Main Content:

Pagini: 1 ... 4445 4446 [4447] 4448 4449 ... 4469

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66690 : Iunie 15, 2019, 20:08:16 »

In aceasta dupa-amiaza, ”Ceausescu Marin” a dat o replica pe pagina sa de Facebook,
www.facebook.com/photo.php?fbid=2856226114419634&set=pcb.2856233124418933&type=3&theater.
Pe internet, cu ajutorul unui consilier local PSD Sector 2- Cristinel Iliescu,aparatorul lui Dragnea de la ICCJ si colegul lui de partid Emil Ilea, circulă o fotografie în care se află Miron Cozma cu o persoană despre care se afirmă că sunt eu, înconjurați de mineri.Probabil s-au străduit ceva timp pentru a găsi această fotografie- cu persoana care seamănă la fizic cu mine! În primul rând, în data de 13 iunie 1990,de la orele 6 dimineata pana la orele 17 eu eram arestat in cazarma de securitate Magurele ,batut si anchetat de noua miliie "politie" si procuror, iar minerii nu se aflau în București, abia în data de 14 iunie 1990 au sosit. La cea mai simplă analiză se poate constata că persoana de lângă Miron Cozma nu sunt eu. Se încearcă manipularea publicului, prin inducerea ideii că eu aș fi fost de partea minerilor ce au bătut crunt manifestanții din Piața Universității- și nu, numai- eu fiind de fapt unul dintre manifestanți și o victimă a minerilor. Concluzia este aceea că pe politicieni îi deranjează curajul meu, determinarea cu care lupt de treizeci de ani pentru libertate și pentru judecarea vinovaților de la Revoluție și Mineriade puteti vedea mai jos
din ce film au decupat acesti prosti poza.uitativa de la 29:32 pana la 29:40 si totusi aceasta mineriada a fost in 1991 cand a cazut guvernul ROMAN http://www.youtube.com/watch?v=xDEP4gVVYLc&fbclid=IwAR10tW-WgkG4mvZxgrA7hsypRB0mTE_cN_XJ5hlb6er2kvcSCrTyIJFYt5s


Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66691 : Iunie 15, 2019, 23:10:32 »

In Lugoj este cautat un PIROMAN! Shocked Sursa: Romania TV. Kiss      In Lugoj este cautat un PIROMAN! Shocked Sursa: Romania TV. Kiss
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11249
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66692 : Iunie 17, 2019, 23:21:29 »

Gheorghe Piperea: ”Suntem singura țară membră a UE care implică niște securiști
în colectarea și PROCESAREA voturilor și în ajustarea rezultatelor alegerilor!

https://gandeste.org/general/gheorghe-piperea-suntem-singura-tara-membra-a-ue-care-implica-niste-securisti-in-colectarea-si-procesarea-voturilor-si-in-ajustarea-rezultatelor-alegerilor/94922?fbclid=IwAR0fh_yf5PTECnpj18707BFOzHG3RPcKIbhbI8CEF6FMyOu32HK56iErF-MEu nu inteleg de ce in Romania este implicat in alegeri un serviviu secret – serviciul de telecomunicatii speciale (STS)?  Cred ca suntem singura tara membra a UE care implica niste securisti in colectarea si PROCESAREA voturilor si in ajustarea rezultatelor alegerilor.

Cei din STS sunt securisti chiar mai adanci si mai insidiosi decat cei care se ocupa cu protocoalele “pã justitie” si cu oligopolizarea economiei pentru a putea fi mai usor controlata. Acesti securisti utilizeaza si acum niste softuri create in 2009 de firmele lui Sebastian Ghita, firme care s-au ocupat si cu softul necesar cardului electronic de santatate, avand in serverele proprii (foarte probabil, share-uite cu STS) o enorma baza de date pe baza careia algoritmii au ajuns sa ne cunoasca mai bine si mai precis decat ne cunoastem noi insine.
Si mai e ceva ce nu inteleg : cum este posibil sa ai 19 milioane de votanti si 16 milioane de cetateni cu varsta de minim 18 ani, adica, varsta de la care exista si drept de vot?

Cred ca, pentru a nu mai avea fraude, falsificari ale votului si suspiciuni de trucare a rezultatelor votului, guvernul este obligat ca, prin ordonanta de urgenta, sa elimine naibii securistii din procesul democratic al votului, dand AEP competentele si banii necesari pentru a implementa un sistem electronic propriu de colectare a voturilor, independent de STS si de ceilalti securisti, procesarea rezultatelor fiind data in competenta judecatorilor.

In caz contrar, riscam sa avem in continuare un presedinte – marioneta a securistilor sau un bufon, pe “modelul” ucrainian.

Sa intelegem ca infrangerea condamnatului penal pentru frauda electorala Liviu D. a fost asigurata printr-o alta frauda electorala, amorsata de un referendum consultativ care a parazitat alegerile din 26 mai? Adica cei care au adunat toate frustrarile cetatenilor sub sloganul “fara penali in functii publice” s-au folosit, macar implicit, de niste sute de falsificatori, plus de stapanii sistemului de stocare si prelucrare informatica a rezultatelor reale ale voturilor, care au ajustat un pic, pe ici pe colo, rezultatul votului? Si nu cere nimeni anchete de la DNA ca sa ii infunde pe coruptii care au facut posibil acest vast areal de voturi umflate si artificial contabilizate?

In locul noilor vedete ale politicii, care au facut atata caz din mizeria politicienilor “istorici” si din alba onestitate a politicienilor noi (si fara ideologie), eu as fi primul care ar cere anchete penale si suspendarea validarii alegerilor pana la clarificarea situatiei. Daca nu o fac, noii pusti din cartier (NKotB) se contrazic pe ei insisi. Si il lasa pe detestabilul Codrin S. sa arunce cu cifre fantasmagorice ale volumui de voturi falsificate (zisul fost vedet tv vorbeste de 1,5 milioane de voturi falsificate la alegerile din 26 mai), la fel cum “minunata” Monica M. vorbea, la referendumul de demitere a lui Traian B., din 2012, de peste 2,5 milioane de voturi falsificate (aberatie care a determinat ancheta contra lui Liviu D., ancheta in care pana si DNA a recunoscut ca au fost falsificate 500 de voturi). Lasand sa se intample asta, cei in cauza si cei de la butoane or sa compromita ideea de referendum si chiar ideea de alegeri democratice. Caci lumea va spune ca, daca tot nu conteaza cine si cum voteaza, ci doar cine numara si prelucreaza voturile, atunci nu mai sunt motive de a veni la vot.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66693 : Iunie 18, 2019, 14:28:00 »

Astazi a fost publicat un nou comunicat al Secretariatului de stat pentru recunoasterea meritelor luptatorilor impotriva regimului comunist instaurat in Romania in perioada 1945-1989 pe site-ul Guvernului României - mai precis o adresa primita de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, continand o noua lista cu lucratori si colaboratori ai Securitatii Statului din rândurile celor care au obtinut certificate de revolutionar.


www.sspr.gov.ro/docs/comunicate/1296_comunicat.pdf
18 Iunie 2019


COMUNICAT- C.N.S.A.S.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66694 : Iunie 18, 2019, 16:45:01 »

Motiunea de cenzura a picat!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66695 : Iunie 18, 2019, 18:40:25 »

" Adina Florea a obtinut cel mai mare punctaj la concursul pentru sefia Sectiei Speciale! "

"Cel mai mare punctaj a fost obtinut de Adina Florea (9,86) potrivit unei informari de pe siteul CSM. Rezultatele sunt definitive si nu pot fi contestate."


http://www.ziare.com/stiri/csm/csm-decide-cine-va-fi-noul-sef-ss-cum-au-decurs-audierile-adinei-florea-si-contracandidatului-ei-1565857
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66696 : Iunie 20, 2019, 19:40:16 »

Când le spuneam faratilor de peste Prut ca mizeaza degeaba pe Maia Sandu, ori ma injurau, ori ma etichetau drept putinist. Acum vor invata pe propria lor piele ca e bine sa sufli si in ciorba in aceste zile (ca in toate zilele vietii noastre). Imi pare rau pentru ei.
www.activenews.ro/stiri-basarabia/Chisinau-Maia-Sandu-l-a-numit-pe-Vladislav-Kulminski-in-functia-de-consilier-pe-politica-externa.-Kulminski-este-un-promotor-al-teoriilor-despre-„natiunea-civica-moldoveneasca-si-renuntarea-la-limba-romana-156546?fbclid=IwAR298CWfeTpZsFLWxPeWhbzqpWYnmpmcdT0LfWIuLAg4oHI1147zrfe0mOQ


Chișinău: Maia Sandu l-a numit pe Vladislav Kulminski în funcția de consilier pe politică externă.
Kulminski este un promotor al teoriilor despre „națiunea civică moldovenească” și renunțarea la limba românăDE ANDREI NICOLAE
Noul premier de la Chișinău, Maia Sandu, l-a numit pe Vladislav Kulminski în funcția de consilier pe probleme de politică externă, informează Deschide.md.

Din păcate pentru România, Vladislav Kulminski este un promotor al teoriei moldovenismului civic, conform căreia adoptarea identității românești și a limbii române „ fost de natură să producă o ruptură între cetățenii Republicii Moldova după destrămarea Uniunii Sovietice, ruptură care a generat la rândul ei conflictele ce au culminat cu separatismul transnistrean. Soluția pentru această fractură? Renunțarea la identificarea etnică și adoptarea unei identități civice”, după cum menționează sursa citată.

Kulminski este autorul unui studiu pe această temă, intitulat „Consolidarea coeziunii sociale și a unei identități comune în Republica Moldova”. Studiul menționează „caracterul multietnic al locuitorilor din Basarabia și  se subliniază în repetate rânduri faptul că de-a lungul istoriei etniile din actuala Republică Moldova au conviețuit în mod pașnic. De asemenea se încearcă acreditarea ideii că limba rusă trebuie menținută ca limbă de comunicare interetnică, în defavoarea limbii materne a majorității populației”. Acestea sunt ideile promovate de către Moscova de zeci de ani.

Kulminski a fost consilier al lui Iurie Leancă(actual membru al partidului lui Ponta) în perioada în care acesta a îndeplinit funcția de prim-ministru. ulminski a condus departamentul intern de planificare strategică și a fost și consilier pe Transnistria. Timp de opt luni, pe lângă salariul oferit de stat, de 9.000 de lei, Kulminski, alături de alți trei consilieri ai lui Leancă, au primit bani de la miliardarul american George Soros, câte 4,200 de dolari lunar, urmare a unei cereri a lui Iurie Leancă. 

Din cauza problemelor de ordin legal, banii lui Soros au fost virați prin intermediul organizației germane, Institut für Europäische Politik, pentru niște studii ce vizează Transnistria. Această organizație nemțească a finanțat studiul ce promovează națiunea civică moldovenească: „Consolidarea coeziunii sociale și a unei identități comune în Republica Moldova”, menționat anterior.

Reamintim că liderii formațiunilor USR și PLUS au fost primii politicieni români care au cerut recunoașterea Guvernului Maia Sandu, girată de către președintele pro-rus, Igor Dodon, în urma crizei de la Chișinău.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66697 : Iunie 22, 2019, 18:35:27 »Azi este ziua ordinului istoric dat de Maresalul Ion Antonescu acum 78 de ani:
"Ostasi, Va ordon: treceti Prutul!"22 iunie 1941 - Armata Romana incepea lupta pentru teritoriile romanesti ocupate de sovietici si pentru ceea ce incepuse - prima in lume! - in 1919 in Ungaria, distrugerea comunismului.

Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1906
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66698 : Iunie 22, 2019, 19:58:35 »

Dezmintirea pentru adresa catre Guvern
Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1906
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66699 : Iunie 22, 2019, 20:00:17 »

     Liga luptatorilor din Decembrie 1989 Satu Mare
Piata 25 Octombrie, Nr. 1, etaj 9, camera 4, Satu Mare
Tel Fax: 0261805144 Mobil 0743404463
      Nr.22/24/06/2019

CATRE
GUVERNUL ROMANIEI-Dnei PRIM-MINISTRU VIORICA VASILICA DANCILA
Spre stiinta
Secretariatului General al Guvernului-Dlui Secretar General TONI GREBLA
S.S.P.R.M.L.R. 1945-1989-Dlui Secretar de stat LAURENTIU FLORIAN COCA
             
In urma adresei trimisa catre dumneavostra de catre persoane necunoscute noua erijandu-se in Comitetu de initiativa in urma intruniri din data de 1 iunie 2019 unui numar de 41 de organizati de revolutionari continutul acelei adrese este falsa si am dori sa ni se transmita emitentul adresei pentru a deferi organelor competentete de a lua masuri pentru fals in acte.
Initiatori intruniri au fost Domnul ERDOS NICOLAE din SATU MARE  presedinte al Ligii Luptatorilor din Decembrie 1989 si Domnul BULZAN LIVIU din CUGIR presedinte al Asociatiei 21 Decembrie 1989
Intrunirea a avut loc la BRASOV la Asociatia Luptatorilor Ranitilor si Urmasilor Eroilor Brasov-Decembrie 1989
In urma acestei intalniri s-au dezbatut urmatorele:
1. La actualizarea indemnizatiilor sa se respecte legea 341/2004 si nu doar art 4 din OUG 95/2014.
2. Trimiterea unei scrisori deschise catre presedintele ROMANIEI in discutie find pusa incercarea de a marginaliza Revolutia in favoarea Loviturii de stat.
3. S-a incercat punera in discutie problema cu Orasele Martir, dar reprezentanti prezenti au cerut respectarea Legi 341/2004 si abrogarea OUG 95/2014. Daca sunt eliberate Certificate in Fals acestea trebuie sa fie cercetate de organele Statului si nu de Revolutionari , organele abilitate ale statului dispun de puterea legii.
Totodata va aducem la cunostinta ca nu s-a aprobat nimic in legatura cu modificarea si completarea OUG 95/2014 si HG 1412/2004 .
Punerea in legalitate a Secretariatului de Stat pentru Revolutionari intrucat prin OUG 11/2014 aprobata prin Legea 145/2015 i se da alte compenete decat a avut inainte. Prin HG nu se poate modifica fondul unei legi.
         
Semnatura,
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66700 : Iunie 25, 2019, 12:39:58 »

In continuare nu vom avea sanse la sprijin din partea celor care oficial isi iau banii ca sa ne ajute.
Dan Tanasa 2 ore · pe Facebook:
Bătălia pentru Avocatul Poporului se dă între două cozi de topor,
una a revizionismului propagat de Ungaria,
alta a sexo-marxismului.
Nu care cumva să ajungă un român patriot pe o funcție atât de sus.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66701 : Iunie 26, 2019, 14:52:42 »

''Legea Pensiilor''  a fost adoptata in Parlament. Sa vedem cum va reactiona Herr Klaus cand o va primi pt. a fi promulgata ?!  !?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66702 : Iunie 26, 2019, 16:13:37 »

"Cristian Preda, la Timişoara: „În 22 Decembrie, legitimitatea revoluţionară a fost asumată de activiştii de partid Iliescu, Bârlădeanu, Roman”"

https://timpolis.ro/cristian-preda-la-timisoara-in-22-decembrie-legitimitatea-revolutionara-a-fost-asumata-de-activistii-de-partid-iliescu-barladeanu-roman/?fbclid=IwAR06P8QtEGz299tMzi4bnNeIvQufhVgsg53T3ORwDD478OKyUD6iV9ZsBoU

Cristian Preda ... DENIGRATORUL la Brussels al ROMANIEI! Nr.2, d.p.m.d.v. ... imediat dupa MONICA MACOVEI!, dar nu mai putin NEMERNIC!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66703 : Iunie 26, 2019, 16:39:51 »

Un indemn de Ziua Drapelului National:
UNIRE ÎN CUGET ȘI SIMȚIRI!


Si - ilustrativ - iata ce mesaj am primit pe contul meu de fb:

‎Gheorghe Gavrilă Copil‎ în Gheorghe Iosif
23 iunie la 13:59 ·
Vom trăi cu frunțile plecate?
Români de la răsărit de Prut și din România, cu cetățenie românească,
a sosit vremea să fiți în Parlamentul României și în Guvern, în toate structurile statale ale României, centrale și județene.
Înființați filialele Partidului Noi, Getodacii! și așa va fi!
Primul loc pe listele pentru alegeri este pentru voi.
Partidul este înregistrat în Indexul Partidelor Politice la poziția 170, aici .
Gheorghe Gavrilă COPIL, președinte
partidulnoigetodacii@gmail.com
Tel. O720127570
www.noidacii.ro
P.S. Doar citiți? Acționați, retransmiteți spre românii de la răsărit de Prut și din România, care au cetățenia Română, telefonați. Către toți românii!
Suntem în fața unui mare examen. Nu participăm la el, vom trăi cu frunțile plecate. Structurile statale ale României sunt pentru toți românii!
Părintele Arsenia Boca: ”Nu se poate să nu se poată!„


(Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998. Conform legii, această zi va fi marcată de către autoritățile publice și de celelalte instituții ale statului prin organizarea unor programe și manifestări cultural-educative, cu caracter evocator sau științific, consacrate istoriei patriei, precum și prin ceremonii militare specifice, organizate în cadrul unităților Ministerului Apărării Naționale și ale Ministerului de Interne.
Wikipedia, https://ro.wikipedia.org/wiki/Ziua_drapelului_na%C8%9Bional_al_Rom%C3%A2niei.)
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66704 : Iunie 26, 2019, 18:18:07 »

RomaniaTV.  Acum - despre  frauda  de  la  alegeri.
Memorat
Pagini: 1 ... 4445 4446 [4447] 4448 4449 ... 4469
Schimbă forumul: