Main Content:

Pagini: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 427

TREBUIE SĂ ŞTIM

Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #300 : Octombrie 05, 2011, 08:49:25 »


 " Cum arată adevărata criză: Într-o ţară de lângă România, 20 de bănci sunt în faliment!
Autor: Ana Bâtcă Miercuri, 05 Octombrie 2011 4969 vizualizări 8 comentarii   Nu mai puţin de 20 de bănci din Ucraina se află în procedură de lichidare, urmând să fie închise, conform declaraţiei preşedintelui Asociaţiei Băncilor din Ucraina, Aleksandr Sugonyako. Presa din ţara vecină scria, încă de la finele lunii martie, că, în lunile următoare, urmau să fie închise în total circa 50 de bănci.

Într-adevăr, sperie numărul impunător de instituţii de creditare care vor pune lacătul pe uşă. Însă este vorba, în general, de bănci mici, iar această situaţie nu prezintă risc sistemic. Mai ales că în Ucraina funcţionează aproape 180 de bănci. Potrivit informaţiilor Băncii Naţionale din Ucraina, la 1 septembrie 2011, 176 de bănci deţineau licenţă pentru desfăşurarea de operaţiuni bancare, transmite portalul Economiceskie novosti.Practic, în Ucraina, 20 de bănci reprezintă 11% din numărul total de instituţii financiare. În România avem în total 42 de bănci, conform raportului anual al Băncii Naţionale a României (BNR) pe 2010.

Aleksandr Sugonyako a declarat că 19 dintre cele 20 de bănci au intrat în procedură de lichidare în urma deciziei băncii centrale, iar o bancă se închide ca urmare a hotărârii instanţei de judecată.

Cât a plătit Fondul de Garantare a Depozitelor

Trebuie menţionat că 18 din cele 20 de instituţii de creditare pe cale să se închidă se aflau în procedură de lichidare şi la începutul acestui an. Pe parcursul anului trecut, încă cinci bănci s-au alăturat plutonului falimentar, conform datelor Băncii Naţionale din Ucraina.

Cele 18 bănci aflate în procedură de lichidare la începutul acestui an aveau active care însumează 20,77 miliarde grivne (1,97 miliarde euro). Totalul activelor instituţiilor financiare din sistemul bancar ucrainean se cifra, la 1 ianuarie 2011, la 1.090,2 miliarde grivne (103,2 miliarde euro). Deci, activele celor 18 bănci aflate în lichidare la începutul acestui an aveau o pondere de 2% în total active bancare, potrivit datelor publicate în raportul anual al Băncii Naţionale din Ucraina, analizate de Capital.

Şi, pentru a remarca faptul că instituţia Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare are un rol important la momentul oportun, instituţia similară din Ucraina a fost nevoită să dea persoanelor fizice care nu-şi mai pot recupera banii din depozitele băncilor falimentare o sumă totală de 1,44 miliarde grivne (136 milioane de euro) în anul 2009. În 2010, această sumă aproape că se triplase, ajungând la 3,6 miliarde grivne (342 milioane euro).

De ce dau băncile din Ucraina faliment

Expertul bancar ucrainean Aleksei Luponosov, coordonatorul proiectului portalului băncilor din Ucraina, este de părere că toate băncile ar putea rămâne pe piaţă, însă depinde de strategia pe care o aplică proprietarii acestora. Astfel, poate exista strategia atragerii unor sume cât mai mari de bani, după care să se închidă, sau strategia de a desfăşura activitatea pe termen lung, relatează portalul MIGnews.

Potrivit expertului, din nefericire, multe dintre băncile mici urmăresc doar scopul atragerii unor sume cât mai mari de bani. Iar cele mai supuse riscului de a fi închise sunt cele care nu-şi majorează capitalul social.

În Ucraina a intrat în vigoare o prevedere potrivit căreia băncile trebuie să-şi majoreze capitalul până la nivelul de 120 miloane grivne (peste 10 milioane euro). Asociaţia Uniunea Bancară şi de Creditare din Ucraina a atras atenţia că această reglementare contravine unei directive a Comisiei Europene, potrivit căreia nivelul minim al capitalului social necesar pentru înfiinţarea unei bănci este de 5 milioane euro.

Sistemul bancar ucrainean nu o duce foarte bine. Băncile din ţara vecină au încheiat primele opt luni ale acestui an cu o pierdere de 4,6 miliarde grivne (435,5 miloane euro), faţă de pierderea de 4,9 miliarde grivne (464 milioane euro).

Extras din Raportul Băncii Naţionale din Ucraina pe 2010Printeaza Transforma in PDF

Taguri: ucraina, clasament banci, sistem bancar, faliment, falimente, lichidare


Spune-ţi părerea!
0 răspunsuri, 0 voturibancheru la 5 octombrie, 08:32 a spus:
Sa-l puna pe Tiriac ministru de finante, cu experienta lui cu actiuni el stie cel mai bine cum pot fi jefuite depozitele clientilor.
Metoda e simpla : scindezi banca in doua, una ia toate activele si banii, cealalta datoriile si lista cu creditorii. apoi cea de a doua se declara falita iar banii devin de drept ai lui.

Votează Răspunde Raportează Motivul pentru care raportezi acest comentariu
[Închide]
Acest camp este obligatoriu!


0 răspunsuri, 0 voturiSociolog Ioan Dutescu-Tolstobrach la 5 octombrie, 08:29 a spus:
CAUZA FUNDAMENTALA A CRIZELOR ECONOMICO-FINANCIARE
TOATE NATIUNILE UNDE BANCILE NU SUNT DUBLATE ,ASISTATE DE BANCI DE CREATIVITATI NEGENTROPICE PLUSVALORICE CARE SA VECTORIZEZE MULTIPLICATIV DECIZIILE DE CHELTUIRE A BANILOR IMPRUMUTATI DE CATRE MEMBRII RESPECTIVEI SOCIETATI INDIFERENT DE STATUTUL SI ROLUL LOR SOCIAL ,SFARSESC IN CRIZE DE LA LEHMANN BROTHER`S PANA LA BANCILE DIN UCRAINA ,GRECIA SAU ROMANIA DEOARECE BANII SUNT FOLOSITI CONTRAPRODUCTIV ,CORUPTIV SAU “DUPA URECHE" ADICA PAGUBOS SI IN FINAL AUTO-FALIMENTATOR.
" sursa Capital.ro
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #301 : Octombrie 06, 2011, 05:41:45 »


Putin propune Uniunea Eurasiatică 4 octombrie 2011, 11:49 |  Autor: Cătălina Mihai

Vladmiri Putin are ambiţii mari

Premierul rus, Vladimir Putin, vrea să reunească fostele state sovietice într-o Uniune Eurasiatică.

Noua uniune va fi construită pe scheletul actualei uniuni vamale dintre Rusia, Belarus şi Kazahstan, scrie Putin într-un articol publicat în cotidianul „Izvestia", la puţin timp după anunţul candidaturii sale la preşedinţia Rusiei, în 2012.

Iniţiativa premierului vine în contextul apropriatei finalizări a negocierilor Rusiei de aderare la Organizaţia Mondială a Comerţului. După 18 ani de negocieri tensionate, Putin şi-a exprimat scepticismul faţă de această organizaţie.

Nu va semăna cu URSS

După ce a declarat recent că prăbuşirea Uniunii Sovietice în 1991 a fost „cea mai mare catastrofă geopolitică a secolului al XX-lea", premierul rus a ţinut să precizeze că noul proiect nu va semăna deloc cu URSS, notează Reuters.

 „Ar fi o naivitate să încerc să restaurez sau să copiez ceva din trecut. O integrare mai puternică pe noi baze politice şi economice şi un nou sistem de valori sunt cerinţe obligatorii pentru era noastră", a scris Vladimir Putin. Uniunea Eurasiatică va presupune coordonarea politicilor economice şi monetare a statelor membre.

Putin a lansat critici voalate la adresa Ucrainei care nu a dorit să adere la uniunea vamală din cauza ambiţiilor sale de integrare europeană. Premierul rus susţine însă că aparţenenţa la uniunea vamală sau la viitoarea Uniunea Eurasiatică ar permite o integrare europeană mai rapidă şi de pe poziţii de forţă a ţărilor cu astfel de aspiraţii. Vladimir Putin a precizat că Uniunea Eurasiatică va fi un partener al UE în scopul creării unui spaţiu economic comun.

SURSA: http://www.adevarul.ro/international/Putin_propune_Uniunea_Eurasiatica_0_566343527.html
Memorat
 • vamesu_2
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 368
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #302 : Octombrie 06, 2011, 15:19:03 »

                Ceva interesant...


    Secrete dezvaluiteO confesiune despre colaborarea preşedintelui T. Băsescu cu Securitatea:
"Am fost legătura superioară a ofiţerului special Traian Băsescu"
 
Călătorind cu treburi prin judeţele patriei, am avut prilejul să-i cunosc pe doi dintre ofiţerii structurii speciale de informaţii care l-au avut în legătură operativă secretă, cu "aprobare de partid", pe cetăţeanul Traian Băsescu.
Am ţinut să fac această ultimă precizare fiindcă membrii Partidului Comunist nu puteau fi recrutaţi ca informatori, dar puteau primi sarcină politică "să sprijine organele securităţii statului pentru apărarea cuceririlor revoluţionare ale poporului muncitor, împotriva uneltirilor cercurilor imperialiste şi ale agenturilor acestora".
Cu vădită curioziate, i-am întrebat dacă au mai avut prilejul să-şi întâlnească preţiosul colaborator după ce ni l-am ales preşedinte. Unul mi-a răspuns afirmativ, celălalt s-a eschivat cu o grimasă plină de subînţelesuri. Cum a fost revederea? L-am întrebat pe fostul combatant al contrainformaţiilor externe, cel care mi-a confirmat că s-a văzut cu preşedintele, pe la începutul primului său mandat. Cam inconfortabilă, a fost răspunsul. De cum am fost faţă în faţă, Traian Băsescu şi-a intrat în rolul şi poziţia anterioare faţă de mine şi m-am simţit foarte jenat. Chiar l-am făcut atent: "Ce dracu', acum sunteţi preşedintele României, eu nu mai sunt ce-am fost şi nu m-aţi chemat la o întâlnire, ca pe vremuri".
Altceva, însă, m-a pus pe gânduri. Ambii ofiţeri mi-au spus că ei nu l-au votat pe Traian Băsescu. Şi nu l-au votat fiindcă ştiau ce-i poate pielea. Nu au dorit să aducă în discuţie prea multe fapte din trecutul colaborării sale, mult mai complexe decât s-ar crede, cu Securitatea. Au ţinut, în schimb, să-mi recomande portretizarea vitriolantă pe care Ştefan Nicolau, fost director general al Televiziunii Române, i-a făcut-o preşedintelui. Am căutat-o şi am găsit cea mai profundă şi expresivă "fişă de evaluare caracterială şi comportamentală" a cetăţeanului-preşedinte.
"Traian Băsescu nu a fost niciodată un personaj dedublat, nu a fost dr. Jekyll şi mr. Hyde ai politicii româneşti. A fost, simplu, farsorul cel mai seducător, pentru că întruchipează deopotrivă mitocănia şi şmecheria periferiei. Te minte cu neruşinare, făcându-te între timp la buzunar, fără să i se mişte vreun muşchi pe faţă. Devine expresiv ca un cioclu doar când anunţă o nouă tragedie pentru români sau când, asemenea unui clovn hâd, îl apucă hăhăitul spasmodic la auzul propriei glume grosolane. După ce ai avut de-a face cu el, eşti mai sărac şi mai umilit. Cum periferia domină numeric centrul, plus trădarea intelectualilor care au validat mişeleşte „un pseudo-Cezar care de fapt e însuşi Mamona", s-a creat premisa recunoaşterii populare într-o democraţie de tip Vacanţa Mare. La suprafaţă - manelismul politic Traian Băsescu cu şpriţ şi dansuri din buric, dedesubt - bani mulţi şi putere ameţitoare.
Fiind un rău viguros, Traian Băsescu a fost revelatorul trădărilor, meschinăriilor şi neputinţelor româneşti. Răscolind murdăria din subsolurile societăţii, a favorizat aducerea la suprafaţă a mizeriilor şi a făcut purulente bubele ascunse. Pare a fi şi singurul beneficiu care va rămâne după el. Preşedintele-jucător a fost şi rămâne doar un preşedinte-impostor pus pe harţă şi jaf şi care din joacă a falimentat o ţară, a flămânzit un popor. A jucat destinul ţării la ruleta istoriei personale, mizând totul pe blond. Crimele sale sunt cu premeditare, chiar dacă lasă să se-nţeleagă că ştie ce spune, dar habar n-are ce face. Disipează vinovăţia democratizând eroarea şi proasta guvernare, cu scopul de a arunca propria culpă în cârca unei conduceri colective reprezentate de Guvern şi de Parlament, la modul general, de clasa politică manipulată de moguli.
După modelul preşedintelui, guvernarea a prefăcut minciuna, nedreptatea şi jaful în principii călăuzitoare. Devenit captiv camarilei lui Traian Băsescu, statul român şi-a modificat personalitatea şi comportamentul după chipul strâmb al stăpânului. Vedem un Cotroceni în permanent delir, la Palatul Victoria, un Gâgă întors cu cheia, iar pe intelectualii de serviciu ai puterii cum se chinuie să-şi ridice propriile statui la televiziunea publică. Spectacol sinistru al unei puteri monstruoase şi caraghioase în acelaşi timp. Totodată, cei care nu s-au lăsat mânjiţi cu portocaliu nu reuşesc decât să supravieţuiască. Aşa a ajuns pesimistul să spună „Mai rău nu se poate!", iar optimistul să-i răspundă „Ba se poate!"
Până de curând n-am putut să-mi explic ce i-a împins pe români, în urmă cu un veac şi jumătate, să aducă şi să accepte un domn străin. Experienţa trăită în epoca Băsescu mă face să cred că atunci, ca şi acum, au fost suficiente motive. Doar că acum, altfel decât atunci, domnitorii nu se mai importă. Este suficientă binecuvântarea ce-o primeşte cel care se-nchină in directia din care bate vantul, pentru a ajunge vătaf peste feuda românească.
Băsescu e o pacoste pentru România, s-au lămurit cei mai mulţi.Problema e cine vine după? Are cine să-l înlocuiască, există un lider credibil şi capabil de a guverna altfel? În pofida faptului că Traian Băsescu a coborât standardul de preşedinte atât de jos, încât cetăţeanul s-ar mulţumi cu oricine numai să se vadă scăpat de pacostea hăhăitoare, nici un nume-alternativă nu stârneşte cu adevărat entuziasmul. Asta îi dă posibilitatea lui Traian Băsescu să-şi pregătească succesorul în care se va reîncarna. Cu banii strânşi din furăciuni, cu serviciile Serviciilor şi sprijinul retelelor criminalitatii transnationale, românii vor fi determinaţi să aleagă iarăşi răul cel mai mic, bucurându-se că trăiesc în democraţie, proslăvind economia de piaţă. Abia după alegeri vor constata că „răul cel mai mic" creşte uluitor de repede."
O primă reflecţie, care s-a impus de la sine: ce destin tragic i-a fost dat poporului pe care îl conduce, dacă ţinem seama cât de rapid şi exponenţial s-a autoclonat Traian Băsescu în maimuţele clasei politice româneşti.
A doua reflecţie, absolut necesară: cum putea să se manifeste un astfel de caracter şi personalitate în ipostaza de colaborator al Securităţii? Câte ceva s-a mai aflat şi se ştie că vocaţia sa spre delaţiune nu avea egal în Compania Navrom, iar dorinţa de a face rău, de a provoca şi înscena crea mari îngrijorări şi rezerve ofiţerilor care l-au avut în legatură. Sursa "Piratul" a fost foarte prolifică.
A treia reflecţie, corolar al anterioarelor: ce putea să facă un astfel de personaj malefic, ştiindu-se sub o puternică protecţie secretă a Securităţii?
Găsim răspunsul în prezentul nostru şi în mărturia ofiţerului care s-a simţit îndatorat să-i spună lui Băsescu să se comporte ca un preşedinte, nu ca un informator.
Cum a fost verificat candidatul la preşedinţia României, Traian Băsescu, sub aspectul colaborării cu Securitatea?
La 19 noiembrie 2004, Gheorghe Onişoru, preşedintele Colegiului CNSAS, s-a deplasat la Arhivele Ministerului Apărării Naţionale din Piteşti, unde a studiat, în original, documentul "U.M. 02510 Mangalia, Serviciul 1 Jurnal pntru reteaua informativa 1972-1980" . Din pagina 65, poziţia 3990 a extras următoarele date:
 
Numele si prenumele: BASESCU TRAIAN
 
Categoria: colaborator
Denumirea U.M. sau ofiterul care a efectuat recrutarea: Lt.col. TUDOR GHEORHE
Semnatura de primire a copertilor doarului de colaborator sau numarul adresei de expediere: Borderou nr.001744/ 09.11.73
Data incetarii legaturii: 27.09.76
Data clasarii la arhiva/ predarii la alta unitate: Transferat la Inspectoratul Judetean Constanta – Securitate, cu adresa nr. 00151392/29.09.1976
În etapa următoare, CNSAS a solicitat Serviciului Român de Informaţii Dosarul Fond Retea privind pe Basescu Traian.
Generalul Sorin-Marius Brateanu, şeful Secretariatului General al SRI (unitatea deţinătoare a arhivelor Securităţii), l-a convocat la "un drink" pe Gheorghe Onişoru şi i-a dat spre studiu dosarul de colaborator al numitului Băsescu Traian, după care, de comun acord, au încheiat şi semnat actul de clasificarea dosarului ca fiind de interes pentru securitatea naţională. Apoi, generalul a semnat şi a trimis la CNSAS adresa prin care comunica: "Basescu Traian nu este cunoscut in evidentele S.R.I.".
Dar în alte evidenţe? În ianuarie 1990, când s-a percheziţionat seiful şefului Centrului de Informaţii Externe, s-a găsit şi o adresă a ministrului Apărării Naţionale în care se specifica: "[...] Urmare a incetarii misiunii pentru care fost detasat [...] dispuneti restituirea dosarului maiorului [rez.] Basescu Traian".
Povestea acestui dosar este cu adevărat complicată. Piese grele din el au traversat Atlanticul şi au fost puse în mişcare, ori de câte ori, constrâns de obligaţii anterioare, "Piratul" avea cap compasul deviat de anomaliile magnetice est-siberiene.


Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #303 : Octombrie 08, 2011, 17:45:22 »

http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/tu-stiai-ca-datele-convorbirilor-tale-telefonice-sunt-inregistrate-si-stocate-154247.htmlTu ştiai că datele convorbirilor tale telefonice sunt înregistrate şi stocate
Autor: Bogdan Biszok Sâmbătă, 08 Octombrie 2011

Toţi operatorii de telefonie fixă şi mobilă, precum Orange, Vodafone, Cosmote Romtelecom, RDS&RCS şi UPC sunt obligaţi să stocheze timp de şase luni datele convorbirilor telefonice ale românilor.

Datele convorbirilor telefonice şi ale SMS-urilor precum numărul de telefon al apelantului şi al celui care a fost apelat, adresa abonatului, locaţia celui care este apelat, când a fost făcut apelul şi cât durează convorbirea telefonică sunt înregistrate de operatorii de telefonie fixă şi mobilă şi stocate timp de şase luni, potrivit Legii 298/2008.

Datele convorbirilor telefonice vor putea fi preluate direct de către procurori în caz de urgenţă, "când întârzierea obţinerii autorizării din partea judecătorilor ar aduce grave prejudicii urmăriri penale ori îndeplinirii obligaţiilor pe care şi le-a asumat România ca stat membru al Uniunii Europene".

De asemenea, toţi furnizorii de internet, printre care se numărără şi RDS&RCS, UPC, Romtelecom, Orange, Vodafone şi Zapp, sunt obligaţi să stocheze, începând din 15 martie 2009, timp de şase luni, următoarele date cuprinse în poşta electronică a persoanelor care corespondează pe teritoriul României: de unde este trimis e-mailul, data şi ora la care ne conectăm la internet, cui îi este adresat e-mailul (adresa IP, numele şi adresa fizică a abonatului), precum şi data şi ora la care ne deconectăm de la internet.

Ce spune Legea 298/2008

Art. 1. - (1) Prezenta lege stabileşte obligaţia furnizorilor de servicii şi reţele publice de comunicaţii electronice de a reţine anumite date generate sau prelucrate în cadrul activităţii lor de furnizare a serviciilor de comunicaţii electronice, pentru punerea acestora la dispoziţia autorităţilor competente în scopul utilizării în cadrul activităţilor de cercetare, de descoperire şi de urmărire a infracţiunilor grave.

Art. 4. - Datele necesare pentru urmărirea şi identificarea sursei unei comunicări cuprind:
a) în cazul reţelelor de telefonie fixă şi mobilă: numărul de telefon apelant, precum şi numele şi adresa abonatului sau ale utilizatorului înregistrat;
b) în cazul serviciilor de acces la internet, poşta electronică şi telefonie prin internet: identificatorul/identificatorii alocat/alocaţi utilizatorilor; identificatorul de utilizator şi numărul de telefon alocate pentru efectuarea oricărei comunicări prin reţeaua publică de telefonie; numele şi adresa abonatului sau ale utilizatorului înregistrat, căruia i s-a alocat o adresă Internet Protocol (IP), un identificator de utilizator sau un număr de telefon, la momentul comunicării.

Important de specificat este faptul că discuţiile telefonice şi mesajele nu sunt înregistrate deoarece înregistrarea conţinutului convorbirilor e imposibilă din punct de vedere tehnic. Datele înregistrate care sunt stocate existau oricum, deoarece pe baza lor se realizează facturile.

Cum e la americani

În Statele Unite, Verizon, AT&T, Sprint şi T-Mobile, cei mai mari operatori de telefonie mobilă, stochează datele în mod diferit. Astfel, datele convorbirilor telefonice sunt stocate 12 luni de Verizon, 5 ani de T-Mobile, între 5 şi 7 ani de AT&T şi 1,5-2 ani de Sprint. În ceea ce priveşte mesajele text, la Verizon acestea sunt stocate 12 luni, iar acest operator este singurul dintre cei patru care stochează şi conţinutul lor, între 3-5 zile. La T-Mobile, detaliile SMS-urilor sunt stocate între 2-5 ani, la AT&T 5-7 ani, iar la Sprint 1,5-2 ani.
Memorat
 • Revo SB
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 934
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #304 : Octombrie 10, 2011, 09:33:48 »

Șefi cu certificat de handicap: Tiberiu Țînț, Aurel Badiu etc.
10 Octombrie 2011 10:08 | Anchete
Traian DeleanuPovestea certificatelor de handicap acordate ”mult prea ușor” la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sibiu abia acum începe să scoată la iveală incredibilele nereguli dospite ani întregi.

În urma controalelor care au început să vină de la București au fost descoperite nume importante din Sibiu, care au primit certificate de handicap – cu tot cu beneficiile implicite – deși nu aveau dreptul. Fostul director al DPC, Tiberiu Țînț, sau ex-directorul Direcției de muncă și protecție socială, Aurel Badiu, se numără printre ei. Alte nereguli? Membrii comisiei care ”împărțeau” certificatele și-au dat și lor, ilegal, certificate, sute de sibieni au fost declarați handicapați permanent în grad ”accentuat” pe un inventat motiv de ”astm bronșic”, iar câteva sute de persoane cu handicap grav (inclusiv psihic sau mental) dețin și permise de conducere.

Faptul că Tiberiu Țînț sau Aurel Badiu și-au obținut certificate de persoane cu handicap nu reprezintă decât ceva bombonele amestecate în tortul ilegalităților cu bună știință duse la îndeplinire în cadrul DGASPC Sibiu. Nume cu rezonanță în Sibiu, cei doi au fost descoperiți ca posesori fără drept ai unor astfel de certificate. Au stabilit acest lucru reprezentanții Direcției generale de inspecție socială din cadrul Ministerului Muncii, veniți în vara aceasta în control la Sibiu, după neregulile sesizate de polițiștii sibieni și în urma arestării și condamnării pentru înșelăciune a unui fost angajat al DGASPC, Ioan Tincă.

Cu ce avem de-a face? Cu un județ de handicapați!

În județul Sibiu, tot al douăzecilea locuitor are certificat de handicap. Mai precis, 20.239 de persoane, dintre care 917 sunt copii. În procente, asta înseamnă 4,74% din populația județului. Din aceștia, aproape 18.000 – persoane adulte cu handicap – primesc lunar bani, adică așa numitele prestații sociale, însoțite de o serie întreagă de alte facilități. Pentru a fi mai clari, din bugetul la care contribuie tot muncitorul legal din această țară, aproximativ un milion de euro (în unele luni chiar mai mult) sunt plătite lunar persoanelor cu handicap din județul Sibiu.

Unul din zece, cu astm bronșic

Ceea ce a frapat de la început Comisia de control venită de la București a fost proporția mare a persoanelor aflate în plată și pentru care comisia specializată din cadrul DGASPC Sibiu a acordat certificate cu termen de valabilitate permanent – este vorba de 14.889 de persoane, adică 83,19% din totalul celor care primesc bani. Și mai ”nejustificat” este faptul că peste 1.700 de sibieni au fost declarați handicapați deoarece suferă de astm bronșic. Ceea ce nu e totul: din aceștia, peste 1.500 au fost încadrați permanent la grad de handicap ”accentuat”. De ce e ușor de bănuit că, de fapt, multe din aceste persoane sunt sănătoase tun? Pentru că din dosarele luate la purecat de Comisia de la București, zece la sută certificau acest handicap – dar pentru niciuna din persoanele beneficiare nu existau documente doveditoare asupra debutului bolii. Acest lucru are relevanță, deoarece astmul bronșic se încadrează într-o categorie de handicap doar dacă afectează o persoană mai tânără de 26 de ani. Plus alte detalii care pentru medici sunt nimic altceva decât ”glume bune”.

Cine lucrează cu miere...

Cu astm bronșic s-au diagnosticat și luat bani de persoană cu handicap și angajați din cadrul DGASPC. Pe care, Comisia de la București i-au chemat la consult. Deloc surprinzător, respectivii angajați nu prezentau niciun fel de semne sau simptome ale astmului bronșic. Comisia de evaluare – cea care stabilea în trecut ce grand de handicap și pe ce perioadă se acordă – a fost condusă până la izbucnirea scandalurilor de la DGASPC de către dr. Ioana Filip. Comisia de control de la București a descoperit că și ea și-a acordat certificat de persoană cu handicap. ”Fără a respecta criteriile”, au stabilit inspectorii. Pe același principiu ”dăm că nu de la noi dăm” au fost descoperite familii întregi de persoane cu handicap. Cel puțin suspect, dacă se ia în considerare că aceste familii în care toți membrii suferă de câte un handicap locuiesc în doar câteva localități din județ: Mediaș, Ocna Sibiului sau Bazna.

Ca o încheiere a acestui subcapitol, din cele 25 de persoane angajate ale DGASPC și deținătoare de certificat de handicap, 23 nu se încadrează în criterii sau gradele primite nu sunt corecte.

Nebunii la volan

Comisia de control a reținut și câteva statistici cel puțin surprinzătoare. Din 355 de dosare verificate, 168 sunt încadrate la handicap psihic sau mental. Majoritatea nelegal, au descoperit inspectorii înșirând o serie de explicații medicale și nu numai. ”Au fost descoperite cazuri cu retard mental încadrate în mod defectuos și la care s-a constat că nu există o cauzalitate de ordin medical-organic, ci una de tip social-educațional (nefrecventarea cursurilor învățământului de masă, abandon școlar, analfabetism etc.)”.

În Sibiu mai există peste 1.300 de persoane cu handicap grav sau accentuat (fizic, auditiv, vizual, mental sau psihic) care dețin permise de conducere, dar despre care nu se știe când au dobândit aceste permite sau dacă și le-au mai actualizat.

În fine, merită amintit că, la sesizarea Serviciului de investigare a fraudelor din cadrul IPJ Sibiu, Comisia de la București a cerut spre verificare 210 dosare, suspectate de nereguli. Surpriză, însă. Din aceste 210 dosare, DGASPC a mai găsit prin arhive decât 125. Iar din acestea, 117 dosare sunt ilegal întocmite – 104 chiar sunt încadrați la afecțiuni mentale și psihice.

Vedetele lăsate fără

Turnul Sfatului a aflat că printre persoanele care au fost descoperite a beneficia de certificat de handicap, deși nu au dreptul, sunt multe nume cunoscute în municipiul Sibiu. Cum ar fi cel al lui Tiberiu Țînț, cel care a fost director al DPC și care, acum, administrează prin firma la care e unic asociat hotelul Premier de pe bulevardul Vasile Milea. Merită subliniat că în afara bănuților pe care îi primește o persoană certificată ca având un handicap, aceasta beneficiază și de scutire de la plata taxei hoteliere și de la impozitul pe clădiri și terenuri.

Inițial, lui Tiberiu Țînț i-a fost solicitată o întrevedere. ”Dacă doriți un articol cu mine și să luăm o activitate concretă, cum am avut toată viața mea, putem face o colaborare. Dacă, iarăși șopârle și nu știu ce, mai bine să nu ne cunoaștem. Adică nu, să lăsăm așa cum a fost”. După ce a aflat subiectul discuției, a scurtat convorbirea. ”Nu am nicio problemă. N-am nici cea mai mică problemă și nu am ce să discut. Bine? Absolut nicio declarație. Am încheiat, la revedere”.

Badiu ”a fost acolo”

În declarația de avere semnată în 2009 în calitate de director executiv adjunct al Direcției (transformată apoi în Agenției) de prestații sociale, Aurel Badiu a trecut lângă salariul lunar de peste 5.600 de lei și venituri de DGASPC. Unde a avut ”activități comisie” remunerate cu 8.664 de lei. Pe lângă aceste remunerații, Badiu a primit și un certificat de persoană cu handicap, care nu a mai rămas în picioare după controlul venit de la București. ”Acum, ce se întâmplă? Eu am problemele mele de sănătate și acelea nu mi le schimbă nimeni. Sunt niște realități, lucruri evidente, deci nu... Eu nu știu ce au stabilit (cei din Comisia de control – n.r.), deocamdată nu am primit nimic în scris. Când primes rezultatul scris, atunci vom vedea. Acum, în sfârșit, n-are rost”, a declarat telefonic, Badiu. După care, la o jumătate de oră, a revenit. ”Dumneata mă cunoști pe mine? Da sau nu? Cred că am mai povestit... După nume, da, da... Problema cu declarația e următoarea: eu nu pot da declarație căci nu am răspuns oficial. Dar, dacă primesc răspuns oficial, cred că, dacă vă mai interesează... dar cu o condiție, să scrieți ceea ce spun eu? Da?”.
http://www.turnulsfatului.ro/10502/sefi-cu-certificat-de-handicap:-tiberiu-tint-aurel-badiu-etc-.html
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #305 : Octombrie 10, 2011, 10:08:38 »

CU ASEMENEA EXCROCI PUSI IN FUNCTII INALTE ALE STATULUI ROMAN......SE DUCE TARA DE RIPA.....S-A DUS DEJA....CINE-I PEDEPSESTE ??...CU UN VENIT LUNAR DE PESTE 80 MILIOANE NUMAI EL, FARA AL SOTIEI SI CE INVIRTELI PE LINGA...SE PRETEAZA A INHATA BANII CELOR OROPSITI DE SOARTA.PE ACESTI OAMENI NUMAI DUMNEZEU II PEDEPSESTE.SUNT CA EI MILIOANE DE PROFITORI IN RO.PAI SE POTRIVESTE INDEMNIZATIA REVILOR DE 17- 29 MILIOANE LEI ,CU VENITURILE NECUVENITE ALE ACESTOR EXCROCI IN FUNCTII INALTE ? CINE-I PEDEPSESTE FRATILOR PE ACESTI LACOMI ?.LACOMIA POLITICIENILOR E SI MAI DEZASTRUOASA PT.TARA.ASTIA AU DAT TUNURI DE MILIARDE DE EURO SI DOLARI ECONOMIEI SI VIETII ROMANILOR CINSTITI.CIND V-A VENII ZIUA JUDECATI ACESTOR PROFITORI Huh...
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #306 : Octombrie 10, 2011, 10:15:00 »

PENTRU ASEMENEA OAMENI,SI PENTRU PROSPERITATEA PROFITORILOR EXCROCI PUSI IN FUNCTII INALTE, S-A MURIT IN DECEMBRIE 89 ?...PINA CIND II VOM LASA SA-SI FACA DE CAP ?
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #307 : Octombrie 10, 2011, 23:15:26 »

Acad. Florin Constantiniu - "Clasa politica postdecembrista este cea mai incompetenta, cea mai lacoma si cea mai aroganta din istoria Romaniei"
20 de ani de la Revolutia romana

La 20 de ani de la marea varsare de sange din decembrie 1989, Romania arata ca un animal bolnav si haituit.
Ne uitam in urma si nu ne vine sa credem ca au trecut doua decenii de sperante zadarnice.
Nimic din ce-am visat nu s-a implinit. In jurul nostru domnesc stagnarea si deziluzia, inceputurile neterminate, politica murdara, cu degetul pe tragaci, manipularea televizata. Lipseste o viziune, un proiect national de salvare.
Lipseste harta viitorului. Trista priveliste n-a cazut din cer. Au creat-o politicienii si romanii insisi.
Cum a fost turcul, asa a fost si pistolul. Nu mai putem sa ne ascundem dupa deget.
Ca o confirmare, academicianul Florin Constantiniu, istoric de prestigiu european, ne pune in fata o oglinda necrutatoare in care, daca avem curajul sa privim, ne vom afla poate izbavirea.

"Din nefericire, sansele imense care se ofereau tarii noastre in decembrie 1989 au fost ratate"

- Cum evaluati, fara menajamente, cele doua decenii de libertate din viata noastra, domnule profesor?

- Ca pe un inaugural ratat. In istoria fiecarui popor exista evenimente cruciale, care inaugureaza o noua etapa in evolutia societatii. Decembrie '89 a fost un astfel de eveniment: crucial, innoitor, fondator.
Din nefericire, sansele imense care se ofereau tarii noastre au fost ratate si, astfel, Romania imparte cu Bulgaria si Albania ultimele locuri din clasamentul tarilor foste comuniste.

- Pentru un individ, 20 de ani inseamna mult, aproape o treime din viata. Ce reprezinta pentru istorici aceeasi perioada?

- Pentru istorici sunt foarte instructive, intr-un astfel de moment, comparatiile cu alte intervale de timp ale istoriei nationale. Iau doua exemple de perioade cu o intindere de doua decenii, ca aceea scursa de la caderea regimului comunist.
Prima: 1859-1878; a doua: 1918-1938. In primul caz, perioada a fost marcata de un progres uluitor: de la Unirea Principatelor (1859), care pune bazele statului roman modern, la castigarea independentei (1877/1878). Politica de reforme a lui Cuza, in primul rand reforma agrara din 1864 si politica de modernizare promovata dupa aceea de Carol I, au facut ca statul roman sa se smulga din inapoierea determinata - in principal - de dominatia otomana, si sa se modernizeze rapid.
Progresele au fost vizibile pe toate planurile: politic, economic, social, cultural. Sa nu uitam ca, in acest interval, apar "Junimea" si Eminescu!
A doua perioada: 1919-1938. Iesita dintr-un razboi pustiitor si lovita de o criza economica de o duritate nemiloasa (1929-1933), Romania a izbutit, totusi, sa inregistreze un remarcabil progres in toate directiile, 1938 fiind anul de varf al Romaniei interbelice.

- Vorbiti de doua perioade exceptionale, domnule profesor! Ce se intampla astazi in Romania se afla la polul opus!

- Intr-adevar. Am ales aceste doua perioade tocmai pentru ca ele sunt cele mai potrivite spre a fi comparate.
In toate cele trei cazuri, avem de-a face cu inaugurale: in 1859, asa cum am spus, se aseaza temelia statului roman modern; in 1918, se desavarseste unitatea nationala a romanilor; la 22 decembrie 1989, se inchide "paranteza" comunista, deschisa in 1945 de ocupantul sovietic, si se reintra pe fagasul dezvoltarii firesti a societatii romanesti.
Veti fi de acord - sper - ca la cea mai sumara comparatie, perioada postdecembrista apare cu o intristatoare saracie de rezultate.
Suntem liberi, este adevarat, dar a progresat in vreo directie Romania ? Sunt, astazi, romanii mai fericiti? Exista un mare ideal national care sa-i mobilizeze pe romani?
In raport cu 1859-1878 si 1918-1938, ultimii 20 de ani nu ne dau decat infime temeiuri de satisfactie si deloc de mandrie.

"Clasa politica s-a aruncat asupra Romaniei cu un singur gand: sa se imbogateasca. A jefuit cum nici hulitii fanarioti n-au facut-o"

- De ce, in ultimii 20 de ani, romanii nu au mai fost in stare sa repete performantele din perioadele pe care le-ati amintit?

- Parerea mea este ca perioadele de progres sunt asigurate de conjugarea eforturilor elitei politice si intelectuale cu angajarea plenara a maselor intr-un proiect national, mobilizator si stimulator.
In 1859, generatia pasoptista (Mihail Kogalniceanu, Ion C. Bratianu), cea mai creatoare generatie a istoriei romanesti, s-a aflat la unison cu societatea moldo-munteana, care voia unirea si independenta. In 1918, generatia Marii Uniri (Ion I. C. Bratianu, Take Ionescu, Nicolae Iorga) s-a aflat la unison cu societatea care voia "Romania Mare" si afirmarea ei pe plan european.
Din 1989, societatea romaneasca a fost profund divizata (vezi "Piata Universitatii"), lipsita de un proiect national si incapabila sa-si mobilizeze resursele pentru a valorifica sansele ce i se ofereau: in primul rand, unirea Republicii Moldova cu Romania . Pe scurt, nici clasa politica, nici societatea romaneasca nu au fost in masura sa asigure inauguralului din decembrie 1989 justificarea imenselor posibilitati oferite de caderea comunismului.

- Cu alte cuvinte, putem vorbi de o "ratare" postcomunista a Romaniei?

- Vorbim de clasa politica si de societatea romaneasca. Cea dintai a intrunit trei superlative: cea mai incompetenta, cea mai lacoma si cea mai aroganta din istoria Romaniei. Lipsita de expertiza, avida de capatuiala si sigura de impunitate, ea s-a aruncat asupra Romaniei cu un singur gand: sa se imbogateasca.
A jefuit cum nici hulitii fanarioti n-au facut-o. Responsabilitatea ei fata de situatia catastrofala a Romaniei este imensa.
Astazi, constatam ca industria este lichidata, agricultura e la pamant, sistemul de sanatate in colaps, invatamantul in criza, individualitatea Romaniei pe plan international disparuta.
Criza economica nu a facut decat sa agraveze relele care au precedat-o.
Incompetenti, guvernantii nu au stiut sa atenueze socul crizei ce ne-a lovit.
Daca Romania profunda se zbate in dificultati si deznadejde, clasa politica prospera.
Case peste case (oameni politici cu patru, cinci, sase locuinte; te intrebi ce vor fi facand in ele), vile in tara si strainatate, masini de lux etc. s-au strans in proprietatea clasei politice.
Stiam ca avutia este rezultatul unei activitati economice. Acum, vedem ca politica este mijlocul cel mai sigur de imbogatire.

"Un popor de oi naste un guvern de lupi"

- Cine este vinovat de aceasta situatie?

- Cred ca principalul vinovat de aceasta situatie este insusi poporul roman!
El ilustreaza perfect observatia ca "un popor de oi naste un guvern de lupi".
Spiritul de demisie, pasivitatea, resemnarea romanilor, au permis clasei politice sa-si bata joc, nepedepsita, de tara.
Lipsit de spirit civic, poporul roman nu a fost capabil, in acesti 20 de ani, sa traga la raspundere clasa politica sau sa "tempereze" setea ei de inavutire. Pe roman nu-l intereseaza situatia generala.
Daca prin fin, nas, cumnat, amic etc., si-a rezolvat pasul lui, restul duca-se stim noi unde!
Mostenirea multiseculara a lui hatar si bacsis a ramas atotputernica.
Cum sa indrepti o tara , cand cetatenii ei se gandesc fiecare la sine si nu la binele comun!?
Astazi, asistam la situatii si mai dramatice. Romanii pleaca - din nevoia de castig - sa lucreze in Spania sau Italia, sa lupte in Afganistan. Energii si vieti se irosesc astfel in beneficii straine.
Nu poti sa-i condamni: mai bine sa lucreze pentru straini, decat pentru noii ciocoi postdecembristi, care ii trateaza cu un dispret suveran.

- Intrarea Romaniei in NATO si UE a fost, totusi, o biruinta postdecembrista.

- Sa fim seriosi! Am intrat in NATO pentru ca SUA, factorul decisiv al Aliantei, au vrut-o.
Aduceti-va aminte ca, in 1997, cand Romania a dus o campanie pe cat de zgomotoasa, pe atat de inutila, SUA ne-au inchis usa la summit-ul de la Madrid. In dorinta de a castiga bunavointa Washingtonului, am incheiat tratatul dezastruos cu Ucraina, fara a obtine nici un folos.
Dupa 11 septembrie 2001, evaluarea americana s-a schimbat radical. In lupta impotriva terorismului islamic, SUA aveau nevoie de noi aliati; in acest context, Romania a devenit membra a NATO. A fost o decizie americana, nu un merit al guvernantilor romani. O situatie similara, si in cazul intrarii in Uniunea Europeana.
Directoratul marilor puteri ale Uniunii a decis extinderea ei in Est. Daca avem un dram de sinceritate, trebuie sa recunoastem ca suntem inca departe de a fi o tara la nivelul standardelor vest-europene, care sunt ale Uniunii.
Directoratul marilor puteri a considerat insa ca este in interesul sau aceasta extindere,
si atunci, la gramada - iertati-mi expresia! - am intrat si noi.

"Patriotismul e privit, in anumite cercuri ale intelectualitatii noastre si ale societatii civile, ca o boala rusinoasa"

- Ce-i lipseste Romaniei pentru a fi din nou ceea ce a fost candva?

- O "mare idee", un mare proiect national. Inainte de 1859, a fost Unirea; inainte de 1918, a fost desavarsirea Unirii.
Astazi nu ne mai insufleteste nici un ideal mobilizator. In perioada interbelica,
Cioran ar fi vrut ca Bucurestiul sa devina Bizantul sud-estului Europei. Si, fara nici o exagerare patriotarda, ar fi putut deveni.
Astazi nici nu vrem, nici nu putem sa ne afirmam. Economic , Romania a devenit o piata de import.
Nu cunosc vreun produs romanesc vestit la export. Practic, suntem un fel de colonie.
In politica externa, am disparut de pe harta diplomatica a Europei.
In plan cultural, scriitorii romani asteapta, in continuare, Nobelul... In stadiul actual, cred ca sectorul in care Romania ar fi putut sa se manifeste cu sanse de succes era cel cultural-stiintific. Din nefericire, guvernantii postdecembristi si-au batut joc de invatamantul romanesc, supus la tot felul de "reforme" si "programe" inepte si distructive. Daca, din randul elevilor sau studentilor, au iesit elemente de valoare, ele sau au plecat in strainatate sau au disparut in mediocritatea din tara .
Aveam sansele sa fim Bizantul Europei de Sud-Est. Am ramas insa la periferia Europei.

- Mondializarea ameninta structura fiintei nationale. Se poate sustrage Romania acestui carusel mortal?

- Mondializarea este un proces caruia Romania nu i se poate sustrage, dar caruia ii poate rezista. Nu o rezistenta, as spune, de caracter antagonic, ci printr-o afirmare a identitatii nationale.
In Franta, tara cu o atat de veche si stralucita cultura, guvernul a initiat o dezbatere despre identitatea nationala.
La noi, cand cineva abordeaza aceasta problema, se aud imediat voci care il acuza ca este nationalist, nostalgic etc.
Patriotismul e privit, in anumite cercuri ale intelectualitatii noastre si ale societatii civile, ca o boala rusinoasa.
Americanii - ii am in vedere pe cetatenii SUA - ne ofera cel mai frumos exemplu de patriotism.
Noi, care ii copiem in atatea privinte, ramanem indiferenti la minunata lor pilda.

- Mai poate fi patriotismul o valoare in zilele noastre?

- Daca vorbim de un patriotism lucid, da, fara indoiala. Eu unul am aderat la principiul atat de sanatos al "Junimii": "Patriotism in limitele adevarului". Sa-mi iubesc tara si poporul, dar sa nu le ascund niciodata defectele.
Poate este o deformare de istoric, dar cred ca identitatea nationala are o componenta esentiala: memoria istorica.
Traditia se cultiva, in primul rand, prin cunoasterea istoriei.
Cand monumentele istorice se paraginesc si se ruineaza, memoria istorica e pe cale de disparitie.

- Cum credeti ca vor judeca perioada postdecembrista urmasii nostri de peste o suta de ani?

- Peste o suta de ani, cred ca judecata urmasilor si, intre ei, a istoricilor, va fi foarte severa. Anii 1989-2009 vor fi considerati o perioada de declin, clasa politica si poporul roman impartind, in egala masura, responsabilitatea pentru aceasta trista realitate.
Sa dea Dumnezeu ca atunci, peste un secol, Romania sa aiba situatia fericita pe care a ratat-o astazi!
Memorat
 • Revo SB
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 934
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #308 : Octombrie 11, 2011, 07:52:40 »

CNSAS descopera foarte multi revolutionari si la aceasta ora.
Cu litera z sint revolutionarii descoperiti de curind.
Proiectul ordinii de zi a şedinţei Colegiului C.N.S.A.S.
din data de 11.10.2011
1.  Informare asupra activităţii Biroului de Coordonare al Colegiului.
2.  Deconspirări
Direcţia Investigaţii
S/DI/I/1889/09.09.2011
S/DI/I/1890/09.09.2011
S/DI/I/1891/09.09.2011
S/DI/I/1892/09.09.2011
S/DI/I/1893/09.09.2011
S/DI/I/1894/09.09.2011
3.  Note de constatare – lucrători ai Securităţii
Direcţia Investigaţii
Notă de constatare
Avizul
Direcţiei Juridice
la notele de constatare
Verificare în temeiul
O.U.G. nr. 24/2008*
S/DI/I/1749/18.08.2011  S/DJ/750/07.09.2011  Art. 1, alin. 7
S/DI/I/1759/22.08.2011  S/DJ/754/07.09.2011  Art. 1, alin. 7
S/DI/I/1789/25.08.2011  S/DJ/752/07.09.2011  Art. 1, alin. 7
S/DI/I/1790/25.08.2011  S/DJ/751/07.09.2011  Art. 1, alin. 7
4.  Note de constatare – colaboratori ai Securităţii 
Direcţia Investigaţii
Notă de constatare
Avizul
Direcţiei Juridice
la notele de constatare
Verificare în temeiul
O.U.G. nr. 24/2008*
S/DI/I/946/03.05.2011  S/DJ/430/22.06.2011  Art. 3, lit. g
S/DI/I/906/28.04.2011  S/DJ/406/19.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/346/14.02.2011  S/DJ/142/10.08.2011  Art. 3, lit. g
S/DI/I/552/09.03.2011  S/DJ/256/15.07.2011  Art. 3, lit. g
S/DI/I/584/17.03.2011  S/DJ/264/15.07.2011  Art. 3, lit. g
S/DI/I/622/22.03.2011  S/DJ/280/22.08.2011  Art. 3, lit. g
S/DI/I/660/29.03.2011  S/DJ/304/15.07.2011  Art. 3, lit. g
S/DI/I/667/29.03.2011  S/DJ/305/31.08.2011  Art. 3, lit. g
S/DI/I/690/01.04.2011  S/DJ/311/22.08.2011  Art. 3, lit. g
S/DI/I/757/06.04.2011  S/DJ/350/04.07.2011  Art. 3, lit. g
S/DI/I/768/07.04.2011  S/DJ/352/22.08.2011  Art. 3, lit. g
S/DI/I/799/11.04.2011  S/DJ/364/04.07.2011  Art. 3, lit. g
S/DI/I/858/18.04.2011  S/DJ/377/26.08.2011  Art. 3, lit. g S/DI/I/515/04.03.2011  S/DJ/220/18.07.2011  Art. 3, lit. r
S/DI/I/2385/15.10.2010  S/DJ/1067/19.07.2011  Art. 3, lit. r
S/DI/I/427/09.02.2010  S/DJ/233/12.10.2010  Art. 3, lit. s
S/DI/I/1516/10.06.2010  S/DJ/689/02.03.2011  Art. 3, lit. s
S/DI/I/1782/12.06.2009  S/DJ/1138/11.10.2010  Art. 3, lit. s
S/DI/I/2510/26.10.2010  S/DJ/1151/15.07.2011  Art. 3, lit. q
S/DI/I/311/09.02.2011  S/DJ/133/26.08.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/344/14.02.2011  S/DJ/141/06.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/415/21.02.2011  S/DJ/191/05.09.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/432/24.02.2011  S/DJ/199/18.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/457/28.02.2011  S/DJ/203/07.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/512/04.03.2011  S/DJ/218/08.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/577/16.03.2011  S/DJ/262/30.08.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/554/10.03.2011  S/DJ/257/07.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/585/18.03.2011  S/DJ/265/07.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/613/22.03.2011  S/DJ/275/07.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/615/22.03.2011  S/DJ/277/07.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/617/22.03.2011  S/DJ/279/25.08.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/623/23.03.2011  S/DJ/281/31.08.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/624/23.03.2011  S/DJ/282/08.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/633/23.03.2011  S/DJ/287/07.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/677/30.03.2011  S/DJ/308/18.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/722/01.04.2011  S/DJ/336/08.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/789/11.04.2011  S/DJ/368/15.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/798/11.04.2011  S/DJ/363/19.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/801/11.04.2011  S/DJ/369/11.08.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/810/12.04.2011  S/DJ/365/21.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/855/18.04.2011  S/DJ/375/09.06.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/871/18.04.2011  S/DJ/383/10.08.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/2607/04.11.2010  S/DJ/1164/26.07.2011  Art. 3, lit. z
S/DI/I/2680/15.11.2010  S/DJ/1184/26.07.2011  Art. 3, lit. z

5.  Adeverinţe
Direcţia Investigaţii
Notă de constatare
Avizul
Direcţiei Juridice
la notele de constatare
Verificare în temeiul
O.U.G. nr. 24/2008*
S/DI/I/552/18.02.2009  S/DJ/341/17.07.2009  Art. 3, lit. j
6.  Acreditări
Secretar,
Constantin Buchet
_____________________
*aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 293/2008
http://www.cnsas.ro/documente/ordine_de_zi/2011/OZ%202011.10.11.pdf
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #309 : Octombrie 11, 2011, 10:29:49 »

De ce ne jignesc europenii?


Ne dam de ceasul mortii la televiziuni, la radio, in gazete si pe bloguri, atunci cand francezii ne jignesc in cadrul unor emisiuni sportive sau de divertisment, cand ministrul lor de Interne ne atribuie un procent dezarmant noua, romanilor, din numarul celor care savarsesc faradelegi in Hexagon. Prin 2005, un spaniol a compus un cantec tampit la adresa emigrantilor romani, care ii facusera pe concetatenii nostri, aflati sub diferite motive in peninsula Iberica, sa merga cu fruntile plecate de rusine. Am suferit si atunci. Sa ne aducem aminte de articolele defaimatoare, de la inceputul anului 2006, din cotidianul englez „The Sun” indreptate impotriva Europei de Est, cu precadere impotriva Romaniei, in care eram descrisi ca niste veritabile sperietori. Un tabloid central a sustinut la vremea aceea chiar o campanie, cu zero rezultate, timp in care jurnalistii mioritici au batut la usa publicatiei britanice, ca sa le ceara socoteala „colegilor” lor. Fiindca nu le-a deschis nimeni si s-au intors acasica… Dar macar au incercat, nu? In urma cu ani de zile, pentru italieni eram toti rude cu Mailat – criminalul. Eram mamele lui, copiii, unchii, matusile si femeile cu care dormise el. Astia ne curgeau noua prin sange, nu Burebista, Cantemir, Stefan cel Mare, Eminescu, Brancusi sau Enescu.
 
Au urmat campanii furibunde. Gigantica cizma ne-a lovit cu bombeul, iar o femeie tanara pe care o astepta un copilas acasa, a fost ucisa de un pumn italienesc, pe un peron din gara. Ne-am mai linistit doar atunci cand l-am zarit pe Berlusconi consolandu-l pe presedintele nostru, cel evitat de Sarkozy… Dar ce liniste e asta? Nici presa germana nu ne-a iertat, de-a lungul anilor. In 2008, „Frankfurter Allgemeine Zeitung” denunta coruptia din Parlamentul Romaniei. Si mintea? Inventa ceva? Ne doare cand strainii ne iau in tarbaca, fiecare in functie de temperamentul gintei mame: flegmatic, coleric sau sangvin. In casa noastra, pozitionata in arcul Carpatic, ca intr-o veritabila canapea de colt, ne injuram, ne balacarim, suntem intr-o mare familie, dar clocotim si dam cu pumnul in masa, atunci cand cei de alta natie fac misto de noi. Si de multe ori uitam de tehnologia, care necheaza mult peste fruntariile tarisoarei noastre si duce talk show-urile romanesti si productiile tv, direct in casele vecinilor nostri de Europa. Care vad, inteleg, ne judeca si ne arata cu degetul. Cand altii rad de noi scoatem prafuitele cuvinte „demnitate” si „nationala” din dictionar si printre discutiile aprinse si „serioase” despre jartierele Elenei Udrea si chilotii Ebei, ne aducem aminte ca trebuie sa luam pozitie vehementa impotriva… Le-am declara razboi, daca nu ne asigura presedintele tarii, in urma cu ceva timp, ca n-am dispune decat de niste prastii, un tanc rapciugos, un avion bolnav, cu o singura aripa si-o sabie ruginita, din „aur” de clanta…
 
Exagerez, fireste, dar as vrea sa nu fie asa. In circul instelat mediatic, cu oi de europarlamentar si injuraturi trasnite in spume de politicieni veniti din epoca lui Caragiale, ne aducem aminte de sentimentul mandriei nationale. Intr-o tara, in care se moare zilnic cu lingura la pomana, iar pensionarii se sfasie intre ei pentru o promotie la chibrituri si la detergent, cand pelerinii crestini si milostivi se dracuie, se injura de morti si mame si se calca in picioare pentru 2 sarmale, – asta DUPA ce au pupat sfintele moastele – am vrea ca Europa sa faca abstractie de toate astea. Cam greu, nu? La mitinguri, profesorii sufla in vuvuzele, pana le ies ochisorii din cap, iar politistii statului isi arunca prin scuipati, pe jos, caschetele cu stema Romaniei! Marcel Pavel canta imnul fara „Traian”, gimnastele si culturistele romance isi trag drapelul pe fund, cand fac stripteasse pe site-uri pentru adulti si chiar membrii unei echipe de rugby din Australia au jucat in costumul lui Adam, acoperindu-se doar cu niste steaguri tricolore. Romanesti! Simbolurile tarii sunt terfelite zilnic.
 
Si toate astea ajung „la stiri”, aproape concomitent. Se vad de peste tot, in orice pozitie ai sta! Iar in laboratoarele televiziunilor occidentale, un cocktail exploziv si hazos, cu ingrediente din tara barbosului Dracula se face simplu…E material destul! Dictonul „respecta-te singur si vei fi respectat de altii”, functioneaza si la nivel de natie. Dar oare cat ne respectam noi insine valorile? Trupul si sufletul acestui popor? Ce lectii punem pe banci generatiilor viitoare? Si cum le vom motiva sa respecte, ceea ce parintii si bunicii lor batjocoresc astazi?
 
Razvan Mateescu
 
sursa: edituramateescu.ro
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #310 : Octombrie 11, 2011, 11:08:48 »

Trista si dezamagitoare realitate a RO.Asa este donule Academician Florin Constantiniu.Acad. Florin Constantiniu - "Clasa politica postdecembrista este cea mai incompetenta, cea mai lacoma si cea mai aroganta din istoria Romaniei"
20 de ani de la Revolutia romana

La 20 de ani de la marea varsare de sange din decembrie 1989, Romania arata ca un animal bolnav si haituit.
Ne uitam in urma si nu ne vine sa credem ca au trecut doua decenii de sperante zadarnice.
Nimic din ce-am visat nu s-a implinit. In jurul nostru domnesc stagnarea si deziluzia, inceputurile neterminate, politica murdara, cu degetul pe tragaci, mani****rea televizata. Lipseste o viziune, un proiect national de salvare.
Lipseste harta viitorului. Trista priveliste n-a cazut din cer. Au creat-o politicienii si romanii insisi.
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #311 : Octombrie 11, 2011, 11:33:55 »

Fratilor...se intimpla nenorociri cum nici prin minte nu-mi pot trece...este ingrozitor ce se intimpla...ACEASTA-I O TARA A INTERLOPILOR ALIATI CU POLITICIENII INCOMPETENTI.Fratii Basescu aliati cu INTERLOPI,senatori mina in mina cu INTERLOPI,Primari cu interlopi,politie aservita interlopilor...Fratilor e dezastru la scara nationala...Eu m-am SATURAT...Nu mai SUPORT,ce se intimpla...Sufar cumplit...Ma doare sufletul de tinarul sportiv american ucis de interlopi la Giurgiu.Primarul Iliescu si nevasta lui mina in mina cu interlopii.Vorbesc ca ei ,se comporta ca ei...DOAMNE...pe mina cui a ajuns tara ??...Toti mint si fura de sting...A MURIT UN TINAR DE VALOARE CE AVEA VIATA INAINTE...LA FEL CA MARIAN COSMA al nostru.Au ucis tineretea si speranta,niste oameni de nimic,de etnie RROMA ce-si petrec viata prin baruri,nefiind folositori cu nimic societatii...Au murit tinerii acestia nevinovati ca niste mielusei sacrificati,ca toata omenirea sa vada CORUPTIA,RAUTATEA,INCOMPETENTA,CRIMA celor ce conduc ROMANIA.Basescu aduce paguba pe unde trece.S-a dus la Obama si deja americanilor le merge si mai rau ca inainte.Ro. ii merge si mai rau cu ac.om la putere...v-am anuntat ca aduce moartea Basescu.E o destrabalare si o dezordine in toate institutiile tarii.A adus un dezechilibru total...si e abia inceputul nenorocirilor.Sunt extrem de INDURERATA.Scriu deavalma fara sa mai verific,fara sa ma mai controlez...Nu-mi mai pasa de gramatica...Toata omenirea vuieste de noi.E un val de URA impotriva romanilor in strainatate.Nu mai avem liniste si nici siguranta in tara noastra....Ce ne facem fratilor....Huh
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #312 : Octombrie 11, 2011, 12:35:31 »

Confesiunile zguduitoare ale unui mason de rang înalt ce este învins de boală
luni, 5 septembrie 2011 | Publicat de Admin | 0 comentarii

Un mare magnat al ţiţeiului – un mason de rang înalt din cadrul sinistrului grup ultrasecret Bilderberg este bolnav de cancer într-un stadiu terminal şi se află în SUA. De curând, fiind plin de remuşcări pentru tot răul pe care l-a făcut, el şi-a deschis inima în faţa pastorului Lindsey Williams, care apoi a dezvăluit public confesiunile sale săptămâna trecută.


El i-a relatat cu limbă de moarte pastorului unele dintre evenimentele care urmează să se abată peste noi toţi în anul următor (2012) şi totodată a spus că înainte de preluarea conducerii lumii de către sinistra grupare satanică intitulată „Noua Ordine Modială“, vom fi conduşi, aşa cum de altfel se spune şi în Apocalipsă, de către chinezi, care după cum ştim sunt rasa cu pielea galbenă. El a adăugat că deşi China va părea că este noua superputere, cei care o vor conduce din umbră, sau altfel spus Adevăraţii Stăpânitori, vor fi bancherii care fac parte din sinistrul grup al aşa-zişilor „iluminaţi“, ce vor rămâne ascunşi, pentru ca acţiunile Chinei şi ale chinezilor să apară în prim-plan, în timp ce aşa-zişii „iluminaţi“ vor acţiona aşa ca şi până acum, folosind acest paravan pus la punct cu viclenie.
În cele ce urmează, oferim un rezumat ale acestor confesiuni, ce includ şi alte dezvăluiri despre unele fapte ce sunt plănuite de Francmasoneria mondială şi care ne sunt puse la dispoziţie nu de către mijloacele mass-media, care cenzurează în permanenţă astfel de ştiri jenante, ci de către mass-media alternativă, care din fericire nu este controlată de masoni.


Punctul 1.
În cel mult doi ani de acum încolo, va fi plănuită şi dusă la îndeplinire o lovitură militară fulgerătoare asupra Iranului, ce va declanşa apoi un război care la scurt timp după aceea va face să se dezlănţuie cel de-Al Treilea Război Mondial. Aşadar, atunci când războiul împotriva Iranului va porni, va izbucni totodată şi cel de-Al Treilea Război Mondial, care va face să intre în luptă mai multe ţări ale globului şi în felul acesta noua conflagraţie mondială se va generaliza şi va face milioane de victime.
Punctul 2.
Dolarul american va fi cu siguranţă mort până în anul 2012. Totodată, la scurt timp după aceea, şi celelalte valute vor fi aproape complet lipsite de valoare, deoarece „iluminaţii“ şi Francmasoneria mondială vor introduce o nouă Monedă Unică globală. Această nouă Monedă Unică globală va apare la scurt timp după ce atât dolarul american, cât şi moneda euro vor cădea. Lumea aşa cum o ştim acum va fi complet diferită până la sfârşitul anului 2012. Complotul urzit din umbră ce vizează distrugerea valutelor este în curs de implementare, aşa că este cel mai bine să vă retrageţi neîntârziat banii din bănci, să urmăriţi să cumpăraţi aur sau argint, deoarece preţul acestor metale rare va atinge în curând preţuri astronomice, aşa cum nu au existat niciodată până în prezent!
Acest mason de rang înalt a spus: „În cel mai scurt timp, chinezii şi China vor fi cei mai puternici“. China va fi unealta docilă prin care se va urmări întronarea la nivelul acestei planete a Noii Ordini Mondiale. Atât liderii, cât şi populaţia Americii vor fi reduşi la un statut inferior, care poate fi asemănat cu statutul actual al Lumii a Treia.


În mod foarte semnificativ, Timothy Geithner, secretarul trezoreriei Statelor Unite, vorbeşte fluent chineza, iar Kevin Rudd, fostul prim-ministru al Australiei şi actualmente ministru de externe vorbeşte fluent mandarina. În cel mult doi ani de acum înainte, aproape că nu vom mai recunoaşte Statele Unite ale Americii. Elita din umbră a „iluminaţilor“ va accelera cât va putea procesul de subjugare a maselor de oameni de pe această planetă. Se va urmări introducerea cip-ului RFID obligatoriu la cât mai mulţi locuitori ai acestei planete. La capătul acestor doi ani (respectiv la sfârşitul anului 2012), masele mari de oameni vor fi aduse într-o stare de debusolare completă şi vor fi atât de sărace, încât nici măcar nu vor mai fi în stare să se răzvrătească. Instalaţiile secrete HAARP vor acţiona de la distanţă pentru a genera prin intermediul anumitor energii psihotronice o stare ciudată de hipnoză şi letargie globală, care va afecta minţile imensei majorităţi a fiinţelor umane care trăiesc pe această planetă. Prin intermediul instalaţiilor HAARP, fiinţele umane vor fi aşadar scufundate într-o stare ciudată, letargică, ce va atrage după sine o obnubilare şi o diminuare a voinţei, iar aceasta le va face să nu reacţioneze, chiar şi atunci când condiţiile de viaţă ale maselor mari de oameni se vor înrăutăţi din ce în ce mai mult. Imensa majoritate a fiinţelor umane se vor comporta întocmai ca nişte „legume“, ca şi cum ar fi sedate, robotizate şi inerte.


Punctul 3.
Aurul şi argintul vor fi şi vor rămâne singurele valori pe care oamenii se vor mai putea baza. Ştiind aceasta, realizaţi urgent conversia în aur a activelor şi a banilor de care dispuneţi. Realizaţi aceasta cât mai urgent posibil. Nu lânceziţi şi nu vă îndoiţi, pentru că „iluminaţii“ au de gând să facă să se prăbuşească în continuare, foarte curând, toate băncile. Se va intra într-o stare de depresiune economică şi atunci vom deveni cu toţii foarte săraci, în cel mult doi ani de acum încolo. Fie că vrem, fie că nu vrem, mulţi dintre noi vom fi obligaţi să îmbrăţişăm modul ţărănesc de viaţă, pentru că nu vom mai putea să locuim la oraş, datorită sărăciei în care ne vom afla…


Nu speraţi că veţi putea depinde de bunurile imobiliare, deoarece şi piaţa acestora se va prăbuşi în curând, căci oamenii nu vor mai avea cu ce să cumpere case şi ca urmare, preţul actual al bunurilor imobiliare se va prăbuşi. Nu este cazul să spere cineva că va putea să trăiască din averi, din moşteniri sau din investiţii, căci toate acestea vor dispărea atunci când băncile se vor prăbuşi şi vor da faliment una după alta.


Punctul 4.
În curând, petrolul brut va ajunge 150-200 dolari barilul, în următoarele câteva luni!


Punctul 5.
Băncile orchestrează criza ipotecilor bancare care va fi reglementată prin actul care a fost validat de Congresul SUA cu două săptămâni în urmă şi care le permite băncilor să ia în stăpânire casele datornicilor fără a avea nevoie de alte împuterniciri. Dacă aveţi ipotecă, achitaţi-o acum sau vindeţi-vă casa pentru a vă putea permite să plătiţi integral suma pentru o altă locuinţă, chiar dacă cu banii rezultaţi din vânzare o să cumpăraţi doar o garsonieră. Asiguraţi-vă încă de pe acum că locuinţa voastră, chiar umilă, este achitată integral, căci în curând milioane de oameni îşi vor pierde casele.


Punctul 6.
Legea Sănătăţii ce a fost promovată de Preşedintele Obama este totodată un instrument perfid de control ce este dictat de către bănci şi va fi pus în aplicare de către societăţile de asigurare. Preluarea controlului de către Guvern asupra armelor de foc ale americanilor precum şi eutanasia sunt totodată ascunse în această lege perfidă.


Punctul 7.
Guvernul SUA a dat cu mai mulţi ani în urmă canalul Panama Chinei, iar aceasta a fost o strategie a Consiliului de Relaţii Externe (CFR) şi a Comisiei Trilaterale.


Punctul 8.
Este necesar să ştiţi că la ora actuală China deţine deja toate porturile greceşti.


Punctul 9.
Actualmente China deţine 90% din toate mineralele rare ale pământului şi utilizează felurite componente pentru tehnologii, pentru arme, etc. etc.


Puţini ştiu că la ora actuală China produce 80% dintre componentele armelor pentru armata SUA. Este incredibil, dar adevărat. La ora actuală SUA se află la mila Chinei!


Punctul 10.
China este cel mai mare extractor de resurse minerale naturale care există la nivel mondial. Ea deţine mai mult de jumătate din exploatările miniere din Australia. China deţine totodată exploatări miniere în Africa, în SUA, în Orientul Mijlociu, în Canada. China deţine un monopol de 90% asupra tuturor mineralelor rare ale pământului!


Punctul 11.
China fae tanzacţii cu toate monedele importante ale lumii, devenind extrem de bogată în numerar şi în felul acesta, ea poate cumpăra şi vinde în orice monedă.


Punctul 12.
Puţini ştiu că Rusia este cel mai mare producător de petrol şi gaze. Ştiind aceasta, trebuie să fim foarte atenţi asupra a tot ceea ce se petrece atât în Rusia, cât şi în China. Dat fiind faptul că au interese majore cu aceste ţări, americanii nu vor câştiga niciodată un război împotriva lor, deoarece SUA şi-a mutat toată industria de producţie în China.


Punctul 13.
Elitele aşa-zişilor „iluminaţi“ alcătuiesc guvernul negru din umbră. Împreună cu globaliştii, ele doresc să declanşeze o criză de mari proporţii în Orientul Mijlociu în următoarele câteva luni.


Banca Goldman Sachs împreună cu City Bank şi FMI se focalizează deja asupra Iranului. Aceste bănci se dedau la felurite manevre murdare din culise cu scopul de a paraliza financiar Orientul Mijlociu înainte ca trupele NATO ce vor fi comandate de către elita aşa-zişilor „iluminaţi“ să atace.


Trebuie, de asemenea, să fiţi conştienţi de faptul că SUA şi Europa au vândut de curând computere virusate Iranului, iar aceasta a fost o lovitură mârşavă în mod abil premeditată.


Toate acestea arată că se exercită din umbră felurite acţiuni de sabotare a Iranului, tot aşa cum s-a făcut şi în cazul Irakului şi totodată se fac pregătiri pentru un atac fulger împotriva Iranului, care atac va izbucni atunci când „iluminaţii“ vor considera că a sosit momentul, pe neaşteptate.


Punctul 14.
„Iluminaţii“ vor să implementeze la nivelul acestei planete sinistrul proiect satanic „Devil’s Mesia“ („Mesia Diavolului“). În realitate, acesta este o acţiune sub acoperire prin care „iluminaţii“ vor, de fapt, să facă posibilă apariţia sinistrului Antichrist. Ei nu îl numesc Antichrist pentru a nu trezi suspiciuni prea mari şi tocmai de aceea au intitulat, în mod viclean, acest proiect satanic „proiectul Devil’s Mesia“ (Mesia Diavolului – sau altfel spus, „unsul“ sau mesagerul lui Satana).


Magnatul cel bolnav de cancer care se află într-un stadiu terminal a mai spus:
„De curând, „iluminaţii“ au decis că trebuie să ne descotorosim cât mai repede de Dumnezeu şi de tot ceea ce se manifestă prin El pe această planetă, pentru a întrona neîntârziat Noua Ordine Mondială“.
Acest magnat a spus că „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“) înseamnă, înainte de toate, perversitate multiplă şi totală care trebuie să fie acceptată ca un mod normal de viaţă de către toţi locuitorii acestei planete. Homosexualitatea, drogurile, pedofilia şi sexul animalic, abject şi lipsit de afectivitate sau iubire trebuie să predomine în cel mai scurt timp pe această planetă. Pentru aceasta, „iluminaţii“ au decis că mai întâi trebuie să implementeze, pe tot globul, toate formele de perversiune, urmărind să îi năucească pe oameni şi să îi facă să nu îi mai intereseze iubirea, care trebuie, în viziunea lor satanică, să fie înlocuită doar cu sexul. Ei se gândesc să acţioneze în modul acesta abject şi pervers deoarece şi-au dat seama că nu îl pot aduce pe „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“) acolo unde va exista un popor drept, care crede în Dumnezeu şi care respectă în continuare valorile spirituale şi morale. Mai întâi, „iluminaţii“ vor urmări să pervertească toate popoarele acestui Pământ şi după aceea vor alege care va fi poporul cel mai pervertit şi acolo îl vor face să apară, fiind susţinut de ei şi de toate mijloacele mass-media, pe „Mesia Diavolului“ („Devil’s Mesia“).


Punctul 15.
Cei care s-au autointitulat „iluminaţii“ fac presiuni pentru a institui o aşa-zisă religie unică a lumii (One World Religion) şi pentru aceasta creează organizaţii fantomă cum ar fi Consiliul Naţional al Bisericilor, care este finanţat din umbră chiar de către aceste organizaţii satanice masonice, cum ar fi fundaţiile evreilor Rockfeller, Carnegie şi Ford.
Este interesant de observat că la ora actuală crearea unor aşa-zise comunităţi religioase de către aşa-zişii „iluminaţi“ este un factor cheie în promovarea unui fals ecumenism ce se urmăreşte să fie întronat prin intermediul unor astfel de consilii şi fundaţii în care nu sunt incluşi oameni care cred în Dumnezeu, ci fiinţe umane corupte, perverse şi avide de câştiguri financiare fabuloase. Astfel de iniţiative-fantomă ce se bazează pe clerul corupt au preluat deja majoritatea bisericilor din Statele Unite. Rămâi pur şi simplu uimit, şi la prima vedere nu îţi vine să crezi atunci când descoperi modul mârşav, viclean, pervers în care astfel de aşa-zise iniţiative religioase sunt create pentru a aduce, chipurile, cuvântul Domnului Dumnezeu sau sunt promovate, zice-se tot în numele lui Dumnezeu, cu toate că este clar pentru oricine vrea să vadă că în realitate ele urmăresc să deturneze pe adevăraţii credincioşi atât în anumite zone din Statele Unite ale Americii, cât şi în Irlanda şi mai recent în arhiepiscopia Westminster din Anglia. Astfel de „iniţiative religioase“ viclene urmăresc să conducă omenirea către o aşa-zisă Biserică atotcuprinzătoare, din care însă Dumnezeu va lipsi în realitate.


Punctul 16.
Deja au fost votate ordonanţe care sunt supranumite „hotărâri locale“ (ele au fost chiar adoptate în unele state din SUA) care îl împuternicesc deja pe şeriful districtului să vină şi să pună lacătul pe o biserică în cazul în care se face o reclamaţie împotriva acestei biserici, mai ales împotriva pastorului ei, de îndată ce acesta vorbeşte împotriva homosexualităţii, împotriva anumitor vicii, sau ia atitudine împotriva pedofiliei. În felul acesta, prin uneltele lor mârşave, „iluminaţii“ pot prin astfel de ordonanţe să închidă bisericile în afara oricărui proces legal şi ei acţionează în felul acesta aşa cum se acţiona mai demult în China.


Punctul 17.
Acest magnat al petrolului a mai spus: „«Iluminaţii», care oricum au deja un control aproape complet asupra mijloacelor mass-media, plănuiesc să obţină un monopol complet în acest domeniu, pentru a implementa cât mai repede Noua Ordine Mondială. Deja ei au corporaţii mass-media ce sunt deţinute de anumite grupări masonice. Aşa-zişii „iluminaţi“ plănuiesc cu premeditare să distrugă civilizaţia prezentă. La ora actuală, elitele masonice mondiale în cârdăşie cu aşa-zişii „iluminaţi“ controlează nu numai Rusia, dar şi China, şi controlează din umbră în totalitate atât pe preşedintele SUA (Obama), cât şi congresul SUA. Dat fiind faptul că Congresul SUA este controlat din umbră de Francmasoneria mondială în cârdăşie cu aşa-zişii „iluminaţi“, aceştia vor urmări să bage pe gât poporului american „Cyber Security Act“ (Legea securităţii cibernetice), prin care vor putea cenzura după bunul plac informaţia ce se publică pe internet, precum şi Carbon Tax Act (Legea taxei pe emisiile de dioxid de carbon), prin care vor impune o taxă pe emisiile de dioxid de carbon, sub pretextul înşelătoriei cu „încălzirea globală“. Apoi, contribuabilii americani naivi şi manipulabili vor fi rugaţi să salveze ţara din ghearele crizei ipotecare şi prin aceasta vor fi „jumuliţi“ de ultimele resurse financiare şi vor aduce pe tavă în jur de trei trilioane de dolari marilor bănci, care vor înghiţi aceste sume şi le vor folosi după cum vor aşa-zişii „iluminaţi“. Băncile mari vor urmări să distrugă băncile mici care fac eforturi să salveze economiile în anumite ţări. Aşa-zişii „iluminaţi“, care sunt de fapt nişte mega-zarafi sau, altfel spus, nişte mega-cămătari ai planetei, nu vor permite însă aşa ceva. Pentru ei, jocul este crud, este lipsit de fair-play şi înseamnă înainte de toate dobândirea prin orice mijloace a unui control total al tuturor banilor, inclusiv un control al banilor tăi, al casei tale, al maşinii tale, al întregii tale intimităţi şi chiar al vieţii tale. În curând, se va impune ca obligatorie implementarea sinistrului cip RFID.
SURSA: http://despremasonerie.blogspot.com/
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #314 : Octombrie 14, 2011, 00:17:03 »

Daca ne-am da seama cit de mici suntem in fata LUI DUMNEZEU...Poate ne-am comporta altfel...Suntem asa de mici,limitati,nestiutori,oricit de SAVANTI am fi...Noi nu cunoastem lumea in care traim, doar banuim ceva, ceva, din IMPARATIA LUI DUMNEZEU,doar unii dintre noi.Alti semeni, reneaga cu vehementa existenta LUI.Organizatiile acestea cu munti de bani si puteri pamintene ca Bildelberg,si altele...tot niste amarite de organizatii ramin ce nu detin ADEVARUL ABSOLUT...Degeaba am tot incercat sa spun lucruri iesite din tipar din firescul vietii,ca tot nu ati inteles nimic.Risc sa ma credeti nebuna...Imi asum acest risc si mai spun inca o data.NIMENI NU POATE CONDUCE ROMANIA.Nici acum,nici peste 2 ani, si nici peste 50 de ani etc...Veti vedea pe zi ce trece DEGRADAREA si DECADEREA acestei tari.Populatie la toate virstele IMBECILIZATA, si incapabila de a mai oferi VALORI. BESTIILE TICALOASE PROFITOARE sunt deja la putere,si alte BESTII TICALOASE  vor veni.Vor duce Ro. in prapastie si in uitare...
Memorat
Pagini: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 427
Schimbă forumul: