cine se cred cei doi oprea alex / Burada ghe de ce fac asemenea lucruri murdare CARE ESTE TREABA LOR de ce DENIGREAZA INJURA MANIPULEAZA ce calitate are oprea de injura denigreaza pe orice om care are alta obtiune decat a lui de ce oprea AMENINTA oameni cu BATAIA cu DOSARE PENALE cu catuse cu PUSCARIA pe PORTALURI celalalt Burada face pe inteleptul dar si el AMENINTA in alt stil tot cu ..puscaria ETC de ce fac asemenea lucruri MURDARE poate ei cred ca au fost imputerniciti de politie de parchet de guvern etc ca purtatori de cuvant poate au vreun = angajament cu carte de munca de ce se leaga acesti nesimtiti de oameni eu intreb au vreo imputernicire de la organele de cercetare ....sau macar de la domnul gheorghe iosif sa faca asemenea fapte pe PORTAL pentruca pe BLOCUL LUI HAMAR BENIAMIN fac ce vor ei si daca le raspunzi RANITUL te scoate din LISTA
Fa un efort . ....Asa cum ai invatat sa furi ....profesional pana la condamnare .......invata sa scrii,amatoriceste macar pana te faci inteles . SI DIVERSIFICA vaicareala ca esti plictisitor .Cineva ....stii bine cine ,ti-a dat o organizatie si te-a pus sa mesteci rahatul in locul lui ....pana ai ajuns sa crezi ca tu insuti ai infiintat-o si de unul singur ai si furat .
FALS ........Norocul lui ....si ghinionul tau. El nu are nici o semnatura ......DOAR TU !
Nu te mai vaieta...fii barbat !.......macar sa vezi cum e .