Main Content:

Pagini: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 427

TREBUIE SĂ ŞTIM

 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4358
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #330 : Octombrie 16, 2011, 18:54:12 »

Adica in Bucuresti ! Sa nu ajungeti in Maramures ! Wink
Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4358
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #331 : Octombrie 16, 2011, 19:36:03 »

Vedeti voi, sunt revolutionari si revolutionari. Unii au fost mai activi in acele zile, in sensul cel mai generos al cuvantului, iar pt aceasta platesc. Nu platesc pt ca ar fi facut ceva reprobabil, ci pt ca au dat batai de cap unora de aveau un alt plan pt romani si Romania. Fiind simpli romani au inteles la modul stright ce este bine pt romani si s-au pus de-a curmezisul...Platesc pt ca s-au comportat ca niste romani !

   Din "universul" unui coleg de-al nostru inca supravegheat.
In acesti 20 de ani de prigoana tot ce i-a mai ramas a fost sa se apropie de Dumnezeu, de biserica, slujbe, credinta. In final a ajuns sa fie ales in consiliul parohial al bisericii de care apartine cu domiciliu. Preotul il cunostea de mic copil.... Dadea prea bine, asa ca baietii care-l urmaresc s-au gandit sa-i strice si acest nou statut. Au avut grija sa-i ofere informatii despre lumea oculta a bisericii, despre modul ocult in care a fost ales Patrirahul Daniel, apoi prin intermediul unor informatori s-au straduit sa-i atribuie aceste informatii. Adica un fel de : "uite domnule ca nu se potoleste ! Si aici isi baga nasul ! A aflat cum a fost ales Daniel patriarh !" Evident ca nu s-a dus la presa cu ce-a aflat, dar la ei nu conteaza...! Iata ce fac ei pe banii romanilor ! 
   Acum i se pregateste pedeapsa ! De obicei este vorba de o agresiune fizica, probleme cu locul de munca, indepartarea din bisericile pe care obisnuieste sa le mai viziteze, acolo unde preotii sunt de-ai lor, mai inseamna o gramada de noi stari conflictuale fara motiv, poate boala,etc...
Pt informatori : sta in Cartierul Giulesti, Bucuresti! Wink

Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
 • TATA
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 221
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #332 : Octombrie 16, 2011, 20:19:06 »


Cateva informatii despre presedintele Poloniei decedat in "accident" :
•   a fost un anti-comunist si un EURO-SCEPTIC declarat (a amânat pe termen nelimitat perspectiva aderării la zona euro, s-a opus tratatului Uniunii Europene,
a ţinut Europa în şah, ameninţând mult timp că nu va semna Tratatul de la Lisabona, a sustinut cu fermitate pozitii ale Poloniei ce erau in defavoarea marilor puteri europene.
•   a facut din Polonia singura tara din Est care a scapat de recesiune rezistand foarte bine crizei economice (Polonia chiar a avut crestere eceonomica in aceasta perioada) http://www.zf. ro/business- international/ miracolul- polonez-continua -crestere- economica- de-1-7-5454396/
•   a vrut o Polonie INDEPENDENTA si puternica
•   a refuzat scutul anti-racheta american
•   a refuzat de curand un imprumut de la FMI
•   a fost un om credincios, un practicant si un aparator al valorior crestine catolice, sfidand deciziile CEDO privind scoaterea cricifixelor din scoli (http://www.realitat ea.net/presedint ele-poloniei- exclude-scoatere a-crucifixelor- din-scolile- publice_662622. html)

www.davidduke. com/general/ was-polish- president- murdered- in-staged- plane-crash_ 17538.html
Presedintele polonez ucis intr-un inscenat accident aviatic?
Evreii au fost supărati pentru ca preşedintele Kaczynski a avut "Anti-semiţi” în coaliţia sa de guvernământ

De James Buchanan
Criminalul numarul unu, Franklin Delano Roosevelt a spus odată: “În politică, nimic nu se întâmplă accidental. Dacă se întâmplă, puteţi paria ca a fost planificat sa aiba loc în acest fel..” Deci ce spui atunci când o bună parte a unui guvern european este ştearsa într-un singur accident de avion?
Zborurile comerciale aterizeaza pe vreme rea tot timpul. Mii de avioane aterizeaza peste tot în lume în condiţii de siguranţă în condiţii de vizibilitate redusă, dar acest avion cu preşedintele polonez şi mai multi înalţi oficiali polonezi se loveste de pământ. Fiţi foarte suspicioşi faţă de mass-media care încearcă să dea vina pe starea vremii sau pe pilot.
Vă amintiţi de Secretarul de Comerţ al lui Bill Clinton, Ron Brown? El a fost investigat pentru fraudă in finanţarea campaniei. El a murit într-un accident de avion extrem de convenabil lângă aeroportul din Dubrovnik la scurt timp după ce Clinton ameninţase că nu se va duce la fund pentru acele acuzatii de fraudă singur. S-a suspectat că un fals semnal al unui far de aterizare a fost pus pe unele dealuri din apropiere, provocând prabusirea Air Force 2 pe aceste dealuri pe timp cu vizibilitate redusă. O prezentare detaliată a circumstanţelor suspecte care înconjură moartea lui Ron Brown poate fi citita aici.
Ori de câte ori politicienii mor “accidental”, este bine sa studiezi pentru a vedea dacă politicienii decedati au facut ceva care i-ar fi putut înfuria pe evrei sau Noua Ordine Mondială, care în Europa se prezintă sub forma Uniunii Europene (UE), ale cărei principale obiective includ forţarea tuturor naţiunilor europene aflate sub controlul său să aibă o monedă unică şi permiterea afluxului nelimitat de imigranti din Lumea a Treia.
Darile de seama despre siguranţa avionului Tupolev-154 au fost cercetate, dar aproape toate accidentele au avut loc cu avioane apartinand companiilor aeriene din Lumea a Treia sau in regiuni îndepărtate ale Siberiei. Prima pierdere a unui avion Tu-154 operat de către Polonia a fost cel in care preşedintele polonez şi o bună parte din guvernul polonez s-au aflat. Acest TU-154 este acelaşi avion care a suferit o inspecţia majoră şi modernizare în decembrie 2009.
Un articol nota “Într-unul din acele rare momente de unitate, Banca Naţională a Poloniei şi guvernul polonez au convenit asupra necesităţii de a slăbi zlotul polonez, care în ultimele săptămâni, şi-a revenit aproape de puterea din pre-criză. Tăria monedei este vazuta acum ca o posibilă ameninţare la redresare economică. După mai multe intervenţii verbale in ultimele zile, banca centrală a intervenit cu bani reali vineri, pentru prima dată în mai mult de un deceniu. Banca a facut acest lucru ca urmare a avertismentelor sale, de joi, cand a spus că este ” tehnologic şi psihologic “pregătita să intre pe piaţa valutară pentru a preveni ” consolidarea excesivă a zlotului polonez. ” Oficiali ai Guvernului, de asemenea, au declarat la începutul săptămânii trecute că “zlotul puternic” este dăunător creşterii economice şi, după intervenţia de vineri, au declarat că au sprijinit deplin mutarea băncii centrale. In mişcarea pentru a slăbi zlotul polonez, conducerea Poloniei a plasat interesele poporului din Polonia înaintea intereselor colectivului european cunoscut sub numele de Uniunea Europeană. Apoi, a doua zi, preşedintele Poloniei moare într-un accident de avion, împreună cu numeroşi alţi lideri de top, inclusiv presedintele Bancii Nationale. “
Excursia la Smolensk era pentru a onora memoria prizonierilor de război polonezi ucişi de comunişti în timpul celui de al doilea Război Mondial. Evreii nu acepta nici o ” concurenţă ” la Holocaustul lor. Evreii vor să pretinda că sunt victime finale ale lumii şi ca ei merita simpatia veşnică a lumii, care include invariabil o interdicţie cu privire la orice critica cu privire la evrei sau Israel . Kaczynski nu a adus in prim-plan doar o crimă în masă facuta de către comunişti; el a pus in lumina reflectoarelor o crimă în masă facuta de evreii comunişti. Evreii au jucat un rol cheie în comunism şi evreii au fost adesea comisarii care au impuscat disidenţii fara apărare şi prizonierii de război. Preşedintele Kaczynski a promis ca-i va urmări pe ucigaşii comunisti, care au ucis polonezi in timpul lungii ocupatii comuniste. Mulţi dintre acei criminali de război au fost evrei, dintre care unii încă trăiesc în Israel sau in Statele Unite.
Curios, prim-ministrul polonez (în exil), în 1943 a fost ucis într-un suspect accident de avion dupa ce a aflat de uciderea comunista în masă de la Katyn şi a început sa nasca îngrijorari in privinta faptului că ameninţa alianţa dintre comunişti şi capitalişti. Între timp, trupele poloneze au luptat pe frontul de Vest pentru Aliaţi. Naţiunea din Polonia a fost complet vânduta de către FDR( Franklin D. Roosevelt) şi Churchill la Yalta catre o nedeterminata ocupaţie a aceloraşi comunişti, care ucisesera in masa prizonierii polonezi.
Un articol din Jewish Telegraph spune”Evreii amestecati in [alegerea] noului lider polonez. Noul preşedinte al Poloniei a fost ales cu sprijinul suporterilor anti-semiti Dar nu toţi oficialii polonezi evrei cred ca Lech Kaczynski, care se va instala în decembrie, ar trebui să fie criticat datorita tovarasilor sai extremisti, având în vedere în special palmaresul său in problemele evreieşti. Kaczynski, fostul primar al Varşoviei, a fost ales luna trecuta pentru a-l înlocui pe preşedintele Aleksander Kwasniewski. Impiedicat să candideze din nou în Polonia datorita legii electorale, Kwasniewski este popular evreilor din interiorul şi din afara Poloniei. Viitorul preşedinte, de religie catolica şi orientat spre Partidul Dreptatii, va conduce Polonia în coaliţie cu doua partide extremiste, [ partidul]Auto- Apărării şi Liga Familiilor Poloneze, ” ai căror membri si-au exprimat frecvent sentimentele lor anti-semite”, conform Institutului Stephen Roth din cadrul Universitatii din Tel Aviv, care monitorizează atitudinile din întreaga lume faţă de evrei . “
...   

Memorat

STIU CA SUNT PROST DAR CIND MA UIT IN JUR PRIND CURAJ
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #333 : Octombrie 16, 2011, 20:45:04 »

Securitatea socială - încotro?Securitatea socială, cel mai mare și mai popular program federal, împlinește 63 de ani și ar trebui să se pensioneze în curând. Căci securitatea socială este o schemă Ponzi între generații, un impozit pentru cei care acum lucrează pentru a-i plăti pe cei care sunt în prezent pensionați. Iar facturile tocmai își ating termenul de plată. Primul impozit pentru securitatea socială a reprezentat 2% din câștigurile de până la 3.000$ pe an. Impozitul actual pentru securitatea socială este de 12,4% din câștigurile de până la 72.600$ pe an – din care 10,7 puncte procentuale sunt pentru pensii și 1,7 puncte procentuale pentru asigurările de invaliditate. În plus, angajații plătesc un impozit de 2,9% din toate veniturile pentru a finanța Partea A (n.t. asigurarea de spitalizare) din programul Medicare.
 
Primul beneficiar al programului de securitate socială a fost o doamnă venerabilă, pe numele său Ida Mae Fuller, care, plătind în total un impozit pe venit de 44$ și trăind 100 de ani, a căpătat un profit de 21.000$; și, pentru majoritatea celor care de atunci încolo s-au pensionat, programul de securitate socială a constituit, de asemenea, un chilipir. Cu toate acestea, pentru angajații născuți în ultimii 40 de ani, rata medie de recuperare a taxelor plătite pentru securitatea socială (ajustată la rata inflației) va fi de aproximativ 1,4%, mai scăzută decât actuala rată reală de rentabilitate a bonurilor de tezaur. Iar din diferite motive, negrii, reprezentând unul din doi salariați și având câștiguri ridicate, vor beneficia de profituri chiar mai mici.
 
Și acest lucru dacă programul de securitate socială va oferi toate beneficiile pe care le-a promis. Însă, impozitul actual pe venit va finanța numai aproximativ 75% din beneficiile promise, până în 2030. Principalul motiv pentru acest semn de rău augur îl constituie faptul că se așteaptă ca numărul de salariați raportat la numărul de beneficiari să scadă până în acel an de la un raport actual de 3,3 la unul de 2,0 datorită pensionării generației ”baby boom”.
 
Într-un fel sau altul, o abordare clasică din perspectiva mediului de afaceri a programului de securitate socială va necesita unele combinări de reduceri ale beneficiilor sau alte altor cheltuieli federale cu creșteri ale impozitului pe venit sau ale altor impozite federale sau chiar cu o împovărare și mai mare a nepoților noștri, împovărare cauzată de datoria federală. Și totul pentru că acum mai bine de 60 de ani politicienii federali au ales să finanțeze programul de securitate socială pe baza impozitării la sursă a salariatului. Managerul unui fond de pensii privat sau de stat ar fi mers la închisoare pentru un comportament asemănător.
 
Să cârpăcim programul de securitate socială nu mai este suficient. Reducerea beneficiilor viitoare sau creșterea impozitului pe venit ar conduce la o rată de recuperare a investiției negativă pentru tinerii salariați de azi. Singurul tip de program de pensii stabil pe termen lung, din punct de vedere demografic, este un plan prefinanțat în care fiecare generație plătește pentru propria-i pensionare. Această chestiune este în prezent recunoscută în mod curent, chiar și în acea insulă de nerealitate numită Washington. Provocarea constă în a proiecta un plan de tranziție de la sistemul actual de impozitare la sursă a salariatului la un sistem prefinanțat, menținând în același timp beneficiile celor care s-au pensionat deja sau se apropie de pensionare. Iar acesta constituie în momentul de față punctul central al dezbaterii privind programul securității sociale.
 
Această dezbatere a fost, din fericire, dusă mult mai departe decât am fi anticipat, în mare parte grație angajamentului președintelui Clinton de a prezenta propria versiune cu privire la securitatea socială în această iarnă. Președintele Clinton – bravo lui – a fost în același timp îndreptățit să îndemne Congresul să nu distribuie încă spre alte finalități partea nerepartizată a excedentului bugetar federal, cel puțin până când acestă problemă este clasată. Finanțarea trecerii către un program stabil de pensii private prefinanțate este cu siguranță mai importantă decât harababura creșterii cheltuielilor și a reducerii taxelor luată în considerare recent de către Congres. Cu toate acestea, programul securității sociale pe care Clinton l-a schițat în recentul său discurs către The Sate of Union nu constituie, din nefericire, o propunere serioasă.
 
1. În jur de 50% din excedentul bugetului general consolidat proiectat pe următorii 15 ani ar fi distribuit astfel încât să se reducă datoria publică față de cetăteni. Acest lucru ar putea avea efecte mai bune asupra economiei decât oricare alte utilizări ale excedentului bugetar propuse, dar nu ar avea nici un efect direct asupra programului securității sociale. Printr-o scamatorie, Clinton ar dubla datoria către Fondul Securității Sociale, susținând că acest lucru ar extinde solvabilitatea acestui fond mitic până în anul 2055, dar această contabilitate stângace nu ar avea vreun efect substanțial. Problema nu o reprezintă socoteala dublă, ci contabilizarea falsă; chiar luat și de două ori, nimicul rămâne nimic.
 
2. Aproximativ 12% din acest excedent proiectat ar finanța un nou, mic și complicat cont individual de pensii (n.t. IRA – Individual Retirement Account). Guvernul federal ar vărsa o sumă mică, fixă de bani în aceste Conturi de Economii Universale (USAs) și ar crește apoi depozitele individuale în aceste conturi pe o bază salarială testată. Nici această măsură nu ar avea vreun efect asupra programului securității sociale.
 
3. Un alt procent de 12% din proiecția execedentului ar fi investit în titluri de valoare private, care ar urma să fie deținute de către Fondul Securității Sociale. Clinton a propus un sistem menit să protejeze aceste investiții de presiunile politice, dar palmaresul sistemelor asemănătoare nu este unul încurajator. Multe fonduri de pensii statale și locale și unele fonduri naționale de rezervă au fost manipulate în vederea atingerii unor obiective politice, reducându-se astfel rata de rentabilitate a acestor fonduri. Chiar de pe la începutul administrației Clinton, Departamentul Muncii a încercat să facă presiuni asupra fondului de pesii private pentru ca acesta să se orienteze spre investiții direcționate politic. Deși această componentă a planului lui Clinton a reprezentat punctul central al criticilor timpurii, este totuși singura componentă care ar avea vreun efect, deși minuscul, asupra finanțării viitoare a programului de securitate socială.
 
Acest plan, aparent asamblat cu un capsator de niște iscusiți cuvântători, nu este unul serios și, drept urmare, Congresul nu are nici un motiv să îi acorde atenție. Părerea mea este că acest plan, ca și propunerea privind sistemul de sănătate din 1993, nu va ajunge să fie votat în Parlament.
 
În acest caz, încotro ar trebui să se îndrepte Congresul de aici încolo? Cel mai rău răspuns la eșecul lui Clinton de a înainta o propunere serioasă ar fi să se acționeze ca și când programul de securitate socială nu reprezintă o problemă serioasă; aceasta ar declanșa o frenezie a cheltuielilor cu plățile și a micșorării impozitelor nefolositoare care ar irosi excedentul bugetar. O alternativă mai bună ar fi să nu se facă nimic; aprobă un buget restrâns, pleacă acasă și lasă ca excedentul să reducă datoria federală până când se ajunge la consensul necesar rezolvării problemei securității sociale. Cea mai bună alternativă este însă să se recunoască că excedentul proiectat reprezintă o oportunitate rară pentru a rezolva pe termen lung marile probleme fiscale. Și cea mai importantă provocare fiscală este de a transfoma securitatea socială, dintr-un sistem nesustenabil al pensiilor de stat bazate pe impozitarea la sursă a salariatului, într-un sistem durabil de pensii private prefinanțate.
 
Din fericire, Institutul Cato a studiat de peste 20 de ani programul de securitatea socială, un program ce a fost privit ca fiind cea de-a treia gratie a politicilor americane pentru cea mai mare parte a acelei perioade. Dispozițiile generale, extrase din câteva dintre planurile de tranziție, care ni se par cele mai logice sunt următoarele:
 
1. Beneficiile celor care sunt în prezent pensionați ar fi în întregime garantate. Orice altceva mai puțin ar fi greșit din punct de vedere moral și stupid din punct de vedere politic.
 
2. Toți lucrătorii actuali ar avea opțiunea de a rămâne în programul curent de securitate socială sau de a accede la noul sistem de pensii private prefinanțate. Pentru cei care rămân în programul de securitate socială, vârsta de pensionare ar putea fi mărită lent, poate cu 2 luni pe an, până la 70 de ani.
 
3. Cei care au optat pentru pensia privată, ar primi o obligațiune de recunoaștere egală cu valoarea cumulată, incluzând dobânzile, a taxelor privind securitatea socială pe care le-au plătit deja. În plus, ei ar pune o parte din impozitul pe salarii într-unul sau mai multe portofolii de acțiuni private și obligațiuni autorizate de guvern.
 
Valoarea obligațiunilor de recunoaștere și a portofoliile private acumulative i-ar face pe cei mai mulți dintre salariați mai înstăriți, în primul rând datorită unui câștig mult mai însemnat din deținerea de acțiuni la companii private. În ultimii 70 de ani, de exemplu, câștigul real mediu din deținerea de acțiuni la corporații a fost, în SUA, de 7,7 procente și nu a existat nici o perioadă de 30 de ani în care câștigul real să fi fost mai mic de 4 procente. De vreme ce câștigul real mediu în cadrul programului de securitate socială este acum de doar 1,4 procente, majoritatea salariaților ar fi într-o situație mai bună chiar și dacă numai jumătate din impozitul pentru securitatea socială ar fi direcționat către conturi private. Mai mult decât atât, pentru cei care mor prematur, obligațiunile de recunoaștere și portofoliile private acumulate ar fi parte a proprietății personale, comparativ cu pierderea completă a acestor plăți acumulate în programul de securitate socială.
 
4. Toți salariații noi ar fi în sistemul de pesii private.
 
5. Costul acestei treceri ar fi finanțat prin combinări ale următoarelor surse:
 
a. proiecția excedentului bugetului general consolidat
 
b. partea reținută de guvern din securitatea socială
 
c. veniturile fiscale mai mari din creșterea investițiilor private și din economii, și
 
d. o creștere a datoriei federale care ar fi restituită atunci când plățile pensiilor pentru beneficiarii programului de securitate socială rămași descresc.
 
6. Guvernul federal ar păstra cinci roluri importante:
 
a. stabilirea cotei de impozit pe salarii și a părții care va fi direcționată către conturile private,
 
b. menținerea beneficiilor persoanelor care sunt în prezent pensionate sau au ales să rămână în programul de securitate socială,
 
c. menținerea unei ”plase de siguranță” finanțate din veniturile generale pentru cei care, din diverse motive, nu acumulează o sumă suficientă în contul privat pentru o anuitate de pensionare minimă adecvată,
 
d. autorizarea fondurilor private în care unele părți ale impozitului pe salarii vor fi direcționate. În momentul în care o persoană a acumulat un anumit nivel al activelor, orice economisire suplimentară pentru fondul de pensii va putea fi investită oriunde, și
 
e. reglementarea ritmului în care o persoană poate efectua tragerea creditului din contul său de pensii sau solicitarea ca fiecare să-și cumpere individual o anuitate la o valoare precizată.
 
Cam atât despre aceasta! Problemele politice primare implică partea din impozitul pe salarii care ar fi direcționată către conturile private, dacă vârsta de pensionare ar trebui să fie mărită gradual, nivelul ”plasei de siguranță” și măsura în care guvernul ar trebui să reglementeze portofoliile private autorizate. Cele mai multe dintre aceste probleme ar fi, bineînțeles, mai mari dacă Congresul distribuie excedentul bugetar proiectat pentru lucruri mai puțin importante. Avem acum o mică portiță de scăpare pentru a rezolva această problemă, și cu cât mai repede, cu atât mai bine.
 
Articol apărut inițial în The Colorado Springs Gazette – 16 Octombrie 1998, sub titlul “Whither Social Security? Transition it, then Retire It”.
 
William A. Niskanen este președinte emerit și un distins economist senior al Institutului Cato. Între 1985 și 2008, Niskanen a fost președintele Institutului Cato, urmându-și serviciul în calitate de membru și președinte în exercițiu al Consiliului Consilierilor Economici ai Președintelui Reagan. A mai activat ca director în departamentul economic la Ford Motor Company, profesor de economie la Universitatea din California, la Berkeley și Los Angeles, director adjunct al Oficiului de Management și Buget, analist pe apărare la Rand Corporation, director de studii speciale în Biroul Secretarului Apărării și director al Programului diviziunii de analiză la Institutul Cato. A scris despre numeroase probleme ale politicii publice cum ar fi guvernanța corporatistă, apărarea, politica bugetară federală, reglementările publice, programul de securitate socială, taxele și comerțul. Cartea lui Niskanen din 1971 – Bureaucracy and Representative Government – este considerată una clasică. Cea mai recentă carte a sa este Reflections of a Political Economist: Selected Articles on Governmetn Policies and Political Processes. Niskanen deține o licență Harvard și un doctorat în economie la Universitatea din Chicago. Universitatea din Chicago l-a onorat recent cu o distincție pentru întreaga activitate profesională.

sursa:http://gandeste.org/politica/securitatea-sociala-incotro/18874
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #334 : Octombrie 17, 2011, 20:34:17 »

Am mai primit spre postare un materila pe care îl recomand spre a fi citit de cât mai multe persoane.

Adevărul despre „EVREI”

Din timpuri străvechi, aproximativ mil. 3î.ch., sunt pomenite nume de hebrei (evrei), descendenţii unor triburi de origine semită, începând cu separarea akkadienilor din a căror obârşie se trăgea Abraham, strămoşul comun al hebreilor (evreilor) şi harapilor (arabilor).
După Legea Orală a lui Abraham, cele 12 triburi „Semite” au sistematizat „Legea” scrisă a lui Moise numită Legea Mozaică - din numele căreia se trage şi numele Religiei Mozaice. Este ştiut că încă de la începutul lor, aceste triburi numite „popor ales”(autointitulat), au numit „evrei” pe toţi ce au adoptat religia mozaică şi care nu erau şi nu au fost de origine semită. Avem exemple ca cei din Galileea şi Samaria- ce erau de origine celtică şi au adoptat în secolul 4 î. ch.  Religia Mozaică. Totodată îi aveme exemple pe hamiţii (negri) din Cornul Africii, din Somalia şi Etiopia- care se numesc la ora actuala falaşi , care au fost convertiţi la religia mozaică în vremea regelui Solomon. Şi exemplele mai pot continua cu dovezi.
După separarea messianismului (chreştinismului) de mozaism (sec. I d.ch.)şi distrugerea Ierusalimului de către împăratul Adrianus (132 – 134 d. ch.),  o mare parte a „evreilor” s-a răspândit în Imperiul Roman şi provinciile acestuia, cu scopul negoţului- mai ales zaraferie şi cămătărie. Dar cea mai mare parte a „evreilor” autohtoni în Palestina (Canaan) a rămas acolo, „suportând” diferite ocupaţii străine şi acceptând de multe ori rolul de perceptor.
Aşa s-au perindat după Imperiul Roman, Imperiul Byzantin, apoi Imperiul Arab (Baduin) în care ei au jucat rol dublu între regatele chreştine şi Imperiul Musulman, apoi Imperiul Turc-Otoman care le-a creat aşezăminte legalizate permanente.
Este ştiut că tuturor evreior originari din Palestina, care s-au răspândit în Spania, Portugalia, Italia şi „Grecia” li s-a dat numele de Şafarzi, căci cuvântul şafard era numele ebraic al Spaniei, din perioada Antică şi Medievală unde cei originari din Orientul Apropiat (Palestina) s-au refugiat în număr mare (800 000) fiind intermediari (misiţi) între arabi, mauri şi autohtonii iberi-latini convertiţi la chreştinism.
Ducând muncă „misionară” şafarzii au reuşit să convertească din Europa multe familii sărace la mozaism, care mai târziu s-au numit aşkenazi (cei albi) după numele ebraic al Germaniei, în care ei au avut „succes” misionar. Deci cei convertiţi la mozaism erau şi sunt doar coreligionarii evreilor, neavând nici o legătură etnică (naţională) şi nici măcar genetică (rasială) cu evreii. Nici măcar culturală, căci aşkenazii au adus în „credinţă” elemente noi, care erau aproape inexistente în religia mozaică „clasică”. Dar concepţia şovină şi exclusivistă a rabinilor era că toţi cei ce adoptă  Tablele lui Moise, indiferent de culoare, origine, cultură şi limbă se numesc „evrei”. Din această cauză se face mereu confuzia, între evreii originali şi coreligionari de Sinagogă.
Cel mai mare „succes” (decisiv?) a fost „munca” aşkenazilor şi şafarzilor, convertirea în Anticul Târziu şi Evul Mediu timpuriu (cca. 720 – 740 d. Ch.) al poporului (naţiei) turanico-altaic al Khazarilor, de ram (rasei) asiatico-galbenă, care au contribuit la mărirea enormă a numărului de co-religionari mozaici în plan mondial (2.400.000).
Khazarii erau originari din actualul Khazahstan zona Almatay şi au preluat în masă (cca. 2.400.000) religia mozaică (secta hasidi). Se ştie din „Cronica Khazară” scrisă în Imperiul Bizantin (secolul IX d.Ch.) şi cunoscută şi păstrată, dar…. Nedifuzată de către Muntele Athos şi de către Vatican.
După căderea Imperiului Khazar şi eşecul de a converti pe slavii nordici (ruşi) şi germanii estici (goţi) la mozaism, a urmat împrăştierea Khazarilor în Rusia, Ukraina, Polonia, Skandinavia şi Baltica (Lituania – Letonia) şi metisarea lor genetică cu slavii, germanii, celţii şi balţii, fără a-şi schimba religia şi dând nume în anul 1605 d. ch.  la Adunarea Supremă a Sinagogilor de Kahal-mozaic în loc de Sanhedrin.
Mai târziu, aceşti khazari au fost folosiţi de către conaţionalii şi corasialii lor – tătarii din Hoarda de Aur şi turcii din Selciuk şi mai târziu Imperiul Torc-Otoman ca trupe auxiliare şi perceptori bancari de taxe. În Imperiul Turc-Otoman aceşti Khazari aveau turbane galbene cu încrustarea stelei lui David.
Khazarii şi-au pierdut limba turanică (altaică) şi au adoptat după aşkenazi, idişul (est germanica) de factură gotică, fiind vecini cu goţii din Ukraina. „Dispariţia” lor a dus la răspândirea în lume a comunităţilor mozaice - Khazare, numiţi în mod eronat sau intenţionat „evreii” din est.
Cu excepţia karaimilor din Letonia-Lituania care mai sunt cca. 280.000, care mai vorbesc şi astăzi limba veche a khazarilor, toţi ceilalţi descendenţi khazari vorbesc idiş şi au numele de familie transformate în origine „germanică”.
Aderarea şi dominaţia khazarilor în religia mozaică, ca un factor determinant este evidentă mai ales azi, în „Lumea” Mozaică şi Bahaică.
Concepţia şovină şi exclusivă la doctrina Iudeo-Sionistă, cu răspândirea clanurilor bancar-economice în toată lumea, dovedeşte că şi acuzaţia de anti-semitism este total falsă. Ei, khazarii şi aşkenazii, ca element coreligionar majoritar, cu discriminarea falaşilor şi a şafarzilor (evrei originali) se dovedesc mai ales prin lichidarea fizică a arabilor-palestinieni a fi în realitate anti-semiţi şi impostori ai istoriei.
Din cei aproximativ 26.000.000 de „credincioşi” mozaici din întreaga lume, doar 2.000.000 sunt evrei originali (safarzi) şi cca. 600.000 falaşi, restul de 20.000.000 fiind 16.000.000 khazari, 4.000.000 aşkenazi (albi)  ceea ce contrazice falsele acuzaţii de anti-semitism, dar întăreşte curentul opozant anti-sionism pe bază reală.
Fără a se recunoaşte istoria adevărată şi continuitatea ideilor iudeo-sioniste, mai mult de natură economico-bancară, B.M. (Banka Mondială), F.M.I. şi mai ales O.N.U.(New-York şi Geneva), care este dominată de „lumea” iudeo-sionistă şi speculată ca presiuni de natură economico-politice, mai ales financiare de perpetuare a acestor idei de natură exclusivă şi şovină. Este necesară cunoaşterea şi difuzarea adevărului netrunchiat pentru a ne documenta corect asupra originii, realităţii, cunoaşterii „evreilor” fără a fi părtinitori şi pătimaşi.
Toate aceste lucruri sunt o realitate scrisă, dar ne difuzată, ascunsă intenţionat şi chiar măsluită a acestor elemente dominatoare, care îşi spun „Jandarmii”Lumii şi impun o linie de conduită neprincipială.

B.M.
12.10.2011                                                                                                   
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #335 : Octombrie 17, 2011, 21:03:52 »


Cateva informatii despre presedintele Poloniei decedat in "accident" :
•   a fost un anti-comunist si un EURO-SCEPTIC declarat (a amânat pe termen nelimitat perspectiva aderării la zona euro, s-a opus tratatului Uniunii Europene,
a ţinut Europa în şah, ameninţând mult timp că nu va semna Tratatul de la Lisabona, a sustinut cu fermitate pozitii ale Poloniei ce erau in defavoarea marilor puteri europene.
•   a facut din Polonia singura tara din Est care a scapat de recesiune rezistand foarte bine crizei economice (Polonia chiar a avut crestere eceonomica in aceasta perioada) http://www.zf. ro/business- international/ miracolul- polonez-continua -crestere- economica- de-1-7-5454396/
•   a vrut o Polonie INDEPENDENTA si puternica
•   a refuzat scutul anti-racheta american
•   a refuzat de curand un imprumut de la FMI
•   a fost un om credincios, un practicant si un aparator al valorior crestine catolice, sfidand deciziile CEDO privind scoaterea cricifixelor din scoli (http://www.realitat ea.net/presedint ele-poloniei- exclude-scoatere a-crucifixelor- din-scolile- publice_662622. html)

www.davidduke. com/general/ was-polish- president- murdered- in-staged- plane-crash_ 17538.html
Presedintele polonez ucis intr-un inscenat accident aviatic?
Evreii au fost supărati pentru ca preşedintele Kaczynski a avut "Anti-semiţi” în coaliţia sa de guvernământ

De James Buchanan
Criminalul numarul unu, Franklin Delano Roosevelt a spus odată: “În politică, nimic nu se întâmplă accidental. Dacă se întâmplă, puteţi paria ca a fost planificat sa aiba loc în acest fel..” Deci ce spui atunci când o bună parte a unui guvern european este ştearsa într-un singur accident de avion?
Zborurile comerciale aterizeaza pe vreme rea tot timpul. Mii de avioane aterizeaza peste tot în lume în condiţii de siguranţă în condiţii de vizibilitate redusă, dar acest avion cu preşedintele polonez şi mai multi înalţi oficiali polonezi se loveste de pământ. Fiţi foarte suspicioşi faţă de mass-media care încearcă să dea vina pe starea vremii sau pe pilot.
Vă amintiţi de Secretarul de Comerţ al lui Bill Clinton, Ron Brown? El a fost investigat pentru fraudă in finanţarea campaniei. El a murit într-un accident de avion extrem de convenabil lângă aeroportul din Dubrovnik la scurt timp după ce Clinton ameninţase că nu se va duce la fund pentru acele acuzatii de fraudă singur. S-a suspectat că un fals semnal al unui far de aterizare a fost pus pe unele dealuri din apropiere, provocând prabusirea Air Force 2 pe aceste dealuri pe timp cu vizibilitate redusă. O prezentare detaliată a circumstanţelor suspecte care înconjură moartea lui Ron Brown poate fi citita aici.
Ori de câte ori politicienii mor “accidental”, este bine sa studiezi pentru a vedea dacă politicienii decedati au facut ceva care i-ar fi putut înfuria pe evrei sau Noua Ordine Mondială, care în Europa se prezintă sub forma Uniunii Europene (UE), ale cărei principale obiective includ forţarea tuturor naţiunilor europene aflate sub controlul său să aibă o monedă unică şi permiterea afluxului nelimitat de imigranti din Lumea a Treia.
Darile de seama despre siguranţa avionului Tupolev-154 au fost cercetate, dar aproape toate accidentele au avut loc cu avioane apartinand companiilor aeriene din Lumea a Treia sau in regiuni îndepărtate ale Siberiei. Prima pierdere a unui avion Tu-154 operat de către Polonia a fost cel in care preşedintele polonez şi o bună parte din guvernul polonez s-au aflat. Acest TU-154 este acelaşi avion care a suferit o inspecţia majoră şi modernizare în decembrie 2009.
Un articol nota “Într-unul din acele rare momente de unitate, Banca Naţională a Poloniei şi guvernul polonez au convenit asupra necesităţii de a slăbi zlotul polonez, care în ultimele săptămâni, şi-a revenit aproape de puterea din pre-criză. Tăria monedei este vazuta acum ca o posibilă ameninţare la redresare economică. După mai multe intervenţii verbale in ultimele zile, banca centrală a intervenit cu bani reali vineri, pentru prima dată în mai mult de un deceniu. Banca a facut acest lucru ca urmare a avertismentelor sale, de joi, cand a spus că este ” tehnologic şi psihologic “pregătita să intre pe piaţa valutară pentru a preveni ” consolidarea excesivă a zlotului polonez. ” Oficiali ai Guvernului, de asemenea, au declarat la începutul săptămânii trecute că “zlotul puternic” este dăunător creşterii economice şi, după intervenţia de vineri, au declarat că au sprijinit deplin mutarea băncii centrale. In mişcarea pentru a slăbi zlotul polonez, conducerea Poloniei a plasat interesele poporului din Polonia înaintea intereselor colectivului european cunoscut sub numele de Uniunea Europeană. Apoi, a doua zi, preşedintele Poloniei moare într-un accident de avion, împreună cu numeroşi alţi lideri de top, inclusiv presedintele Bancii Nationale. “
Excursia la Smolensk era pentru a onora memoria prizonierilor de război polonezi ucişi de comunişti în timpul celui de al doilea Război Mondial. Evreii nu acepta nici o ” concurenţă ” la Holocaustul lor. Evreii vor să pretinda că sunt victime finale ale lumii şi ca ei merita simpatia veşnică a lumii, care include invariabil o interdicţie cu privire la orice critica cu privire la evrei sau Israel . Kaczynski nu a adus in prim-plan doar o crimă în masă facuta de către comunişti; el a pus in lumina reflectoarelor o crimă în masă facuta de evreii comunişti. Evreii au jucat un rol cheie în comunism şi evreii au fost adesea comisarii care au impuscat disidenţii fara apărare şi prizonierii de război. Preşedintele Kaczynski a promis ca-i va urmări pe ucigaşii comunisti, care au ucis polonezi in timpul lungii ocupatii comuniste. Mulţi dintre acei criminali de război au fost evrei, dintre care unii încă trăiesc în Israel sau in Statele Unite.
Curios, prim-ministrul polonez (în exil), în 1943 a fost ucis într-un suspect accident de avion dupa ce a aflat de uciderea comunista în masă de la Katyn şi a început sa nasca îngrijorari in privinta faptului că ameninţa alianţa dintre comunişti şi capitalişti. Între timp, trupele poloneze au luptat pe frontul de Vest pentru Aliaţi. Naţiunea din Polonia a fost complet vânduta de către FDR( Franklin D. Roosevelt) şi Churchill la Yalta catre o nedeterminata ocupaţie a aceloraşi comunişti, care ucisesera in masa prizonierii polonezi.
Un articol din Jewish Telegraph spune”Evreii amestecati in [alegerea] noului lider polonez. Noul preşedinte al Poloniei a fost ales cu sprijinul suporterilor anti-semiti Dar nu toţi oficialii polonezi evrei cred ca Lech Kaczynski, care se va instala în decembrie, ar trebui să fie criticat datorita tovarasilor sai extremisti, având în vedere în special palmaresul său in problemele evreieşti. Kaczynski, fostul primar al Varşoviei, a fost ales luna trecuta pentru a-l înlocui pe preşedintele Aleksander Kwasniewski. Impiedicat să candideze din nou în Polonia datorita legii electorale, Kwasniewski este po****r evreilor din interiorul şi din afara Poloniei. Viitorul preşedinte, de religie catolica şi orientat spre Partidul Dreptatii, va conduce Polonia în coaliţie cu doua partide extremiste, [ partidul]Auto- Apărării şi Liga Familiilor Poloneze, ” ai căror membri si-au exprimat frecvent sentimentele lor anti-semite”, conform Institutului Stephen Roth din cadrul Universitatii din Tel Aviv, care monitorizează atitudinile din întreaga lume faţă de evrei . “
...
 A facut o gresala de neiertat pentru Elitita NWO (noua Ordine Mondiala)Apregatit din timp Polonia pentru evitarea crizei.Polonia n-a avut de suferit din cauza rizei.A avut crestere economica pe toata periada di 2008 pina in prezent.La fel ca si Turcia.Pentru asta a fost asasinat.A fost un mare patriot si nationalist.Nici un presedinte sau conducator de stat important din UE n-a venit lainmormintarea sa.   


Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #337 : Octombrie 18, 2011, 18:24:20 »

Tradatorii interesului national

 // 30 Martie 2011 // O tara furata, Romania azi


 
O consecinta ticaloasa a crizei ca doctrina politica a alesilor poporului roman : “sacrificarea a ceea ce a mai ramas din economia autohtona pentru salvarea bancilor straine”

In zilele din urma, cel mai recent laureat al Premiului Nobel pentru economie, americanul Paul Krugman, a avertizat , printr-un articol publicat in “New York Times”, asupra iresponsabilitatii si cinismului politicilor care pedepsesc economiile nationale pentru salvarea bancilor.
 
In cazul Romaniei, bancile care urmeaza a fi salvate prin austeritatea politicilor economico-sociale nici nu sunt macar romanesti, dupa cum si axa economiei nationale apartine capitalului strain. In pofida acestei realitati, ceea ce a mai ramas din economia autohtona urmeaza a suporta, sub sanctiunea falimentului si colapsului, pretul salvarii bancilor si investitiilor straine.
 
Ce au adus bancile straine romanilor?
 
Incurajarea consumului bazat pe importuri, cu efect imediat asupra restrangerii drastice a activitatilor productive si cresterea exponentiala a gradului de indatorare bancara a populatiei. Bancile au obtinut, in timp record, profituri enorme, de-a dreptul imorale, pe seama unor dobanzi exagerate si a comisioanelor ascunse in clauze contractuale impuse unilateral, intotdeauna in defavoarea clientilor.
 
Comportamentul bancilor se dovedeste permament insultator, lipsit de respect si umilitor, prin obligarea clientilor sa accepte contracte fara nici un fel de negociere si in absenta unui minim de informatii asupra drepturilor si obligatiilor ce decurg din incheierea contractelor. Contracte redactate in termenii echivoci ai limbajului dublu, deci interpretabile si, pe deasupra, cu clauze absolut arbitrare care permit bancilor modificarea unilaterala, fara nici-o notificare prealabila a clauzelor.
 
Asemenea politici bancare anuleaza nu numai esenta raporturilor contractual civile, bazate pe echilibrul drepturilor si obligatiilor partilor, ci contravin pana si fundamentelor societatii democratice, in care bancile isi impun propria dictatura, conditionand, in acest fel, functionarea regimurilor politice dupa aceleasi reguli nedemocratice.
 
Inlocuirea dictaturii ideologiilor politice cu dictatura ideologiei financiare emanate dintr-un centru suprastatal, poate semnifica instaurarea totalitarismului la scara planetara. In fata unei astfel de amenintari implacabile, avem responsabilitatea de a ne indoi daca inaltele autoritati ale statului, care isi fac un merit din negocierea acordurilor de imprumuturi externe, au negociat cu realitatea. Avem si mai serioase indoieli ca numitele autoritati au avut in vedere politici economice proromanesti, bazate pe propriile resurse umane si naturale.
 
Argumentele indoielilor noastre le aducem din istoria economica a Romaniei.
 
Nu cu mult timp in urma, chiar in momentele negocierilor cu Fondul Monetar International, la Academia de Studii Economice se lansa excelentul volum de scrieri economice “Spre un nou medievalism economic” al filosofului si eticianului Mircea Vulcanescu, fost Secretar de Stat la Finante in perioada interbelica si a Marii Crize Economice Mondiale.
 
Citind scrierile economice ale lui Mircea Vulcanescu, nu poti sa nu fii socat de extraordinara lor actualitate. Orice lector obiectiv constata ca, in ceea ce priveste Romania, nu s-a produs nici-o schimbare a comportamentelor si reactiilor economice. Dimpotriva, matricea perioadei razboiului rece, stagnarea si regresele din ultimele doua decenii ale democratiei de tranzitie ne-au indepartat si mai mult de comportamentul si reactiile economice occidentale, iar manifestarile clasei politice au ramas, in continuare, egoiste si balcanice.
 
Pentru Romania, o tara fara o deplina identitate si autosuficienta economica, toate contextele si conjuncturile internationale pot fi amenintatoare, in pofida aderarii la N.A.T.O. si a integrarii in Uniunea Europeana.
 
Ce ne arata diagnoza resurselor naturale ale Romaniei?
 
Potentialul agrar al tarii s-a prabusit, iar industria petrolului si a gazelor este aproape de epuizare.
 
Apele minerale, padurile cu fructele, flora si fauna lor, lacurile, marea si plajele sunt risipite in tot felul de concesiuni care mai de care mai paguboase.
 
Tara odinioara “eminamente agricola” importa produse alimentare pentru traiul zilnic, tara bogat oranduita si slavita in cantarile lui Alecu Russo isi vinde resursele strategice pe redevente simbolice, iar industria autohtona, atat cat a mai ramas este pedepsita sa suporte costurile guvernarilor populiste si, pe cale de consecinta, profund ineficiente economic.
 
Alocatii de miliarde din partea Uniunii Europene sunt amenintate cu suspendarea din cauza unei criminale lipse de preocupare, a incompetentei si incapacitatii de investire in proiecte viabile.
 
Si, totusi, cine si cum face ca Romania sa supravietuiasca ?
 
Lubrifiantul care misca scrasnind angrenajele societatii este unul foarte toxic : coruptia! Ea nu a fost si nu va fi starpita, fiindca in lipsa ei nimic nu mai poate functiona in Romania.
 
Credem ca si chiar numai exemplul ce urmeaza este suficient doveditor: Intreprinzatori onesti, care si-au indeplinit obligatiile contractuale cu statul ori cu administratiile locale sunt in blocaj de plata a prestatiilor, de aproape un an, desi au existat finantari deschise. Cauza ? Neaceptarea unor intermediari, chipurile de urgentare a formalitatilor de plata, care sa incaseze comisioane , unele impuse peste cota profitului, ceea ce nu poate fi decat o practica mafiota de impingere in faliment a necotizantilor la asa zisele “pusculitele de partid” ale mafiei politice transpartinice. Eminentele fiscalitatii si finantelor se fac ca nu inteleg ca acesti intreprinzatori au achitat cu anticipatie multe milioane de euro T.V.A., impozit pe profit, contributiile de asigurari sociale si alte dari numai pe baza documentelor fiscale, fara sa li se plateasca un cent! Acesti intreprinzatori au deschis linii de creditare pentru finantarea lucrarilor contractate, garantand cu mjloacele fixe ale companiilor ori cu bunuri personale. Unii isi dimimueaza drastic lichiditatile pentru achitarea ratelor imprumuturilor, deoarece diferentele negative de curs valutar le transforma castigurile neincasate in pierderi certe.
 
Datoriile interne ale statului si administratiilor locale imping la dezastru intreprinzatorii care au jucat cinstit pe o piata controlata de coruptia politico-administrativa.
 
Timona navei Romania este pe mainile unor piloti care fara lubrifiantul coruptiei nu pot citi busola. Ori, coruptia pentru busola unei tari, este ca “fierul rau” care da peste cap acul magnetic si bulverseaza punctele cardinale pe harta politicii mondiale.
 
Ne indreptam, condusi cu o seninatate iresponsabila, catre o mare drama social-economica. Romania va avea de restituit cel mai mare imprumut din istoria sa.
 
Rambursarea datoriilor externe in anii`80 a fost posibila cu pretul unor sacrificii greu suportabile si numai in conditiile unui dirigism etatist absolut , prin coordonarea si monopolizarea comertului exterior de catre cateva firme de stat si societati mixte militarizate si integrate Departamentului Securitatii Statului. Toate celelalte structuri ale Ministerului de Interne aveau, la randul lor, misiuni neechivoce de “politie a comertului exterior”.
 
Ce industrii autohtone vor putea fi dezvoltate, pe ce piete si cu ce produse si servicii se va putea accede, de unde se vor obtine resursele rambursarii creditelor externe?! Este aceasta o preocupare a guvernului actual? Nici vorba! Va fi povara guvernelor si generatiei urmatoare. Ce fel de gandire si politica economica este aceasta?! Cine conduce Romania, o clasa politica sau rentierii politicii?!
 
Independenta politica si suveranitatea nationala ale Romaniei chiar nu trebuie sa oblige la un minim de autarhie economica, atat doar cat sa ne permita supravietuirea “prin noi insine” si nu pe seama sperantelor iluzorii in generozitatea mult prea scumpa din partea altora? Asta mai cu seama ca nici altii nu stau pe roze, de vreme ce si in interiorul Uniunii Europene fiecare isi asigura, mai intai, propriul viitor. Rudele mai la urma si in ordinea unor preferinte in care rarisim ne regasim.
 
Viitorul Romaniei nu se poate asigura fara o proiectie luminata de a cultura economica superioara, legata si de traditiile economice conservate de autarhismul taranesc arhaic, prin care poporul a dainuit in toate vremurile de mare restriste. Un asemenea viitor se cladeste numai pe un prezent obtinut prin transformari economice de esenta.
 
In articolul “Carteluri, politica liberala si dictatura economica”, Mircea Vulcanescu demasca traditia liberala a chivernisirii pe seama afacerilor cu statul, a tepelor trase bugetului public spre satisfacerea nesatioaselor buzunare ale clientelei politice. Aceasta traditie a liberalismului levantino-fanariot a fost reeditata in legislatura precedenta, cand, pe seama a tot felul de afaceri laturalnice, politici fiscale, concesionari si privatizari dubioase, de la o posta mirositoare a tradare prin subminare economica si politica a statului, in coniventa cu inamici ai propasirii si bunastarii Romaniei si a cetatenilor ei, bugetul a fost puternic dezechilibrat si tara pusa pe butuci.
 
Concluzia si previziunea in legatura cu efectele pe termen mediu si lung ale nesabuintei care tine loc de ratiune in administrarea treburilor tarii, pe care o anticipam, este aceea ca, daca nu eradicam iresponsabilitatea, incompetenta si coruptia politico-administrativa, riscam ca, la judecata istoriei, clasa noastra politica sa fie acuzata de o politica nedemna, a tradarii nationale prin incalcarea juramantului de credinta depus in calitate de alesi ai natiunii.
 
Gen (r) Aurel Rogojan
 
Articol preluat de la http://victor-roncea.blogspot.com
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #338 : Octombrie 19, 2011, 04:16:22 »


 " [Educaţia şi Informaţia
rezolvă Ecuaţia


Educaţia Individului într-un Spirit Civic Autentic şi în Plan Informaţional pot crea în Societate o Forţă suficient de Puternică care să Ajute la o Schimbare Fundamentală în Bine.

Sită Deasă
"

/color]
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #339 : Octombrie 19, 2011, 16:03:05 »

In filmuletul in care se vede clar cum basescu loveste un copil,justitia interlopa ii da cistig de cauza .Nu numai ca loveste acel copil.dar basescu LOVESTE INTREAGA ROMANIE,loveste tara asa de rau ,ca nu se va mai putea ridica vreodata...
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #340 : Octombrie 19, 2011, 20:47:45 »

De la SUPRAVEGHERE la PREDICTIE si CONTROLPentru că România a trecut în acest an de la faza totalitarismului de discurs, proiectat în viitor, la implementarea dictaturii de facto, cred că este util să se revină la câteva teme de discuţie pe care mediul ortodox le-a întors, cu mai mult sau mai putin discernământ, pe toate feţele. Printre altele, s-a vorbit mult despre mijloacele de supraveghere ale populaţiei, prezentându-se ultimele inovaţii tehnologice ca fiind un pas în plus spre acea societate totalitară, care guvernează pe cale coercitivă fiecare aspect al vieţii noastre. Şi ele sunt într-adevăr mijloace tot mai intruzive prin care se colectează date din ce în ce mai intime despre noi şi despre apropiaţii noştri. Dar, mergând mai departe de discursul teoretic, al „ce se poate face cu..”, să vedem ce însemnă pentru România „supravegherea populaţiei”.
 
Orice informaţie stocată de stat, entităţi ale statului ori entităţi de drept privat care colaborează cu statul, reprezintă o supraveghere, în măsura în care cineva este interesat să prelucreze o astfel de informaţie. Datele astfel stocate pot fi folosite, în funcţie de împrejurări, atât în beneficiul cât şi în detrimentul cetăţenilor. De multe ori, în articolele care apar pe internet se face referire la sistemul informatic de supraveghere a populaţiei, ca entitate generică, atribuindu-i-se un număr semnificativ de atribuţii ori posibilităţi de intervenţie directă în viaţa noastră. În principiu, acest sistem este identificat ca fiind Sistemului Informatic National de Semnalari (participarea Romaniei la Sistemul de Informatii Schengen aici), Sistemul electronic naţional (aici), Infrastructutra comună de comunicaţii electronice ale statului (aici), viitorul SUNA şi DND (aici), baza de date DEPEABD, baza informatică de date a SRI ( fostul Centru de Informatică şi Documentare – înfiinţat prin Ordinul Ministrului de Interne nr. 001050 din 25 mai 1977, care implementa un sistem computerizat de evidenţă a informaţiilor operative iniţiat de colonelul Pavel Costandache în anul 1972, deci acum 40 de ani), etc etc.
 
Este suficientă o căutare pe google după cuvintele sistemul informatic naţional, pentru a observa că în România, practic, nu a rămas nici o instituţie care să nu fi implementat o bază de date electronică, ceea ce e oarecum normal, dacă e să primim fără rezerme tezele determinismului tehnologic. De ce atunci, continuăm să ne întrebăm „ce se poate face” când toate aspectele existenţei noastre zilnice sunt documentate de sisteme informatice de evidenţă? Poate pentru că, în tratarea acestui subiect, aşteptăm să fim informaţi despre existenţa unui super computer, unei Fiare româneşti, care să aibă mijloace informaice de a reglementa/controla aspecte intime ale existenţei noastre.
 
Vă întreb însă, de ce ar dori cineva să vină pe nesimţite după o persoană care de abia se ţine pe picioare şi să-i pună piedică, când este foarte uşor să-l facă să credă că drumul său trece printr-un povârniş abrupt. Prin această cheie alegorică trebuie privit interesul conducătorilor noştri, cărora le sunt cu mult mai puţin importante acţiunile noastre zilnice decât prelucrarea lor la nivel statistic. Ceea ce evidenţa informatizată oferă însă, faţă de alte măsuri anacronice de evidenţă, este o prelucrare în detaliu a nişelor de populaţie după o sumă de criterii de foarte mare interes. Astfel, pe cale de interpretare, pot fi dezvoltaţi algoritmi de predicţie sociologică, prin care se pot determina linii de conduită detaliate pentru indivizi dar şi pentru grupurile sociale din care fac parte (familie, cerc restrâns/extins de prieteni, bloc de locuinţe în care avem reşedinţă, cartier, grup profesional restrâns/extins, persoane unite de aceleaşi interese, care au aceleaşi hobby-uri, aceleaşi preocupări, care au acelaşi tipar/program zilnic, et etc etc). Problema noastră nu mai e demult doar modul de supraveghere.

Zilnic sunt colectate despre noi mult mai multe informaţii decât pot fi procesate. Capacitatea tehnologică de care ne temem, nu se referă doar la modul în care acest sistem de colectare va interveni în viaţa fiecăruia, ci la un nivel superior de gestiune şi prelucrare a datelor statistice, în timp real, care să asigure predicţii detaliate privind reacţiile populaţiei la anumite măsuri/evenimente. Dar capacitatea tehnologică propriu zisă nu este folosită pentru aceste operaţiuni, ci strict pentru indexarea informaţiilor în dreptul fiecărui C.N.P. în parte. Necesitatea unui „supercomputer” este aşadar secundară. Efortul tehnologic se referă strict la asocierea tuturor informaţiilor disponibile despre un anumit subiect/individ, pornind de la localizare şi intercaţiunea cu alţi indivizi/entităţi publice, în acest sens orice efort de imaginaţie poate fi util: consumul de energie termică/electrică a domiciliului comun, cheltuieli curente, tipar zilnic, medicamente achiziţionate etc etc. Informaţia este păstrată de instituţiile/entităţile care o colectează, tot acestea o actualizează după protocoale interne şi este suficient să existe acces (chiar intermitent) la aceste baze de date. Ceea ce se realizează în zilele noastre sunt algoritmii sociologici care folosesc aceste informaţii colectate.
 
Ca să înţelegem la ce anume de referim ar trebui să ne imaginăm nişte formule matematice complexe, iar predicţia în sine este reprezentată de rezultatul calculului matematic. Resursele informatice pentru aceste calcule sunt nesemnificative (pentru stat), indiferent de numărul subiecţilor introduşi în calcul. Comparaţia ideală se referă la programul excel, care îşi ia anumite elemente din anumite căsuţe, urmând a realiza calculul şi a-l prezenta într-o altă căsuţă. Având algoritmul determinat, aceste calcule pot fi realizate pe orice P.C. personal, fiind în fapt un soi de fişier log, generat prin accesul la anumite informaţii care sunt stocate pe servere securizate. Drept urmare nu sunt necesare platforme informatice în genul celor prezentate în filme gen Minority Report, ceva care să ne ia ochii, ceva care să funcţioneze fără greşeală. Cei care au acces la baze de date ale statului român ştiu mai bine câte probleme sunt pentru fiecare organism în parte, ideea de bază fiind că sunt muuuult mai departe de ceea ce suntem noi condiţionaţi să aşteptăm să fie implementat pentru a considera că s-a definitivat supravegherea Big Brother. Ori nu e nevoie de aşa ceva, repet, informaţiile colectate de stat sau de terţi, la care există acces, sunt cu mult peste posibilităţile actuale de gestiune, interpretare şi predicţie a statului.
 
Instrumentul ideal de control pentru aceste formule sociologice este… chestionarul de recensământ 2011. Acesta va fi scanat iar, dacă îmi permiteţi, informaţia va fi prelucrată exact în modul în care sunt corectate lucrările de răspuns ale studenţilor care dau examene cu teste grilă şi ulterior asociate fiecărui C.N.P. în parte.

Supravegherea individului are la bază două principii: rutina şi excepţia de la rutină şi dihotomia informare/iniţiativă. Mijlocul de protecţie/eludare este internalizarea scopului şi externalizarea echivocului, însemnând că cineva se va comporta în aşa fel încât comportamentul său va putea fi interpretat în cât mai multe sensuri. „Autorităţile” însă sunt interesate ca acest echivoc al rutinei zilnice, lunare etc. să fie redus la maxim şi din acest motiv, este de aşteptat ca pe viitor, odată ce elaborarea din ce în ce mai specifică a formulelor de predicţie sociologică va coborî cu mai multă siguranţă spre individ, ca entitate ut singuli, cred că este de aşteptat ca recensăminte mai mult sau mai puţin „naţionale”, să se înmulţească şi mai mult de atât, chestionarele să fie din ce în ce mai intruzive/intime… (UTZU)
 
sursa: razbointrucuvant.ro
Memorat
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #342 : Octombrie 20, 2011, 08:00:55 »

Halucinanta incompetenţă şi trădare a clasei politice româneşti. Dezvăluiri (video)


Conform estimărilor specialiştilor, Imperiul Roman a jefuit teritoriul acestei ţări de 500 de tone de aur, Imperiul Austro-Ungar  a jefuit România de alte 800 de tone de aur iar în ultimii 20 de ani, o clasă politică incompetentă şi ticăloasă, o clasă politică subordonată intereselor ocultei mondiale, pune la dispoziţia firmelor străine, spre exploatare, zăcăminte de aur estimate la o valoare cuprinsă între 50 şi 100 de MILIARDE de dolari, cu mult peste datoria externă a României!!!Cum e posibil ca Statul Român să nu găsească resurse pentru a exploata în propriul nostru interes această imensă bogăţie?! Cum e posibil ca Statul Român să declare această industrie neprofitabilă şi să o închidă, să spună că resursele de aur sunt epuizate în condiţiile în care astăzi, specialiştii declară că în România există cel puţin 8 zăcăminte de aur de talie mare? Nu mai vorbim despre zăcămintele de argint sau alte minereuri extrem de valoroase.


Vi se pare că este o întâmplare că un număr important de firme străine au licenţă de prospectare chiar în zonele miniere declarate neprofitabile şi EPUIZATE DE AUR?! Că aceste firme deţin drepturi de exploatare şi că astăzi, în România, Statul Român nu mai are nicio exploatare proprie?!


Vă întrebaţi cum s-a ajuns aici? Iată un exemplu halucinant: mina auriferă Certej a fost închisă din cauza... UNEI SUPRAPRODUCŢII DE AUR!!! Da, aţi citit bine. Mina s-a închis pentru că producea prea mult aur iar Banca Naţională a României a refuzat în anul 2000 să mai cumpere aur din producţia internă LA RECOMANDAREA Băncii Central Europene, după cum a explicat consilierul BNR Horia Ozarchevici... Această decizie a BNR a făcut ca mina să intre în faliment deoarece nu putea vinde aurul în afara ţării!!!


Oameni buni, se vede de la o poştă că situaţia actuală este o combinaţie incalificabilă de incompetenţă şi trădare, că a existat şi există în continuare un plan extern de distrugere şi falimentare a României prin complicitatea unor politicienil români, mulţi dintre ei urmaşi ai nomenclaturiştilor bolşevici care şi-au schimbat numele ca să îi credem de naţionalitate română!


Mai multe dezvăluiri despre blestemul aurului românesc puteţi vedea în filmuleţul de mai jos.


Ce putem face pentru a avea o Românie a noastră, a celor care ne pasă?
 
În opinia mea, soluţia nu este de a ieşi în stradă şi de a le da în cap celor care ne conduc. În locul lor vor veni alţii la fel de lipsiţi de demnitate şi suflet. Soluţia este ca fiecare să îşi facă o misiune de suflet şi de patriotism şi să îi trezească la realitate pe cei din jurul lor – rude, prieteni, colegi de serviciu; şi nu numai în această problemă ci în toate celelalte. Soluţia este să determinăm o revoluţie la nivelul conştiinţei. Fără aceasta, orice revoluţie pe care ar iniţia-o cineva în stradă va aduce alţi nemernici şi profitori acolo sus. Trebuie să ne unim în acţiuni comune care să aibă ca scop repunerea în matrice a adevăratelor valori morale şi etice; este necesar să aducem frumosul, binele şi armonia în locul manelelor şi a „ştirilor de la ora 5”...


Pentru a nu deveni sclavi ai Noii Ordini Mondiale, nu mai putem rămâne nepăsători şi neutri, nu mai putem aştepta ca alţii să scoată pentru noi castanele din foc. Vremurile pe care le trăim nu ne mai permit să lăsăm pe mâine ceea ce trebuia să facem de ieri.


Gândeşte-te, cititorule, că eşti responsabil pentru familia ta, pentru prietenii tăi şi pentru această ţară minunată şi asumă-ţi rolul unui român adevărat. Aminteşte-ţi de Burebista şi Decebal, de Ştefan cel Mare şi Mihai Viteazul şi fi-le un demn urmaş!


Nu uita că nu vei duce cu tine în viaţa de dincolo maşini, case, diplome, carieră, prestigiu şi alte lucruri de acest fel. Dacă după pragul morţii mai este ceva (şi eu sunt sigur de asta), ceea ce va conta în această trecere va fi căt de mult ai iubit, cât de mult ai dăruit, cât de mult ai fost capabil să te sacrifici pentru alţii, câtă lumină ai răspândit în jurul tău.

Vezi si articolul: "Romania versus talharii moralisti ai planetei"


Daniel Roxin
Memorat
 • mercurie2
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4358
 • Vezi Profilul
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #343 : Octombrie 21, 2011, 12:47:19 »

In legatura cu CNSAS ! Eu am cautat dosarul tatalui meu si al meu, insa n-au fost de gasit..Am primit urmatorul raspuns:

In temeiul art.1 alin,1 din Legea nr. 187/1999, cu modificarile si completarile ulterioare, urmare a cererii dumneavoastra , inregistrata la CNSAS cu nr.P.../07 din 14.03.2007, precum si revenirii din 23.06.2007, va aducem la cunostinta ca, in urma verificarilor efectuate pana acum in evidentele provenite de la fostele organe de securitate, aflate in custodia Serviciului de Informatii Externe si Serviciul Istoric al Armatei, precum si in cele care ne-au parvenit de la Servicuiul Roman de Informatii, nu s-au identificat nici un dosar intocmit de fosta securitate pe numele dumneavoastra. Aceasta cerere ramana in atentia noastra si va vom informa daca vor fi identificate documente pe numele dumneavoastra , dat fiind faptul ca verificarile vor continua.

Cu stima
VICEPRESEDINTE,
CONF.UNIV.DR. lADISLAU-aNTONIU CSENDES

Voi ce-ati primit ?

Memorat

DATA VIITOARE VOTATI NATIONALISTI CRESTINI, CACI ACESTIA NU TRADEAZA SI NU FURA ! PANA NU ESTE PREA TARZIU, CACI ALTFEL SE PUSTIESTE ROMANIA SI VIN ALTII IN LOCUL NOSTRU !
Răspuns: TREBUIE SĂ ŞTIM
« Răspunde #344 : Octombrie 21, 2011, 19:38:04 »

Lumea in pragul celui de-al III-lea Razboi Mondial?

 // 21 Octombrie 2011 // Pareri si pozitii publice, Romania azi

China avertizează Rusia că americanii pregătesc un “mare eveniment” în 2012
 
Un nou raport şocant al Serviciului Federal de Securitate rus (FSB), privind întâlnirea premierului Putin de săptămâna trecută, cu unul din liderii militari de top ai Chinei, avertizează că Statele Unite şi aliaţii săi occidentali sunt în “pregătire activă” pentru declanşarea unei serii de evenimente catastrofale în cursul anului următor, destinate să arunce lumea în haos, sperând prin aceasta să restaureze ordinea economică şi socială pe planetă.
 

Sigla FSB
 
Conform acestui raport FSB, Ministerul Chinez al Securităţii Statului (MSS) a primit elementele acestui complot masiv de la un fost mercenar „Blackwater” numit Bryan Underwood, care a lucrat ca agent de securitate la un consulat american din China şi care a crezut că oferind aceste informaţii Chinei şi Rusiei ar putea ajuta la evitarea unei “apocalipse”.
 
Underwood a fost ulterior arestat de către Biroul Federal de Investigaţii american (FBI), care a declarat în raportul arestării lui că: “Potrivit rechizitoriului subsecvent, între 1 martie 2011 şi 05 august 2011, Underwood, cu bună ştiinţă şi în mod ilegal, a încercat să transmită fotografii şi alte informaţii referitoare la apărarea naţională unor reprezentanţi ai Republicii Populare Chineze (RPC), cu intenţia şi motivul de a crede că aceste materiale ar putea fi folosite în prejudiciul Statelor Unite şi în avantajul unei naţiuni străine.”
 

Sigla FBI
 
Surse chineze de informaţii menţionate în acest raport par să verifice temerile lui Underwood prin observaţia că peste 1.000 de documente şi fotografii top-secrete din SUA, obţinute de acestea, arată un guvern american “sub asediu” din cauza multiplelor ameninţări, de care acesta se teme că se vor răspândi, provocând declanşarea unui “haos fără precedent” după care “ordinea normală” nu va mai putea fi restabilită niciodată.
 
Aceste temeri ale SUA faţă de un “haos fără precedent”, par a fi bine fondate, având în vedere că protestele masive ce se răspândesc în jurul lumii, ca urmare a prăbişirii economice globale, au lovit America cu peste 700 de arestări raportate duminică în New York şi tulburări răspândindu-se în continuare acum pe întreg teritoriul Statelor Unite.
 
Chiar mai rău, acest raport arată faptul că guvernul Statelor Unite este, de asemenea, “îngrozit” de noi rapoarte care descriu “pierderea fără precedent” a stratului de ozon protector al Pământului deasupra regiunii arctice, care nu prezintă semne de atenuare şi este în continuare de aşteptat să provoace cataclisme climatice chiar mai grave, într-o lume care abia îşi mai poate susţine echilibrul în urma catastrofelor naturale istorice pe care le-a experimentat deja în acest an şi care sunt cele mai costisitoare din istorie.
 
În vreme ce o revoluţie populară a ajuns acum pe ţărmurile americane, ca urmare a “apocalipsei financiare globale” de neoprit, care va face să dispară economiile a milioane de oameni, şi în timp ce ecosistemele lumii noastre sunt de asemenea în curs de schimbări masive, acest raport detaliază un complot insidios al guvernului SUA de “gestiune şi control” a acestor multe dezastre, prin care el şi aliaţii săi sunt faţă în faţă cu adoptarea unui “genocid în masă”, folosit ca mijloc de susţinere a supravieţuirii lor.
 
De fapt, unul din documentele cele mai terifiante oferite de Underwood serviciului MSS al Chinei conţine detalii despre modul în care Agenţia Centrală de Informaţii (CIA), prin intermediul reţelei teroriste Haqqani din Pakistan, a lansat un bio-atac fără precedent folosind virusul „febrei Dengue” pe care americanii plănuiesc să îl “modifice” şi apoi să îl lanseze asupra propriei populaţii.
 

Sigla CIA
 
În primăvara şi vara anului 1981, Cuba a cunoscut o epidemie severă de febră hemoragică Dengue. Între lunile mai şi octombrie 1981, naţiunea din insulă a înregistrat 158 ​​de decese legate de febra Dengue, cu aproximativ 75.000 de cazuri de infecţii raportate.
 
La apogeul epidemiei, peste 10.000 de oameni (pe zi) au fost găsiţi infectaţi şi 116.150 au fost spitalizaţi. În acelaşi timp, în timpul epidemiei din 1981, se crede că au fost efectuate împotriva insulei atacuri biologice sub acoperire asupra rezidenţilor din Cuba şi culturilor agricole, de către agenţi CIA şi raiduri aeriene militare.
 
Deosebit de dăunătoare pentru naţiune a fost şi o epidemie gravă de gripă porcină, pe care Fidel Castro o atribuie CIA. Cercetătorul american William H. Schaap, editor al revistei „Covert Action”, susţine că epidemia de febră Dengue din Cuba a fost rezultatul activităţilor CIA.
 
În 1982, mass-media sovietice de atunci au raportat faptul că CIA a trimis agenţi operativi în Afganistan din Pakistan pentru a lansa o epidemie de febră Dengue. Sovieticii de atunci au susţinut că agenţii CIA s-au prezentat în calitate de activişti în lupta contra malariei, dar, în realitate, au răspândit ţânţari infectaţi cu febră Dengue. CIA a negat acuzaţiile. În 1985 şi 1986, autorităţile din Nicaragua au acuzat CIA că au creat un focar de febră Dengue masiv care a infectat mii de persoane în această ţară.
 

Iritatie produsa de virusul febrei hemoragice Dengue
 
Pentru oricine pune la îndoială cruzimea Statelor Unite, trebuie doar să se uite la evenimentele de săptămâna trecută, când s-a văzut, pentru prima dată în istoria lor, cum preşedintele a dispus asasinarea a doi cetăţeni americani, fără dovezi sau proces. Numai “dovezile secrete”, pe care guvernul american a spus că le-a avut, dar nu doreşte să le dezvăluie, au fost folosite pentru a justifica aceste crime susţinute de stat, o acţiune despre care candidatul la preşedinţia SUA, Ron Paul a avertizat ieri că poate fi o infracţiune pasibilă de pedeapsă.
 
Este, de asemenea, demn de remarcat faptul că în acest moment Statele Unite, măreţe odată, au coborât atât de mult în abisul tiraniei încât au toată puterea din lume, dar au eliminat procesele pentru acei cetăţeni condamnaţi pentru crime şi, în conformitate cu Baroul Avocaţilor din New York, au înfiinţat un sistem de gulag care, în afară de faptul că reţine mai mulţi prizonieri decât orice altă naţiune din lume, torturează în prezent peste 80.000 dintre ei, încălcând flagrant toate legile internaţionale şi umanitare, fapt pentru care astăzi, peste 12.000 de prizonieri din SUA se află în greva foamei, în semn de protest împotriva abuzului la care sunt supuşi.
 

Detinut maltratat in centrul de detentie american Guantanamo
 
Mai exact, “evenimentele catastrofice”, dezvăluite serviciului secret chinez MSS de către Underwood, planurile SUA, nu numai împotriva propriului popor, dar şi întregii lumi de asemenea – acest raport FSB avertizează – sunt centrate pe crearea condiţiilor necesare pentru un război global total, care include:
 
1) Implozia deliberată a economiilor, atât din ​​SUA cât şi din UE, cu scopul de a distruge sistemul financiar global, care funcţionează de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial;
 
2) Lansarea unui război convenţional masiv de către SUA şi UE pe continentele nord-american, african şi asiatic pentru a include Orientul Mijlociu;.
 
3) În timpul acestui război total, eliberarea intenţionată a agenţilor de război biologic meniţi să omoare milioane de oameni, dacă nu miliarde, de civili nevinovaţi;
 
4) La apogeul acestui război, Statele Unite şi aliaţii săi vor face un apel pentru pace şi pentru o nouă ordine globală, care urmează să fie stabilită în scopul de a preveni distrugerea totală a planetei noastre.
 
Importantă de menţionat, în legătură cu afirmaţiile îngrozitoare făcute în acest raport al FSB, este confirmarea acestora de către World Net Daily (WND) News Service, care, în articolul lor intitulat „SUA se pregătesc pentru un război ‚tanc pe tanc’”, au citat o sursă confidenţială din cadrul Departamentului Apărării al SUA (DOD), care îi avertizează că America este în prezent în curs de pregătire pentru declanşarea unui război convenţional masiv. Şi, după cum WND citează direct sursa lor din DOD, aceasta a indicat că miza este “altceva” şi avertizează că întregul sistem militar al SUA “se aşteaptă la ceva convenţional şi mare, care va veni pe conductă relativ repede.”
 
Aşa cum am menţionat în raportul nostru din 16 septembrie, intitulat „Concentrarea masivă de trupe americane la graniţa mexicană alimentează teama unei invazii”, componenta nord-americană a acestui masiv război convenţional, planificată de către SUA, va implica invazia Mexicului, Americii Centrale şi Americii de Sud, pentru a asigura americanilor vastele resurse energetice şi minerale din această regiune.
 
Componenta din Asia şi Orientul Mijlociu a acestui amplu nou război american va implica o invazie terestră masivă a naţiunii pakistaneze, înarmată nuclear, şi care, conform ultimelor rapoarte, este deja angajată într-un schimb de focuri cu trupele americane. [Notă: La umilirea Pakistanului de către SUA se adaugă şi arestarea lunile trecute a agentului CIA Raymond Davis, pe care pakistanezii au fost obligaţi să-l elibereze sub ameninţarea invaziei]
 

Eliberarea lui Raymond Davis de catre autoritatile pakistaneze
 
Acest raport FSB detaliază în continuare planul american de a “angaja pe deplin” China în acest război, deoarece aceasta va veni, fără îndoială, în apărarea Pakistanului. Dar nu numai să învingă China este scopul american, ci şi de a obţine pentru sine resursele vitale de energie din Marea Chinei de Sud, în legătură cu care, săptămâna trecută, ziarul oficial al Partidului Comunist Chinez a avertizat că vor merge la război pentru a le apăra.
 
În ceea ce priveşte complotul Statelor Unite de a distruge atât economia lor cât şi cea din UE, cufundând astfel lumea în cea mai mare depresiune economică din istorie, este acum, mai mult ca sigur, că, pe lângă colapsul economic al Europei, China a emis un ultimatum către SUA conform căruia, cu excepţia cazului în care acţiunile lor se vor schimba, un război comercial masiv între cele două puteri va fi garantat.
 
Important de menţionat este faptul că acest viitor război comercial şi depresia economică globală au fost anunţate de mult timp şi sunt o repetare aproape exactă a acţiunilor întreprinse de către SUA, care au condus la al Doilea Război Mondial.
 
Chiar mai important de reţinut este faptul că războiul este o parte esenţială a sistemului economic capitalist din Statele Unite şi a fost făcut “politică oficială” de către Consiliul Naţional de Securitate American într-un document top-secret, denumit NSC-68 în 1950, care a transformat în mod radical Statele Unite ale Americii într-o “societate militară totală.”
 
Teorii ale keynesianismului militar, precum şi complexul militar-industrial, codificat de NSC-68 au devenit populare după al Doilea Război Mondial, probabil dintr-un motiv bun. Perspectiva demobilizării militare, în special în Statele Unite, părea alarmantă. Elita americană şi-a amintit viu cum creşterea cheltuielilor militare a scos lumea din Marea Depresie, şi se temea că scăderea bugetelor militare ar putea inversa acest proces. În cazul în care asta s-ar fi întâmplat, aşteptările ar fi fost ca afacerile să se poticnească, şomajul să crească şi legitimitatea capitalismului pieţei libere ar fi fost pus din nou în discuţie.
 
Şi unde se găsea America la sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial se găseşte din nou acum. Şi, încă o dată, apelul la un război masiv se aude din nou în “ţara celor liberi, căminul celor curajoşi”, aşa cum influentul consilier al lui Obama şi laureat al Premiului Nobel, economistul Paul Krugman a afirmat atât de bine săptămâna trecută, “Ceea ce avem nevoie este de fapt echivalentul financiar al războiului. Ce a adus de fapt la sfârşitul Marii Depresiuni a fost programul enorm de cheltuieli publice cunoscut altfel sub numele de al Doilea Război Mondial. ”
 

Paul Krugman
 
Pentru oricine, echivalarea celui de-al Doilea Război Mondial şi sutele sale milioane de victime ca fiind nimic mai mult decât un “program enorm de cheltuieli publice”, arată dincolo de orice îndoială cât de periculoase sunt aceste elite occidentale pentru întreaga noastră planetă şi brutalele căi pe care ele vor merge, pentru a-şi asigura supravieţuirea.
 
Cronologia exactă a evenimentelor planificate de către SUA şi UE pentru lansarea mega complotului lor de a domina lumea prin distrugerea şi apoi refacerea ei, nu o cunoaştem. Ceea ce cunoaştem, totuşi, este că evenimentele vor veni mai degrabă curând, decât mai târziu, luând pe mulţi prin surprindere, cu excepţia celor care ştiu cum să ţină seama de “semnele anotimpurilor.”
 
Sursa: http://www.whatdoesitmean.com/ tradus de: http://dantanasescu.ro/
Memorat
Pagini: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 427
Schimbă forumul: