Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova

<< < (386/387) > >>

ADRIAN PITCA:
        Azi, 06.11.2018, cu càteva minute in urma, presedintele tuturor romanilor a facut càteva declaratii senzationale.
       A recunoscut implicit faptul ca la dosarul de numire a procurorului general al Romaniei s-a aflat celebra ordonanta de clasare a unui dosar penal al sau.
       In plus, presedintele Romaniei, raspunzànd unei intrebari legate de "penali/infractori", spune, citez:

    "- ASTA SE INTAMPLA DACA UN INFRACTOR AJUNGE IN VARFUL STATULUI."

        Acu', eu imi pun càteva intrebari:
      - Oare, gura pacatosului adevar graieste?
     - In vàrful statului roman se afla K. W. Iohannis. Nu exista un alt "vàrf al statului" mai vàrf decàt este vàrful pe care sta Iohannis. Sa fie asta o recunoastre a faptului ca in vàrful statului roman se afla un infractor, respectiv K. W. Iohannis?
     - Daca referirea era la Liviu Dragnea, se afla acesta "in vàrful statului" si nu stim noi?
     - Daca nu Iohannis este "in vàrful statului", atunci cine-i?
     - Refuzànd sa recunoasca (desi a facut-o implicit) existenta la dosarul de numire a lui A. Lazar a ordonantei de clasare a unuia dintre propriile sale dosare penale, a cedat Iohannis unui santaj?
     - Are Romania "in vàrful statului" o persoana santajabila?

ADRIAN PITCA:
      Despre "presedinti de stat" si despre "vizite de stat"...

      Mult iubitul si stimatul meu presedinte, tovarasul herr K. W. Iohannis, totodata si presedinte al tuturor romanilor, a spus ieri adevarul.
Desi nu credeam ca, vreodata, ii voi putea da dreptate stimatului tovaras herr Iohannis, iata ca minunea s-a produs si eu recunosc:

    - Marti, presedintele tuturor romanilor a spus adevarul...

      Astfel, tovarasul herr Iohannis, a declarat marti ca sotia sa nu va merge la audierea de la Parchet pentru ca, impreuna, vor face o vizita de stat in Londra. Ceea ce s-a si intàmplat azi.

      Acu', in timp ce eu recunosc ca ii dau dreptate presedintelui nostru, un dracusor cam zurbagiu imi sopteste ca vizitele de stat nu se fac "in Londra", ci - eventual - in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord; acelasi dracusor ma tot inghionteste si zice ca la vizitele de stat oaspetele este intàmpinat la aeroport de catre seful statului gazda sau alta persoana de rang inalt, sau intr-o locatie protocolara, se intoneaza imnurile de stat ale celor doua state si alte asemenea manifestari protocolare. Tot dracusorul de mai sus, imi zice ca nimeni, dar nimeni-nimeni nu a vazut vreo astfel de manifestare publica in care sa fi fost prezent musiu herr Iohannis, "in Londra"... Si ca daca ar fi fost "o vizita de stat" nu putea rata propaganda oficiala si neoficiala o asa ocazie de a-l evidentia pe Iohannis... Dar, zic eu, nu o sa ne luam acum cu càrcoteli de'astea...

    - A zis tovarasul herr K. W. Iohannis ca merge intr-o "vizita de stat in Londra"?! A zis...
    - A mers domnia sa "in vizita de stat in Londra"?! A mers...
      Atunci ce mai atàtea càrcoteli dracesti?!?!

      Nu am incotro si trebuie sa recunosc: "Excelenta sa d-l tov. herr K.W.Iohannis a spus adevarul".
      A mers "intr-o vizita de stat in Londra" si a stat...

      A stat cu gura cascata la usa din " 10 Downing street"...

      Asteptànd sa fie primit de catre Theresa May, ca sa-si justifice diurna si cheltuielile de deplasare intr-o vizita "de stat"...

      Doar ca, pe lànga alte probleme ce "le avea pe cap" d-na T. May nu a uitat ca atunci cànd dànsei ii frigea buza sa discute cu herr-ul nostru, acesta se preumbla pe la Pompei si pe la Roma...

      Drept pentru care, dracusorul cel càrcotas imi da lovitura de gratie:

    - Da!, d'omle, a stat si a belit ochii ca boul, la poarta noua...

    - Asa-i, zic si eu... ca doar era "vizita de stat"...

      (atentie: acesta este un pamflet si trebuie considerat ca atare; sper sa va placa)

vamil:
Fabrica KGB de fake news. Gorbaciov și-a cerut scuze, Putin a mărit miza
Într-un reportaj video intitulat „Operation Infektion”, The New York Times spune povestea primului fake news din istorie.


Cum a apărut el, cine l-a transformat în teorie a conspirației care a prins la nivel mondial și de ce Donald Trump nu este cel care a inventat termenul de „fake news”, chiar dacă lui așa îi place să creadă și să le spună reporterilor.Donald Trump nu a inventat așadar termenul de „fake news”. De fapt, acesta este vechi de decenii, manipularea de acest tip fiind una dintre preferatele KGB-ului.
„Această poveste este de fapt despre un virus. Un virus creat de un guvern cu scopul de a-și distruge metodic și crud dușmanii. Un virus care îi „consuma” pe inamici din interior. Însă virusul nu este unul biologic, ci mai degrabă unul de natură politică. EXISTĂ UN RISC FOARTE MARE CA DEJA SĂ FI FOST INFECTAȚI! Iar dacă deseori aveți sentimentul că nu știți în cine sau ce surse de informare să credeți, acest fenomen explică totul. Dacă vă simțiți „consumat” de știri, acesta ar fi putea fi motivul”, se arată în reportajul The New York Times.
Totul a început în iulie 1983 în New Delhi, India, unde, în ziarul „Patriot”, a apărut o poveste senzațională. Potrivit articolului, virusul HIV, cel care provoacă SIDA, a  fost creat în laborator, la cererea guvernului american, și folosit ca armă biologică împotriva persoanelor de culoare și a homosexualilor. În articol a apărut chiar și numele „laboratorului” din Maryland unde ar fi fost creat virusul.
Este un articol inofensiv într-un ziar care nu ajunge la mulți oameni, nu? Nu prea!  Doi ani mai târziu, în toamna lui 1985, povestea deja se răspândise peste tot prin Africa. Iar în 1986, doi biologi din estul Germaniei publică acuzațiile într-un raport. Aceștia susțineau că pot dovedi că SIDA a fost „inventată” în SUA. Însă aceștia au fost contactați direct de KGB și folosiți pentru ca sovieticii să răspândească știrea falsă. De aici, povestea ajunge, în 30 martie 1987, tocmai pe televizoarele a milioane de americani.
A fost una dintre cele mai mari scamatorii la scală globală din istoria omenirii, pusă la cale chiar de Uniunea Sovietică, în „laboratoarele KGB-ului.
Trei spioni care au lucrat pentru serviciile secrete sovietice în timpul Războiului Rece și care au emigrat apoi în SUA au dezvăluit tacticile folosite de KGB pentru a manipula mase uriașe de oameni și a-și înfrânge adversarii politici.
Unul dintre aceștia a dezvăluit că numai 15% din timpul și resursele materiale și umane ale KGB-ului erau folosite pentru spionaj și activități relaționate. Restul de 85% erau folosite pentru a gândi și pune în aplicare acțiuni de „subminare ideologică”/„măsuri active” sau - da, ați ghicit - fake news. Scopul era să schimbe percepția americanilor asupra realității. Iar metoda a funcționat atât de bine încât persoanele supuse acestui tip de manipulare (n.r. - diferită de propagandă, care încearcă să te convingă direct) - chiar dacă aveau acces nelimitat la informație - nu mai puteau să distingă ficțiunea de realitate și nici să formuleze argumente logice pentru a-și apăra comunitatea. De la ei au pornit „știrile” că SUA a creat HIV/SIDA în laborator sau că CIA-ul este în spatele asasinării președintelui american Kennedy.
În cele din urmă, după o anchetă în SUA, președintele Mihail Gorbaciov a cerut scuze public în fața lui Ronald Reagan pentru știrea inventată despre SIDA. Puțin a mai contat, însă: tactica a fost atât de eficientă încât, din timp în timp, o mai auzim și azi.
Concluzia reportajului New York Times: probabil mulți oameni cred că astfel de tactici de manipulare au murit odată cu destrămarea fostului bloc comunist în 1989/1990. Însă știți cine a fost unul dintre cei mai tineri angajați ai KGB-ului (n.r. - instituția care cheltuia 85% din buget pentru a crea fake news) în perioada Războiului Rece? Exact: Vladimir Putin!

https://www.digi24.ro/stiri/externe/fabrica-kgb-de-fake-news-gorbaciov-i-a-cerut-scuze-lui-reagan-putin-a-marit-miza-1036086

ADRIAN PITCA:

ACESTI IDIOTI CARE CONDUC ROMANIA...

IDIÓT, -OÁTĂ, idioți, -oate, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care suferă de idioție; tâmpit, cretin, imbecil. 2. Adj. (Despre manifestări ale oamenilor) Care manifestă, care denotă nerozie, stupiditate etc. [Pr.: -di-ot] – Din fr. idiot.

Din pacate pentru ea, in Romania idiotenia nu lipseste, iar idioti avem destui. Atàta timp càt idiotii isi etaleaza idiotenia in "patratica" lor particulara, lucrurile ar fi cum ar fi. Rau este atunci cànd idiotii ajung sa ne conduca, sa decida in numele nostru si, uneori, sa ne decida chiar soarta... Dar, din pacate, si mai rau este atunci cànd prea multi cetateni romani sustin public si neconditionat acesti idioti ajunsi in functii de decizie doar pentru ca ei, cetatenii, inteleg sa ia atitudine doar in functie de propriile lor simpatii politice, fara a-i privi pe idiotii conducatori cu acei necesari ochi critici. Fara sa vada cetatenii ca, procedànd asa, la vot, de exemplu, isi promoveaza propria idiotenie si decid in functie de aceasta.
In opinia mea, azi, doi dintre cei mai idioti conducatori pe care i-a avut sau ii are Romania ocupa primele doua functii in administratia tarii. Si ma refer la Presedintele Romaniei si la Primul-Ministru.
Va mai amintiti?
Daca ati uitat, va reamintesc...

"A FOST NEVOIE SA MOARA OAMENI CA ACEASTA DEMISIE SA SE PRODUCA..."

Aceasta a fost una dintre cele mai neroade declaratii politice pe care le-am auzit. Spre rusinea mea, ea a venit de la nerodul care ma reprezinta din cea mai inalta functie a statului. Atunci, la cald, K. W. Iohannis a acuzat guvernul ca fiind responsabil de tragedie. Dupa exact un an de la tragedie, acelasi K. W. Iohannis ne vorbea oficial si public despre slujbe de comemorare, despre neuitarea celor care au murit atunci sau au avut de suferit, despre compasiune si nevoia de consiliere ori empatie... Si, deloc lipsit de importanta, idiotul nostru presedinte isi schimba radical si public parerea despre tragedie, considerànd-o nu o vina a guvernului ci "UN TERIBIL ACCIDENT". Nimic nu ne-a spus "presedintele nostru", in cei aproape patru ani trecuti de la tragedie, despre aflarea si tragerea la raspundere a vinovatilor, ori despre ce anume a facut domnia sa, concret, pentru ca cei responsabili sa plateasca...
Asadar, au trecut aproape patru ani de la infioratoarea tragedie si nimeni inca nu a fost gasit vinovat...
Pentru un presedinte care si-a facut un titlu de glorie, in alegeri, din lozinca "ROMANIA LUCRULUI BINE FACUT", gestionarea situatiei post-tragedia de la "COLECTIV" nu poate fi decàt unul dintre "succesurile" de seama ale mandatului.
La fel, sunt deja celebre declaratiile publice ale lui Iohannis in legatura cu (prea) numeroasele abuzuri produse in sistemul judiciar din Romania.

"NU STIU, NU AM VAZUT, NU MA INTERESEAZA..."
"NISTE PENALI ATACA JUSTITIA..."
"SUNT MULTUMIT DE MODUL CUM ACTIONEAZA D:N:A...."

Declaratii publice venite, in opinia mea, de la primul penal al tarii...
Declaratii publice venite de la cel care a fost ales si este platit sa stie, sa vada, sa il intereseze si SA FACA TOT CEEA CE POATE SI TREBUIE... Pentru ca si-a facut un titlu de glorie si din din sustinerea statului de drept, sustinere limitata, din pacate, doar la protectia acordata anumitor structuri ale "statului de drept", structuri care, in ultimul timp si din-ce-in-ce mai des, gafeaza in serie si extrem de grav in exercitarea atributiilor de serviciu. "Serviciu" care se numara printre cel mai bine platite dintre serviciile exercitate la noi...
Din nou si din pacate, azi, tot in urma unui eveniment tragic, presedintele tuturor romanilor declara public ca "[...] este profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal și este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să [...]" si cere anchete...
Desigur, anchetele sunt necesare si ar trebui sa aiba efecte...
Doar ca "disfunctionalitatile" despre care ne vorbeste presedintele nostru se manifesta in sectoarele care privesc exercitarea si aplicarea justitiei in Romania. Sectoare despre care, pàna azi, presedintele nostru spunea ca "nu stie, n-a vazut, nu-l intereseaza..."
Oare, faptul ca presedintele nostru (idiotul de serviciu de la palatul Cotroceni, in opinia mea) s-a facut ca nu vede, nu stie si nu-l intereseaza ceea ce era de vazut, de stiut si de interes in zona exercitarii si aplicarii justitiei, nu cumva a dus la (si a cautionat) gravele si tragicele erori constatate azi in sistem?
Oare faptul ca mult-iubitul si stimatul (unora) K. W. Iohannis a declarat oficial si public, citez: " Nu suntem pregătiţi pentru preluarea preşedinţiei Consiliului UE...", iar apoi, dupa succesul relativ inregistrat de Romania la Presedintia rotativa a Consiliului European, a declarat ca: "Rezultatele pe care LE-AM obținut sunt foarte bune", reprezinta altceva decàt o idiotenie mare càt Romania? Spun asta pentru ca doar idiotii aflati in functii publice isi pot insusi merite pentru realizari nationale la care nu au avut niciun aport...

Despre V. V. Dancila, Prim-Ministrul al Romanie de azi, ce sa spun?!?!
Pàna sa ajunga in actuala functie publica, sub 5% dintre cetatenii Romaniei auzisera de ea. Dupa acceptarea functiei, (functie in care a fost impusa de catre idiotul de serviciu din fruntea PSD de la acea vreme), intr-un rastimp extrem de scurt, V. V. Dancila si-a càstigat un binemeritat titlu de "IDIOATA NATIEI". Chiar daca se presupune ca a gestionat corect Presedintia Consiliului European si a avut càteva iesiri publice in care a sustinut destul de bine cauza Romaniei in fata Europei (capitol la care K. W. Iohannis, cel mai autorizat reprezentant al statului roman, inregistreaza alte mari "succesuri", preocuparea de capatài a actualului presedinte pàrànd a fi doar ca sefia viitorului Parchet European sa fie detinuta de catre L.C. Kovesi, "prietenii stiu de ce"...).
Azi (insa doar dupa arestarea lui Dragnea) , Dancila striga din bojogi ca altii erau si sunt vinovati pentru numeroasele sale gafe, care au consacrat-o, "for ever", ca fiind cea mai idioata persoana ajunsa in functia de prim-ministru al Romaniei.
Azi, in situatii dureroase si tragice (vezi cazul adoptiei Sorinei si crimele de la Caracal), Dancila mai ca nu se da cu curu' de pamànt atunci cànd isi manifesta ingrijorarea, preocuparea si afectarea proprie, cerànd demisii otova, cam facànd abstractie de faptul ca cea mai mare parte a "factorilor de raspundere" din cele doua cazuri sunt proprii subordonati, iar responsabilitatea ii apartine si ei...
Mai mult, Dancila, azi, dupa ce a executat fara sa cràcneasca tot ce ii cerea Dragnea, vine si spune, dàndu-si "cu stàngu-n-dreptu", citez: "Am dovezi despre relația mea cu Dragnea, dar credeți că e bine să ies public? Nu, pentru că nu am să vorbesc de rău un fost președinte. Am fost izolată șase luni în guvern. Nu am avut voie să fac nimic. Nu mă acuzați că că am fost apropiată de Dragnea, pentru că nu eu am luat deciziile în partid. Eu eram izolată și aveam interzis să vorbesc cu colegii. Se plăteau bani de la partid ca să mă atace la tv."
Idioata!
Càt era Dragnea sef, ea era doar o biata victima ce nu merita atinsa nici cu o floare... Altii erau aia raii... Azi, fara nicio jena, Dancila poate musca decisiv si adànc din poponetul puscariasului... Si nu cred sa-i miroasa gura ori sa-i dauneze la digestie...
Acu', daca Dragnea nu mai e, Dancila isi poate etala in voie idiotenia, mai ales ca nu mai are pe cine dea vina...
Azi, aceste triste parsonaje, amàndoua, vor sa ocupe prima magistratura in statul roman: Iohannis pentru a doua oara, Dancila pentru prima data; drept pentru care amàndoi candideaza...
Dar nu faptul ca Iohannis mai vrea prin Miami, ori prin Tenerife, ori pe terenul de golf pe cheltuiala romanilor este cel mai idiot lucru in ceea ce il priveste...
Nici faptul ca Dancila, aceasta persoana care ocupa cu brio primul loc in ràndul persoanelor cel mai idioate care au ocupat functia de prim-ministru in Romania, doreste sa-si duca idiotenia la un alt nivel, superior...
Cel mai idiot lucru, in aceasta poveste si ceea ce ii priveste pe cei doi, dar si pe noi, este faptul ca, amàndoi, au fost, "la baza", profesori...
Va dati seama càte generatii de idioti au "educat" astia doi?!?!
Daca nu credeti, ii gasiti deschizàndu-va cont pe <FACEBOOK>...
Presupunànd ca nu aveti, deja, unul...
Dar, cu cont pe <facebook> sau nu, nu trebuie sa disperam...
La càta idiotenie exista prin Romania si p'acilea, avem, totusi, optiuni...
Pentru ca ne paste un nou rànd de alegeri, propun sa nu-i votam pe niciunul dintre cei doi si ne intoarcem la posibili dictatori...
Noi, romanii, suntem capabili de asa ceva, iar ei, posibilii dictatori, ne promit ca aresteaza coruptii pe capete.
Prin ordonanta de urgenta...
"Quo Vadis, Domine?"

ADRIAN PITCA:
   "Întoarce sabia ta la locul ei, că toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri."

   Duminica seara am aflat cu toții ca, fara tagada, liderul USR-ist Dan BARNA si-a cam distrus cariera politica.
   Madam Chichirau il asteapta "la cotitura", avida sa-i sara la jugulara. Iar "aliatul" Ciolos la fel si abia asteapta sa-i traga scaunul de sub poponeț...
   BARNA, dupa alegerile pentru parlamentul european, parea ca l-a incalecat pe Bucephalus si, batànd din pinteni, isi zdranganea sabia de tinichea pe la urechile lui Klaus, jinduind sa-i taie moțul...
   Unu din patru romani a dat navala la chemarea usr-istului, punànd - mai delicat sau cu hotaràre - boticul la mobilizatoarea lozinca "Fara penali in funcții publice". Nu conta daca in cazul multor "penali" nici nu exista vreo decizie judecatoreasca ce ar fi trebuit sa le consacre statutul de "penali"; romanii, mari visatori la cai-verzi-pe-pereti si sànge pe aceiasi pereti, doreau curațenia cu orice preț.
   Daca BARNA s-ar fi mulțumit doar sa-l calareasca pe Bucephalus ar fi fost cum ar fi fost. Numai ca Danuț a poftit sa calareasca si jilțul kaizerului de la Cotroceni, uitànd ca acesta este stapànul "butoanelor". Fiind licențiat in drept, Dan BARNA nu poate fi atàt de naiv incàt sa uite asta. Si totusi, Danuț "s-a riscat" si a candidat pentru funcția de presedinte al Romaniei. Simtind pericolul, Iohannis si-a pus la treaba pe țuțarii si, pe piața bàntuita de zvoneri si raspàndaci, au aparut mintenas urmele afacerilor sulfuroase facute cu bani publici de catre Barna de-a lungul timpului; iar DNA a si deschis un dosar penal avànd drept obiect al cercetarilor aceleasi afaceri. Desi cu nițel timp in urma acelasi DNA clasase un alt dosar (pe aceleasi teme) in care fusese cercetat BARNA.
   Evident, inca nu exista o decizie a justiției referitoare la legalitatea afacerilor familiei Barna.
   Cu toate acestea, in doar o luna de zile, din candidat si favoritul multora la "finala prezidențialelor", Dan BARNA a ajuns de ràsul curcilor, fiind surclasat la scor de "coana Veorica"...
   Sa càstigi simpatia si votul multor romani agitànd isteric lozinca "Fara penali in funcții publice" si sa te dovedesti tu insuți un posibil "penal", apoi asta nu i-a putut fi iertata d-lui BARNA, el fiind mazilit urgent de chiar electoratul USR.
   Dan BARNA s-a dovedit a fi inca un idol cu picioare de lut dintre cei de care politica dàmbovițeana nu duce lipsa.
   Efectul pervers al gaunoasei lozinci care l-a "urcat" in saua lui Bucephalus la lovit pe BARNA drept in freza de "prezidențiabil", mototolindui-o iremediabil...
   Iar Iohannis si-a mai agațat un scalp la cingatoare...
   La final, ramàne intrebarea:
   "- De ce nu s-o fi uitat Dan BARNA intr-o oglinda atunci cànd a ridicat sabia?"

Navigare

[0] Indexul de mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina anterioara