Main Content:

Pagini: 1 ... 4490 4491 [4492] 4493 4494 ... 4547

ANUNTURI

  • Mr. G
  • Hero Member
  • *****
  • Deconectat Deconectat
  • Mesaje: 2488
  • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67365 : Decembrie 22, 2019, 21:55:20 »

Au fost 'victimele Holocaustului' !?  Cam cate !?  Dar 'etnicii germani deportați după război...acuzați de a fi susținut regimul nazist' !?  'Acuzati'!
Daca Angela Merkel, in NUMELE GERMANILOR a cerut iertare evreilor la Auschwit si la Yad Vaschem,ce vroia ti sa faca KWI, altceva decit sa o imita. Au comemorat cu fast darimarea zidului (adica pe revolutionari) si a recunoscut ca RDG a omorit oameni in incercarea de a fugi in RFG. KWI a facut la fel. VOM VEDEA DE MIINE, LA ASUMAREA PE BUGET SI OUG 114.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67366 : Decembrie 23, 2019, 00:11:59 »

Pai, papagalii sunt 'fiinţe sociabile', ce capacit. de a imita... "decit sa o imita"   Extrapoland, am putea spune ca avem un ''Presedinte papagal'' !?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67367 : Decembrie 23, 2019, 09:55:12 »

Am semnalat colegilor mei - si va semnalez si dv - strania informatie pe care am descoperit-o cautand SSPR, vechea denumire a institutiei noastre, cum ca aceasta ar fi un "birou guvernamental local" din Valahia. Am observat, pe google, ca mai multe autoritati sau institutii publice sunt identificate astfel. Inclusiv Externele. Puteti verifica... Presupun ca este vorba in primul rand (sau poate exclusiv) de cele centrale, care, iata, nu se mai gasesc in Romania, ci in Valahia. Acum... nu prea imi este mie clar ce reprezinta Valahia pentru cei care au provocat aceasta "dezmembrare". Insa merita cercetat si inteles.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67368 : Decembrie 23, 2019, 10:59:42 »

O reactie la aceasta noua sfidare.
Merita sa cititi tot textul, revolutionarilor.
Cristian Patrascu
www.facebook.com/cristianpatrascublog/posts/3540153546002515?__tn__=K-R
15 ore ·
Nu știu, nu înțeleg de ce v-ați înfuriați atât pentru că Google vă numește țara „Wallachia”! De fapt, vi s-a împlinit un vis! De 30 de ani nu ați avut o grijă mai mare decât cum vă privesc străinii, europenii, mai important decât cum vă vedeați voi înșivă. Ei, Google numai imaginea asta a mai lăsat-o... Așa v-au privit, dintotdeauna: niște principate, regiuni obscure care își schimbau stăpânii, schimbau o suzeranitate cu alta: cea otomană cu cea habsburgică sau țaristă: Wallachia Mare (Muntenia) și Wallachia Mică (Moldova). Din timp în timp, apărea câte un domnitor erou, precum Ștefan, care rupea tradiția, dar chiar și el a acceptat vasalitatea cu capul plecat în fața regelui leșilor. În epoca modernă, trei regimuri au tins cu adevărat către independență: Cuza, Antonescu și Ceaușescu. Toți au fost maziliți prin trădări interne, în condiții cu totul diferite, așa cum a fost trădat și Mihai Viteazu.
Acum v-ați ales președinte cu nume străin, prim ministru cu nume străin, până și șeful serviciului secret, care trebuie să apere interesele naționale, vă este străin, vă trimiteți soli, ambasadori cu cetățenie străină ...Și Google vă reconsideră în „Wallachia”, regiuni istorice sub suzeranitate străină. E firesc!... Așa vă privesc europenii, iar Google v-a dat posibilitatea să o aflați și poate să o și conștientizați. Doar nu mai puteți numi România o țară... Chiar mai aveți pretenția asta?! Păi ce argumente aveți?! Nu aveți industrie, nici sistem bancar, nici agricultură, nu mai aveți economie proprie și credeți că politicul face notă distinctă, fiind independent?! Nu, nu se poate! E imposibil! Întrebați-vă dacă s-a întâmplat vreodată în istorie ca o țară să crească prin forțele altora. Germania sau Japonia după război și-au revenit datorită intereselor americane de a deveni stavile în calea expansiunii comunismului, dar prin firme și capital propriu ...Și politicieni inteligenți și abili. Ceea ce aici lipsește cel mai mult!
Germanii v-au numit "vlahi" confundându-vă cu celții. Mai aproape de noi v-au confundat cu țiganii. Iar voi i-ați ajutat denumindu-i pe țigani "romi".
Totul are sens și chiar voi trebuie să vă numiți "vlahi", dacă vor ei să vă numiți așa, din simplu motiv că sunteți ai lor, nu vă mai aparțineți. Nu aveți nimic de spus nici chiar în privința asta...
Google e mașină, nu vă cunoște sensibilitățile și prostiile, nu pricepe jocul politic, nu vă înțelege nici marotele și nu ar putea concepe cum v-ați ales niște lideri pregătiți să vă înstrăineze ultimele obiective economice proprii, din sistemul bancar și cel economic, respectiv CEC și Hidroelectrica, către europeni așteptând ca așa să vă fie bine. E mașină cu inteligență artificială: îi apare eroare de sistem, algoritmii lui se scurtcircuitează cu întrebarea logică: păi dacă voiau să vă aducă binele, de ce nu au făcut-o până acum?! ...Error! Până și algoritmii lui au detectat probabil că nu mai sunteți o țară, după toate elementele constitutive, sunteți niște regiuni istorice, venite din negura timpurilor, menite să aducă profit puterilor suzerane care v-au desemnat indirect conducătorii. Wallachia. Da! E firesc! Google nu a greșit! Voi nu îi înțelegeți inteligența artificială, strictă și obiectivă, din cauza sensibilității omenești, pentru că mai păstrați urme de naționalism și patriotism, pe care le manifestați doar prin defulări, și nu constructiv. Nu vreți să știți că sunteți supușii imperiului european și vă complaceți sperând că sunt prea gentlemani, civilizați și moderni ca să vă considere și trateze ca atare, precum sunteți în fapt. Deși totul doar asta indică. Dar mai luați cu apă rece, niște promisiuni europene de bine din partea noului guvern ultraliberal și vi se șterg și ultimele rămășițe formale de patriotism, amintirile de țară și sensibilitățile astea revolute!... Fiți europeni, fiți moderni și lăsați-i să vă numească cum vor, cum le iese mai bine socoteala! Cu idioții pe care i-ați ales în frunte și care lucrează mai mult pentru firmele lor și cu tot ce era important pentru a fi o țară în mâinile lor, sunteți ai lor, supușii marelui imperiu de la apus. Wallachia, da!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67369 : Decembrie 23, 2019, 11:13:47 »


www.gazeta-romana.ro/special/romania-a-fost-inlocuita-cu-wallachia-pe-google
Duminica, 22 decembrie 2019


ROMÂNIA A FOST ÎNLOCUITĂ CU WALLACHIA PE GOOGLE

De Viorel ParaschivUn fenomen ciudat are loc în aceste zile pe Google, când, la o simplă căutare, la adresele tuturor instituțiilor fundamentale ale Statului Român, printre care Guvernul și Administrația Prezidențială, capitala României, București, este prezentată ca și capitala Wallachiei, respectiv numele vechii provincii românești, folosit doar ca regiune istorică înainte de Marea Unire de la 1918. În zilele noastre, denumirea se referă exclusiv la zona geografică din sudul României moderne, dintre Dunăre, Carpați și râurile Milcov, Putna și Siret. Același lucru se poate remarca și la orașe precum Ploiești, Pitești, Râmnicu Vâlcea spre deosebire de restul orașelor din Nord-Vestul țării care sunt localizate în România.Potrivit Constituției României:

ARTICOLUL 1
(1) România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.

(2) Forma de guvernământ a statului român este republica.

ARTICOLUL 14
Capitala României este municipiul Bucureşti.


Până la acest moment nu există o reacție oficială din partea instituțiilor fundamentale ale ROMÂNIEI, cu privire la acest aspect.

UPDATE: gazeta-roamana.ro a solicitat un punct de vedere oficial din partea companiei Google cu privire la acest aspect.
_____________________________________________________________________

Si comentariul unui cititor.


Gabriel-Ioan Georgescu
Se tatoneaza !Pentru a se vedea reactiile !Cu cat acestea intarzie sau sunt sporadice,ori nu sunt deloc - provocarile de aceasta natura se accentueaza - ca durata,intensitate si pretentii ! Scopul - dezitengrarea Romaniei aidoma fostei Jugoslavii ! Personal ma astept si la extragerea Banatului din structura Transilvaniei - deoarece se cunosc si pretentiile Serbiei asupra acestei regiuni (pe care o numesc chiar Banatul sarbesc) - de asemenea,probabil odata cu pretentiile Serbiei se vor devoala si pretentiile Bulgariei asupra Dobrogei - astfel incat un viitor relativ apropiat sau indepartat - ne va gasi- dupa cum se prezinta lucrurile la ora actuala - intr-o postura extrem de dificila.Postura pe care o favorizam si noi - prin modul nostru de a ne referi la cetatenii tarii din diferite regiuni - astfel vorbim despre dobrogeni,munteni,olteni,banateni,ardeleni,maramureseni,bucovineni,moldoceni - cand,de fapt toti suntem ROMANI - ca sa nu mai amintesc despre maghiari,sasi ori secui - de parca am fi un stat federativ ! Ca atare,astfel de provocari dispar cum apar - scopul lor fiind - in mod evident - doar de a studia reactiile - ale institutiilor statului dar si ale noastre,ale cetatenilor !
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67370 : Decembrie 23, 2019, 11:19:14 »

Dupa cum ati observat, doamna Dascalu, "gazeta-roamana.ro a solicitat un punct de vedere oficial din partea companiei Google cu privire la acest aspect."
Institutia guvernului mentionata de dumneavoastra - sub actuala ei denumire desigur - are de gand sa intreprinda ceva pentru indreptarea lucrurilor?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67371 : Decembrie 23, 2019, 12:29:21 »

Dupa cum ati observat, doamna Dascalu, "gazeta-roamana.ro a solicitat un punct de vedere oficial din partea companiei Google cu privire la acest aspect."
Institutia guvernului mentionata de dumneavoastra - sub actuala ei denumire desigur - are de gand sa intreprinda ceva pentru indreptarea lucrurilor?


Nu mai am oficial atributii privind Comunicarea si Relatiile Publice (am avut, de altfel, asemenea atributii timp de vreo trei saptamani, spre sfarsitul mandatului dlui Laurentiu Coca, plus relatia cu mass-media si relatia cu societatea civila, respectiv cu organizatiile nonguvernamentale legal infiintate). Cabinetul dlui Secretar de Stat Puiu Fesan este in curs de constituire, institutia, in curs de reorganizare. Actuala organigrama nu contine nici compartimentul de Comunicare si PR prevazut de lege, nici un post (care in general trebuie sa fie de functionar public) de inspector/consilier/expert in Comunicare si PR. Vom vedea ce se poate face, presupun, dupa Sarbatori.
Pe care vi le doresc luminate - in inima si in minte. Craciun binecuvantat!

 
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67372 : Decembrie 23, 2019, 13:36:26 »

Institutia o tine intr-o continua "organizare", mai precis intr-un provizorat impins la extrem. Probabil voi atentiona in scris SSRML, daca conducera nu va face demersurile legale si obligatorii in asemenea situatii. Fapt pentru care voi solicita sprijinul organizatiilor de revolutionari, primele care ar trebui sa reactioneze la subversiunile care vizeaza institutia si, in special, statul roman.
Multumim pentru urari. Craciun fericit!
« Ultima modificare: Decembrie 26, 2019, 13:04:22 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67373 : Decembrie 23, 2019, 19:21:46 »

Tot un particular oarecare (bine, un patriot), nu institutiile abilitate, a sesizat situatia inadmisibila si a cerut rezolvarea ei.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67374 : Decembrie 23, 2019, 19:32:37 »

dantanasa.ro · 3 ore ·
www.facebook.com/dantanasa.ro/photos/pcb.2651462681751529/2651462621751535/?type=3&ifg=1&__tn__=HH-R&eid=ARDO46CaQVxl76ywyz2xiVr0aW8X2CrVo7tXGoAorD3obbxp-gXfvlSqLKRWlMwMlYCuT6MSVmZwfO76
Situația semnalată ieri de mine a fost corectată. Salut reacția conducerii Ministerului Apărării Naționale.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67375 : Decembrie 24, 2019, 06:08:44 »

Nu e chiar recenta situatia.   Vorbind cu cineva despre asta, mi-a zis c-a observat (inca de) acum vreo 2 - 3 saptamani.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67376 : Decembrie 24, 2019, 17:38:45 »

Observ de peste un deceniu cum sunt postate fotografii pe harta Google cu titluri si explicatii in limba maghiara.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67377 : Decembrie 24, 2019, 23:24:20 »

Ținutul Secuiesc ar avea propriul președinte și maghiara limbă oficială! Proiect de lege revoltător! Ce schimbări vrea UDMR?

https://a1.ro/news/politic/udmr-proiect-pentru-recunoasterea-autonomiei-tinutului-secuiesc-id943735.html  Asa, 'la misto', de Craciun!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67378 : Decembrie 24, 2019, 23:56:33 »

Craciun Fericit!

Sarbatori pline de bucurie sufleteasca!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67379 : Decembrie 25, 2019, 07:32:58 »

CRACIUN LUMINAT frații mei. Fie ca Bunul Dumnezeu să aducă peste România PACEA și DRAGOSTEA dar și în inimile voastre aceste daruri de mare preț...Amin.
Memorat
Pagini: 1 ... 4490 4491 [4492] 4493 4494 ... 4547
Schimbă forumul: