Main Content:

Pagini: 1 ... 3698 3699 [3700] 3701 3702 ... 4573

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55485 : Noiembrie 30, 2016, 16:40:36 »

Consider ca e util sa postam articolul avand ca subiect intrunirea de ieri, de la Brasov, publicat de Agerpres si semnalat in acest subtopic de Kronstadt.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55486 : Noiembrie 30, 2016, 16:43:04 »


www.agerpres.ro/social/2016/11/29/brasov-memorandum-adoptat-de-revolutionari-din-orasele-martir-17-59-00
Marti, 29 noiembrie 2016


Brașov: Memorandum adoptat de revoluționari din Orașele MartirAsociațiile revoluționarilor din câteva Orașe Martir cu Rol Determinant în Revoluția din Decembrie 1989, întrunite marți, la Brașov, au decis, de comun acord, semnarea unui Memorandum comun care urmează să fie transmis Președinției, Guvernului, Camerei Deputaților și Senatului precum și instituțiilor media.

Documentul a fost adoptat în contextul "atacurilor murdare produse recent de unele reprezentante ale mass-media românești prin pervertirea adevărului istoric despre Revoluția Română din Decembrie 1989, precum și urmare a suspendării actualei conduceri a Secretariatului de Stat pentru Revoluționari", a declarat într-o conferință de presă președintele Asociației Brașov-Decembrie 1989, Vasile Mardare.
La întâlnire au participat revoluționari din Brașov, Sibiu, Arad, Alba-Iulia, Piatra-Neamț și Târgu Mureș.
"Și celelalte asociații din Orașele Martir cu Rol Determinant care nu au putut ajunge la Brașov și-au dat acordul pentru acest Memorandum. Ne deranjează extraordinar de mult o problemă care este discutată de o parte a mass-media și anume faptul că în Decembrie 1989 ar fi fost lovitură de stat și nu Revoluție. Este o minciună. De ce? Pentru că atunci, în acele zile deosebit de grele, când noi am ieșit în stradă, nimeni nu știa de Legea 42, nici de lovituri. Noi am ieșit în stradă cu un singur gând. Să-l dăm jos pe Ceaușescu și să schimbăm regimul, lucru care s-a și întâmplat. Ca să aflăm acum, după 27 de ani, că noi suntem vinovați că de ce l-am dat jos, că trebuia să rămână așa, că cineva a condus din spate. Păi vă spun cinstit că, dacă nu ieșeau în stradă milioane de oameni în Decembrie 1989, cred că și acum Ceaușescu era la conducere. Ce este mai grav e că pe fond nu este atacată calitatea noastră de revoluționar, nu sunt atacate asociațiile, ci ideea de revoluție", a afirmat Vasile Mardare.
Potrivit acestui document, în primăvara anului viitor va avea loc o Conferință Națională Extraordinară a revoluționarilor, având ca țintă finală reorganizarea unității mișcării revoluționare românești, "la această oră dispersată în fracțiuni și interese deseori divergente".
De asemenea, se urmărește intensificarea și dezvoltarea în toate orașele mari și mijlocii din România a Centrelor regionale de documentare și cercetare ale Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989, prin intermediul cărora să se producă contacte informaționale corecte ale organizațiilor revoluționarilor cu instituțiile locale și centrale ale statului.
Totodată, semnatarii au prevăzut în document sprijinirea organelor de cercetare pentru finalizarea de către Parchetul General a Dosarului Revoluției, dar și pentru eradicarea fenomenului infracțional ce a creat posibilitatea apariției unei categorii importante de impostori ai Revoluției, "fenomen ce a atras, nemeritat, oprobiul public asupra întregii mișcări revoluționare din România".
AGERPRES/(A-autor: Jana Pintili, editor: Diana Dumitru, editor online: Anda Badea)
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55487 : Noiembrie 30, 2016, 17:26:25 »

Am aflat de abia astăzi că la Brașov s-au întâlnit mai mulți luptători din țară. Felicitări pentru asta! Personal ( și nu în numele Alianței pe care o reprezint) țin să felicit această inițiativă, și deasemenea demersul lor referitor la stoparea acțiunilor prin care se încearcă acreditatrea ideii de lovitură de stat în România. Prin urmare, mâine, ca dealtfel în fiecare an, voi fi în Alba Iulia, capitala de suflet a românilor, unde voi fi alătrui de alți luptători, indiferent de grupările din care ei fac parte, dând un semnal puternic în sensul unificării luptătorilor din orașele martir. În aceste momente nu mai contează BNR, ALIANTA sau vre-o altă grupare, deoarece istoria României e din nou pe cale de a fi trucată. Ca semn de apropiere, voi depune o coroană de flori alături de cei care conduc azi BNR, în semn de îngropare a securii unui război uneori de neânțeles. Cu toate acestea îmi reafirm credința că soluțiile tuturor problemelor dintre revoluționari se află în legislația în materie și voi reacționa la orice încălcare a acesteia, indiferent de persoana sau persoanele care o fac.
Alex Oprea
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55488 : Noiembrie 30, 2016, 21:57:07 »

O alta atitudine si rezultatul ei scriptic.

BLOCUL NATIONAL AL REVOLUTIONARILOR 1989 ROMANIA
www.facebook.com/groups/673260779399342/1274731042585643/?notif_t=group_activity&notif_id=1480491993754404
Angela Dragan
16 mins
Asociaţiile revoluţionarilor din câteva Oraşe cu rol penal, care au mistificat istoria in legatura cu Revoluţia din Decembrie 1989, pentru un pumn de bani, luati pe nemuncite de la statul Roman, întrunite marţi, la Braşov, au decis, de comun acord, semnarea unui Memorandum comun care urmează să fie transmis Preşedinţiei, Guvernului, Camerei Deputaţilor, Senatului, dar si Parchetului General, precum şi instituţiilor media.
Documentul a fost adoptat în contextul "atacurilor de panica, produse recent de descinderile facute de Parchet la SSMLC, precum şi ca urmare a suspendării actualei conduceri a Secretariatului de Stat pentru Revoluţionari", a declarat într-o conferinţă de presă preşedintele Asociaţiei Braşov-Decembrie 1989, Vasile Mardare.
La întâlnire au participat revoluţionari din Braşov, Sibiu, Arad, Alba-Iulia, Piatra-Neamţ şi Târgu Mureş. " dar si celelalte asociaţii din Oraşele Martir cu Rol Determinant care nu au putut ajunge la Braşov şi-au dat acordul pentru acest Memorandum. Ne deranjează extraordinar de mult faptul ca Parchetul ne ia painea de la gura, ca unii au recunoscut ca li s-au impus sume de bani pentru calitatea penala obtinuta prin fals, uz de fals, in contradictie cu cercetarile din dosarul revolutiei, dar ne deranjeaza si faptul ca presa impreuna cu parchetul incepe sa zgandare, incercand sa afle ce calitati aveam noi in 89, sau ce-am facut cu armele luate de la militari.
Noi am ieşit în stradă cu un singur gând. Să-l dăm jos pe Ceauşescu, nu sa schimbam regimul, lucru care s-a şi întâmplat, iar apoi am trecut la pupaturi de maini si picioare kgbiste. Acum, după 27 de ani, vin institutiile abilitate sa ne spuna că noi suntem vinovaţ de mortii de dupa 22 si ca mai vrem si bani pentru crimele din 22-29 decembrie.
Ce este mai grav, e că, mie Mardare, mi s-au stricat ploile, dupa ce am ajuns din 160 de revolutionari sa tin carma la 500, iar daca Parchetul mi –i infunda, de unde sa mai scot bani de mese festive pentru SS. Facem apel la Domnul Fesan sa-l educe pe Presedinte, sa- nu isi bage nasul in oala cu revolutionari ca se arde, iar domnul Fesan sa faca bine sa mearga la spalat mizeria lui Sanda, pana adoarmne Parchetul. Sa fie pe faza, ca nu cumva sa vina in ograda noastra din guvern, un detasat de la Parchet sa inceapa o verificare pe 49 , cu expertize criminalistice, sau si mai rau, sa vina reabilitatul de catre CEDO, care ne va raspopi pe toti. Potrivit acestui document, în primăvara anului viitor va avea loc o Conferinţă Naţională Extraordinară a revoluţionarilor, pregatiti de incarcerare, având ca ţintă finală reorganizarea unităţii mişcării revoluţionare româneşti, intr-unul din penitenciarele de maxima importanta , unde vom organiza Centre regionale de documentare şi cercetare ale Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989, conduse de de catre cel care ne-a invatat arta manipularii, pe nume Ion Iliescu. Totodată, semnatarii au prevăzut în document sprijinirea organelor de cercetare pentru finalizarea de către Parchetul General a Dosarului Revoluţiei, dar şi pentru eradicarea fenomenului infracţional ce a creat posibilitatea apariţiei unei categorii importante de impostori ai Revoluţiei, " prin formularea de autodenunturi si restituirea foloaselor necuvenite inainte de executare
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55489 : Noiembrie 30, 2016, 22:48:13 »

Referitor la "alta atitudine":

"Nu cerceta aceste legi,
Că eşti nebun când le-nţelegi!".......citandu-l pe G. COSBUC

"Sunt multi nebuni liberi...
Si asta 'nu-i' un lucru bun"..........parafrazand din 'Parazitii'

"reabilitatul de catre CEDO"...din moment ce Slobodan Milosevic este decedat, Dumnezeu sa il odihneasca...banuiesc ca este vorba despre domnul Emilian Cutean. Nu vad ce motive ar avea sa ii raspopeasca...chiar pe toti...

"Facem apel la Domnul Fesan sa-l educe pe Presedinte...".....Este vorba de domnul fost Secretar de Stat Nicolae Fesan.....injurat si lovit chiar in sediul Guvernului de anumite persoane, in urma cu ceva timp ?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55490 : Noiembrie 30, 2016, 22:59:11 »

"Daca o luam asa...nu mai scapam de banuiala toata viata !!!"...L-am parafrazat pe regretatul Dem Radulescu.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55491 : Noiembrie 30, 2016, 23:04:46 »

Forumul Oraselor cu Rol Determinant in Revolutia din Decembrie 1989
https://www.facebook.com/groups/457229437795435/605412879643756/?notif_t=group_activity&notif_id=1480407035602889

Mihai Babitchi  · 2 hrs
Scriam ca o data cu Lorin Fortuna dispare un mit. Adaug, dupa informatiile acestor zile ca vom disparea toti revolutionarii. Nu dintre cei vii ci dintre cei recunoscuti ca atare. Credeam ca devastatoarea campanie de denigrare a Revolutiei si revolutionarilor, obisnuita inainte de votarea bugetului pe anul urmator (care sa justifice o OUG, care mai ciunteste ceva din indemnizatia acordata revolutionarilor) este o facatura a presei manuita de fostii securisti sau nomenclaturisti (inavutiti intre timp) dar nu este asa de data aceasta. Aproape cert vine din zona Guvernului, care a "sponsorizat" campania. Nu cred ca javrele naziste din presa ar fi fost atat de sfidatoare, incalcand si Codul Penal, daca nu ar fi stiut ca au acoperire politica. Exista deja pregatita o OUG care practic anuleaza Legea 341/2004, vor dispare "determinantii", va ramane o singura categorie de "revolutionari" care vor primi cam 1000 lei. Dispare secretariatul de stat pentru revolutionari, care vor fi trecuti in Departamentul pentru "asistati social". Mai mare bataie de joc nu exista! De aceea se insista ca a fost lovitura de stat, nu revolutie. Pentrui ca nici armata, nici departamentul 5 al securitatii, nici Reteaua "R" nici filorusii care au confiscat revolutia nu sunt astfel, vinovati de mortii si ranitii din Dec. 1989. S-au speriat de redeschiderea Dosarului Revolutie, ceruta de CEDO, si s-au hotarat sa incheie in forta toata problema. Se pare ca vor reusi. Nu mai suntem eroi ai neamului, suntem niste hoti si criminali(Malin Bot, red. sef. Romania libera) pentru statul trebuie sa construiasca o inchisoare speciala, de maxima siguranta. Am ajuns dusmani ai poporului, datorita unei prese asemanatoare celei din anii1950. Nu ne-a ucis sau arestat pe toti Ceausescu, acum se striga tare sa o faca Guvernul. Si poporul roman...Mi-e o imensa sila!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55492 : Noiembrie 30, 2016, 23:16:23 »

Forumul Oraselor cu Rol Determinant in Revolutia din Decembrie 1989
https://www.facebook.com/groups/457229437795435/605412879643756/?notif_t=group_activity&notif_id=1480407035602889

Mihai Babitchi  · 2 hrs
Scriam ca o data cu Lorin Fortuna dispare un mit. Adaug, dupa informatiile acestor zile ca vom disparea toti revolutionarii. Nu dintre cei vii ci dintre cei recunoscuti ca atare. Credeam ca devastatoarea campanie de denigrare a Revolutiei si revolutionarilor, obisnuita inainte de votarea bugetului pe anul urmator (care sa justifice o OUG, care mai ciunteste ceva din indemnizatia acordata revolutionarilor) este o facatura a presei manuita de fostii securisti sau nomenclaturisti (inavutiti intre timp) dar nu este asa de data aceasta. Aproape cert vine din zona Guvernului, care a "sponsorizat" campania. Nu cred ca javrele naziste din presa ar fi fost atat de sfidatoare, incalcand si Codul Penal, daca nu ar fi stiut ca au acoperire politica. Exista deja pregatita o OUG care practic anuleaza Legea 341/2004, vor dispare "determinantii", va ramane o singura categorie de "revolutionari" care vor primi cam 1000 lei. Dispare secretariatul de stat pentru revolutionari, care vor fi trecuti in Departamentul pentru "asistati social". Mai mare bataie de joc nu exista! De aceea se insista ca a fost lovitura de stat, nu revolutie. Pentrui ca nici armata, nici departamentul 5 al securitatii, nici Reteaua "R" nici filorusii care au confiscat revolutia nu sunt astfel, vinovati de mortii si ranitii din Dec. 1989. S-au speriat de redeschiderea Dosarului Revolutie, ceruta de CEDO, si s-au hotarat sa incheie in forta toata problema. Se pare ca vor reusi. Nu mai suntem eroi ai neamului, suntem niste hoti si criminali(Malin Bot, red. sef. Romania libera) pentru statul trebuie sa construiasca o inchisoare speciala, de maxima siguranta. Am ajuns dusmani ai poporului, datorita unei prese asemanatoare celei din anii1950. Nu ne-a ucis sau arestat pe toti Ceausescu, acum se striga tare sa o faca Guvernul. Si poporul roman...Mi-e o imensa sila!


Un om "informat"...Tot CEDO...tot "filorusi"...simte nevoia sa scrie...pe 'feisbuk'...
Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1958
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55493 : Noiembrie 30, 2016, 23:21:41 »

Domnule Babitchi noi nu mai avem legal secretariat din 2014 si asta se datoreaza unora ca dumneavostra care ati aceptat tot ce spunea Sanda
Memorat
 • Lugojanca
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 247
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55494 : Noiembrie 30, 2016, 23:42:33 »

Forumul Oraselor cu Rol Determinant in Revolutia din Decembrie 1989
https://www.facebook.com/groups/457229437795435/605412879643756/?notif_t=group_activity&notif_id=1480407035602889

Mihai Babitchi  · 2 hrs
Scriam ca o data cu Lorin Fortuna dispare un mit. Adaug, dupa informatiile acestor zile ca vom disparea toti revolutionarii. Nu dintre cei vii ci dintre cei recunoscuti ca atare. Credeam ca devastatoarea campanie de denigrare a Revolutiei si revolutionarilor, obisnuita inainte de votarea bugetului pe anul urmator (care sa justifice o OUG, care mai ciunteste ceva din indemnizatia acordata revolutionarilor) este o facatura a presei manuita de fostii securisti sau nomenclaturisti (inavutiti intre timp) dar nu este asa de data aceasta. Aproape cert vine din zona Guvernului, care a "sponsorizat" campania. Nu cred ca javrele naziste din presa ar fi fost atat de sfidatoare, incalcand si Codul Penal, daca nu ar fi stiut ca au acoperire politica. Exista deja pregatita o OUG care practic anuleaza Legea 341/2004, vor dispare "determinantii", va ramane o singura categorie de "revolutionari" care vor primi cam 1000 lei. Dispare secretariatul de stat pentru revolutionari, care vor fi trecuti in Departamentul pentru "asistati social". Mai mare bataie de joc nu exista! De aceea se insista ca a fost lovitura de stat, nu revolutie. Pentrui ca nici armata, nici departamentul 5 al securitatii, nici Reteaua "R" nici filorusii care au confiscat revolutia nu sunt astfel, vinovati de mortii si ranitii din Dec. 1989. S-au speriat de redeschiderea Dosarului Revolutie, ceruta de CEDO, si s-au hotarat sa incheie in forta toata problema. Se pare ca vor reusi. Nu mai suntem eroi ai neamului, suntem niste hoti si criminali(Malin Bot, red. sef. Romania libera) pentru statul trebuie sa construiasca o inchisoare speciala, de maxima siguranta. Am ajuns dusmani ai poporului, datorita unei prese asemanatoare celei din anii1950. Nu ne-a ucis sau arestat pe toti Ceausescu, acum se striga tare sa o faca Guvernul. Si poporul roman...Mi-e o imensa sila!
Alooo, domnu' Babitchi ! Erai foarte vocal cand nu erai LRD. Cum te-a uns sandală  cu titlul de LRD-eu ai tacut findca urmau bănişorii la teschereaua personala. Păi,  măi nene, lupta trebuia dusă inca de cand au apărut discriminările si s-a instalat impostura. Cineva spunea pe buna dreptate ca " postasul imparte revolutionarii intre determinanti si remarcati". Si zic si eu, tot pe buna dreptate, ca ce chestie sa vina x remarcatul sa apere "onoarea" si drepturile banesti ale lui y determinantul ? Când  ai văzut ce infracţionalitate e la seseperea , cati revi au murit in ultimii ani, cati impostori au devenit "egali determinanti in faptă  si răsplată ", de ce ai tacut ? Crezi ca bietii oameni respinsi va vor fi aproape  vouă,  determinantilor ? Dacă mai crezi asta, te inseli. Cand va dispărea mizeria oug 95, e posibil sa se mai refacă ceva din miscarea revoluţionară.  Dar pana atunci, ăluia "flamand" i se rupe daca se anulează indemnizatiile de "gratitudine", lui oricum nu are ce sa-i mai ia !...si daca dispar revolutionarii, ce ? Nu voi "determinantii" ati pus umarul la asta ? Asa ca, mai bagă un filmulet cu Muppets !
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55495 : Decembrie 01, 2016, 00:25:09 »

In cele scrise de M.Babinschi putem spune ca gasim o parte din dreptate dar marea dreptate este in ceea ce posteaza Nicu si Lugajanca.
Dupa cum se vede deabia acum se vede cu-i este teama de ce ne va rezerva viitorul,iar viitorul nu se vede a fi prea pe placul a niciuneia din categorii.
Oare cine sunt vinovatii daca nu suntem chiar noi?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55496 : Decembrie 01, 2016, 01:21:14 »

Multe din ideile si actiunile unor guvernanti si politicieni, aflati in functie sau candidati, cat si ale unor revolutionari...ar trebui sa ne aduca aminte de 'Coloana a Cincea' !!!


LA MULTI ANI, ROMANIA !!! LA MULTI ANI, ROMANI !!! LA MULTI ANI, REVOLUTIONARI !!!
Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1958
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55497 : Decembrie 01, 2016, 01:38:30 »

Ia vedeti cum se vor depune coroane din anu viitoe caform legi 215/1016
Art. 16
(1) Ceremonia oficiala a depunerii coroanelor de flori este organizata in cooperare cu Ministerul Apararii Nationale si/sau cu Ministerul Afacerilor Interne.
(2) Depunerea coroanelor de flori se desfasoara cu respectarea ordinii de precadere.
(3) In cadrul unei ceremonii oficiale va putea fi depusa cate o singura coroana din partea urmatoarelor entitati prezente:
a) Presedintele Romaniei/Administratia Prezidentiala;
b) Parlamentul Romaniei;
c) Guvernul Romaniei/Prefectul;
d) primarul localitatii unde are loc ceremonia;
e) presedintele consiliului judetean;
f) corp diplomatic;
g) entitatea organizatoare.
(4) Dupa incheierea ceremoniei oficiale, pot fi depuse coroane si din partea altor entitati sau persoane.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55498 : Decembrie 01, 2016, 02:57:29 »

La multi ani romani, la multi ani Romania!

Memorat
 • King
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 304
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #55499 : Decembrie 01, 2016, 07:03:05 »

La multi ani Romania! La multi ani romani, oriunde va afla-ti!
Memorat

The path of the righteous man is beset on all sides by the iniquities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness.
Pagini: 1 ... 3698 3699 [3700] 3701 3702 ... 4573
Schimbă forumul: