Main Content:

Pagini: 1 ... 416 417 [418] 419 420 ... 422

TREBUIE SĂ ŞTIM

Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6255 : Decembrie 02, 2019, 11:28:26 »

Nici la mate. n-ai excelat, vad...da' ti-a intrat de tot la apa..creierul, Florica!
  Ce grijuliu esti , mataluta ! Cel putin ai noroc ca tie n-are ce sa-ti intre la apa !  Grin Grin Grin '' Ca de unde nu e , nici Dumnezeu nu cere '' vorba unui mare PSD -ist !  Grin Grin Grin[/size][/b][/i][/color]
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6256 : Decembrie 02, 2019, 13:10:51 »

Cine este doamna Maria Barbu !?  Este administrator la "PORTALUL REVOLUTIEI - Grup Public"  Pe Fb. are mai multe
conturi (5 mi le amintesc acum): Maria Barbu = Mary Barbu = Mery Barbu = MaxMac = MaxMax.  Nu cred ca 20% din
membrii asa-zisului grup, impropriu denumit al Revolutiei!, sunt Revolutionari (cu tot cu "revolutionari")!


"Berbecaru Mihai
Berbecaru Mihai:
CINE este MARIA BARBU cu ce si unde a participat la rev 89 stiti · 6z

    Costea Catalina
    Costea Catalina Berbecaru Mihai
E facuta de Perju
nu a fost la revolutie o cunosc inainte de revolutie a fost colega cu mama de servici. Nu a fost la revolutie · 22h

Costea Catalina
Costea Catalina:
A lucrat la IAPIT pe Luterana · 22h

Berbecaru Mihai
Berbecaru Mihai: Costea Catalina:
mai concret,are legea 42 ??-90 ?? sau participat ?/1996 ?/ · 11h

Costea Catalina
Costea Catalina: Berbecaru Mihai:
Nu are pe 42 e facuta direct pe 341 In2004 a aparut prima data la comemorari si pe urma am aflat fe cime e facuta · 10h

Costea Catalina
Costea Catalina:
Sa se respecte legea ptr cei care au pe 42 · 22h

Costica Trandafir: Nu trebuie să judecăm pe alți,care participă la protest. ! · 12h

Berbecaru Mihai
Berbecaru Mihai:
ce proteste dupa 1990 ii da calitatea de rev 89 ?Costica Trandafir pre multi inpostori rev 89 nu crezi · 10h

    Costea Catalina
    Costea Catalina: Berbecaru Mihai:
Esti de acord cu impostorii intre noi si se d · 10h

Costea Catalina
Costea Catalina:
Are mai multe conturi facebuc si in grupul rezist · 10h

Berbecaru Mihai
Berbecaru Mihai:
deci rezista la multe pppppp ...le · 10h

Costea Catalina
Costea Catalina:
E facuta la Asociatia Auroatlantica · 10h

    Berbecaru Mihai
    Berbecaru Mihai:
perju & magda ce cu oile ??// · 10h · Editat

Costea Catalina
Costea Catalina: Berbecaru Mihai:
Magda nu mai traia a facut-oPerju · 10h

Costea Catalina
Costea Catalina:
In 2004atunci a aparut si ra prima data · 10h

Costea Catalina
Costea Catalina:
Marea revolutionara · 10h

Berbecaru Mihai
Berbecaru Mihai:
e da la intalnire cu dragnea can era ficeprim ministru a venit cun copil de 8-10 ani o ,,,,, · 10h

Costea Catalina
Costea Catalina: Berbecaru Mihai:
De cind m-am luat de ea si am spus lui Perju adevarul despre ea se fereste de mine fuge · 10h

Costea Catalina
Costea Catalina:
Acum am auzit ca este cu astia a lui Gadina · 10h"


Sursa: Facebook: https://www.facebook.com/groups/portalul.revolutiei/

Confirm faptul ca figura in listele cu revolutionari de care se ocupau defunctii Marilena Rotaru si Daniel Perju.
Figureaza pe lista cu dosare depuse de doamna Rotaru la SSPR.

1412- REGISTRU DOSARE LUPTATORI
Pozitia   Data inregistrarii   Nr.dosar   NUME   Initiala Tatalui   PRENUME   Cine Depune               Calitatea
16504   10/01/05              16521      BARBU      I                  MARIA       ROTARU MAGDALENA   LRFD
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6257 : Decembrie 02, 2019, 19:27:44 »

Nici la mate. n-ai excelat, vad...da' ti-a intrat de tot la apa..creierul, Florica!
  Ce grijuliu esti , mataluta ! Cel putin ai noroc ca tie n-are ce sa-ti intre la apa !  Grin Grin Grin '' Ca de unde nu e , nici Dumnezeu nu cere '' vorba unui mare PSD -ist !  Grin Grin Grin
Sa mai zici ca nu sunt omenos.  Ti-am postat mes. exact asa cum ai dorit tu s-o faci, viteazule.  Floreo, am tone de "cenusie", ma bolsevicule!
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6258 : Ianuarie 06, 2020, 23:57:01 »
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6259 : Ianuarie 07, 2020, 14:44:58 »

Acest articol e bine sa fie pastrat integral si in memoria acestui Forum al Portalului Revolutiei Romane.
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6260 : Ianuarie 07, 2020, 15:00:54 »


https://inpolitics.ro/dezvaluiri-cum-se-aranjau-dosarele-in-romania-pe-axa-kovesi-ambasada-sua-biden_18443863.html?fbclid=IwAR2bxg2ad_mM0bxsyGMPfQZuIyqbIK4kSkRBnEkptFRu-mS9CyOWB8dVaKA
Luni, 7 octombrie 2019

DEZVALUIRI: CUM SE ARANJAU DOSARELE IN ROMANIA PE AXA KOVESI-AMBASADA SUA-BIDEN„Cuza se spune că s-a deghizat ca ţăran şi s-a dus la piaţă şi a pretins că cumpără lapte de la un negustor care păcălea clienţii folosind două măsuri diferite, una mare, pe care o arăta clienţilor, una mică, cu care de fapt măsura laptele pe care îl cumpărau. Cuza a spus cine este, l-a confruntat pe negustorul necinstit şi l-a obligat să mergă prin piaţă cu cele două măsuri ca să vadă fiecare măsura adevărată şi falsificată. Nimeni nu mai cumpăra de la el”.
Povestea de mai sus e relatată de vicepreședintele SUA, Joe Biden, în celebrul discurs rostit la Cotroceni în mai 2014. Interesant de remarcat, Biden însuși e acuzat acum chiar de ai lui că a lucrat din plin cu ocale duble, iar Cuza-Trump îi pregătește o pedeapsă exemplară.
Despre Joe Biden știm că a fost responsabil, ca vicepreședinte, în mandatele lui Obama, de țări din Est precum România sau Ucraina.
Aseară, Rudy Giuliani, omul de încredere al lui Trump, a anunțat la Fox News dezvăluiri explozive despre lucrăturile lui Biden în România. Presa de la noi scrie deja despre afacerile neortodoxe ale fiului lui Biden cu afaceristul condamnat Puiu Popiviciu, care ar putea exploda curînd în spațiul public internațional. În treacăt fie spus, anul trecut, în august, aveam scandalul scrisorii critice la adresa Justiției din România a lui Giuliani, despre care s-a aflat că era lobby plătit de Popoviciu. Acum, poate ar trebui să ne întrebăm dacă nu cumva Popoviciu i-a virat lui Giuliani ceva mai mult decît niște bani în cont.
Pînă ne vom lămuri cu toate aranjamentele lui Biden din România, e cazul să reamintim unul foarte special, așa cum a fost dezvăluit el anul trecut, într-un interviu și mai special al lui Victor Ponta. Spunem special pentru că interviul dat la știripesurse.ro, lung și exploziv totodată, istoric chiar, cum îl numeam la acea vreme, nu s-a dorit a fi unul de largă răspîndire, în mod neuzual. De parcă Ponta preconiza să dea mesaje doar unui public ceva mai aparte.
În acel material, fostul premier a relatat fapte care, în lumina scandalului de acum, din SUA, apar într-o cu totul altă lumină.
Mai precis, Ponta a dezvăluit că Biden și oamenii săi de la Departamentul de Stat și de la ambasada din România s-au amestecat în dosarul care a dus la condamnarea lui Liviu Dragnea. Atît de grosolan încît Ponta a fost pe punctul să anuleze o întrevedere cu Biden.

Să (re)vedem acuzațiile fostului premier:
”Vine 2013, mă duc în vizită în Germania, mă duc în vizită în Franţa. Urma în luna octombrie să am vizita la Washington. 2013, octombrie sau noiembrie. Cu o săptămână înainte, vine Liviu la mine şi zice: ”Băi, ne-au minţit”. ”Cum adică, Liviu?” ”Mă trimit în judecată!” ”Cum să te trimită, mă, în judecată? Păi, nu am zis că nu se mai fac dosare politice, că?”. ”Mă trimit în judecată. Mi-a zis Papici că îi spune Kövesi să mă trimită în judecată”. ”Băi, zic, eu nu cred, cred că te minte Papici”. ”Nu, mă trimite în judecată! Hai să vorbim!”
Şi ne-am dus să vorbim cu domnul Maior, cu domnul Coldea: ”Domnule, îl trimite pe ăsta în judecată pe ceva ce nu a făcut!”
Şi ne-am dus şi am zis: ”Băi, vedeţi, este vicepremier în guvern. E acuzat de o chestie de referendum, adică nu e că a furat ceva sau… E un scandal politic. Nu sunt de acord cu chestia asta, nu e normal, nu e normal ce se întâmplă”. Eu m-am dus să mă bat pentru Dragnea, înţelegeţi? ”Nu, staţi aşa, staţi, că rezolvăm, că nu ştiu ce”.
A sunat-o pe Kövesi, care a zis: ”domnule, eu nu vreau, vrea Papici să îl trimită”. Era o bălăcăreală din asta, ştiţi?”


Confruntat cu perspectiva condamnării lui Dragnea, fostul premier intră în acțiune:
”L-am chemat pe Cazanciuc şi am zis: ”Domnule, nu se poate aşa ceva, eşti ministrul justiţiei, te rog să iei măsuri, această porcărie cu Dosarul Referendumului, eu sunt dispus să fac orice, ca prim-ministru, să…”. Ce putea să facă ministrul? Papici, cred că era şi celălalt, i-am scăpat numele, erau şefi interimari, le expiraseră mandatele. Şi eu i-am zis lui Cazanciuc: ”Măi, propui pe cine vrei tu, din DNA, oameni serioşi, nu mă interesează, dar şmecherii ăştia care fac dosare cu referendumul eu nu pot să îi girez”. Şi Cazanciuc, care nu e un curajos de felul lui, dar a înţeles şi a făcut propunere. Să înlocuiască pe nu ştiu cine, pe Papici şi pe…, cum îl chema, domnule, pe celălalt? Mă rog, cu alţi doi oameni din DNA. Şi am văzut-o pe doamna Kövesi cum iese la televizor şi spune: ”O intervenţie a guvernului în activitatea DNA”. Am rămas uluit. Cum aşa? A, doamna Kövesi, eu nu am vorbit niciodată cu ea când am numit-o, dar am zis: ”Ce condiţii are doamna Kövesi să vină? Condiţia mea e să nu mai facă dosare ca ăsta, să nu mai facă dosare politice”. ”Nu, nu face”. Are o singură condiţie: să poată să îl aducă pe Marius Iacob, că Marius Iacob, ea fără Marius Iacob nu poate. Domnule, Marius Iacob e cel cu Elodia, mi se părea ridicol. Dar zic: ”Dacă voi credeţi că nu ne facem de râs, sigur, să propună pe cine vrea”.
Ei, în acel moment, mă sună însărcinatul cu afaceri al SUA care ţinea loc de ambasador, cred că Duane Butcher era, zice: ”Vreau să te văd, să vin la birou”. ”Da”. ”Uite, ne-a sunat doamna Kövesi şi ne-a zis că guvernul intervine în justiție şi, în condiţiile astea, nu ştiu cum să facem cu vizita”. La un moment dat i-am spus lui Ghiţă: ”Băi, tu îţi dai seama, cum adică, vizita ţine de ce spune Kövesi?” Şi eu am fost puţin indignat, am zis: ”Bine, nu mai merg în America. Cum adică, dacă asta e condiţia, că v-a sunat doamna Kövesi pe dumneavoastră, pe ambasador, să veniţi la mine, să îmi spuneţi că nu mai merg în vizită în America, zic nu mai merg, poftim!”. ”Staţi aşa, să discutăm la Departamentul de Stat…” A ieşit un mare tărăboi, că, totuși, era vizita la Washington a primului ministru, era vizită oficială. Şi, în final, s-a zis: ”Nu, nu, haideţi, veniţi, că vă aşteaptă domnul Biden”. Şi de-aia nu am putut să mă văd cu Obama, că trebuia să fiu la Biden şi să mă… ”Dar, ştiţi, înţelegem că sunt probleme, că guvernul intervine în activitatea DNA”. ”Domnule, nu am intervenit în activitatea DNA! Pur şi simplu am zis că dosarul… Deci, eu era să nu mai ajung în America pentru că îl apăram pe Dragnea, cu Dosarul Referendumul”
a relatat Ponta, care a mai precizat că Laura Kovesi avea fir direct la ambasadorul SUA la București.

Pînă la urmă, Ponta a fost la Biden și cînd s-a întors a relatat discuția:
„Mi-a spus că pentru companiile americane – şi a fost importantă această nuanţă – ideea de a avea o justiţie independentă şi eficientă este foarte importantă”.

Cîteva luni mai tîrziu, în mai 2014, Joe Biden a venit în România și a ținut un discurs în care a spus, între altele:
„Când politicienii pot fi cumpăraţi, când tribunalele pot fi manipulate, când presa devine un instrument al propagandei, acolo veţi găsi o societate care poate fi manipulată din exterior, care pierde controlul asupra propriului său destin. Nu numai securitatea sa politică, ci şi cea fizică este compromisă. Am văzut în Ucraina cum 15 ani de corupţie au subminat sistemul lor de instituţii militare şi capacitatea ţării de a se apăra”.

În timp ce Biden spunea toate acestea, steagul american plasat în cinstea înaltului oaspete la Cotroceni s-a prăbușit la pămînt. O prăbușire simbolică, am putea spune.

Cinci ani mai tîrziu, moralistul de odinioară, care cerea stîrpirea corupției în Ucraina și România, e acuzat de la cel mai înalt nivel de afaceri de familie necurate exact în respectivele state, iar pentru protejarea lor, el nu ar fi ezitat să se amestece și în justiția din cele două state menționate.
Un motiv în plus să așteptăm cu maxim interes dezvăluirile tandemului Trump-Giuliani, care, dacă nu întîrzie, ar putea arunca în aer nu doar campania prezidnețială din SUA, ci și pe cea de la noi. (Bogdan Tiberiu Iacob)


Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6261 : Ianuarie 17, 2020, 22:36:51 »

De tinut minte: Legea 153/2017, Art 44 Abrogarea unor dispoziții "(1) La data intrării în vigoare a prezentei legi se abrogă:
27. art. II din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 80/2010 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar, precum și pentru instituirea altor măsuri financiare în domeniul bugetar, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 636 din 10 septembrie 2010, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 283/2011, cu excepția art. 19;
.Dar, prevederile literei b) (valabile doar in anul 2012 si prorogate pana la 31. 12. 2015) si-au incetat aplicabilitatea la 01.01.2015 prin intrarea in vigoare a OUG 95, art 5, alin. (1), litera litera f), care are o formulare diferita de litera k) din Legea 341/2004. Sper sa va fie utila informatia.[/
size][/size][/b]
Memorat
 • Martinel
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1117
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6262 : Ianuarie 18, 2020, 05:36:46 »

SS Fesan sufla in iaurt cu puterea unui uragan!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5600
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6263 : Ianuarie 22, 2020, 14:10:50 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5600
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6264 : Ianuarie 22, 2020, 14:39:37 »Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6265 : Ianuarie 23, 2020, 13:35:53 »

'' "Împrumuturile peneliste sunt mai 'bune' pentru România?",
întreabă fostul ministru Eugen Teodorovici ca reacție la împrumutarea
de către Florin Cîțu a 3 miliarde de euro de pe piețele externe.''
https://m.ro.sputnik.md/politics/20200122/28942415/Teodorovici-despre-Cu-i-imprumuturi-un-impostor-ajuns-ministru.html?mobile_return=no&fbclid=IwAR0v47ZcX2o7irN3B-5jR9x5wGyzt_LCUUnQH9cir83ff4DoE5AwpoI9mU0
Memorat
 • secarica
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 124
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6266 : Ianuarie 23, 2020, 16:16:01 »

'' "Împrumuturile peneliste sunt mai 'bune' pentru România?",
întreabă fostul ministru Eugen Teodorovici ca reacție la împrumutarea
de către Florin Cîțu a 3 miliarde de euro de pe piețele externe.''

... nu că n-ar fi așa, da' râse ciob de oală spartă (cu râsul ăsta venind cumva dinspre răsărit) ...
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5600
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6267 : Ianuarie 23, 2020, 20:44:33 »

Dinspre răsărit? De la prefectul care vrea să pună Inspectoratul școlar să coordoneze mișcările garnizoanei din Focșani la festivitățile Unirii? Chiar nu simțiți o jenă cînd faceți asemenea manipulări grosolane pe forum? O trîntiți hodoronc-tronc și vă așteptați la aprobare, sau chiar la respect din partea noastră?
Memorat
 • secarica
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 124
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6268 : Ianuarie 23, 2020, 22:42:35 »

Dinspre răsărit? De la prefectul care vrea să pună Inspectoratul școlar să coordoneze mișcările garnizoanei din Focșani la festivitățile Unirii? Chiar nu simțiți o jenă cînd faceți asemenea manipulări grosolane pe forum? O trîntiți hodoronc-tronc și vă așteptați la aprobare, sau chiar la respect din partea noastră?

(?) Nu aștept nimic din partea nimănui, doar îmi exprim o părere, atâta tot. Aprobare ? Nici asta. Că tot veni vorba, sunt multe lucruri pe care le spuneți chiar dumneavoastră și pe care – mental vorbind – nu le aprob (sau din contra, altele pe care aprob, tot mental), dar asta nu înseamnă că nu le citesc sau că nu ar fi cazul să apară aici sau altundeva. Cred că am mai spus asta altundeva – ar fi total tembel ca toată lumea să aibă fix aceeași părere despre orice și să nu mai existe niciun schimb de opinii divergente.

Habar n-am ce se întâmplă la Focșani cu inspectoratul școlar (o să caut să aflu, acum că m-ați făcut curios), eu însă m-am referit punctual la locul unde a fost publicat acel titlu și articol. Sau saitul Sputnik aparține unora de pe la Polul Sud și mi-am pierdut eu orientarea geografică ? Manipularea îmi este străină, chiar și ca principiu. De ce articolul ăla apărut tocmai acolo și nu undeva la o publicație să zic așa „centrală” din România ?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5600
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #6269 : Ianuarie 23, 2020, 23:10:24 »

Ei, asta n-o văzusem. Am reacționat așa mai mult din cauză că m-am săturat de ticul preamultora de a categorisii tot ce nu le convine ca venite de la comuniști, ruși șamd. Prezint scuze căci nici eu nu vreau să trăiesc într-o lume cu o singură idee, mai ales cu una impusă.
Memorat
Pagini: 1 ... 416 417 [418] 419 420 ... 422
Schimbă forumul: