Main Content:

Pagini: 1 ... 4022 4023 [4024] 4025 4026 ... 4403

ANUNTURI

 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4365
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60345 : August 09, 2017, 17:15:50 »

Recent, o româncă căreia îi pasă de această specie a semnalat pe reţelele de socializare un caz al unei firme din Scoţia care organizează excursii de vânătoare în România. Indignată de poza postată pe o rețea de socializare de un vânător care a ucis cu sânge rece un exemplar de urs brun, ea i-a scris lui George Richmond Elliott de la Hunting and Sporting Scotland Ltd. următorul mesaj: “Vă rog nu ne ucideţi urşii. Trebuie să faceţi asta neapărat? Asta este singura modalitate prin care vă puteţi bucura de viaţă?”.

Răspunsul pe care l-a primit de la britanic a fost de-a dreptul revoltător: “Da, vom ucide toţi urşii voştri, toate păsările voastre din Delta Dunării, toţi cocoşii de munte, toţi mistreţii şi toţi cerbii. Sunteţi o ţară ieftină, cu conducători ieftini, politicieni corupţi şi asta meritaţi”, a scris George Richmond Elliott pe Facebook, potrivit ziarul Ring.

Cum e România o știm prea bine, căci aici trăim. Mie mi se pare însă mai relevantă povestea dumneavoastră pentru civilizația Occidentală, pentru mentalitatea suficienților din U.E. și a celor care și-au dat între timp brexit din ea. Vă propun și eu o lectură, foarte relevantă și aceasta.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4365
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60346 : August 09, 2017, 17:22:08 »

Iulian Capsali
https://www.facebook.com/groups/demnitate.nationala/?multi_permalinks=1085004184935683&notif_t=group_activity&notif_id=1502289028278809

45 minute
Bruxelles - Tecuci

În capitala UE, elitele ucideau şi violau copii. Din toată reţeaua, numai un anume Marc Dutroux a fost găsit vinovat (între 1995 - 1996, deşi Anneke Lucas a fost abuzată sexual 6 (ŞASE) ani!) şi condamnat pe viaţă. Restul fac, probabil, politici europene pentru emanciparea copiilor şi sexualizarea lor precoce. Filmul-mărturie este cutremurător...

Cristina Popescu: "Poate că omorul din gelozie comis cu bestialitate și martorii care nu dau ajutor victimei or fi ceva specific numai înapoiatei Românii și familiei “tradiționale”, cum ziceau unii zilele trecute după crima din Motru, habar nu am.
Cum, însă, răul e o caracteristică a lumii căzute odată cu Adam, observ și eu că abuzul și crima nu dispar nici în societățile acelea mai civilizate, cu mai puține familii tradiționale și mai multe familii moderne, ci doar, uneori, devin mai sofisticate.
La urma urmei, austriacul Joseph Fritzl și-a sechestrat fiica în pivniță și a violat-o ani de-a rândul lângă Linz, nu la Giurgiu, iar 1400 de fetițe au fost abuzate, violate și torturate ani de-a rândul de rețele de pakistanezi, cu știința plină de toleranță corect-politică a poliției, în Rotherham, Regatul Unit, și nu în Tecuci, România.
Însă deosebirea dintre rudimentara Românie a familiilor criminale tradiționale și rafinamentul specific civilizației vestice, a familiilor moderne, emancipate, o găsim în această poveste, care pare decupată din „Cele 120 de zile ale Sodomei”: mărturia unei femei, Anneke Lucas, vândută (închiriată) de mamă când avea 6 ani unui cerc de pedofili care organizau orgii într-un castel, unde, împreună cu alți copii, a fost violată (peste 1700 de ore de-a lungul celor 6 ani cât a durat calvarul), folosită pentru ritualuri sado-masochiste, legată la gât cu o zgardă de fier pentru câini și obligată să mănânce excremente umane.
“Bărbații care făceau parte din rețea se aflau acolo pentru diverse motive.
Era mult alcool și erau droguri. Copiii erau produsul cel mai de preț și erau folosiți pentru sex.
Niciun copil nu merită să treacă prin ce am trecut eu, sau alți milioane de copii. Copiii tăceau de frică, iar cei ce amenințau cu poliția erau uciși de membrii rețelei.“
“A trebuit să mă supun (violurilor) deoarece eram amenințată cu moartea. Copiii erau uciși. Băieții erau torturați adesea iar fetele ucise. Amenințarea era concretă … nu era ceva doar teoretic. Crimele nu se săvârșeau în ascuns tot timpul, țin minte că la un moment dat am văzut un cadavru. Copiii erau asmuțiți unii împotriva celorlalți. Se legau prietenii dar am încercat să țin lucrurile cât se poate de simple pentru a supraviețui.”
“Am fost arsă cu țigara, apoi dusă într-o cameră în care am fost legată de o buturugă de măcelar. Torționarul meu nu era nimeni altul decât Marc Dutroux. Au făcut înconjurul lumii știrile despre el, prin 1996. Deși mulți au făcut parte din această rețea, doar el a fost condamnat la închisoare pe viață, opt ani mai târziu. Ar fi trebuit să mor în acea noapte, pe acea buturugă de măcelar, însă viața mea a fost salvată în ultima clipă. În timpul torturii, tânărul a negociat cu politicianul care conducea rețeaua. A făcut o înțelegere. El se ocupa de unele afaceri murdare în schimbul vieții mele”
Nu știu de ce povestea aceasta nu a stârnit reflecţii despre familia emancipată belgiană şi despre unde duce sofisticarea moravurilor.
Nu ştiu de ce e România astfel iar Belgia altfel, dar știu că nu am complexe de vinovăţie doar pentru că în familia în care am crescut şi în familiile rudelor mele nu am auzit de violenţă şi de bătăi sau crime; şi mai ştiu că bestiile sunt la fel peste tot în lume, adică bestii și că nu de la familia tradițională li se trage."


Înregistrare video la http://adevarul.ro/news/societate/am-fost-violata-1716-ore-implinesc-12-ani-destinul-crunt-femei-vandute-sclava-sexuala-8_5982d9255ab6550cb8b59a72/index.html.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60347 : August 09, 2017, 18:26:18 »

Mizeria unei mizerii, care ar fi și una penala dacă legea ar fi respectată de instituțiile statului create ca să o apere.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60348 : August 09, 2017, 18:27:42 »

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60349 : August 09, 2017, 18:30:43 »


www.dcnews.ro/ajuta-i-l-pe-florin-badi-a-sa-plece-din-ara-scandal-pe-dona-ii_553529.html
Marti, 8 august 2017


AJUTAȚI-L pe Florin Bădiță să plece din țară. SCANDAL pe donații
Scutaru CristinaFlorin Bădiță, unul dintre oamenii din spatele paginii de Facebook "Corupția ucide", vrea să plece din România și are nevoie de bani. Pentru acest lucru, activistul vrea ca oamenii să îl ajute cu o donație.
"Într-un an și șase luni maxim plănuiesc să plec din România, pentru cel puțin un an. Până atunci trebuie să rezolv două aspecte.
1. Să lucrez ca să scap de datoria de 4000 de euro pe care o mai am de plătit, după vizita de studiu din SUA.
2. Să îmi găsesc un proiect EVS, o țară unde să plec și să învăț ceva relevant pentru dorințele mele. Pentru prima parte, dacă vrei sa ajuți cu o sponsorizare, iți voi rămâne recunoscător. https://www.youcaring.com/florinbadita-755462. Pentru partea a doua, dacă vezi un proiect interesant, care crezi că mi s-ar potrivi, dă mesaj.
The European Voluntary Service (EVS) helps young people travel abroad to participate in volunteering projects. Motivul este că EVS poți sa faci doar până la vârsta de 30 de ani, iar eu aproape am ajuns la această vârstă. Un proiect EVS durează între 2 și 12 luni și se poate face o singură dată în viață", a scris Florin Bădiță pe Facebook.
Cum era de așteptat, tânărul a fost criticat după ce a spus că are nevoie de bani. Unii internauți i-au zis să se apuce de muncă.
"E simplu, îți găsești un serviciu plătit cu minim 1500 lei/lună și într-un an ai rezolvat problema aia cu 4000 euro men", i-a scris un tânăr, iar Florin Bădiță i-a replicat: "Oricum le plătesc, ce nu înțelegi. Dacă cineva dorește sa contribuie cu ceva, îi voi fi recunoscător. Eu nu înțeleg de ce te deranjează pe tine ideea că aș putea primi o donație de la cineva? Cu ce te afectează pe tine atât de mult încât stai să îți pierzi timpul pe Facebook ca să înșiri cuvinte și emoticoane". Iar astfel de comentarii sunt cu zecile pe pagina sa de socializare. Mai mult decât atât, Florin Bădiță este aspru criticat pe anumite grupuri pentru că vrea donații pentru ca, într-un final, să plece din România.
De precizat că până la momentul redactării acestei știri, Florin Bădiță a strâns 51 de euro din donații.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60350 : August 09, 2017, 18:34:50 »

Si despre audiente... si manelistii au audienta mare, asta nu inseamna ca aia e cultura.
Audienta latrinei dovedeste un lucru deja stiut, intr-o tara de asistati sociali, hoti si pomanagii, morala nu exista.

Si fabula care este, mai Radut ? ? ?
Esti cam greu de cap, nu-i asa ?

Radut...l-ai intrebat pe prietenul tau despre mine...? ? ?

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60351 : August 09, 2017, 18:54:16 »

Fugi   Penalule   
vine al doilea dosar   penal
2 ani  cu suspendare
2 ani cu executare   !!!
cumva vre o   asemanare cu presedintele   Camerei Deputatilor
asteptam   raspuns        richard gere   remus truica mihai namol   
!!!!!

Doar de la 'Eminescu al lautarilor'...POATE...din partea unui FOST SECRETAR (nu ala de la Craiova...)...Aceasta dedicatie este pentru "craPisori" din partea mea...PERSONAL !!!

https://www.youtube.com/watch?v=UWVJB4rkf-U
Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60352 : August 09, 2017, 18:55:49 »

Am fost ieri pe la el dar am uitat.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4365
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60353 : August 09, 2017, 19:24:13 »V-am citit postarea de pe Facebook, domnule Iosif și sînt de acord cu ce ați scris. Soroșistul acesta nu numai că vrea să insinueze ideea în mințile noastre că n-a primit bani de la Soroș și că studiile americane le-a făcut din resurse proprii, dar mai ales din imprumuturi pe care trebuie să le achite acum, ci pregătește ceva și mai și. Vrea să dovedească lumii că e iubit. O să vedeți că donațiile nu vor lipsi. Apoi, la următoarele alegeri, în care va candida, nu i se va mai părea nimănui suspect că va primi sume mari pentru susținerea sa și a partidului din care va face parte. Au văzut că au greșit, că au dat dovadă de neglijență în privința fondurilor U.S.R. și nu vor să se repete greșeala, să ajugă iarăși în gura presei, de aceea pregătesc opinia publică din timp.
Memorat
 • Kobra 22
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 783
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60354 : August 10, 2017, 01:05:12 »V-am citit postarea de pe Facebook, domnule Iosif și sînt de acord cu ce ați scris. Soroșistul acesta nu numai că vrea să insinueze ideea în mințile noastre că n-a primit bani de la Soroș și că studiile americane le-a făcut din resurse proprii, dar mai ales din imprumuturi pe care trebuie să le achite acum, ci pregătește ceva și mai și. Vrea să dovedească lumii că e iubit. O să vedeți că donațiile nu vor lipsi. Apoi, la următoarele alegeri, în care va candida, nu i se va mai părea nimănui suspect că va primi sume mari pentru susținerea sa și a partidului din care va face parte. Au văzut că au greșit, că au dat dovadă de neglijență în privința fondurilor U.S.R. și nu vor să se repete greșeala, să ajugă iarăși în gura presei, de aceea pregătesc opinia publică din timp. O LECTIE PENTRU CEI CARE TRADEAZA: https://www.youtube.com/watch?v=lGzEGtGyrD8 URMARITI ACEST FILMULET ! FOARTE INTERESANT .
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60355 : August 10, 2017, 17:29:12 »

alo   alo    remus  remusica 43d   ce faci  bai  omule
unde   este mai   nentu   liviu dragnea    care a castigat alegerile   
cu 18%din 40%prezenta la vot   a avut sedinta la partid    la casa poprului
care se zice ca a facut o  ala    ceausescu       cu bani de la masa si tacsu si  l a omorat aia ai   tai in frunte cu ala care este trimis in judecata pt
CRIME   CRIME   impotriva umanitati  ..si  asta nentu liviu dragnea 
l a trimis  pe ala   alta intrebare   sa vb cu presa
bai remusica zic astia ca a plecat in vacanta  departe  departe   pai bine ma tulburatule   cand a plecat   Neamntul   Fascistul   SS istul   ala cu case  copii cu nevasta   cu rochie swcurta    si fusta   etc  etc    faceai  VIDEOCHAT
pe portal     Acum  baga ma pe Bombonica    cu OTELUL     CU  averile cu alea doua strazi   cu fiisu fermele de porci  de prosti  de hoti   a fost  azi   DNA  DNA   DNA sa vina sate i a    si l a luat pe unul   sa vezi ce da ala in primire   
de ce nu esti ma  barbat ma tulburatule     de ce mqa radeati de Ciolos   ca schimbat 4 ministrii intr un an    astia ai tai au schimbat  un guvern    plus  vre o 8 mini9strii in 7luni      cum   este mai remusica   
mai remusica  cand erai tu in forma  pe post de propagandist activist  tamaitor  al   psd    cum  dadea Pomohaci cu candela cu aia    cu care facea     RUSINICA    RUSINICA !!!
asa dadeai tu cu analizele    pe portal care  aveau
1 introducere     cu Basescu  [flota fratele   fetele  ginerii  casa din mihaileanu  salarii  pensii nesmnitite  ..iesi afara javra ordinare ]
2 cuprins [..Johannis    neamnt  german  sas  hitlerist   SS ist  nevasta  rochie scurta  casele  [toate inmultite de trei ori nu fac cat a lui     condamnatul    liviu dragnea]...mai vrei ??
3  incheiere   [L KOVESI  +BEBE KOVESI   ].....FOTO   POZE  CARICATURI 
te ai ascuns   ce las   esti      ce caracter ai   exact   ca psd  ist
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60356 : August 10, 2017, 17:51:57 »

generatia  de militari  securisti  si militieni  care au impuscat  oameni  la
Revolutie   are   pensii speciale  adica nesimntite   versus   Basescu   
iesi  afara  javra ordinara

deci   daca   intra 500.000  de imigrantii i9n tara  ..se intreba   cineva.
  cine ne apara     abraham dogaru   pricina  bolcas       care ii va comanda pe ce i cu pensii nesimtite    sanchi speciale    ...asa ca astia    care  nu li se vor 
scadea din pensiile  speciale ..ne vor apara   plus  onan  ghita tv   si latrina -ghena3   
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60357 : August 10, 2017, 18:09:53 »

TRAIASCA    GUVERNUL   ROMANIEI   
       CA   POPORUL !!!!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60358 : August 11, 2017, 02:41:14 »


" Dle Alex S, inca din 1990 ar fi trebuit sa existe proiecte cu si pentru revolutionari si urmasii Eroilor-martiri, complexe, parte din reforma, dar concentrate pe problemele DE VIATA ale revolutionarilor si urmasilor. Aceste proiecte de amploare, la nivel national si international, este necesar a fi concentrate pe grijile reale si grave ale oamenilor, pe imbunatatirea nivelului lor de trai, pe salvarea lor - stiu ca pare a fi un cuvant mare -, a celor aflati la limita disperarii din cauza lipsurilor, umilintelor, saraciei, bolilor. Am fost de cateva ori la "spectacolul" comemorarilor - nu numai in Timisoara si Bucuresti. Pot fi o suta de zile de doliu - daca este fals, de ochii lumii, de imagine si capital politic, atunci sunt degeaba! Si, mai rau, daca zilele de doliu si comemorari tind sa fie singurele manifestari care sa ne aminteasca de Revolutia din Decembrie, mai bine ne lipsim si purtam doliul in suflete, fiecare in parte. Nu-i cine-stie-ce scofala sa aprinda o lumanare cineva pentru a sta la poza, poza fotografului "oficial" cocotat pe mormantul si crucea Eroilor nostri! "

In sfirsit ceva real si de bun-simt despre ce ar trebui sa fie SSRMLIRC si organizatiile de revolutionari.
[/size]
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #60359 : August 12, 2017, 17:10:18 »
Memorat
Pagini: 1 ... 4022 4023 [4024] 4025 4026 ... 4403
Schimbă forumul: