@ "florin 1989"
Aș zice, d-le Cornea, că, in ceea ce te privește personal, cam toate ți se intîmplă cu intîrziere...
La revoluție, ai avut o implicare firavă și tardivă...
Titlul de rev ți-a fost acordat cu (mare) întîrziere și doar după numeroase procese juridice (cred că și judecătorii se plictisiseră și vi l-au dat doar să mai elibereze instanța...
În politică te-ai implicat cam la vîrsta pensionări (și din politică si din orice altceva)...
Pe acest Portal, eu am venit destul de tîrziu, insă nu atît de tîrziu incît să nu pot constata găunoșenia eternă a gîndirii d-tale; și, intotdeauna cu argumente solide, am demonstrat-o... Și, demonstrîndu-i-o unuia ce se pretinde "cu pregătire" (mai ales juridică), găunoșenia este cu atît mai evidentă...
D-le Cornea (folosesc apelativul "domnule" doar din politețe și in niciun caz pentru că, vreodată, d-ta ai fi domn), după cum (poate) ai remarcat, nu prea am mai intervenit în discuțiile de pe aici, doar cu unele puncte de vedere personale, la subiectul care imi poartă numele.
In ce te privește pe d-ta, am considerat că timpul iți va aduce acea minimă înțelepciune care să-ți tempereze nesățioasa dorinta de a dărîma zidurile cu... capul. În ce ma privește, intotdeauna am considerat că zidurile trebuie (dacă trebuie) dărîmate cu cap.
Din păcate, deși a trecut destul timp de la ultima nostră "contră", acesta a trecut degeaba pentru d-ta. De aceea, mă simt oarecum obligat să spun că doar in cazul celor care habar-n-au pe ce lume trăiesc timpul trece degeaba...
Am mai urmarit postările d-tale doar in măsura in care "imi apăreau în cale", pe aici sau pe <facebook>, și, intotdeauna, după ce le citeam, senzația de dezgust nu-mi dădea pace. Si este vorba despre un dezgust mult mai dezgustător (sîc!) decît cel pe care ți-l provoacă ție opiniile pertinente ale unei judecătoare "cu o funcție importantă".
D-le Cornea, faptul că ți-ai obținut patalamaua de revoluționar după 25 de ani de la revoluție, nu este ceva rău dar este dezgustător...
Și este dezgustător pentru că demonstrează cît de slabă pregatire juridică ai. Dezgustător de slabă, aș zice...
Iar d-ta, nu ești doar un individ slab pregătit profesional, ești prost de-a binelea.
Și ești prost de-a binelea pentru că, fără a aduce niciun argument (juridic ori de bun simț) pentru a demonstra că opiniile judecătoarei șefe a Tribunalului Timiș sînt greșite si exprimă doar opțiuni politice (in sprijinul "borfașilor din PSD și ALDE, desigur), te declari trist și dezgustat.
Acestea fiind spuse, d-le Cornea Florin, te întreb:
- Îți dai seama cît de dezgustător poate fi un prost trist?!?!
Deși îți pun această intrebare, am vaga senzație ca, întîrziat cum ești, vei ajunge la finalul drumului tău și tot nu vei pricepe cît de dezgustătoare este tristețea prostului cu diplomă...
Mai Vasile Roaita de la 1Mai Ploiesti muncitoras fara talent si fara pricepere facut de FSN parlamentar ca sa se '' frece si el de oameni cu carte '' vorba maestrului I.L. Caragiale cu al sau tovarasu' Goe , pe tine nu te sperie atita prostie cind te uiti in oglinda ? Nu stiu ce faceai pe la uzina , probabil carai spanu' cu caruciorul , ca rar mi-a fost dat sa vad un primitiv atit de incrincenat de ura pe portal si au fost vreo citiva tovarasei si '' cadre '' sau macar colaboratori acolo...
[/size]