Main Content:

Pagini: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 129

Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova


MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA
CONSILIUL DE CONDUCERE

COMUNICAT
ref. la imputernicirea reprezentantului Miscarii LA MITINGUL DIN 9 IUNIE 2014

Miscarea Civica REVOLUTIA CURATA il imputerniceste pe domnul vicepresedinte OVIDIU STOENESCU sa reprezinte interesele MISCARII in cadrul mitingului de solidaritate cu grevistii foamei, si sa sustina urmatoarele:

1. respectarea legilor in ROMANIA in spiritul si litera lor
2. stoparea oricarei actiuni de fracturare sau exploatare cu impact negativ asupra mediului
3. alocarea a 6 la suta din PIB pentru invatamint
4. cresterea salariilor personalului sanitar si sustinerea revendicarilor federatiei SANITAS
5. Punerea imediata in plata a revolutionarilor discriminati de regimurile Basescu /PONTA in conformitate cu LEGEA 341
6. Anchetarea tuturor privatizarilor din ROMANIA si pedepsirea vinovatilor
7. demisia SS Adrian Sanda pentru incompetenta si complicitate la genocidul practicat de PSD impotriva revolutionarilor
8. Stimularea , protectia si refacerea micilor intreprinderi private si a initiativei individuale private.

CONSILIUL DE CONDUCERE
ALEX OPREA
MIHAI ORBULESCU
DORIN ALEONTE
OVIDIU STOENESCU

       
        ...............................
        Iata o mostra de text tocmai potrivita a fi considerata "un ghiveci" revolutionar...
        Las deoparte faptul ca unul dintre "semnatari" (Mihai Orbulescu) doar ce a anuntat ca nu doreste sa mai aiba de-a face cu nimic din ceea ce inseamna grup sau organizatie revolutionara. Desigur, poate s-a razgindit...desi nu cred.
        Deasemenea, dintr-un text anterior reiesea faptul ca intrucit problemele ridicate de catre organizatia "M.C.R.C" se afla pe masa marilor cancelarii europene, Victor Ponta nu mai poate iesi din casa...
        Avind in vedere numele presedintelui "M.C.R.C." si al vicepresedintelui insarcinat la conducerea "departamentului pentru revolutionari", nici nu ma mira ca la org. pe care o patronati, d-le "alexpress1", lipseste total ceea ce numim: "simtul ridicolului".
        Daca doriti intradevar ca macar o parte dintre revolutionari sa va urmeze indemnurile, poata ca ar fi mai utila o abordare punctuala, separata, a problemelor.
        Pentru "ilustrarea" celor scrise de catre mine mai sus, iata un material postat pe facebook de catre un personaj deosebit, pe numele lui "Dora Leo", un "monument de moralitate" al mediilor electronice:

        "Dora Leo: D-na Veronica Popa..Daca vrei sa-L vezi pe Dumnezeu fii buna cu toata lumea , nu trage concluzii pripite fata de altii care ti-au dorit apropierea si fii apropiata si serveste-i pe cei ce merita !.. Nu trebuie sa -l servesti pe Diavol ,doar pentru ca ti-a indeplinit o porunca !
9 ore · Îmi place · 1

Veronica Popa: nu servesc pe nimeni ai tras o concluzie gresita dar nu m-a intereseaza ceeace crede lumea de mine
9 ore · Îmi place


Dora Leo Eu - de regula- nu trag concluzii gresite D-na Viorica si daca am ceva indoieli, ma abtin !.. Si forma "tacita" poate fi interpretata fie ca o coparticipatie, fie ca o ..ignoranta !

          ..........................
          Va suna cunoscut numele "Dora Leo", d-le "alexpress1"?
          Va reamintesc si alt material in care acelasi "Dora Leo", care deloc "nu trage concluzii pripite" se exprima intr-un mod deosebit, la adresa unei valori romanesti:
         

          " Dora Leo
acum 57 minute
Bai POPONETE sau bobonete , cum te-ai numi.....si Banciu nu a spus un adevar ?!.. Care-i problema ta ? Si daca Banciu si-a exprimat parerea ..este la latitudinea ta daca i-o impartasesti ..sau nu !.. Ai auzit de libertatea de opinii si de exprimare ? SI..A SPUS VREUN NEADEVAR, SAU ADEVARUL SUPARA ?!.. Pune-le una langa alta pe Sharapova si pe Halep si vei observa ca Banciu are dreptate ! Sharapova este o DIVA fata de 90 % dintre jucatoarele din WTA din intreaga lume , daramite fata de ..Halep !!!..
Îmi placeÎmi place ·  · Distribuie"

          ......................
          In plus, d-le "alexpress1", nici d-ta nu esti chiar un monument de moralitate...
          Amindoi stim cum in dese rinduri si d-ta, pe parcursul propriei vieti" ai dat suficiente dovezi ca  stii ce inseamna, (si ai pus in practica) ideea: "sa musti mina care iti da sa maninci"...ca, dupa aceea, cu coada intre picioare, sa-ti ceri iertare pe motivul: "am fost un dobitoc, si nu mi-am dat seama ce fac"...
         

Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul

Adriane nu cred ca trebuie sa facem procese de constiinta si moralitate cuiva,fiecare trebuie sa-si vada de propriile pacate si mai apoi sa poate de grija de pacatele altora.O vorba spune;Nu0mi spune ceieai fost spunemi cine esti si cine vrei sa ajungi.Multi dintre noi de pe aici am gresit intr0un fel sau altul mai mut sau mai putin fata de muti dar asta nu-nseamna ca nu trebuie sa ne ajutam sa ne-ndreptam si s-o luam pe caile bune,ori cum putem face acest lucru daca noi nu stim a face decat sa cautam greselile in trecutul indepartat sau apropiat?
Referitor la simtul ridicolului:cred ca mai degraba riscam noi cei care criticam sa cadem in acest ridicol tot scormonind in trecutul unora sau a altora si intaratand viesparul dispretului si discreditarii. Eu cred ca ar fi mai bine sa-i lasam pe altii sa-ncerce imposibilul sa faca ceva,ceva ce altii n-au putut sa faca.
Memorat

      @ "kostas",
       Tizule, mi se pare mie sau d-ta ii cam iei apararea lui "alexpress1"?
       Desigur, d-ta poti crede ce doresti si, in general, poti lasa deoparte procesele de constiinta sau moralitatea...La fel cum se poate sa nu te intereseze cine am fost (eu, d-ta, noi sau altii) si cite greseli (intr-un fel sau altul) avem facute.
       Iar indemnul la ajutor pentru (te citez) "indreptare si s-o luam pe caile bune" suna destul de bine...aproape ca as zice: "-Ti-ar sta bine ca predicator!!!"
       Dar, tizule, daca nu stim ce greseli avem (alea din "trecutul indepartat sau apropiat"), cum vom gasi "caile bune"? Oare, nu vom gresi, din nou, "drumul"?
       Te asigur, tizule, ca persoana lui "alexpress1" nu m-ar fi interesat deloc insa, dintr-un rau inteles spirit de solidaritate, acesta a binevoit sa ii sara in aparare altui personaj deosebit: Aleonte Dorinel Constantin.
       De acea, intrucit nu prea imi mai place "sa las de la mine", cedind locul tuturor dobitocilor transformati in "eroi ai neamului", inteleg sa imi spun cuvintul atita timp cit o sa am ocazia.
       Asa ca te intreb foarte direct, tizule:
     - D-le Chipaila, te are cu ceva "la mina" d-l "alexpress1" de ii sari asa in aparare?
       Ceva de pe vremea (sau, poate, din alte vremuri) cind va chinuiati, pe la Sibiu, sa infiintati acel "ORDIN Al..."?
       Acel "ordin" ale carui fonduri au disparut in aceisi ceata in care a disparut si magarul care le gestiona?
       Poate ca d-ta, tizule, vrei si poti sa uiti anumite lucruri. Este dreptul tau...
       Intotdeauna insa, tizule, sa nu uiti un lucru: chiar daca noi dorim sa ne uitam trecutul si vechile greseli, daca "indreptatul si apucatul pe caile bune" nu este facut cu buna credinta - trecutul si greselile ne urmaresc cit vom trai...Si, intotdeauna, ne gaseste...
       Pentru ca este posibil ca d-ta sa nu il cunosti asa bine pe d-l "alexpress1", iti pun la dispozitie, d-le Chipaila, tizule, citeva vorbe ale lui "alexpress1" si citeva aprecieri ale celor care l-au cunoscut, mult mai bine decit l-ai cunoscut d-ta si decit il cunosc eu.
       Mai intii, doua texte ale lui "alexpress1":

      "8 | alex oprea
martie 1, 2011 la 9:35 pm
Dupa cum scrii se vede ca te au pregatit bine securistii tai. Dormeau la tine acasa? Cu cine dormea ofiterul in pat? Domnule RAHOVA! Hbar nu am cine e weiss, insa stiu si eu destui care te vor…fiert . Nu o sa apuci sa ai tu studiile mele niciodata! Dar iti place sa dai cu palma in propriul rahat! Cineva iti poarta simbetele, si nu sunt eu acela. Eu nu te suport de cind am aflat ca ai fost securist. Iata acum s-a dovedit. Apropos , daca Johannis iti dadea casa sigur nu mai scriai de el. Asta de fapt e problema ta cu neamtul! Personala, nu pentru biinele oamenilor. Sa mai zic…ce stiu?"
        ...............
        "alex oprea0740827368 says:
19 SEPTEMBER 2006 AT 7:46 AM
Pe aceasta lista (lista cu ziaristii acuzati de colaborare cu fosta securitate, nota mea), care cu siguranta este una provizorie, mai trebuie trecuti de la Sibiu>
MARIUS ALBIN MARINESCU/ director justitiarul, despre care exista documente clare
Adrian Popescu- redactor tribuna Sibiului
Razvan Marcu- Antena 1 Sibiu
Florin Staicu- director Tribuna Sibiului
Dan Ioan Bogdan – Ziua, coresp de sibiu"

        ................
        Iata, dle Chipaila, si raspunsul celui pe care "alexpress1" il acuza de colaborare cu securitatea:
        "Marius Albin Marinescu says:
13 FEBRUARY 2007 AT 10:14 AM
Cel care ma acuza ca am colaborat cu Securitatea , pe numele lui complet Oprea Alexandru Mircea Nicolae, minte. De fapt, individul sufera de o boala psihica numita mitomanie. Datorita acestei boli minte permanent si, mai mult, isi aroga studii, profesii si functii pe care nu le are si nici nu le-a avut candva. Oprea nu este ofiter sub acoperire SRI, nici nu lucreaza la DNA, nu este nici jurist si nici macar jurnalist. El este un NIMENI!!! Daca are documente care atesta colaborarea mea cu Securitatea, il invit sa le posteze pe acest site, de unde le voi prelua si le voi prezenta in publicatia pe care o conduc, “JUSTITIARUL”.
Marius Albin Marinescu
psiholog si jurnalist"

        Iar dialogul celor doi, continua, d-le Chipaila, in discutie intervenind si alte persoane:
        "oprea says:
11 MAY 2007 AT 3:45 PM
Marius albin marinescu este bolnav de schizofrenie depresiva pe fond de labilitate. Mitomania…asa cum zice el nu are corespondent in diagnostice psihice, domnule psiholog marinescu. Marinescu NU ESTE JURNALIST fiindca nu are studii in domeniu. Documentele despre care vorbeste se afla deja pe rolul CNSAS.
Albin Marinescu are un spatiu de la revolutionari pe care l-a vindut si pina atunci il tinea inchiriat. Ori cei care chiar aveau nevoie de astfel de spatii sunt si acum fara case.
JUSTITIARUL nu e JUSTITIAR decit cu altii. De fapt e un improscator cu noroi…Apropos stiati ca cei bolnavi psihic fac studii de psihologie tocmai ca sa isi cunoasca boala…e patologica treaba!!!!!"
   

         "dany says:
11 MAY 2007 AT 3:48 PM
Dl oprea are dreptate!!!Il invit sa ma caute sa ii dau unele documente. Stie unde sa ma gaseasca!"

          "George says:
31 OCTOBER 2007 AT 6:14 PM
Marius Albin Marinescu…nu cunosc persoana, dar despre Alex Oprea, care a lucrat la “Monitorul de Sibiu”, stiu ca este homosexual si a fost parasit de cele doua neveste.A fost cercetat intr-un dosar de pedofilie pentru relatii anormale cu baietei de 8-10 ani."
     
        "alex oprea says:
19 FEBRUARY 2011 AT 3:52 PM
DECI AM AVUT DREPTATE. ALBIN MARINESCU ESTE PRIMUL JURNALIST ROMAN COLABORATOR AL SECURITATII. SENTINTA E DEFINITIVA. IL ROG PE GEORGE, ALIAS MARINESCU SA PUBLICE PRIOBELE AFIRMATIILOR SALE. DACA NU O VA FACE, SIGUR O VA FACE PARCHETUL. ALBIN MARINESCU E FALS REVOLUTIONAR SI DE ANI DE ZILE A BENEFICIAT DE PRIVILEGII. AR TREBUI SA RASPUNDA PENAL SI CEI CARE I AU INTOCMIT ACESTE ACTE DE REVOLUTIONAR!"
         

        "Marius Albin Marinescu says:
27 FEBRUARY 2011 AT 12:18 PM
Nu, nu ai avut dreptate, Oprea Nicolae Mircea Alexandru pe numele tau complet de impostor multilateral dezvoltat, ca si societatea comunista. Procesul nu s-a terminat. Vezi site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dosar nr. 608/1/2011, cu termen in 19 aprilie 2011, ora 9.
Prezinta o proba materiala, asa cum ti-am spus si mai sus, iar eu o sa o public in revistele conduse de mine dupa aceea. Nu exista asa ceva, fiindca nu am scris in viata mea note informative catre Securitate. Ziarul Tribuna, al inculpatului Ilie Carabulea din procesul de coruptie de la Curtea de Apel Constanta, cel care l-a mituit pe fostul prim-procuror din Sibiu , Florin Apostu, imi aduce aceleasi acuze, fiindca am indraznit sa public de ani de zile parte din ticalosiile acestui Carabulea. Dar, la fel ca papagalul acesta pe nume Oprea si restul pomelnicului, nu poate prezenta absolut nici o dovada materiala, fiindca nu exista!
Acest Oprea Mircea etc… este un escroc marunt, fara studii superioare. desi el minte ca este doctorand si profesor universitar, care a lucrat la mine si a fost dat afara pentru tentative repetate de santaj si fiindca nu este citav. Individulsufera clar cu bila, dupa cum a scris si cunoscuta ziarista Mara Banica si are aceese repetate de grandomanie, sustinand ca firmele – pe unde a lucrat si de unde a fost dat afara cu picioare in cur! – sunt ale lui. Nu am vazut asa ceva de cand traiesc! Cred ca paranoicul este unicat in Romania.Si cand lucra pentru mine la Oradea, la publicatia mea “Justitiarul bihorean”, mintea cu nerusinare ca el este patronul ziarului. In fond era un scribalau de doi bani si santajist pe deasupra.
Supremul sau tel in viata este sa ma balacareasca pe mine peste tot. Motivul? Supararea ca nu a realizat absolut nimic in viata si invidia ca de ce eu am reusit, iar el nu? Pentru ca este diferenta de valoare, mai Oprea! Este vorba de inteligenta, cultura, educatie, personalitate, caracter, toate cumulate. Tu la toate trasaturile acestea esti deficitar si daca ai impresia ca le compensezi prin minciuna si tupeu, te inseli amarnic!
Individul acesta este un ratat, care nu a realizat absolut nimic in viata, desi are 44 de ani. Nu i-a placut munca si a fost dat afara de peste tot pentru lipsa de seriozitate. Acum primeste bani de la revolutionari, desi nu a auzit nimeni de faptele lui de vitejie de la Sibiu. Culmea este ca impostorul acesta ma acuza tocmai pe mine ca, cica, am fost internat in spital la revolutie. Este prost de bubuie, pe langa faptul ca-i mitoman genetic! Pe langa zeci de martori, detin fotografii cu mine in momentele revolutiei, am fost si retinut pentru o ora la UM 01512 in 23.12.1989, tocmai fiindca fotografiam pe strazi. In plus scriam articole la Tribuna, in timp ce se tragea pe strazile Sibiului, fiindca ziaristilor comunisti le era peste mana sa scrie dupa ce cu doua-trei zile inainte pupau in cur la Ceausescu. Exista arhiva ziarului. Pseudo-ziaristul stie ca daca as fi fost internat trebuie sa existe dovezi: registrul de internari si foaia de observatie. Sa le prezinte ca probe.
Ticalosul minte cu nerusinare, denigrarea mea fiind singurul sau scop in viata sa, pe care oricum a trait-o degeaba. Cred ca doar ura il tine in viata. A fost parasit de doua neveste, nu are copii, iar tot ce ramane dupa el se poate sterge usor prin trasul apei!
P.S.: Cat despre “ESTE PRIMUL JURNALIST ROMAN COLABORATOR AL SECURITATII”, o noua dovada ca este redus, neinformat si rau intentionat. Mai, Alex Oprea, de Sorin Rosca Stanescu ai auzit? Sau de Cornel Ivanciuc si Ioan Grosan ? Acestia sunt ziaristi mult mai cunoscuti decat mine fiindca au scris la publicatii nationale si apareau des la televiziuni. Pe tine cine sa te cunoasca? In Sibiu lumea s-a convins cine esti si valoarea ta este cat a unei flegme."
       

         "alex oprea says:
2 MARCH 2011 AT 12:58 AM
ESTI CHIAR SARAC CU DUHUL OMULE. ! Tu nu estii in stare nici in fata buletinului tau deschis sa recunosti ca te cheama Marinescu! Sau RAHOVA! Ce-i daca sunt asa cum spui tu. Desi munti precum gazeta ta de trei lei . Atita costa nu ?!mai bine impostor , si cum vrei tu sa ma faci decit stirpe de securist nenorocit cu pretentii de patriot! GUNOI, cam atita ramane din tot ceea ce ai trimis spre cititorii tai. ROSCA nu are hotarire definitiva si irevocabila! Nu o mai da cotita ca nu tine. Semeni vint, culegi uragane moshule! Pacat de talentul tau, ca e in slujba raului!"

         ....................
        D-le Chipaila, tizule: nu ti se pare ca pe "alexpress1" nu prea il da constiinta si moralitate afara din casa? Iar pacatele lui sint cam multe, cam dese si cam cu foarte lunga si concreta continuitate?!?! (te rog, tizule, sa fii atent si la datele cind avea loc dialogul celor de mai sus: citiva ani buni...)
         D-le Chipaila, tizule...se pare ca de dragul obtinerii unor arginti, d-ta esti dispus sa te lasi sustinut de oricine, doar-doar o veni postasul...
         Iti atrag atentia, tizule, ca d-l "alexpress1" a sarit la jugulara mea fara ca eu sa-i adresez vreun cuvint. Ca atare, l-am invitat pe "alexpress1" sa spuna public ce studii are si ce anume a facut la revolutie.
         Bineinteles ca "alexpress1" nu a binevoit sa arate public aceste lucruri (raspunzindu-mi ca nu da socoteala nimanui) dar, dupa cum observi din dialogul prezentat mai sus, sint si alte persoane care ii contesta lui "alexpress1" atit studiile pe care pretinde ca le are cit si eventualele fapte revolutionare. Si, "alexpress1" este contestat de cei cu care a colaborat in trecut si care, deci, il cunosteau mult mai bine ca noi...
         Desi, cam cu jumatate de gura, chiar "alexpress1" recunoaste ca ii cam lipsec niste diplome...
         Dupa cum se manifesta si azi, pe aici si pe facebook, se pare ca "alexpress1" nu s-a "indreptat si nici nu a luat-o pe caile bune", tizule; iar trecutul il cam urmareste, si l-a gasit...pentru ca trecutul ii este si prezent lui "alexpress1"...
         Cum ziceam, tizule, unora nu prea le pasa de simtul ridicolului, d'aia nici nu le pasa de cine-i reprezinta...nu conteaza, bani sa iasa...
         Pe final, d-le Chipaila, o intrebare la care tin in mod special sa imi raspunzi:
       - Intre textele lui ALEX OPREA (alexpress1") si textele lui MARIUS ALBIN MARINESCU, care prezinta cel mai corect realitatea in ceea ce ii priveste pe cei doi?
   
         (pentru a putea urmari mai usor traseul in timp si spatiu al constiintei si moralitatii lui "alexpress1", am colorat cu rosu textele acestuia si cu verde textul celui care il cunostea mai bine si cu care avea disputa)

       

       
       
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul

Adriane dupa cum stii intre mine si Alex oprea au fost unele discutii (o vorba spune; de iertat pot ierta dar de uitat nu uit)dar asta nu-nseamna sa lovesti tot timpul in cineva mai ales ca daca stam bine si ne gandim lovind intr-o persoana care a gresit candva poti lovii in mai mule persoane si poti darama ceva.Lovind in Alexpress lovesti in oamenii care au inceput sa puna bazele a ceea ce altii n-au putut face si sa darami ceea ce-au construit pana acum.Oare esti omul fara de pacate si greseli Adriane?te consideri mai curat decat neaua care de fapt nici ea nu este de un alb imaculat?Nu crezi ca ar trebuii fiecare dintre noi sa-si revizuiasca comportamentul si mai apoi sa vedem ce,care si cum sta altii la capitolul constiinta si moralitate.
Nu Adriane,Alexpress nu ma are cu absolut nimic la mana si daca-ti aduci bine aminte (daca nu,poti cauta in arhiva)si eu am fost unul dintre cei care am criticat atunci atitudinea acestuia pe portal,cat despre disputele unora cu persoana despre care vorbim eu cred ca nu este de datoria noastra sa ne bagam si daca stau bine sa ma gandesc;de ce acele persoane care au fost sau sunt in conflict cu subiectul nostru nu il actioneaza in instanta?Deci nu noi trebuie sa facem pe judecatorii
Normal ca intre cele doua scrieri a celor doi cea a lui Alexpress lasa de dorit.In primul rand ca sa combati pe cineva nu este musai sa-i vorbesti jignindul,in al doile rand se vede stilul si clasa unui profesionit cu state vechi ale celui care este in conflict cu Alexpress numai ca nimeni sa nu uite o vorba batraneasca;omul cat traieste invata la care eu mai adaug; si cand moare tot prost moare.Si cate vorbe de duh nu sunt dar eu mai adaug una;nu trebuie sa dorim moartea pacatosului,trebuie sa ne dorim indreptarea lui.
P.S.Lasa-i pe cei care fac parte din Miscarea  Revolutia Curata  si pe cei din anturajul acestuia sa se ocupe comportamentul acestuia
Mai tii minte de comportamentul lui Marian Lucian si de postarile acestia?pe zi ce trecea acesta se-nraia;si stii de ce? Pentru ca de fiecare data nimeni n-a vrut sau poate n-a putut sa-l inteleaga, toti de fiecare data au sarit la gatul lui ca o hai de lupi,iata ca dupa ceva timp acelasi Marian Lucian poate sa dea lectii multora dintre noi.
Nu luati marfa dupa ambalaj caci s-ar putea sa luati plasa.
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul

      @ "kostas",
       Tizule, mi se pare mie sau d-ta ii cam iei apararea lui "alexpress1"?
       Desigur, d-ta poti crede ce doresti si, in general, poti lasa deoparte procesele de constiinta sau moralitatea...La fel cum se poate sa nu te intereseze cine am fost (eu, d-ta, noi sau altii) si cite greseli (intr-un fel sau altul) avem facute.
       Iar indemnul la ajutor pentru (te citez) "indreptare si s-o luam pe caile bune" suna destul de bine...aproape ca as zice: "-Ti-ar sta bine ca predicator!!!"
       Dar, tizule, daca nu stim ce greseli avem (alea din "trecutul indepartat sau apropiat"), cum vom gasi "caile bune"? Oare, nu vom gresi, din nou, "drumul"?
       Te asigur, tizule, ca persoana lui "alexpress1" nu m-ar fi interesat deloc insa, dintr-un rau inteles spirit de solidaritate, acesta a binevoit sa ii sara in aparare altui personaj deosebit: Aleonte Dorinel Constantin.
       De acea, intrucit nu prea imi mai place "sa las de la mine", cedind locul tuturor dobitocilor transformati in "eroi ai neamului", inteleg sa imi spun cuvintul atita timp cit o sa am ocazia.
       Asa ca te intreb foarte direct, tizule:
     - D-le Chipaila, te are cu ceva "la mina" d-l "alexpress1" de ii sari asa in aparare?
       Ceva de pe vremea (sau, poate, din alte vremuri) cind va chinuiati, pe la Sibiu, sa infiintati acel "ORDIN Al..."?
       Acel "ordin" ale carui fonduri au disparut in aceisi ceata in care a disparut si magarul care le gestiona?
       Poate ca d-ta, tizule, vrei si poti sa uiti anumite lucruri. Este dreptul tau...
       Intotdeauna insa, tizule, sa nu uiti un lucru: chiar daca noi dorim sa ne uitam trecutul si vechile greseli, daca "indreptatul si apucatul pe caile bune" nu este facut cu buna credinta - trecutul si greselile ne urmaresc cit vom trai...Si, intotdeauna, ne gaseste...
       Pentru ca este posibil ca d-ta sa nu il cunosti asa bine pe d-l "alexpress1", iti pun la dispozitie, d-le Chipaila, tizule, citeva vorbe ale lui "alexpress1" si citeva aprecieri ale celor care l-au cunoscut, mult mai bine decit l-ai cunoscut d-ta si decit il cunosc eu.
       Mai intii, doua texte ale lui "alexpress1":

      "8 | alex oprea
martie 1, 2011 la 9:35 pm
Dupa cum scrii se vede ca te au pregatit bine securistii tai. Dormeau la tine acasa? Cu cine dormea ofiterul in pat? Domnule RAHOVA! Hbar nu am cine e weiss, insa stiu si eu destui care te vor…fiert . Nu o sa apuci sa ai tu studiile mele niciodata! Dar iti place sa dai cu palma in propriul rahat! Cineva iti poarta simbetele, si nu sunt eu acela. Eu nu te suport de cind am aflat ca ai fost securist. Iata acum s-a dovedit. Apropos , daca Johannis iti dadea casa sigur nu mai scriai de el. Asta de fapt e problema ta cu neamtul! Personala, nu pentru biinele oamenilor. Sa mai zic…ce stiu?"
        ...............
        "alex oprea0740827368 says:
19 SEPTEMBER 2006 AT 7:46 AM
Pe aceasta lista (lista cu ziaristii acuzati de colaborare cu fosta securitate, nota mea), care cu siguranta este una provizorie, mai trebuie trecuti de la Sibiu>
MARIUS ALBIN MARINESCU/ director justitiarul, despre care exista documente clare
Adrian Popescu- redactor tribuna Sibiului
Razvan Marcu- Antena 1 Sibiu
Florin Staicu- director Tribuna Sibiului
Dan Ioan Bogdan – Ziua, coresp de sibiu"

        ................
        Iata, dle Chipaila, si raspunsul celui pe care "alexpress1" il acuza de colaborare cu securitatea:
        "Marius Albin Marinescu says:
13 FEBRUARY 2007 AT 10:14 AM
Cel care ma acuza ca am colaborat cu Securitatea , pe numele lui complet Oprea Alexandru Mircea Nicolae, minte. De fapt, individul sufera de o boala psihica numita mitomanie. Datorita acestei boli minte permanent si, mai mult, isi aroga studii, profesii si functii pe care nu le are si nici nu le-a avut candva. Oprea nu este ofiter sub acoperire SRI, nici nu lucreaza la DNA, nu este nici jurist si nici macar jurnalist. El este un NIMENI!!! Daca are documente care atesta colaborarea mea cu Securitatea, il invit sa le posteze pe acest site, de unde le voi prelua si le voi prezenta in publicatia pe care o conduc, “JUSTITIARUL”.
Marius Albin Marinescu
psiholog si jurnalist"

        Iar dialogul celor doi, continua, d-le Chipaila, in discutie intervenind si alte persoane:
        "oprea says:
11 MAY 2007 AT 3:45 PM
Marius albin marinescu este bolnav de schizofrenie depresiva pe fond de labilitate. Mitomania…asa cum zice el nu are corespondent in diagnostice psihice, domnule psiholog marinescu. Marinescu NU ESTE JURNALIST fiindca nu are studii in domeniu. Documentele despre care vorbeste se afla deja pe rolul CNSAS.
Albin Marinescu are un spatiu de la revolutionari pe care l-a vindut si pina atunci il tinea inchiriat. Ori cei care chiar aveau nevoie de astfel de spatii sunt si acum fara case.
JUSTITIARUL nu e JUSTITIAR decit cu altii. De fapt e un improscator cu noroi…Apropos stiati ca cei bolnavi psihic fac studii de psihologie tocmai ca sa isi cunoasca boala…e patologica treaba!!!!!"
   

         "dany says:
11 MAY 2007 AT 3:48 PM
Dl oprea are dreptate!!!Il invit sa ma caute sa ii dau unele documente. Stie unde sa ma gaseasca!"

          "George says:
31 OCTOBER 2007 AT 6:14 PM
Marius Albin Marinescu…nu cunosc persoana, dar despre Alex Oprea, care a lucrat la “Monitorul de Sibiu”, stiu ca este homosexual si a fost parasit de cele doua neveste.A fost cercetat intr-un dosar de pedofilie pentru relatii anormale cu baietei de 8-10 ani."
     
        "alex oprea says:
19 FEBRUARY 2011 AT 3:52 PM
DECI AM AVUT DREPTATE. ALBIN MARINESCU ESTE PRIMUL JURNALIST ROMAN COLABORATOR AL SECURITATII. SENTINTA E DEFINITIVA. IL ROG PE GEORGE, ALIAS MARINESCU SA PUBLICE PRIOBELE AFIRMATIILOR SALE. DACA NU O VA FACE, SIGUR O VA FACE PARCHETUL. ALBIN MARINESCU E FALS REVOLUTIONAR SI DE ANI DE ZILE A BENEFICIAT DE PRIVILEGII. AR TREBUI SA RASPUNDA PENAL SI CEI CARE I AU INTOCMIT ACESTE ACTE DE REVOLUTIONAR!"
         

        "Marius Albin Marinescu says:
27 FEBRUARY 2011 AT 12:18 PM
Nu, nu ai avut dreptate, Oprea Nicolae Mircea Alexandru pe numele tau complet de impostor multilateral dezvoltat, ca si societatea comunista. Procesul nu s-a terminat. Vezi site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dosar nr. 608/1/2011, cu termen in 19 aprilie 2011, ora 9.
Prezinta o proba materiala, asa cum ti-am spus si mai sus, iar eu o sa o public in revistele conduse de mine dupa aceea. Nu exista asa ceva, fiindca nu am scris in viata mea note informative catre Securitate. Ziarul Tribuna, al inculpatului Ilie Carabulea din procesul de coruptie de la Curtea de Apel Constanta, cel care l-a mituit pe fostul prim-procuror din Sibiu , Florin Apostu, imi aduce aceleasi acuze, fiindca am indraznit sa public de ani de zile parte din ticalosiile acestui Carabulea. Dar, la fel ca papagalul acesta pe nume Oprea si restul pomelnicului, nu poate prezenta absolut nici o dovada materiala, fiindca nu exista!
Acest Oprea Mircea etc… este un escroc marunt, fara studii superioare. desi el minte ca este doctorand si profesor universitar, care a lucrat la mine si a fost dat afara pentru tentative repetate de santaj si fiindca nu este citav. Individulsufera clar cu bila, dupa cum a scris si cunoscuta ziarista Mara Banica si are aceese repetate de grandomanie, sustinand ca firmele – pe unde a lucrat si de unde a fost dat afara cu picioare in cur! – sunt ale lui. Nu am vazut asa ceva de cand traiesc! Cred ca paranoicul este unicat in Romania.Si cand lucra pentru mine la Oradea, la publicatia mea “Justitiarul bihorean”, mintea cu nerusinare ca el este patronul ziarului. In fond era un scribalau de doi bani si santajist pe deasupra.
Supremul sau tel in viata este sa ma balacareasca pe mine peste tot. Motivul? Supararea ca nu a realizat absolut nimic in viata si invidia ca de ce eu am reusit, iar el nu? Pentru ca este diferenta de valoare, mai Oprea! Este vorba de inteligenta, cultura, educatie, personalitate, caracter, toate cumulate. Tu la toate trasaturile acestea esti deficitar si daca ai impresia ca le compensezi prin minciuna si tupeu, te inseli amarnic!
Individul acesta este un ratat, care nu a realizat absolut nimic in viata, desi are 44 de ani. Nu i-a placut munca si a fost dat afara de peste tot pentru lipsa de seriozitate. Acum primeste bani de la revolutionari, desi nu a auzit nimeni de faptele lui de vitejie de la Sibiu. Culmea este ca impostorul acesta ma acuza tocmai pe mine ca, cica, am fost internat in spital la revolutie. Este prost de bubuie, pe langa faptul ca-i mitoman genetic! Pe langa zeci de martori, detin fotografii cu mine in momentele revolutiei, am fost si retinut pentru o ora la UM 01512 in 23.12.1989, tocmai fiindca fotografiam pe strazi. In plus scriam articole la Tribuna, in timp ce se tragea pe strazile Sibiului, fiindca ziaristilor comunisti le era peste mana sa scrie dupa ce cu doua-trei zile inainte pupau in cur la Ceausescu. Exista arhiva ziarului. Pseudo-ziaristul stie ca daca as fi fost internat trebuie sa existe dovezi: registrul de internari si foaia de observatie. Sa le prezinte ca probe.
Ticalosul minte cu nerusinare, denigrarea mea fiind singurul sau scop in viata sa, pe care oricum a trait-o degeaba. Cred ca doar ura il tine in viata. A fost parasit de doua neveste, nu are copii, iar tot ce ramane dupa el se poate sterge usor prin trasul apei!
P.S.: Cat despre “ESTE PRIMUL JURNALIST ROMAN COLABORATOR AL SECURITATII”, o noua dovada ca este redus, neinformat si rau intentionat. Mai, Alex Oprea, de Sorin Rosca Stanescu ai auzit? Sau de Cornel Ivanciuc si Ioan Grosan ? Acestia sunt ziaristi mult mai cunoscuti decat mine fiindca au scris la publicatii nationale si apareau des la televiziuni. Pe tine cine sa te cunoasca? In Sibiu lumea s-a convins cine esti si valoarea ta este cat a unei flegme."
       

         "alex oprea says:
2 MARCH 2011 AT 12:58 AM
ESTI CHIAR SARAC CU DUHUL OMULE. ! Tu nu estii in stare nici in fata buletinului tau deschis sa recunosti ca te cheama Marinescu! Sau RAHOVA! Ce-i daca sunt asa cum spui tu. Desi munti precum gazeta ta de trei lei . Atita costa nu ?!mai bine impostor , si cum vrei tu sa ma faci decit stirpe de securist nenorocit cu pretentii de patriot! GUNOI, cam atita ramane din tot ceea ce ai trimis spre cititorii tai. ROSCA nu are hotarire definitiva si irevocabila! Nu o mai da cotita ca nu tine. Semeni vint, culegi uragane moshule! Pacat de talentul tau, ca e in slujba raului!"

         ....................
        D-le Chipaila, tizule: nu ti se pare ca pe "alexpress1" nu prea il da constiinta si moralitate afara din casa? Iar pacatele lui sint cam multe, cam dese si cam cu foarte lunga si concreta continuitate?!?! (te rog, tizule, sa fii atent si la datele cind avea loc dialogul celor de mai sus: citiva ani buni...)
         D-le Chipaila, tizule...se pare ca de dragul obtinerii unor arginti, d-ta esti dispus sa te lasi sustinut de oricine, doar-doar o veni postasul...
         Iti atrag atentia, tizule, ca d-l "alexpress1" a sarit la jugulara mea fara ca eu sa-i adresez vreun cuvint. Ca atare, l-am invitat pe "alexpress1" sa spuna public ce studii are si ce anume a facut la revolutie.
         Bineinteles ca "alexpress1" nu a binevoit sa arate public aceste lucruri (raspunzindu-mi ca nu da socoteala nimanui) dar, dupa cum observi din dialogul prezentat mai sus, sint si alte persoane care ii contesta lui "alexpress1" atit studiile pe care pretinde ca le are cit si eventualele fapte revolutionare. Si, "alexpress1" este contestat de cei cu care a colaborat in trecut si care, deci, il cunosteau mult mai bine ca noi...
         Desi, cam cu jumatate de gura, chiar "alexpress1" recunoaste ca ii cam lipsec niste diplome...
         Dupa cum se manifesta si azi, pe aici si pe facebook, se pare ca "alexpress1" nu s-a "indreptat si nici nu a luat-o pe caile bune", tizule; iar trecutul il cam urmareste, si l-a gasit...pentru ca trecutul ii este si prezent lui "alexpress1"...
         Cum ziceam, tizule, unora nu prea le pasa de simtul ridicolului, d'aia nici nu le pasa de cine-i reprezinta...nu conteaza, bani sa iasa...
         Pe final, d-le Chipaila, o intrebare la care tin in mod special sa imi raspunzi:
       - Intre textele lui ALEX OPREA (alexpress1") si textele lui MARIUS ALBIN MARINESCU, care prezinta cel mai corect realitatea in ceea ce ii priveste pe cei doi?
   
         (pentru a putea urmari mai usor traseul in timp si spatiu al constiintei si moralitatii lui "alexpress1", am colorat cu rosu textele acestuia si cu verde textul celui care il cunostea mai bine si cu care avea disputa)

       

       
       VEI FI SURPRINS SA AFLI CA marius albin marinescu imi e amic si colaborator.jocul acesta intre noi a fost facut la un moment dat ca sa ne protejam amindoi in lupta cu mafia johannis. dar asta cu multi ani in urma. o sa il auziti curind pe marius la INTERNATIONAL RADIO. E drept , Marius a fost gasit OFICIAL informator al securitatii, i s a si anulat certificatul de revolutionar pe chestia asta....insa e mult mai luptator decit papagalii de pe aici. Unul dintre papagali esti tu Pitca, fiindca nimeni nu te crede ca ai fost c vasile roaita cu sirena. sirena a tras-o altcineva si nu te mai apuca sa cauti trecutul fiindca sunt mult mai curat decit se spune pe aici. eu nu am fost implicat IN ABSOLUT nimic in niscarea asta decit din 2012, cind am hotarit sa ma lupt cum pot. daca te deranjeaza ca noi construim si nu demolam e treaba ta. dar frustrarile e bine sa ti le pastrezi pt tine. intre timp completeaza-ti studiile liceale si daca poti fa si o facultate. dupa aceea o sa iti mai dau replici, pina atunci nu. si te rog nu ma mai deranja in privat! ca ti o musti....eu deja iti formulez plingere penala pentru hartuire. citeste noul cod penal si vei afla cum ti-o vei lua. asta se va adauga la alte doua plingeri penale din partea unor membrii ai Miscarii.
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul

     

VEI FI SURPRINS SA AFLI CA marius albin marinescu imi e amic si colaborator.jocul acesta intre noi a fost facut la un moment dat ca sa ne protejam amindoi in lupta cu mafia johannis. dar asta cu multi ani in urma. o sa il auziti curind pe marius la INTERNATIONAL RADIO. E drept , Marius a fost gasit OFICIAL informator al securitatii, i s a si anulat certificatul de revolutionar pe chestia asta....insa e mult mai luptator decit papagalii de pe aici. Unul dintre papagali esti tu Pitca, fiindca nimeni nu te crede ca ai fost c vasile roaita cu sirena. sirena a tras-o altcineva si nu te mai apuca sa cauti trecutul fiindca sunt mult mai curat decit se spune pe aici. eu nu am fost implicat IN ABSOLUT nimic in niscarea asta decit din 2012, cind am hotarit sa ma lupt cum pot. daca te deranjeaza ca noi construim si nu demolam e treaba ta. dar frustrarile e bine sa ti le pastrezi pt tine. intre timp completeaza-ti studiile liceale si daca poti fa si o facultate. dupa aceea o sa iti mai dau replici, pina atunci nu. si te rog nu ma mai deranja in privat! ca ti o musti....eu deja iti formulez plingere penala pentru hartuire. citeste noul cod penal si vei afla cum ti-o vei lua. asta se va adauga la alte doua plingeri penale din partea unor membrii ai Miscarii.


       
        .......................
        .......................

           @ "alexpress1" (eventual si altora interesati)
        Interesant "jocul"...pare un joc in care "nu se iau prizonieri..."

          Pentru o mai completa edificare...
        Pentru "a te edifica", o opinie unilaterala nefiind suficienta, intotdeauna este bine sa cunosti si opinia celuilalt, sa le filtrezi prin propriul mod de gindire si sa concluzionezi in folos propriu.
        In acest sens, iata si parerea d-lui Marius Albin MARINESCU (doar un fragment, intregul material putind fi lecturat la urmatoarea adresa:

        http://sibiu.justitiarul.ro/adevarul-despre-mascarada-jurnalistul-marius-albin-marinescu-a-fost-declarat-colaborator-al-securitatii/
       
          Adevarul despre mascarada „Jurnalistul Marius Albin Marinescu a fost declarat colaborator al Securitatii”
Posted by admin on 22 martie 2011
6
   Articolele critice la adresa corupţiei, imposturii sau masoneriei, apărute în publicaţiile „Justiţiarul”, nu puteau rămâne nepedepsite. Ceea ce mă surprinde...
Articolele critice la adresa corupţiei, imposturii sau masoneriei, apărute în publicaţiile „Justiţiarul”, nu puteau rămâne nepedepsite. Ceea ce mă surprinde este doar faptul că a durat atâta! Orice ziarist incomod riscă să primească aceeaşi etichetă de „securist”, cu toate falsele ei conotaţii negative, confecţionate timp de douăzeci de ani. Ce face acum tuciuriul Mircea Dinescu reprezintă cu adevărat o formă de poliţie politică, prin care sunt „executate” doar persoanele indezirabile, în timp ce adevăraţii securişti şi uneltele lor, cocoţaţi în funcţii înalte, sunt protejaţi, probabil contra cost sau favoruri. Doar aşa se explică bogăţia atinsă de impostorul Mircea Dinescu, devenit moşier şi milionar în euro, dintr-un poet pârlit care se făcea că lucrează la aşa-zisa revoluţie. Dacă infractorii despre care scriu în revistele conduse de mine au impresia că prin aceste atacuri mârşave mă intimidează, se înşeală amarnic. Mai mult, am chiar un mesaj pentru aceste canalii: căutaţi alte tertipuri, căci nu am de gând să cedez şi nici să abandonez munca mea de „vidanjor” al acestei societăţi putrede de atâta corupţie. De ce vidanjor? De-aia, fiindcă încerc să curăţ România – transformată de bandiţi în latrină – de nişte gunoaie sociale, aşa ca voi! Eu unul sunt pregătit pentru toate, inclusiv de „accidente”, deoarece nu am ce pierde, pentru că voi, ticăloşilor, mi-aţi luat totul. Decât o viaţă în genunchi, mai bine o moarte în picioare!


ARIA CALOMNIEI:
INTERPREŢII ŞI DIRIJORII

 

Prin toată activitatea mea de presă, în cei unsprezece  ani de când se difuzează revistele Justiţiarul, am deranjat mulţi indivizi puternici prin adevărurile spuse răspicat şi fără teamă. Erau de aşteptat reacţiile adverse şi tentativele de discreditare a şefului incisivei reţele de publicaţii pentru trimiterea în derizoriu a opiniilor exprimate liber în aceste reviste. Presa locală şi naţională a ajuns la dispoziţia tâlharilor care au jefuit România, iar cei numiţi „tonomate”  de preşedintele Băsescu, mercenarii de presă,  trebuie să-şi facă „datoria”, că doar de aceea sunt plătiţi şi se înfruptă şi ei din banii murdari ai corupţiei generalizate.

Dar, până la atacurile murdare prin presa aflată la dispoziția bandiților care au jefuit România şi pe cetăţenii ei, alte lovituri au fost menite să mă descurajeze şi să mă determine să abandonez munca de demascare a tâlharilor şi impostorilor din mediul de afaceri şi politică. Astfel, începutul timid al actelor de terorism psihic s-au materializat prin clasicele ameninţări la telefon, vandalizarea autoturismului personal prin zgâriere, ruperea oglinzilor retrovizoare sau spargerea celor patru cauciucuri într-o singură noapte. Tocmirea unor bătăuşi pentru agresare mea fizică a fost demonstrată în instanţă, „angajatorul” fiind un proxenet şi corupător de minore, Trif Mihai Marcel, despre care se scrisese în revistele conduse de mine. Dacă aceste procedee nu au avut absolut nici un rezultat, decât doar o reacţie proprie de înverşunare şi mai mare împotriva ticăloşilor, s-a luat decizia de a se arunca în luptă „artileria grea”, adică presa, la fel de coruptă ca şi instituţiile publice din România. Fără talent, dar instruiţi la şcoala diversiunii şi manipulării prin presă, ziariştii din presa locală nu s-au mulţumit doar să încerce să mă ridiculizeze prin articolaşele lor puerile sau prin fotografii care mă dezavantajau, în anul 2008, când mi-am depus candidaturile pentru Primăria şi Consiliul Local Sibiu, ci au pornit şi un „război virtual” prin diverse postări jignitoare pe internet. Acuzele anonime şi împroşcarea cu noroi prin comentarii pe site-urile ziarelor sibiene nu aveau alt scop decât dorinţa de a demonstra cititorilor ocazionali cât de vicios, degenerat şi insignifiant poate să fie „nebunul”, „beţivul” şi „pocitul” de Marius Albin Marinescu, adversarul declarat al „icoanei” lor, „imaculatul” Klaus Iohannis. Oricum, eu fusesem singurul contracandidat care îndrăznise să-l atace deschis pe primarul „pe viaţ㔺i  să prezinte probe privind multiplele infracţiuni ale impostorului lăudat în cor de presa sibiană. Ziarul „Tribuna”, deşi avea doi ziarişti la conferinţele de presă organizate de mine şi colegii mei, la sediul P.N.Ţ.C.D., nu a scris absolut nimic despre candidaţii ţărăniştilor pe perioada campaniei electorale, fiindcă aşa ordonase Ilie Carabulea, patronul ziarului. Această „directivă” fusese recunoscută cu sinceritate de către cei doi gazetari. Cu toate acestea, veneau totuşi la respectivele conferinţe de presă, notau de zor şi fotografiau sârguincios. Doar o singură fotografie a mea a apărut în „Tribuna”, din cele multe realizate conştiincios de cei doi jurnalişti în luna mai 2008 , dar aceasta s-a aflat pe prima pagină – ce „cinste” pentru mine! – abia în perioada 22 – 25 februarie 2011 (!!!) cu ocazia „serialului” denigrator, comandat de patronul Ilie Carabulea şi intitulat insidios: „‹‹Justiţiarul›› Albin Marinescu, nume de cod ‹‹Rahova››”.

Însă, înainte de acuzele colaborării cu Securitatea, au fost învinuirile cu aşa-zisa nebunie. În România a devenit un adevărat modus operandi practica de a învinovăţi de nebunie taman pe gazetarul care prezintă probe într-un demers jurnalistic. Cu alte cuvinte, persoanele incriminate, în loc să se disculpe, tot pe bază de documente, lansează prin interpuşi varianta lejeră a nebuniei acuzatorului. Bine, să presupunem că cel care învinuieşte este, cu adevărat, nebun. Dar, cu ce-l face mai puţin vinovat pe ticălosul acuzat cu probe incontestabile, acest detaliu psihic al celuilalt? Această simplă afirmaţie fără acoperire „ X este nebun” probează „onestitatea” celui acuzat de corupţie sau hoţie? Halal disculpare!!! Apropos de dovezi, îi reamintesc pe această cale traficantului internaţional de copii, Klaus Werner Iohannis, pe numele său întreg şi scris corect (nu Johannis, cum scriu lingăii din presă), că a rămas dator cu promisiunea, neonorată, de a prezenta presei sibiene pe unul dintre mulţii copii vânduţi de el în Canada. Promisiunea a fost făcută într-o conferinţă de presă din luna mai, anul 2000 şi se referea la anul următor, când urma să-i invite în ţară pe părinţii adoptivi împreună cu copilul în cauză. Posed înregistrarea video a declaraţiei candidatului de atunci la Primăria Sibiu. Parcă ar fi prima sau ultima minciună a acestui impostor… Ia gândiţi-vă doar la promisiunile mai recente, din campania electorală a anului 2008, când se lăuda că va acorda audienţe amărăştenilor de rând! S-a ţinut de cuvânt? Aiurea!

Despre înscenarea pe care mi-o cocea Mircea Dinescu şi colegii săi de la C.N.S.A.S. – adevărata poliţie politică a zilelor noastre! – scrisesem în urmă cu mai bine de un an, la finele lui 2009. Nu doar eu, ci şi alţi colegi din presa naţională. Este foarte uşor de verificat pe internet! Printr-o simplă căutare pe „Google”, cu termenii „Marius Albin Marinescu colaborator al securităţii“, se regăsesc articolele mele şi celelalte, scrise de jurnalişti autentici, nu dintre cei care scriu articole pe ambalaje pentru cârnaţi: http://sibiu.justitiarul.ro/index.php/atitudini/297-transformarea-unei-victime-a-securitatii-in-colaborator-al-acesteia.html; http://www.exploziv-news.ro/audio-exploziv/314-dinescu-fabricant-de-dosare-la-cnsas.html; http://www.jurnaluldevrancea.ro/dezvaluiri/3554-dinescu-trafic-de-influenta.html. Dar cum nu toată lumea are acces la internet, sibienii aflaseră din revistele conduse de mine, tipărite şi difuzate în perioada octombrie – decembrie 2009, despre mascarada care mi se pregăteşte, deci cu un an înainte de a se da tonul campaniei de denigrare împotriva mea. Atunci, la sfârşitul anului 2009, fiind vorba de altă campanie, cea electorală, revistele conduse de mine, care conţineau şi cele două episoade ale articolului „Transformarea unei victime a Securităţii în colaborator al acesteia”, au fost tipărite în tiraje de câte 10.000 de exemplare, difuzate gratuit în tot judeţul. Aşa că dacă socotim că fiecare din cele două ziare, care conţineau episoadele articolului, a fost citit de cel puţin trei oameni, însemnă că 60.000 de locuitori ai judeţului Sibiu ştiau cu un an înainte despre senzaţionalele dezvăluiri a „negrilor” de pe „plantaţia” lui nea Ilie de la Sculărie. Pe internet, la fel, articolele respective fuseseră postate în aceeaşi perioadă. Aşa că, cele două ziare, „Sibiu 100 %” şi „Tribuna” – dacă pot fi numite aşa un pliant publicitar şi un ferpar (listă specială care anunţă decesele) -  atunci când au declanşat, simultan, atacuri împotriva mea pe un subiect deja cunoscut, nu au făcut altceva decât să reîncălzească o ciorbă veche şi sleită.

Tonul campaniei de denigrare, cu „proaspătul” subiect „Albin Marinescu, colaborator al Securităţii” a fost dat, timid, de săptămânalul sibian „Turnul Sfatului” încă din 19 septembrie 2010, prin articolul „Preoţi în umbra Securităţii”, care face referire şi la persoana mea, deşi eu nu sunt preot şi nici nu am studii teologice. Măcar cei de la revista respectivă au avut bunul simţ să-mi telefoneze, prin intermediul jurnalistului Traian Deleanu şi să-mi ceară o declaraţie. Ca urmare, a apărut doar acest mic text cu referire la Raportul C.N.S.A.S. pe 2009 (!), undeva în subsolul articolului: „Tot în calitate de colaborator este prezentat și Marius Albin Marinescu,  proprietar al ziarului Justițiarul, căutat la dosar după ce a candidat pentru funcția de primar al Sibiului în 2008. Albin Marinescu și-a expus pe larg părerea despre acest proces în publicația pe care o conduce”. Au trebuit să mai treacă trei luni pentru ca  în 28 decembrie 2010 să fiu atacat şi insultat grosolan, de un „autor” anonim la comentariile unui articol de pe site-ul săptămânalului „Turnul Sfatului”, al cărui subiect nu avea nici o legătură cu persoana mea. Motivul este acelaşi, adică aşa-zisa colaborare a mea cu Securitatea.  Doar un naiv poate să creadă că este o întâmplare că în aceeaşi zi de 28 decembrie 2010 am fost atacat şi de un agramat care se dă jurnalist, pe nume Călin Blaga, pe propriul său blog, intitulat sugestiv şi conform cu realitatea, „Podul minciunilor”! Sunt la o vârstă când nu mai cred în coincidenţe. Cei care au făcut zarvă pe internet, „inspirându-l” şi pe ziaristul „deontolog”, sunt Trif Mihai Marcel şi Oprea Nicolae Mircea Alexandru. Primul a fost angajatorul bătăuşilor care urmau să mă ciomăgească pe mine, de care am pomenit mai sus. Acesta este judecat pentru proxenetism şi corupere sexuală de minori şi trage de timp prin instanţe, în speranţa prescrierii faptelor grave comise de el. Pentru aceasta invocă citarea în străinătate, fiind cetăţean german, cu toate că locuieşte în Sibiu şi tot cu corupere de minore şi proxenetism se ocupă! Celălalt, Oprea, este un escroc de duzină şi şantajist, cunoscut ca mitoman care se dă jurnalist, profesor universitar, doctor în drept, procuror, agent secret, etc. Acesta mă urăşte de moarte, fiindcă l-am dat afară de la revista „Justiţiarul bihorean” pentru tentativă de şantaj prin presă. Ulterior am aflat şi de dosarul său penal pentru înşelăciune. Şarlatanul taxase naivitatea unor medieşeni, cărora le-a cerut bani ca să-i trimită la muncă în Germania. Un potlogar de ultimă speţă! Despre amândoi s-a scris în revistele pe care le conduc, cu ambii am avut procese şi trebuie să-i execut în urma unor sentinţe judecătoreşti, definitive şi irevocabile. Secătura Oprea, precum şi restul piticilor care-i alcătuiesc prenumele şi îi bântuie unicul neuron activ, a ieşit din anonimatul de pe internet şi este un comentator constant pe blogul colportorului Călin Blaga, alcătuind împreună un cuplu de lichele reuşit din toate punctele de vedere. Acest individ a cărui boală psihică este caracterizată prin tendința maladivă de a denatura permanent adevărul şi care se semnează „Alex” Oprea, tocmai pentru a părea credibil pentru toate porcăriile debitate fără acoperire, continuă să mă calomnieze, deşi trebuie să-mi plătească peste 60 de milioane de lei vechi, prin două sentinţe definitive şi irevocabile, pentru aceeaşi infracţiune: calomnie. Şi acum minte pe blogul celuilalt om de nimic, Blaga, dar şi pe alte site-uri, că el deţine documente cu Marinescu care „a turnat efectiv” şi mai pomeneşte de munca mea pe la „Cooperaţie” sau cum ieşeam eu din ţară cu colegii mei de la „Junii Sibiului” ca să-i torn la Securitate. Nişte aberaţii de bolnav psihic, fiindcă nu am scris în viaţa mea note informative şi pot să demonstrez oricând cu carnetul de muncă că nu am lucrat nici măcar o singură zi la „Cooperaţie” sau la ansamblul „Junii Sibiului”. Din ţară nu am ieşit, până în 1990, decât în Bulgaria, cu autocarul într-o excursie de o zi organizată de O.J.T. Sibiu şi împreună cu soţia mea, chiar după ce ne-am cununat religios în septembrie 1980. Cât despre note informative sau colaborări de altă natură cu Securitatea, licheaua Oprea Nicolae Mircea Alexandru să se holbeze bine pe hârţoaga eliberată de C.N.S.A.S. şi numită Notă de constatare, pe care o reproduc în facsimil 3, unde scrie clar la punctul 4, litera D: „Nu s-au identificat documente care conţin informaţii transmise către Securitate.”


continuare în pagina 4

 
Memorat

Adriane dupa cum stii intre mine si Alex oprea au fost unele discutii (o vorba spune; de iertat pot ierta dar de uitat nu uit)dar asta nu-nseamna sa lovesti tot timpul in cineva mai ales ca daca stam bine si ne gandim lovind intr-o persoana care a gresit candva poti lovii in mai mule persoane si poti darama ceva.Lovind in Alexpress lovesti in oamenii care au inceput sa puna bazele a ceea ce altii n-au putut face si sa darami ceea ce-au construit pana acum.Oare esti omul fara de pacate si greseli Adriane?te consideri mai curat decat neaua care de fapt nici ea nu este de un alb imaculat?Nu crezi ca ar trebuii fiecare dintre noi sa-si revizuiasca comportamentul si mai apoi sa vedem ce,care si cum sta altii la capitolul constiinta si moralitate.
Nu Adriane,Alexpress nu ma are cu absolut nimic la mana si daca-ti aduci bine aminte (daca nu,poti cauta in arhiva)si eu am fost unul dintre cei care am criticat atunci atitudinea acestuia pe portal,cat despre disputele unora cu persoana despre care vorbim eu cred ca nu este de datoria noastra sa ne bagam si daca stau bine sa ma gandesc;de ce acele persoane care au fost sau sunt in conflict cu subiectul nostru nu il actioneaza in instanta?Deci nu noi trebuie sa facem pe judecatorii
Normal ca intre cele doua scrieri a celor doi cea a lui Alexpress lasa de dorit.In primul rand ca sa combati pe cineva nu este musai sa-i vorbesti jignindul,in al doile rand se vede stilul si clasa unui profesionit cu state vechi ale celui care este in conflict cu Alexpress numai ca nimeni sa nu uite o vorba batraneasca;omul cat traieste invata la care eu mai adaug; si cand moare tot prost moare.Si cate vorbe de duh nu sunt dar eu mai adaug una;nu trebuie sa dorim moartea pacatosului,trebuie sa ne dorim indreptarea lui.
P.S.Lasa-i pe cei care fac parte din Miscarea  Revolutia Curata  si pe cei din anturajul acestuia sa se ocupe comportamentul acestuia
Mai tii minte de comportamentul lui Marian Lucian si de postarile acestia?pe zi ce trecea acesta se-nraia;si stii de ce? Pentru ca de fiecare data nimeni n-a vrut sau poate n-a putut sa-l inteleaga, toti de fiecare data au sarit la gatul lui ca o hai de lupi,iata ca dupa ceva timp acelasi Marian Lucian poate sa dea lectii multora dintre noi.
Nu luati marfa dupa ambalaj caci s-ar putea sa luati plasa.

       .........................
      @ "Kostas",
         Nu, tizule, nu sint un "imaculat"...am si eu pacatele mele...
       Dar, desi nu sint eu un "judecator", am datoria sa iti arat (d-tale si altora) ceea ce, din diverse interese, poate nu prea doresti sa afli, tocmai pentru ca d-ta (si altii) SA JUDECi CU MINTEA din dotare, tragindu-ti propriile concluzii...
       Daca vei face asa, vei evita sa te expui, participind la o constructie ce sta sa se darime la orice bobirnac...pentru ca, tizule, orice se construieste pe nisipuri miscatoare se va scufunda intr-o mlastina pestilentiala...
       Tizule, daca vei avea bunavointa si rabdarea de a lectura pina la capat ultimele mele postari, vei avea surpriza sa constati ca "alexpress1" a fost chemat in instante, chiar in mai multe instante...pentru calomnie, pentru inselaciune, poate si pentru altele...si, deloc surprinzator, "alexpress1" (OPREA Nicolae Mircea Alexandru, pe numele lui intreg) a pierdut multe procese...Intr-un astfel de proces a pierdut una dintre firmele sale, in alte procese a fost condamnat la plata unor daune morale...
       Cum spuneam, tizule, nu sint un "imaculat", insa, atunci cind ma apuc sa fac ceva, imi place sa fac lucrurile serios...cit mai serios posibil. Mai ales atunci cind diversi dobitoci ma ameninta cu diverse procese in justitie...
       Asa ca, doar pentru cultura mea generala, acum citeva minute am avut o convorbire telefonica cu d-l MARIUS ALBIN MARINESCU, aflat la redactia ziarului "JUSTITIARUL Sibian", caruia i-am solicitat sa confirme cele postate de catre "Alexpress1", respectiv afirmatiile acestuia facute aici, cum ca d-l MARINESCU ar fi amicul si colaboratorul sau, precum si realitatea afirmatiei ca toata disputa lor este doar un joc.
       Sper, tizule, sa nu te surprind prea tare daca iti spun ca ziaristul Marius Albin Marinescu nu doar ca a infirmat spusele lui "alexpress1", mi-a mai dat si multe alte informatii in legatura cu acesta...
       Oricine doreste sa se convinga personal despre faptul ca "Alex" OPREA se incadreaza perfect in "profilul" pe care i l-a facut Marius Marinescu, il poate contacta pe acesta din urma la numarul de telefon 0744 356 389, sau la redactia publicatiei "JUSTITIARUL Sibian".
       Si sa mai stii, tizule, ca in comparatie cu "alexpress1", Marius Marinescu (cu toate pacatele lui) chiar este un "imaculat"...
       Altfel, tizule, sa stii ca sint de acord cu tine ca cei din "Miscarea Revolutia Curata" trebuie sa se ocupe de comportamentul (si caracterul) lui "Alexpress1", insa, deocamdata nu prea o fac, astfel acestia riscind sa fie considerati de acelasi tip uman ca si Alex OPREA...Unul dintre colaboratorii lui Oprea (ma refer la ALEONTE DORINEL CONSTANTIN) este chiar o...copie fidela a lui "alexpress1". Despre Aleonte, mai incolo...
       De aceea, pentru informarea celor interesati, iata si ceea ce ii scria Alex OPREA ziaristului MARINESCU, in legatura cu intreaga lor disputa, in legatura cu studiile pe care OPREA pretinde ca le are si in legatura cu ceea ce ar trebui sa reprezinte caracterul acestuia (scrisoarea a fost publicata in ziarul "JUSTITIARUL Sibian)
       Pentru ca, tizule, ce poate fi mai concludent decit propria marturisire a pacatosului?
       Cind chiar tu, Alexandru Mircea Nicolae OPREA, mai cunoscut drept "alexpress1", recunosti cit de dobitoc si de lipsit de caracter esti, noi ce am mai putea adauga?
       Poate doar ca, vazind comportamentul tau de azi, de aici si de aiurea,  scrisoarea ta catre Marius Marinescu a fost doar o incercare de a arata ca "ti-ai schimbat doar parul..."
       Tizule, citind cele de mai jos, poate le vei atrage (si tu) atentia celor din "Miscare Civica REVOLUTIA CURATA" ca situatia presului lor este cam imputita...imputita rau.
       Tuturor, lectura placuta...
       ....................
      "P.S."
       @ "alexpress1"
       Sa nu uiti sa-mi trimiti citatia...
[/b]
[/size]
       ....................
       
      Adevarul iese deasupra ca untdelemnul
Posted by admin on 8 octombrie 2011
 

Nu mică mi-a fost mirarea când am citit un comentariu la unul dintre articolele publicate în „Justiţiarul sibian”, unde Oprea Nicolae Mircea Alexandru îşi cerea scuze pentru toate calomniile pe care le-a lansat împotriva mea de-a lungul anilor. A urmat un schimb de mesaje între noi, pe adresele de e-mail, iar Alex Oprea „şi-a pus cenuşă în cap” şi în continuare. Eu, unul, l-am iertat, dar reproduc comentariul prin care fostul coleg, devenit calomniatorul meu la permanenţă, şi-a făcut din nou apariţia în viaţa mea, precum şi textele care-i aparţin din schimbul ulterior de mesaje. I-am cerut acordul fostului nostru colaborator, Oprea Nicolae Mircea Alexandru pentru publicarea celor scrise de el, tocmai pentru restabilirea purului adevăr. Am respectat întocmai grafia semnatarului.

Marius Albin MARINESCU


 

Am citit articolul tău. Ai multă dreptate în ceea ce priveşte diferenţă dintre talent şi diplomă. Deşi ne duşmănim de atâția amar de ani, poate şi pentru că am plecat tâmpeşte urechea la unele spuse ale unor oameni din anturajul pe care îl critici, poate şi din naivitate, poate şi din multă prostie, trebuie să recunosc totuşi că în exemplul de demnitate cel mai preţios pe care cineva îl poate da e TOCMAI BĂTĂLIA CU SINE ÎNSUŞI (notă M.A.M.: se face aluzie la alcoolismul meu din trecut, trecut pe care mi l+am asumat public). Mai mult, în această bătălie ai câștigat, şi de aceea meriţi până şi respectul duşmanilor. Ştiu că şi ţie ţi s-au turnat mult în cap despre mine. De curând am aflat şi ce ai făcut tu la REVOLUŢIE ŞI ÎMI CER PUBLIC SCUZE. AM GREŞIT MULT FAŢĂ DE TINE, şi poate că dacă mă ghidam după intuiţia mea şi nu o lăsăm să se altereze , cu tot felul de manipulări, nu ajungeam să ne certăm.

Nu mai pot trăi oscilând între un orgoliu prostesc de a nu îţi spune de fapt ceea ce simt şi RECUNOAŞTEREA VALORII TALE. Poate că nu scrii cel mai bine din punct de vedere stilistic, însă cred din tot sufletul că ai rămas SINGURUL JURNALIST DIN ARDEAL, fiindcă cei ce scriu în ziare nu se pot numi jurnalişti (chiar dacă au făcut o facultate în domeniu, şi cred că ştiu mai bine decât tine cum se iau asemenea diplome), dacă nu au DEMNITATE. Am greşit mult faţă de tine, însă atunci când mi-am dat seamă de asta nu am putut să tac şi să nu îţi spun. Nu îţi cer nici un favor, nici iertare, însă împreună am petrecut clipe înălţătoare, atunci când puneam ţara la cale sau când ne bucuram împreună de apariţia câte unei reviste. Ştiu mai bine decât toţi cum erau finanţate publicaţiile „Justiţiarul”, ştiu că atunci când colaboram, uneori făceam sacrificii personale ca să avem bani să ne mişcăm. Tu mai mult, eu mai puţin. JUR PE DUMNEZEU CĂ ÎN VIAŢĂ MEA NU AM ŞANTAJAT PE NIMENI, iar ceea ce ţi s-a spus de la Oradea e o minciună sfruntată. Habar nu ai câte nopţi am dormit în maşină, ca să am bani de benzină sau să mai plătesc câte o sursă… Da, mi s-au oferit bani grei să lovesc în anumite personaje şi tocmai că nu am acceptat acei bani şi nu am lovit în acele personaje. Cei care mi-au oferit bani, fostul primar din Felix, de la PNL de exemplu, au început atunci să spună că eu nu scriu despre duşmanii lor fiindcă am licitat cu ăia. Ceea ce era fals, fiindcă tocmai în acea perioadă , datorită „Justiţiarului bihorean” au fost arestaţi nişte jurnalişti şantajişti prinşi în flagrant. Nu are rost acum să justific ceva, dar poate că e momentul să îţi spun că ştiu exact cine a vrut că între noi să fie o ruptură definitivă. Şi acest lucru ţi-l voi spune în particular şi îţi voi da şi cheia de verificare.

Am citit ceea ce spui de Călin Blaga. Eu am găsit un articol defăimător al lui Blaga la adresă profesorului VICTOR DOMŞA exact la decesul domniei sale. Din acel moment am realizat cum este omul. Lui Domşa eu i am fost ca un fiu, m-a ajutat enorm, şi material şi spiritual, şi de acel om dacă cineva spune ceva rău  păcătuieşte, cel puţin din punctul meu de vedere. Mai ales că Blaga a minţit în acel material atât de josnic, încât, am ajuns la concluzia că omul nu e cu toate acasă la el. TU TE-AI ÎNVINS PE TINE ALBINE, EU ÎNCERC LA FEL!

Eu fiind departe de ţine, am avut ocazia să mă gândesc la cele întâmplate între noi. Am ajuns la concluzia că spre deosebire de tine am căzut pradă caruselului unor indivizi pe care i-am crezut prieteni, şi care, deşi fac parte încă din hartă ecologică a lumii, trăiesc doar considerând că problemă lor e cea mai importantă. Eu cred că trebuia să rămân alături de cel cu care m-am înhămat la a trage la acea căruţă care chiar dacă scârțâia şi se mai numeşte încă ROMÂNIA şi nu să plec urechea la tot felul de ciudaţi, riscând să devin şi eu aşa. DA, CHIAR AŞ VREA SĂ FACI PUBLIC CEEA CE ŢI-AM SCRIS! Oricum sunt mult mai multe lucruri care mă leagă de tine şi ceea ce ne-a despărţit nu au făcut parte din mine şi sunt convins că tu doar ai reacţionat. Mihai Trif este acum în AMERICA ; dacă vrei îţi pot trimite şi poze cu el, care se bronzează pe malul oceanului şi chiar mă mir că fiind implicat în ceea ce este se plimbă liber . Am auzit că a intrat în avocatură şi că şi-ar fi luat examenul de barou, dar asta o spune el fiindcă să îţi zic sincer eu am picat la acest examen, e drept că nici nu m-am dus foarte hotărât să îl iau, şi nici nu am cotizat acolo unde trebuia. În fine, nici nu am ştiut că BLAGA a îndrăznit să îl atace pe ADRIAN PĂUNESCU; şi nici pe Lucian Călin, cu care în ultimii săi ani devenisem un foarte bun amic de discuţii şi chiar îmi zicea de ţine că ar trebui să facem ceva să ne unim şi să trecem la atacuri dure asupra mafiei din ROMÂNIA. Sincer, aflându-mă deja în Germania, am fost întristat de moartea lui, care mi s-a părut totuşi dubioasă, fiindcă înainte cu o zi fusese la nişte prieteni comuni pe care chiar i-a întrebat de  viaţa mea. Cât despre atacurile la DOMŞA, ale lui Blaga, mi-am dat seamă că a făcut parte dintre studenţii de doi bani pe care nea VICTOR îi cam…ura, că să fiu sincer. Eu ştiu cum se purta cu cei de valoare, pe care îi invită la el acasă, îi ajuta şi le caută joburi. Dacă ţii minte, Blaga avea o emisiune la RADIO ACTIV pe când era la ARAPAMESU, cu o tipă al cărei nume îmi scăpa dar care şi ea era membră a fundaţiei. Ştiu că acel spaţiu de emisie era plătit de ei şi la un moment dat patronul meu de atunci, ANGHEL, mi-a spus să le scot emisiunea din grilă că ne produce deservicii postului. Cum eu ştiam că nea Anghel nu renunţă uşor la bani, l-am întrebat că ce l-a apucat de renunţă la un spaţiu de emisie plătit? Mi-a spus că nu e treabă mea, dar să fac aşa cum spune el , fiindcă o să ne trezim cu toţi ciudaţii pe la uşă radioului şi atunci nu o să îmi placă. Eu am crezut atunci că s-au certat ei doi, însă văzând cum reacţionează Blaga faţă de singurul cadru didactic din facultatea de jurnalism care era de meserie, fiindcă restul ştii şi tu ce specialităţi aveau, am înţeles totul. Dar să ajungi să dai în Păunescu, e deja cam mult, nu? Oricum o să îţi trimit o scrisoare deschisă către Blaga referitoare la ceea ce a făcut el cu DOMŞA şi doar atât o să îi doresc: SĂ ÎI DEA DUMNEZEU CEEA CE MERITĂ! Ştii, m-am gândit la relaţia noastră, atunci când am citit scrierile lui Blaga şi mi-am dat seamă cât e de scurtă viaţă şi că în loc să îţi spun ceea ce de fapt simt pentru tine, ANUME RESPECT PENTRU SINGURUL PROFESIONIST DIN PRESĂ LOCALĂ; RESPECT PENTRU MODUL CUM AI LUPTAT CU MINE, ADICĂ PE FAŢĂ. Am dat cu piciorul unui PRIETEN ADEVĂRAT  UNUI DUŞMAN ADEVĂRAT pentru nişte curve!  MAI BINE UN DUŞMAN ADEVĂRAT DECÎT UN PRIETEN .

Trif da, are o putere mare de convingere. El şi-a mai făcut aliaţi dintre oameni despre care credeam că sunt mai deştepţi decât mine, însă să şti că toţi ne-am dat seamă că omul e cu cercul. Să vezi ce scandal o să facă atunci când află că locul lui de veci din cimitir pe care îl avea că revoluţionar este acum al meu… Sper că o să ajungi şi prin Germania, fiindcă am observat că ai mai umblat prin lumea asta. Dacă nu  ajungi,  vin eu în septembrie în România şi poate stăm la o cafea. Mai fumezi? Că eu nu am reuşit să mă las, deşi am încercat. Dacă vi în Germania, nu mă ocoli. Eu nu ştiam de Trif că are mandat şi că de fapt de aia e în America, dar mă surprinde că în ultimul an e mai mult pe acolo. I-am cerut numărul de telefon din Germania şi nu mi l-a dat, nici măcar adresă lui de aici nu o am. Dar a fost în iarnă în România, aia ştiu. Cât despre ceea ce face Johannis, eu cred că aici se ştie de către multă lume că sasul nu e tocmai curat, dar nu pricep de ce nu îl mişcă nimeni. Nici Băsescu, atunci când nu l-a vrut şi când avea ocazia să îl ardă nu a făcut-o. Deşi, şti că eu sunt un antibăsist rău de tot. De fapt nu mai cred în politicienii de nici un fel.  Eu cred că jocurile sunt foarte mari şi că ROMÂNIA VA FI ŞTEARSĂ DE PE HARTĂ. Aşa se văd lucrurile de aici!

Mersi mult pt. chestia cu imnul, o să îl scot de pe post de mâine dimineaţă. Nu am fost atent la versuri niciodată, aşa că mea culpă, bine că mi-ai spus! Mă mir că nimeni nu a sesizat. Dar am ascultat şi aşa e, pfuaiii! Eu m-am mirat că Blaga a ajuns pe la PNŢCD să se ocupe de imagine, fiindcă el era mereu cu Ilici şi cu gaşcă din PSD. Am zis la un moment dat că şi-a revenit şi de aia a ajuns la PNŢ , sigur influenţat de tine. Dar cred că a fost omul lui Johannis. Fiindcă trebuie să îţi aminteşti că la un moment dat îl ridica în slăvi pe sas. Mă bucur că acum măcar mi-am dat seamă că ani de zile m-am lăsat prostit de tot felul de inşi, însă nu mă pot ierta. Vină e totuşi a mea! Trebuia să deschid ochii sau măcar să fug la tine să îţi spun …Fiindcă te-ai dovedit a fi singurul corect faţă de mine, chiar şi ca duşman. Măcar lui Trif i-am spus că eu şi ca duşman te respect, chestie care îl enerva. Păcat de nevastă aia a lui, că munceşte de cade din picioare… Am apreciat mult că ai scris povestea lui nenea Nicu, la care ţin mult, ca la un tata, e vorba de Pătru, cel cu sculptura. I-am propus să facem ceva, ca să-i adunăm pe toţi revoluţionarii din Sibiu şi să gătăm odată cu fracţionările astea, că nu ne fac bine şi apoi să stabilim şi alte repere de acţiune, nu doar cele legate de drepturile noastre. Nu ştiu ce a mai făcut, că acum e şi cu probleme cardiace  şi nu vreau să îl stresez. În rest, să mă asculţi la radio dimineaţă de la  9 şi ceva. Dacă vrei să intervii, id-ul de mess e radioenigmaromania, îmi laşi un nr. de fix şi te sun eu , astfel poţi intră în direct.

Alex OPREA

P.S.: În septembrie sper să îţi pot înmâna şi ceea ce mi-ai cerut în materie de diplome, şi nu îţi cer să le publici, ci doar să îţi dai seamă de anumite lucruri ce s-au pus între noi într-un mod nedrept. Eu am fost cel nedrept cu ţine, însă nu mai suporta m situaţia şi am decis să dau lucrurile pe faţă. MII DE SCUZE! Dacă îţi face bine, te rog să publici ceea ce ţi-am scris.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul

Memorat

Adriane dupa cum stii intre mine si Alex oprea au fost unele discutii (o vorba spune; de iertat pot ierta dar de uitat nu uit)dar asta nu-nseamna sa lovesti tot timpul in cineva mai ales ca daca stam bine si ne gandim lovind intr-o persoana care a gresit candva poti lovii in mai mule persoane si poti darama ceva.Lovind in Alexpress lovesti in oamenii care au inceput sa puna bazele a ceea ce altii n-au putut face si sa darami ceea ce-au construit pana acum.Oare esti omul fara de pacate si greseli Adriane?te consideri mai curat decat neaua care de fapt nici ea nu este de un alb imaculat?Nu crezi ca ar trebuii fiecare dintre noi sa-si revizuiasca comportamentul si mai apoi sa vedem ce,care si cum sta altii la capitolul constiinta si moralitate.
Nu Adriane,Alexpress nu ma are cu absolut nimic la mana si daca-ti aduci bine aminte (daca nu,poti cauta in arhiva)si eu am fost unul dintre cei care am criticat atunci atitudinea acestuia pe portal,cat despre disputele unora cu persoana despre care vorbim eu cred ca nu este de datoria noastra sa ne bagam si daca stau bine sa ma gandesc;de ce acele persoane care au fost sau sunt in conflict cu subiectul nostru nu il actioneaza in instanta?Deci nu noi trebuie sa facem pe judecatorii
Normal ca intre cele doua scrieri a celor doi cea a lui Alexpress lasa de dorit.In primul rand ca sa combati pe cineva nu este musai sa-i vorbesti jignindul,in al doile rand se vede stilul si clasa unui profesionit cu state vechi ale celui care este in conflict cu Alexpress numai ca nimeni sa nu uite o vorba batraneasca;omul cat traieste invata la care eu mai adaug; si cand moare tot prost moare.Si cate vorbe de duh nu sunt dar eu mai adaug una;nu trebuie sa dorim moartea pacatosului,trebuie sa ne dorim indreptarea lui.
P.S.Lasa-i pe cei care fac parte din Miscarea  Revolutia Curata  si pe cei din anturajul acestuia sa se ocupe comportamentul acestuia
Mai tii minte de comportamentul lui Marian Lucian si de postarile acestia?pe zi ce trecea acesta se-nraia;si stii de ce? Pentru ca de fiecare data nimeni n-a vrut sau poate n-a putut sa-l inteleaga, toti de fiecare data au sarit la gatul lui ca o hai de lupi,iata ca dupa ceva timp acelasi Marian Lucian poate sa dea lectii multora dintre noi.
Nu luati marfa dupa ambalaj caci s-ar putea sa luati plasa.

       .........................
      @ "Kostas",
         Nu, tizule, nu sint un "imaculat"...am si eu pacatele mele...
       Dar, desi nu sint eu un "judecator", am datoria sa iti arat (d-tale si altora) ceea ce, din diverse interese, poate nu prea doresti sa afli, tocmai pentru ca d-ta (si altii) SA JUDECi CU MINTEA din dotare, tragindu-ti propriile concluzii...
       Daca vei face asa, vei evita sa te expui, participind la o constructie ce sta sa se darime la orice bobirnac...pentru ca, tizule, orice se construieste pe nisipuri miscatoare se va scufunda intr-o mlastina pestilentiala...
       Tizule, daca vei avea bunavointa si rabdarea de a lectura pina la capat ultimele mele postari, vei avea surpriza sa constati ca "alexpress1" a fost chemat in instante, chiar in mai multe instante...pentru calomnie, pentru inselaciune, poate si pentru altele...si, deloc surprinzator, "alexpress1" (OPREA Nicolae Mircea Alexandru, pe numele lui intreg) a pierdut multe procese...Intr-un astfel de proces a pierdut una dintre firmele sale, in alte procese a fost condamnat la plata unor daune morale...
       Cum spuneam, tizule, nu sint un "imaculat", insa, atunci cind ma apuc sa fac ceva, imi place sa fac lucrurile serios...cit mai serios posibil. Mai ales atunci cind diversi dobitoci ma ameninta cu diverse procese in justitie...
       Asa ca, doar pentru cultura mea generala, acum citeva minute am avut o convorbire telefonica cu d-l MARIUS ALBIN MARINESCU, aflat la redactia ziarului "JUSTITIARUL Sibian", caruia i-am solicitat sa confirme cele postate de catre "Alexpress1", respectiv afirmatiile acestuia facute aici, cum ca d-l MARINESCU ar fi amicul si colaboratorul sau, precum si realitatea afirmatiei ca toata disputa lor este doar un joc.
       Sper, tizule, sa nu te surprind prea tare daca iti spun ca ziaristul Marius Albin Marinescu nu doar ca a infirmat spusele lui "alexpress1", mi-a mai dat si multe alte informatii in legatura cu acesta...
       Oricine doreste sa se convinga personal despre faptul ca "Alex" OPREA se incadreaza perfect in "profilul" pe care i l-a facut Marius Marinescu, il poate contacta pe acesta din urma la numarul de telefon 0744 356 389, sau la redactia publicatiei "JUSTITIARUL Sibian".
       Si sa mai stii, tizule, ca in comparatie cu "alexpress1", Marius Marinescu (cu toate pacatele lui) chiar este un "imaculat"...
       Altfel, tizule, sa stii ca sint de acord cu tine ca cei din "Miscarea Revolutia Curata" trebuie sa se ocupe de comportamentul (si caracterul) lui "Alexpress1", insa, deocamdata nu prea o fac, astfel acestia riscind sa fie considerati de acelasi tip uman ca si Alex OPREA...Unul dintre colaboratorii lui Oprea (ma refer la ALEONTE DORINEL CONSTANTIN) este chiar o...copie fidela a lui "alexpress1". Despre Aleonte, mai incolo...
       De aceea, pentru informarea celor interesati, iata si ceea ce ii scria Alex OPREA ziaristului MARINESCU, in legatura cu intreaga lor disputa, in legatura cu studiile pe care OPREA pretinde ca le are si in legatura cu ceea ce ar trebui sa reprezinte caracterul acestuia (scrisoarea a fost publicata in ziarul "JUSTITIARUL Sibian)
       Pentru ca, tizule, ce poate fi mai concludent decit propria marturisire a pacatosului?
       Cind chiar tu, Alexandru Mircea Nicolae OPREA, mai cunoscut drept "alexpress1", recunosti cit de dobitoc si de lipsit de caracter esti, noi ce am mai putea adauga?
       Poate doar ca, vazind comportamentul tau de azi, de aici si de aiurea,  scrisoarea ta catre Marius Marinescu a fost doar o incercare de a arata ca "ti-ai schimbat doar parul..."
       Tizule, citind cele de mai jos, poate le vei atrage (si tu) atentia celor din "Miscare Civica REVOLUTIA CURATA" ca situatia presului lor este cam imputita...imputita rau.
       Tuturor, lectura placuta...
       ....................
      "P.S."
       @ "alexpress1"
       Sa nu uiti sa-mi trimiti citatia...
[/b]
[/size]
       ....................
       
      Adevarul iese deasupra ca untdelemnul
Posted by admin on 8 octombrie 2011
 

Nu mică mi-a fost mirarea când am citit un comentariu la unul dintre articolele publicate în „Justiţiarul sibian”, unde Oprea Nicolae Mircea Alexandru îşi cerea scuze pentru toate calomniile pe care le-a lansat împotriva mea de-a lungul anilor. A urmat un schimb de mesaje între noi, pe adresele de e-mail, iar Alex Oprea „şi-a pus cenuşă în cap” şi în continuare. Eu, unul, l-am iertat, dar reproduc comentariul prin care fostul coleg, devenit calomniatorul meu la permanenţă, şi-a făcut din nou apariţia în viaţa mea, precum şi textele care-i aparţin din schimbul ulterior de mesaje. I-am cerut acordul fostului nostru colaborator, Oprea Nicolae Mircea Alexandru pentru publicarea celor scrise de el, tocmai pentru restabilirea purului adevăr. Am respectat întocmai grafia semnatarului.

Marius Albin MARINESCU


 

Am citit articolul tău. Ai multă dreptate în ceea ce priveşte diferenţă dintre talent şi diplomă. Deşi ne duşmănim de atâția amar de ani, poate şi pentru că am plecat tâmpeşte urechea la unele spuse ale unor oameni din anturajul pe care îl critici, poate şi din naivitate, poate şi din multă prostie, trebuie să recunosc totuşi că în exemplul de demnitate cel mai preţios pe care cineva îl poate da e TOCMAI BĂTĂLIA CU SINE ÎNSUŞI (notă M.A.M.: se face aluzie la alcoolismul meu din trecut, trecut pe care mi l+am asumat public). Mai mult, în această bătălie ai câștigat, şi de aceea meriţi până şi respectul duşmanilor. Ştiu că şi ţie ţi s-au turnat mult în cap despre mine. De curând am aflat şi ce ai făcut tu la REVOLUŢIE ŞI ÎMI CER PUBLIC SCUZE. AM GREŞIT MULT FAŢĂ DE TINE, şi poate că dacă mă ghidam după intuiţia mea şi nu o lăsăm să se altereze , cu tot felul de manipulări, nu ajungeam să ne certăm.

Nu mai pot trăi oscilând între un orgoliu prostesc de a nu îţi spune de fapt ceea ce simt şi RECUNOAŞTEREA VALORII TALE. Poate că nu scrii cel mai bine din punct de vedere stilistic, însă cred din tot sufletul că ai rămas SINGURUL JURNALIST DIN ARDEAL, fiindcă cei ce scriu în ziare nu se pot numi jurnalişti (chiar dacă au făcut o facultate în domeniu, şi cred că ştiu mai bine decât tine cum se iau asemenea diplome), dacă nu au DEMNITATE. Am greşit mult faţă de tine, însă atunci când mi-am dat seamă de asta nu am putut să tac şi să nu îţi spun. Nu îţi cer nici un favor, nici iertare, însă împreună am petrecut clipe înălţătoare, atunci când puneam ţara la cale sau când ne bucuram împreună de apariţia câte unei reviste. Ştiu mai bine decât toţi cum erau finanţate publicaţiile „Justiţiarul”, ştiu că atunci când colaboram, uneori făceam sacrificii personale ca să avem bani să ne mişcăm. Tu mai mult, eu mai puţin. JUR PE DUMNEZEU CĂ ÎN VIAŢĂ MEA NU AM ŞANTAJAT PE NIMENI, iar ceea ce ţi s-a spus de la Oradea e o minciună sfruntată. Habar nu ai câte nopţi am dormit în maşină, ca să am bani de benzină sau să mai plătesc câte o sursă… Da, mi s-au oferit bani grei să lovesc în anumite personaje şi tocmai că nu am acceptat acei bani şi nu am lovit în acele personaje. Cei care mi-au oferit bani, fostul primar din Felix, de la PNL de exemplu, au început atunci să spună că eu nu scriu despre duşmanii lor fiindcă am licitat cu ăia. Ceea ce era fals, fiindcă tocmai în acea perioadă , datorită „Justiţiarului bihorean” au fost arestaţi nişte jurnalişti şantajişti prinşi în flagrant. Nu are rost acum să justific ceva, dar poate că e momentul să îţi spun că ştiu exact cine a vrut că între noi să fie o ruptură definitivă. Şi acest lucru ţi-l voi spune în particular şi îţi voi da şi cheia de verificare.

Am citit ceea ce spui de Călin Blaga. Eu am găsit un articol defăimător al lui Blaga la adresă profesorului VICTOR DOMŞA exact la decesul domniei sale. Din acel moment am realizat cum este omul. Lui Domşa eu i am fost ca un fiu, m-a ajutat enorm, şi material şi spiritual, şi de acel om dacă cineva spune ceva rău  păcătuieşte, cel puţin din punctul meu de vedere. Mai ales că Blaga a minţit în acel material atât de josnic, încât, am ajuns la concluzia că omul nu e cu toate acasă la el. TU TE-AI ÎNVINS PE TINE ALBINE, EU ÎNCERC LA FEL!

Eu fiind departe de ţine, am avut ocazia să mă gândesc la cele întâmplate între noi. Am ajuns la concluzia că spre deosebire de tine am căzut pradă caruselului unor indivizi pe care i-am crezut prieteni, şi care, deşi fac parte încă din hartă ecologică a lumii, trăiesc doar considerând că problemă lor e cea mai importantă. Eu cred că trebuia să rămân alături de cel cu care m-am înhămat la a trage la acea căruţă care chiar dacă scârțâia şi se mai numeşte încă ROMÂNIA şi nu să plec urechea la tot felul de ciudaţi, riscând să devin şi eu aşa. DA, CHIAR AŞ VREA SĂ FACI PUBLIC CEEA CE ŢI-AM SCRIS! Oricum sunt mult mai multe lucruri care mă leagă de tine şi ceea ce ne-a despărţit nu au făcut parte din mine şi sunt convins că tu doar ai reacţionat. Mihai Trif este acum în AMERICA ; dacă vrei îţi pot trimite şi poze cu el, care se bronzează pe malul oceanului şi chiar mă mir că fiind implicat în ceea ce este se plimbă liber . Am auzit că a intrat în avocatură şi că şi-ar fi luat examenul de barou, dar asta o spune el fiindcă să îţi zic sincer eu am picat la acest examen, e drept că nici nu m-am dus foarte hotărât să îl iau, şi nici nu am cotizat acolo unde trebuia. În fine, nici nu am ştiut că BLAGA a îndrăznit să îl atace pe ADRIAN PĂUNESCU; şi nici pe Lucian Călin, cu care în ultimii săi ani devenisem un foarte bun amic de discuţii şi chiar îmi zicea de ţine că ar trebui să facem ceva să ne unim şi să trecem la atacuri dure asupra mafiei din ROMÂNIA. Sincer, aflându-mă deja în Germania, am fost întristat de moartea lui, care mi s-a părut totuşi dubioasă, fiindcă înainte cu o zi fusese la nişte prieteni comuni pe care chiar i-a întrebat de  viaţa mea. Cât despre atacurile la DOMŞA, ale lui Blaga, mi-am dat seamă că a făcut parte dintre studenţii de doi bani pe care nea VICTOR îi cam…ura, că să fiu sincer. Eu ştiu cum se purta cu cei de valoare, pe care îi invită la el acasă, îi ajuta şi le caută joburi. Dacă ţii minte, Blaga avea o emisiune la RADIO ACTIV pe când era la ARAPAMESU, cu o tipă al cărei nume îmi scăpa dar care şi ea era membră a fundaţiei. Ştiu că acel spaţiu de emisie era plătit de ei şi la un moment dat patronul meu de atunci, ANGHEL, mi-a spus să le scot emisiunea din grilă că ne produce deservicii postului. Cum eu ştiam că nea Anghel nu renunţă uşor la bani, l-am întrebat că ce l-a apucat de renunţă la un spaţiu de emisie plătit? Mi-a spus că nu e treabă mea, dar să fac aşa cum spune el , fiindcă o să ne trezim cu toţi ciudaţii pe la uşă radioului şi atunci nu o să îmi placă. Eu am crezut atunci că s-au certat ei doi, însă văzând cum reacţionează Blaga faţă de singurul cadru didactic din facultatea de jurnalism care era de meserie, fiindcă restul ştii şi tu ce specialităţi aveau, am înţeles totul. Dar să ajungi să dai în Păunescu, e deja cam mult, nu? Oricum o să îţi trimit o scrisoare deschisă către Blaga referitoare la ceea ce a făcut el cu DOMŞA şi doar atât o să îi doresc: SĂ ÎI DEA DUMNEZEU CEEA CE MERITĂ! Ştii, m-am gândit la relaţia noastră, atunci când am citit scrierile lui Blaga şi mi-am dat seamă cât e de scurtă viaţă şi că în loc să îţi spun ceea ce de fapt simt pentru tine, ANUME RESPECT PENTRU SINGURUL PROFESIONIST DIN PRESĂ LOCALĂ; RESPECT PENTRU MODUL CUM AI LUPTAT CU MINE, ADICĂ PE FAŢĂ. Am dat cu piciorul unui PRIETEN ADEVĂRAT  UNUI DUŞMAN ADEVĂRAT pentru nişte curve!  MAI BINE UN DUŞMAN ADEVĂRAT DECÎT UN PRIETEN .

Trif da, are o putere mare de convingere. El şi-a mai făcut aliaţi dintre oameni despre care credeam că sunt mai deştepţi decât mine, însă să şti că toţi ne-am dat seamă că omul e cu cercul. Să vezi ce scandal o să facă atunci când află că locul lui de veci din cimitir pe care îl avea că revoluţionar este acum al meu… Sper că o să ajungi şi prin Germania, fiindcă am observat că ai mai umblat prin lumea asta. Dacă nu  ajungi,  vin eu în septembrie în România şi poate stăm la o cafea. Mai fumezi? Că eu nu am reuşit să mă las, deşi am încercat. Dacă vi în Germania, nu mă ocoli. Eu nu ştiam de Trif că are mandat şi că de fapt de aia e în America, dar mă surprinde că în ultimul an e mai mult pe acolo. I-am cerut numărul de telefon din Germania şi nu mi l-a dat, nici măcar adresă lui de aici nu o am. Dar a fost în iarnă în România, aia ştiu. Cât despre ceea ce face Johannis, eu cred că aici se ştie de către multă lume că sasul nu e tocmai curat, dar nu pricep de ce nu îl mişcă nimeni. Nici Băsescu, atunci când nu l-a vrut şi când avea ocazia să îl ardă nu a făcut-o. Deşi, şti că eu sunt un antibăsist rău de tot. De fapt nu mai cred în politicienii de nici un fel.  Eu cred că jocurile sunt foarte mari şi că ROMÂNIA VA FI ŞTEARSĂ DE PE HARTĂ. Aşa se văd lucrurile de aici!

Mersi mult pt. chestia cu imnul, o să îl scot de pe post de mâine dimineaţă. Nu am fost atent la versuri niciodată, aşa că mea culpă, bine că mi-ai spus! Mă mir că nimeni nu a sesizat. Dar am ascultat şi aşa e, pfuaiii! Eu m-am mirat că Blaga a ajuns pe la PNŢCD să se ocupe de imagine, fiindcă el era mereu cu Ilici şi cu gaşcă din PSD. Am zis la un moment dat că şi-a revenit şi de aia a ajuns la PNŢ , sigur influenţat de tine. Dar cred că a fost omul lui Johannis. Fiindcă trebuie să îţi aminteşti că la un moment dat îl ridica în slăvi pe sas. Mă bucur că acum măcar mi-am dat seamă că ani de zile m-am lăsat prostit de tot felul de inşi, însă nu mă pot ierta. Vină e totuşi a mea! Trebuia să deschid ochii sau măcar să fug la tine să îţi spun …Fiindcă te-ai dovedit a fi singurul corect faţă de mine, chiar şi ca duşman. Măcar lui Trif i-am spus că eu şi ca duşman te respect, chestie care îl enerva. Păcat de nevastă aia a lui, că munceşte de cade din picioare… Am apreciat mult că ai scris povestea lui nenea Nicu, la care ţin mult, ca la un tata, e vorba de Pătru, cel cu sculptura. I-am propus să facem ceva, ca să-i adunăm pe toţi revoluţionarii din Sibiu şi să gătăm odată cu fracţionările astea, că nu ne fac bine şi apoi să stabilim şi alte repere de acţiune, nu doar cele legate de drepturile noastre. Nu ştiu ce a mai făcut, că acum e şi cu probleme cardiace  şi nu vreau să îl stresez. În rest, să mă asculţi la radio dimineaţă de la  9 şi ceva. Dacă vrei să intervii, id-ul de mess e radioenigmaromania, îmi laşi un nr. de fix şi te sun eu , astfel poţi intră în direct.

Alex OPREA

P.S.: În septembrie sper să îţi pot înmâna şi ceea ce mi-ai cerut în materie de diplome, şi nu îţi cer să le publici, ci doar să îţi dai seamă de anumite lucruri ce s-au pus între noi într-un mod nedrept. Eu am fost cel nedrept cu ţine, însă nu mai suporta m situaţia şi am decis să dau lucrurile pe faţă. MII DE SCUZE! Dacă îţi face bine, te rog să publici ceea ce ţi-am scris.


       .......................
      Revin cu o precizare pe care am facut-o si cu alte ocazii:
     - obisnuiesc sa trimit si prin mesaj personal unele postari (acelea in care fac referire la fapte si persoane membri ai Portalului Revolutiei) pentru a fi sigur ca ce nominalizati au luat la cunostinta despre cele spuse de mine; pentru ca cei mentionati sa poata da orice replica doresc, si nu pentru a-i hartui, cum insinueaza "alexpress1".
       Voi trimite lui "alexpress1" si aceast mesaj.
       Precizarea este cu atit mai utila cu cit cei care nu doresc sa primeasca mesaje personale de la mine, pot bloca acest tip de corespondenta.
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul

Adriane Te rog sa ma crezi ca nu vreau sa ma implic in razboiul dintre Alexpress Si Albinet,este problema lor nu si a mea.M-am mai bagat inntre doi prieteni si am iesit eu sifonat iar ei au ramas tot prieteni.
Vorbesti de constructii pe nisipuri miscatoare si terenuri mlastinoase;pooate nu stii ca prietenii lui pontea(chinezii)au reusit ca construiasca cel mai lung pod pe terenurile lor nesigure.De ce n-ar reusii si cei de la miscarea curata sa contruiasca ceva trainic?
Adriane ceea ce faci tu prin publicarea unor articole si insistarea a ne deschide ochii si mintea nu faci decat sa atragi asupra ta niste suspiciuni.Lasa pe fiecare sa gandeasca dupa cum il duce minte si faptuiasca dupa cum ii spune inima iar Dumnezeu sa ne judece pe fiecare
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul

ma abtin sa iti raspund adriane. stii de ce. fiindca nu esti tu cel care chipurile ai tras sirena. ti-ai asumat ceea ce facuse altcineva inaintea ta.....Deci...asa cum spuneam si in privat, nu pot cobori la orice nivel. ca esti in slujba serviciilor o stim toti....asa ca....
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul

U P S !     Te-a declarat secu, dle Pitca!
Memorat

U P S !     Te-a declarat secu, dle Pitca!
       .........................
      I'm sorry, "bambilici"...nu ai fost atent...pe tine te-a facut secu...
       Si, daca nu-ti-e cu bànat, te fac si io: esti secu, "bambilici"...adica, nu chiar secu da' in slujba la servicii - esti.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul

U P S !     Inca o data!
Te rog sa ma lamuresti:
1. Unde m-a facut pe mine secu in postarile de pe pagina?
2. Vb serios, chiar crezi ca sunt secu, sau in slujba secu?
Memorat
Pagini: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 129
Schimbă forumul: