Main Content:

Pagini: 1 ... 4476 4477 [4478] 4479 4480 ... 4532

ANUNTURI

 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11491
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67155 : Noiembrie 16, 2019, 21:55:32 »

Numele soțului ministrului Justiției Ana Birchall apare în agenda pedofilului Epstein
hhttp://www.grupul.ro/sotul-anei-birchall-in-agenda-pedofilului-epsteinÎn august 2019, miliardarul american Jeffrey Epstein a fost găsit mort în celula sa. Acesta era arestat pentru pedofilie, exploatare sexuală și trafic de persoane. Potrivit autorităților americane, Epstein crease „o vastă rețea de trafic sexual cu minore”. Minorele participau la petrecerile organizate de miliardar pentru prietenii săi din afaceri și politică.
Presa americană a publicat agenda cu contactele pedofilului. În această agenda apare și numele „Birchall Martyn”, soțul Anei Birchall.
Faptul în sine că soțul ei a făcut parte din rețeaua de prieteni și cunoștințe a pedofilului nu înseamnă că Martyn Birchall a participat la petrecerile infame organizate de Jeffrey Epstein.
Ana Birchall ar trebui să clarifice însă care a fost legătura dintre soțul ei și Epstein.
(Va rog sa nu m stergeti unele postari.)
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67156 : Noiembrie 16, 2019, 21:59:35 »

Maine va avea loc "Crosul 15 Noiembrie".
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67157 : Noiembrie 16, 2019, 22:04:57 »


https://crosul15noiembrie.ro/blog/circulatia-in-municipiul-brasov-pe-durata-crosului

Startul se va da în interiorul parcului industrial SC Roman, exact din dreptul fostei Secții 440, locul unde a izbucnit revolta anticomunistă din 1987. După start, alergătorii vor trece de poarta uzinei de autocamioane și vor alerga pe traseul Strada Poienelor – Calea Bucureşti – Spitalul Judeţean – Spitalul Astra – Intersecția „Trei Alimentare” – Biserica de Lemn – Hidromecanica – Spitalul CFR – Sala Patria – Teatrul Sică Alexandrescu – Prefectură.În tradiționala cursă de 5 kilometri (5K), atleții amatori vor alerga împreună cu atleții de performanță. Primii la linia de start, ordonați de arbitru, vor fi atleții de performanță. În urma lor vor fi așezați atleții masters și atleții amatori.

În Cursa Populară, copiii sub 14 ani (în ziua concursului) și familiile (minim un părinte + un copil) vor alerga împreună pe aceeași distanță, de 5 kilometri, dar vor avea timp limită de alergare de o oră.

RESTRICȚII ÎN TRAFIC

Duminică, 17 noiembrie, traficul rutier va fi întrerupt integral astfel:


Orele 7-18, Bulevardul Eroilor, zona Prefectură-Facultatea de Inginerie Mecanică-Modarom-stația de taxiuri. Autovehiculele care vor intra pe B-dul Eroilor dinspre magazinul Star vor fi deviate pe str. Postăvarului-str. Politehnicii, cu ieșire în str. Nicolae Bălcescu.

Orele 8:45-13:30, Giratoriul str. Mureșenilor – Bulevardul Eroilor – str. Piața Teatrului.

Orele 10:30-13:30, Bulevardul 15 Noiembrie, de la intersecția cu str. Vlad Țepeș, coborând la Patria (intersecția cu str. Castanilor), Tribunal și până la Giratoriul din Centrul Civic (Camera de Comerț).

Duminică, 17 noiembrie, traficul rutier va fi întrerupt pe un singur sens (sensul de mers spre București, pe partea din dreapta a carosabilului) astfel:

Orele 10:30-13:30, Bulevardul 15 Noiembrie, de la Giratoriul din Centrul Civic (Camera de Comerț), mergând pe traseul Hidromecanica – Bisericuța de lemn – Giratoriul „3 Alimentare” (intersecția str. Zizinului – Calea București) – Spitalul Astra – Giratoriul de la Spitalul Județean (intersecția cu str. Carpaților) – intersecția cu str. Pârâului – intersecția cu str. Vulturului – intersecția cu str. Zorilor – intersecția cu str. Berzei – intersecția cu str. Poienelor – str. Poienelor – Roman.

Pe acest traseu, trecerile prin Calea București din străzile laterale (str. Nicolae Titulescu, str. Vulturului, str. Zorilor, str. Berzei) vor fi monitorizate și controlate de agenții Poliției Rutiere.

Ieșirile din parcările de reședință spre Calea București vor fi blocate, conducătorii auto fiind rugați să folosească rute ocolitoare, cu ieșire spre str. Carpaților.

PARCĂRI

Pentru buna desfășurare a concursului, în condiții de siguranță, ordine, bun-simț și fair play atât pentru participanți (sportivi), cât și pentru spectatori, organizatori, pietoni, conducători auto, locuitori ai Brașovului și turiștii care ne vizitează orașul, vor fi eliberate două parcări publice din centrul municipiului Brașov.

1. Parcarea publică de pe B-dul Eroilor, din zona Prefectură – Modarom, de vizavi de stația de taxiuri, pe latura cu Facultatea de Inginerie Mecanică, de sâmbătă, 16 noiembrie, ora 0 până duminică, 17 noiembrie, ora 18.

2. Parcarea publică de pe B-dul Eroilor, începând de la trecerea de pietoni de la Modarom până la intersecția cu str. Piața Teatrului(pe stânga carosabilului, în sensul de coborâre spre Teatru), de sâmbătă, 16 noiembrie, ora 22, până duminică, 17 noiembrie, ora 18.

Eliberarea parcărilor va fi efectuată de Poliția Locală Brașov, cu ajutorul echipei de voluntari a evenimentului, și va fi precedată de informări pentru fiecare autovehicul parcat, începând cu vineri 15 noiembrie, ora 16 (parcarea B-dul Eroilor, zona Prefectură-Modarom), respectiv sâmbătă, 16 noiembrie, ora 15 (parcarea B-dul Eroilor-str. Piața Teatrului).

După eliberarea locurilor de parcare, zona respectivă va fi împrejmuită cu garduri și bandă de delimitare. Pe garduri vor fi lipite anunțuri de informare (restricții, program).

În cazul unor excepții, autovehiculele în cauză vor fi relocate în zona Primărie-Poștă începând de duminică, 17 noiembrie, ora 7.

De asemenea, agenții economici (hoteluri și pensiuni, cluburi, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.) și locuitorii din zonă vor fi informați despre această situație.

PROGRAM CONCURS

Sâmbătă, 16 noiembrie

CORESI SHOPPING RESORT – SCENĂ


Orele 15:00 – 20:00 – ridicare kituri de concurs, înscrieri la fața locului;

Ora 17:00 – jocuri și concursuri atletice – activitate pentru elevi din clasele 6-7, de la 6 școli din județul Brașov, coordonată de prof. univ. dr. Carmen Gugu-Gramatopol, concepută și condusă de prof. Aurelian Curticăpean;

Ora 19:00 – festivitatea de deschidere.

Duminică, 17 noiembrie 2019

ROMAN SA

Ora 8:00 – deschidere înscrieri, ridicări de kituri, acces garderoba;

Ora 10:15 – se închid înscrierile și ridicările de kituri pentru cursa feminină;

Ora 10:30 – se închide garderoba pentru toate cursele;

Ora 10:40 – încălzirea pentru cursa feminină;

Ora 10:50 – prezentarea atletelor de elită;

Ora 11:00- start cursa feminină 5K;

Ora 11:00 – se închid înscrierile și ridicările de kituri pentru cursa masculină;

Ora 11:25 – încălzire pentru cursa masculină;

Ora 11:35 – prezentarea atleților de elită;

Ora 11:40 – se închid înscrierile și ridicările de kituri pentru cursa populară;

Ora 11:45 – start cursa masculină 5K;
Ora 11:50 – încălzire cursa populară;

Ora 12:00 – start cursa populară, timp limită 60 minute!

PREFECTURĂ

Ora 11 – se deschide garderoba pentru toate cursele;

Ora 13 – se încheie timpul limită pentru Cursa populară (copii, familii, fotolii rulante);

Ora 14 – festivitatea de premiere.

Organizatorii le mulțumesc participanților, tuturor celor implicați în organizarea și desfășurarea evenimentului, dar mai ales locuitorilor și vizitatorilor din municipiul Brașov pentru înțelegere și susținere și își cer scuze pentru eventualul disconfort creat!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5612
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67158 : Noiembrie 17, 2019, 22:42:06 »

Adriana Bejan Mihaela Ionescu chiar nu este banc !
Gheorghe Iosif Se bate saua sa priceapa magarii.
George Grosu Florin Turtureanu o să fie secretar general.
Florin Turtureanu Mulțam jorj acum este momentul de ss.gen să fie ales și un moldovean!
George Grosu Asta e pi sursi
Adrian Kali Vrăjeala.
Alexa Dumitru Doamna Atena a fost pusă pe liber mai exact a fost Data afara de la SSRML un lucru normal după cât rău a făcut revoluționarilor pe mulți revoluționari ia purtat prin Tribunale și din cauza asta uni sau îmbolnăvit sau mai grav au murit
Florin Turtureanu Wili când a fost eliberată din funcție? Pe surse?
Florin Turtureanu Nu cred!?
Alexa Dumitru Astăzi a fost pusă pe liber
Alexa Dumitru Cei din conducerea SSRML au făcut dreptate revoluționarilor au dat-o afara pe cea care a purtat revoluționari prin Tribunale
Florin Turtureanu Alexa nu cred!
Dan Talpos Florine...tu o declarasei pe surse ca și ss! Smiley
Alexa Dumitru CEI DIN CONDUCERE MERITA FELICITARI
Florin Turtureanu Dane eu cred că de asta a fost propusă ca ss.! Acuma m-am prins!
Florin Turtureanu Care din conducere Alexa?
Alexa Dumitru Domnul secretar de stat Laurentiu Florian Coca a puso pe liber pe Atena
Florin Turtureanu Mulțam frumos Alexa! Poate mâine va apărea oficial!
Ganea Petre La mulți ani
Mihaela Ionescu


Cine poate confirma stirea ?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5612
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67159 : Noiembrie 17, 2019, 22:46:48 »

Iată confirmarea, domnule Florin, oferită de doamna Perici Lăcrămioara
în grupul Revolutia din Decembrie 1989, în cursul acestei seri.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67160 : Noiembrie 17, 2019, 23:49:41 »Uniunea Națională a Revoluționarilor
https://www.facebook.com/108393773923535/photos/pcb.123985482364364/123985119031067/?type=3&__tn__=HH-R&eid=ARB-jqADkBN6X0wxLg9SeEzvan2UCnRBqJT3aWqP7KguX6eAZ2Ap4ZqwpJVIEBh16D_UqPdo7mYYbBl-
5 ore ·
STIMAȚI CAMARAZI,
LA BRAȘOV, ÎN 15 NOIEMBRIE S-A DESFĂȘURAT CEA DE-A PATRA REUNIUNE A UNIUNII NAȚIONALE A REVOLUȚIONARILOR !!
PARTICIPANȚII AU HOTĂRÂT PRIN CONSENS ȘI SEMNĂTURĂ URMĂTOARELE :
1. Depunerea plângerii penale împotriva emitenților OUG95/2014 , pentru nominarea selectiva a celor 8 localități , în scopul constituirii unui grup infracțional și al favorizării acestuia .
2. Deschiderea filei de buget pentru finanțarea deplasării unei delegații la Comisia Europeană .
3. Emiterea mesajelor către puterile statului : legislativă, executivă, judecătorească , in legătură cu nerespectarea L341/2004 .
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67161 : Noiembrie 17, 2019, 23:58:25 »

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5612
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67162 : Noiembrie 18, 2019, 00:22:06 »

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11491
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67163 : Noiembrie 18, 2019, 00:58:58 »Partidul România NoastrăÎmi place Pagina, 15 noiembrie la 07:43
ADEVĂRURI ASCUNSE POPORULUI ROMÂN DE CANDIDATUL ALOGEN NEOPROTESTANT KLAUS WERNER IOHANNIS ÎN TIMPUL CAMPANIEI ELECTORALE PENTRU ALEGERILE PREZIDENȚIALE DIN NOIEMBRIE 2019

PARTEA A I-A: GRUPUL ETNIC GERMAN, FORUMUL DEMOCRAT AL GERMANILOR DIN ROMÂNIA (FDGR), FORUMUL DEMOCRAT AL GERMANILOR DIN SIBIU (FDGS) ȘI URIAȘUL JAF IMOBILIAR DIN AVEREA POPORULUI ROMÂN

După Diktatul de la Viena, din 30 august 1940, s-a înființat în România, prin Decretul-Lege nr.830 din 21 noiembrie 1940, Grupul Etnic German, care făcea parte din Coloana a V-a a lui Hitler. La acest Grup a aderat, în anul 1941, Biserica Evanghelică din Ardeal, cu toate bunurile sale.
Prin Convenția de Armistițiu, din 12 septembrie 1944, de la Moscova, Puterile Aliate au impus României dizolvarea organizațiilor pro-hitleriste de pe teritoriul țării noastre.
Prin Decretul-Lege nr.485 din 7 octombrie 1944, semnat de regele Mihai, a fost desființat Grupul Etnic German și toate bunurile sale (imobile și mobile) au fost confiscate și au intrat în proprietatea Statului Român. Acele proprietăți nu au fost confiscate de Regimul comunist instaurat de regele Mihai, începând cu 6 martie 1945!
La începutul anului 1990 s-a înființat o organizație neguvernamentală (ONG), constituită pe criterii etnice și (conform Statutului său) fără scop patrimonial. Este vorba despre Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR), care a avut ca președinte, pentru circa 11 ani, pe domnul Klaus Werner Iohannis.
În anul 2007, Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu (o entitate diferită de FDGR) a solicitat Judecătoriei Sibiu să recunoască că este succesorul Grupului Etnic German, din perioada 1940-1944. Judecătoria și Tribunalul Sibiu au decis că FDGS este succesorul organizației naziste Grupul Etnic German. În baza hotărârii judecătorești nr.2790 din 28 mai 2007, pronunțată la solicitarea FDGS, Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) a solicitat la numeroase instituții retrocedarea unor bunuri imobile intrând astfel ilegal în proprietatea a peste 8.600 de clădiri, terenuri și păduri, mai ales din Ardeal, în valoare de peste 18 miliarde euro. Pentru cele mai multe imobile, FDGR încasează anual, mai ales de la Statul Român, chirii și subvenții în sumă de peste 100 milioane euro. Precizez că, FDGS și FDGR sunt două entități diferite. Fără să dispună de nicio bază legală, FDGR s-a substituit FDGS și a solicitat restituirea a peste 8.000 de imobile. Foarte multe dintre solicitări au fost semnate de Președintele FDGR, domnul Klaus Werner Iohannis, care avea cunoștință de ilegalitățile săvârșite în legătură cu obținerea succesiunilor pentru urmașul Grupului Etnic German.
Faptele penale săvârșite de către judecătoarele de la Sibiu se află în cercetare la Secția specială pentru investigarea infracțiunilor săvârșite de către judecători.
În încercarea de a opri cercetările începute și de a le proteja pe judecătoarele din Sibiu, dar mai ales pentru a bloca recuperarea celor peste 8.600 de imobile luate din averea Poporului Român, candidatul neoprotestant Klaus Werner Iohannis și PNL au declarat că, pe lângă lichidarea PSD, au ca principal obiectiv desființarea acestei Secții speciale.
La Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție se desfășoară cercetarea penală a faptelor săvârșite de persoanelor vinovate care au constituit un grup infracțional organizat și au contribuit la împroprietărirea ilegală a FDGR cu peste 8.600 de imobile din proprietatea Statului Român, în valoare de peste 18 miliarde euro.
La DNA Alba Iulia a fost înregistrat dosarul penal nr.754/P/2019 în legătură cu actele de mare corupție care au dus la împroprietărirea ilegală a FDGR cu mii de imobile din proprietatea Statului Român.
Înalta Curte de Casație și Justiție a stabilit prin Decizia nr.1411/2011, definitivă și irevocabilă, că fostele proprietăți ale Grupului Etnic German sunt ale Statului Român, fiind dobândite legal în octombrie 1944. Ele nu au fost confiscate de comuniști și ca urmare acestea nu pot face obiectul unor retrocedări în natură către FDGS și FDGR.
Aceste Adevăruri sunt ascunse de către candidatul neoprotestant Klaus Werner Iohannis, de conducerea PNL și de către câțiva așa-ziși formatori de opinie din mass-media care au primit un os de ros și care se chinuie să susțină că nu trebuie organizate confruntări și dezbateri electorale televizate între stăpânul lor, reprezentantul neoficial al Germaniei în România și doamna Viorica-Vasilica Dăncilă, care dispune de numeroase informații în legătură cu această uriașă afacere imobiliară și tun imobiliar împotriva bunurilor Poporului Român.
În actuala situație, candidata ortodoxă Viorica-Vasilica Dăncilă are șansa și obligația să-l întrebe public pe candidatul neoprotestant Klaus Werner Iohannis, cel puțin următoarele:
1.Ce calitate are în dosarul retrocedărilor ilegale către FDGR, ca succesor ilegal al Grupului Etnic German?
2.Care sunt adevăratele motive pentru care susține că trebuie desființată urgent Secția specială pentru investigarea infracțiunilor săvârșite de judecători?
3.Crede în Dumnezeu?
Acum, în campania electorală, echipa din conducerea PSD și candidata ortodoxă Viorica-Vasilica Dăncilă au obligația să difuzeze numeroase informații și exemple în legătură cu implicarea candidatului alogen și neoprotestant Klaus Werner Iohannis în jaful imobiliar și financiar îndreptat împotriva Poporului Român pe filiera FDGR, FDGS, Grupul Etnic German, organizație hitleristă care a fost interzisă de Puterile Aliate în al doilea Război Mondial, în septembrie 1944.
Aflând aceste Adevăruri ascunse alegătorii români responsabili, din Țara-Mamă și cei alungați pretutindeni, nu îl vor vota pe candidatul neoprotestant Klaus Werner Iohannis sau nu vor merge la vot. Alegătorii români care se duc la vot și îl votează pe alogenul și neoprotestantul Klaus Werner Iohannis înseamnă că sunt de acord cu faptele acestuia săvârșite împotriva Poporului Român și a României, inclusiv că acesta este un continuator a organizației hitleriste – Grupul Etnic German, care a fost interzisă de către Puterile Aliate în toamna anului 1944.
Alegătorii neinformați, cei turmentați sau leneși în gândire, precum și cei care vor să își facă păcate și să-și regrete apoi votul dat se vor duce să îl voteze pe neoprotestantul Klaus Werner Iohannis pentru a-i asigura acestuia imunitatea și încă o perioadă de concediu bine plătită din banii contribuabililor români, pe următorii cinci ani.
În cazul în care candidata ortodoxă Viorica-Vasilica Dăncilă va aborda acest subiect în campania electorală și va promite că, după alegerea ca Președinte al României, va acționa pentru continuarea cercetărilor penale, pedepsirea vinovaților și recuperarea prejudiciului adus Poporului Român, ea are șansa să obțină un număr uriaș de voturi la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie a.c., inclusiv din partea milioanelor de români care nu s-au prezentat la vot în 10 noiembrie a.c.
Dr. Gheorghe Funar
Președinte al Partidului România Noastră
Cluj-Napoca,
13 noiembrie 2019
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5612
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67164 : Noiembrie 18, 2019, 16:57:18 »

Ca să fie clar pentru toată lumea cu drept de vot, în special pentru cei din #REZIST.
Ca și pentru cei care au defilat doi ani la rînd cu lozinca ”Fara penali în funcții publice!”

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11491
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67165 : Noiembrie 19, 2019, 01:04:46 »

E cam sah mat in Ro! Oricum o dati tot nu puteti iesi din dilema imposibilitatii de a vota cu cineva.
Ma bucur ca nu sunt acolo sa-mi pot exe dreptul la vot, pt ca nu votez papusile docile ale PSD-ului.

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11491
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67166 : Noiembrie 19, 2019, 01:18:30 »

Dar nici pe Hantzi! Daca nu ati inteles ca numai cu un pres al Ro vanzator de copii poate exista cazul Caracal, nu inelegeti nimic!!!
Dar intelegeti oare ca dupa 30 de ani de protejare a criminalilor din Rev Ro ati instalat fiul unui fost tortionar comunist ca premier?Portretul perfect al candidatului seco-meco, portocala-prezidentiala, protectorul protocoalelor secrete si al magistratilor care-si bat joc de voi!!!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67167 : Noiembrie 19, 2019, 16:29:06 »

Domnul secretar de stat Laurentiu-Florian Coca a fost eliberat din functie, conform MO Partea I, nr. 929, 19.XI.2019.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67168 : Noiembrie 19, 2019, 16:30:08 »

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11491
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67169 : Noiembrie 20, 2019, 00:17:30 »

Am citit ca a fost o f mare dezba la Bucale... Mai ro, voi chiar nu va dati seama ca politrucimea va ia de idioti? Cel putin Hantzi nici nu se m fereste sa-si bata joc de voi!   Pe fatata!    Rade si va scuipa!

The ITV election debate: your complete guide to Johnson v Corbynhttps://www.msn.com/en-gb/news/other/the-itv-election-debate-your-complete-guide-to-johnson-v-corbyn/ar-BBWYmPL?ocid=spartanntp   © Getty Jeremy Corbyn, Labour Leader and Boris Johnson, Prime Minister and Conservative Leader
Peter Walker Political correspondent 15 hrs ago

Tuesday evening sees the first TV debate of the 2019 election – and the first chance for the potential prime ministers to lay a glove on each other. Here’s your complete guide to the format, the pitfalls, and the prizes.

What is the format of the debate?

Head to head between Johnson and Corbyn – after the failure of a last-minute legal challenge by the Lib Dems and the SNP as they sought to force their way into the mix.

Who is the host?

Julie Etchingham, who has become ITV’s go-to host for high-profile political debates, hosting the equivalent events in the 2015 and 2017 general election. She won praise for her deft handling of this summer’s Conservative party leadership head-to-head between Boris Johnson and Jeremy Hunt, successfully managing to make the future prime minister stop talking by glaring silently at him.

How will it work?

The hour-long debate will be conducted in front of a live studio audience of about 200 people. The two leaders will stand behind podiums, Corbyn on the left side of the screen and Johnson on the right. They will each have one minute each for their opening statements and 45 seconds for their closing statements, with Corbyn speaking first in both cases after lots were drawn. In the interim between those statements they will be asked questions posed by ITV viewers from various political backgrounds and across society, submitted after the broadcaster appealed for people to get in touch.
What will the key subjects be?

Brexit: The inescapable political subject of the moment. Expect sound and fury, but pretty much no new information, with Johnson again pledging to pass his deal before Christmas and Corbyn in response explaining Labour’s somewhat more complex renegotiate-and-put-to-the-people solution.

The economy: A perennial subject for election clashes, but this time with a difference. While recent elections have centred on austerity, and rolling back the state, both Corbyn and Johnson have significant investment promises to tout. Yes, the scale of the pledges are very different, and both will stress this, but they are competing on the same economic playing field.

The NHS: With a winter hospital crisis looming, it will be on voters’ minds. Expect Johnson to claim he has provided funding for 40 new hospitals and Corbyn to respond – accurately – that the confirmed cash is for just six so far. This was traditionally a Labour strong point, but Johnson will hope his pledges of new spending will resonate with voters.

Character: This is a function of both the increasingly presidential style of UK politics – exemplified by the debates – and the fact that both leaders are not hugely popular with the public, in their own, differing ways.
What will each leader see as their home turf?

Johnson: The PM will be keen to repeatedly press home his key message on Brexit – vote in a Conservative government and the UK will definitely leave by the new deadline of the end of January. Last night, he wrote to Corbyn signalling four key areas he wanted to press him on: whether he would vote to remain or leave, whether Labour wants to end free movement, whether he would be prepared to pay the EU for market access and whether he could guarantee every Labour candidate supports the leader’s Brexit policy.

Corbyn: Public services and austerity. The Labour leader knows that voters can see with their own eyes the way the libraries, schools, youth services and the NHS have changed under 10 years of tight spending, and might be sceptical about Conservative claims that they are the people to change this. He is also likely to highlight his new policy on free broadband for all and commitments to nationalising utilities and the railways, which polling and focus groups suggest go down well with voters.

Which questions will they dread?

Johnson: For the PM, it could become very uncomfortable if he is pressed on either of two personal issues: his relationship with the US tech entrepreneur Jennifer Arcuri, and how many children he has fathered. The answer will be straightforward – no comment – but on both he is vulnerable. In particular, voters might find it eye-opening that their prime minister refuses to be pinned down on even a basic element of his family biography.

Corbyn: Labour’s record on tackling antisemitism seems certain to be raised, but it is a hugely difficult area. Corbyn can, as he does when it is raised, insist he opposes all forms of racism and is doing all he can to root out antisemitism among members. But when your party faces a formal investigation from the equalities watchdog, and groups of celebrities write to newspapers urging people to not vote Labour because of it, this is very perilous ground.


Etc.     Etc.     Etc.
Memorat
Pagini: 1 ... 4476 4477 [4478] 4479 4480 ... 4532
Schimbă forumul: