru decontaminarea şi dezafectarea sondelor închise  şi instalaţiilor Petrom, în condiţiile în care a încasat 669 milioane euro când care a vândut austriecilor de la OMV 33,34% din acţiunile companiei. Suma presupusă de decontaminare şi dezafectare este doar una relativă. Ea creşte an de an, în funcţie de noile obligaţii care revin OMV-Petrom. Numai închiderea Arpechim Piteşti, decisă de austrieci, costă statul român peste 400 milioane euro, a declarat zilele trecute ministrul Mediului, Laszlo Borbely, aflat în vizită la rafinărie.
Statul a mâncat banii şi acum n-are să îi dea Petrom
Mecanismul plăţii Petrom prevede constituirea unui fond la Trezorerie special destinat plăţilor pentru acţiuni de depoluare. Valoarea fondului trebuie să fie de 50 de milioane de euro, iar dacă în anul următor banii sunt cheltuiţi, suma trebuie completată. În teorie, mecanismul e simplu, însă în practică nu funcţionează. Borbely zice că nu sunt bani. „Statul român s-a angajat, la privatizarea Petrom, să plătească orice decontaminare istorică la Arpechim (...) Din datele pe care le avem acum, acest lucru înseamnă peste 400 milioane euro. În momentul de faţă, 50 milioane euro sunt puşi de către Petrom la Trezorerie, deci putem să-i folosim. (...) Ca să finalizăm aceste decontaminări trebuie să găsim soluţii după 2013 şi din bani europeni, pentru că nu ne putem permite din buget să cheltuim atâţia bani", a declarat ministrul Laszlo Borbely în timpul unei vizite făcute, marţi, la Oarja, în judeţul Argeş. 
Ce obligaţii are statul faţă de Petrom
Obligaţia statului faţă de Petrom in privinţa depoluării siturilor, dezafectării sondelor şi instalaţiilor (cazul Arpechim) este unul din cele mai misterioase capitole ale contractului de privatizare, iar controversele nu lipsesc. Astfel contractul de privatizare prevede că sarcina decontaminării istorice o prelua OMV-Petrom, cu condiţia menţinerii obligaţiilor de mediu asumate la privatizare. Aceasta însemna că, spre exemplu, o sondă dezafectată în 1940 trebuie îndepărtată de noul acţionar Petrom, însă dacă dezafectarea avea loc ca urmare a modificării legislaţiei în domeniu, atunci dezafectarea trebuie plătită de statul român (şi efectuată tot de Petrom-OMV). Lista  acţiunilor ce revin Petrom-OMV este însă foarte redusă, valoarea acestora fiind de doar 178 milioane euro. De exemplu în anexele contractului depoluarea şi dezafectarea Arpechim, despre care acum Laszlo Borbely spune că va costa statul 400 milioane euro, este prevăzută cu o sumă de doar 26 milioane euro.
Potrivit raportului pe 2010 al Petrom-OMV, se înregistrau la finele anului trecut creanţe (datorii) ale statului român cu dezafectarea în sumă de 2,45 miliarde lei, adică aproximativ 581 milioane euro. Sumele cresc însă de la an la an în funcţie de ce mai descoperă Petrom-OMV. În 2009 erau mai mici, respectiv  2,37 miliarde euro şi e neclar care va fi evoluţia lor.
Ionuţ Georgescu, directorul comisiei Ministerului Mediului însărcinată cu depoluarea la Petrom, afirma în primăvara acestui an, într-un interviu, că plata acţiunilor de dezafectare decontaminare se va face timp de 15 ani, la o valoare de maximum de 50 milioane euro pe an. Oficialii Petrom spun însă că termenul se referă doar la instalaţii, plata decontaminării şi dezafectării sondelor urmând să se facă până în 2034. Ionuţ Georgescu nu a putut fi contactat telefonic ieri pentru a detalia şi nici Ministerul Mediului nu a răspuns cererilor de informaţii.
Ce îi mai rămâne în final statului
După ce şi-a vââdut principalele rafinării şi a concesionat integral către OMV resursele sale de ţiţei, statul nu va rămâne cu nimic. Probabil doar  participaţia sa prezentă, de puţin peste 20% din companie. Până în prezent OMV-Petrom a emis doar două pretenţii în sumă totală de 91 milioane lei, pentru dezafectarea a două unităţi ale Doljchim şi Petrobrazi. Soluţionarea pretenţiilor, şi deci plata aferentă, nu a fost făcută deoarece de abia în primăvara acestui an Ministerul Mediului a înfiinţat comisia Petrom. Aceasta are ca sarcină verificarea costurilor invocate de OMV-Petrom cu depoluarea dezafectarea şi a modului în care austriecii selectează prin licitaţie firmele angajate de ei cu acest scop.
69 de milioane îi mai rămân statului din banii încasaţi pe Petrom după ce achită depoluarea.

Găsești acest articol aici: http://www.romanialibera.ro/index.php?section=articol&screen=print&id=236881&page=0&order=0&redactie=0

Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #230 : Septembrie 08, 2011, 16:24:29 »

http://www.cotidianul.ro/exploatatorii-estimeaza-rezerva-romaniei-la-700-de-tone-de-aur-si-2000-de-tone-de-argint-157188/

Rezervele de aur ale României, estimate de companiile care le exploatează, se ridică la aproximativ 700 tone, în timp ce resursele de argint sunt evaluate la 2.000 de tone, a declarat joi preşedintele Agenţiei Naţionale pentru Resurse Minerale (ANRM), Alexandru Pătruţi, potrivit Mediafax.ro.

"Rezervele totale de aur ale ţării sunt informaţii clasificate. Potrivit estimărilor companiilor, rezervele estimate sunt de 700 tone aur şi 2.000 tone argint", a afirmat Pătruţi.

Unul dintre cele mai mari zăcăminte de aur şi argint este cel de la Roşia Montană, evaluat la aproximativ 300 de tone de aur şi 1.600 de tone de argint.

Exploatarea aurului şi argintului de la Roşia Montană va fi derulată de compania RMGC, controlată de compania canadiană Gabriel Resources. Statul român, prin firma Minvest Deva, are o participaţie de 19,31% din RMGC.

Guvernul intenţionează să majoreze redevenţele pentru aur, platină şi argint de la 4% la 6% din valoarea producţiei.

Gabriel Resources a fost fondată în 1997, cu ajutorul omului de afaceri de origine română Frank Timiş, care s-a retras în 2003 pentru a se ocupa de alte afaceri. În 1997 Minvest avea o participaţie de 33,8%, iar Gabriel controla 65% din capitalul RMGC, care la acea dată de numea Euro Gold Resources.

În spatele companiei canadiene Gabriel Resources se regăsesc nume mari din business-ul mondial, precum americanii John Paulson şi Thomas Kaplan, doi oameni de afaceri care au estimat corect creşterea puternică a preţului aurului, şi israelianul Beny Steinmetz.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2538
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #231 : Septembrie 09, 2011, 19:25:09 »

Friday, September 9th, 2011 | Posted by eXpress

Marele soc de la Washington: Vladimir Tismaneanu a fost refuzat de Georgetown University pentru a ocupa Catedra Ion Ratiu

 Staff-ul reputatei Universitati americane Georgetown, din Washington DC, a confirmat pentru ZiaristiOnline.ro faptul ca Vladimir Tismaneanu, coordonatorul falsului Raport asupra comunismului din Romania,  a fost eliminat din cursa pentru ocuparea Catedrei Ion Ratiu, pentru a doua oara. In 1996, dupa ce veteranul taranist a oferit un milion de dolari pentru infiintarea catedrei de studii romanesti si est europene, Vladimir Tismaneanu a incercat sa ocupe aceasta pozitie insa a fost respins chiar de Ion Ratiu, dupa ce acesta i-a consultat dosarul de nomenclaturist, inca de pe bancile scolii, cot in cot cu Nicusor Ceausescu, apoi propagandist comunist si ulterior, dupa infiltrarea in Statele Unite, activist trotkist reformat in “neo-conservator”.
Catedra de la Georgetown University, sponsorizata de Fundatia Ion Ratiu, a fost detinuta pana recent de cunoscutul profesor Charles King (foto sus, langa Mark Taplin (*), la lansarea lucrarii coordonate de Victor Roncea, “AXA – Noua Romanie la Marea Neagra“) care a fost titularul acesteia inca de la infiintarea ei. Ei bine, in ciuda eforturilor sale, Vladimir Tismaneanu a fost respins pentru a doua oara, contractul fiindu-i oferit lui Dennis Deletant, un istoric specializat pe Romania inca de pe vremea lui Ceausescu, pana in prezent profesor de studii romanesti la Scoala de Studii Slavonice si Est Europene de la Universitatea Londra.
De mentionat ca Georgetown University este cea mai importanta institutie americana de invatamant superior destinata pregatirii elitei establishmentului guvernamental din Statele Unite, in special diplomatii Departamentului de Stat dar si pentru studiile postuniversitare ale cadrele de conducere ale celorlalte ministere de forta si securitate, de la Departamentul de Justitie la FBI si CIA.
Respingerea se constituie intr-un certificat evaluativ academic si profesional definitiv si necrutator pentru Vladimir Tismaneanu, atat pe spatiul academic american cat si, mai ales, pe cel politic. Conform surselor din Departamentul de Stat consultate de Ziaristi Online, ultima evaluare a capacitatii de analiza si sinteza a lui Vladimir Tismaneanu a fost realizata de specialistii americani  in 1996-97, cand Departamentul de Stat l-a scos definitiv de pe lista consultantilor pe probleme romanesti ca urmare a unui Raport intocmit de acesta despre situatia politica din Romania si perspectivele acesteia. Raportul a fost calificat nu numai ca fals si incorect dar chiar si cu elemente dubios manipulative.
Din acel moment orice relatie si credibilitate a lui Vladimir Tismaneanu cu Administratia americana a incetat definitiv el mutandu-si campul de actiune cvasi-exclusiv pe spatiul romanesc, unde, beneficiind de intrari la Ion Iliescu – caruia i-a scris si lansat o carte de memorii edulcorate in Romania, Franta si SUA si i-a facut propaganda pana in 2004, inclusiv alaturi de sotia sa si Dan Voiculescu – si, apoi, la Emil Constantinescu si Traian Basescu, a lasat tot timpul impresia ca mentine legaturi privilegiate cu Administratia, uzitand in fapt de ultimele sale relatii bazate pe raporturi de coetnicitate cu cativa factori responsabili pe Europa de Est.
Iata de ce ultimul act de respingere definitiva a lui Vladimir Tismaneanu din mediul academic, politic si diplomatic american, releva adevarata natura a “profesionalismului” si imposturii in care acesta se scalda.
Pana la inchiderea editiei, Vladimir Tismaneanu nu a putut fi contactat pentru a comenta acest nou esec in cariera sa profesorala, foarte asemanatoare celei a fostului sau patron de la Jurnalul National, profesorul Felix Voiculescu.

Sursa: Ziaristi Online

Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #232 : Septembrie 09, 2011, 23:14:01 »

Citat din mesajul lui: bambilici din Septembrie 09, 2011, 12:07:59
Ff corect Adevarule. Dl Ocneanu a facut o obs f buna si el, la http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=304.3675:
Modificare da' sa stim si noi,
- Senat,proiect de modificare a L 341 / 2004 :
" art.4, alin.3 se completeaza prin adaugarea literei "f" cu urmatorul
continut:
f)1,10-luptatorii remarcati prin fapte deosebite exclusiv din orasele
martir si/sau orase in care exista mutilati,raniti si urmasi ai eroilor
decedati." ??!!?? - aceasta completare nu rezolva problema esentiala a L 341 :impostorii.
- nu se elimina lacunele L 341/2004,dimpotriva,cei intrati fraudulos vor
ramane bine merci pe mai departe !!!
Ocneanu.VOI DEPUNE CITEVA AMENDAMENTE.

1 TAXELE PE CARE TREBUIE SA LE ACHITAM CLASEI POLITICE PENTRU DEPUNEREA NOILOR CERERI SI
  REPRESCHIMBAREA CERTIFICATULUI PRESCHIMBAT............................................

  in contradictoriu cu punctul de vedere al deputatului INITIATOR LOBI  modificare lege

   DOMNIA SA VORBESTE DESPRE NECESITATEA SI TRANSPUNEREA IN FAPT A OBIECTIVELOR PREMIERULUI
   EMIL BOC STABILITE IN STRATEGIAFISCAL BUGETARA SUPUSA DEZBATERII PUBLICE......

   CONCRET: LA CE SUMA SE RIDICA SAU PRETIND  TAXA DE PRESCHIMBARE /  SA STABILEASCA IN LEGE

   EVENTUAL SI MODUL DE ACHITARE CA SA NU NE MAI TREZIM CU DNA PE CAP.....

   PRECUM TAXELE DE TIMBRU LA JUDECATORIE SI CONTRACTELE DE NAMDAT CU CABINETELE DE AVOCATURA....

   SA NE INDICE PRIN TEXTUL LEGII,CABINETELE AGREATE PE CARE TREBUIE SA LE CONTACTAM,  ONORARIUL

   LA CARE " SE ADAUGA TVA"  SI CONTURILE IN CARE SE ACHITA ACESTA......
Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #233 : Septembrie 10, 2011, 17:36:59 »

http://www.youtube.com/user/RomaniaAntiPSD
Radu Mazăre: Iliescu e bolnav de Putere, Ponta, un politruk
Memorat
 • buzdugan
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3257
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #234 : Septembrie 10, 2011, 17:42:00 »

Într-un interviu acordat revistei „OK!", liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, şi-a descris şefii de partid într-un mod deloc măgulitor.

Mai mult: Radu Mazăre: "Ion Iliescu e bolnav de putere, Victor Ponta, un politruc"
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/radu-mazare-ion-iliescu-victor-ponta-341468.html
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2538
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #235 : Septembrie 10, 2011, 19:43:52 »

http://www.kamikazeonline.ro/2011/09/totusi-basescu-iubeste-monarhia-i-a-dat-gradul-de-cavaler-unei-piti-de-la-cotroceni/

Totuși, Băsescu iubește monarhia: i-a dat gradul de cavaler unei piți de la Cotroceni

L-o fi numit Băse pe regele Mihai trădător, o fi zis Duda că președintele este anticonstituțional, noi nu vă contrazicem că președinția și regalitatea par la cuțite. Sau la săbii, în fine, că nu ne pricepem la protocolul ăsta belicos. Dar știm că, de fapt, în sufletul lui de marinar încercat pe mările și oceanele lumii, Traian Băsescu este un monarhist. Și încă unul activ. Și modest, în același timp. Altă explicație pentru conferirea discretă a Ordinului Național “Pentru merit” în grad de “Cavaler” dezbrăcatei de mai jos noi nu avem.
 
 
Ar mai fi, totuși, o explicație: fata lucrează la Cotroceni, pe un salariu mic (vezi poziția 55), prea mic pentru potențialul ei, etalat mai sus în toată splendoarea lui necosmetizată. Că vorbeam de potențial: acesta a fost remarcat pînă și de școala în care fata a învățat buchile. Așa că, alături de alte mari figuri ale neamului, piți a fost imortalizată în pixeli, spre nemurire, pentru ca viitoarele generații să știe ce costum de baie să-și cumpere și cum să se pozeze pe facebook (de unde am luat și noi pozele, disponibile pentru toată lumea), ca să apară din cel mai favorabil unghi prin ziare și, de ce nu, poate și la TV.
A, că poate vă puneați întrebarea legitimă pentru ce “merit” o fi decorat-o Băsescu. Păi, cică “în temeiul prevederilor art. 94 lit. a) şi ale art. 100 din Constituţia României, republicată, ale art. 4 alin. (3), ale art. 6, 7, 8 şi 11 din Legea nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii al României, cu modificările şi completările ulterioare, în semn de apreciere deosebită a activităţii eficiente şi meritorii prin care au contribuit la îndeplinirea cu succes şi profesionalism a atribuţiilor ce revin Administraţiei Prezidenţiale” (vezi art. 4, poziția 10).
S-a reținut, fetele? Mai lăsați, deci, cluburile în plata lor și mai puneți și voi mîna pe un ordin, o medalie, ceva, o decorație. Că pozele dezbrăcate de pe fb nu țin de foame.
 
   
 
 
 
KAMIKAZE   Foto de Catalin la September 10th, 2011 @ 18:54 | RSS 2.0. | trackback

Memorat
 • nor
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 8564
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #236 : Septembrie 11, 2011, 12:03:32 »

Esti un adevarat magician... sa scoti la pordus vechile afise de propaganda pedele, gata resapate, de parca nu am fi trait anii care au urmat si nu am sti cat de false au fost si cat de daunatoare, pentru romani, propaganda respectiva, mi se pare a fi dovada increderii tale in magie. Numai ca s-a nimerit sa fie si crestini pe forum si acestia, daca nu stiai afla acum, nu cred in magie, magicieni, vraji, vraci si vrajitoare.
Primul afis:

ROMANI ATI PSD
NU VOM UITA SI NU VOM IERTA
Respectivii romani sunt mai putini ca niciodata in ultimii ani, iar justitia PDL a ramas la stadiul de "Nastase patru case" si n-a rezolvat nici macar "problema" termopanelor.
Al doilea:

Dacă ei câștigă, tu pierzi.
SĂ NU-I LĂSĂM!
S-a demonstrat imediat dupa ce au venit la putere ca lucrurile stau pe dos, adica am avut de pierdut cu totii daca ei au castigat. Inteleg ca iti doresti in continuare "sa nu-i lasam", dar e o chestiune care va priveste numai pe voi, pedelistii, adica o minoritate tradatoare a Romaniei. Cred ca esti un magician cu mult tupeu sa reexpui aceste materiale de propaganda electorala a celui mai negativ partid din istoria postdecembrista, tocmai acum, cand premierul lor a anuntat si a reconfirmat intentia de a taia indemnizatiile luptatorilor. Ce sa mai castigam de la PDL? Dreptul de a ne pune capul pe esafod?!
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #237 : Septembrie 11, 2011, 14:56:50 »

Google, ADN uman si controlul total
Transcript: Planurile sinistre ale Google referitoare la ADN
Lauren Moret a fost om de ştiinţă la Laboratorul Nuclear Lawrence Berkeley timp de 5 ani şi expert în geologie şi radiaţii internaţionale, deseori a lucrat la documentare pentru canalele History şi Discovery. Ea spune:
Moret: Aşa că ceea ce au făcut – Microsoft a fost înfiinţat din dorinţa de a exista un sistem de operare global pe care Departamentul de Trezorerie al SUA: Guvernul avea acces la breşele de securitate, la toate computerele din toate colţurile lumii.
Reporter: Aşa este.
Moret: Apoi, guvernanţii au înfiinţat Google ca motor de căutare, şi haideţi să aruncăm o privire în culisele celor doi băieţi care se prespune că au dat startul la tot.
Reporter: Sergey Brin şi Larry Page..
Moret: Da. Sergey Brin s-a născut în Rusia, aşa că provine dintr-o familie de imigranţi. Dar ascultaţi asta: tatăl său a fost matematician şi a lucrat pentru Universitatea din Maryland, iar mama lui pentru NASA.
Reporter: N-am ştiut asta.
Moret: Şi acesta este locul exact unde Brin şi Page şi-au parcat avioanele private.
Reporter: Corect.
Moret: – la instalaţiile NASA. Da, chiar aşa. Larry Page este american. Părinţii lui au fost amândoi profesori de informatică la Michigan State University. Tatăl său a fost unul dintre cei mai buni experţi din SUA în Inteligenţă Artificială. Sergey Brin s-a căsătorit cu o americancă de origine poloneză pe nume Anne Wojcicki şi chiar în ziua căsătoriei, soţiei lui Brin i s-au oferit milioane de dolari la fuziunea capitalului.
Reporter: Da, a obţinut 20 de milioane de dolari pentru început.
Moret: Da.
Reporter: Staţi puţin. Lauren Moret este invitata noastră din această seară, de mult timp o prietenă bună a oamenilor. Peste tot în lume munca ei referitoare la cercetările de uraniu sărăcit nu cunoaşte graniţe şi nici nu are nevoie de prea multă introducere. Vorbim despre Google şi ADN şi control. Data viitoare când veţi auzi de funcţiile de căutare ale Google, ţineţi minte că degetele voastre fac mai mult decât doar să caute informaţii. Ajutaţi la crearea unui monstru în lume, este o fiară. Este de necrezut ceea ce se întâmplă.
Moret:. Da. Este de necrezut. Ceea ce doresc să subliniez este faptul că Google, Microsoft, Facebook
Reporter: Toate.
Moret: Da, şi toate celelalte reţele de socializare pe internet, Ebay, Skype, Google Mail, Yahoo Mail, PayPal – sunt de fapt aceeaşi entitate. Toate sunt integrate, cumpărate, vândute şi comercializate în întreaga lume. Toate sunt operaţiuni militare şi navale ale SUA. Acuma, cunosc un fizician care mi-a spus că aceşti guvernanţi urmăreau oameni în laborator folosind frecvenţa electromagnetică emisă de ADN-ul fiecărui individ. În alte cuvinte, orice fiinţă vie este o antenă care transmite şi primeşte informaţii. Noi suntem sisteme electrice iar ADN-ul în orice fiinţă vie are o frecvenţă şi un semnal care sunt unice. Şi asta folosesc ei, pe asta se concentrează şi cu aceste informaţii se luptă să ne ţină cu totul sub control.
Proiectul Genomului Uman ADN a fost îndeplinit la Laboratorul Naţional Lawrence Berkeley unde am făcut şi eu parte din echipa de management de proiect timp de 5 ani. Dar, Laboratorul Lawrence Livermore, Laboratorul Naţional Los Alamos – toate erau laboratoare de arme nucleare – au fost şi ele implicate. Aceasta înseamnă armata, pentru că laboratoarele de arme nucleare există pentru Pentagon iar Pentagonul există pentru companiile petroliere. Aşa că, Proiectul Genomului Uman a fost înfiinţat şi finanţat pentru a experimenta, cerceta şi descrie genomul uman.
Acuma, cum vor folosi guvernaţii toate aceste informaţii? Ei bine, ceea ce ştim despre Google este că se fac examinări ADN din spaţiu. De asta se ocupă NASA şi Marina. NASA este condusă de Marină. Guvernanţii au urmărit şi identificat populaţii izolate – de exemplu, în Amazon – care nu au luat niciodată contact cu oamenii din Vest. Aceşti oameni izolaţi care încă îşi trăiesc viaţa în mod tradiţional ca vânători nu au văzut până acuma niciun om din Vest.
Şi asta nu este omenesc. Se fac şi examinări pe specii. Am urmărit acest procedeu timp de 2 ani şi am observat că multe specii noi sunt descoperite; se pare că sunt într-un sistem de coordinate. Astfel că, se fac examinări din spaţiu şi s-a ajuns până la Coasta de Vest a Americii de Sud şi până la Coasta de Est, iar acuma se fac cercetări în Asia de Sud-Est. Dacă urmăriţi ştirile, aproape o dată pe săptămână, apare un nou articol cu fotogragii despre speciile noi descoperite.
Aceasta este o parte din programul Agenda 21 a Naţiunilor Unite care are scopul de a identifica toate speciile şi de a face un inventar global complet al omului şi animalelor; ceea ce David Rockefeller a spus despre Agenda 21 este că: “ într-un final vom avea câte un cip pe fiecare persoană iar oamenilor li se va permite doar să scoată din sistem ceea ce au inserat. Dacă munciţi 12 ore pe zi, vi se va permite să luaţi 12 ore din sistem, dar nimic altceva.”
Reporter: Hmm.
Moret: Ce se petrece? Institutul J. Craig Ventor, acolo unde mi-aţi trimis articolul, are misiunea de a “falsifica noile forme de viaţă”. Şi aceşti oameni sunt deasemnea implicaţi în manipularea codului de calculator pe ADN. Ce înseamnă aceasta? Ei bine, Dr. Helen Wallace, de la Gene Watch, a spus în 2002: “Suntem în mare pericol” şi ea descrie această uriaşă bază de date AND prin breşe de securitate.
Reporter: Acuma, din punct de vedere sociologic, începe să se creeze un sistem închis, pe care deja îl avem dar, ăsta este un mod diferit în care se face. Nu ştiu unde va duce totul dar este clar că este foarte înfricoşător, dacă înţelegi potenţialul de control aici.
Moret: Şi ceea ce fac guvernanţii este să folosească calculatoarele, medicina, tehnologia şi statul poliţienesc pentru a forma de fapt ceea ce o oligarhie ştiinţifică totalitaristă crează. Scopul lor este să obţină informaţii şi să le folosească în programe discriminatorii unde cei bogaţii au beneficii, iar cei săraci se izbesc negativ de aceste programe. Şi cea de-a doua parte a agendei este reprezentată de iniţiativele de depopulare.
Şi un bun exemplu despre această bio-piraterie… acuma, i-am luat un interviu Dr. Win Parker şi în timpul emisiunii în direct vorbea despre uraniul epuizat şi despre legătura nemaipomenită pe care o are cu AND-ul şi mitocondrie (n.tr – (Biol.) Organit citoplasmatic la plante şi animale alcătuit din proteine, lipide şi enzime care asigură celulei energia necesară) pentru că structurile de urnaniu şi fosfat au o relaţie de dragoste în întreg universal – şi aceasta înseamnă că atunci când oamenii sunt expuşi la particule de uranium din războaiele din Irak, Afganistan şi Iugoslavia – şi apropo, este aici în două săptămâni, în SUA, şi noi îl inhalăm în tot acest timp.
Reporter: Da, este aici tot timpul.
Moret: – acest urnaniu se lipeşte de AND-ul nostru şi de mitocondria noastră care asigură toată energia corpului.
Reporter: Cineva a luat decizia de a merge mai departe şi de a folosi uraniul împotriva oamenilor din Iugoslavia şi Irak ştiind foarte bine ce se poate întâmpla. Şi aceşti indivizi mi-ar plăcea să-i văd pedepsiţi, oricare ar fi aceştia.
Moret: Şi cum stăteam acolo şi-i descriam toate acestea Dr. Parker, vorbeam şi despre HAARP (n.tr – High Frequency Active Auroral Research Program este un program de cercetare asupra frecvenţelor aurorale active desfăşurat pe teritoriul Statelor Unite , lângă localitatea Gakona , Alaska ) totul integrat în sistemul HAARP… Ştiam că Dr. Parker nu era numele său real. Ştiam că era un om de ştiinţă al CIA. Ştiam că a lucrat în perioade diferite pentru Guvernul SUA, pentru Departamentul Apărării, pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi pentru Naţiunile Unite; şi ştiam că era un microbiolog care studia întreg domeniul pentru a afătui guvernul. Şi am zis doar: „Dr. Parker care este aplicabilitatea acestei descoperiri şi anume că nano-particulele sunt emităţori? Şi, i s-a oprit brusc răsuflarea şi a spus: „Ei bine, aplicabilitatea este să reconstruim genomul uman.”
Reporter: Asta-i tot, nu?
Moret: Da, asta-i tot.
Reporterul: Vor să creeze o nouă specie – despre asta vorbesc.
Moret: Să creeze orice doresc. Să repete orice îşi doresc. Este vorba despre această bolnavă oligarhie ştiinţifică totalitaristă condusă de psihopaţi şi aceşti guvernanţi fac ceea ce vor.
Reporter: Până acuma n-a fost nimeni în preajmă să-i opreasscă.
Moret : Acuma, ce este emisia şi recepţia ce ne înconjoară? Dar despre telefoanele mobile?
Reporter: Hmm.
Moret: În bandă de frecvenţă megahertz. Sunt doar câteva noţiuni abstracte ale căror titluri vi le voi citi. În 1996: lanţul unic şi lanţul dublu al AND-ului se rupe în celulele din creierul şobolanilor după expunerea acută la radiaţii electromagnetice de radio frecvenţă. (Şi au folosit frecvenţe de telefon mobil). Lanţurile de DNA se rup în celulele din creierul şobolanilor… şi se vorbeşte despre sterilitate, cancer şi despre alterarea comportamentului oamenilor. Şi scannerele de la aeroport fac acelaşi lucru.
Reporter: Nu mă uimeşte. Sunt totuşi surprins că se acordă foarte puţină atenţiei reţelei electrice. Te înconjoară pe tine şi pe toţi cei pe care-i cunoşti 24 de ori pe zi. Acasă, la serviciu, nu contează. Este ca şi cum ai avea instalaţie electrică în pereţi. Iar acesta-i serviciul electric de 60 de hertz pe care te poţi baza pentru a-ţi prepara bunătăţile şi care poate fi folosit pentru a îndeplini orice fel de servicii de telecomunicaţii pe care ţi le poţi imagina, dar şi alterări ale minţii şi comportamentului, în egală măsură.
Moret: Este foarte simplu să se facă asta pentru că noi suntem sisteme electrice şi transmitem şi primim la fel ca orice altă antenă.
Reporter: Noi suntem fiinţe electrice.
Moret: Aşa este. Şi multe au fost descrise în discursurile din anii 1930 pe care Bertrand Russell le-a ţinut la Oxford University. Şi doresc să citesc un paragraf:
Reporter: Da, avem trei minute aşa că trebuie să te grăbeşti.
Moret: Da. “Un guvern totalitarist cu o aplicaţie ştiinţifică poate face lucruri care nouă să ni se pară înfiorătoare. Naziştii eram mult mai ştiinţifici decât conducătorii actuali ai Rusiei şi erau mai înclinaţi spre atrocităţi. [Se spune că cei care au condus Rusia – nu ştiu cu ce adevăr – au folost prizioneri în lagărele de concentrare ca material pentru diferite tipuri de experimente, unele au dus la moarte după multă durere.] Dacă au supravieţuit, atunci probabil că se va ajunge la reproducere ştiinţifică. Orice naţiune care adoptă această practică – în cadrul unei generaţii – va beneficia de mari avantaje militare. “Sistemul, poate cineva să presupună, va fi cam aşa: cu excepţia poate a aristocraţiei guvernatoare, toţi, 5% dintre bărbaţi şi 30% dintre femei, vor fi sterilizaţi. Se aşteaptă ca 30% dintre femei să îşi petrească anii de la 18-40 în reproducere pentru a asigura carne de tun (trupe de sacrificiu). Ca regulă, inseminarea aritificială va fi preferată în detrimentul metodei naturale. Cei nesterilizaţi, dacă doresc plăcerile dragostei, vor trebui să îşi găsească parteneri sterilizaţi.” În alte cuvinte Jeff…
Reporter : Hmm.
Moret :… mesajul lui Bertrand Russell este că alegerea reproductivă nu mai este demult o opţiune.
Reporter : Da.
Moret : Aşa că, de fapt, guvernanţii au bugete nelimintate, un corp ştiinţific nelimitat în universităţi pentru a face toată această cercetare, iar astăzi peste 50% in banii alocaţi cercetării ştiinţifice în universităţi sunt de la Pentagon.
Minute din video
02:56 eBay vinde Skype unui grup de investitori privaţi.eBay are în plan vânzarea serviciului de voce Skype unui grup de investitori privaţi. The New York Times a publicat pe site-ul său citând persoane din companie. Afacerea ar putea fi anunţă joi cel mai devreme, a spus reporterul.
Se pare că mai multe grupuri de investitori sunt implicate în achiziţionare, inclusiv Andreessen Horowitz, Index Ventures şi Silver Lake Partners, a mai spus reporterul. Andreeseen Horowitz este condusă de partenerii Marc Andreeseen, co-fondatorul Netscape şi Ben Horowitz. Andreessen este deasemenea membru în bordul director al eBay.
3:19 Diagramă: Spectrul electromagnetic
3:25 Diagramă: Spectrul electromagnetic
3:33: A fost lansat noul centru naţional al genomului. Un nou centru naţional al genomului din Marea Britanie este deschis oficial astăzi 3 iulie de laureatul Premiului Nobel şi pionier al genomului profestorul Sir John Sulston şi de Lord-Lieutenant al Norfolk. Centrul Naţional al geomului va promova capacitatea Marii Britanii în genomică – ştiinţa înţelegerii geneticii organsimelor şi diferenţele genetice care există între indivizi.
6:46: Avertisment asupra genei “cardurilor de identitate”. Codul genetic complet al indivizilor va putea fi în curând scanat şi înregistrat pe un card mic, spune un om mare de ştiinţă. Dar, grupurile de presiune spun că aceste “carduri de identitate genetică” pot să ducă la discriminare fără prea multe beneficii în favoarea cetăţenilor. Sir Paul Nurse, director
6:55 ref. la articolul din “Science Magazine”: Cercetărorii sunt primii care leagă celula bacteriană de genomul sintetic
7:00 Site online art. Ref.: Om de ştiinţă acuzat că s-a jucat de-a Dumnezeu după ce a creat viaţă artificială dintr-un microb fabricat la întâmplare – poate asta şterge umanitatea? De Fiona Macre. Ultima revizuire: 3 iunie 2010. Oamenii de ştiinţă din zilele de astăzi s-au aliniat pentru a-şi expune temerile cu privire la genomul uman care a creat viaţă artificială în laborator. Într-un cuvânt, care i-a alarmat pe mulţi, biologul nonconformist şi antreprenorul miliardar Craig Venter a construit o celulă sintetică dintr-o rămăşită.
07:10: “Viaţa artificială” anunţată de oamenii de ştiinţă de Victoria Gill. Celula sintetică este identică cu “tipul sălbatic”. Oamenii de ştiinţă din SUA au reuşit să dezvolte prima celulă vie controlată în întregime de ADN-ul sintetic.
7:30 Ref. la GeneWatch UK. GeneWatch UK este un grup non-profit de interes public şi cercetare politică. Noi investigăm modul în care ştiinţa genetică şi tehnologiile vor avea impact asupra mâncării noastre, sănătăţii, agriculturii, mediului înconjurător şi societăţii noastre. Aceste obiective şi principii explică de ce GeneWatch există şi ceea ce încercăm să obţinem.
8:10: “Bertrand Russel [ateist] a scris în 1952 în “impactul ştiinţei asupra societăţii” că: Dieta, injecţiile şi interdicţiile se vor amesteca de la o vârstă fragedă pentru a produce un fel de caracter şi credinţe pe care autorităţile le consideră de dorit, şi orice critică serioasă asupra acestor puteri în devenire va fi psihologic imposibil.
8:43: CNN Ştiri “Defecte la naştere în Fallujah”
8:56: Diagramă: Ce este uraniul sărăcit?
9:02: 2/19/06 Titlu de primă pagină din Times of London: “Radiaţiile din Marea Britanie cauzate de scuturile din Irak”
9:16: Titlu: Uraniu găsit în aprovizionările cu apă potabilă din Kansas
Titlu: Oazele din deşertul Navajo conţin uraniu
9:27: www.apfn.org “Alertă uranium sărăcit”
9:40: Titlu: Creierul unui militar American prăjit de urnaiu
9:45: HAARP
10:16: Mai mult de 20 de microbiologi renumiţi au fost ucişi din 2002 încoace, cei mai mulţi în SUA şi Marea Britanie. Aproape toţi lucrau la dezvoltarea armelor biologice cu specific etnic (a se vedea Smart Dust, Roboflies). Din 2004 si continuarea.
10:27: În această carte din 1931 “Scientific Outlook”, Bertrand Russell scria: “Poate, prin intermediul injecţiilor, medicamentelor şi a altor chimicale, populaţiei i se va aplica tot ceea ce vor decide
10:41: În cartea lui Huxley “Minunata lume nouă”(1932), clasele de jos sunt expuse la o varietate de chimicale înainte de a se “naşte” pentru a le reduce inteligenţa şi înălţimea ca adulţi şi pentru a-i pregăti pentru rolul pe care-l vor îndeplini când vor creşte. Ref. articol: http://davidrothscum.blogspot.com/2009/07/biochemical-manipulation-of-humanity.html  (legătura la articol)
10:53: Alcoolul este folosit, clasele de jos primesc mai puţin oxigen şi sunt expuse la raze X. clasele de jos sunt expuse deasemenea şi la anumiţi hormoni pentru a-i face infertili. 70% dintre femei sunt expuse în pântec la hormoni masculini şi transformate în aşa-zise “femei infertile” – femei sterilizate care au comportament masculinizat şi disfuncţii ovariene.
11:13: Articol care se referă la: Deteriorarea creierului prin telefonul mobil: Partea a doua
11:23: Fotografii cu telefoanele mobile electrice pe oameni
11:33: Referinţă la: telefoane mobil “distrug celulele de sânge”
-11:45: Creierul nostru este foarte vulnerabil la orice tehnologie care transmite unde ELF (n.tr – unde cu frecvenţă foarte joasă) pentru că începe imediat să rezoneze la semnalul exterior printr-un efect de marcator de frecvenţă. Descoperirea experimentată de Puharich 7.83 Hz (rata de pulsare a pământului) a făcut o persoană să se simtă bine – şi a produs un comportament alterat.
10.80 Hz cauzează un comportament turbulent, iar 6.6 Hz duce la depresie. Puharich a făcut ca undele ELF să schimbe ARN şi ADN, să rupă legăturile de hidrogen şi să facă o persoană să aibă o vibraţie mai mare. Ref.HAARP articol la: http://www.haarp.net/mindcontrol.htm
12:02: Ref. la Scannerele de la aeroport
12:32: Ref. article: Lista cu tortura şi hărţuirea electronică 2/26/09-12/24/09
14:18. Lawrence, Kansas, 11/28/08 articol. Elementul radioactiv de uranium a fost descoperit deasupra limitelor federale în rezvervele de apă potabilă ale celor 9 comunităţi din Kanasas, spune Don Whittemore, un geochimist la Centrul de Cercetare Geologică din Kansas. Acuma, aceste comunităţi trebuie să găsească soluţii pentru a reduce nivelele de uraniu.
14:29: Ref. Google acuzată de bio-piraterie.
Sursa: http://gandeste.org/usa/google-adn-uman-si-controlul-total/18260
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2538
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #238 : Septembrie 12, 2011, 11:56:32 »

Nicuşor Năstase s-a scos:
BTT vinde terenul de la Vox Maris din Costineşti la preţ de pârloagă


Prima paginăEconomic12 sep 2011  www.replicaonline.ro

 
 
BTT SA Bucureşti, societate de stat care deţine câteva zeci de mii de metri pătraţi de teren în staţiunea Costineşti, a decis să scape, cât mai urgent cu putinţă, de mai toate imobilele de la malul mării. Aşa se face că, în viitoarea şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor, de pe 10/11.10.2011, urmează a fi aprobate mai multe proiecte de hotărâre privind închirierea şi vânzarea unor terenuri din Costineşti. Ţinând cont de situaţia deloc roz a mai tuturor societăţilor de stat din turism, obţinerea unor bani, prin vânzarea sau închirierea terenurilor dintr-o zonă atât de bună, precum Costineşti, ar însemna, teoretic, mană cerească.

O privire mai atentă asupra preţurilor la care vor fi înstrăinate aceste terenuri ridică însă oarece semne de întrebare. Astfel, după consultarea documentelor emise în acest sens de către BTT în ultimul an, am observat că societatea de stat va închiria terenuri cu sume cuprinse între 1,72 şi 2,5 euro/metrul pătrat/pe an. Vorbim aici despre 1.269 metri pătraţi care urmează a fi închiriaţi către SC Cemit Roo SRL, din Bucureşti, o firmă de... tâmplărie şi dulgherie, deţinută de soţii Konstantinos şi Vasilica Rodica Kaldis, contra sumei de 2,5 euro/mp/an. Altfel spus, nici măcar 3.200 de euro pe an, în condiţiile în care o firmă din Costineşti scoate aceşti bani ân doar câteva zile, în plin sezon estival. Într-un alt caz, BTT cere tot 2,5 euro/mp/an pentru un teren de 943 metri pătraţi de la SC Buşu Tour SRL, patronată de Iancu Buşu, care deţine un restaurant în Costineşti. Cel mai simpatic caz este cel al SC NBC Line SRL, din Constanţa, care are un bar în Costineşti şi va trebui să achite către BTT impresionanta chirie de 1,72 euro/mp/an, pentru cele 3.053 metri pătraţi pe care îi ocupă în această staţiune. În paranteză fie spus, NBC Line SRL aparţine lui Mircea Colcear Boldea şi fiului său, Petru Radu Boldea Colcear, nimeni alţii decât patronii de la GMB Computers. Exemplele de acest gen pot continua, chiar dacă BTT nu a dezvăluit preţurile decât pentru chiriile celor trei societăţi de mai sus, şi asta după ce ba au fost respinde, ba au fost aprobate proiectele privind închirierea acestor terenuri. Astfel, vor plăti chirii la stat, foarte probabil la fel de rezonabile precum cele arătate, firme precum Vox SA, Laubat SRL şi Imperial Turism SRL. Şi mai interesante sunt vânzările pe care BTT are de gând să le aprobe în proxima şedinţă AGA; vor fi vândute, la preţuri ţinute la secret, evident, terenuri din Costineşti către SC Vox SA, Corsa Trans SRL, Adco Impex Prod SRL, Compact Impex SRL şi Con SRL. Cireaşa de pe tort o reprezintă însă vânzarea unei suprafeţe uriaşe de teren, din cea mai scumpă zonă a staţiunii Costineşti, cu un preţ care, în foarte multe cazuri, este şi de 10-20 de ori mai mic decât cel al pieţei, potrivit anunţurilor de mică publicitate. Este vorba despre 35.310, 96 metri pătraţi de teren, aferent şi limitrof Vilelor Amiral, care vor fi vândute pentru fix 1.820.014 lei, după cum propune conducerea BTT SA. Evident, este vorba despre terenul din complexul de lux Vox Maris, deţinut de cunoscutul om de afaceri Nicuşor Năstase. Cei de la BTT nu spun şi cui trebuie să se vândă terenul, dar pare a ţine de o logică elementară faptul că fericitul viitor posesor a 3,5 hectare de teren în buricul Costineştiului va fi chiar Năstase. Deşi pare o sumă considerabilă, la prima vedere, cele 18 miliarde de lei vechi (circa 430.000 de euro) nu înseamnă mare lucru pentru cele 3,5 hectare. Un calcul simplu ne arată că BTT vinde terenul din complexul Vox Maris cu aproximativ 12 euro metrul pătrat, în condiţiile în care, potrivit anunţurilor de mică publicitate, nici măcar pârloagele din extravilanul Costineştiului nu coboară sub 15- 20 de euro metrul pătrat. Consultând anunţuri postate în ultimele zile pe diverse siteuri de profil, găsim pentru Costineşti, zona sud epavă, preţuri de 190 euro metrul pătrat (deci de aproape 10 ori mai scump), 100 euro metrul pătrat pe faleza refăcută din dreptul epavei, 215 euro metrul pătrat, tot pe faleza de la epavă, iar exemplele pot continua.

Cristian ANTON

Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #239 : Septembrie 12, 2011, 12:02:49 »

Cu mare intarziere, deci cu scuzele de rigoare, va multumesc pnetru sustinere. Faceti parte dintre putinii care au inteles de ce e necesar acest portal, forumul de fata si ca este nevoie sa fie aparate.
Memorat
Pagini: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 425
Schimbă forumul: