Main Content:

Pagini: 1 ... 3754 3755 [3756] 3757 3758 ... 4573

ANUNTURI

 • Petru
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1202
 • nimic-OO FARA INSULTE; neindoelnic, obiectiv
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56325 : Decembrie 26, 2016, 21:41:57 »

Domnule Radulescu vezi ca raspunu in ai in postarea lui oleoleole

Domnule Nicu...cunosteam 'raspunsul'. Noapte buna.


  nicu  198...si..PRIETEN  CU SLUGA LUI... toamna  este  DOMN?
Memorat

Petre,
 • Lugojanca
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 247
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56326 : Decembrie 26, 2016, 21:52:38 »

Articolul 115 al Constituției

(1) Parlamentul poate adopta o lege specială de abilitare a Guvernului pentru a emite ordonanțe în domenii care nu fac obiectul legilor organice.

(2) Legea de abilitare va stabili, în mod obligatoriu, domeniul și data până la care se pot emite ordonanțe.

(3) Dacă legea de abilitare o cere, ordonanțele se supun aprobării Parlamentului, potrivit procedurii legislative, până la împlinirea termenului de abilitare. Nerespectarea termenului atrage încetarea efectelor ordonanței.

(4) Guvernul poate adopta ordonanțe de urgență numai în situații extraordinare a căror reglementare nu poate fi amânată, având obligația de a motiva urgența în cuprinsul acestora.

(5) Ordonanța de urgență intră în vigoare numai după depunerea sa spre dezbatere în procedură de urgență la Camera competentă să fie sesizată și după publicarea ei în Monitorul Oficial al României. Camerele, dacă nu se află în sesiune, se convoacă în mod obligatoriu în 5 zile de la depunere sau, după caz, de la trimitere. Dacă în termen de cel mult 30 de zile de la depunere, Camera sesizată nu se pronunță asupra ordonanței, aceasta este considerată adoptată și se trimite celeilalte Camere care decide de asemenea în procedură de urgență. Ordonanța de urgență cuprinzând norme de natura legii organice se aprobă cu majoritatea prevăzută la articolul 76 alineatul (1).

(6) Ordonanțele de urgență nu pot fi adoptate în domeniul legilor constituționale, nu pot afecta regimul instituțiilor fundamentale ale statului, drepturile, libertățile și îndatoririle prevăzute de Constituție, drepturile electorale și nu pot viza măsuri de trecere silită a unor bunuri în proprietate publică.

(7) Ordonanțele cu care Parlamentul a fost sesizat se aprobă sau se resping printr-o lege în care vor fi cuprinse și ordonanțele ale căror efecte au încetat potrivit alineatului (3).

(Cool Prin legea de aprobare sau de respingere se vor reglementa, dacă este cazul, măsurile necesare cu privire la efectele juridice produse pe perioada de aplicare a ordonanței.

Corect ! Unde-i lege , nu-i tocmeală  ! De aceea LRD-istii Victor3 si cu Silviu ar fi trebuit sa facă lobby pe lângă parlamentarii psd, astfel ca L341 sa devină lege organică  si nu lege ordinara modificată,  completata si "imbunatatita", adică  batjocorită  cu ordonante de urgenta aberante si criminale, dupa mofturile fiecarui secretar de stat vremelnic in functie !
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56327 : Decembrie 26, 2016, 21:57:56 »

Am s-o iau cu inceputul;
Victor Grigorescu revolutionarul nu este si n-are nimic comun cu cel prezentat de evenimentul zilei,deci nu-i atribuiti vinovotii celui despre care vorbim.

Petre eu cred ca-ar trebuii sa fii mai echilibrat,asta daca nu poti sa te abtii de la a-ti spune puntul de vedere vizavii de o inechitate prezentat ca adevarul absolut.
Daca ai uitat,eu unul n-am facut acest lucru,n-am uitat cand din teama ca Johannis nu va semna decretul(o alta porcarie politica)tot intrebai daca se stie cand il va semna.Acum se pare ca burta plina ti-a schimbat atat starea cat si atitudinea de mare aparator al adevarului.

Cand pe acest portal-forum cativa dintre noi il criticam pe A.Sanda (recunosc eu am facut-o mai cu perdeluta)am primit o recomandare prin care mi-se sugera sa nu-l mai atac pe fostul SS si tot odata eram imformat ca am devenit penibil cu postarile mele pe portal.
Astazi dupa ce-am criticat decizia celor din grupul de la parlament am fost instiintat ca datorita atitudii mele si a altora ca mine acest grup se va retrage si ii va lasa pe toti de izbeliste.
Hai sa ne intelegem;oricare din grupul de la parlament va disparea(retrage) nici gaura in cer nu se va face si nici pamantul nu sa despica,fiecare poate fi inlocuit cum de altfel nici unul dintre noi nu duce lipsa de inlocuitori.

P.S.interesul mare de a trece oug-ul cu amendamente este tocmai ca acesta nu va trece iar acest interes este tocmai din partea celor care inca au un serviciu bine platit,care mai incaseaza si alte venituri din alte functii si nicidecum de la simpli revolutionari care pana acum faceau foamea.De fapt cei din urma au ramas aceleasi scule de manipulare care executa ca sa nu fie executati.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56328 : Decembrie 26, 2016, 22:08:23 »

Citat din mesajul lui: Lugojanca din Decembrie 26, 2016, 21:52:38

"Corect ! Unde-i lege , nu-i tocmeală  ! De aceea LRD-istii Victor3 si cu Silviu ar fi trebuit sa facă lobby pe lângă parlamentarii psd, astfel ca L341 sa devină lege organică  si nu lege ordinara modificată,  completata si "imbunatatita", adică  batjocorită  cu ordonante de urgenta aberante si criminale, dupa mofturile fiecarui secretar de stat vremelnic in functie !"

"Corect ! Unde-i lege , nu-i tocmeală  !"...Asa ar fi normal si corect...dar NU ESTE !!! " ..... sa devină lege organică..." .....Acest deziderat trebuia sa fie primordial, inca de la promulgarea Legii 341...Precum "curatenia" pe care o invocati in postarea anterioara...NU A FOST !!!
Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2571
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56329 : Decembrie 26, 2016, 22:34:41 »

Stimati colegi,

Avand in vedere insistentele mai multor colegi revolutionari, care au avut sperante si incredere in grupul de la Parlament, am hotarat ca incepand cu noul an 2017, acest grup sa se reconfigureze sub o alta denumire si sa raspunda atacurilor nejustificate la adresa revolutionarilor (vezi "Evenimentul Zilei", Realitatea TV si B1TV).
Totodata, acest grup va colabora cu SSPR, Comisia Parlamentara a Revolutionarilor si Comisia Juridica, pentru a aduce imbunatatiri OUG 95/ 2014 si nu numai.
La viitoarea postare, va vom comunica noii membri ai grupului.

SARBATORI FERICITE!

VICTOR si SIVIUVăzînd dezamăgirea din răspunsurile la mesajul lui Victor voi încerca să fiu mai explicit!
Prin ordonanţa asta nenorocită, politicienii au reuşit să dezbine în asemenea hal revoluţionarii încît
"mişcarea revoluţionară " a fost decapitată. Nu mai există o voce comună care să reprezinte cu succes
problemele şi interesele revoluţionarilor! Motiv pentru care, dacă este întrebat, fiecare răspunde după cum îi tună şi,
de cele mai multe ori loveşte prin răspunsul său chiar în propriile interese.
D. na Lugojanca afirmă: "in afară de curajul lui Silviu de a ataca OUG 95 la CCR, altceva bun nu s-a intamplat ".
După mine a fost Daniel Perju care, în şedinţa CCR din 15 dec.2016, a spus răspicat: "Încetaţi prigoana revoluţionarilor! ".
Acest termen: "prigoană " are o conotaţie răsunătoare în jurisprudenţa CEDO!
În programul CCR mai sunt cel puţin 30 de dosare de rezolvat. Mulţi dintre contestatari sunt oameni de caracter şi vom avea surprize.
Privind Comisia juridică...Ştiţi foarte bine că în două rînduri, efortul SS. Sanda de al şunta pe preşedintele comisiei Dl. Ciucă şi de a trece
ordonanţa cu sprijinul vicepreşedintelui Dl.Nica, a fost evitat. Din păcate, deputaţii s-au spălat pe mîini aşa că, privind ponderea membrilor
PSD în noua Comisie juridică, şansele ca ordonanţa să fie respinsă sunt puţine. Dar, poate PSD-ul a încetat să mai satisfacă poftele vindicative
ale lui Ponta...Vom vedea!
Astăzi, m-a sunat Victor şi m-a întrebat dacă am putea face ceva să reunificăm revoluţionarii? I-am răspuns că putem încerca dar că, în primul rînd
trebuie să găsim oameni care să iasă pe sticlă şi să combată toate porcăriile care s-au spus şi scris despre noi. În acest sens Marcel Dumitrescu are
cîteva idei bine conturate.
Deci, în prezent, folosindu-ne relaţiile pe care le avem vom încerca să facem mesajul nostru cît mai vizibil şi audibil!
După cum vedeţi "plăcintele " deşi sunt fabricaţie proprie sunt cam greu de digerat!
Mulţumesc pentru înţelegere şi poate faceţi efortul să nu ne descurajaţi...
Mulţumesc!
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56330 : Decembrie 26, 2016, 23:47:58 »

Siliule noi ne cunoastem de mult timp iar daca aproape 6ani inseamna ceva pentru doi oameni o putem numii usor prietenie.Si cum intr-o prietenie(zic eu)adevarata nu exista secrete iar adevarul cat ar fi el de dureros trebuieste spus in fata.
Tu prietene prin cele postate sa-nteleg ca nu ne dai dreptate sa ne suparam din cauza celor postate de Victor si ca sa acoperi o posibila greseala a acestuia vii c-o discutie purtata cu acesta despre o posibila unificare a revolutionarilor si despre varianta de lupta propusa de Marcel.Pai prietene drag eu stiu ca esti un om bland care urasti discordia si esti un pacifist de felul tau dar de la ceea cea postat Victor pana la ce-ai postat tu este diferenta mare,or fi ele si merele si perele fructe dar diferenta intre ele este foarte mare din multe puncte de vedere,deci haide sa nu incercam sa ne furam palariile de dragul impaciuirii
Si mai este un amanunt ce nu este de loc de neglijat;majoritatea dintre noi si cu atat mai mult eu am visat la acea mult ravnita unitate o stii mult mai bine decat multi altii dar pana acum n-a fost sa fie de aceea am rugamintea sa nu incercati sa va mai jucati cu sperantele oamenilor cu sau mai jucat si altii.
Si nu uitati,oamenii din toata tara va acordat toata increderea lor pentru a fi reprezentati de voi(grupul de la parlament)pentru a lupta impotriva oug-ului si nici decum a sustine unele amendamente.
Deci prietene,rugamintea mea in zi mare de sarbatoare este;nu dezamagiti.
Asa sa va ajute Dumnezeu.
Memorat
 • Misu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 882
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56331 : Decembrie 27, 2016, 01:48:40 »

Siliule noi ne cunoastem de mult timp iar daca aproape 6ani inseamna ceva pentru doi oameni o putem numii usor prietenie.Si cum intr-o prietenie(zic eu)adevarata nu exista secrete iar adevarul cat ar fi el de dureros trebuieste spus in fata.
Tu prietene prin cele postate sa-nteleg ca nu ne dai dreptate sa ne suparam din cauza celor postate de Victor si ca sa acoperi o posibila greseala a acestuia vii c-o discutie purtata cu acesta despre o posibila unificare a revolutionarilor si despre varianta de lupta propusa de Marcel.Pai prietene drag eu stiu ca esti un om bland care urasti discordia si esti un pacifist de felul tau dar de la ceea cea postat Victor pana la ce-ai postat tu este diferenta mare,or fi ele si merele si perele fructe dar diferenta intre ele este foarte mare din multe puncte de vedere,deci haide sa nu incercam sa ne furam palariile de dragul impaciuirii
Si mai este un amanunt ce nu este de loc de neglijat;majoritatea dintre noi si cu atat mai mult eu am visat la acea mult ravnita unitate o stii mult mai bine decat multi altii dar pana acum n-a fost sa fie de aceea am rugamintea sa nu incercati sa va mai jucati cu sperantele oamenilor cu sau mai jucat si altii.
Si nu uitati,oamenii din toata tara va acordat toata increderea lor pentru a fi reprezentati de voi(grupul de la parlament)pentru a lupta impotriva oug-ului si nici decum a sustine unele amendamente.
Deci prietene,rugamintea mea in zi mare de sarbatoare este;nu dezamagiti.
Asa sa va ajute Dumnezeu.


Nu am mai intrat de mult timp pe portal,Costele si asa zisul "grup de la parlament"a pus frana la unificare ca si multi altii
Memorat
 • Willy
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1280
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56332 : Decembrie 27, 2016, 09:17:11 »

ARE  DREPTATE    CA  SA   PUS  VRANA   .... AR   TREBUI   SA   NE RUGAM  LA  DUMNEZEU   SA  NE  DEA   ====  MINTE       TREBUIE   SA  FIM    UNITI   TREBUIE  SA NE  ORGANIZAM    AVEM   DE  REZOLVAT  PROBLEMELE....URMASILOR    EROILOR MARTIRI      ALE   LRFD   ...ALE  COLEGILOR     ALE  NOASTRE    ....NU   MAI   AVEM   NEVOIE   DE ....  MINCINOSI   DE  CEI   CARE  NE  DENIGREAZA    DE  CEI  CARE  NE  JICNESC  DE CEI  CARE  NE  INJURA   DE  CEI  CARE     RECLAMA ...RECLAMA   RECLAMA    DE  CEI  CARE  TRADEAZA     DE  SMECHERI    DE  FRIPTURISTI    .... DE PROSTIE ....DIN CAUZA ... UNORA   SA  AJUNS   SA FIM   FACUTI ... MILOGI    TRANTORI    PROFITORI     DIN CAUZA     UNORA    SUNTEM    FACUTI   ....  IMPOSTORI....FALSIFICATORI  .....DIN  CAUZA UNORA  CARE AU  .....MANIPULAT    AU  MANIPULAT    AU   MANIPULAT    ....DIN  CAUZA   TV   RADIO  PRESA  POLITIC   ....AM   AJUNS   SA  NE  DUSMANIM  .....INTRE   NOI ...         
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56333 : Decembrie 27, 2016, 09:52:12 »

La multi ani tuturor Stefaniilor si Stefanilor cu sanatate,noroc si fericire
Aceleasi urari si pentru cei care poarta nume ce deriva din numele sfantului Stefan.
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56334 : Decembrie 27, 2016, 11:52:03 »


Nu am mai intrat de mult timp pe portal,Costele si asa zisul "grup de la parlament"a pus frana la unificare ca si multi altii

Unificare...? Poate este nevoie de o întrebare: Pe cine vezi să se unifice cu cei care și-au construit o istorie proprie, necunoscută? Au fost acceptați cu istoria lor..., fiind o mulțime mult mai mare decât a celor care la un moment dat au fost cei din linia întâi. Mulțime creată și folosită nu de puține ori. Posibil că..., unificarea să fie luată în seamă când va fi desăvârșită epurarea mizeriei în care ne aflăm.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56335 : Decembrie 27, 2016, 14:38:17 »

La  Multi  Ani,  Stefanii  si  Stefani  !!!
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56336 : Decembrie 27, 2016, 14:50:35 »

Misule ii cunosc pe acei "lupi moralisti" dar nu este cazul lui Silviu.
Stii prea bine ca el a-nbracisat de la inceput ideea unificarii si a fost langa noi de fiecare data.
Memorat
 • Misu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 882
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56337 : Decembrie 27, 2016, 17:16:15 »

Misule ii cunosc pe acei "lupi moralisti" dar nu este cazul lui Silviu.
Stii prea bine ca el a-nbracisat de la inceput ideea unificarii si a fost langa noi de fiecare data.


Era vorba de asa zisul "grup de la parlament" nu de Silviu in special
Memorat
 • Misu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 882
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56338 : Decembrie 27, 2016, 17:24:47 »


Nu am mai intrat de mult timp pe portal,Costele si asa zisul "grup de la parlament"a pus frana la unificare ca si multi altii

Unificare...? Poate este nevoie de o întrebare: Pe cine vezi să se unifice cu cei care și-au construit o istorie proprie, necunoscută? Au fost acceptați cu istoria lor..., fiind o mulțime mult mai mare decât a celor care la un moment dat au fost cei din linia întâi. Mulțime creată și folosită nu de puține ori. Posibil că..., unificarea să fie luată în seamă când va fi desăvârșită epurarea mizeriei în care ne aflăm.

E usor sa cautam motive sa nu se faca unificare,mai ales cand avem burta plina,dar de ce nu cautam motive sa ne unim?Este o vorba inteleapta din batrani"cel satul nu va crede niciodata pe cel flamand"
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56339 : Decembrie 27, 2016, 18:25:22 »

Cumva în postare am amintit de motive...? Unificarea este mai mult decât încrederea în ceilalți de care te legii într-un scop. Am observat o mulțime de asemenea unificări a căror scop era altul decât cel care a legat unificarea..., la începuturi unificările aveau un aspect secretos urmând dezlegarea la pește, scopul propus îmbrăcând forma alunecoasă a păcatului...!
Memorat
Pagini: 1 ... 3754 3755 [3756] 3757 3758 ... 4573
Schimbă forumul: