Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova

<< < (222/387) > >>

kostas:
Adriane Te rog sa ma crezi ca nu vreau sa ma implic in razboiul dintre Alexpress Si Albinet,este problema lor nu si a mea.M-am mai bagat inntre doi prieteni si am iesit eu sifonat iar ei au ramas tot prieteni.
Vorbesti de constructii pe nisipuri miscatoare si terenuri mlastinoase;pooate nu stii ca prietenii lui pontea(chinezii)au reusit ca construiasca cel mai lung pod pe terenurile lor nesigure.De ce n-ar reusii si cei de la miscarea curata sa contruiasca ceva trainic?
Adriane ceea ce faci tu prin publicarea unor articole si insistarea a ne deschide ochii si mintea nu faci decat sa atragi asupra ta niste suspiciuni.Lasa pe fiecare sa gandeasca dupa cum il duce minte si faptuiasca dupa cum ii spune inima iar Dumnezeu sa ne judece pe fiecare

alexpress1:
ma abtin sa iti raspund adriane. stii de ce. fiindca nu esti tu cel care chipurile ai tras sirena. ti-ai asumat ceea ce facuse altcineva inaintea ta.....Deci...asa cum spuneam si in privat, nu pot cobori la orice nivel. ca esti in slujba serviciilor o stim toti....asa ca....

bambilici:
U P S !     Te-a declarat secu, dle Pitca!

ADRIAN PITCA:
Citat din mesajul lui: bambilici din Iunie 23, 2014, 16:53:28

U P S !     Te-a declarat secu, dle Pitca!

       .........................
      I'm sorry, "bambilici"...nu ai fost atent...pe tine te-a facut secu...
       Si, daca nu-ti-e cu bànat, te fac si io: esti secu, "bambilici"...adica, nu chiar secu da' in slujba la servicii - esti.

bambilici:
U P S !     Inca o data!
Te rog sa ma lamuresti:
1. Unde m-a facut pe mine secu in postarile de pe pagina?
2. Vb serios, chiar crezi ca sunt secu, sau in slujba secu?

Navigare

[0] Indexul de mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina anterioara