Main Content:

Pagini: 1 ... 125 126 [127] 128 129

Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova

 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2488
 • Vezi Profilul
Răspuns:
« Răspunde #1890 : Martie 10, 2018, 06:51:52 »

        Despre acesti idioti cu pretentii de oameni politici...
      IDIÓT, -OÁTĂ, idioți, -oate, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care suferă de idioție; tâmpit, cretin, imbecil. 2. Adj. (Despre manifestări ale oamenilor) Care manifestă, care denotă nerozie, stupiditate etc. [Pr.: -di-ot] – Din fr. idiot.

           Desigur, nu o sa ma iau de modul absolut pleonastic in care "intelectualul" Ludovic ORBAN, lider politic cu pretentii nationale, si-a inceput declaratia de presa de luni, 5 martie a.c., cànd spunea, citez: "De când a INCEPUT INCEPEREA anchetei penale în cazul meu,..."

Aveți dreptate, domnule, l-am auzit spunînd asta în direct.
Așa a ajuns Partidul Național Român, atît de mult a decăzut.


Despre IMUNOGLOBINA, nimic?
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul

Imuno..., cum...?..., este apanajul și răspunderea celor care au propus și numit în post pe miss Globulina...
Memorat

        @ "vamil"

         Amice, vad cum postezi diverse dar refuzi sa raspunzi la intrebari...
       Aici: http://www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=455.msg239953#msg239953 , ti-am adresat o intrebare directa; nu ai cum sa ratezi lectura acestei intrebari pentru ca am subliniat-o si colorat-o cu albastru.
       Refuzul de a raspunde, practicànd "politica strutului", te decredibilizeaza total.
       Ce crezi, colegii de aici merita un raspuns de la tine?
Memorat

Presupunem ca toti cei chemati la parchet in frunte cu Iliescu sunt gasiti vinovati,cu cei ajuta acest fapt pe urmasii de erou martir si ranitii in revolutie ? Vor fi ei despagubiti in vreun fel ? eu cred ca nu,asadar, !!?? munca in ZADAR
e
Mai oameni fara caracter voi nu pricepeti ca si dupa 100 de ani niste criminalitrebuiesc pedepsiti pentru a face dreptate celor ucisi si urmasilor lor !

      .................

      @ "florin1989"


       Abia acum inteleg eu de ce matale ai obtinut certificatul de "rev cu acte" dupa un sfert de secol de la evenimente...
      Dupa cum bine stii, eu, si alti, nu ne-am mirat prea tare de acest lucru pentru ca, asa cum am tot subliniat noi pe aici, ai dovedit de nenumarate ori slaba (extrem de slaba) ta pregatire juridica...

      Asadar, musiu jurist pàràt Cornea Florin Constantin (ori vice-versa), sa recapitulam, doar pentru juristi pàràti ca mataluta, incadrarea faptelor de care sunt invinuiti Iliescu Ion, Roman Petre, Gelu Voican-Voiculescu si altii.
      Conform comunicatului PICCJ din 2 aprilie 2018:


      "Procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a adresat președintelui României o solicitare de exercitare a prerogativelor constituționale și legale privind cererea de urmărire penală în legătură cu săvârșirea infracțiunii contra umanității, prev. de art. 439 alin. (1) lit. a, g, i și k Cod penal cu aplicarea art. 5 Cod penal față de:

ILIESCU ION, membru și președinte al Consiliului Frontului Salvării Naționale (din 22 decembrie 1989), organism care de facto a exercitat puterea executivă și legislativă centrală, comportându-se ca un Guvern până la apariția Decretului-Lege nr. 2 din 27 decembrie 1989, când președintele consiliului a primit rolul unui șef de stat, iar atribuțiile legislative ale consiliului au fost separate de cele executive, ce necesită autorizare pentru intervalul 22-27 decembrie 1989,
ROMAN PETRE, membru al Consiliului Frontului Salvării Naționale, din 22 decembrie 1989, numit oficial prim-ministru al Guvernului României prin Decretul nr. 1 din 26 decembrie 1989, ce necesită autorizare pentru perioada 22-31 decembrie 1989 și
VOICULESCU GELU-VOICAN, membru al Consiliului Frontului Salvării Naționale din 22 decembrie 1989, numit oficial vice prim-ministru al Guvernului României prin Decretul nr. 5 din 28 decembrie 1989, ce necesită autorizare pentru perioada în perioada 22-31 decembrie 1989.        Pàna aici, toate bune, adica pe gàndul juristului de doi bani "florin1989"...
      Adica, incadrarea juridica a faptelor este cea prevazuta de art. 439 alin. (1) lit. a, g, i și k Cod penal cu aplicarea art. 5 din Codul penal al Romaniei.
      Doar ca, sa vezi minune, prevazuta de acelasi Cod penal al Romaniei la art. 5, invocat si de catre PICCJ, lui Ion Iliescu si celorlalti invinuiti, li se va aplica legea mai favorabila, care "lege mai favorabila" (in cazul concret discutat de catre juristi aiuriti ca matale, d-le "florin1989") inseamna aplicarea prevederilor articolului 1 din Noul Cod Penal, care spune ca "nicio persoană nu poate fi sancţionată penal pentru o faptă care nu era prevăzută de legea penală la data când a fost săvârşită".
   
       Infracţiunea contra umanităţii a intrat în vigoare în 2014.
     
       Deci, musiu "florin1989", Iliescu si altii nu vor fi condamnati niciodata, pentru ca si pe la cele mai inalte Parchete din Romania sunt puzderie de juristi pàràti ca si matale.
       Toata aceasta actiune a PICCJ nu are alt obiectiv decàt acela de a diminua si masca, atàt càt se mai poate, dezastrul produs de catre sistemul neo-securist care doreste sa puna stapànire pe justitia romana.
       Hai!, musiu "florin1989", vreau sa vad cum comentezi cele de mai sus si, mai ales, ce argumente juridice aduce in discutie un incompetent ca tine.
 
Memorat

Diferim ca pozitii fata de termenul pana la care sa poata fi judecati si pedepsiti criminalii. Si la o suta de ani e bine sa fie judecat si condamnat, chiar daca nu si incarcerat, un criminal si cu atat m mult niste cmplotisti, pt ca e impo sa ramana ca ex pt generatiile viitoare. Pozitiile nu ne dif f mult fata de restul aspectelor. Am vb cu cei de aici despre ce se intampla in Ro. Urmeaza sa va spun concluziile dupa ce termin turul celor cu care imi permit sa vb asemenea lucruri.

       .....................

       De la bun inceput, "Inventatorul" omului a inclus in informatia genetica a fiintei umane atàt gena crimei càt si pe cea a complotului, gene ce vor fi transmise ereditar atàt timp càt omul va exista.
       De la bun inceput, omul, inventànd reguli numite legi, a incercat sa atenueze efectele pe care cele doua gene le produc in comportamentul uman.
       De mii de ani, omul comploteaza si ucide, cu motiv sau fara. Fara a minimaliza individul, cu titlu de exemple de rasunet planetar si fara pretentia de a crede subiectul epuizat, voi scrie doar: cruciadele, 1914-1918, Auschwitz, 1939-1945, Hiroshima, gulagul, 11 septembrie...
       D-le "bambilici", imi poti explica, din punct de vedere complotisto-criminal, care-i diferenta dintre aceste etape din evolutia umana?
       De mii de ani, cu toate eforturile umane, nimic nu pare a diminua instinctele criminale ori complotiste ale omului.
       De mii de ani, omul l-a condamnat pe om atàt "pe bune" càt si cu titlu de exemplu.
      "[...] pt ca e impo sa ramana ca ex pt generatiile viitoare", nu-i asa?
       D-le "bambilici", cu putere de exemplu sau nu, dupa ce s-a scremut mii de ani in "domeniul" complotisto-criminal, omul a reusit sa stabileasca doar trei lucruri:
     - comploturile si crimele sunt de doua feluri: legale si ilegale;
     - crimele si comploturile legale sunt cele comise in numele democratiei (ori a dictaturii) sau a ideii de justitie;
     - nimeni nu trebuie sa fie condamnat decàt dupa o dreapta judecata.

       Acestea fiind spuse, d-le "bambilici", cine ne da noua dreptul ca, mai inainte de o dreapta judecata, sa ne pronuntam daca unii, sau altii, ori aceiasi, sunt sau nu criminali ori complotisti legali sau ilegali?
       Si, mai ales, am stabilit noi oare, dincolo de orice dubiu, daca acel decembrie 1989 a fost legal sau ilegal?
       Conform legilor de atunci, toti cei care au iesit la lupta impotriva dictaturii comuniste erau complotisti si criminali si ar fi putut fi judecati si condamnati, "chiar daca nu si incarcerati, pt ca e(ra) impo sa ramana ca ex pt generatiile viitoare"...
       Azi, d-ta, d-le "bambilici", chiar mai inainte de orice dreapta judecata, i-ai comdamnat deja pe unii dintre cei care si-au asumat responsabilitati in acel decembrie, considerandu-i criminali si complotisti ce trebuie musai dati exemplu generatiilor viitoare.
       Doar ca, daca se va intàmpla ca invinuitii din "Dosarul Revolutiei" sa aiba parte de o dreapta judecata bazata pe actuala incadrare juridica a faptelor si pe legile de azi, NICIODATA NU VOR FI CONDAMNATI... Ba!, mai mult, s-ar putea intàmpla ca, dupa un eventual proces, unii dintre invinuitii de azi sa ceara si niscaiva despagubiri pentru suferintele morale (poate si fizice) indurate pe timpul procesului... Despagubiri pe care le va plati tot poporul roman, cel care a platit si plateste ("ca boul"...) toate cheltuielile legate de acest dosar.
       Apropò, d-le "bambilici", stii cumva càt a costat pàna azi instrumentarea acestui dosar?
       Si càt va mai costa pàna se va finaliza cu ceva hotaràri "definitive si irevocabile"?
       D-le "bambilici", si eu, la fel ca d-ta si altii, consider justificata judecarea complotistilor si criminalilor, indiferent de timpul scurs de la producerea faptelor.
       Doar ca eu consider ca fiind absolut nejustificat costul material si moral pe care romanii, in general, si cei care au suferit pierderi umane, in special,  l-au platit si il platesc daca statul roman, prin institutiile sale de specialitate, "pun in opera" un proces in care statul  cere aplicarea legii mai favorabile pentru invinuiti,  asta insemnànd ca, de fapt, invinuitii nu vor fi judecati niciodata si cu atàt mai putin condamnati.
       Adica, si pe scurt, a invinui pe cineva de crime impotriva umanitatii si a forta obtinerea unei condamnari cu suspendare, doar "pt ca e impo sa ramana ca ex pt generatiile viitoare", mie mi se pare ca fiind o...eternizare a celebrei ziceri de la revolutie: "- Mircea, fa-te ca lucrezi..."
       De mii de ani, omul tot da exemple pentru generatiile viitoare...
       De mii de ani, omul doar isi perfectioneaza metodele prin care pune la cale comploturi si face crime, legal sau ilegal...
       De mii de ani, legile sunt facute de catre oameni pentru oameni si sunt aplicate de catre oameni oamenilor...
       Dar, pentru ca omul nu s-a inventat pe sine insusi, deocamdata nu poate inventa o metoda prin care sa elimine din lantul ADN-ului propriu gena complotului si cea a crimei, gene pe care le transmite, fara gres, generatiilor viitoare.
       In decembrie 1989, statul roman, prin comploturile unora si crimele altora sau acelorasi, "a produs" crime impotriva umanitatii.
       Azi, prin trimiterea in judecata a invinuitilor din "Dosarul revolutiei", cu aceasta incadrare juridica a faptelor, statul roman nu cumva pune la cale o noua crima impotriva unora dintre proprii cetateni?
       Oare nu cumva reprezinta tot o... crima impotriva umanitatii iluzia ce le este indusa unora, mai ales celor care i-au pierdut pe cei apropiati, ca, in sfàrsit, se va face dreptate?

Memorat

        Klaus Werner IOHANNIS este presedintele Romaniei sau al Deutsche Volksgruppe, acea grupare nazista (declarata oficial ca atare) a carui urmasa de drept s-a constituit FDGR ( Forumului Democrat al Germanilor din România)?

        Astazi, presedintele tuturor romanilor, pentru a càta oara, si-a dat in petic...

       Mai intài, iesit "pe piata" cu o declaratie extrem de antisemita; dupa acea declaratie a iesit, pe "aceiasi piata", cu niste penibile scuze publice pentru tàmpenia debitata in prima declaratie...

       O prima intrebare:

     - Romania are, ca si ocupant al scaunului de presedinte al Republicii, un presedinte idiot, care nu realizeaza ceea ce trebuie sa spuna in spatiul public, sau consilierii sai, platiti de catre toti romanii, sunt niste dobitoci, incapabili sa-l consilieze pe presedinte?

       Un prim raspuns la aceasta intrebare, un raspuns "pe repede-inainte", ar "suna" cam asa:

     - Consilierii prezidentiali nu sunt dobitoci. Presedintele Romaniei, "luat de valul reminiscentelor istorice", s-a scapat in pantalonii prezidentiali  in momentul in care consilierii i-au atras atentia asupra idioteniilor declarate, acest fapt avànd drept rezultat scuzele publice pronuntate de augusta gurita prezidentiala...

       Un al doilea raspuns, mai chibzuit, nu poate face abstractie de originea etnica a presedintelui scumpei noastre Republici. Ori, daca am face abstractie de respectiva origine etnica, am fi siliti sa constatam una-din-trei:

     - consilierii prezidentiali "pe probleme de politica externa" (dar nu numai) sunt dobitoci;

     - actualul presedinte al Romaniei, etnic german, nu iubeste poporul israelian decàt silit de...imprejurari;

     - actualul presedinte al Romaniei nu este idiot dar se simte atàt de important si de sustinut (nu este prea clar de catre cine) incàt isi permite sa faca declaratii antisemite, peste capul poporului roman si impotriva intereselor acestuia.

       Oricum ar fi, presedintele tuturor romanilor pare mult mai preocupat de escaladarea muntilor scumpei noastre patrii, de "datul cu schiurile" pe pàrtiile acelorasi munti, de plimbatul consoartei "la shoping", pe §trasse, in Mùnchen, ori de scaldatul aceleiasi sotii prin baltoacele de la Miami ori Tenerife...

        Atunci cànd nu este obligat sa semneza "condica de prezenta" pe la vreun eveniment european (unde participa "doar pe barba lui", fara vreo consultare cu alti responsabili ai statului roman), scumpul nostru presedinte, tovarasul herr IOHANNIS, nu prea pare interesat de interesele politice externe ale Romaniei.

       Daca cineva crede ca eu gresesc in aprecieri, il rog sa-mi demonstreze care sunt succesele (ori actiunile care sa aiba drept rezultat promovarea intereselor) de politica externa ale Romaniei in cei trei ani si jumatate de mandat prezidential al tovarasului Klaus Werner IOHANNIS, acest ins care, in calitatea de primar al Sibiului si de presedinte al  Forumului Democrat al Germanilor din România, s-a declarat  drept urmaș de drept al Grupului Etnic German (Deutsche Volksgruppe), organizatie nazista, declarata ca atare de catre tribunalul  de la Nürnberg.
Memorat


PSD-ul poate sa fie orientat si spre axa de rotatie a pamintului !!! Politica externa este atributul presedintiei ! Un partid fie el si buricul pamintului si mostenitorul PCR-ul n-are atributii de politica externe.Trebuie sa inteleaga si ghertoii aia ca nu mai scrie nicaieri ca PCR este forta conducatoare unica a Romaniei.

       ................
     
      @ "florin1989"


      D-le "florinanrevolutionar",
      M-as adresa d-tale cu o expresie de genul: "cu tot respectul", dar el (respectul) nu prea exista...
      As mai putea folosi o expresie de genul: "cu toata stima", dar ea (stima) nu exista chiar deloc...
      As mai putea sa spun despre textul (dumitale) de mai sus ca este unul emis de un tàmpitel, dar imi este teama ca te vei supara...
      As mai putea sustine cum ca textul citat mai sus (productie proprie a lui "florinanrevolutionar") pare scris de un prostovan care nu prea stie ce se intàmpla prin "Eterna si fascinanta ROMANIE"...
      Dar, pentru ca eu tot incerc sa cred ca matale inca mai ai o sansa sa gàndesti si sa te exprimi public conform propriilor convingeri si nu conform celor induse de organele propagandei de unde iti sugi... seva textelor postate (si aici), nu voi afirma (acum si aici) ca matale ai fi "tàmpitel" ori "prostovan"...
      Acum si aici, in legatura directa si cauzata de textul scris de matale si citat mai sus, eu voi afirma un adevar absolut:
    - Iata un text compus si publicat de catre un dobitocel...
      As fi vrut sa afirm, cu toata convigerea proprie si personala, ca este vorba de un text compus si publicat de catre un dobitoc sadea. Nu o sa fac o astfel de afirmatie doar din respect pentru boul vecinului meu din dreapta, pentru calul vecinului meu din stànga, precum si din respect pentru vaca vecinei mele din fundu' curtii, care da un lapte bun de te lingi in cur trei saptamàni, ca maimuta, dupa ce il bei...
      Oricum ar fi, toate trei dobitoacele invocate merita tot respectul, mai ales respectul dobitocilor umani...
      Acu', sa-ti explic io lu' matale, musiu "florinanrevolutionar" de ce ma cred indreptatit sa afirm cum ca textul compus de catre matale, si pe care il citai io mai sus, este unul compus si publicat de catre un dobitocel:

    a) Oricàt te-ai da matale cu curu' de pamànt, PSD-ul are dreptul sa se orienteze spre "oricare axa de rotatie" doreste, in perioada temporala decembrie 2016-decembrie 2020; acest drept (negat doar de catre dobitocei precum matale), l-a primit PSD-ul odata cu validarea alegerilor parlamentare de la sfàrsitul anului 2016;

    b) Daca vei binevoi sa studiezi atent problema, vei constata ca "Politica externa" a ROMANIEI este atributul urmatoarelor trei autoritati publice (si nu doar a uneia singure, cum pretinzi matale), in ordinea de precadere stabilita de CONSTITUTIA ROMANIEI:
     - PARLAMENTUL ROMANIEI;
     - PRESEDINTELE ROMANIEI;
     - GUVERNUL ROMANIEI.
     Pentru asta, daca nu prea as avea ce sa-i reprosez necunoscatorului cetatean Cornea Florin Constantin, cetateanului acelasi, dar absolvent al unei institutii de invatamànt cu obiect de predare "stiintele juridice", i-as spune doar: "- Hai sictir!, jurist de cacat..."
     Dar, pentru ca matale, musiu "florinanrevolutionar" nu esti decàt un propagandist de cacat, in mod evident nu poti fi niciodata si un jurist, fie el si din acelasi material cu miros pestilential. Oricàt de uràt ar mirosi o mare parte a juristilor din Romania, ei, niciodata, nu vor mirosi la fel de uràt ca propagandistii de cacat cu pretantii de experti intr-ale... dreptului (asa cum te pretinzi matale).

    c) Asemenea, daca nu te-ai mai caca pe matale atàta, ai putea sa observi cum programul de guvernare al oricarui partid care, in Romania sau aiurea, doreste sa obtina votul popular pentru a accede la guvernarea unei tari , are o importanta componenta de politica externa; ca atare, asertiunea lu' matale cum ca, citez: "Un partid fie el si buricul pamintului si mostenitorul PCR-ul n-are atributii de politica externe." este asertiunea unui bou (cum spuneam, si cu riscul de a fi acuzat de nationalism, cu scuze fata de boul vecinului si fata de de toti boii rumegatori ai Romaniei);

    d) Te asigur io', toti ghertoii Romaniei stiu, de trei decenii, ca PCR nu mai este "forta conducatoare unica a Romaniei". Doar propagandistii cam dobitocei continua sa mestece intr-un ceaun cu cacat mare càt capul lu' matale...

     Acu', si dupa cele ce am scris io mai sus, din partea lu' matale d-le "florinanrevolutionar" nu ma astept decàt la una din trei:
   - iti ceri scuze la PSD pentru mizeria de text pe care ai produs-o mai sus...
   - nu iti ceri scuze la PSD dar imi raspunzi mie cu argumente din care sa reiasa ca matale nu esti un dobitocel...
   - nu iti ceri scuze la PSD si nici nu imi raspunzi mie cu argumentele solicitate; in schimb, primesc o citatie la TRIBUNAL, unde matale te vei stradui sa demonstrezi cum ca textul matale (citat mai sus) nu este scris de catre un dobitocel cronic, iar eu ti-am acordat calificativul intr-un mod eronat si/sau gratuit.
     Daca voi fi poftit de catre matale (prin CITATIE) intr-un tribunal al scumpei noastre patrii, eu voi avea ocazia unica de a demonstra, ACOLO SI ATUNCI, cum ca matale nu esti doar un dobitocel oarecare, ci un dobitocel foarte tàmpitel si prostovan...
     Iar daca demonstratia mea va fi consemnata si adeverita intr-un document cu valoare juridica, nici apa tuturor gàrlelor din lume nu te va mai spala de... cum spuneam, cacatul politic in care te balacesti...
Memorat

 
Ma lepra de muncitoras prost care te-a facut partidul comunist ,parlamentar incuiat , ce n-a visat neamul tau de tomberonez maidanez nici nu meriti o replica la mizeria asta de postare de retardat irecuperabil !!!
Memorat


Vremuri fericite !  Grin Grin Grin

 [/size]

      ...................

      @"florin1989"


          De ce afirm eu ca numitul CORNEA Florin Constantin nu este doar un dobitocel, tàmpitel si prostovanel oarecare!?

        " florinanrevolutionar", daca ar fi caracterizat doar de epitetele subliniate mai sus, inca ar fi o persoana... recuperabila social.
        Doar ca, "florinel..." al nostru, pe lànga ca este dobitocel, tàmpitel, prostovanel si un propagandist de cacat, mai este si un ticalos (era sa spun ticalosel, dar prea l-as fi alintat...) fara scrupule.
       "florinanrevolutionar", in tentativa lui jalnica de a dovedi superiorilor sai ca este un pupincurist de soi (nu are absolut nicio importanta la ce cur pupincureste), si pentru a-si dovedi zelul intr-ale màncatului de rahat politic cu polonicul, nu ezita sa foloseasca evenimente triste din viata unor persoane care nu au absolut nicio legatura cu ceea ce doreste sa sugereze dobitocelul, tàmpitelul, prostovanelul si ticalosul nostru portalist.
        Astfel, celui care urmareste postarile ipochimenului "florinanrevolutionar", ii este suficient de clar ca prostovanelului nostru ii pute cam orice se intampla azi prin scumpa noastra tarisoara, sub guvernarea PSD.
        Drept pentru care, pentru a ilustra realitatea pe care o vede el, posteaza imagini precum cea de mai sus, la care ataseaza texte pretins ironice, care ar defini "Romania reala" sub guvernarea PSD.
        Departe de mine gàndul de a afirma ca, sub guvernarea PSD, in Romania umbla càinii cu covrigi in coada, iar pe ulitele satelor romanesti curge lapte si miere...
        La fel de departe imi este si gàndul ca, oriunde ai privi prin scumpa noastra tarisoara, nu ar exista posibilitatea ca astfel situatii regretabile, precum cea sugerata in imaginea postata de catre "florinanrevolutionar", sa se regaseasca si in viata de-zi-cu-zi a unor persoane.
        Doar ca, dobitocelul, tàmpitelul, prostovanelul si TICALOSUL nostru "florinanrevolutionar", posteaza o imagine in care personajul prezentat nu are nicio legatura cu ceea ce doreste musiu CORNEA sa ne sugereze.
        Pur-si-simplu, imaginea o prezinta pe "baba Maria", fosta locuitoare a unui sat din judetul Timis, care, dupa ce acum 30 (treizeci) de ani i-a decedat sotul, a hotaràt duca o viata de sfànt si sa isi asume traiul departe de civilizatie, in singuratatea muntilor...
        Asadar, este vorba despre o trista, dar reala, poveste de viata, poveste in care personajul principal si-a asumat constienta un drum al sau; am vaga senzatie ca "baba Maria" nici nu are habar ca pe lumea asta exista PSD cu tot ceea ce dobitocelul, tàmpitelul, prostovanelul si deosebit de ticalosul "florinanrevolutionar" doreste sa sugereze cu postarea lui.
        A folosi astfel de imagini pentru a ne ilustra tàmpeniile si dorul neostoit de pupincureala, mi se pare de o ticalosie fara margini.
        Iar ticalosul "florinanrevolutionar" stia perfect de bine despre ce este vorba, atunci cànd a ales sa posteze imaginea de mai sus...
       "florinanrevolutionar", ai grija ce iti doresti; daca faci subiect de "sa mai ràdem nitel..." din nenorocirile intàmplate altora, doar pentru ca acele nenorociri ti se par rizibile in scopul in care le folosesti, si pentru a dovedi ce pupincurist dobitoc esti matale, ai mari sanse sa sfàrsesti precum cei de care razi...
        Pentru amanunte, si pentru mai multe imagini cu "baba Maria", cei interesati pot da "clik" aici:

        http://www.national.ro/news/drama-care-ti-va-frange-sufletul-uite-cum-traieste-o-batrana-in-romania-379924.html/
       
        https://www.bzi.ro/o-romanca-duce-o-viata-de-sfant-departe-de-civilizatie-foto-490430#
       
       
Memorat


Mda...Tine cu tot dinadinsul mucitorasul asta ratat salvat de FSN de la anonimatul binemeritat altfel de dobitoc sinistru !
Memorat

Mda...Tine cu tot dinadinsul mucitorasul asta ratat salvat de FSN de la anonimatul binemeritat altfel de dobitoc sinistru !
Esti total...NEinteligibil...!!!!
Memorat

        @ "florin1989"
 
        Mult iubite si stimate d-le Lucian Radulescu...
        Eu, pe bune, nu prea imi dau seama cine te crezi matale p'acilea, de iti permiti sa il interpelezi pe musiu "florinanrevolutionar" cu declaratii de genul: "Esti total...NEinteligibil...!!!!
       Matale, nene Luciane, atunci cànd ti-ai propus sa intelegi un text produs de numitul "flaimuc", te-ai aruncat dupa fenta... ca sa folosesc un termen din fotbal.
       Aruncàndu-te dupa fenta, ai considerat textul lui "flaimuc" ca fiind unul neinteligibil si nu ai mai observat cele trei litere care, esential, indica fara drept de tagada ca numitul "flaimuc", zis si "florinanrevolutionar", recunoaste cum ca este un dobitocel cam tàmpitel, prostovanel si ticalosel càt cuprinde... Ceea ce inseamna ca acestee epitete chiar il caracterizeaza.
       Asa ca, d-le Lucian Radulescu, ia matale de revezi cum isi incepe "flaimuc" replica la textul meu, replica ce a generat si replica lu' matale.
       Daca vei revedea ce iti sugerez io, vei observa cum numitul "flaimuc" isi incepe replica la textul meu cu urmatoarea exprimare:

      "Mda..."
        Musiu Lucian Radulescu, oricàt ne-am da noi (unii dintre noi) cu curu' de pamànt, din punctul de vedere al lui "flaimuc", expresia "Mda..." sugereaza doua lucruri, si anume:
     a) lui "flaimuc" nu prea ii place ce se arata in textul invocat dar
     b) totusi, desi nu ii place textul referitor la augusta sa persoana, "flaimuc" recunoaste realitatea celor criticate...
       Asadar, musiu Lucian Radulescu, acesta este sensul real (dar "[...] total NEinteligibil...!!!!" pentru matale) al expresiei "
Mda..." a "flaimucului" nostru, expresie pe care matale, dintr-o regretabila neatentie, nu ai lecturat-o si nu ai interpretat-o corespunzator...
       Daca nu ar fi asa cum spun eu, ce rost ar mai fi avut expresia indicata si subliniata de mine?
       Eu tot insist sa spun ca este doar expresia bruta a dobotociei, tàmpeniei, prostiei si ticalosiei care il caracterizeaza pe ipochimenul nostru.
       Matale, musiu Radulescu, crezi altfel?

       
 
Memorat

Sunt (in mare parte) totalmente de aceeasi parere..., dar mai cred ceva...  Respectivul..."domn"...este foarte posibil, dupa umila mea parere, sa fie si ''posesor''...al unui "cui...in care a fost ''agatat'' nu tocmai recent...", din moment ce se    ''scufunda/afunda''    in ridicol cu atata nonsalanta ('prost' nu e...realizeaza).
Memorat

         Din nou, despre bizonii mioritici cu ochelar de cal...

         Despre rolul "ochelarilor de cal, am mai vorbit.
       Azi, despre misiunea unor purtatori de "ochelari de cal".

       
         De circa patru luni, Viorica Vasilica DANCILA indeplineste functia de prim-ministru al guvernului Romaniei.
       De aproape patru ani, Klaus Werner IOHANNIS indeplineste functia de presedinte al Romaniei.
       Amàdoi, cica, oameni cu studii...

      Pe vremea cànd studiau, nici Viorica DANCILA si nici Klaus IOHANNIS nu cred ca isi inchipuiau ca vor ajunge sa ocupe fotoliile in care se tolanesc azi.     Daca si-ar fi inchipuit asa ceva, precis ca ar fi studiat nitel si ce trebuie sa faca (si cum trebuie sa faca) in anumite situatii, in exercitarea functiilor lor actuale. Nu au studiat, nu se pricep... mai ales la chestiuni de protocol. Asa stànd lucrurile, amàndoi cei nominalizati mai sus, au tendinta de... a da in gropi, mai ales in ce priveste exprimarea libera, in public, precum si in ce priveste comportamentul la intàlnirile oficiale.

      La debutul in functia de presedinte al Romaniei, la capitolul discurs public, liber, Klaus Werner IOHANNIS excela la capitolul cacofonii. Atunci cànd nu citeste un text scris de catre consilieri, mai "cacofoneaza" si azi...

      De la debutul in functia de prim-ministru al guvernului Romaniei, Viorica Vasilica DANCILA o tine dintr-o gafa in alta... Atàt gafe comportamentale càt si de discurs.

      Desigur, marea majoritate a romanilor si-ar fi dorit sa nu aiba un presedinte care sta cu "ca ca...", "cà ca...", si "cà cànd..." in gura, cam tot timpul.

      La fel, poate aceiasi mare majoritate a romanilor, sau poate alta, si-ar fi dorit ca sefa guvernului Romaniei "sa nu-si dea in petic" aproape la fiecare aparitie publica.

      Din pacate pentru Romania si pentru romani, pe astia ii avem in functiile supreme de reprezentativitate , cu ei defilam.

      Asa stànd lucrurile, vad cum, de cànd este Viorica DANCILA prim-ministru, destui dobitoci din mass-media, dobitoci cu pretentii de intelepti ai neamului, se dau cu curu' de pamànt promovànd orice gest si vorba pe care aceasta "le da de gard"... Si au materie prima càcàlau...

      Daca ar binevoi sa aiba o minima intentie de a pastra masura, de a manifesta o minima echidistanta, dobitocii respectivi, demni purtatori de ochelari de cal, ar putea observa càteva amanunte deloc lipsite de interes dar deosebit de sugestive pentru ceea ce inseamna comportamentul celui poreclit "Ficusul de la Cotroceni", pe numele lui "din buletin" Klaus Werner IOHANNIS.

      De patru luni, de cànd ocupa functia actuala , Viorica DANCILA face gafe in serie. Dar Viorica DANCILA nu are o persoana calificata in probleme de protocol care sa ii spuna ce si cum sa faca in diverse situatii.
      Sau respectiva persoana nu isi manifesta prezenta in spatiul public, ceea ce "ii da liber la gafe" Vioricai DANCILA.

      De aproape patru ani, Klaus Werner IOHANNIS, la fiecare aparitie publica este dus de mànuta, uneori la propriu, de catre consilierul pe probleme de protocol - fosta SPP-ista Delia DINU. Aceasta persoana, foarte calificata pe domeniul sau, ii indica "Ficusului" càti pasi sa faca, in ce directie, unde si càt sa stea, cu cine sa dea sau nu màna si altele asemenea.
      Am ferma convingere ca fara serviciile Deliei DINU, Klaus Werner IOHANNIS ar avea, mai ales in situatiile de inalt protocol, comportamentul elefantului in magazinul cu portelanuri.
      Iar asta se intàmpla de aproape patru ani. Patru ani in care "Mutul de la Cotroceni" inca nu a invatat ce si cum se face in functia pe care o ocupa.
      Pentru gafele pe care le-a facut in exprimarea publica, IOHANNIS a primit si o amenda de 2000 (doua mii lei)...

      Pentru gafele sale, DANCILA este amendata, deocamdata, doar de furia dobitocilor care nu observa cum IOHANNIS gafeaza (si ar gafa si mai rau daca nu ar fi dus de mànuta) chiar si dupa patru ani de mandat, timp in care ar fi putut invata càte ceva...

      Delia DINU se afla in functie la Palatul Cotroceni de peste 13 ani, timp in care a instruit doi presedinti. Cu toata instructia primita pe bani publici, amàndoi presedintii "au dat-o de gard" de càte ori le-a fost la indemàna...
     Deocamdata, pe Viorica DANCILA nu o consiliaza public nimeni; si are doar patru luni de mandat. Nu ca asta ar fi o scuza...
     Intrebarea mea pentru dobitocii de bizoni mioritici cu ochelari de cal (adica aia cu vedere unidirectionala) ar fi:

   - Càt timp, de acum inainte, va mai trebui sa fie dus de màna Klaus Werner IOHANNIS, la fiecare intàlnire oficiala?

      Spre deplina confirmare a spuselor mele iata poza facuta azi, la Mioveni, cu d-na Delia DINU (la un pas in urma "Ficusului"), indicàndu-i acestuia ce trebuie sa faca, pas-cu-pas... asa cum o face de aproape patru ani...


     
Memorat
Pagini: 1 ... 125 126 [127] 128 129
Schimbă forumul: