Main Content:

Pagini: 1 ... 4297 4298 [4299] 4300 4301 ... 4533

ANUNTURI

 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 991
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64470 : Iulie 03, 2018, 20:31:15 »

de multa vreme nu se mai discuta lucruri serioase.! pacat.!
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64471 : Iulie 03, 2018, 21:18:38 »

Când cineva dorește să producă comunicări serioase se vor afla persoane de bună credință să participe la asemenea chemări..., dar și persoane negre-n ceru' gurii..., iar sancționarea acestor negri mititei s-a lăsat cu ieșirea multora din rândul celor activi. Mai apoi..., este și triumful fițibucului ce-a dus la rărirea utilizatorilor activi aceștia devenind pasivi în mare parte mulțumindu-se doar cu lecturarea. Da' mno..., că nu-i bai..., numa' că oare nu-i cine a posta lucruri serioare de frământat...?
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11497
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64472 : Iulie 04, 2018, 01:56:30 »

Lucrul acesta nu e serios? Eu cred ca e chiar f serios. O dovedeste actualitatea, ceea ce a urmat intre timp.

Intai iulie ac, http://sokant.ro/economistul-dan-diaconu-despre-ce-nenorociri-vor-sa-ne-faca-americanii
Economistul Dan Diaconu, despre ce nenorociri vor sa ne faca americaniiAmericanii forţează adoptarea legislaţiei pentru a-şi asigura un monopol în exploatarea gazelor noastre, plătind un preţ ridicol de mic. Este avertismentul lansat de economistul Dan Diaconu care aminteste ca  in istoria recentă avem un exemplu similar la privatizarea Petrom: OMV-ului i s-au făcut atunci cadou toate resursele subterane ale României (aflate în portofoliul companiei privatizate) pentru un preţ de 11 $/baril, blocat prin lege timp de 10 ani. Când preţurile au sărit la 150$/baril, redevenţa fixă şi-a făcut din plin datoria umplând visteria statului austriac.
„Klemm, imbecilul de serviciu, a mai făcut o nefăcută: s-a pus capu’ la (sic!) lista ambasadelor „tovarăşe şi pretene” pentru a forţa adoptarea legislaţiei privitoare la exploatările offshore. Aşa cum e creionat acum, proiectul nu face altceva decât să legalizeze jaful instituţionalizat al ţării, având ca bonus daune iremediabile pentru mediu.
În mod normal, România nu are niciun interes să înceapă exploatarea perimetrelor din Marea Neagră. Gazul nu fuge de-acolo, el este o resursă strategică pe care trebuie s-o păstrăm pentru vremurile în care preţurile vor creşte. În prezent, preţul hidrocarburilor e jos, forţat fiind de o falsă supraproducţie indusă de interese politice dubioase. În realitate, combustibilii fosili reprezintă o resursă limitată, iar într-un viitor destul de apropiat preţurile vor exploda. Posibil chiar de anul viitor.
Americanii forţează adoptarea legislaţiei pentru a-şi asigura un monopol în exploatarea gazelor noastre, plătind un preţ ridicol de mic. În istoria recentă avem un exemplu similar la privatizarea Petrom: OMV-ului i s-au făcut atunci cadou toate resursele subterane ale României(aflate în portofoliul companiei privatizate) pentru un preţ de 11 $/baril, blocat prin lege timp de 10 ani. Când preţurile au sărit la 150$/baril, redevenţa fixă şi-a făcut din plin datoria umplând visteria statului austriac.
Acum se procedează la fel. Se forţează adoptarea pe repede înainte a unei legislaţii laxe pentru ca mafioţii americani să-şi umple buzunarele din resursele noastre. Mai ţineţi minte când i-a scutit Udrea pe tovarăşii americani de plata autorizaţiilor pentru explorările efectuate în Marea Neagră? S-a făcut pe şest, între Crăciun şi Anul Nou. Cam tot aşa vor şi-acum: să nu plătească nimic şi să vândă gazul unde-i taie capul. Că doar gazul nostru e al lor, nu-i aşa?
N-ar fi totuşi corect să se înceapă discuţia la talpa ţării? Părerea mea ar fi că se impune organizarea unui referendum pentru ca poporul să decidă dacă este oportună exploatarea gazelor acum, când preţurile sunt infime, sau mai târziu, când preţurile vor fi insuportabil de mari. De asemenea, ar trebui să vedem dacă-i oportun ca acele gaze să fie vândute sau să fie folosite exclusiv în interiorul ţării, ca o resursă ieftină de care să se bucure populaţia şi economia ţării.
Ce ziceţi, micuţilor? Aşa e bine? Eu cred că da, că doar e vorba de justiţie şi democraţie: ce e-al meu e-al meu şi doar eu decid ce să fac cu el„, a explicat economistul.

Iata interesul in viziune U.S.R.-ului, chiar daca nu e proprietara, adica nu e numai a lor.

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11497
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64473 : Iulie 04, 2018, 02:06:44 »

Sună-ți deputatul și întreabă-l dacă are de gând să renunțe la cele 10 miliarde de euro din Marea Neagră!
http://www.romaniacurata.ro/suna-ti-deputatul-si-intreaba-l-daca-are-de-gand-sa-renunte-la-cele-10-miliarde-de-euro-din-marea-neagra
Parlamentul este chemat începând de azi, în sesiune extraordinară, să aprobe prin lege cedarea dreptului de exploatare a gazelor din Marea Neagră în schimbul unor redevențe derizorii, care ar provoca pierderi la bugetul public de ordinul a cel puțin 10 miliarde de euro.
Adică destui bani pentru construirea a încă 1000 de kilometri de autostradă în următorii 10-20 de ani, sau chiar mai mult în caz că se descoperă și alte rezerve.
Jaful se poate vedea deja din satelit! Se votează dacă harta să arate la fel și peste 20 de ani.

Amploarea pagubei ar fi cel puțin dublă față de privatizarea Petrom, când redevențele de batjocură au provocat o pierdere de jumătate de miliard de dolari pe an vreme de mai mult de un deceniu.

De data asta, în forma care a trecut deja prin Senat (pe repede-înainte, cu 87 de voturi pentru – PSD, ALDE, PNL, PMP și 17 abțineri – USR, UDMR), redevența ar urma să fie de până la 13% din valoarea efectivă a gazelor, însă fără vreo impozitare suplimentară a profiturilor, uzuală în toate contractele de acest fel, în toată lumea, chiar și în România.

În cazul gazelor extrase din exploatări pe uscat, după liberalizarea prețurilor, statul a introdus o taxă suplimentară care din 2017 ajunge la 80% din ce depășește 85 lei / MWh.

Pentru exploatările offshore, lobby-ul concesionarilor cere ca această taxă pur și simplu să dispară. Iar Senatul deja s-a conformat… Acum, deputații sunt zoriți să voteze aceeași nenorocire.


Stop!
Acesta este votul cu cea mai mare miză financiară din istoria Parlamentului României!

Rezervele de gaze estimate în Marea Neagră sunt de 200 de miliarde de metri cubi, din care jumătate deja atribuite. Chiar și la prețurile joase de azi, valoarea totală se apropie de 40 de miliarde de euro. La prețurile istorice, care pe termen lung nu este exclus să se întoarcă, valoarea ar fi dublă.

Desigur că există costuri de explorare și exploatare destul de mari, de care trebuie ținut cont, dar ca statul să încaseze doar o optime din sumă este complet inacceptabil. Și contrar practicilor din lumea civilizată, pe care încercăm să o ajungem din urmă.

Iată câteva exemple de exploatări offshore similare:

Oamaru, Noua Zeelandă – 140 miliarde de metri cubi de gaz, de pe urma căruia statul se așteaptă să încaseze 32 mld. dolari neo-zeelandezi adică 18 miliarde de euro
Aphrodite, Cipru – 100 de miliarde de metri cubi de gaz, de pe urma căruia statul așteaptă 7,2 miliarde de euro în 12 ani.
În general, veniturile statului sunt calculate ca sumă între redevențe, impozitul general pe profit și impozitele generale pe veniturile din exploatarea hidrocarburilor. Iată, de exemplu, cum se întâmplă cu zăcămintele britanice din Marea Nordului: Redevența a fost eliminată complet, însă profiturile sunt taxate cu rata generală de 30% plus o rată specială de 32%, deci în total cu 62%.
Calculul exact al redevenței este specific fiecărui caz în parte…

Din punctul de vedere al concesionarului, el trebuie să țină cont de costurile de explorare și exploatare încât să asigure fezabilitatea. Marjele uzuale în extracția de gaze offshore sunt între 6 și 17%.

În cazul zăcămintelor din Marea Neagră, cheltuielile de capital sunt estimate la 15,7 mld. $ iar cele operaționale la 6,5 mld. $. Redevențele fixe de acum promit să aducă marje între 50% (la preț al gazului mic) și peste 100% (la preț al gazului mare), pe seama unui stat suficient de prost încât să lase banii pe masă.

Din punctul de vedere al statului, există patru criterii principale: veniturile publice, oportunitatea industrială, securitatea energetică și locurile de muncă.

Securitatea energetică este deja asigurată: consumul intern este aproape integral asigurat din producția internă pentru cel puțin încă un deceniu de acum încolo. Pentru a-și asigura acest avantaj pe termen mai lung România ar trebui, dimpotrivă, să aibă o abordare „conservaționistă” și să temporizeze exploatările, evitând exportul. Dimpotrivă, exploatarea rapidă a gazelor pune în pericol securitatea energetică a României.

Oportunitatea economică practic nu există. Faimoasele combinate de îngrășăminte care cândva prelucrau surplusul de gaz sunt acum închise, după ce au dovedit că nu pot funcționa decât la un preț al gazelor mult sub cel de piață – adică în pierdere. Dacă totuși s-ar lua decizia de a relua producția chiar și în aceste condiții, pentru presupusele „efecte pe orizontală” în economie, oricum ar trebui excluse din ecuație exporturile, cu toate investițiile necesare (ex. BRUA).

Locurile de muncă ar putea fi importante în context local, dacă într-adevăr ar fi angajați muncitori români. Însă concesionarii strâmbă din nas chiar și atunci când se încearcă impunerea prin lege a unei cote de 25% angajați locali. Pe de altă parte, însăși această cerere, care vine la pachet cu propunerea ca 25% dintre contracte să fie încheiate cu firme românești pare, în cel mai bun caz, o diversiune, dacă nu chiar o încercare de a negocia paraîndărătul pentru clienții politici.
Atenție și la estimările făcute de consultanții Big 4, plătiți de concesionari (!) care avansează beneficii „indirecte” de ordinul zecilor de miliarde de euro la buget. Ele pornesc de la premiza că fiecare loc de muncă direct (dintr-un total de vreo 700) va „susține alte 43 de locuri de muncă indirecte”. Văleu, de unde le scoateți!?!?
Situația seamănă izbitor cu cea de la privatizarea Petrom, când consultantul Goldman Sachs spunea că prețurile nu vor mai crește așa că să stăm liniștiți și să lăsăm redevențele jos. Barilul de petrol era atunci 20 de dolari. Apoi, a ajuns și la 150. Nimeni nu s-a dus la Goldman Sachs să-i ceară socoteală.

Veniturile publice rămân, așadar, principalul criteriu de stabilire a redevenței, astfel că România este în postura să negocieze dur, pentru a obține maximum posibil. Redevența fixă, exact așa cum este ea stabilită acum, servește de minune pentru a împiedica supraexploatarea atunci când prețurile sunt prea mici. Ce lipsește este cealaltă componentă – windfall taxation – care să aducă sume substanțiale la buget pentru fiecare euro obținut în plus peste costurile rezonabile de exploatare.


Deci nu este nici o urgență!
Legea exploatărilor offshore trebuie să se bazeze pe un calcul solid și ambițios referitor la banii pe care trebuie să îi încaseze de pe urma unei resurse care îi aparține potrivit Constituției.

Exact ca la Roșia Montană, liderii politici au fie interese directe fie lucruri „mai importante” de negociat iar presa este anesteziată cu sume totale de ordinul milioanelor de euro.

Cetățenii sunt ultima linie de apărare în fața unui jaf de proporții istorice.

Suna-ți-vă deputații sau scrieți-le câte un e-mail și întrebați-i dacă chiar au de gând să renunțe la cele 10 miliarde de euro din Marea Neagră!
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11497
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64474 : Iulie 04, 2018, 02:27:37 »

Lucian Davidescu, http://www.romaniacurata.ro/dragnea-sa-nu-indraznesti-sa-dai-gazele-din-marea-neagra-de-pomana-ca-sa-scapi-tu-de-puscarie
Dragnea, să nu îndrăznești să dai gazele din Marea Neagră de pomană ca să scapi tu de pușcărie!
Apel către liderii partidelor parlamentare, domnii Liviu Dragnea, Ludovic Orban, Călin Popescu-Tăriceanu, Traian Băsescu, Dan Barna și Kelemen Hunor.Stimate domnule Liviu Dragnea,

După cum arată proaspetele modificări ale codurilor penale în Parlament, colegii încearcă să vă facă scăpat din nou.

Dar dacă vă închipuiți că cedarea gazelor din Marea Neagră pe mai nimic, cu o pagubă de cel puțin 10 miliarde de euro pentru țară, v-ar putea folosi ca monedă de schimb, vă înșelați. Ilustrului dvs. predecesor Năstase nu i-a folosit că a privatizat Petrom la pachet cu redevențe de nimic – tot la pușcărie a ajuns, cu sau fără ajutorul vreunui stat paralel.

Aveți destule șanse să nu executați vreo zi de pedeapsă – în Parlament, la Curtea Constituțională sau la completul de 5 al ÎCCJ. Dar și dacă sorții se vor dovedi potrivnici de fiecare dată, aveți șansa să vă bucurați de investițiile inspirate din Brazilia, de ospitalitatea domnului Mazăre în Madagascar sau chiar de bunăvoința colegială a doamnei Udrea în Costa Rica.

Ar fi păcat însă să mai irosiți 10 miliarde de euro din banii noștri. Sunt câte 500 de euro de fiecare român – mai mult oricum decât noul prag pentru abuzul în serviciu.

Decât abuzator a 20 de milioane de oameni, fiecare în parte, parcă tot sună mai bine statutul de refugiat politic, martir al luptei cu statul paralel.

Spuneți-le, vă rog, deputaților dvs. să respingă mizeria de lege offshore în forma în care este ea acum!

Stimate domnule Ludovic Orban,

În calitate de lider al Opoziției, votul senatorilor dvs. pentru legea offshore pute de la o poștă a blat ordinar. La ce bun să mimați împotrivirea la tot felul de lucruri mai puțin importante dacă, atunci când vine vorba de cea mai mare miză financiară din istoria Parlamentului României, sunteți nimic mai mult decât aripa dreaptă a PSD.

PNL a rămas singurul partid istoric după ce PNȚ-CD a avut talentul de a se scufunda singur sub pragul electoral – le-a fost greu, dar au răzbit. Dar măcar ei au plecat de la putere! Vreți să le întreceți performanța și să ieșiți din istorie din postura de partid de „opoziție”? Măcar de ar fi Opoziție!

Spuneți-le, vă rog, deputaților dvs. să respingă mizeria de lege offshore în forma în care este ea acum!

Stimate domnule Călin Popescu-Tăriceanu,

Ați privit poate cu furie cum, cu puțin înainte ca dvs. să vă preluați mandatul de prim-ministru, Petrom a fost cedat împreună cu redevențe fixate la o valoare de 20 de dolari pe baril, după ce au zis „experții” că oricum nu se mai scumpește. Până la sfârșitul mandatului dvs., barilul a atins 150 de dolari, timp în care statul contempla o gaură de 500 de milioane de dolari pe an la buget.

Poate că dacă lucrurile ar fi stat altfel, nu mai derapa deficitul bugetar în 2008 ca să păreți iresponsabil, poate că scăpam de nevoia unui împrumut atât de mare de la FMI, poate că ați fi apucat să terminați măcar câteva sute de kilometri de autostradă.

Dar, de bine de rău ați lăsat țara într-o stare mai bună decât ce în care ați găsit-o. Ar fi păcat să stricați totul la loc!

Spuneți-le, vă rog, deputaților dvs. să respingă mizeria de lege offshore în forma în care este ea acum!

Stimate domnule Traian Băsescu,

În campania din 2004 ați promis că după două mandate vă veți retrage definitiv din politică. „Un politician nu mai are nimic de dovedit” sau cam așa ați spus. Nu v-ați retras, semn că poiate mai aveați ceva de dovedit, dar nu e clar nici acum ce, când în cele din urmă ați început să vă pregătiți retragerea.

Domnule președinte, fiți pe pace, nu mai aveți nici o datorie față de „Licurici”. Dar încă o mai puteți achita pe cea față de istorie – uriașă: vreo 10 miliarde de euro.

Spuneți-le, vă rog, deputaților dvs. să respingă mizeria de lege offshore în forma în care este ea acum!

Stimați domni Dan Barna și Kelemen Hunor,

Nu știu de ce senatorii dvs. s-au abținut la votul legii offshore în loc să-l respingă. Abținerea nu este însă de ajuns – cum să ridici din umeri în fața banilor cu care țara ta poate construi 1000 de kilometri de autostradă?

Spuneți-le, vă rog, deputaților dvs. să respingă mizeria de lege offshore în forma în care este ea acum!Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64475 : Iulie 04, 2018, 07:43:34 »

4 Iulie. Ziua Independenței, Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64476 : Iulie 04, 2018, 12:47:39 »

4 Iulie. Ziua Independenței, Ziua Națională a Statelor Unite ale Americii.

Tu vorbesti mai Coreea de Nord Huh
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64477 : Iulie 04, 2018, 14:35:25 »

Domnule Florin, fara suparare, subiectul "Statele Unite ale Americii" e ingaduit spre a fi comentat (in cazul de fata e vorba de mai putin, de o simpla informatie, una neutra) numai simpatizantilor #REZIST?! Exagerarile gratuite provoaca, tot gratuit, tensiuni fara sens si discutii inutile pe Forum. Sper ca sunteti de acord.Declaratia de independenta a SUA a fost ratificata de catre
Congresul Continental
in data de 2 iulie si a fost adoptata de in 4 iulie 1776.
« Ultima modificare: Iulie 04, 2018, 14:38:36 de către razvan »
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5612
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64478 : Iulie 04, 2018, 16:13:03 »

Important! https://ziarulonline.com/s-a-schimbat-legea-pensiilor-cine-iese-mai-repede-la-pensie
S-a schimbat legea pensiilor!  Cine iese mai repede la pensieSurpriză pentru românii care vor ieși în viitor la pensie! Parlamentarii au luat o decizie care îi afectează pe toți salariații: s-a schimbat legea pensiilor.

Comisia pentru muncă și protecție socială a Camerei Deputaților a adoptat o inițiativă de modiciare a legii Pensiilor prin care se reduce stagiul de cotizare pentru anumite categorii. Este vorba despre cei care au muncit în condiții speciale. Vârsta lor de pensionare se reduce cu 13 ani.

Totul despre noua lege a pensiilor

„Pentru persoanele care au realizat un stagiu de cotizare de cel puţin 25 de ani în activităţi în locuri de muncă încadrate în condiţii speciale (aviaţia civilă, siderurgie, subteran, risc radiologic, unităţi de transport maritim şi fluvial, foraj sonde de ţiţei şi gaze, etc) se reduce vârsta standard de pensionare cu 13 ani şi raportarea pentru calculul pensiei la un stagiu de cotizare de 25 de ani”, se arată într-un comunicat al Camerei Deputaţilor.

Se reduce stagiul complet de cotizare de la 30 la 25 de ani pentru personalul artistic care a realizat cel puțin 20 de ani în locurile de muncă respective.

Mai mult, toate pensiile vor fi recalculate. Se vor utiliza stagiile de cotizare stabilite la data înscrierii/ recalculării pensiei sau hotărârilor judecătorești.

„Iniţiativa a fost respinsă în Senat, ca primă cameră sesizată, pe 20 iunie 2017, dar a fost adoptată miercuri de către Camera Deputaţilor, ca for decizional, prin urmare legea merge spre promulgare la preşedintele României”, scrie Ziarul Financiar.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5612
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64479 : Iulie 04, 2018, 20:01:06 »

Inițiativa a fost anunțată și pe Facebook de către domnul Iosif. E intresant (sau dezamăgitor) ce reacții a provocat.

I N I T I A T I V A
...
Revolutionarii in sprijinul sinistratilor!
...
        In urma calamitatii ultimelor inudatii din tara, domnul Dan Curiban, de la Asociatia 16 Decembrie 1989 Timisoara, a luat legatura cu fostul secretar de stat Puiu Nicolae Fesan, de la Sibiu, caruia i-a propus initierea unor actiuni ale revolutionarilor in sprijinul sinistratilor din zonele cele mai afectate din tara. Ideea este simpla, dar poate fi eficace daca oamenii se mobilizeaza: revolutionarii din fiecare regiune istorica sa organizeze actiuni de strangere de ajutoare pentru oamenii din zonele cele mai afectate de inundatii, sau sa intervina direct, organizati in echipe, acolo unde o mana de ajutor este mai necesara decat orice altceva.
        Cum am mai colaborat cu domnul Fesan in cadrul unor initiative similare, am fost solicitat sa va aduc la cunostinta ce propune grupul de initiativa, care isi va focaliza actiunile de ajutorare in zonele afectate de ape in judetele Brasov si Covasna. Propunerea insa este adresata revolutionarilor din toata tara, existand zone sinistrate atat in Moldova, cat si in Muntenia.
        Asociatia Luptatorilor, Ranitilor si Urmasii Eroilor "Brasov Decembrie 1989" a fost contactata si a aderat la aceasta campanie de sprijinire a sinistratilor. Se asteapta mobilizarea tuturor asociatiilor si a cat mai multor revolutionari pentru a putea da un ajutor efectiv celor aflati in mare nevoie.


Vedeti o scurta inregistrare video facuta in aceste zile de calamitati naturale:
Cad muntii peste noi
www.youtube.com/watch?v=etTlqmGJLWA&feature=youtu.be.


SECRETARIATUL REVOLUTIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989

Marian Radian asa se spala de pacate curiban....
 · 23h ·
 
Costel Costea La ultima mare inundație revoluționarii au fost primii care au sărit în sprijinul sinistraților.
Au făcut pichete de colectare a diverselor lucruri de la populație,au strans merinde pe care le-au dus localnicilor iar că drept mulțumire au fost goniți din zone respective,umiliți pentru vorbe iar presa n-au scos o vorbă.Un singur jurnalist a scris cuvinte de laudă pe ziare.com în rest liniște.Administrează
ZIARE.COM
 · 1z ·
 
   Gheorghe Iosif Dati link-ul corect, sa putem citi ce s-a scris. Totusi, articole pozitive au fost mult mai multe, insa nu m-am preocupat sa le colectionez, fiind si eu implicat in diverse actiuni de intrajutorare.
 · 19h · 

 
Stoica Nelutu Ce ziceti de un "sprijin" pt.Revolutionari Remarcati care sant bolnavi si nu le ajung bani sa cumpere medicamente ?
 · 22h ·
 
    Alexa Willy Dumitru Asa este in fiecare zi colegi nostri revolutionari sufera iar multi mor de durere .....
 · 11h ·
 
Gheorghe Iosif Este o idee foarte buna. Actiunile caritabile pot fi multe, fiind si noi suficienti ca sa le putem sustine.
 · 19h ·
 
Alexa Willy Dumitru O IDEIE buna un gest frumos Bravo lor DAR intreb si eu DE CE Revolutionari din Timisoara nu cer si nu Organizeaza o Intalnire a revolutionarilor din toata tara pentru UNITATE  LOR si pentru Respectarea Legi 341/2004 pe cand vom vedea asta din partea Asocoatilor de Revolutionari din primul Oras revolutionar al tari .......CAND
 · 11h ·
 
    Popescu Anemona Inițiativa a pornit mereu din Timișoara., Cluj sau Sibiu ! La București e mafia prea mare și combinațiile psdiste n-au timp de pierdut aiurea !
 · 10h ·
 
    Costel Costea Popescu Anemona inițiative au pornit și din teritoriu numai că dacă n-au fost venite de la anumite persoane din anumite orașe n-au fost bune.Asa-i la noi...
 · 6h ·
 
Berbecaru Mihai ee de ce nu doreste timisoara o intalnire cu toti rev din tara siplu ei se cred fruntia tari
 · 8h ·
 
Nicoleta Natotu Pe ai voștri?Huh??
 · 5h ·
 
Cojocaru Liliana Acum sa vedem LRD-IȘTI!
 · 29 min · 
 
Gheorghe Iosif Initiativa nu e pentru o singura categorie. Dar vom vedea daca si cine va raspunde concret.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5612
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64480 : Iulie 04, 2018, 20:26:35 »

REVOLUTIONARII  ROMANIEI DECEMBRIE 1989
https://www.facebook.com/groups/free2carmen/?multi_permalinks=2169836846581397&notif_id=1530628882489633&notif_t=feedback_reaction_generic

Aurel Amalinei o palma pentru Mester

Sorin Farcas PRIN ACEASTA MISCARE SE PREGATESTE REVENIREA LUI FESAN, CA SS?

Pirvan MarinPirvan Cutremur in sspr.Revolutionarii fac front comun pt. Ajutorarea snistratilor in urma calamitatilor.As.Tineretului Revoliutionar Olt sprijina initiativa colegilor Timisoreni !

Gheorghe Iosif Domnilor, sa nu extindem conflictul indus intre noi. Domnul Fesan nu se gandeste decat la ajutorarea celor mai loviti dintre noi, nu-si face campanie electorala. Am putea sa ne gandim cel mult la una pentru toti revolutionarii. Desigur, daca vom pune umarul.

Sorin Farcas concret, acesti oameni au nevoie acum de ajutor! ceva conturi bancare, corturi pt donatii? concret si acum, altfel PUBLICITATE mascata, dl Gigi! altfel facem luxatie la umar!

Sorin Farcas BNR-SIBIU , BNR MAIOR se implica?

Sorin Farcas sa ne asociem la initiativa lui KWJ cOTROCENI!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64481 : Iulie 04, 2018, 21:00:34 »


" http://www.romaniacurata.ro/dragnea-sa-nu-indraznesti-sa-dai-gazele-din-marea-neagra-de-pomana-ca-sa-scapi-tu-de-puscarie " Dintr-o data, asa brusc , mi-ai devenit foarte simpatic Bambi.Destup in cinstea ta o sticla de vin de 12 ani de Busuioca de Bohotin primita de la producator pentru mci merite pers.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64482 : Iulie 04, 2018, 23:19:13 »

La Brasov, agentii haosului au inceput sa antreneze oamenii in actiuni de ”nesupunere civica”, mai pe direct spus in acte ilegale, menite sa submineze ordinea publica si functionarea statului roman. In grupul Brasovul Tau de pe fb, exista o discutie in contradictoriu (cum altfel?!) despre modul in care au inceput sa protesteze hstagistii ”frumosi si tineri”, respectiv prin traversarea continua, dute-vino, pe trecerile de pietoni din centrul orasului, provocand blocarea traficului, adica incuzand fortat in protestele minoritatii #REZIST si cetatenii care nu vor sa protesteze, sau chiar sunt impotriva actiunilor destabilizatoare.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64483 : Iulie 04, 2018, 23:24:49 »


Foarte bine fac !
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64484 : Iulie 04, 2018, 23:29:12 »
Memorat
Pagini: 1 ... 4297 4298 [4299] 4300 4301 ... 4533
Schimbă forumul: