Pentru Kostas,
Daca te intereseaza trecutul meu, gasesti ce doresti cautind pe internet numele meu.
Ce nu gasesti pe internet iti pot spune eu pe scurt:
- am crescu fara parinti, am trecut si pe la casa de copii, am invatat o meserie pe care o practic si azi, iar printre picaturi am mai fost si organizator de grupa sindicala (1988-1989) si secretar cu probleme organizatorice la o organizatie de baza a PCR timp de doua luni (24 octombrie 1989-22decembrie 1989)
Pentru activitatea mea politica in calitate de membru PCR vreau sa stii ca partidul comunist privea si analiza cu mare atentie ceea ce faceam eu cu mult inainte de 22 decembrie 1989 si as vrea sa retii doua lucruri:
-conducerea PCR a judetului Prahova nu era deloc, dar deloc, multumita de calitatea mea de membru PCR asa ca in dimineata zilei de 22 decembrie 1989 RECTIFICA ADRIANE,,,21 DECEMBRIE... cerea sa fiu arestat;
-Daniel Perju stie despre toate aceste lucruri dar, in calitatea lui de "revolutionar de tinichea" si de fabricant de revolutionari falsi, s-a simtit deranjat de mesajul meu din 23.06.2011 ( postat pe forum) . Acel mesaj nu era in nici un fel adresat unei lichele cum e Perju.[/size]
" DOSARUL TI-A FOST PROMOVAT DE LICHEAUA DE PERJU,ADRIANE...
TE CREDEAM CEVA MAI INTELIGENT....AI FI RAMAS PE DIN AFARA DUPA FRR- GRUPUL WENTER....[/i][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
In alta ordine de idei vreau sa stii ca in 1990 am votat impotriva Legii 42/1990 (azi Legea 341/2004) pentru ca am considerat atunci, ca si acum, ca toate partidele politice reprezentate in Parlamentul Romaniei la acea vreme au dorit si au reusit sa cumpere onoarea revolutionarilor. Desi in 1990 am votat impotriva legii privind drepturile revolutionarilor, in 1995-atunci cind s-a reanalizat aceasta lege, in grupul parlamentar PDSR,din care faceam parte, certindu-ma dea dreptul cu multi colegi deputati, mi-am adus modesta contributie la mentinerea in vigoare a legii. Pentru ca destui erau cei care doreau sa o abroge sau sa taie din drepturi. Si nu erau doar PDSR-isti....Si, amice Kostas, nu am sustinut in 1995 ceea ce nu am votat in1990 doar pentru ca beneficiam si eu de drepturile prevazute de lege ci mai ales pentru faptul ca daca un cetatean primeste un drept (sau mai multe), acel drept sa nu-i poata fi luat doar pentru ca alti cetateni beneficiaza fara merit de acel drept (cazul revolutionarilor falsi).
Amice Kostas, afla ca tot ce am realizat in viata mea a fost cu ajutorul mintii mele si prin munca. Si nu mi-e rusine cu nimic. Am spalat si wc-uri, am ajuns si in Parlamentul Romaniei insa peste tot am fost acelasi ADRIAN PITCA- muncitor.
Si, apropo de Parlamentul Romaniei si de ce a putut face un muncitor acolo: atunci cind in Camera Deputatilor se discuta despre Legea insemnelor nationale si locul unde acestea ar trebui asezate, subsemnatul Adrian Pitca, muncitor, ajuns deputat, am observat ca din lista lucrurilor pe care urma sa fie asezata stema Romaniei lipsea ceva si acest lucru nu fusese observat de niciunul dintre desteptii din Guvernul si Parlamentul Romaniei. Am intervenit la tribuna Camerei si, ca urmare a acelei interventii a mea, azi, Stema Romaniei se afla si pe unul din simbolurile unei natiuni - Moneda Nationala.
Amice Kostas, fara falsa modestie, sint ultimul roman (inca in viata) care a avut posibilitatea si onoarea de a aseza (figurativ vorbind) Stema Romaniei pe Moneda Nationala, leul nostru cel de toate zilele.
Nici un alt roman nu va mai avea o astfel de realizare pentru ca, nu-i asa?, vom intra si noi in zona euro iar moneda noastra nationala va disparea.....
Sa revenim insa la oile noastre....
Nu stiu daca ai remarcat (daca nu, mai citeste-l odata) dar mesajul meu din 23.06.2011 postat pe Forum nu a fost adresat cuiva anume. Nu am citat nume de oameni reali, nici pseudonime si nici nu cred am jignit vreun om serios.
Dar niste insi (probabil si revolutionari - reali sau nu), semnind cu numele lor adevarate sau cu pseudonime, au considerat ca (in comentariile lor la mesajul meu) pot sa ma ia la misto iar Daniel Petrican chiar imi spunea ca nu am dreptul sa vorbesc despre ceva (nu conteaza despre ce).....
Pentru tine, amice Kostas, are vreo importanta daca cineva te ia in bascalie ori iti da (sau iti ia) dreptul sa vorbesti?!?
Sa stii ca pentru mine are....
Poate voi mai posta pe Forum mesaje adresate revolutionarilor. Oricine are dreptul sa le comenteze sau sa-mi raspunda ce doreste.
Dar sa fii convins ca fiecare va primi din partea mea exact atentia pe care o merita.
Insa, in acest timp, desi oficial Romania este o natiune europeana, aceasta tara a ajuns doar o amarita vaca de muls la tìta careia sugeti si voi , REVOLUTIONARILOR.....
ADRIAN PITCA[/b]