ANUNTURI

Pagini: << < (567/13573) > >>

Aria:

Citat din mesajul lui: MERISAN SILVIA din Februarie 18, 2011, 00:31:14
--
Din cauza saraciei,sute de copii sunt abandonati in maternitati,numai la maternitatea din Buzau sunt abandonati 50 de copii.Ma intristat pina-n adincul sufletului,aceasta stire.E tot ce e mai rau pe lume sa vad prunci parasiti.Cine e de vina ?

--


SILVIA?  NU RASPUNZI? A PICAT INTERNETUL????

remus43de:

Pentru administratia forumului.
Am reinceput sa urmaresc aproape saptamanal ce se intampla pe portal, in special  pe forum, ocazie cu care constat o serie de probleme. Cea mai deranjanta este cea a numarului nemaipomenit de mare de subiecte care au fost create in decursul a doi ani. Multe se datoreaza unora care nu cunosc sau nu vor sa respecte regulile nescrise ale unui forum. Exista astfel persoane care deschid un subiect nou cu fiecare text pe care il scriu, chiar daca sunt texte care trateaza o singura problema, una si aceeasi. Altele, scriu orice fara sa tina seama de specificul subiectului pe care o fac. O alta categorie incearca sa se faca remarcata prin interventii pe toate, sau aproape toate subiectele, utilizand un text oarecare pe care-l cloneaza spre exasperarea celor care incearca sa citeasca tot ce se scrie pe forum. Va dau un exemplu din ziua aceasta. Am accesat forumul sa citesc ultimele interventii ale membrilor si am constatat ca cel care semneaza "Aria" face niste dedicatii fara legatura cu scopul acestui forum si le face in mod repetat, pe subiecte diferite. O alta persoana care e membra a forumului a deschis subiecte noi cu acelasi nume cu al unora mai vechi. Aceasta consider ca este o actiune subversiva facuta pentru a induce in eroare cititorii, pentru a-i impiedica sa aiba continuitate in lectura subiectelor originale. Va rog sa luati masuri pentru a impune coerenta necesara in structura forumului si o disciplina minima comportamentului membrilor. In caz contrar se va ajunge la situatia neplacuta in care foarte multi vor ocoli acest forum, considerand ca e prea greoi, indisciplinat si haotic dezvoltat.
Multumesc pentru atentie.

k@os:

Dragi colegi,va recomand tuturor participantilor din acest Forum un toolbar cu multiple functii utile,sper,tuturor revolutionarilor. Link descarcare:  http://decembrie1989.ourtoolbar.com/

Valance Abbey:

Citat din mesajul lui: tioluciano din Februarie 18, 2011, 17:37:25
--
Dragi colegi,va recomand tuturor participantilor din acest Forum un toolbar cu multiple functii utile,sper,tuturor revolutionarilor. Link descarcare:  http://decembrie1989.ourtoolbar.com/

--
ACEST"TOOLBAR" ARE SI FUNCTI ASCUNSE PAZEA CA AM FURATO SA DUS CALCULARTORU A TREBUIT REFACUT TOTAL

Diplomatul007:

In virtutea asteptarilor firesti in cadrul unui comportament civilizat, asetptam sa dati un raspuns acestei acuzatii grave domnule Luciano.

Pagini: << < (567/13573) > >>