Main Content:

Pagini: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 129

Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova

 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul

      Pentru Daniel Perju
      1. Care ar fi, concret, meritele pe care sustii ca le-ai avea in plus fata de mine in perioada lui decembrie 1989 (eventual anterior lui decembrie 1989 si ,eventual, dupa decembrie 1989) si care merite sa iti fi fost RECUNOSCUTE PUBLIC DE CINEVA IN JUDETUL PRAHOVA???


raspuns:  NU AM FOST GAINAR COMUNIST SI NICI SECRETAR DE PARTID COMUNIST
          PRECUM AI FOST TU  STIMABILE.....
          *IN 21-22 DECEMBRIE 1989 TU SLUJEAI PARTIDUL COMUNIST ROMAN...
           GRESESC CUMVA?Huh?


      2. Da, in 23 decembrie 1989 eram la locul meu de munca pentru ca nu a fi ales in diverse comitete mai mult sau mai putin provizorii era important pentru mine atunci si mai ales pentru ca, asa cum am mai scris pe forum, tot ce am realizat in viata a fost prin munca.

 Dar, pentru niste prostanaci ca tine, munca, limba romana si carnea de porc cad greu la burta...

       PROSTANAC   ESTE SEFUL TAU DE PARTID ADRIANE....NU MA CONFUNDA...
       IAR LA CAPITOLUL MUNCA...LAS-O MAI MOALE........

       CIT DESPRE RECUNOASTEREA PUBLICA IN PRAHOVA...OK....CASETELE DE LA FILAJ
       Arhivate de SRI SI JANDARMERIA ROMANA..........      3. Sirena la uzina 1 Mai Ploiesti " am tras-o " eu si nu cel pe care tu il numesti "AMERICANUL". Insa este adevarat ca acea persoana i-a impiedicat pe cei care doreau sa opresca acea sirena sa faca acest lucru. Si nu numai ca "am tras" acea sirena ci am si chemat colegii de serviciu la a actiona impotriva regimului comunist. Iar faptul ca oamenii din sectia unde lucram au inceput revolutia in Ploiesti in dimineata lui 22 decembrie 1989 spune multe.
      Si este la fel de adevarat ca ca AUREL BOLOHAN, desi nu "a tras sirena", a fost unul dintre cei mai implicati in ceea ce a insemnat "revolutia din decembrie 1989" la Ploiesti.


  TOVARASE SECRETAR DE PARTID COMUNIST PITCA...
  POVESTESTE CEVA DE DISCUTIILE DIN DATA DE 21 DEC 1989.....
  PCR  NU A DUS LIPSA DE AGENTI PROVOCATORI........

  DESPRE 22......  IN PRIMA PARTE A ZILEI  ACTIUNILE SUNT DEFINITE DREPT
                    REVOLTA  TRANSFORMATE  DUPA ORA 10,30  CU SPRIJINUL ARMATEI
                    IN REVOLUTIE-IN LIMBAJ PCR  INSURECTIE ARMATA  POPULARA...

      CONFUNZI UN PIC MERITELE DEOSEBITE IN DECLANSAREA REVOLTEI  CU  REVOLUTIA
      POPULARA ROMANA DIN DECEMBRIE 1989.

      NU SUNT ADEPTUL TEZEI LOVITURII DE STAT SI NICI AL REVOLUTIEI FURATE SAU
      CONFISCATE................


      4.Adevarul istoric este ca cel care a propus si sustinut ca ADRIAN PITCA si DAMIAN GHEORGHE sa reprezinte Uzina 1 Mai Ploiesti in Consiliul Provizoriu al FSN Prahova se numeste PADIU CONSTANTIN si este, de asemenea, o alta persoana cu merite deosebite in decembrie 1989.

      NU AI FOST IN SALA...PADIU ERA DE LA TINE DIN SECTIE..CINE L-A USTINUT??
      IN VACARMUL DE ACOLO  FII LINISTIT  NU SE PUTEA IMPUNE.......
      ATI FOST PROPUSI DE NISTE PERSOANE CARE AVEAU CEVA DE SPUS  SI  CARE
      NU PLECASERA INAPOI IN UZINA  DUPA ORA 15 O DATA CU TERMINAREA SCHIMBULUI
      1.........DACA VREI ISTORIA ADEVARATA!!!!  PROF  LAINAS,DAN PERJU,DAN ILIESCU,,OLGA.....  ERAM EXPONENTIICELOR DIN STRADA NU INFILTRATII PRIMULUI
      SECRETAR FRATILA SI GRUPULUI DIN EMINESCU...

      Dupa cum ti-am mai scris si anterior pe forum, tu cunosti foarte bine aceste lucruri insa, in lichelismul tau, prin jumatati de adevar si minciuni cit cuprinde, incerci doar sa-ti legitimezi propriile "povesti nemuritoare" despre asazisa implicare a ta in 22 decembrie 1989 sperind astfel sa faci a parea adevarate si dosarele de revolutionar pe care, sub o forma sau alta, le-ai promovat prostindu-i pe prostii din parlamentul si guvernul Romaniei.
      Apropo de dosare promovate: poti sa produci public dovada ca tu mi-ai sustinut dosarul de "Luptator cu merite deosebite" (documente, cind, unde si cine mai era de fata)Huh

      ADRIANE..ORICIND POT SA-TI DEMONSTREZ ACEST FAPT....DAR  POTI STUDIA
     PROCESELE VERBALE  INCHEIATE LA COMISIA SSPR.........

     PROBA ATASATA IN SUSTINEREA DOSARULUI TAU  ESTYE EXTRASUL DUPA JURNALUL
     ACTIUNILOR DE LUPTA AL DSS PRAHOVA UNDE ESTE MENTIONAT FAPTUL  CA PENTRU
     CELE INTIMPLATE IN UZINA IN PERIOADA 21-22  SE ORDONASE DE CATRE INPECTORUL  SEF PESCARU,  SA FII UMFLAT.......

     CINE RAPOSTASE LA DSS EVENIMENTELE SI AUTORII?
     CINE ERA DIRECTORUL GENERAL ALUZINEI 1 MAI LA ACEA DATA???


      5. Nu te priveste pe tine in ce jocuri intru eu iar identitatea o poti afla adresindu-te echipei care se ocupa de "Portalul Revolutiei" si pe care ii rog sa confirme identitatea mea tuturor celor intersati.


      6. In ce priveste punctul 8 al Proclamatiei de la Timisoara: un prostanac cum esti tu nu are de unde sa stie primul proiect al Legii privind deconspirarea securitatii ca politie politica, proiect initiat de Ticu Dumitrescu a fost semnat si de mine.


       INSISTI CU TERMENUL PROSTANAC.....

       MA SIMT ONORAT DAR STIU CA SEFUL  TAU S-A CULCAT SEARA PRESEDINTE SI SPRE   DIMINEATA  A DEVENIT CEL MAI MARE PROSTANAC..DECI  "SEFUL NOSTRU""

       TU VORBESTI DE TIMISOARA PCT 8......DE PIATA UNIVERSITATII////

        NU STIAM CA AI REFORMAT IN 1990  FSN-UL LIBER,DEMOCRAT SI NTICOMUNIST.....


      Apropo de securitatea comunista si de cei care au colaborat cu aceasta, iti pun o intrebare care ti-a mai fost adresata dar nu stiu ca tu sa fi raspuns la ea: -Poti face public vreun document (cu numar de ordine, data si institutia care l-a eliberat) din care sa reiasa fara dubii ca tu, Daniel Perju, nu ai colaborat cu securitatea???     DECIZIA CNSAS ESTE PUBLICATA...........................................
     PROBABIL,LA CONSTITUIREA PRIMELOR COMITETE POPULARE PROVIZORII  AM CONLUCRAT  CU UNELE PERSOANE PUBLICE PENTRU EVITAREA  BAII DE SINGE LA PLOIESTI.  MAIORUL COSTEA,CARP.BURDUJA,IONESCU SI ALTII PE CARE ACUM NU MIII
AMINTESC AU CEVA MERITE.....ESTE POSIBIL SA NE FI INTERSECTAT ACTIUNILE CU
ALE UNOR CERCURI   NATIONAL-SECURISTE  DIN PRAHOVA......SEFUL BATALIONULUI
DE SECURITATE ER UNUL DINTRE COMPLOTISTII ANTICEAUSESCU.........


         7.Ce personalitate recunoscuta public ca avind merite deosebite in decembrie 1989 (si dupa aceea) este membru in organizatia al carei sef te crezi?

   IUBITULE...AICI CHIAR CA ESTI PROSTANAC..........
   FOSTUL SEF AL 02550C  1 MAI  CARE TE-A PROPULSAT PE TINE IN PARLAMENT..
   CEL CARE ITI PROTEJ ACTIUNILE DIN UZINA DE PE FUNCTIA DE SECRETAR PCR

      8.Incearca sa nu mai jignesti limba romana prin ceea ce scrii si mai ales cum scrii.
      Eventual,cere cuiva sa te corecteze si sa dea o logica celor scrise de tine, ca nu-i rusine. Altfel vei ramine in veci ceea ce esti azi: un agramat, o lichea, un prostovan...

      LA ACEST CAPITOL  TE ROG RESPECTOS SA NE ONOREZI  CU PUPATURILE IN CUR CU
      CAR ESTI OBISNUIT IN RELATIILE TALE DE MEMBRU PSD..........
      CAra spanu,linge blidele  si  vezi ca pierzi trenul de naveta.......
.
                                Adrian Pitca


     
Memorat

      Perju Daniel 
      1. Rar mi-a fost dat sa vad un prostovan mai mare ca tine, Perjule...
      2. Pentru cultura ta generala (ca si cind ai fi avut asa ceva...), dar si a altora interesati, afla ca nu mai fac politica militanta de 15 (cincisprezece) ani.
      3.Nu ai raspuns la intrebarea privind meritele pe care sustii ca le-ai fi avut in dec. 1989 cum, de fapt, nu raspunzi clar la nici o intrebare care te atinge unde te doare.
      Intradevar, recunosc si eu ca tu nu ai fost nici secretar de partid nici gainar comunist. Pur si simplu ai fost, esti si vei ramine doar un simplu gainar....
      4.Ce confund eu ma priveste dar, oricum, nu are nici o legatura cu ce ai tu in cap: harababura si confuzie totala.
      Sigur ca Padiu Constantin era de la mine din sectie iar daca Adrian Pitca si Damian Gheorghe au fost propusi sa reprezinte uzina 1 Mai in CPFSN Prahova asta inseamna (in special pentru mintea ta confuza) ca noi reprezentam ceva mai ales ca, asa cum spui chiar tu, cei care ne-au propus aveau ceva de spus...
      5.Ti-am cerut sa arati public dovada ca, tu, Daniel Perju, ai sustinut dosarul de revolutionar al subsemnatului. Nu ai facut acest lucru si de aceea iti spun ca ori arati acea dovada ori ramii ceea ce esti: o lichea...
      Deocamdata ai aratat doar ca Adrian Pitca era in atentia securitatii comuniste inca dinainte de 22 decembrie 1989, data la care, intradevar, urma sa fiu arestat.
      Daca tu, care ma urasti atit de mult, produci dovezi din care rezulta fara dubii ca am merite la revolutia din 1989, asta nu arata decit dimensiunea prostiei din capul tau. Intii zici ca am fost sluga comunista (doua luni) si apoi produci dovada ca PCR, prin bratul sau inarmat-securitatea, cerea arestarea mea. Cine sa te mai inteleaga?!?!
      Iar atunci, in 22 dec. 1989, director al uzinei 1 Mai Ploiesti era Anastase Corneliu (tatal mult mai celebrei Roberta Anastase, marea simpatie a Basescului caruia tu ii esti fidel)
      Pentru cei care nu stiu, mentionez ca:
      - Anastase Corneliu a absolvit o facultate in mult mai multi ani decit este normal (datorita calitatilor sale intelectuale-desigur) si a fost totusi numit  director la o intreprindere foarte importanta a Romaniei comuniste;
      -In dimineata lui 22 decembrie 1989, Anastase Corneliu era cit pe ce sa fie batut mar de muncitorii uzinei 1 Mai;
      -imediat dupa 22 dec. 1989, Anastase Corneliu a fost detasat la reprezentanta uzinei 1 Mai de la Moscova unde a ramas citiva ani buni...
      Perjule, mai prostovane care te declari un portocaliu verde, ai putea sa-l intrebi pe colegul tau portocaliu Anastase Corneliu de ce a fost detasat tocmai la Moscova?
      Nu cumva securitatea comunista (aripa KGB-ista) isi proteja astfel cadrele?
      Si, mai ales, ai putea (daca mai ai vreun neuron activ in ceea ce tu iti numesti propriul creier) sa-l intrebi pe Anastase Corneliu datorita caror merite a fost "parasutat", hodoronc-tronc, in functia de subprefect al judetului Prahova in anii '95-'96. Daca Anastase nu va dori sa-ti raspunda, ai putea sa stai de vorba cu Nicolae Balanoiu ca el stie sigur raspunsul la o astfel de intrebare...
      6. Te-am intrebat daca poti arata public vreo dovada ca ca tu, Daniel Perju, nu ai colaborat vreodata cu securitatea comunista (dovezi concrete) si, evident pentru cineva ca tine care toata viata a manipulat, nu ai aratat nimic. Si am convigerea ca nici nu vei arata vreodata o astfel de dovada.
      7.Pentru toti cei interesati:
      -Daniel Perju nu este doar un amarit de gainar si, cum ziceam mai sus, un prapadit de prostovan (precizez ca, totusi, un prostovan care se respecta are onoarea lui);
      -Daniel Perju este si un dobitoc irecuperabil pentru ca ar putea, foarte simplu, sa ceara PSD Prahova confirmarea daca vreodata, eu, Adrian Pitca, am fost sau nu membru al acestui partid. De ce nu intrebi, ma neispravitule?Huh
      8.Perjule, intrun mesaj postat pe forum in 28 iunie 2011 de "adevarul" dar semnat "Adrian Pitca" apare o informatie deosebita in legatura cu obsesia ta fata de culoarea rosie cu care postezi pe forum.
      Se spune in acel mesaj ca prieteni ai tai (unii zic ca ti-ar fi fost chiar prieteni...intimi) te descriu ca fiind un adept al "libertatilor sexuale", mai pe romaneste ei zic ca esti cam poponar...
      Surprinzator, tu care reactionezi la orice mesaj care face referire la persoana ta, nu ai avut nici o replica.
      Sau poate ca nu este asa de surprinzator!
      Sa fie oare un adevar faptul ca Daniel Perju, autointitulat revolutionar, este si un "revolutionar al libertatilor sexuale"Huh
      Dupa frecventa cu care folosesti in mesaje postate de tine pe forum (sau in replici la mesajele altora) cuvinte precum: "lingi", "cacat", "gaoz", "cur", "sugi" (evident nu...acadele), as zice ca cei care te-au cunoscut destul de intim inainte de 1989 au dreptate si tu nu esti doar un violator al limbii romane...
      Se pare ca, intradevar, esti un "luptator remarcat prin fapte deosebite" in revolutia...libertatilor sexuale.
      Ca doar atit poate produce mintea unui dobitoc ca tine....

Memorat

      Pentru "adevarul"
      As dori ca nu doar mesaje de incurajare sa aud de la dumneata.
      Stii multe dar nu postezi mai nimic sau, poate, ti-e teama de "rahat cu ...perje" asta?
Memorat
 • adevarul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1000
 • Vezi Profilul

Domnului  Adrian Pitca:
sigur  ca  stiu  multe  dar ,  aveti  rabdare  stimabile,  toate  la  timpul  lor...
va  pot  spune  ca  in  prahova revolutionarii urmaresc zilele acestea f atent  disputa  de  pe  forum Pitca-Perju...
Memorat

      Avertizare pentru "adevarul"
      Domnule, eu nu am o disputa cu numitul Perju. insa doresc sa pun la punct un derbedeu care are, totusi, un mic "merit": este expert in prostit prostii....
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul

      Avertizare pentru "adevarul"
      Domnule, eu nu am o disputa cu numitul Perju. insa doresc sa pun la punct un derbedeu care are, totusi, un mic "merit": este expert in prostit prostii....


AI MARE TUPEU TOVARASE SECRETAR DE PARTID COMUNIST.
DE CIND NU AIMAI TRECUT PE LA ASOCIATIA DE BAZA DE REVOLUTIONARI...
VEZI CA SI EIAU DE PLATIT CHIRIA LA SEDIU......


PE ROMANESTE SPUS , ADRIANE , ESTI UN MARE PROFITOR......UN  COMUNIST SPALAT CU COCOLINO....
CIOCU MIC...
Memorat
 • adevarul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1000
 • Vezi Profilul

atentie daniel perju!
 eu  cred ca  tu  inca  nu  realizezi pe  cine jignesti. iti  reamintesc  ca ADRIAN PITCA este un  DAN IOSIF  al  revolutiei din  Prahova.... un om  vertical ,realist si  neinduplecat  cu cei  mincinosi  si  perversi.
ADRIAN  PITCA  nu  s-a  compromis  niciodata  cu  nimic ,  toti  il  stiu ca pe  un  autentic  un revolutionar , iubitor  de  dreptate  si  adevar...
fii mai  rezervat ca din  cate  il cunosc e  mult  pana  il  starnesti  si  nu-l  vei  mai putea  opri.
STOP JOC!
E UN SFAT CARE  TE  VA  AJUTA  SA  DORMI LINISTIT  PE  PERNA TA.
ADRIAN PITCA ESTE UN LIDER AUTENTIC CAPABIL  SA  MOBILIZEZE MASE  DE  OAMENI INTR-UN TIMP F  SCURT.
TE  INSELI IN  PRIVINTA  LUI  PENTRU CA L-AI VAZUT CA PANA  ACUM  A  STAT  DEOPARTE....
A  FACUT-O PTR  CA  ESTE PREA  MODEST SI CU PREA  MULT  BUN  SIMT.

 
Memorat
 • mercurie
 • Vizitator

Va certati aici si tara se duce de rapa ! Oameni buni, dusmanii Romaniei de azi nu mai sunt ceausistii, comunistii,....Sunt alti factori de risc, alte natii !
Nu va ajung 3 milioane de tineri romani alungati peste hotare ? Nu va ajung suta de miliarde imprumutate si furate ? Nu va ajnge ca sunt baieti in statul roman care invita fluxuri migratoare in Romania ?
Nu-i suficient ca le dau unora sau altora cetatenie fara nici un drept legal, iar acestia devin latifundiarii Romaniei, in timp ce noi ne chinuim si pt un petec de pamant ?
Eu de ce il indur si pe somnul Perju si pe domnul Adrian ?
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul

Va certati aici si tara se duce de rapa ! Oameni buni, dusmanii Romaniei de azi nu mai sunt ceausistii, comunistii,....Sunt alti factori de risc, alte natii !
Nu va ajung 3 milioane de tineri romani alungati peste hotare ? Nu va ajung suta de miliarde imprumutate si furate ? Nu va ajnge ca sunt baieti in statul roman care invita fluxuri migratoare in Romania ?
Nu-i suficient ca le dau unora sau altora cetatenie fara nici un drept legal, iar acestia devin latifundiarii Romaniei, in timp ce noi ne chinuim si pt un petec de pamant ?

 
Eu de ce il indur si pe somnul Perju si pe domnul Adrian ? [/b] [/size]


PENTRU CA  SUNTEM UNITI IN DIVERSITATE.......

CE NE UNESTE SI CE NE DESPARTE HuhHuhHuhHuh??
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul

Va certati aici si tara se duce de rapa ! Oameni buni, dusmanii Romaniei de azi nu mai sunt ceausistii, comunistii,....Sunt alti factori de risc, alte natii !
Nu va ajung 3 milioane de tineri romani alungati peste hotare ? Nu va ajung suta de miliarde imprumutate si furate ? Nu va ajnge ca sunt baieti in statul roman care invita fluxuri migratoare in Romania ?
Nu-i suficient ca le dau unora sau altora cetatenie fara nici un drept legal, iar acestia devin latifundiarii Romaniei, in timp ce noi ne chinuim si pt un petec de pamant ?

 
Eu de ce il indur si pe somnul Perju si pe domnul Adrian ? [/b] [/size]


PENTRU CA  SUNTEM UNITI IN DIVERSITATE.......

CE NE UNESTE SI CE NE DESPARTE HuhHuhHuhHuh??http://www.youtube.com/watch?v=Cc46luvz4UU&feature=related
Memorat
 • DAN PERJU
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7287
 • Vezi Profilul

atentie daniel perju!
 eu  cred ca  tu  inca  nu  realizezi pe  cine jignesti. iti  reamintesc  ca NICOLESCU SORIN este un  DAN IOSIF  al  revolutiei din  Prahova.... un om  vertical ,realist si  neinduplecat  cu cei  mincinosi  si  perversi.
NICOLESCU SORIN   nu  s-a  compromis  niciodata  cu  nimic ,  toti  il  stiu ca pe  un  autentic  un revolutionar , iubitor  de  dreptate  si  adevar...
fii mai  rezervat ca din  cate  il cunosc e  mult  pana  il  starnesti  si  nu-l  vei  mai putea  opri.
STOP JOC!
E UN SFAT CARE  TE  VA  AJUTA  SA  DORMI LINISTIT  PE  PERNA TA.
NICOLESCU SORIN  ESTE UN LIDER AUTENTIC CAPABIL  SA  MOBILIZEZE MASE  DE  OAMENI INTR-UN TIMP F  SCURT.LA UMBRELUTE, MICI SI BERE .
TE  INSELI IN  PRIVINTA  LUI  PENTRU CA L-AI VAZUT CA PANA  ACUM  A  STAT  DEOPARTE....
A  FACUT-O PTR  CA  ESTE PREA  MODEST SI CU PREA  MULT  BUN  SIMT.

 


http://www.youtube.com/watch?v=TesqN0Hu5YE&feature=related
Memorat
 • adevarul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1000
 • Vezi Profilul

SESIZARE CATRE DL. GHEORGHE IOSIF-ADMINISTRATORUL PORTALULUI REVOLUTIEI.

dle Iosif nu  este  prima  data cand vi se aduce  la  cunostinta ca daniel  perju are obiceiul de a copia unele postari ale forumistilor pe  care le modifica introducand cuvinte si  expresii dupa  bunul lui  plac, dand mesajului un  cu  totul  alt  inteles.
ce  mi  se  pare mai  grav  este  faptul  ca reposteaza acele replici in forma distorsionata...sub expresia "Citat  din  mesajul lui...."
Doresc  sa  constatati ca  este  f grav  sa  apara mentiunea "citat  din  mesajul lui...."  de  vreme  ce  mesajul  nu  mai  este cel  original.
va  rog  sa  luati  masuri  urgente pentru  remedierea  acestei  practici derutante  pentru  membrii  forumului.


iata mai jos un exemplu  f  clar al modului  in  care  sunt  modificate unele postari de  catre  dl perju.


mesaj  original postat  de "adevarul" in  data  de  09 iulie a.c.atentie daniel perju!
 eu  cred ca  tu  inca  nu  realizezi pe  cine jignesti. iti  reamintesc  ca ADRIAN PITCA este un  DAN IOSIF  al  revolutiei din  Prahova.... un om  vertical ,realist si  neinduplecat  cu cei  mincinosi  si  perversi.
ADRIAN  PITCA  nu  s-a  compromis  niciodata  cu  nimic ,  toti  il  stiu ca pe  un  autentic  un revolutionar , iubitor  de  dreptate  si  adevar...
fii mai  rezervat ca din  cate  il cunosc e  mult  pana  il  starnesti  si  nu-l  vei  mai putea  opri.
STOP JOC!
E UN SFAT CARE  TE  VA  AJUTA  SA  DORMI LINISTIT  PE  PERNA TA.
ADRIAN PITCA ESTE UN LIDER AUTENTIC CAPABIL  SA  MOBILIZEZE MASE  DE  OAMENI INTR-UN TIMP F  SCURT.
TE  INSELI IN  PRIVINTA  LUI  PENTRU CA L-AI VAZUT CA PANA  ACUM  A  STAT  DEOPARTE....
A  FACUT-O PTR  CA  ESTE PREA  MODEST SI CU PREA  MULT  BUN  SIMT.


mesaj modificat si repostat de  catre  daniel perju:

•   DAN PERJU
•   Hero Member
•        
•    Deconectat
•   Mesaje: 3813
•   
•   
 Răspuns: Mesaj de la ADRIAN PITCA-muncitorul care a declansat Revolutia in Prahova
« Răspunde #100 : Iulie 11, 2011, 08:23:54 »
________________________________________
Citat din mesajul lui: adevarul din Iulie 09, 2011, 16:35:08
atentie daniel perju!
 eu  cred ca  tu  inca  nu  realizezi pe  cine jignesti. iti  reamintesc  ca NICOLESCU SORIN este un  DAN IOSIF  al  revolutiei din  Prahova.... un om  vertical ,realist si  neinduplecat  cu cei  mincinosi  si  perversi.
NICOLESCU SORIN   nu  s-a  compromis  niciodata  cu  nimic ,  toti  il  stiu ca pe  un  autentic  un revolutionar , iubitor  de  dreptate  si  adevar...
fii mai  rezervat ca din  cate  il cunosc e  mult  pana  il  starnesti  si  nu-l  vei  mai putea  opri.
STOP JOC!
E UN SFAT CARE  TE  VA  AJUTA  SA  DORMI LINISTIT  PE  PERNA TA.
NICOLESCU SORIN  ESTE UN LIDER AUTENTIC CAPABIL  SA  MOBILIZEZE MASE  DE  OAMENI INTR-UN TIMP F  SCURT.LA UMBRELUTE, MICI SI BERE .
TE  INSELI IN  PRIVINTA  LUI  PENTRU CA L-AI VAZUT CA PANA  ACUM  A  STAT  DEOPARTE....
A  FACUT-O PTR  CA  ESTE PREA  MODEST SI CU PREA  MULT  BUN  SIMT.

Memorat
 • adevarul
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1000
 • Vezi Profilul

observati  diferenta?   daniel  perju  a  inlocuit numele lui  ADRIAN  PITCA(din postarea  originala)  cu numele NICOLESCU SORIN...
daca citim cu  atentie observam  ca  mai  sunt  si  alte  modificari fata  de  textul original...
vi  se  pare  o  practica  normala?
Memorat
 • Aria
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1085
 • Vezi Profilul

      Pentru "adevarul"
      As dori ca nu doar mesaje de incurajare sa aud de la dumneata.
      Stii multe dar nu postezi mai nimic sau, poate, ti-e teama de "rahat cu ...perje" asta?STII CEVA D-NULE ADRIAN PITCA SAU CUM ITI SPUNE,
NICI DUMNEATA NU ESTI DEPARTE DE D-NUL DAN PERJU.
SUNTETI FACUTI AMANNDOI DIN ACELASI ALUAT,SCUZE
DAR ASTA E PAREREA MEA.
CE MERITE DEOSEBITE AI DUMNNEATA?
DE UNDE STII DUMNEATA CA D-NUL DAN PERJU,E CUM
AI SPUS?NU TIE FRICA DE D-ZEU?
AM RUGAMINTEA SA AFISEZI DOCUMENTE CA INTRADEVAR
ESTI UN ADEVARAT REVOLUTIONAR(NU UN IMPOSTOR
PRECUM ALTII).AM RUGAMINTTEA SA
ADUCI DOCUMENTE DOVEDITOARE CA ESTI UN ADEVARAT REVOLUTIONAR ,NU UN GAINAR CA DAN PERJU
Memorat
 • Aria
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1085
 • Vezi Profilul

MAI AM O INTREBARE D-NULE ADRIAN PITCA?
DE CE NU MERGI LA TELEVIZIUNE SA DECLARI

IN DIRECT CA AI FOST SI VEI RAMANE UN
ADEVARAT LUPTATOR AL REVOLUTIEI DIN 1989?
Memorat
Pagini: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 129
Schimbă forumul: