Main Content:

Pagini: 1 ... 2653 2654 [2655] 2656 2657 ... 4573

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39810 : Februarie 03, 2015, 18:21:55 »

multumim dle  Gheorghe  Iosif pentru postarea  referitoare  la TONI GREBLA.
as  mai  adauga si  eu pentru  cei  care  nu  stiu  :TONI  GREBLA este si  revolutionar.
iata  datele:

GREBLĂ  TONI
Localitate:
Certificat(Serie-Numar):LRM-G-640

Tata:MIHAIL
Mama:OPRICA
Data si locul nasterii:1953-12-30/COM. SADOVA
Calitate de:Remarcat


As adauga ca si-a depus dosarul cu nr. 20771 in data 31-07-2006 si nu se regaseste in niununul dintre MO pana in 2002http://www.dcnews.ro/dosar-toni-grebla-dna-cere-arestarea-lui-judecatorului-ccr-toni-grebla_466472.html


Satisfaceti- mi criozitatea, de unde aveti certifcatul lui Grebla ?!  De ce ii trebuia lui un certificat de revolutionar, ce putea face cu el ?!  Cred ca e ceva la mijloc si e necurat.

De pe facebook,unde discuta revolutionari!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=750133925065141&set=a.463472340397969.1073741831.100002056208856&type=1


Ce este " necurat" apare si la SSPR

http://www.sspr.gov.ro/index.php?cautare


GREBLĂ  TONI
Localitate:
Certificat(Serie-Numar):LRM-G-640

Tata:MIHAIL
Mama:OPRICA
Data si locul nasterii:1953-12-30/COM. SADOVA
Calitate de:Remarcat
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39811 : Februarie 03, 2015, 18:23:44 »

...Cum a uzurpat si cum minte Dinca revolutionarii ca este presedintele BNR...

Zi-i zo, că nu ştiai...!
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39812 : Februarie 03, 2015, 18:28:12 »

...dezvaluiri cutremuratoare deseara...

Scoate-te amu, tu nu știai...!
Memorat
 • valahul
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 326
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39813 : Februarie 03, 2015, 18:31:14 »

SA NU SE ZICA CA NU AM INCERCAT-O SI PE ASTA .
DOMNULE GHEORGHE IOSIF, VA ROG, DACA SE POATE SPUNE SI ASA, SA NE AJUTATI, SA NE SCAPATI DE NICKNAME-UL SECURIST DE PE PORTALUL REVOLUTIEI BAMBILICI. DUMNEATA DE-A LUNGUL TIMPULUI, DE LA INFIINTARE ACESTUI PORTAL TI-AI FACUT O PARERE DESPRE CINE  CE SI SCRIE, FIINDCA SUNTEM FOARTE PUTINI II CUNOSTI, AICI NU MAI E VORBA DE CENZURA, DESI CU ALTII ATI FACUT-O BANINDU-I MULTI REVI NU MAI SCRIU PE ACEST PORTAL DIN SILA, INTRUCIT MASINARIA SECURITATII E FOARTE PUTERNICA SI IMPLEMENTATA PE PORTALUL REVOLUTIEI. DE ACCEA VA ROG , SA NU TINETI CONT DE CONVINGERILE DUMNEAVOASTRA POLITICE SI SA FACETI CE TREBUIE IN NUMELE REVOLUTIEI DIN DECEMBRIE 89. CA O COMPLETARE VA ADUC AMINTE CA A MAI FOST UN CAZ AL DIPLOMATUL OO7, CARE S-A LUAT DE FAMILIA UNUI REV CARUIA II MURISE CINEVA DRAG, DUPA CARE S-A RETRAS.

In primul rand, ca sa inlatur insinuarea dumneavoastra manipulatoare, Diplomatul007 s-a retras voluntar, nu l-am banat eu, deci nu exista similitudini intre cele doua situatii (si nici nu-l consider vinovat pe cel care-si spunea 007, retragerea lui fiind pricinuita de sila provocata de acuzatiile nefondate ale fiicei defunctului, de a carui moarte - Dumnezeu sa-l ierte - nu stia nimic).
Cererile, nemultumirile si - mai ales - "sfaturile" dumneavoastra sunt neavenite si va invit sa nu ma mai deranjati cu ele. Fiti multumit ca va mai las sa va manifestati pe acest forum. N-am uitat de acuzatiile mincinoase pe care mi le aduceti de mult timp, pe care vad ca le continuati, nici de incercarea de manipulare grosolana pe forum a comemorarii din acest an a eroului-martir Liviu Babes. Pentru mine sunteti un tradator al revolutionarilor si o unealta a inamicilor lor. Fiti multumit ca respect pana dincolo de limitele firesti dreptul la libera exprimare si expresie, lasandu-va sa fiti membru in continuare al acestui Forum. Nu-mi fortati insa rabdarea si nu-mi mai scrieti niciodata.


GHEORGHE IOSIF, HAI SA-TI SPUN EU CUM E TREABA CU TRADAREA REVILOR, ITI ADUCI AMINTE DE AFIRMATIA  LUI SORIN FIROIU (KRONSTAD) IN LEGATURA CU PARTICIPAREA TA LA REVOLUTIE, ADICA AI FOST PE LINGA ?!  CE NE POTI SPUNE DE FOSTUL PRESEDINTE AL CASEI DE PENSII BV, (PDL) TARBA, CARE SI-A LUAT DIRECT CERTIFICAT PE LEGEA 341, NEAVIND CALITATEA PE 42 ?! IAR TU NU ESTI STRAIN DE ASTEA !!!!!
Nu-mi aduc aminte de niciuna dintre acuzatii, dar e posibil sa-mi fi scapat, caci nu am timp sa urmaresc tot ce se posteaza. Dar, acuzatiile fiind grave, ar fi bine sa nu fie facute pe baza unor asa-zise amintiri, ci cu dovezi concrete (si solide). Deci da linkul spre acuzatia lui Kronstadt, ca sa vad despre ce e vorba - desi dovezile si martorii mei demonstreaza oricand ca numai "pe langa" nu am fost - si articuleaza cum trebuie acuzatia in privinta dlui Tarba, pentru ca a nu fi strain, avand de administrat acest forum, nici eu nu sustin ca nu as fi, dar nici infractiune nu poate fi considerat acest fapt, al informarii. Astept acuzatiile propriu-zise, nu aluzii cu functie de fumigene.

D-le Iosif, asocierea link-lui meu cu o alta persoana este un fel de a scoate castenele din foc cu mîna altuia. Ca de obicei în aceasta operatiune de dezinformare si defaimare este amestecat atît Semi 1/2 cît si mentorul lor în ale tradarii. Daca cu Petrasca n-au reusit acum încearca cu el; acest libidinos se ocupa cu logistica si sustinerea gruparii tradatoare. Problema lor este si vine din trecut cînd împreuna cu alti brasoveni revolutionari atestati am consimtit sa-i demasc ca impostori pe toti aceia care au profitat de ambiguitatea legilor în ceea ce ne priveste. Nu mai intru în amanunte dar unele specificatii se impun în virtutea comportamentului recent. Combatul meu este binecunoscut. Semi frustratul are drept targhet aflarea identitatii persoanelor care l-au combatut la propiu si la figurat. Real tradarea lor îmbraca fel de fel de fatete a divizarii noastre prin lansarea unor zvonuri mincinoase ce nu au suport. În cazul de fata atac la persoana, rudele acestora, tot felul de trimiteri la trecut, cel înaite de '89, acuze nefondate prin inventarea unor fantasmagorii mincinoase. Da Iosife, ai simtit pe pielea ta de atîtea ori, acuzele si defaimarea acestor cipati. Amploarea lor nu o cunosc, ci numai efectele. Daca îti convine sa te mai complaci în astfel de dialoguri suburbane cu specimene a caror educatie si cultura lasa de dorit, n-ai decît. Polemica purtata este neproductiva si constituie pierdere de timp. În loc sa ne concentram pe solutii palpabile, pragmatice ne irosim pretiosul timp de care dispunem cu astfel de nulitati. Solutia este foarte simpla. Banarea acestor identitati ce apartin acestei asociatiuni de tip fascistoid, ultra liberala. Modalitati de a continua au. Sînt saituri unde pot performa daca vor. Numai sa fie acceptati. Prin acest gest vei demonstra impartialitatea de care ai fost de atîtea ori acuzat ca n-o ai.
Deci rezum, prin ati cere atît eu cît si cei ce sînt de aceeasi parere cu mine banarea urmatoarelor persoane:
- Demi Ioan
- tata shreck (Boaca Sorin)
- florin 1989 (Cornea C-tin Florin)
Tradarea miscarii revolutionare post decembriste se constituie capul de acuzare al banarii.
Daca mi se vor cere motivatii le voi oferi cu draga inima. Punct.
În acelasi timp intentionez sa ma constitui parte civila alaturi de alti revolutionari, împotriva gruparii ce o reprezinta.

Daca vreti sa ma contactati dl. Iosif stiti cum si unde!

Nu e cazul, Kronstadt, pentru ca stiu ca nu sunteti una si aceeasi persoana cu Sorin Firoiu. Aberatia ii apartine lui Boaca, nu tie si nici mie. Revin la afirmatiile manipulatoare, bazate pe minciuni grosolane, ale acestui Boaca si il citez ca sa pot pune in evidenta alte aspecte ale manipularilor pe care le face.
"ACUM HAI SA INCERC SA TE AJUT, BAMBILICI, SCUZE, SCUZE, IOSIFE ! MIHAIL TARBA, SEFUL DE LA CASA DE PENSII BV (PDL), A FOST FACUT IN PERIOADA CIND ERA SS PUIU FESAN SI DACA MI-ADUC BINE AMINTE TU AI FOST SI ESTI BUN AMIC CU EL, NICI O PROBLEMA, SUNT CURIOS CE SCHELETE SUNT IN DOSARUL LUI TARBA PDL SI DACA TU IOSIFE PMP, PARDON, PARDON, FSN I-AI DAT DIN GRESALA VREO DECLARATIE DE MARTOR ?!"
Le iau pe rand.
"ACUM HAI SA INCERC SA TE AJUT" - reprezinta o incercare de a se da mare, superior - cum ar veni, se indura sa ma ajute pe mine, neputinciosul.
"BAMBILICI, SCUZE, SCUZE, IOSIFE !" - face pe prostul de parada, sau bate saua ca sa pricepa oricine ca bambilici as fi eu (dar nu sunt convins ca aceasta ar fi in dezavantajul meu).
"MIHAIL TARBA, SEFUL DE LA CASA DE PENSII BV (PDL), A FOST FACUT IN PERIOADA CIND ERA SS PUIU FESAN" - dl Tarba cred ca a fost condamnat in urma unui process in justitie, deci manipulatorul insinueaza ca fostul SS Fesan ar fi infractor.
"SI DACA MI-ADUC BINE AMINTE TU AI FOST SI ESTI BUN AMIC CU EL" - deci sugereaza ca am amici infractori - "iata ce anturaj compromitator are" cum s-ar spune.
"NICI O PROBLEMA," totusi "SUNT CURIOS CE SCHELETE SUNT IN DOSARUL LUI" - subliniaza acelasi mediu infractional in care as fi si eu inclus si continua:
"TARBA PDL SI DACA TU IOSIFE PMP, PARDON, PARDON, FSN" - mimeaza echidistnta politica prin faptul ca-l indentifica pe fostul infractor ca fiind pedelist, dar imediat aflam ca scopul este de a-mi atribui si mie o apartenenta politica:
"SI DACA TU IOSIFE PMP, PARDON, PARDON, FSN" - "vai, scuze, nu poti fi PMP" (partidul la care a aderat asociatia pe care o conduce), pentru ca ar insemna (in mintea sa) ca as apartine elitei politice. Nu, sunt FSN, adica rosu, communist! Dorinta de a ma eticheta drept communist este invers proportionala cu posibilitatea de a fi fost vreodata.
"I-AI DAT DIN GRESALA VREO DECLARATIE DE MARTOR ?!" - iata cum incearca sa ma tarasca in noroiul mafiei certificatelor de revolutionar, cu o intrebare.

Iată unde s-ajuns d-le Iosif prin încăpățânarea de care ai dat dovadă. Ai motivat de atâtea ori neimplicarea în administrarea forumului, moderarea lui, acceptând limbaj obscen, acuze nefondate, fel și fel de manipulări de joasă speță ce au mers uneori la șantaj ordinar. Am ajuns în momentul de față să ne luăm bobârnace de la fel de fel de inculți, de profitori ce sunt frustrați datorită faptului că restrictiv L 341/2004 în curând v-a elimina impostorii. Printre ei se află mulți pedeliști care își apără drepturile câștigate prin fraudă. Că pot fi asociați cu acei trădători, ce constant au preferat divizarea noastră în defavoarea creerii unei noi structuri, fiabile și ne compromise, este o problemă a noastră a tuturor. Trădarea și duplicitarismul sunt baza care a stat la apariția OUG-lui nefericit. Nu doresc să lansez o polemică între noi, care ar duce la anumite efecte nedorite dar este cazul să ai o intervenție salutară chirurgicală și să banezi accesul unor persoane pe acest forum. Chiar dacă nu te vei mai bucura de imaginea de bun mediator, răul trebuie extirpat acum. Sfatul meu este să-ți triezi cercul de prieteni actuali. Nu urmăresc decât compromiterea ta sau dispariția forumului.
Lista cu cei care prin comportamentul lor merită din plin banarea o poți alcătui și supune la vot chiar sau la un topic dedicat. Eventual un sondaj de opinie este binevenit.
Memorat

In Good We Trust
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39814 : Februarie 03, 2015, 18:31:53 »

...dezvaluiri cutremuratoare deseara...

Scoate-te amu, tu nu știai...!


CITE "PARALE COSTA AMENDAMENTUL DOMNULE DEPUTAT IRIMIE?"

CONTRIBUIM SI NOI LA "NOUL JOC POLITIC AL GASTILOR DE SPAGARI; SPUNETI CARE "ESTE CONTRAVALOAREA AMENDAMENTULUI!

SOLICITARILE NOASTRE SUNT PRECISE SI CLARE:

1  RETRAGEREA OUG 95/2014 SAU  AVIZ DE RESPINGERE A PROIECTULUI LEGII DE APROBARE A OUG 95/2014
2. DEMITEREA SECRETARULUI DE STAT,INITIATOR AL OUG 95/2014
3  PUNEREA IN APLICARE A LEGII 341/2004 SI RELUAREA PLATILOR,NECONDITIONAT PTR TOATE CATEGORIILE DE PERSOANE INDREPTATITE..

INTERESANTA POZITIA UNOR ORGANIZATII CARE IN 23 SEPTEMBRIE AU SEMNAT,IN CUNOSTINTA DE CAUZA PROTOCOLUL CU SSPR SI SECRETARUL DE STAT APOI, APELEAZA LA DEPUTATI PTR A-SI RECISTIGA CHIPURILE  DREPTURILE...ATI IMPINS L 341 :LA DEZBATERE PUBLICA DOMNILOR "PRESEDINTI SEMNATARI AI PROTOCOLULUI DIN 23 SEPTEMBRIE 2014..

SPUNETI REVOLUTIONARILOR ADEVARUL!  ATI TRADAT CAUZA SI REVOLUTIONARII DIN ASOCIATIA REPREZENTATA! LA CEREREA SI NEGOCIERI CU LIDERI PSD! R U S I N E!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39815 : Februarie 03, 2015, 18:33:17 »

D-le Dinca imi pare rau sa v-o spun dar asta-i adevarul, sunte-ti dea dreptul penibil.Am crezut ca totusi v-ati revizuit oarecum comportamentul si ca astazi va avea loc o intorsatura de 180 grade evenimentele din tarcul mitingului.Se pare ca m-am inselat si cred ca aproape toti sunt in asentimentul meu.
Azi a-ti aratat inca o data ca sunteti un profesor in arta manipularii dar si tipul de om care crede ca poate incaleca o intrega masa de oameni.
A-ti inceput mitingul prin celebrele vocalize de-acum bine stiute de intreaga masa de oameni dar si de jandarmerie,a-ti interzis oamenilor care s-au deplasat de la sute de km sa ia cuvantul la microfonca sa-si spuna pasurile ca sa nu mai vorbim de monopolizarea delegatiei(lor).
D-le Dinca colaboratorii dv-tra are cunostinta ca-i inselati?nu mai vorbesc de sutele de oameni care au fost mintiti inca odata dca stiu acest lucru.
Parerea mea este ca batranetea a inceput sa va faca mari greutati,greutati ce ne afecteaza si pe noi si cred ca este timpul sa va retrageti din aceasta activitate si bine-nteles de la presedentia BNR-lui pe care la-ti acaparat din cauza neglijentei dar si a bunului simt al nostru al tuturor.
Daca pana acum am fost unul din oamenii care-si indemnau camarazii sa iasa la mitinguri,aflati d-le Dinca ca de acum voi fi unul din acei oameni care voi conditiona iesirea in strada dar fara sa fiu(m) condus(i) de dv-tra.
M-am saturat sa tot vada dezamagire pe chipurile camarazilor mei,m-am saturat sa fiu mintit si manipulat alaturi de acesti camarazi batrani,bolnavi si tristi care sunt deja napastuiti de sistemul neocomunist si de care vreti si dv-tra sa profitati.
La mine a venit timpul sa va spun Gata,incetati d-le Dinca cu prosteala si cu aerele de mare conducator,a venit timpul sa-nmanati stafeta celor de care ati profitati si pe care i-ati si inca incercati sa-i prostiti.
Prin ceea ce  ati facut pana astazi a-ti patat imaginea asa zisilor colaboratori  ai dumneavoastra si pe care de fapt credeti sunt paravanele dv-tra umane.
Deci gata d-le Dinca,gata,piesa de teatru de-un total prost gust pe care a-ti jucat-o pana astazi a iesit din stagiune,noi va multumim pentru ce-ati fact pentru noi(?)dar e timpul sa mergeti acasa.Odihna placuta.

P.S. Era sa uit maine seara probabil camarazii nostri vor avea inca o dovada a tradari dv-tra,spun inca una pentru ca Kronstadt deja a divulgat o prima dovada(plimbarea prin fata pasajului).

Stimaţi camarazi întruna din postările domniei sale,  doamna Maria Barbu, făcea referire pe facebook, la o stare foarte reală ce tronează  între noi revoluţionarii şi anume la ORGOLIUL/ORGOLIILE  unora dintre noi, fapt pentru care am hotărât să vă prezint şi opinia mea în acest sens, Astfel :

CEI MULŢI sunt absolut conştienţi că ACEA FIARĂ NUMITĂ ORGOLIU, îi macină doar pe aceea care se doresc a fi cu orice preţ in fruntea unei muţimi, adică LIDERI şi în nici un caz nu-i frământă pe CEI MULŢI care în 25 de ani au tot fost amăgiţi, dar şi dezamăgiţi de către aşa zişii lideri cocoţaţi (cu sprijinul nostru al CELOR MULŢI) în diverse funcţii (în parlament, guvern, la preşedenţie şi nu în ultimul rând, în conducerea organizatţiilor de revoluţionari la nivel naţional), care pe de o parte, nu au făcut decât să trădeze IDEALURILE REVOLUŢIEI DIN DECEMBRIE 1989, iar pe de altă parte să-şi trădeze chiar camarazii din întreaga ţară, doar pentru a-şi atinge planurile, ţelurile, dorinţele, aspiraţile şi scopurile personale.

Ori, faţă de această succintă prezentare a opiniei mele care desigur este foarte posibil să fie şi a CELOR MULTI DIN ÎNTREAGA ŢARĂ, considerăm ca este absolut necesar pentru NOI CEI MULŢI DIN ÎNTREAGA ŢARĂ, ca toţi cei care ţin cu orice preţ să se afle în fruntea mulţimii, să-şi facă un proces de conştiinţă, şi concomitent un pas înapoi, dovedind astfel, renunţarea la ORGOLIILE CE-I DEVOREAZA, precum şi buna lor intenţie de conlucrare în interesul CELOR MULŢI.

În foarte vechea mea calitate de lăcătuş şi sudor electic şi autogen în construcţii metalice, am constatat că mult mai greu este să repari, decât să construieşti de nou, fapt pentru care am convingerea că poate ar fi mult mai benefic pentru NOI CEI MULŢI, să se renunţe la vechile organizaţii de revoluţionari constituite la nivel naţional şi prin aceasta şi la STATUTUL DE ORGANIZARE şi FUNCŢIONARE în locul unei UNIUNI NAŢIONALE A REVOLUŢIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989 cu o nouă organizare prin care hotărârile aparţinând cu adevărat CELOR MULTI să fie communicate de un purtător de cuvânt şi nicidecum de un aşa zis lider sau preşedinte.

https://www.facebook.com/groups/673260779399342/permalink/852236614835090/?comment_id=852274661497952&offset=0&total_comments=3
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39816 : Februarie 03, 2015, 18:47:12 »

CITE "PARALE COSTA...DOMNULE..."


Adventi, ai prins glas...? Da' și tu știi(ai), nu-i așa...(coțcar)?
Memorat
 • voica
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1988
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39817 : Februarie 03, 2015, 18:54:15 »

multumim dle  Gheorghe  Iosif pentru postarea  referitoare  la TONI GREBLA.
as  mai  adauga si  eu pentru  cei  care  nu  stiu  :TONI  GREBLA este si  revolutionar.
iata  datele:

GREBLĂ  TONI
Localitate:
Certificat(Serie-Numar):LRM-G-640

Tata:MIHAIL
Mama:OPRICA
Data si locul nasterii:1953-12-30/COM. SADOVA
Calitate de:Remarcat


As adauga ca si-a depus dosarul cu nr. 20771 in data 31-07-2006 si nu se regaseste in niununul dintre MO pana in 2002http://www.dcnews.ro/dosar-toni-grebla-dna-cere-arestarea-lui-judecatorului-ccr-toni-grebla_466472.html


Satisfaceti- mi criozitatea, de unde aveti certifcatul lui Grebla ?!  De ce ii trebuia lui un certificat de revolutionar, ce putea face cu el ?!  Cred ca e ceva la mijloc si e necurat.

De pe facebook,unde discuta revolutionari!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=750133925065141&set=a.463472340397969.1073741831.100002056208856&type=1


Ce este " necurat" apare si la SSPR

http://www.sspr.gov.ro/index.php?cautare


GREBLĂ  TONI
Localitate:
Certificat(Serie-Numar):LRM-G-640

Tata:MIHAIL
Mama:OPRICA
Data si locul nasterii:1953-12-30/COM. SADOVA
Calitate de:Remarcat
Stiam ca de la sspr este lansat. Daca Grebla era psd.ist, nu mai aparea nimic. A nu se intelege ca-l sustin pe Toni Grebla. Cei de la sspr sa-si faca treaba, sa-i dea afar pe cei falsi. Nu sa se tina paginele pe facebook
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39818 : Februarie 03, 2015, 19:45:25 »

Interviu cu domnul Vasile Pestreanu, realizat la protestul din Piata Victoriei din Bucuresti, in ziua de luni, 2 februarie.
Interviu cu Vasile Pestreanu - www.youtube.com/watch?v=lKii3qmWl9g.nu merge!!!
Am primit si sesizari telefonice. Am intervenit imediat ce am ajuns la calculator. Multumesc si-mi cer scuze. Acum merge.
« Ultima modificare: Februarie 04, 2015, 12:06:56 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39819 : Februarie 03, 2015, 20:05:16 »

Mai nea Willy ori esti beat ori esti beat dar vezi ca il intreci pe fetita sanda care zice ca se pun si mortii dupa 22 ora 12:10 din 22,23 etc.darluptatorii nu pentru ca cei morti dupa sant din randul ingerasilor nu sant din randul luptatorilor care au avut nesansa sa traiasca(D-zeu sa-i odihnesca)
Numai un CRETIN ca sandaua poate face asa ceva sa puna mot la cine vrea el
ATENTIE MARE ATENTIE la Comisia sspr ve-ti fi verificati care mai sunteti Virgini si care nu(N.U.G.A.)
Memorat
 • Kafka
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 683
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39820 : Februarie 03, 2015, 20:21:58 »GREBLĂ  TONI
Localitate:
Certificat(Serie-Numar):LRM-G-640

Tata:MIHAIL
Mama:OPRICA
Data si locul nasterii:1953-12-30/COM. SADOVA
Calitate de:Remarcat
[/size][/size][/size]Stiam ca de la sspr este lansat. Daca Grebla era psd.ist, nu mai aparea nimic. A nu se intelege ca-l sustin pe Toni Grebla. Cei de la sspr sa-si faca treaba, sa-i dea afar pe cei falsi. Nu sa se tina paginele pe facebook

[/quote]


Pai, Toni Grebla este de la PSD! a fost propus la Curtea Cosntitutionala din partea PSD, dupa demisia Iuliei Motoc!
Memorat

”Atâta timp cât nu încetezi să urci, treptele nu se vor termina; sub paşii tăi care urcă, ele se vor înmulţi la nesfârşit”
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39821 : Februarie 03, 2015, 20:40:54 »

Dan Iliescu vad ca dupa 3ani si ceva de cand eu bat campii cu aceea ce inseamna uniune si ca este benefica vin acum foarte multi pe cararile adevarului si a realitatii si va dati cu parerea ca ar fi fost si este bine sa se infaptuiasca aceasta.Eu impreuna cu multi camarazi din tara dar si din localitate am incercat sa facem acesata dar cand "dragoste nu e nimic nu e"sau unde este tradare nimic nu se poate infaptuii.
Totusi,eu,sincer va spun ca ma mandresc si chiar ma bucur ca( Alexpress)Alex Oprea,mai devreme sau mai tarziu si-a dat sreama de greselile ce le-a facut in trecut si si-a gasit forta sa se redreseze ca mai apoi sa capete incet dar bine increderea unor oameni care au pus pe picioare o noua formatiune.
Nu vreau sa dau sfaturi nici sa creez sperante cuiva dar cred ca ar fi bine totusi sa incercam sa punem cu totii umarul de a consolida ceea ce sa-nceput a  se construii.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39822 : Februarie 03, 2015, 20:43:41 »

(...)
Iată unde s-ajuns d-le Iosif prin încăpățânarea de care ai dat dovadă. Ai motivat de atâtea ori neimplicarea în administrarea forumului, moderarea lui, acceptând limbaj obscen, acuze nefondate, fel și fel de manipulări de joasă speță ce au mers uneori la șantaj ordinar. Am ajuns în momentul de față să ne luăm bobârnace de la fel de fel de inculți, de profitori ce sunt frustrați datorită faptului că restrictiv L 341/2004 în curând v-a elimina impostorii. Printre ei se află mulți pedeliști care își apără drepturile câștigate prin fraudă. Că pot fi asociați cu acei trădători, ce constant au preferat divizarea noastră în defavoarea creerii unei noi structuri, fiabile și ne compromise, este o problemă a noastră a tuturor. Trădarea și duplicitarismul sunt baza care a stat la apariția OUG-lui nefericit. Nu doresc să lansez o polemică între noi, care ar duce la anumite efecte nedorite dar este cazul să ai o intervenție salutară chirurgicală și să banezi accesul unor persoane pe acest forum. Chiar dacă nu te vei mai bucura de imaginea de bun mediator, răul trebuie extirpat acum. Sfatul meu este să-ți triezi cercul de prieteni actuali. Nu urmăresc decât compromiterea ta sau dispariția forumului.
Lista cu cei care prin comportamentul lor merită din plin banarea o poți alcătui și supune la vot chiar sau la un topic dedicat. Eventual un sondaj de opinie este binevenit.

Cu toata situatia mai mult decat jenanta, ma umfal rasul la propunerea de a-i restrictiona libertatea domnului Demi, caci ar insemna sa banez insusi "Simbolul Revolutiei din Brasov", ceea ce ar fi memorabil, dar m-ar discredita in ochii celor care chiar il cred. Nu stiu de ce ati reluat aceste postari vechi, care imi provoaca aceeasi sila ca atunci cand le-am citit prima oara, pe care - deci - era bine sa le lasti in uitarea lor. Chiar nu inteleg ce anume a declansat aceasta revenire la un subiect neplacut, care a fost fabricat special pentru un atac calomnios. Daca domnul Boaca n-a postat nici macar o singura dovada ca i-as fi dat o declaratie domnului respectiv, cel descalificat este el insusi, nu eu. Din aceeasi cauza nu am crezut nici cealalta acuzatie facuta de el, cea conform careia Sorin Firoiu m-ar fi calomniat punand la indoiala implicarea mea in evenimentele Revolutiei - "AFIRMATIA  LUI SORIN FIROIU (KRONSTAD) IN LEGATURA CU PARTICIPAREA TA LA REVOLUTIE, ADICA AI FOST PE LINGA". Amandoi am facut parte din grupul petitionarilor brasoveni care au conceput si s-au deplasat in dimineata zilei de 22 decembrie 1989 in fata notabilitatilor comuniste cu lista revendicarilor protestatarilor anticomunisti care bolcasera centrul municipiului. Am fost vazuti de o multime de oameni, am fost filmati, interogati de procurori, au fost scrise carti, articole samd despre acea zi istorica in care - o buna parte din timp - am fost alaturi, nu "pe langa". Deci nu-mi prea pasa de calomniile lansate de autopromovatul personaj Boaca.
Memorat
 • Ionescu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2590
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39823 : Februarie 03, 2015, 21:31:59 »

D-le Dinca imi pare rau sa v-o spun dar asta-i adevarul, sunte-ti dea dreptul penibil.Am crezut ca totusi v-ati revizuit oarecum comportamentul si ca astazi va avea loc o intorsatura de 180 grade evenimentele din tarcul mitingului.Se pare ca m-am inselat si cred ca aproape toti sunt in asentimentul meu.
Azi a-ti aratat inca o data ca sunteti un profesor in arta manipularii dar si tipul de om care crede ca poate incaleca o intrega masa de oameni.
A-ti inceput mitingul prin celebrele vocalize de-acum bine stiute de intreaga masa de oameni dar si de jandarmerie,a-ti interzis oamenilor care s-au deplasat de la sute de km sa ia cuvantul la microfonca sa-si spuna pasurile ca sa nu mai vorbim de monopolizarea delegatiei(lor).
D-le Dinca colaboratorii dv-tra are cunostinta ca-i inselati?nu mai vorbesc de sutele de oameni care au fost mintiti inca odata dca stiu acest lucru.
Parerea mea este ca batranetea a inceput sa va faca mari greutati,greutati ce ne afecteaza si pe noi si cred ca este timpul sa va retrageti din aceasta activitate si bine-nteles de la presedentia BNR-lui pe care la-ti acaparat din cauza neglijentei dar si a bunului simt al nostru al tuturor.
Daca pana acum am fost unul din oamenii care-si indemnau camarazii sa iasa la mitinguri,aflati d-le Dinca ca de acum voi fi unul din acei oameni care voi conditiona iesirea in strada dar fara sa fiu(m) condus(i) de dv-tra.
M-am saturat sa tot vada dezamagire pe chipurile camarazilor mei,m-am saturat sa fiu mintit si manipulat alaturi de acesti camarazi batrani,bolnavi si tristi care sunt deja napastuiti de sistemul neocomunist si de care vreti si dv-tra sa profitati.
La mine a venit timpul sa va spun Gata,incetati d-le Dinca cu prosteala si cu aerele de mare conducator,a venit timpul sa-nmanati stafeta celor de care ati profitati si pe care i-ati si inca incercati sa-i prostiti.
Prin ceea ce  ati facut pana astazi a-ti patat imaginea asa zisilor colaboratori  ai dumneavoastra si pe care de fapt credeti sunt paravanele dv-tra umane.
Deci gata d-le Dinca,gata,piesa de teatru de-un total prost gust pe care a-ti jucat-o pana astazi a iesit din stagiune,noi va multumim pentru ce-ati fact pentru noi(?)dar e timpul sa mergeti acasa.Odihna placuta.

P.S. Era sa uit maine seara probabil camarazii nostri vor avea inca o dovada a tradari dv-tra,spun inca una pentru ca Kronstadt deja a divulgat o prima dovada(plimbarea prin fata pasajului).

Stimaţi camarazi întruna din postările domniei sale,  doamna Maria Barbu, făcea referire pe facebook, la o stare foarte reală ce tronează  între noi revoluţionarii şi anume la ORGOLIUL/ORGOLIILE  unora dintre noi, fapt pentru care am hotărât să vă prezint şi opinia mea în acest sens, Astfel :

CEI MULŢI sunt absolut conştienţi că ACEA FIARĂ NUMITĂ ORGOLIU, îi macină doar pe aceea care se doresc a fi cu orice preţ in fruntea unei muţimi, adică LIDERI şi în nici un caz nu-i frământă pe CEI MULŢI care în 25 de ani au tot fost amăgiţi, dar şi dezamăgiţi de către aşa zişii lideri cocoţaţi (cu sprijinul nostru al CELOR MULŢI) în diverse funcţii (în parlament, guvern, la preşedenţie şi nu în ultimul rând, în conducerea organizatţiilor de revoluţionari la nivel naţional), care pe de o parte, nu au făcut decât să trădeze IDEALURILE REVOLUŢIEI DIN DECEMBRIE 1989, iar pe de altă parte să-şi trădeze chiar camarazii din întreaga ţară, doar pentru a-şi atinge planurile, ţelurile, dorinţele, aspiraţile şi scopurile personale.

Ori, faţă de această succintă prezentare a opiniei mele care desigur este foarte posibil să fie şi a CELOR MULTI DIN ÎNTREAGA ŢARĂ, considerăm ca este absolut necesar pentru NOI CEI MULŢI DIN ÎNTREAGA ŢARĂ, ca toţi cei care ţin cu orice preţ să se afle în fruntea mulţimii, să-şi facă un proces de conştiinţă, şi concomitent un pas înapoi, dovedind astfel, renunţarea la ORGOLIILE CE-I DEVOREAZA, precum şi buna lor intenţie de conlucrare în interesul CELOR MULŢI.

În foarte vechea mea calitate de lăcătuş şi sudor electic şi autogen în construcţii metalice, am constatat că mult mai greu este să repari, decât să construieşti de nou, fapt pentru care am convingerea că poate ar fi mult mai benefic pentru NOI CEI MULŢI, să se renunţe la vechile organizaţii de revoluţionari constituite la nivel naţional şi prin aceasta şi la STATUTUL DE ORGANIZARE şi FUNCŢIONARE în locul unei UNIUNI NAŢIONALE A REVOLUŢIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989 cu o nouă organizare prin care hotărârile aparţinând cu adevărat CELOR MULTI să fie communicate de un purtător de cuvânt şi nicidecum de un aşa zis lider sau preşedinte.

https://www.facebook.com/groups/673260779399342/permalink/852236614835090/?comment_id=852274661497952&offset=0&total_comments=3

https://www.youtube.com/watch?v=iB7DnJtrncg
Asta a mai ramas din oameni. Orgoliul.
Memorat

Perplex in forma continuata.
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #39824 : Februarie 03, 2015, 22:59:05 »

Interviu cu domnul Vasile Pestreanu, realizat la protestul din Piata Victoriei din Bucuresti, in ziua de luni, 2 februarie.
Interviu cu Vasile Pestreanu - www.youtube.com/watch?v=lKii3qmWl9g.nu merge!!!
Am primit si sesizari telefonice. Am intervenit imediat ce am ajuns la calculator. Multumesc si-mi cer scuze. Acum merge.
« Ultima modificare: Februarie 04, 2015, 12:07:59 de către razvan »
Memorat
Pagini: 1 ... 2653 2654 [2655] 2656 2657 ... 4573
Schimbă forumul: