Main Content:

Pagini: 1 ... 4021 4022 [4023] 4024 4025 ... 4452

ANUNTURI

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60330 : August 09, 2017, 10:18:10 »

Dacă ar fi strict mincinoasă, ar pica în audiență și s-ar duce pe apa Sîmbetei de la sine. Dar nu e deloc așa, dimpotrivă, după arestarea patronului ei, moment de la care au trecut deja cîțiva ani, Antena3 a crescut în audiență. Doar în ultimul timp, de cînd s-a dezvoltat România TV, a început să aibă o concurență serioasă. Privitor la mințit și la manipularea prin televiziune în general, toate mint, toate manipulează. A aprecia însă că Antena3 minte mai mult decît altele e riscant, pentru că aprecierile sînt în primul rînd subiective, depinde de cine, de pe ce poziții le face și pentru că menținerea în topul audiențelor un număr mare de ani contrazice afirmația inițială. Nu avem o televiziune care să fie imparțială, nu avem nici măcar una părtinitoare, dar care să țină strict cu interesul național, căci toate sînt sub influență, sau chiar în proprietate străină, inclusiv Antena3, afiliată C.N.N.-ului american. Rămîne însă importantă concurența dintre ele, unghiurile diferite din care privesc realitățile și perspectivele diferite în care le prezintă. Doar așa mai poate consumatorul obișnuit să tragă niște concluzii mai apropiate de realitate, prin compararea lor între ele și pe toate cu propriile lui opinii. Altfel am avea un fel de ceaușism, sau un totalitarism crunt.
Refuzul de a ține cont că România este condusă din afara ei, precum și refuzul de a lua în calcul existența binomului servicii secrete-justiție, este greșeala, sau manipularea (de la caz, la caz) care ne îndepărtează cel mai mult de realitățile de la noi. Cei care vor să fie închisă o televiziune pentru că nu corespunde pretențiilor lor, pentru că nu prezintă lucrurile conform partizanatelor proprii, sunt persoane cu atitudini totalitare, care emit pretenții antidemocratice. Nu e vreo exagerare în această afirmație. Ele iau în colimator sursa de știri care nu prezinta lucrurile așa cum vor ele, o transformă în dușman și luptă împotriva ei pînă o distrug, sau pînă ajung la capătul propriei vieți. Niciodată nu vor proceda la fel cu alte surse de știri, chiar daca acelea dezinformează mult mai grav. N-o fac nici dacă încalcă flagrant legislația țării. Exemplul Realității Tv, născută din bani rezultați din infracțiuni majore, cu patroni condamnați la închisoare cu executare, populată aproape numai cu agenți sub acoperire și falimentară de mulți ani de zile (insolventă, neplătitoare de nimic la stat, dovedită cu acte, așa cum corect se pretinde) este doar cel mai șocant, dar nu unul singular. Propagandiștii, indiferent de tabere, ca să fie clar, nu pot oferi motive pentru închiderea unei televiziuni din motive subiective, mai ales dacă închid ochii, simultan, la una care trebuia închisă de mult timp din motive obiective.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60331 : August 09, 2017, 10:25:34 »

Cu dedicație specială pentru adulatorii și apărătorii postaci ai Liviei Stanciu.

Stiripesurse.ro, Autor: Lucian Negrea, Reporter Publicat: 08/08/2017
http://www.stiripesurse.ro/mihai-gadea-prezinta-documentul-care-cutremura-justi-ia-se-confirma-afirma-iile-lui-relu-fenechiu_1212329.html


Mihai Gâdea prezintă documentul care CUTREMURĂ justiția: se confirmă afirmațiile lui Relu Fenechiu

Jurnalistul Mihai Gâdea a prezentat în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3 documentul care atestă că judecătoarea Sofica Dumitrașcu l-a vizitat în arest pe Relu Fenechiu. La ieșirea din penitenciar, Fenechiu a spus că a fost vizitat de Sofica Dumitrașcu care și-a cerut iertare.

Conform documentelor de la penitenciarul Jilava, în data de 29.10.2015 Sofica Dumitrașcu a fost în vizită la Relu Fenechiu.
   
”Pot să confirm că doamna Sofica Dumitrașcu l-a vizitat pe domnul Relu Fenechiu în arest.
Vă pot spune că am discutat personal cu doamna Sofica Dumitrașcu. Mi-a confirmat că domnul Fenechiu era țintă în dosarul Transformatorul, că trebuia condamnat. Mi-a spus că și ea și ceilalți judecători s-au rugat aproape în genunchi de doamna Livia Stanciu să-i lase liberi pe oamenii nevinovați din acest dosar. Doamna Livia Stanciu a spus că trebuie condamnați toți cei din acest dosar, inclusiv fratele domnului Relu Fenechiu.
Mi-a spus că ar fi o decizie primită sau dată de cineva care este mai presus de președintele ÎCCJ. Nu știu cine este, dar mi s-a spus că este mai presus de președintele ICCJ”, a spus avocatul lui Relu Fenechiu, la Antena 3.


Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60332 : August 09, 2017, 10:41:17 »

Documentul atesta ca persoana respectiva l-a vizitat pe fenechiu. Atat.
Nu atesta si vreo stenograma a discutiei dintre cei doi.
Asta afirma doar fenechiu, un condamnat penal, credibilitate zero.
Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60333 : August 09, 2017, 10:46:07 »

Si despre audiente... si manelistii au audienta mare, asta nu inseamna ca aia e cultura.
Audienta latrinei dovedeste un lucru deja stiut, intr-o tara de asistati sociali, hoti si pomanagii, morala nu exista.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60334 : August 09, 2017, 10:47:35 »

potrivit  CNSAS  DAN VOICULESCU si a  inceput activitatea de informator al securitatii  sub pseudonimul de   Mircea .la directia a 3 a
in cadrul DIE     A FOST RECRUTAT DE LT MAJOR GIUVELEA  N
in martie 2007 CNSAS    confirma prin decizie in unanimitate  inca din 2006 colaborarea sub numele de felix [..turnatorul ]
verdictul a fost confirmat de justitie2010 de CAB   
ASTFEL SI A CREAT IMPERIUL MEDIATIC CQA PRODUS DIRECT AL SECURITATII CEAUSISTE
 aceasta precizare    a fosdt facuta l;a cererea   lui m gadea [pocaitul] m LAbadea
idiotul dela oar 00.00   dar mai ales de  murgu mucica luptator impotriva securitatii care l a invins pe E Constantinescu  pe cand era   el murgu mucica sef de cabinet 
darmai ales    a securitatii  lui T Basescu    Johannis   Kovesi [nu si a lui Bebe Kovesi    ca nu are FONCTIE ]...
alo  alo   dispacio  redus rebus   nm sisescu  poate da dumnezeu   si v a ia mintile  alea care mai aveti
PS    felix turnatorul   s a plans  ca BASESCU    i a luat  3 ani din viata   
 CE  PACAT   CE PACAT ca nu i a luat vre o  33 ANI


"Daca nu stii sa sapi bine groapa, renunta ...poti aluneca in ea...foarte usor..."  Kiss Kiss Kiss
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60335 : August 09, 2017, 10:49:31 »

Si despre audiente... si manelistii au audienta mare, asta nu inseamna ca aia e cultura.
Audienta latrinei dovedeste un lucru deja stiut, intr-o tara de asistati sociali, hoti si pomanagii, morala nu exista.

Si fabula care este, mai Radut ? ? ?
Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60336 : August 09, 2017, 11:01:36 »

Si despre audiente... si manelistii au audienta mare, asta nu inseamna ca aia e cultura.
Audienta latrinei dovedeste un lucru deja stiut, intr-o tara de asistati sociali, hoti si pomanagii, morala nu exista.

Si fabula care este, mai Radut ? ? ?
Esti cam greu de cap, nu-i asa ?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60337 : August 09, 2017, 12:37:17 »

Nu exista legislație împotriva produselor subculturii, dar împotriva dictaurii da. Toți cei care vor închiderea unui post de televiziune pe motiv că nu face politica lor, sunt periculoși pentru democrație. Cei ca tine, soroșiștii, băsiștii etc. aveți atitudini totalitare, comunist-fasciste, reprezentați un pericol pentru democrație, mai ales că sînteți aliniați politicii totalitare a binomului, mulți fiind chiar în solda serviciilor secrete. Nu vă vede nimeni luptînd pentru interesul național, nu vă pasă de teritoriile românești aflate sub ocupație străină, de comemorarea de la Mărășești, de acapararea ilegală a Ardealuli de către iredentiștii maghiari etc. Voi vă distingeți prin misia antidemocratică și antinațională pe care o aveți și pe care urmăriți să o îndepliniți indiferent de ce argumente și dovezi potrivnice vi s-ar aduce.
Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60338 : August 09, 2017, 13:06:03 »

Vorbesti fix fara sa gandesti, toate porcariile astea, de la trocul cu cererile aberante ale UDMR, pana la colaborarea cu Dodon si cu Rusia impotriva interesului Moldovei se petrec acum, sub ochii nostrii in timpul jegoasei guvernari pesediste.
Lasa-l pe Basescu, pentru ca sub nici un presedinte nu s-au facut atatea pentru R Moldova ca sub Presedentia lui Basescu.
Iar despre amenintarea Soros vorbeste cu retardatii care voteaza pesede, care stiu de mici de bau-bau ca asa au fost educati in familie, nu cu mine.
In ce priveste inchiderea unei televiziuni "pe motive politice", iar vorbesti tampenii, eu m-am referit la motive ce tin de codul penal, adica santajul.
La final, daca ai impresia ca vorbesti cu lipitorii de afise ca tine, atunci cand vorbesti cu mine atunci te inseli. Nu am eu timp si mai ales chef sa ma tin de capul tau, ca te-as demonta in cateva zile pe tine si minciunile tale de propagandist.
Memorat
 • alex s
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2270
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60339 : August 09, 2017, 14:09:07 »

Recent, o româncă căreia îi pasă de această specie a semnalat pe reţelele de socializare un caz al unei firme din Scoţia care organizează excursii de vânătoare în România. Indignată de poza postată pe o rețea de socializare de un vânător care a ucis cu sânge rece un exemplar de urs brun, ea i-a scris lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd. următorul mesaj: “Vă rog nu ne ucideţi urşii. Trebuie să faceţi asta neapărat? Asta este singura modalitate prin care vă puteţi bucura de viaţă?”.


Răspunsul pe care l-a primit de la britanic a fost de-a dreptul revoltător: “Da, vom ucide toţi urşii voştri, toate păsările voastre din Delta Dunării, toţi cocoşii de munte, toţi mistreţii şi toţi cerbii. Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”, a scris George Richmond Elliott pe Facebook, potrivit ziarul Ring.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60340 : August 09, 2017, 15:01:12 »

Al naibii    conu   Traian Basesscu   si  Ioana Basescu   ..asta   ginerele
PUIU Popovici    a pus   avocat   pe unul  fost sef   FBI    deci nu mai pot fi   inclusi in combinatia   cu puyiu popovici  ..tata si fica  cu apartamentul  pet house  s au cum se zice ..si cu alea  alea      iti dai bseama bai  sonel de la   pitesti str doaga   nr 007 ..nr tf  xxx  124 999 ....ce spume faceti diseara la postul      tv   latrina +ghena 3     tu   pocaitul  LAbadea   idiotul   de la ora 00.00 ...murgu mucica    ady ursu zomby    oana stancu -zamfir  cur de fier [sanchi pamflet ]......et company   
PS    CAND SE VA DUCE  FELIX TURNATORUL     LA CEDO   
sa ceara ce i trei ani pe care   zice el ca   fostul   Presedinte [de doua ori   consecutiv    nu ca ion ilici iliescu trimis in judecata pt   CRIME    CRIME  impotriva umanitatii ]...o data  1992 -1996   2000-2004    DAR ALES PT CA A CONCURAT
cu dementul wc tudor ......DL  ing   comandant   TRAIAN.BASESCU .... asta turnatorul feliz de la ghena3 si latrina    tv     v a spune ca afost   turnator colaborator al securitatii    comuniste   ESTE   ACTE  ESTE   ARHIVE   ESTA DECIZII   ..ESTE DE TOATE
 ...bai  astia mezelari  de pe portal   de la ghena3   latrina   si alte haznale   
lui Base   Base     pe ei  pe ei pe mama lor     nu i a gasit       NU ESTE   NU ESTE
  el  DL TRAIAN BASESCU  LE CERE   ACTELE   DE SECURIST    AAAA LE ARE   murgu mucica   in venele alea umflate de la hat  ..si la muianul ala   transfigurat   ..incrancenat [ex  andreea cretulescu    sandra stoicesu    Dana Grecu   o ziarista adevarata   se urineaza pana face pipi  pe    toti ].in rest  planul cincinal al   psd  merge  bine   dar sta pe loc ]....asta bouleanu zice 
ca iesit   pe strada    ca sa comenteze    Nexam    ai iesit la suteala   ciorimosu 
si te ai turnat asa zic   colegii tai    retinuti   
Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60341 : August 09, 2017, 15:15:28 »

Camera Deputaților angajează muncitori care să facă curățenie! Cinci posturi au fost scoase la concurs. Printre cerințele postului se numără și aceasta: fără cazier judiciar fără antecedente penale.

Desigur ca treaba asta nu e valabila si pentru presedintele camerei, condamnat penal.
Baietii cu pesedeaua se aude si acolo in fund... unde v-ati varat capul ?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60342 : August 09, 2017, 15:20:39 »

zic   astia ca avocatul   lui puiu popovici    il cheama  
LOUIS FREEH    fost sef  al  FBI    
LASA  ca intra el pe mana lui pocaitul LAbadea  ady zomby     lu ju  
adina penelopa  sarita monteil  anghelescu   razvan savaliuc   kgb iliescu   ZIUA    sorin rosca stanescu    Deleanu -secu    va dati seama ce pateste amaratul asta de avocat  in fata maniei proletare  ANTI -SECU   dar fara felix turnatorul   dar secu lui BASESCU    !!!!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60343 : August 09, 2017, 15:26:39 »

Fugi   Penalule   
vine al doilea dosar   penal
2 ani  cu suspendare
2 ani cu executare   !!!
cumva vre o   asemanare cu presedintele   Camerei Deputatilor
asteptam   raspuns        richard gere   remus truica mihai namol   
!!!!!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4974
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60344 : August 09, 2017, 17:03:41 »

Iată că agenții serviciilor își fac de cap pe forumul revoluționarilor, iar fraierii lor au ajuns să le ia apărarea penalilor pe față, la vedere! Dar deh, sînt ”penalii lor”!
Parcă văd că mîine, poimîine ne vom alege cu un nou caz Decît pe forum, căci numai corb la corb nu-și scoate ochii, cum prea bine se știe. Dcît redivivus deci!

Memorat
Pagini: 1 ... 4021 4022 [4023] 4024 4025 ... 4452
Schimbă forumul: