Main Content:

Pagini: 1 ... 2303 2304 [2305] 2306 2307 ... 4573

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34560 : Septembrie 26, 2014, 09:54:44 »

Gigiie, Perju are si el dreptate in felul lui. Cu asa min la Finante, de unde locuri de munca in Ro? Si fara un tata secu cu telefon...


PANA UNA ALTA PENTRU STINTA CELOR CA PERJULICA SI NU NUMAI AZI SE DESFASOARA BURSA LOCURILOR DE MUNCA LA NIVEL NATIONAL ASA CA ACEI CE STAU LA COADA SI ASTEAPTA INDEMNIZATIE SA SE MUTE LA CEALALTA COADA LA LOCURI DE MUNCA S-AU NU!!!!!
 Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink Wink

Tu ori nu gandesti ori esti rau intentionat.
Au trecut 25 de ani de la Revolutie, asa incat multi dintre revolutionari au varste de peste 50-60 de ani. Crezi tu ca ii baga cineva in seama la bursa locurilor de munca ?
Eu unul nu depind de indemnizatie, dar sunt altii bolnavi si vai de viata lor, nu-i mai trimite tu la munca.
Mai lasa-ne cu rautatile pe care le scrii pe aici in fiecare zi. Eu unul m-am saturat ca atunci cand deschid forumul si vreau sa citesc despre ceva noutati sa dau de postarile tale  pline de cuvinte triviale.
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34561 : Septembrie 26, 2014, 10:33:50 »

Imi pare rau ca nu-mi mai functioneaza multifunctionala sa pot scana si apoi posta ultimele 30 de cv depuse in luna august la un asa zis targ al locurilor de munca.Toti angajatorii erau interesati,binevoitori si draguti,toti erau interesati de a ma angaja,ba mai mult si salariile erau destul de promitatoare pentru a duce o viata cat de cat decenta,mi-au dat cartile de vizita ale societatii si pe langa acestea multe promisiuni.Stiti ce sa intamplat mai apoi?am ramas cu ele.
Desteptul promite si prostul trage nadejde.
Probabil ca Gogie la revolutie avea 14 ani sau chiar sub iar acum are in jur de 38-40 ani de nu stie ce inseamna prigoana si-si permite sa ne dea astfel de sfaturi.
Multumim Gogie,de astfel de sfaturi nu ducem lipsa cum de altfel nu ducem lipsa de bunavointa politicienilor,dar daca tot ne sfatuiesti poate ne poti oferii tu ceva de munca,ti-am fi chiar recunasca tori ba mai mult facem si cinste.
Memorat
 • thunder66
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1211
 • Nihil Sine Deo
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34562 : Septembrie 26, 2014, 11:05:29 »

Dle. Adrian Sanda, stiti de existenta acestei Legi? Am extras doar ce v-ar putea interesa.Depunerea Memorandumului la Guvern, FARA a fi facut public INAINTE, incalca LEGEA. Dle. Sanda, bag de seama ca sunteti obisnuit sa incalcati LEGEA ca si colegii Dvs de partid. NU uitati un lucru: anul 2015 este cel al JUBILEULUI de 25 de ani de la REVOLUTIA DIN DECEMBRIE 1989. Cei care s-au sacrificat atunci, au ajuns "carpele" politicului? Vreti sa spalati pe jos cu noi? Nu va este RUSINE ca luati salariu tocmai ca sa ne reprezentati interesele? Interesele NOASTRE NU ale PARTIDULUI care v-a numit in functie.

LEGE nr. 544 din 12 octombrie 2001 (*actualizată*)
privind liberul acces la informaţiile de interes public
EMITENT: PARLAMENTUL
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL nr. 663 din 23 octombrie 2001
Data intrarii in vigoare : 22 decembrie 2001
" Parlamentul României adopta prezenta lege.
CAP. I
Dispoziţii generale
ART. 1
Accesul liber şi neingradit al persoanei la orice informaţii de interes public, definite astfel prin prezenta lege, constituie unul dintre principiile fundamentale ale relaţiilor dintre persoane şi autorităţile publice, în conformitate cu Constituţia României şi cu documentele internaţionale ratificate de Parlamentul României.
ART. 2
În sensul prezentei legi:
a) prin autoritate sau instituţie publica se înţelege orice autoritate sau instituţie publica, precum şi orice regie autonomă care utilizează resurse financiare publice şi care isi desfăşoară activitatea pe teritoriul României, potrivit Constituţiei;
b) prin informaţie de interes public se înţelege orice informaţie care priveşte activităţile sau rezulta din activităţile unei autorităţi publice sau instituţii publice, indiferent de suportul ori de forma sau de modul de exprimare a informatiei;
c) prin informaţie cu privire la datele personale se înţelege orice informaţie privind o persoana fizica identificata sau identificabila.
CAP. II
Organizarea şi asigurarea accesului la informaţiile de interes public
SECŢIUNEA 1
Dispoziţii comune privind accesul la informaţiile de interes public
ART. 3
Asigurarea de către autorităţile şi instituţiile publice a accesului la informaţiile de interes public se face din oficiu sau la cerere, prin intermediul compartimentului pentru relaţii publice sau al persoanei desemnate în acest scop.
ART. 4
(1) Pentru asigurarea accesului oricărei persoane la informaţiile de interes public autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia de a organiza compartimente specializate de informare şi relaţii publice sau de a desemna persoane cu atribuţii în acest domeniu.
(2) Atribuţiile, organizarea şi funcţionarea compartimentelor de relaţii publice se stabilesc, pe baza dispoziţiilor prezentei legi, prin regulamentul de organizare şi funcţionare a autorităţii sau instituţiei publice respective.
ART. 5
(1) Fiecare autoritate sau instituţie publica are obligaţia sa comunice din oficiu următoarele informaţii de interes public:
a) actele normative care reglementează organizarea şi funcţionarea autorităţii sau instituţiei publice;
b) structura organizatorică, atribuţiile departamentelor, programul de funcţionare, programul de audiente al autorităţii sau instituţiei publice;
c) numele şi prenumele persoanelor din conducerea autorităţii sau a instituţiei publice şi ale funcţionarului responsabil cu difuzarea informaţiilor publice;
d) coordonatele de contact ale autorităţii sau instituţiei publice, respectiv: denumirea, sediul, numerele de telefon, fax, adresa de e-mail şi adresa paginii de Internet;
e) sursele financiare, bugetul şi bilanţul contabil;
f) programele şi strategiile proprii;
g) lista cuprinzând documentele de interes public;
h) lista cuprinzând categoriile de documente produse şi/sau gestionate, potrivit legii;
i) modalităţile de contestare a deciziei autorităţii sau a instituţiei publice în situaţia în care persoana se considera vătămată în privinta dreptului de acces la informaţiile de interes public solicitate.
(2) Autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia sa publice şi sa actualizeze anual un buletin informativ care va cuprinde informaţiile prevăzute la alin. (1).
(3) Autorităţile publice sunt obligate sa dea din oficiu publicităţii un raport periodic de activitate, cel puţin anual, care va fi publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a.
------------
Alin. (3) al <LLNK 12001 5442904702 5 69>art. 5 a fost modificat de RECTIFICAREA nr. 544 din 12 octombrie 2001, publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 145 din 26 februarie 2002.
(4) Accesul la informaţiile prevăzute la alin. (1) se realizează prin:
a) afişare la sediul autorităţii sau al instituţiei publice ori prin publicare în Monitorul Oficial al României sau în mijloacele de informare în masa, în publicaţii proprii, precum şi în pagina de Internet proprie;
b) consultarea lor la sediul autorităţii sau al instituţiei publice, în spaţii special destinate acestui scop.
ART. 6
(1) Orice persoana are dreptul sa solicite şi sa obţină de la autorităţile şi instituţiile publice, în condiţiile prezentei legi, informaţiile de interes public.
(2) Autorităţile şi instituţiile publice sunt obligate sa asigure persoanelor, la cererea acestora, informaţiile de interes public solicitate în scris sau verbal.
(3) Solicitarea în scris a informaţiilor de interes public cuprinde următoarele elemente:
a) autoritatea sau instituţia publica la care se adresează cererea;
b) informaţia solicitată, astfel încât sa permită autorităţii sau instituţiei publice identificarea informatiei de interes public;
c) numele, prenumele şi semnatura solicitantului, precum şi adresa la care se solicita primirea răspunsului.
ART. 7
(1) Autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia sa răspundă în scris la solicitarea informaţiilor de interes public în termen de 10 zile sau, după caz, în cel mult 30 de zile de la înregistrarea solicitării, în funcţie de dificultatea, complexitatea, volumul lucrărilor documentare şi de urgenta solicitării. În cazul în care durata necesară pentru identificarea şi difuzarea informatiei solicitate depăşeşte 10 zile, răspunsul va fi comunicat solicitantului în maximum 30 de zile, cu condiţia înştiinţării acestuia în scris despre acest fapt în termen de 10 zile.
(2) Refuzul comunicării informaţiilor solicitate se motiveaza şi se comunica în termen de 5 zile de la primirea petitiilor.
(3) Solicitarea şi obţinerea informaţiilor de interes public se pot realiza, dacă sunt întrunite condiţiile tehnice necesare, şi în format electronic.
ART. 8
(1) Pentru informaţiile solicitate verbal functionarii din cadrul compartimentelor de informare şi relaţii publice au obligaţia sa precizeze condiţiile şi formele în care are loc accesul la informaţiile de interes public şi pot furniza pe loc informaţiile solicitate.
(2) În cazul în care informaţiile solicitate nu sunt disponibile pe loc, persoana este indrumata sa solicite în scris informaţia de interes public, urmând ca cererea sa îi fie rezolvată în termenele prevăzute la art. 7.
(3) Informaţiile de interes public solicitate verbal se comunica în cadrul unui program minim stabilit de conducerea autorităţii sau instituţiei publice, care va fi afişat la sediul acesteia şi care se va desfasura în mod obligatoriu în timpul functionarii instituţiei, incluzând şi o zi pe saptamana, după programul de funcţionare.
(4) Activităţile de registratura privind petitiile nu se pot include în acest program şi se desfăşoară separat.
(5) Informaţiile de interes public solicitate verbal de către mijloacele de informare în masa vor fi comunicate, de regula, imediat sau în cel mult 24 de ore.
ART. 9
(1) În cazul în care solicitarea de informaţii implica realizarea de copii de pe documentele deţinute de autoritatea sau instituţia publica, costul serviciilor de copiere este suportat de solicitant, în condiţiile legii.
(2) Dacă în urma informaţiilor primite petentul solicita informaţii noi privind documentele aflate în posesia autorităţii sau a instituţiei publice, aceasta solicitare va fi tratata ca o noua petiţie, răspunsul fiind trimis în termenele prevăzute la art. 7 şi 8.
ART. 10
Nu este supusă prevederilor art. 7-9 activitatea autorităţilor şi instituţiilor publice de raspunsuri la petiţii şi de audiente, desfasurata potrivit specificului competentelor acestora, dacă aceasta priveşte alte aprobări, autorizari, prestări de servicii şi orice alte solicitări în afară informaţiilor de interes public.
ART. 11
(1) Persoanele care efectuează studii şi cercetări în folos propriu sau în interes de serviciu au acces la fondul documentaristic al autorităţii sau al instituţiei publice pe baza solicitării personale, în condiţiile legii.
(2) Copiile de pe documentele deţinute de autoritatea sau de instituţia publica se realizează în condiţiile art. 9.
ART. 12
(1) Se exceptează de la accesul liber al cetăţenilor, prevăzut la art. 1, următoarele informaţii:
a) informaţiile din domeniul apărării naţionale, siguranţei şi ordinii publice, dacă fac parte din categoriile informaţiilor clasificate, potrivit legii;
b) informaţiile privind deliberările autorităţilor, precum şi cele care privesc interesele economice şi politice ale României, dacă fac parte din categoria informaţiilor clasificate, potrivit legii;
c) informaţiile privind activităţile comerciale sau financiare, dacă publicitatea acestora aduce atingere principiului concurentei loiale, potrivit legii;
d) informaţiile cu privire la datele personale, potrivit legii;
e) informaţiile privind procedura în timpul anchetei penale sau disciplinare, dacă se periclitează rezultatul anchetei, se dezvaluie surse confidenţiale ori se pun în pericol viata, integritatea corporală, sănătatea unei persoane în urma anchetei efectuate sau în curs de desfăşurare;
f) informaţiile privind procedurile judiciare, dacă publicitatea acestora aduce atingere asigurării unui proces echitabil ori interesului legitim al oricăreia dintre părţile implicate în proces;
g) informaţiile a căror publicare prejudiciază măsurile de protecţie a tinerilor.
(2) Răspunderea pentru aplicarea măsurilor de protejare a informaţiilor aparţinând categoriilor prevăzute la alin. (1) revine persoanelor şi autorităţilor publice care deţin astfel de informaţii, precum şi instituţiilor publice abilitate prin lege sa asigure securitatea informaţiilor.
ART. 13
Informaţiile care favorizează sau ascund încălcarea legii de către o autoritate sau o instituţie publica nu pot fi incluse în categoria informaţiilor clasificate şi constituie informaţii de interes public.
ART. 14
(1) Informaţiile cu privire la datele personale ale cetăţeanului pot deveni informaţii de interes public numai în măsura în care afectează capacitatea de exercitare a unei funcţii publice.
(2) Informaţiile publice de interes personal nu pot fi transferate între autorităţile publice decât în temeiul unei obligaţii legale ori cu acordul prealabil în scris al persoanei care are acces la acele informaţii potrivit art. 2.
SECŢIUNEA a 2-a
Dispoziţii speciale privind accesul mijloacelor de informare în masa la informaţiile de interes public
ART. 15
(1) Accesul mijloacelor de informare în masa la informaţiile de interes public este garantat.
(2) Activitatea de culegere şi de difuzare a informaţiilor de interes public, desfasurata de mijloacele de informare în masa, constituie o concretizare a dreptului cetăţenilor de a avea acces la orice informaţie de interes public.
ART. 16
Pentru asigurarea accesului mijloacelor de informare în masa la informaţiile de interes public autorităţile şi instituţiile publice au obligaţia sa desemneze un purtător de cuvânt, de regula din cadrul compartimentelor de informare şi relaţii publice."
" CAP. III
Sancţiuni
ART. 21
(1) Refuzul explicit sau tacit al angajatului desemnat al unei autorităţi ori instituţii publice pentru aplicarea prevederilor prezentei legi constituie abatere şi atrage răspunderea disciplinară a celui vinovat.
(2) Impotriva refuzului prevăzut la alin. (1) se poate depune reclamaţie la conducătorul autorităţii sau al instituţiei publice respective în termen de 30 de zile de la luarea la cunostinta de către persoana lezata.
(3) Dacă după cercetarea administrativă reclamaţia se dovedeşte intemeiata, răspunsul se transmite persoanei lezate în termen de 15 zile de la depunerea reclamaţiei şi va conţine atât informaţiile de interes public solicitate iniţial, cat şi menţionarea sancţiunilor disciplinare luate impotriva celui vinovat.
ART. 22
(1) În cazul în care o persoana se considera vătămată în drepturile sale, prevăzute în prezenta lege, aceasta poate face plângere la secţia de contencios administrativ a tribunalului în a carei raza teritorială domiciliază sau în a carei raza teritorială se afla sediul autorităţii ori al instituţiei publice. Plîngerea se face în termen de 30 de zile de la data expirării termenului prevăzut la art. 7.
(2) Instanta poate obliga autoritatea sau instituţia publica sa furnizeze informaţiile de interes public solicitate şi sa plătească daune morale şi/sau patrimoniale.
(3) Hotărârea tribunalului este supusă recursului.
(4) Decizia Curţii de apel este definitiva şi irevocabilă.
(5) Atât plângerea, cat şi apelul se judeca în instanta în procedura de urgenta şi sunt scutite de taxa de timbru."
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34563 : Septembrie 26, 2014, 12:15:55 »

Burada Gheorghe
Demersul meu este determinat de reactia lui Adi Sanda la o convorbire telefonica de ieri pusa pe spiker si conservata probabil Si pe reteaua telefonica prin care la indoielile noastre privind punerea imediata in plata a afirmat....citez "Ma doare-n cur de timisoreni ,si nu au decat sa taie si porci in Piata Operei ,eu imi vad de drumul meu!"
II aduc aminte ca de 25 de ani Piata Operei apartine fiecaruia dintre noi !
13 ore · Îmi place · 6
Alexandru Chis
Presedintilor asociatiilor de revolutionari, acreditate pana in 1992, le-au fost puse in fata doua variante de (ne)aplicare a Legii 341/2004, cerandu-le sa voteze, deschis, una din ele, si anume:
1 - Predarea dosarelor tuturor falsilor revolutionari al Parchet, la pachet cu cei care le-au promovat si aprobat falsurile;
2 - Amanarea aplicarii Legii 341/2004 pana cand va fi declarata nula si neavenita, cu termen in Parlament: 15.12.2014; urmand ca indemnizatia de revolutionar din 2014 sa fie indexata - cu indicele inflatiei - incepand de la 01.01.2017.
Intr-un entuziasm nemaiintalint, presedintii prezenti au marait si huiduit prima propunere, spunand ca li se baga pumnul in gura(si li se scot banii din buzunar, de pe cota pe Ord 53!), aproband, in unanimitate, variant a doua.
Asa sa ne ajute Dumnezeu, ar fi spus, usurati - in cor - presedintii, facandu-si cruci peste cruci si batand matanii in fata lui Adrian Sanda.
21 ore · Îmi place
Memorat
 • Willy
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1280
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34564 : Septembrie 26, 2014, 13:20:01 »

EU nu  am  mai  scris  pe  PORTAL ,datorita  unor  indivizi  care in  afara  de  a  da  informati gresite  ,icercand  sa  manipuleze  revolutionari nu  fac  si nu  au facut  decat  rau  revolutionarilor  din  decembrie  1989 .PROBABIL   uni   din   acesti  FRUSTRATI  ,se  cred  sau  vor  sa devina  reprezentanti  nostri  ,fara  ca  noi  sa  vrem  .ACESTI  indivizi    mint  ,mint  si  iar  mint  au  dorit  ca  sa  ne  faca  rau  ,si  apoi  sa  conduca  ei .STITI   ca  indivizi  ca  ; burada  si compania  sau  alti   mint  ,si  se dau   si  autostiutori  ,va  intreb  cum  puteti  sa   credeti  ce spune   despre  reprezentanti   legali  ai  revolutionarilor  ,sau  mai  ales  ce spune  despre  domnul  ss sanda . TOTI   AVEM   RESPECT  FATA  DE  TIMISOARA  ,SI  TIMISORENI  ,IAR   DOMNUL   SANDA  MERITA SI  EL  RESPECT  ,NU  CRED  CE  SPUNE  BURADA   SI  GASCA  DE  FRUSTRATI .
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34565 : Septembrie 26, 2014, 13:33:44 »

EU nu  am  mai  scris  pe  PORTAL ,datorita  unor  indivizi  care in  afara  de  a  da  informati gresite  ,icercand  sa  manipuleze  revolutionari nu  fac  si nu  au facut  decat  rau  revolutionarilor  din  decembrie  1989 .PROBABIL   uni   din   acesti  FRUSTRATI  ,se  cred  sau  vor  sa devina  reprezentanti  nostri  ,fara  ca  noi  sa  vrem  .ACESTI  indivizi    mint  ,mint  si  iar  mint  au  dorit  ca  sa  ne  faca  rau  ,si  apoi  sa  conduca  ei .STITI   ca  indivizi  ca  ; burada  si compania  sau  alti   mint  ,si  se dau   si  autostiutori  ,va  intreb  cum  puteti  sa   credeti  ce spune   despre  reprezentanti   legali  ai  revolutionarilor  ,sau  mai  ales  ce spune  despre  domnul  ss sanda . TOTI   AVEM   RESPECT  FATA  DE  TIMISOARA  ,SI  TIMISORENI  ,IAR   DOMNUL   SANDA  MERITA SI  EL  RESPECT  ,NU  CRED  CE  SPUNE  BURADA   SI  GASCA  DE  FRUSTRATI .


STIMATE DOMN; VA CREDEAM UN EROU DAR M-ATI DEZAMAGIT!
ACEST "SOMN SANDA" A FUGIT REPEDE LA MINISTRUL BUGETULUI CU PROTOCOLUL SEMNAT DE DUMNEAVOASTRA SI I-A SPUS: STAI LINISTIT CA EU CONTROLEZ SITUATIA!

REVOLUTIONARII TREBUIE SA STIE CA "PRESEDINTII SEMNATARI AI PROTOCOLULUI SANDA" ATI FOST DE ACORD CA INDEMNIZATIILE SA FIE TAIADE DEFINITIV SI IN 2014..

ATI FOST DE ACORD CU "NECESITATEA UNEI NOI HOTARIRI DE GFUVERN CARE VA STABILI MODUL SI CADRUL UNOR NOI REVERIFICARI!

SI CU ACEASTA REVERIFICARE.,EVIDENT VATI COLECTA COTIZATIILE RESTANTE DOMNILOR PRESEDINTI AGREATI DE SANDA.

ACESTA ESTE ADEVARUL...

ATI TRADAT REVOLUTIONARII..
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34566 : Septembrie 26, 2014, 13:36:40 »

EU nu  am  mai  scris  pe  PORTAL ,datorita  unor  indivizi  care in  afara  de  a  da  informati gresite  ,icercand  sa  manipuleze  revolutionari nu  fac  si nu  au facut  decat  rau  revolutionarilor  din  decembrie  1989 .PROBABIL   uni   din   acesti  FRUSTRATI  ,se  cred  sau  vor  sa devina  reprezentanti  nostri  ,fara  ca  noi  sa  vrem  .ACESTI  indivizi    mint  ,mint  si  iar  mint  au  dorit  ca  sa  ne  faca  rau  ,si  apoi  sa  conduca  ei .STITI   ca  indivizi  ca  ; burada  si compania  sau  alti   mint  ,si  se dau   si  autostiutori  ,va  intreb  cum  puteti  sa   credeti  ce spune   despre  reprezentanti   legali  ai  revolutionarilor  ,sau  mai  ales  ce spune  despre  domnul  ss sanda . TOTI   AVEM   RESPECT  FATA  DE  TIMISOARA  ,SI  TIMISORENI  ,IAR   DOMNUL   SANDA  MERITA SI  EL  RESPECT  ,NU  CRED  CE  SPUNE  BURADA   SI  GASCA  DE  FRUSTRATI .


ati tradat cauza si pe eroii in viata din decembrie 1989 domnule willi> asta ati facut!
ATI SEMNAT ACTUL RUSINII!
Memorat
 • gogiie
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1301
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34567 : Septembrie 26, 2014, 13:58:43 »

EU nu  am  mai  scris  pe  PORTAL ,datorita  unor  indivizi  care in  afara  de  a  da  informati gresite  ,icercand  sa  manipuleze  revolutionari nu  fac  si nu  au facut  decat  rau  revolutionarilor  din  decembrie  1989 .PROBABIL   uni   din   acesti  FRUSTRATI  ,se  cred  sau  vor  sa devina  reprezentanti  nostri  ,fara  ca  noi  sa  vrem  .ACESTI  indivizi    mint  ,mint  si  iar  mint  au  dorit  ca  sa  ne  faca  rau  ,si  apoi  sa  conduca  ei .STITI   ca  indivizi  ca  ; burada  si compania  sau  alti   mint  ,si  se dau   si  autostiutori  ,va  intreb  cum  puteti  sa   credeti  ce spune   despre  reprezentanti   legali  ai  revolutionarilor  ,sau  mai  ales  ce spune  despre  domnul  ss sanda . TOTI   AVEM   RESPECT  FATA  DE  TIMISOARA  ,SI  TIMISORENI  ,IAR   DOMNUL   SANDA  MERITA SI  EL  RESPECT  ,NU  CRED  CE  SPUNE  BURADA   SI  GASCA  DE  FRUSTRATI .


STIMATE DOMN; VA CREDEAM UN EROU DAR M-ATI DEZAMAGIT!
ACEST "SOMN SANDA" A FUGIT REPEDE LA MINISTRUL BUGETULUI CU PROTOCOLUL SEMNAT DE DUMNEAVOASTRA SI I-A SPUS: STAI LINISTIT CA EU CONTROLEZ SITUATIA!

REVOLUTIONARII TREBUIE SA STIE CA "PRESEDINTII SEMNATARI AI PROTOCOLULUI SANDA" ATI FOST DE ACORD CA INDEMNIZATIILE SA FIE TAIADE DEFINITIV SI IN 2014..

ATI FOST DE ACORD CU "NECESITATEA UNEI NOI HOTARIRI DE GFUVERN CARE VA STABILI MODUL SI CADRUL UNOR NOI REVERIFICARI!

SI CU ACEASTA REVERIFICARE.,EVIDENT VATI COLECTA COTIZATIILE RESTANTE DOMNILOR PRESEDINTI AGREATI DE SANDA.

ACESTA ESTE ADEVARUL...

ATI TRADAT REVOLUTIONARII..

SERIOS CINE A ZIS CA VA DA CEVA IN 2014 CA OG 29 ESTE IN VIGORE
SI APROPO TU CAT AI COTIZAT S-AU ESTI SUB ACOPERIRE CA TUCIURESCU  Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes Roll Eyes
Memorat
 • Willy
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1280
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34568 : Septembrie 26, 2014, 14:07:14 »

EU nu  am  TRADAT  ,niciodata  revolutionari  ,nu sunt  regimentat  la NIMENI  ,si  nu  sunt  MEMBRU al niciunui partid  , EU  SUNT  REVOLUTIONAR   si  voi  RAMANE   NUMAI  CU  REVOLUTIONARI  ,dar  de cativa  ANI    noi  nu  mai  avem   drepturi  ,de cativa  ani     POLITICENI    NU  NE  MAI  RESPECTA   , de cativa  ANI   abia   TRAIM   ,nu  avem  servici , avem  banci  ,rate  de platit  ,trebuia   sa  facem  ceva  pentru  oameni  ,macar   ;INTRAREA   IN PLATA  DIN  2015  ,de  ani  2012 ,2013 ,2014  vom  vorbi  si  poate  cu  ajutorul  celui  de sus  vom  obtine  si  restantele,  pentru    acesti    ani  , ACUM   suntem   inca  DEZBINATI  si NU   din  vina   mea  ,sau  a reprezentatilor  de  asociati  ,ci  a unora  care  au  avut  alte  INTERESE  , daca  eram  UNITI  ,alta  era  SITUATIA   NOASTRA  ACUM  .
Memorat
 • gogiie
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1301
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34569 : Septembrie 26, 2014, 14:13:14 »

Imi pare rau ca nu-mi mai functioneaza multifunctionala sa pot scana si apoi posta ultimele 30 de cv depuse in luna august la un asa zis targ al locurilor de munca.Toti angajatorii erau interesati,binevoitori si draguti,toti erau interesati de a ma angaja,ba mai mult si salariile erau destul de promitatoare pentru a duce o viata cat de cat decenta,mi-au dat cartile de vizita ale societatii si pe langa acestea multe promisiuni.Stiti ce sa intamplat mai apoi?am ramas cu ele.
Desteptul promite si prostul trage nadejde.
Probabil ca Gogie la revolutie avea 14 ani sau chiar sub iar acum are in jur de 38-40 ani de nu stie ce inseamna prigoana si-si permite sa ne dea astfel de sfaturi.
Multumim Gogie,de astfel de sfaturi nu ducem lipsa cum de altfel nu ducem lipsa de bunavointa politicienilor,dar daca tot ne sfatuiesti poate ne poti oferii tu ceva de munca,ti-am fi chiar recunasca tori ba mai mult facem si cinste.

LA ANI TAI INCA MAI AI DE MUNCIT DACA VREI DACA NU ATUNCI POTI SA DAI LA PESTE PE GARLA DAR PANA ATUNCI INCEARCA AICI
http://lmvz.anofm.ro:8080/lmv/index2.jsp?judet=18
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34570 : Septembrie 26, 2014, 14:17:47 »

...COMISIA BUGET FINANTE A EMIS RAPORTUL ASUPRA PROIECTULUI DE APROBARE A OG 29/2013 FACA AMENDAMENTE!  PLx 375/2013

http://www.cdep.ro/comisii/buget/pdf/2014/sz0923.pdf

A se vedea art 11 din SINTEZA
...

11. Proiect de Lege pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.29/2013 privind reglementarea unor măsuri bugetare. (PLx 375/2013) – Raport
În urma dezbaterilor, Comisia, cu majoritate de voturi, a hotărât întocmirea unui raport favorabil, în forma adoptată de Senat.

Forma adoptată de senat(http://www.cdep.ro/proiecte/2013/300/70/5/se654.pdf), nu prevede modificări(în ce ne priveşte), respectiv Art.6 din OG nr.29/2013(http://legestart.ro/legislatie-ordonanta-nr-292013-privind-reglementarea-unor-masuri-bugetare/):

Art. 6. - Prevederile art. 18 şi 19 ale art. II din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 80/2010 pentru completarea art. 11 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 37/2008 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar, precum şi pentru instituirea altor măsuri financiare în domeniul bugetar, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 283/2011, se aplică în mod corespunzător şi în anul 2014.

Prietenul lui Perju, ...Ialomiţeanu..., "ne-a ciuruit" într-o situaţie asemănătoare!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34571 : Septembrie 26, 2014, 14:22:24 »

...COMISIA BUGET FINANTE A EMIS RAPORTUL ASUPRA PROIECTULUI DE APROBARE A OG 29/2013 FACA AMENDAMENTE!  PLx 375/2013

http://www.cdep.ro/comisii/buget/pdf/2014/sz0923.pdf

A se vedea art 11 din SINTEZA
...

11. Proiect de Lege pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr.29/2013 privind reglementarea unor măsuri bugetare. (PLx 375/2013) – Raport
În urma dezbaterilor, Comisia, cu majoritate de voturi, a hotărât întocmirea unui raport favorabil, în forma adoptată de Senat.

Forma adoptată de senat(http://www.cdep.ro/proiecte/2013/300/70/5/se654.pdf), nu prevede modificări(în ce ne priveşte), respectiv Art.6 din OG nr.29/2013(http://legestart.ro/legislatie-ordonanta-nr-292013-privind-reglementarea-unor-masuri-bugetare/):

Art. 6. - Prevederile art. 18 şi 19 ale art. II din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 80/2010 pentru completarea art. 11 din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 37/2008 privind reglementarea unor măsuri financiare în domeniul bugetar, precum şi pentru instituirea altor măsuri financiare în domeniul bugetar, aprobată cu modificări şi completări prin Legea nr. 283/2011, se aplică în mod corespunzător şi în anul 2014.

Prietenul lui Perju, ...Ialomiţeanu..., "ne-a ciuruit" într-o situaţie asemănătoare!


De ciuruit a ciuruit Ponta si cu PSD ! N-o mai intoarceti ca la Ploiesti !
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34572 : Septembrie 26, 2014, 14:25:40 »


- Un fleac! I-am ciuruit !  Angry

 
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34573 : Septembrie 26, 2014, 14:30:23 »

Gogie am sa ma pun a-nvata chinezeste poate asa o sa-ntelegi caci romaneste bag seama ca nu intelegi.
Cand spui "la anii tai" ai spune de parca as avea 40 de ani.Nu cred ca la 56 de ani te mai baga-n seama careva cand toti vor tineri,cu studii superioare si experienta.Dar in fine,ce ma tot chinui eu sa explic unui doct ca tine care are principii personale sau imprumutate de la cine nu trebuie.

De ciuruit neocomunistii dar mai rau este ca noi am stat sa fim ciuruiti.
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34574 : Septembrie 26, 2014, 14:35:13 »

De ciuruit a ciuruit Ponta si cu PSD ! N-o mai intoarceti ca la Ploiesti !

"O vorbă-n plus şi-un dinte-n minus."
Memorat
Pagini: 1 ... 2303 2304 [2305] 2306 2307 ... 4573
Schimbă forumul: