Main Content:

Pagini: 1 ... 4463 4464 [4465] 4466 4467 ... 4573

ANUNTURI

 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66960 : Septembrie 19, 2019, 22:41:23 »

Doamne, in sfarsit! Dupa atata scremut, constipatia institutionala a luat sfarsit: a avut loc o treaba mare, europeana. Ma bucur mult pentru Europa pentru ca o merita pe Kovesi. Ea va face ce stie: va fi sluga perfecta a nemtilor si a francezilor, o maciuca folosita impotriva tuturor celorlalti. Dar acestia din urma merita cu varf si indesat”, a postat Mircea Badea pe Facebook.Luna asta nu mai tastez nimic. Ba m mult, nu m citesc nimic despre ce se intampla in Ro. Stomacul are sensibilitatile lui.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66961 : Septembrie 20, 2019, 09:37:44 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66962 : Septembrie 20, 2019, 09:43:41 »

Uniunea Europeană preferă penalii, este concluzia la care am ajuns. Nu doar în România, ci și în U.E.
Președintele cu 17 dosare penale acoperite de imunitate, a susținut un procuror penal, cu două doasare.

Memorat
 • Victor 3
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 339
 • Doar uniti vom invinge.
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66963 : Septembrie 20, 2019, 11:11:45 »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66964 : Septembrie 20, 2019, 14:26:45 »

Ce ati dorit sa scoateti in evidenta cu aceasta repostare, domnule Victor 3?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66965 : Septembrie 20, 2019, 14:29:07 »Intrunirea revolutionarilor de la Alba Iulia  -II-  www.youtube.com/watch?v=NaW93GyabYY&feature=youtu.be
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66966 : Septembrie 20, 2019, 15:52:42 »

Avocatul Pavelescu cere sesizarea CJUE privind numirea lui Kovesi la Parchetul EuropeanAvocatul Aurelian Pavelescu (foto) – presedintele Partidului National Taranesc Crestin Democrat – cere sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene privind numirea fostei sefe DNA Laura Kovesi la conducerea Parchetului European.

Intr-o scrisoare deschisa adresata joi, 19 septembrie 2019, conducatorilor Uniunii Europene, Pavelescu argumenteaza in opt pasi de ce a fost viciata procedura numirii Laurei Kovesi in functia de Procuror Public European.

In esenta, liderul PNTCD

denunta caracterul strict politic al procedurii, avand la baza intelegerea dintre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si cel al Frantei, Emmanuel Macron, fara consultarea altor state-membre ale UE.

Mai mult: Aurelian Pavelescu le pune in vedere mai-marilor de la Bruxelles ca Laura Kovesi a fost sanctionata in Romania prin decizii ale Curtii Constitutionale (una fiind invocata chiar in procedura revocarii ei) si chiar este inculpata intr-un dosar penal si suspecta in altul.

In concluzie, in scrisoarea publicata pe Facebook avocatul Pavelescu le solicita sefilor Parlamentului European, al Consiliului Uniunii Europene, al Comisiei LIBE din PE, precum si ambasadoarei Romaniei la UE sesizarea CJUE, „spre a se obtine corecta aplicare a tratatelor si normelor care guverneaza UE, in scopul garantarii independentei si credibilitatii institutiei Procurorulul-sef european”.

Scrisoarea integrala a lui Aurelian Pavelescu:

„Excelentelor Lor,

David Sassoli, Presedintele Parlamentului European,

Jeppe Tranholm-Mikkelsen, Secretar General Presedintia Consiliului UE,

Juan Fernando Lopez Aguilar, Presedinte Comisia LIBE din PE,

Luminita Odobescu, Ambasador al Romaniei la UE

Catre,

Serviciul Juridic al Consiliului Uniunii Europene,

Serviciul Juridic al Parlamentului European,

Partidul National Taranesc Crestin Democrat — PNTCD, prin Presedinte Aurelian Pavelescu, formulam

Solicitare privind reluarea procedurilor de desemnare a Procurorului-sef al Parchetului European

La data de 19 iulie 2019, Presedintele Romaniei, dl Klaus Werner lohannis, a emis un comunicat oficial, cu urmatorul continut: "Comunicat de presa, 19 iulie 2019.

Presedintele Romaniei, domnul Klaus lohannis, a avut vineri, 19 iulie a.c., o convorbire telefonica cu Presedintele Republicii Franceze, domnul Emmanuel Macron. Cei doi omologi au abordat o serie de teme europene, cu accent pe candidatul pentru functla de procuror-sef european. In virtutea bunei colaborari si a bunei intelegeri dintre cei doi sefi de stat, Presedintele Emmanuel Macron i-a transmis Presedintelul Klaus lohannis ca va retrage candidatura domnului Jean-Francois Bohnert si ca o va sustine pe doamna Laura Codruta Kovesi la conducerea Parchetulul European."

Comunicatul oficial al Presedintelui Romaniei nu a fost infirmat de Presedintele Frantei, ceea ce confirma realitatea intelegerii dintre cei doi sefi de state.

Comunicatul reprezinta dovada ca procedura de desemnare a Procurorului-sef european a fost compromisa prin ingerinta grava a celor doi sefi de state, cu incalcarea flagranta a normelor si principiilor privind functionarea UE. Ingerinta consta masluirea procedurii de desemnare si prin subminarea atributiilor legale ale Parlamentului European si Consiliului UE, dupa cum urmeaza:

1. Procedura desemnarii Procurorului-sef european este atribuita de regulamentele PE si Consiliului UE. Sefii de stat nu au nicio competenta legala in materie. Acestia nu au dreptul nici sa propuna, nici sa retraga candidati pentru functia de Procuror-sef european sau sa influenteze procedura prin orice fel de intelegeri politice.

2. Din comunicat rezulta ca este vorba despre o intelegere bilaterala cu caracter politic, pe cand normele UE, prevazand alegerea dintre candidaturi prezentate in nume propriu si evaluate de experti neutri exclusiv dupa criterii profesionale, stabilesc ca Procurorul-sef european nu este o functie atribuita prin algoritm politic. Intelegerea celor doi sefi de stat reprezinta, fara echivoc, o actiune subterana abuziva pentru influentarea alegerii prin scurtcircuitarea procedurii legale si tranzactionarea politica a acesteia.

3. Intelegerea dintre cei doi sefi de state s-a facut cu excluderea consultarii celorlalte state membre, Procurorul-sef european fiind transformat intr-o afacere politica franco-romana, o tranzactie ilegala, care sfideaza principiul fundamental al UE, al cooperarii intre statele membre.

4. Oferta facuta de statul francez candidatului Jean-Francois Bohnert, de a ocupa un post de conducere in parchetul national, exact in momentul care acesta participa la concursul pentru ocuparea postului de Procuror-sef european, este evident o compensatie furnizata in schimbul mentinerii formale a candidaturii sale europene, astfel incat procedura de concurs sa devina o simulatie, o simpla aparenta. Obiectivul urmarit este, fara indoiala, favorizarea singurulul candidat ramas cu adevarat competitie, doamna Laura-Codruta Kovesi. Manipularea compromite procedura in toate aspectele ei, facand aplicabil principiul "fraus omnia corrumpit".

5. Efectele unei asemenea fraude ar fi cu atat mai grave cu cat candidata Laura-Codruta Kovesi, in lipsa unui asemenea act de ingerinta politica ilegala, nu intruneste conditiile pentru a castiga concursul cu candidatul Jean-Francois Bohnert. Astfel, d-na Kovesi nu are gradul profesional pentru ocuparea postului de procuror sef european, datele din CV-ul sau fiind false. Totodata, in Romania, d-na Kovesi a fost sanctionata mod repetat de Curtea Constitutionala, fiind demisa din functie pentru abateri grave. Impotriva sa sunt in prezent declansate mai multe proceduri penale. Intr-unul din dosare, doamna Kovesi este pusa sub acuzare pentru fapte grave de coruptie in exercitarea mandatulul sau de Procuror-sef DNA. Ne putem intreba daca nu cumva efortul de a forta alegerea d-nei Kovesi in functia de Procuror-sef european, cu ignorarea procedurilor penale din Romania declansate impotriva sa, nu constituie o incercare de a-i asigura impunitatea pentru posibilele sale fapte de coruptie.

5. Punerea in opera a intelegerii nelegale dintre cei doi sefi de stat ar reprezenta o incalcare fiagranta a atributiilor celor doua institutii fundamentale ale uniunii, PE si Consiliul UE, acestea flind impiedicate practic sa isi exercite competentele prin aranjamente politice realizate in spatele usilor inchise. Acceptarea unor astfel de imixtiuni este extrem de periculoasa pentru democratia europeana si viitorul UE, sefilor de state fiindu-le interzis sa foloseasca institutiile UE ca paravane pentru interese politice oculte. Intr-un asemenea caz, votul cetatenilor si normele tratatului devin inutile.

6. Un Procuror-sef european desemnat prin manevre politice de culise nu poate fi decat obedient fata de cei care i-au asigurat alegerea, cu precadere in conditiile in care nu intrunea calitatile pentru a castiga un concurs corect. De altfel, doamna Kovesi a fost acuzata in Romania ca a executat ordinele politice ale unor grupuri de interese nelegitime, instrumentand dosare cu probe false personalitatilor deranjante pentru acestea. Unor asemenea actiuni le-au cazut victime judecatori, procurori, deputati si senatori, ministri, un judecator al Curtii Constitutionale.

7. Extrem de grav este faptul ca domnul Jean-Francois Bohnert a confirmat jocul politic nelegal al celor doi sefi de state prin declaratia din 18 septembrie 2019, recunoscand ca i-a fost propus postul de Procuror-sef financiar in Parchetul din Franta, pe care l-a acceptat, fiind asteptat un simplu aviz al Consiliului Magistraturii. In acelasi timp, dl. Bohnert a declarat ca nu se retrage din procedura pentru Procuror-sef european tocmai pentru a nu fi reluata procedura, dar fara a garanta ca, daca va fi desemnat, va accepta functia de Procuror-sef european. Domnul Bohnert a declarat explicit ca isi mentine candidatura nu pentru a castiga functla de Procuror-sef european, ci pentru a nu se relua procedura. Un asemenea comportament este nedemn pentru un magistrat, care a acceptat, evident, jocul politic al Presedintelui Frantei, de a induce in eroare PE si Consiliul UE.

8. Acceptarea unui asemenea joc politic ocult si nelegal de catre PE si Consiliul UE ar compromite total principiul dreptului si statului de drept ca fundament al UE, in conditiile in care liderii UE au consacrat acest principiu ca fundamental in functionarea uniunii.


Fata de cele expuse mai sus, constatand ca, in conditille expuse mai sus, desemnarea Procurorului-sef european nu mai poate avea loc cu respectarea procedurii stabilite de legislatia europeana, va solicitam sa dispuneti masurile necesare pentru reluarea proceduril de alegere a procurorului-sef european ab initio. Va invederam ca, in cazul in care procedura nu va fi reluata cu respectarea stricta a normelor in vigoare, consideram ca se va impune sesizarea Curtii de Justitie a Uniunii Europene, spre a se obtine corecta aplicare a tratatelor si normelor care guverneaza UE, in scopul garantarii independentei si credibilitatii institutiei Procurorulul-sef european.

Cu deosebita consideratie,

presedinte PNTCD,

Aurelian Pavelescu”

Sursa : www.juri.ro
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66967 : Septembrie 20, 2019, 17:40:57 »

PNȚCD - Partidul Național Țărănesc Creștin Democrat
23 ore

MĂSLUIREA CONCURSULUI DE DESEMNARE A LAUREI CODRUȚA KOVESI PENTRU PROCUROR-ȘEF EUROPEAN.
Imixtiunea ilegală în procedură a lui Klaus Iohannis și Emmanuel Macron, cu încălcarea flagrantă a Tratatului UE și anularea atribuțiilor legale ale Parlamentului European și Consiliului UE. Sesizarea PNȚCD către UE a devoalat actele ilegale. Aceasta este lumea în care trăim, unde legile sunt numai pentru sclavi. O lovitură puternică împotriva democrației și a credibilității UE.


Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66968 : Septembrie 20, 2019, 22:55:12 »

De maine, toate pânzele sus!
www.youtube.com/watch?v=DbmCj8_iKq0
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66969 : Septembrie 20, 2019, 23:03:13 »

Memorat
 • vasilef
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 225
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66970 : Septembrie 24, 2019, 10:28:49 »

          UN PRIM SECRET, DESECRETIZAT

    La adunarea de constituire a marii uniuni revoluționare ”Babițchi” de la Alba-Iulia, au fost reprezentanți din 9 orașe astfel:
- Turda - 2 asociații
- Cluj - 1 asociație
- Sibiu - 3 asociații
- Arad - 3 asociații
- București - 4 asociații
- Alba- Iulia - ?
- Brașov - 1 asociație.
     În urma unor intervenții au fost admise Buzăul și Brăila. Curta de la Arad nu a fost admis, 2 asociații din Brașov și 2 asociații din Timișoara, a căror prezență a fost anunțată, nu au fost prezente.
     Prin urmare, trecând peste calitatea de reprezentanți a celor prezenți, numărul orașelor a fost de 9 și nu de 15 cum s-a afirmat. Se impune a fi consemnat și faptul că prevederile statutului aprobat oferă calitatea de fondator doar pentru cei prezenți, ceilalți sosiți ulterior, putând avea doar calitate de asociați.
     Celelalte 2 secrete printre care și Statutul, vor fi ”desecretizate” în zilele următoare.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66971 : Septembrie 24, 2019, 16:06:27 »

Va zic eu un secret care la Brasov nu mai e de muti ani un secret.
Daca Demi se inscrie intr-o asociatie soarta ei e pecetluita din acel moment.
E bun numa de intrigi si sa profite personal de pe urma altora.
Va puteti aminti si singuri cate organizatii si comisii a lichidat sau blocat prin prostie lene si tradare.
Asa ca....lasati orice speranta.
Memorat
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66972 : Septembrie 24, 2019, 17:21:59 »Vasile Farcaș,dezinformezi ! Se vede că nu cunoști adevărul.Dar, cred că și dacă ai cunoaște adevărul, tot ai comenta strâmb!
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66973 : Septembrie 24, 2019, 17:35:26 »Farcaș Vasile,spune dacă este adevărat ce scrie Béni Hamar despre tine la adresa de mai jos, unde prezintă documente împotriva ta:

https://m.facebook.com/beni.hamar.7/posts/pcb.2585196621539072/?photo_id=154491359074559&mds=%2Fphotos%2Fviewer%2F%3Fphotoset_token%3Dpcb.2585196621539072%26photo%3D154491359074559%26profileid%3D100010416905766%26source%3D48%26refid%3D18%26ref%3Dgroup_browse%26_ft_%3Dqid.6740258811374244442%253Amf_story_key.2585196621539072%253Agroup_id.673260779399342%253Atop_level_post_id.2585196621539072%253Atl_objid.2585196621539072%253Acontent_owner_id_new.100035410864421%253Asrc.22%253Aphoto_attachments_list.[154491242407904%252C154491265741235%252C154491299074565%252C154491325741229%252C154491359074559]%253Astory_location.6%253Astory_attachment_style.album%253Afilter.GroupStoriesByActivityEntQuery%26__tn__%3DEH-R%26cached_data%3Dfalse%26ftid%3D&mdp=1&mdf=1
Memorat

Nihil sine Deo!!
 • LRD-S ,NR.47
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4234
 • Nihil sine Deo!
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66974 : Septembrie 24, 2019, 18:06:27 »
Memorat

Nihil sine Deo!!
Pagini: 1 ... 4463 4464 [4465] 4466 4467 ... 4573
Schimbă forumul: