Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova

<< < (220/387) > >>

ADRIAN PITCA:
Citat din mesajul lui: alexpress1 din Iunie 18, 2014, 19:27:14

MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA
CONSILIUL DE CONDUCERE

COMUNICAT
ref. la imputernicirea reprezentantului Miscarii LA MITINGUL DIN 9 IUNIE 2014

Miscarea Civica REVOLUTIA CURATA il imputerniceste pe domnul vicepresedinte OVIDIU STOENESCU sa reprezinte interesele MISCARII in cadrul mitingului de solidaritate cu grevistii foamei, si sa sustina urmatoarele:

1. respectarea legilor in ROMANIA in spiritul si litera lor
2. stoparea oricarei actiuni de fracturare sau exploatare cu impact negativ asupra mediului
3. alocarea a 6 la suta din PIB pentru invatamint
4. cresterea salariilor personalului sanitar si sustinerea revendicarilor federatiei SANITAS
5. Punerea imediata in plata a revolutionarilor discriminati de regimurile Basescu /PONTA in conformitate cu LEGEA 341
6. Anchetarea tuturor privatizarilor din ROMANIA si pedepsirea vinovatilor
7. demisia SS Adrian Sanda pentru incompetenta si complicitate la genocidul practicat de PSD impotriva revolutionarilor
8. Stimularea , protectia si refacerea micilor intreprinderi private si a initiativei individuale private.

CONSILIUL DE CONDUCERE
ALEX OPREA
MIHAI ORBULESCU
DORIN ALEONTE
OVIDIU STOENESCU

       
        ...............................
        Iata o mostra de text tocmai potrivita a fi considerata "un ghiveci" revolutionar...
        Las deoparte faptul ca unul dintre "semnatari" (Mihai Orbulescu) doar ce a anuntat ca nu doreste sa mai aiba de-a face cu nimic din ceea ce inseamna grup sau organizatie revolutionara. Desigur, poate s-a razgindit...desi nu cred.
        Deasemenea, dintr-un text anterior reiesea faptul ca intrucit problemele ridicate de catre organizatia "M.C.R.C" se afla pe masa marilor cancelarii europene, Victor Ponta nu mai poate iesi din casa...
        Avind in vedere numele presedintelui "M.C.R.C." si al vicepresedintelui insarcinat la conducerea "departamentului pentru revolutionari", nici nu ma mira ca la org. pe care o patronati, d-le "alexpress1", lipseste total ceea ce numim: "simtul ridicolului".
        Daca doriti intradevar ca macar o parte dintre revolutionari sa va urmeze indemnurile, poata ca ar fi mai utila o abordare punctuala, separata, a problemelor.
        Pentru "ilustrarea" celor scrise de catre mine mai sus, iata un material postat pe facebook de catre un personaj deosebit, pe numele lui "Dora Leo", un "monument de moralitate" al mediilor electronice:

        "Dora Leo: D-na Veronica Popa..Daca vrei sa-L vezi pe Dumnezeu fii buna cu toata lumea , nu trage concluzii pripite fata de altii care ti-au dorit apropierea si fii apropiata si serveste-i pe cei ce merita !.. Nu trebuie sa -l servesti pe Diavol ,doar pentru ca ti-a indeplinit o porunca !
9 ore · Îmi place · 1

Veronica Popa: nu servesc pe nimeni ai tras o concluzie gresita dar nu m-a intereseaza ceeace crede lumea de mine
9 ore · Îmi place


Dora Leo Eu - de regula- nu trag concluzii gresite D-na Viorica si daca am ceva indoieli, ma abtin !.. Si forma "tacita" poate fi interpretata fie ca o coparticipatie, fie ca o ..ignoranta !
          ..........................
          Va suna cunoscut numele "Dora Leo", d-le "alexpress1"?
          Va reamintesc si alt material in care acelasi "Dora Leo", care deloc "nu trage concluzii pripite" se exprima intr-un mod deosebit, la adresa unei valori romanesti:
         
          " Dora Leo
acum 57 minute
Bai POPONETE sau bobonete , cum te-ai numi.....si Banciu nu a spus un adevar ?!.. Care-i problema ta ? Si daca Banciu si-a exprimat parerea ..este la latitudinea ta daca i-o impartasesti ..sau nu !.. Ai auzit de libertatea de opinii si de exprimare ? SI..A SPUS VREUN NEADEVAR, SAU ADEVARUL SUPARA ?!.. Pune-le una langa alta pe Sharapova si pe Halep si vei observa ca Banciu are dreptate ! Sharapova este o DIVA fata de 90 % dintre jucatoarele din WTA din intreaga lume , daramite fata de ..Halep !!!..
Îmi placeÎmi place ·  · Distribuie"
          ......................
          In plus, d-le "alexpress1", nici d-ta nu esti chiar un monument de moralitate...
          Amindoi stim cum in dese rinduri si d-ta, pe parcursul propriei vieti" ai dat suficiente dovezi ca  stii ce inseamna, (si ai pus in practica) ideea: "sa musti mina care iti da sa maninci"...ca, dupa aceea, cu coada intre picioare, sa-ti ceri iertare pe motivul: "am fost un dobitoc, si nu mi-am dat seama ce fac"...
         

kostas:
Adriane nu cred ca trebuie sa facem procese de constiinta si moralitate cuiva,fiecare trebuie sa-si vada de propriile pacate si mai apoi sa poate de grija de pacatele altora.O vorba spune;Nu0mi spune ceieai fost spunemi cine esti si cine vrei sa ajungi.Multi dintre noi de pe aici am gresit intr0un fel sau altul mai mut sau mai putin fata de muti dar asta nu-nseamna ca nu trebuie sa ne ajutam sa ne-ndreptam si s-o luam pe caile bune,ori cum putem face acest lucru daca noi nu stim a face decat sa cautam greselile in trecutul indepartat sau apropiat?
Referitor la simtul ridicolului:cred ca mai degraba riscam noi cei care criticam sa cadem in acest ridicol tot scormonind in trecutul unora sau a altora si intaratand viesparul dispretului si discreditarii. Eu cred ca ar fi mai bine sa-i lasam pe altii sa-ncerce imposibilul sa faca ceva,ceva ce altii n-au putut sa faca.

ADRIAN PITCA:
      @ "kostas",
       Tizule, mi se pare mie sau d-ta ii cam iei apararea lui "alexpress1"?
       Desigur, d-ta poti crede ce doresti si, in general, poti lasa deoparte procesele de constiinta sau moralitatea...La fel cum se poate sa nu te intereseze cine am fost (eu, d-ta, noi sau altii) si cite greseli (intr-un fel sau altul) avem facute.
       Iar indemnul la ajutor pentru (te citez) "indreptare si s-o luam pe caile bune" suna destul de bine...aproape ca as zice: "-Ti-ar sta bine ca predicator!!!"
       Dar, tizule, daca nu stim ce greseli avem (alea din "trecutul indepartat sau apropiat"), cum vom gasi "caile bune"? Oare, nu vom gresi, din nou, "drumul"?
       Te asigur, tizule, ca persoana lui "alexpress1" nu m-ar fi interesat deloc insa, dintr-un rau inteles spirit de solidaritate, acesta a binevoit sa ii sara in aparare altui personaj deosebit: Aleonte Dorinel Constantin.
       De acea, intrucit nu prea imi mai place "sa las de la mine", cedind locul tuturor dobitocilor transformati in "eroi ai neamului", inteleg sa imi spun cuvintul atita timp cit o sa am ocazia.
       Asa ca te intreb foarte direct, tizule:
     - D-le Chipaila, te are cu ceva "la mina" d-l "alexpress1" de ii sari asa in aparare?
       Ceva de pe vremea (sau, poate, din alte vremuri) cind va chinuiati, pe la Sibiu, sa infiintati acel "ORDIN Al..."?
       Acel "ordin" ale carui fonduri au disparut in aceisi ceata in care a disparut si magarul care le gestiona?
       Poate ca d-ta, tizule, vrei si poti sa uiti anumite lucruri. Este dreptul tau...
       Intotdeauna insa, tizule, sa nu uiti un lucru: chiar daca noi dorim sa ne uitam trecutul si vechile greseli, daca "indreptatul si apucatul pe caile bune" nu este facut cu buna credinta - trecutul si greselile ne urmaresc cit vom trai...Si, intotdeauna, ne gaseste...
       Pentru ca este posibil ca d-ta sa nu il cunosti asa bine pe d-l "alexpress1", iti pun la dispozitie, d-le Chipaila, tizule, citeva vorbe ale lui "alexpress1" si citeva aprecieri ale celor care l-au cunoscut, mult mai bine decit l-ai cunoscut d-ta si decit il cunosc eu.
       Mai intii, doua texte ale lui "alexpress1":
      "8 | alex oprea
martie 1, 2011 la 9:35 pm
Dupa cum scrii se vede ca te au pregatit bine securistii tai. Dormeau la tine acasa? Cu cine dormea ofiterul in pat? Domnule RAHOVA! Hbar nu am cine e weiss, insa stiu si eu destui care te vor…fiert . Nu o sa apuci sa ai tu studiile mele niciodata! Dar iti place sa dai cu palma in propriul rahat! Cineva iti poarta simbetele, si nu sunt eu acela. Eu nu te suport de cind am aflat ca ai fost securist. Iata acum s-a dovedit. Apropos , daca Johannis iti dadea casa sigur nu mai scriai de el. Asta de fapt e problema ta cu neamtul! Personala, nu pentru biinele oamenilor. Sa mai zic…ce stiu?"
        ...............
        "alex oprea0740827368 says:
19 SEPTEMBER 2006 AT 7:46 AM
Pe aceasta lista (lista cu ziaristii acuzati de colaborare cu fosta securitate, nota mea), care cu siguranta este una provizorie, mai trebuie trecuti de la Sibiu>
MARIUS ALBIN MARINESCU/ director justitiarul, despre care exista documente clare
Adrian Popescu- redactor tribuna Sibiului
Razvan Marcu- Antena 1 Sibiu
Florin Staicu- director Tribuna Sibiului
Dan Ioan Bogdan – Ziua, coresp de sibiu"
        ................
        Iata, dle Chipaila, si raspunsul celui pe care "alexpress1" il acuza de colaborare cu securitatea:
        "Marius Albin Marinescu says:
13 FEBRUARY 2007 AT 10:14 AM
Cel care ma acuza ca am colaborat cu Securitatea , pe numele lui complet Oprea Alexandru Mircea Nicolae, minte. De fapt, individul sufera de o boala psihica numita mitomanie. Datorita acestei boli minte permanent si, mai mult, isi aroga studii, profesii si functii pe care nu le are si nici nu le-a avut candva. Oprea nu este ofiter sub acoperire SRI, nici nu lucreaza la DNA, nu este nici jurist si nici macar jurnalist. El este un NIMENI!!! Daca are documente care atesta colaborarea mea cu Securitatea, il invit sa le posteze pe acest site, de unde le voi prelua si le voi prezenta in publicatia pe care o conduc, “JUSTITIARUL”.
Marius Albin Marinescu
psiholog si jurnalist"
        Iar dialogul celor doi, continua, d-le Chipaila, in discutie intervenind si alte persoane:
        "oprea says:
11 MAY 2007 AT 3:45 PM
Marius albin marinescu este bolnav de schizofrenie depresiva pe fond de labilitate. Mitomania…asa cum zice el nu are corespondent in diagnostice psihice, domnule psiholog marinescu. Marinescu NU ESTE JURNALIST fiindca nu are studii in domeniu. Documentele despre care vorbeste se afla deja pe rolul CNSAS.
Albin Marinescu are un spatiu de la revolutionari pe care l-a vindut si pina atunci il tinea inchiriat. Ori cei care chiar aveau nevoie de astfel de spatii sunt si acum fara case.
JUSTITIARUL nu e JUSTITIAR decit cu altii. De fapt e un improscator cu noroi…Apropos stiati ca cei bolnavi psihic fac studii de psihologie tocmai ca sa isi cunoasca boala…e patologica treaba!!!!!"
   
         "dany says:
11 MAY 2007 AT 3:48 PM
Dl oprea are dreptate!!!Il invit sa ma caute sa ii dau unele documente. Stie unde sa ma gaseasca!"

          "George says:
31 OCTOBER 2007 AT 6:14 PM
Marius Albin Marinescu…nu cunosc persoana, dar despre Alex Oprea, care a lucrat la “Monitorul de Sibiu”, stiu ca este homosexual si a fost parasit de cele doua neveste.A fost cercetat intr-un dosar de pedofilie pentru relatii anormale cu baietei de 8-10 ani."
     
        "alex oprea says:
19 FEBRUARY 2011 AT 3:52 PM
DECI AM AVUT DREPTATE. ALBIN MARINESCU ESTE PRIMUL JURNALIST ROMAN COLABORATOR AL SECURITATII. SENTINTA E DEFINITIVA. IL ROG PE GEORGE, ALIAS MARINESCU SA PUBLICE PRIOBELE AFIRMATIILOR SALE. DACA NU O VA FACE, SIGUR O VA FACE PARCHETUL. ALBIN MARINESCU E FALS REVOLUTIONAR SI DE ANI DE ZILE A BENEFICIAT DE PRIVILEGII. AR TREBUI SA RASPUNDA PENAL SI CEI CARE I AU INTOCMIT ACESTE ACTE DE REVOLUTIONAR!"
         
        "Marius Albin Marinescu says:
27 FEBRUARY 2011 AT 12:18 PM
Nu, nu ai avut dreptate, Oprea Nicolae Mircea Alexandru pe numele tau complet de impostor multilateral dezvoltat, ca si societatea comunista. Procesul nu s-a terminat. Vezi site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dosar nr. 608/1/2011, cu termen in 19 aprilie 2011, ora 9.
Prezinta o proba materiala, asa cum ti-am spus si mai sus, iar eu o sa o public in revistele conduse de mine dupa aceea. Nu exista asa ceva, fiindca nu am scris in viata mea note informative catre Securitate. Ziarul Tribuna, al inculpatului Ilie Carabulea din procesul de coruptie de la Curtea de Apel Constanta, cel care l-a mituit pe fostul prim-procuror din Sibiu , Florin Apostu, imi aduce aceleasi acuze, fiindca am indraznit sa public de ani de zile parte din ticalosiile acestui Carabulea. Dar, la fel ca papagalul acesta pe nume Oprea si restul pomelnicului, nu poate prezenta absolut nici o dovada materiala, fiindca nu exista!
Acest Oprea Mircea etc… este un escroc marunt, fara studii superioare. desi el minte ca este doctorand si profesor universitar, care a lucrat la mine si a fost dat afara pentru tentative repetate de santaj si fiindca nu este citav. Individulsufera clar cu bila, dupa cum a scris si cunoscuta ziarista Mara Banica si are aceese repetate de grandomanie, sustinand ca firmele – pe unde a lucrat si de unde a fost dat afara cu picioare in cur! – sunt ale lui. Nu am vazut asa ceva de cand traiesc! Cred ca paranoicul este unicat in Romania.Si cand lucra pentru mine la Oradea, la publicatia mea “Justitiarul bihorean”, mintea cu nerusinare ca el este patronul ziarului. In fond era un scribalau de doi bani si santajist pe deasupra.
Supremul sau tel in viata este sa ma balacareasca pe mine peste tot. Motivul? Supararea ca nu a realizat absolut nimic in viata si invidia ca de ce eu am reusit, iar el nu? Pentru ca este diferenta de valoare, mai Oprea! Este vorba de inteligenta, cultura, educatie, personalitate, caracter, toate cumulate. Tu la toate trasaturile acestea esti deficitar si daca ai impresia ca le compensezi prin minciuna si tupeu, te inseli amarnic!
Individul acesta este un ratat, care nu a realizat absolut nimic in viata, desi are 44 de ani. Nu i-a placut munca si a fost dat afara de peste tot pentru lipsa de seriozitate. Acum primeste bani de la revolutionari, desi nu a auzit nimeni de faptele lui de vitejie de la Sibiu. Culmea este ca impostorul acesta ma acuza tocmai pe mine ca, cica, am fost internat in spital la revolutie. Este prost de bubuie, pe langa faptul ca-i mitoman genetic! Pe langa zeci de martori, detin fotografii cu mine in momentele revolutiei, am fost si retinut pentru o ora la UM 01512 in 23.12.1989, tocmai fiindca fotografiam pe strazi. In plus scriam articole la Tribuna, in timp ce se tragea pe strazile Sibiului, fiindca ziaristilor comunisti le era peste mana sa scrie dupa ce cu doua-trei zile inainte pupau in cur la Ceausescu. Exista arhiva ziarului. Pseudo-ziaristul stie ca daca as fi fost internat trebuie sa existe dovezi: registrul de internari si foaia de observatie. Sa le prezinte ca probe.
Ticalosul minte cu nerusinare, denigrarea mea fiind singurul sau scop in viata sa, pe care oricum a trait-o degeaba. Cred ca doar ura il tine in viata. A fost parasit de doua neveste, nu are copii, iar tot ce ramane dupa el se poate sterge usor prin trasul apei!
P.S.: Cat despre “ESTE PRIMUL JURNALIST ROMAN COLABORATOR AL SECURITATII”, o noua dovada ca este redus, neinformat si rau intentionat. Mai, Alex Oprea, de Sorin Rosca Stanescu ai auzit? Sau de Cornel Ivanciuc si Ioan Grosan ? Acestia sunt ziaristi mult mai cunoscuti decat mine fiindca au scris la publicatii nationale si apareau des la televiziuni. Pe tine cine sa te cunoasca? In Sibiu lumea s-a convins cine esti si valoarea ta este cat a unei flegme."
       
         "alex oprea says:
2 MARCH 2011 AT 12:58 AM
ESTI CHIAR SARAC CU DUHUL OMULE. ! Tu nu estii in stare nici in fata buletinului tau deschis sa recunosti ca te cheama Marinescu! Sau RAHOVA! Ce-i daca sunt asa cum spui tu. Desi munti precum gazeta ta de trei lei . Atita costa nu ?!mai bine impostor , si cum vrei tu sa ma faci decit stirpe de securist nenorocit cu pretentii de patriot! GUNOI, cam atita ramane din tot ceea ce ai trimis spre cititorii tai. ROSCA nu are hotarire definitiva si irevocabila! Nu o mai da cotita ca nu tine. Semeni vint, culegi uragane moshule! Pacat de talentul tau, ca e in slujba raului!"
         ....................
        D-le Chipaila, tizule: nu ti se pare ca pe "alexpress1" nu prea il da constiinta si moralitate afara din casa? Iar pacatele lui sint cam multe, cam dese si cam cu foarte lunga si concreta continuitate?!?! (te rog, tizule, sa fii atent si la datele cind avea loc dialogul celor de mai sus: citiva ani buni...)
         D-le Chipaila, tizule...se pare ca de dragul obtinerii unor arginti, d-ta esti dispus sa te lasi sustinut de oricine, doar-doar o veni postasul...
         Iti atrag atentia, tizule, ca d-l "alexpress1" a sarit la jugulara mea fara ca eu sa-i adresez vreun cuvint. Ca atare, l-am invitat pe "alexpress1" sa spuna public ce studii are si ce anume a facut la revolutie.
         Bineinteles ca "alexpress1" nu a binevoit sa arate public aceste lucruri (raspunzindu-mi ca nu da socoteala nimanui) dar, dupa cum observi din dialogul prezentat mai sus, sint si alte persoane care ii contesta lui "alexpress1" atit studiile pe care pretinde ca le are cit si eventualele fapte revolutionare. Si, "alexpress1" este contestat de cei cu care a colaborat in trecut si care, deci, il cunosteau mult mai bine ca noi...
         Desi, cam cu jumatate de gura, chiar "alexpress1" recunoaste ca ii cam lipsec niste diplome...
         Dupa cum se manifesta si azi, pe aici si pe facebook, se pare ca "alexpress1" nu s-a "indreptat si nici nu a luat-o pe caile bune", tizule; iar trecutul il cam urmareste, si l-a gasit...pentru ca trecutul ii este si prezent lui "alexpress1"...
         Cum ziceam, tizule, unora nu prea le pasa de simtul ridicolului, d'aia nici nu le pasa de cine-i reprezinta...nu conteaza, bani sa iasa...
         Pe final, d-le Chipaila, o intrebare la care tin in mod special sa imi raspunzi:
       - Intre textele lui ALEX OPREA (alexpress1") si textele lui MARIUS ALBIN MARINESCU, care prezinta cel mai corect realitatea in ceea ce ii priveste pe cei doi?
   
         (pentru a putea urmari mai usor traseul in timp si spatiu al constiintei si moralitatii lui "alexpress1", am colorat cu rosu textele acestuia si cu verde textul celui care il cunostea mai bine si cu care avea disputa)

       
       
       

kostas:
Adriane dupa cum stii intre mine si Alex oprea au fost unele discutii (o vorba spune; de iertat pot ierta dar de uitat nu uit)dar asta nu-nseamna sa lovesti tot timpul in cineva mai ales ca daca stam bine si ne gandim lovind intr-o persoana care a gresit candva poti lovii in mai mule persoane si poti darama ceva.Lovind in Alexpress lovesti in oamenii care au inceput sa puna bazele a ceea ce altii n-au putut face si sa darami ceea ce-au construit pana acum.Oare esti omul fara de pacate si greseli Adriane?te consideri mai curat decat neaua care de fapt nici ea nu este de un alb imaculat?Nu crezi ca ar trebuii fiecare dintre noi sa-si revizuiasca comportamentul si mai apoi sa vedem ce,care si cum sta altii la capitolul constiinta si moralitate.
Nu Adriane,Alexpress nu ma are cu absolut nimic la mana si daca-ti aduci bine aminte (daca nu,poti cauta in arhiva)si eu am fost unul dintre cei care am criticat atunci atitudinea acestuia pe portal,cat despre disputele unora cu persoana despre care vorbim eu cred ca nu este de datoria noastra sa ne bagam si daca stau bine sa ma gandesc;de ce acele persoane care au fost sau sunt in conflict cu subiectul nostru nu il actioneaza in instanta?Deci nu noi trebuie sa facem pe judecatorii
Normal ca intre cele doua scrieri a celor doi cea a lui Alexpress lasa de dorit.In primul rand ca sa combati pe cineva nu este musai sa-i vorbesti jignindul,in al doile rand se vede stilul si clasa unui profesionit cu state vechi ale celui care este in conflict cu Alexpress numai ca nimeni sa nu uite o vorba batraneasca;omul cat traieste invata la care eu mai adaug; si cand moare tot prost moare.Si cate vorbe de duh nu sunt dar eu mai adaug una;nu trebuie sa dorim moartea pacatosului,trebuie sa ne dorim indreptarea lui.
P.S.Lasa-i pe cei care fac parte din Miscarea  Revolutia Curata  si pe cei din anturajul acestuia sa se ocupe comportamentul acestuia
Mai tii minte de comportamentul lui Marian Lucian si de postarile acestia?pe zi ce trecea acesta se-nraia;si stii de ce? Pentru ca de fiecare data nimeni n-a vrut sau poate n-a putut sa-l inteleaga, toti de fiecare data au sarit la gatul lui ca o hai de lupi,iata ca dupa ceva timp acelasi Marian Lucian poate sa dea lectii multora dintre noi.
Nu luati marfa dupa ambalaj caci s-ar putea sa luati plasa.

alexpress1:
Citat din mesajul lui: ADRIAN PITCA din Iunie 19, 2014, 22:13:47

      @ "kostas",
       Tizule, mi se pare mie sau d-ta ii cam iei apararea lui "alexpress1"?
       Desigur, d-ta poti crede ce doresti si, in general, poti lasa deoparte procesele de constiinta sau moralitatea...La fel cum se poate sa nu te intereseze cine am fost (eu, d-ta, noi sau altii) si cite greseli (intr-un fel sau altul) avem facute.
       Iar indemnul la ajutor pentru (te citez) "indreptare si s-o luam pe caile bune" suna destul de bine...aproape ca as zice: "-Ti-ar sta bine ca predicator!!!"
       Dar, tizule, daca nu stim ce greseli avem (alea din "trecutul indepartat sau apropiat"), cum vom gasi "caile bune"? Oare, nu vom gresi, din nou, "drumul"?
       Te asigur, tizule, ca persoana lui "alexpress1" nu m-ar fi interesat deloc insa, dintr-un rau inteles spirit de solidaritate, acesta a binevoit sa ii sara in aparare altui personaj deosebit: Aleonte Dorinel Constantin.
       De acea, intrucit nu prea imi mai place "sa las de la mine", cedind locul tuturor dobitocilor transformati in "eroi ai neamului", inteleg sa imi spun cuvintul atita timp cit o sa am ocazia.
       Asa ca te intreb foarte direct, tizule:
     - D-le Chipaila, te are cu ceva "la mina" d-l "alexpress1" de ii sari asa in aparare?
       Ceva de pe vremea (sau, poate, din alte vremuri) cind va chinuiati, pe la Sibiu, sa infiintati acel "ORDIN Al..."?
       Acel "ordin" ale carui fonduri au disparut in aceisi ceata in care a disparut si magarul care le gestiona?
       Poate ca d-ta, tizule, vrei si poti sa uiti anumite lucruri. Este dreptul tau...
       Intotdeauna insa, tizule, sa nu uiti un lucru: chiar daca noi dorim sa ne uitam trecutul si vechile greseli, daca "indreptatul si apucatul pe caile bune" nu este facut cu buna credinta - trecutul si greselile ne urmaresc cit vom trai...Si, intotdeauna, ne gaseste...
       Pentru ca este posibil ca d-ta sa nu il cunosti asa bine pe d-l "alexpress1", iti pun la dispozitie, d-le Chipaila, tizule, citeva vorbe ale lui "alexpress1" si citeva aprecieri ale celor care l-au cunoscut, mult mai bine decit l-ai cunoscut d-ta si decit il cunosc eu.
       Mai intii, doua texte ale lui "alexpress1":
      "8 | alex oprea
martie 1, 2011 la 9:35 pm
Dupa cum scrii se vede ca te au pregatit bine securistii tai. Dormeau la tine acasa? Cu cine dormea ofiterul in pat? Domnule RAHOVA! Hbar nu am cine e weiss, insa stiu si eu destui care te vor…fiert . Nu o sa apuci sa ai tu studiile mele niciodata! Dar iti place sa dai cu palma in propriul rahat! Cineva iti poarta simbetele, si nu sunt eu acela. Eu nu te suport de cind am aflat ca ai fost securist. Iata acum s-a dovedit. Apropos , daca Johannis iti dadea casa sigur nu mai scriai de el. Asta de fapt e problema ta cu neamtul! Personala, nu pentru biinele oamenilor. Sa mai zic…ce stiu?"
        ...............
        "alex oprea0740827368 says:
19 SEPTEMBER 2006 AT 7:46 AM
Pe aceasta lista (lista cu ziaristii acuzati de colaborare cu fosta securitate, nota mea), care cu siguranta este una provizorie, mai trebuie trecuti de la Sibiu>
MARIUS ALBIN MARINESCU/ director justitiarul, despre care exista documente clare
Adrian Popescu- redactor tribuna Sibiului
Razvan Marcu- Antena 1 Sibiu
Florin Staicu- director Tribuna Sibiului
Dan Ioan Bogdan – Ziua, coresp de sibiu"
        ................
        Iata, dle Chipaila, si raspunsul celui pe care "alexpress1" il acuza de colaborare cu securitatea:
        "Marius Albin Marinescu says:
13 FEBRUARY 2007 AT 10:14 AM
Cel care ma acuza ca am colaborat cu Securitatea , pe numele lui complet Oprea Alexandru Mircea Nicolae, minte. De fapt, individul sufera de o boala psihica numita mitomanie. Datorita acestei boli minte permanent si, mai mult, isi aroga studii, profesii si functii pe care nu le are si nici nu le-a avut candva. Oprea nu este ofiter sub acoperire SRI, nici nu lucreaza la DNA, nu este nici jurist si nici macar jurnalist. El este un NIMENI!!! Daca are documente care atesta colaborarea mea cu Securitatea, il invit sa le posteze pe acest site, de unde le voi prelua si le voi prezenta in publicatia pe care o conduc, “JUSTITIARUL”.
Marius Albin Marinescu
psiholog si jurnalist"
        Iar dialogul celor doi, continua, d-le Chipaila, in discutie intervenind si alte persoane:
        "oprea says:
11 MAY 2007 AT 3:45 PM
Marius albin marinescu este bolnav de schizofrenie depresiva pe fond de labilitate. Mitomania…asa cum zice el nu are corespondent in diagnostice psihice, domnule psiholog marinescu. Marinescu NU ESTE JURNALIST fiindca nu are studii in domeniu. Documentele despre care vorbeste se afla deja pe rolul CNSAS.
Albin Marinescu are un spatiu de la revolutionari pe care l-a vindut si pina atunci il tinea inchiriat. Ori cei care chiar aveau nevoie de astfel de spatii sunt si acum fara case.
JUSTITIARUL nu e JUSTITIAR decit cu altii. De fapt e un improscator cu noroi…Apropos stiati ca cei bolnavi psihic fac studii de psihologie tocmai ca sa isi cunoasca boala…e patologica treaba!!!!!"
   
         "dany says:
11 MAY 2007 AT 3:48 PM
Dl oprea are dreptate!!!Il invit sa ma caute sa ii dau unele documente. Stie unde sa ma gaseasca!"

          "George says:
31 OCTOBER 2007 AT 6:14 PM
Marius Albin Marinescu…nu cunosc persoana, dar despre Alex Oprea, care a lucrat la “Monitorul de Sibiu”, stiu ca este homosexual si a fost parasit de cele doua neveste.A fost cercetat intr-un dosar de pedofilie pentru relatii anormale cu baietei de 8-10 ani."
     
        "alex oprea says:
19 FEBRUARY 2011 AT 3:52 PM
DECI AM AVUT DREPTATE. ALBIN MARINESCU ESTE PRIMUL JURNALIST ROMAN COLABORATOR AL SECURITATII. SENTINTA E DEFINITIVA. IL ROG PE GEORGE, ALIAS MARINESCU SA PUBLICE PRIOBELE AFIRMATIILOR SALE. DACA NU O VA FACE, SIGUR O VA FACE PARCHETUL. ALBIN MARINESCU E FALS REVOLUTIONAR SI DE ANI DE ZILE A BENEFICIAT DE PRIVILEGII. AR TREBUI SA RASPUNDA PENAL SI CEI CARE I AU INTOCMIT ACESTE ACTE DE REVOLUTIONAR!"
         
        "Marius Albin Marinescu says:
27 FEBRUARY 2011 AT 12:18 PM
Nu, nu ai avut dreptate, Oprea Nicolae Mircea Alexandru pe numele tau complet de impostor multilateral dezvoltat, ca si societatea comunista. Procesul nu s-a terminat. Vezi site-ul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, dosar nr. 608/1/2011, cu termen in 19 aprilie 2011, ora 9.
Prezinta o proba materiala, asa cum ti-am spus si mai sus, iar eu o sa o public in revistele conduse de mine dupa aceea. Nu exista asa ceva, fiindca nu am scris in viata mea note informative catre Securitate. Ziarul Tribuna, al inculpatului Ilie Carabulea din procesul de coruptie de la Curtea de Apel Constanta, cel care l-a mituit pe fostul prim-procuror din Sibiu , Florin Apostu, imi aduce aceleasi acuze, fiindca am indraznit sa public de ani de zile parte din ticalosiile acestui Carabulea. Dar, la fel ca papagalul acesta pe nume Oprea si restul pomelnicului, nu poate prezenta absolut nici o dovada materiala, fiindca nu exista!
Acest Oprea Mircea etc… este un escroc marunt, fara studii superioare. desi el minte ca este doctorand si profesor universitar, care a lucrat la mine si a fost dat afara pentru tentative repetate de santaj si fiindca nu este citav. Individulsufera clar cu bila, dupa cum a scris si cunoscuta ziarista Mara Banica si are aceese repetate de grandomanie, sustinand ca firmele – pe unde a lucrat si de unde a fost dat afara cu picioare in cur! – sunt ale lui. Nu am vazut asa ceva de cand traiesc! Cred ca paranoicul este unicat in Romania.Si cand lucra pentru mine la Oradea, la publicatia mea “Justitiarul bihorean”, mintea cu nerusinare ca el este patronul ziarului. In fond era un scribalau de doi bani si santajist pe deasupra.
Supremul sau tel in viata este sa ma balacareasca pe mine peste tot. Motivul? Supararea ca nu a realizat absolut nimic in viata si invidia ca de ce eu am reusit, iar el nu? Pentru ca este diferenta de valoare, mai Oprea! Este vorba de inteligenta, cultura, educatie, personalitate, caracter, toate cumulate. Tu la toate trasaturile acestea esti deficitar si daca ai impresia ca le compensezi prin minciuna si tupeu, te inseli amarnic!
Individul acesta este un ratat, care nu a realizat absolut nimic in viata, desi are 44 de ani. Nu i-a placut munca si a fost dat afara de peste tot pentru lipsa de seriozitate. Acum primeste bani de la revolutionari, desi nu a auzit nimeni de faptele lui de vitejie de la Sibiu. Culmea este ca impostorul acesta ma acuza tocmai pe mine ca, cica, am fost internat in spital la revolutie. Este prost de bubuie, pe langa faptul ca-i mitoman genetic! Pe langa zeci de martori, detin fotografii cu mine in momentele revolutiei, am fost si retinut pentru o ora la UM 01512 in 23.12.1989, tocmai fiindca fotografiam pe strazi. In plus scriam articole la Tribuna, in timp ce se tragea pe strazile Sibiului, fiindca ziaristilor comunisti le era peste mana sa scrie dupa ce cu doua-trei zile inainte pupau in cur la Ceausescu. Exista arhiva ziarului. Pseudo-ziaristul stie ca daca as fi fost internat trebuie sa existe dovezi: registrul de internari si foaia de observatie. Sa le prezinte ca probe.
Ticalosul minte cu nerusinare, denigrarea mea fiind singurul sau scop in viata sa, pe care oricum a trait-o degeaba. Cred ca doar ura il tine in viata. A fost parasit de doua neveste, nu are copii, iar tot ce ramane dupa el se poate sterge usor prin trasul apei!
P.S.: Cat despre “ESTE PRIMUL JURNALIST ROMAN COLABORATOR AL SECURITATII”, o noua dovada ca este redus, neinformat si rau intentionat. Mai, Alex Oprea, de Sorin Rosca Stanescu ai auzit? Sau de Cornel Ivanciuc si Ioan Grosan ? Acestia sunt ziaristi mult mai cunoscuti decat mine fiindca au scris la publicatii nationale si apareau des la televiziuni. Pe tine cine sa te cunoasca? In Sibiu lumea s-a convins cine esti si valoarea ta este cat a unei flegme."
       
         "alex oprea says:
2 MARCH 2011 AT 12:58 AM
ESTI CHIAR SARAC CU DUHUL OMULE. ! Tu nu estii in stare nici in fata buletinului tau deschis sa recunosti ca te cheama Marinescu! Sau RAHOVA! Ce-i daca sunt asa cum spui tu. Desi munti precum gazeta ta de trei lei . Atita costa nu ?!mai bine impostor , si cum vrei tu sa ma faci decit stirpe de securist nenorocit cu pretentii de patriot! GUNOI, cam atita ramane din tot ceea ce ai trimis spre cititorii tai. ROSCA nu are hotarire definitiva si irevocabila! Nu o mai da cotita ca nu tine. Semeni vint, culegi uragane moshule! Pacat de talentul tau, ca e in slujba raului!"
         ....................
        D-le Chipaila, tizule: nu ti se pare ca pe "alexpress1" nu prea il da constiinta si moralitate afara din casa? Iar pacatele lui sint cam multe, cam dese si cam cu foarte lunga si concreta continuitate?!?! (te rog, tizule, sa fii atent si la datele cind avea loc dialogul celor de mai sus: citiva ani buni...)
         D-le Chipaila, tizule...se pare ca de dragul obtinerii unor arginti, d-ta esti dispus sa te lasi sustinut de oricine, doar-doar o veni postasul...
         Iti atrag atentia, tizule, ca d-l "alexpress1" a sarit la jugulara mea fara ca eu sa-i adresez vreun cuvint. Ca atare, l-am invitat pe "alexpress1" sa spuna public ce studii are si ce anume a facut la revolutie.
         Bineinteles ca "alexpress1" nu a binevoit sa arate public aceste lucruri (raspunzindu-mi ca nu da socoteala nimanui) dar, dupa cum observi din dialogul prezentat mai sus, sint si alte persoane care ii contesta lui "alexpress1" atit studiile pe care pretinde ca le are cit si eventualele fapte revolutionare. Si, "alexpress1" este contestat de cei cu care a colaborat in trecut si care, deci, il cunosteau mult mai bine ca noi...
         Desi, cam cu jumatate de gura, chiar "alexpress1" recunoaste ca ii cam lipsec niste diplome...
         Dupa cum se manifesta si azi, pe aici si pe facebook, se pare ca "alexpress1" nu s-a "indreptat si nici nu a luat-o pe caile bune", tizule; iar trecutul il cam urmareste, si l-a gasit...pentru ca trecutul ii este si prezent lui "alexpress1"...
         Cum ziceam, tizule, unora nu prea le pasa de simtul ridicolului, d'aia nici nu le pasa de cine-i reprezinta...nu conteaza, bani sa iasa...
         Pe final, d-le Chipaila, o intrebare la care tin in mod special sa imi raspunzi:
       - Intre textele lui ALEX OPREA (alexpress1") si textele lui MARIUS ALBIN MARINESCU, care prezinta cel mai corect realitatea in ceea ce ii priveste pe cei doi?
   
         (pentru a putea urmari mai usor traseul in timp si spatiu al constiintei si moralitatii lui "alexpress1", am colorat cu rosu textele acestuia si cu verde textul celui care il cunostea mai bine si cu care avea disputa)

       
       
       VEI FI SURPRINS SA AFLI CA marius albin marinescu imi e amic si colaborator.jocul acesta intre noi a fost facut la un moment dat ca sa ne protejam amindoi in lupta cu mafia johannis. dar asta cu multi ani in urma. o sa il auziti curind pe marius la INTERNATIONAL RADIO. E drept , Marius a fost gasit OFICIAL informator al securitatii, i s a si anulat certificatul de revolutionar pe chestia asta....insa e mult mai luptator decit papagalii de pe aici. Unul dintre papagali esti tu Pitca, fiindca nimeni nu te crede ca ai fost c vasile roaita cu sirena. sirena a tras-o altcineva si nu te mai apuca sa cauti trecutul fiindca sunt mult mai curat decit se spune pe aici. eu nu am fost implicat IN ABSOLUT nimic in niscarea asta decit din 2012, cind am hotarit sa ma lupt cum pot. daca te deranjeaza ca noi construim si nu demolam e treaba ta. dar frustrarile e bine sa ti le pastrezi pt tine. intre timp completeaza-ti studiile liceale si daca poti fa si o facultate. dupa aceea o sa iti mai dau replici, pina atunci nu. si te rog nu ma mai deranja in privat! ca ti o musti....eu deja iti formulez plingere penala pentru hartuire. citeste noul cod penal si vei afla cum ti-o vei lua. asta se va adauga la alte doua plingeri penale din partea unor membrii ai Miscarii.

Navigare

[0] Indexul de mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina anterioara