Main Content:

Pagini: 1 ... 4497 4498 [4499] 4500 4501 ... 4556

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67470 : Ianuarie 15, 2020, 14:03:15 »

Astazi, la 170 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu, sarbatorim si Ziua Culturii Naţionale.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67471 : Ianuarie 15, 2020, 14:10:35 »

Ce citat din marele poet si luptator pentru tara si drepturile romanilor este mai actual, mai dureros si mai profetic decat acesta?

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67472 : Ianuarie 15, 2020, 21:31:26 »

Dupa Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului, IICCMER - noua lovitura a Guvernului Orban.

Avem textul Ordonantei de Urgenta a guvernului privitoare la inchiderea IRRD 1989, publicata in MO, Partea I, Nr 1059/31 XII 2019.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67473 : Ianuarie 15, 2020, 21:34:28 »


Radu Preda
www.facebook.com/portalulrevolutieiromane/?modal=admin_todo_tour
21 ore
În seara zilei de 14 ianuarie 2020, premierul Orban a semnat decizia demiterii mele de la conducerea IICCMER. Nu doar ca actul este ilegal, avand mandat legal (protectiv, cum spun juristii), dar este imoral. Presa a preluat, ticalos, acuzatii care imi sunt aduse de un an de zile de un grupuscul de la institut si care nu s-au dovedit intemeiate pana acum. Un "clasic" razboi pentru putere. Personal, am anuntat din vreme ca, in ciuda primirii celui de al doilea mandat, am de gand sa plec, dar lasand institutia si mai ales tema pe maini bune. Se pare ca unii nu au mai avut rabdare. Una peste alta, cultura memoriei in Romania, la trei decenii de la caderea comunismului, este subminata de indivizi abulici, egolatari, razbunatori, toxici, fara anvergura, capabili de trocuri politice imunde etc. Pacat!


Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67474 : Ianuarie 15, 2020, 23:23:59 »

Domnul secretar de stat Puiu Nicolae Fesan tocmai a anuntat la tv ca invita la o intalnire revolutionarii timisoreni si ca astepata ca cel putin trei reprezentanti ai fiecarei asociatii locale de revolutionari sa fie prezenti începand cu ora 1000 la intalnirea de la sediul Consiliului Judetean Timis.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2519
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67475 : Ianuarie 16, 2020, 10:36:52 »

Dupa Institutul Revolutiei Romane din Decembrie 1989, Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului, IICCMER - noua lovitura a Guvernului Orban.

Avem textul Ordonantei de Urgenta a guvernului privitoare la inchiderea IRRD 1989, publicata in MO, Partea I, Nr 1059/31 XII 2019.


Hotarirea de a-l demite,are rolul de a INTIMIDA angajati IICCMER si de a le infrina elanul si abnegatia cercetarilor in dorinta de a dovedi crimele fostei securitati aflate sub indrumarea PCR,UTC,UGSR, si de a nu descoperi faptele unora ca Imre Orban de la Direcția Regională Brașov/Stalin.

La fel a facut si cu IRRD 89, desfiintindul, pentru a acoperi abuzul lui KWI de al numi pe Mariesi in cadrul institutului( acesta incalcind statutul, nefiind REVOLUTIONAR).
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5848
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67476 : Ianuarie 17, 2020, 11:20:34 »

Revolutionari, vi se incalca nu numai drepturile legiferate si dedicate voua, ci si Constitutia, practic se lucraza (si in ascuns si pe fata) la daramarea statului creat de voi. Conducerea alogena a Romaniei, Iohannis-Orban, promoveaza in functiile inalte alti alogeni, sau minoritari. Romania, recunoscuta ca tara ortodoxa, in momentul de fata este condusa de o confrerie tacita neortodoxa, ultimele alegeri si schimbarea guvernului ducand la o situatie de netolerat, cea in care o majoritate absoluta este condusa de o minoritate, majoritatea ortodoxa, de minoritatea neortodoxa. Va postez doar doua articole, publicate intro singura zi, ieri, in acelasi ziar, in National.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5848
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67477 : Ianuarie 17, 2020, 11:30:07 »


https://www.national.ro/dezvaluiri/ben-oni-ardelean-noul-ministru-de-interne-677341.html
Ben Oni Ardelean, noul ministru de Interne!

Tabăra prezidențială strânge tot mai tare ”șurubul” anticipatelor, forțând mâna lui Ludovc Orban de a nu se mai juca de-a premierul și de a permite astfel instalarea cât mai grabnică a adevăratului ”guvernul meu”. Iar cea mai bună dovadă că oamenii președintelui sunt siguri că strategia va fi una câștigătoare, mai ales dacă și aripa pro-sistem de la vârful PSD își va îndeplini cu brio ingrata misiune o reprezintă finalizarea ”listei scurte” a viitorilor miniștri. Cu cei care ar urma să ocupe ”golurile” lăsate de oamenii lui Orban care vor părăsi Palatul Victoria. Și după cum o arată informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, de departe una dintre marile surprize pregătite la Palatul Cotroceni este iminenta nominalizare a vicepreședintelui liberal Ben Oni Ardelean drept viitor ministru de Interne. Post pe care, după cum anunțam în exclusivitate, Marcel Vela va fi oricum nevoit să îl vacanteze pentru a putea lua astfel startul campaniei electorale pentru președinția Consiliului Județean Caraș- Severin.

De remarcat și că prin această promovare, Klaus Iohannis va închide practic ”cercul de fier” al ministerelor ”tari” din Guvern, atât la Apărare, cât și la Interne și Justiție urmând a fi miniștri doar ”oamenii președintelui”. Nu în ultimul rând însă nu trebuie uitat nici faptul că șeful statului are o datorie cel puțin morală față de Ben  Oni Ardelean, cel care cu sprijinul ”frăției evanghelice” al cărei membru de frunte este a reușit să-i deschidă lui Klaus Iohannis ușile ”Biroului Oval” pentru marele succes diplomatic pe persoană fizică al întâlnirii cu Donald Trump. De altfel, peste Ocean se dă deja ca sigură venirea lui Ben Oni Ardelean în fruntea Ministerului Afacerilor Interne, cel mai probabil transmițându-se deja la Palatul Cotroceni ”OK”-ul american pentru această numire.
Una care se poate dovedi cu bătaie lungă, Ben Oni Ardelean fiind unul dintre foarte puținii lideri politici care beneficiază de o complexă rețea de relații interpersonale , în absolut toate sferele de influență politică și chiar ale sistemului. Astfel că nominalizarea sa chiar că nu ar mai trebui să mire pe nimeni, mai ales că același Ben Oni Ardelean a reușit deja să spargă ”gheața” în plină guvernare pesedistă, liberalul reușind atunci să îl impună pe un alt pastor baptist, Gabriel Beniamin Leș în fruntea celuilalt minister de forță, cel al Apărării…

A spart ”Grupul de la Mykonos”!
Pe 6 octombrie 2019 titram ”Ben Oni Ardelean sparge Grupul de la Mykonos”, dezvăluind performanța pastorului baptist de a deturna ”axa Cristian Burci – Ică Voinea”, aflată pe atunci ”la butoanele” guvernării Dăncilă de la parafarea unor importante contracte de înzestrare a Armatei Române cu giganți ai industriei americane de armament. Ceea ce spune multe despre influența politicianului liberal, mai ales atunci când vine vorba de relațiile cu Biserica Baptistă din Statele Unite ale Americii.

Cu sprjin de peste Ocean
De altfel, după cum susțin sursele noastre, există indicii serioase că ideea numirii lui Ben Oni Ardelean în fruntea Ministerului Afacerilor Interne ar fi venit chiar de peste Ocean, ea fiind imediat îmbrățișată cu entuziasm la Palatul Cotroceni. Acolo unde aducerea pastorului i-ar veni mănușă șefului statului, mai les că Ben Oni are relații excelente ”cam cu toată lumea bună” a politicii.
Iar Palatul Cotroceni cu atât mai puțin… Oricum, ”informarea” de la vârful sistemului cu privire la decizia aducerii lui Ben Oni Ardelean în fruntea Internelor vine la doar câteva zeci de ore după ce s-ar fi ”bătut palma” pentru luarea în calcul a desemnării ”independentului” George Maior în fruntea viitorului guvern, pentru ca Iohannis să poată beneficia astfel pe deplin de coabitarea conducerii interimare pesediste! Ceea ce arată că, în ultimele zile, în ”laboratoarele” de peste Ocean care au în ”fișa postului” România este o agitație tot mai mare… Agențiile guvernamentale americane probabil încercând astfel să recupereze în ultima clipă terenul pierdut și să nu lase România strict pe mâna ”experimentului german”…
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5848
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67478 : Ianuarie 17, 2020, 11:33:54 »

https://www.national.ro/news/vela-vrea-sa-federalizeze-politia-romana-677336.html
Vela vrea să federalizeze Poliția Română!Sindicatele polițiștilor l-au atacat extrem de dur pe ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, pe care l-au acuzat că vrea să federalizeze sistemul. Sindicaliștii i-au atras atenția șefului MAI că acest lucru ar însemna încălcarea Constituției.

Prima întâlnire a ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, cu șefii sindicatelor din Poliție s-a lăsat cu scântei. Tema marii reorganizări a MAI, care include și regionalizarea inspectoratelor, a fost respinsă de sindicaliști, care au susținut că o federalizare a Poliției Române ar arunca sistemul în haos. ”L-am întrebat pe ministru dacă are și buget pentru această reorganizare și mi-a spus că nu are. Nici vreun plan de reorganizare nu avea sau cel puțin a refuzat să răspundă dacă are sau nu așa ceva. În schimb, ne-a rugat pe noi să venim cu propuneri, dar asta este atribuția ministrului, nu a sindicatelor. I-am spus că nu sunt de acord cu desființarea inspectoratelor de poliție și regionalizarea lor, adică să facă din cinci județe unul singur. I-am spus clar că nu este bun acest lucru dintr-un motiv fundamental, avem o Constituție care trebuie respectată, iar din punct de vedere juridic România are administrații teritoriale conform Legii din 1968, pe județe. M-am opus și mă opun cu vehemență desființării polițiilor județene. Vela a evitat să dea un răspuns pe această temă, susținând la un moment dat că nici nu era obligat să ne consulte, ceea ce este fals. I-am spus că oamenii sunt debusolați și că niciunul dintre polițiști nu este de acord cu desființarea inspectoratelor județene. Ministrul a încercat la un moment dat să spună că nu face regiuni și că face zone, ceea ce este, bineînțeles, același lucru. Și nu suntem de acord nici să regionalizeze inspectoratele de Jandarmerie sau cele pentru Situații de Urgență. Lucrul acesta nu va conduce la niciun fel de eficientizare, ci, practic, o să ducă la o scădere a siguranței publice. Ca să nu mai vorbim de costurile extrem de mari pe care le va avea această regionalizare. Gândirea ministrului, că dacă diminuează atâtea funcții, face economii, dar este absolut greșit. Gândiți-vă doar la costurile pentru chirie și transport ale polițiștilor transferați la inspectoratele regionale. Pentru că în momentul în care tu, angajator, îl muți în interes de serviciu, ești obligat să-i asiguri transportul și chiria. Avem experiența asta nefastă de la polițiile de frontieră comasate, care nici acum nu și-au revenit din punctul de vedere al eficienței și costurile au fost uriașe”, ne-a declarat Dumitru Coarnă, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

Organizare ca în Germania
Reprezentanții sindicatelor polițiștilor spun că argumentul zdrobitor în favoarea regionalizării pe care l-a dat ministrul a fost Germania. ”Ministrul Vela mi-a dat exemplul Germaniei, păi Germania e stat federativ, are landuri. Îmi spunea și că la noi reforma administrativă e veche din 1968, aoleu, păi în America este de peste 100 de ani, în Franța, de 150 de ani. I-am spus că, dacă vrea regionalizare, trebuie să modifice Constituția. Noi în loc să venim în spijinul cetățeanului, anulăm și bruma asta de siguranță publică pe care o avem acum. Noi suntem stat național, nu stat federativ, dacă Vela vrea să federalizeze România s-o facă, dar s-o facă constituțional, nu să federalizeze poliția. Cui folosește acest lucru, pentru că cetățeanului în niciun caz, dimpotrivă, se va produce îndepărtarea poliției de cetățean”, a mai afirmat Dumitru Coarnă.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5848
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67479 : Ianuarie 17, 2020, 11:38:31 »

Revolutionari, vi se incalca nu numai drepturile legiferate si dedicate voua, ci si Constitutia, practic se lucraza (si in ascuns si pe fata) la daramarea statului creat de voi. Conducerea alogena a Romaniei, Iohannis-Orban, promoveaza in functiile inalte alti alogeni, sau minoritari. Romania, recunoscuta ca tara ortodoxa, in momentul de fata este condusa de o confrerie tacita neortodoxa, ultimele alegeri si schimbarea guvernului ducand la o situatie de netolerat, cea in care o majoritate absoluta este condusa de o minoritate, majoritatea ortodoxa, de minoritatea neortodoxa. Va postez doar doua articole, publicate intro singura zi, ieri, in acelasi ziar, in National.

Am postat mesajul și articolele așa cum le-am primit de la un coleg de forum care are probleme, forumul îi respinge de ieri încercările de a posta.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67480 : Ianuarie 17, 2020, 12:34:23 »

In presa au aparut informatii conform carora trei ministere actioneaza ca si cand Romania ar fi fost deja regionalizata.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67481 : Ianuarie 17, 2020, 12:59:28 »

Ascultati cu atentie!
Declarație de presă susținută de Ministrul Afacerilor Interne al României, Ion Marcel Vela, privind cartea electronică de identitate și proiectul legislativ privind reglementarea circulației trotinetelor electrice pe drumurile publice, www.facebook.com/stiripesurse.ro/videos/465377474154531/?notif_id=1579169077078908&notif_t=live_video
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67482 : Ianuarie 17, 2020, 14:23:10 »


Trebe sa aflati si asta.
Forumul Oraselor cu Rol Determinant in Revolutia din Decembrie 1989
https://www.facebook.com/groups/457229437795435/?multi_permalinks=1296973947154309&notif_id=1579246240334865&notif_t=group_activity
Nicolae Dide
Administrator · 4 ore
Actualul ministru de interne, Marcel Velea, trebuie să lămurească, cum se face că, în cursul anului 2016, a dobandit, sub semnatura presedintelui Klaus Iohannis, titlul de „Luptator pentru Victoria Revolutiei din Decembrie 1989 -Luptator cu Rol Determinant” , dar numele sau nu apare in rechizitoriul privind revolutia de la Caransebes, oras in care au avut loc evenimente sangeroase, soldate cu morti si raniti, incepand din 21 decembrie 1989, si nici in cartile sau articolele de presa dedicate acestor evenimente, iar in declaratiile sale de interese nu a consemnat ca ar fi membru al vreunei organizatii sau asociatii de revolutionari. Ministrul Vela ar trebui sa clarifice la ce evenimente de protest a participat in decembrie 1989, care a fost aportul sau determinant la victoria Revolutiei si ce dovezi poate prezenta in acest sens.
ATENȚIE! Declarațiile și mărturiile Impostorului Național, nu se pun.
Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2544
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67483 : Ianuarie 17, 2020, 21:15:52 »

Vreau să lămuresc un subiect dezbătut în interviul de la B1Tv al SS. Fesan, subiect arzător pentru Mărieş ...
Conferirea unor personalităţi americane a „Ordinului Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989, 30 ani ”,
de către Secretariatul de Stat prin intermediul lui Balint.
La data respectivă, am fost şocat să  văd cîte articole invidioase, denigratoare, a generat această acţiune
în loc să fie apreciat faptul că, în cazul situaţiei prăpădite în care ne găseam în prag de celebrare a 30 de ani ..,
cineva a găsit, totuşi, o soluţie să fim pomeniţi în SUA ...Să facă LOBBY Revoluţiei Române din Decembrie 1989, cum ar aprecia americanii.
Povestea cu „Să moară capra vecinului ” continuă!
Coca şi Balin sunt acuzaţi de tot felul de crime, inclusiv uzurparera atribuţiilor Preşedintelui României!
Iar aceste acuzaţii vin de la personalităţi care ar trebui să cunoască cît de cît drepturile izvorîte din
Legea nr. 341/2004 cu modificările şi completările ulterioare.
Să lămurim răutatea şi să potolim criza de invidie a unora!

Art. 3 alin. (3) din legea menţionată dispune:
În semn de recunoştinţă faţă de persoanele care au dobândit titlurile prevăzute la alin. (1),
Preşedintele României poate conferi acestora Ordinul "Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989",
în conformitate cu prevederile Legii nr. 1/1996 privind instituirea Ordinului "Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989",
precum şi alte ordine şi medalii, potrivit Legii nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii al României,
cu modificările şi completările ulterioare.


Problema este că, dacă citeşti Legea nr. 29/2000 privind sistemul naţional de decoraţii al României,
cu modificările şi completările ulterioare, o să ai neplăcuta surpriză să nu găseşti
Ordinul "Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989"!
Singura decoraţie care se referă la Revoluţia Română din Decembrie 1989 este:
Crucea Comemorativă a Revoluției Anticomuniste din Decembrie 1989 ”.
Modificarea respectivă este extrinsecă legii noastre şi este făcută prin art. 85 alin. (1) şi (2) din Legea nr. 29/2000 menţionată.

Prin urmare, în atribuţiile Preşedintelui României nu intră conferirea Ordinul "Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989 " !
Nu intră nici în atribuţiile altcuiva.
Pe cale de consecinţă, din punctul meu de vedere, SS Coca a fost inspirat cînd a folosit un material pentru care
s-au cheltuit nişte bani cu peste 14 ani în urmă, pentru a înfrumuseţa cît de cît sărăcia dată de evenimentele politice din
noiembrie – decembrie 2019, sărbătoririi celor 30 de ani de la Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989.
Conferirea medaliei Steaua Victoriei Revoluţiei Române din Decembrie 1989 a fost iniţiativa SSPR-ului,
aşa cum primăria capitalei oferă din cînd în cînd medalii de merit şi nimeni nu se ofuschează!
Costul efortului pentru secreatariat tinde spre zero, iar pe documentul însoţitor nu s-a făcut niciun fals!
Este pur şi simplu numele şi semnătura Secretarului de Stat Laurenţiu Florian Coca.
Sper ca Poporul român să reuşească să se civilizeze şi să scape de principiul. „Să moară capra vecinului” !
Or, noi, în calitate de revoluţionari adevăraţi, avem obligaţia să fim primii care se schimbă.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67484 : Ianuarie 17, 2020, 23:02:26 »

Dezavuez ultimele doua rânduri din mesajul dv. Lasati poporul in pace.
Memorat
Pagini: 1 ... 4497 4498 [4499] 4500 4501 ... 4556
Schimbă forumul: