Alex Oprea[/size]
Iniţiator de conversaţii • 1 oră
Deci situația biletelor CFR este următoarea
Am vorbit cu Herr Fesan, și am analizat împreună, actele referitoare la aceste bilete:
- Adresa Curtii de Conturi, care susține că pentru anul 2018 , în baza art 44 din OUG 114, diferenta de bilete de la 3 la 12 va fi imputată SSMRLIC.
-Adresa Min Finantelor , care spune clar că pt 2020 se vor acorda 3 bilete CFR invocând art 44 din oug 114 cu referiri la OUG 88 și Legea 283 din 2011- ordonanta 114 avind caracter restrictiv.
-OUG 114.
I-am spus lui Fesan că potrivit acestor adrese, dacă semnează pt 12 bilete, poate fi bun de plată, fiindcă dispozițiile legale în materie sunt interpretabile.
Dacă Min Finantelor si Curtea de Conturi le interpretează în sens restrictiv,așa cum reiese din adesele lor către ssmrlic, Fesan iși poate vinde tot ce are, la un nou control al Curtii de Conturi.
Fesan va aproba deci 3 bilete CFR iar dacă în discutia cu premierul se va ajunge la concluzia că literele k si f din L 341 mod cu oug 95 trebuie armonizate, atunci poate semna si pt restul de 9 bilete.
Discutia a fost pur tehnică, și deci Fesan nu poate legal semna decit 3 bilete. Dacă însă Bjoza va semna pt bilete, el avind azi o discutie pe această temă cu Mărieș și Piceavă, se vor putea da 12 bilete, dar Bjoza va răspunde material.
Concluzie, deocamdată se vor da trei bilete.
Domnule Her Opre dupa cele ce prezinti inseamna ca OUG 95 NU ESTE VALABILA atunci intrebarea este cum de primesti indemnizatie pe baza OUG 95 le primesti ilegal CUNOSTI CA INTRO LEGE UN SEMN DE PUNCTUATIE CONTEAZA DAR SA SPUI CA O LITERA NU CONTEAZA