Main Content:

Pagini: 1 ... 4532 4533 [4534] 4535 4536 ... 4556

ANUNTURI

 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2544
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67995 : Iulie 19, 2020, 18:33:21 »

Acel "Avem si lumanari" il descalifica dpdv uman, conferid personajului un profil nazist sau stalinist - la alegere, fiecaruia dupa afinitati. Sa ne intelegem, sunt foarte putini cei care neaga existanta virusului. In schimb sunt foarte multi care neaga dreptul politicienilor si medicilor de a le incalca drepturile. Aici e problema si motivul pentru care sunt acuzati de dictatura. Desi sunt multi protestatarii, sunt o minoritate in comparatie cu multimea turmei, fapt speculat la maxim de puterea politica si bratul ei inarmat, medicii care au pactizat cu ea.


"Avem si lumanari"  reprezintă disperarea unui om care-şi vede năruită
munca de salvare a bolnavilor  în ultimele 4 luni, din cauza „idioţilor utili”! 
Este o resemnare: „Asta căutaţi? Poftim ...
Ai conferi „personajului” un profil nazist sau stalinist fără a lua în considerare partea umană,
mă duce cu gîndul la rămăşiţe ale îndoctrinării totalitariste ...”Cine nu-i cu noi ...”.
Avem noroc că virusul nu este din categoria ciumei! Asta ne permite să educăm populaţia pentru o eventuală molimă nimicitoare.
Pentru că, dacă este adevărată opinia că, pe virusul Sarcom au fost lipite secvenţe din virusul Sida şi rezultatul a scăpat din laborator,
atunci ne aşteaptă (poate noi scăpăm, dar copii noştri ...) momente teribile. Şi dacă nu învăţăm cu toţii, politicieni, oameni simpli,
conduita necesară, vor supravieţui doar ...
Din punctul meu de vedere, înlăturarea PSD-ului de la conducere a fost cea mai mare tîmpenie a Liberalilor.
Spaima că PSD îşi va duce la bun sfîrşit planul cu care a cîştigat alegerile, i-a determinat pe Liberali să facă jocul lipsit de logică şi bun simţ
care i-a dus în situaţia de astăzi. Un guvern cu oameni nepricepuţi şi consecinţele de rigoare. Pandemia le-a dat o lovitură care justifică zicala:
 „Dumnezeu nu bate cu paru!”.
Totuşi, în degringolada prezentă, noi cei care putem înşira 2-3 propoziţii, avem responsabilitatea de a îndruma oamenii spre propria supravieţuire!
Altfel! Vom lăsa o ţară pustie.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67996 : Iulie 19, 2020, 20:54:01 »

Balmajiti planurile, dle Silviu. Repet, nu neg existenta virusului, deci nici a masurilor ce trebuie luate, dar afirm ca efortul pe cre societatea trebuie sa-l faca nu trebuie sa includa pierderea drepturilor si libertatilor oamenilor. Expresia doctorului e cumplita si denota sadism si dispret fata de demnitatea umana. Poate ca e un salvator de vieti, nu stiu, o fi, varianta cea mai usoara de interpretare in ceea ce-l priveste ar fi ca este un foarte prost comunicator. Adaugati mizeria presei care difuzeaza cu incantare asa ceva.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67997 : Iulie 19, 2020, 20:55:51 »Dezvaluirile presedintelui din Ghana - www.youtube.com/watch?v=_GJlf6nIArY.
« Ultima modificare: Iulie 20, 2020, 15:02:24 de către razvan »
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67998 : Iulie 20, 2020, 00:20:16 »

Cinci motive de neconstitutionalitate, pentru care Legea Carantinării n-ar fi trebuit să fie promulgată
http://www.certitudinea.ro/articole/societate/view/cinci-motive-de-neconstitutionalitate-pentru-care-legea-carantinarii-n-ar-fi-trebuit-sa-fie-promulgata?fbclid=IwAR2_utFdQsb93EgMtRjodwPtMXUtbV_5r87XpS1tUPLxuSdzwIEBlDKbHo0 Data publicarii: 19.07.2020


Legea carantinării și izolării a fost promulgată de președintele României, Klaus Werner Iohannis, și publicată în Monitorul Oficial. Totul pe repede înainte. Avocatul Gheorghe Piperea a atacat această lege la CCR, unde a depus un memoriu privind gravele încălcări ale Constituției. Căci, chiar în această formă, rezultată în urma dezbaterilor parlamentare, legea are cel puțin 11 încălcări ale Constituției: 4 extrinseci (formale) și 7 intrinseci (de fond). Iată cinci dintre cele mai grave:

1. Forma legii, așa cum a fost adoptată, încalcă principiul separației puterilor în stat, întrucât inițiativa legislativă a aparținut guvernului, dar legea a fost aproape în întregime modificată în Parlament, ceea ce a determinat un inadmisibil clivaj între inițiativa legislativă guvernamentală și cea parlamentară. Practic, Parlamentul a substituit guvernul în privința acestei legi, proiectul guvernului fiind rejectat, în favoarea unei forme a legii care provine aproape în întregime din inițiative parlamentare. Ceea ce a putut modifica proiectul guvernului „în proporție de 90%” (conform declarației publice a președintelui interminar al Senatului) nu este o simplă adunătură de amendamente, ci o inițiativă legislativă parlamentară care a substituit în mod neconstituțional inițiativa guvernului.

2. Legea criticată a introdus noțiunea de „persoană suspectă” de a fi infectată cu un agent patogen, „calitate” pe care o capătă pentru simplul fapt că provine dintr-o zonă cu epidemie sau pentru că a intrat în contact cu o persoană infectată. Or, noțiunea normativă de „suspect” are o conotație procesual-penală, desemnând o persoană care poate să fie sau nu vinovată de săvârșirea unei fapte penale, dar care este bănuită de ceva penal de către organele de cercetare penală. Practic, legea criticată introduce o noțiune penală în chestiuni de sănătate publică, făcând ca suspiciunea, bănuiala, să fie extinsă și menținută pe termen indefinit la orice persoană, care „provine” dintr-o zonă cu risc sau a luat contact cu un „infectat”. În afară de faptul că, etimologic, apelativul utilizat în lege pune un stigmat pe fruntea oricui, acesta este și discriminatoriu, putând determina grave segregări sociale pe criterii de boală bănuită. Grav este că acest apelativ este lăsat la latitudinea unor funcționari din direcțiile de sănătate publică (de cele mai multe ori acești funcționari nefiind nici măcar medici). Suspectul din procedura penală are mai multe garanții (asupra acestei „calități” se pronunță un magistrat) și mai multe libertăți decât suspectul de infectare.

Este esențial de subliniat că „persoana suspectă” poate fi o persoană cu evidente semne de boală (oricare, nu numai cea suspectată), o persoană care nu are semne de boală (asimptomatic), deci nu suferă de nimic, sau o persoană perfect sănătoasă. Imprecizia legii este evidentă și generatoare de abuzuri, dar nimic nu justifică, nici măcar un buget generos alocat sistemului sanitar, internarea medicală forțată, carantinarea sau izolarea unui om sănătos, care nu poate infecta pe nimeni, dar se poate infecta cu microbi instraspitalicești.

3. Legea criticată înlocuiește dreptul la asistență medicală în unitățile sanitare de stat, prevăzut în art. 47 alin. 2 din Constituție, cu obligația de a fi sănătos. Orice simptom de gripă sau de răceală poate fi ușor confundat de funcționarii de la DSP cu covid-19. Această confuzie a fost făcută chiar de președintele României, domnul Klaus Werner Johannis, care a declarat despre covid-19 că este „o simplă răceală”. Declarația este publică, fiind dată în ziua de 27 februarie 2020. Se poate presupune că, atunci când a făcut această declarație, președintele se consultase deja cu specialiștii în epidemii și virusuri. Din această perspectivă, este evident că nu ne putem ascunde de autoritățile medicale dacă avem frânturi de simptome de boală contagioasă - strănut, tuse, tremurat de frig. Pentru a nu fi reclamați la 112, suntem obligați să fim sănătoși de acum încolo.

În mod evident, o asemenea societate a fricii și a distanței fizice, a suspiciunii și a delațiunii, nu este o societate democratică. De vreme ce legea criticată determină căderea pe panta fatală a dictaturii pe temeiuri de frică, este încălcat art. 1 alin. 3 din Constituție, conform căruia România este „stat de drept, democratic și social”. 

4. Legea introduce conceptul de „grup populațional”, definit ca grup de persoane care prezintă una sau mai multe caracteristici comune.

Acest concept este similar cu termenii juridici utilizați în legislația nazistă. Caracteristicile comune pot fi rasa, culoarea pielii, dizabilitatea, profesia, lipsa averii, lipsa posibilității de a munci, lipsa asigurării medicale etc. Or, acest concept abominabil face legea anti-constituțională din start, încălcând principiile statului de drept și principiul non-discriminării.

În plus, conceptul de „grup populațional”, care ar putea conține „persoane suspecte”, antrenează responsabilitatea colectivă pentru suspiciunile la adresa unor indivizi, precum și detenția medicală pentru neșansa de a fi inclus într-un astfel de grup de „risc”. Medicii, asistenții, polițiștii care fac vizite detinuților medicali, jandarmii care escortează dubele cu asemenea deținuți, avocații și magistrații din palatele de justitie, funcționarii publici care lucrează permanent cu publicul, toți pot fi membri ai acestor nedorite grupuri populaționale și, deci, „persoane suspecte".

Iar cel care desemnează grupurile populaționale este, desigur, „comandantul acțiunii”, prin ordin executoriu imediat și cvasi-inatacabil în justiție. 

5. În fine, legea este viciată din punct de vedere constituțional și pentru că impune adevărate sancțiuni, mergând până la privare de libertate, în baza unor simple suspiciuni ale unor funcționari ai aparatului sanitar birocratic. A se observa că legea utilizează obsesiv cuvântul „liberare” pentru persoanele suspecte, în loc să utilizeze termenul corect din punct de vedere medical și etimologic de „externare”, ceea ce accentuează caracterul său represiv.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #67999 : Iulie 20, 2020, 00:22:09 »

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68000 : Iulie 20, 2020, 10:22:02 »Un exemplu dintr o mare de abuzuri
www.youtube.com/watch?v=EB2CuFq5hmQ.
« Ultima modificare: Iulie 21, 2020, 08:14:13 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68001 : Iulie 21, 2020, 08:17:47 »


www.facebook.com/photo.php?fbid=2685880138404790&set=pcb.2685880201738117&type=3&ifg=1&__tn__=HH-R&eid=ARBsnLJUhAewkQSsvuBudjAYEpzyEb_7TxqEeqcuEO1F0q-oEpBZvQ9BNd32IuJ4CJRpzPYVaOZ5HqoL
Iulian Capsali

PARALELĂ ÎN TIMP
.
În plină gripă spaniolă (aprox. 70 milioane de victime în lume), Românii făceau Marea Unire - Decembrie 1918.

Trecuseră deja prin devastatorul Prim Război Mondial și epidemia de tifos exantematic.

Pe final de coronavirus, în anul de grație 2020, avem 613.000 victime în toată lumea până acum, oficial, (real probabil că nu vom ști niciodată).

Am parcurs 75 de ani de pace și avem mai puțini morți în țară decât în perioada echivalentă din anul trecut!

Dar azi, românii lăcrimează alături de Andreea Esca, cea care și-a pierdut gustul și mirosul (testat cu usturoiul) și al cărei bărbat a ajuns la masca de oxigen.

Asta în timp ce țara se duce de râpă dpdv social, politic, economic, al Sănătății, Educației, siguranței cetățeanului, Armatei și Justiției.

Care este diferența esențială între cele două evenimente?

În anul 1918 nu exista televiziune, cablu, Facebook, șamd, nu aveam securiști deghizați în politicieni și jurnaliști care fac efortul zilnic de a paraliza energiile naționale prin exacerbarea spaimelor.

Atunci elitele erau naționaliste/suveraniste, acum pseudo-elitele sunt (ultra)globaliste, de la Pleșu la Șora, de la Johannis, Băsescu și Orban, la Ciolacu sau Barna.

În timp ce oamenii politici făceau atunci istorie, acum urmașii lor pregătesc, inclusiv pe lacrimile Escăi, starea de urgență.

#CoalițiaPentruNațiune


« Ultima modificare: Iulie 22, 2020, 15:25:36 de către razvan »
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68002 : Iulie 21, 2020, 21:05:02 »

WTF! 
   In Ro m sunt barbati, su e vb de o turma de oi?


WTF!  Comparati!

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5848
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68003 : Iulie 21, 2020, 22:46:38 »

Matei Mircea‎ în Ce judecători te-au nedreptățit?
https://www.facebook.com/groups/1964838390440693/?multi_permalinks=2733881196869738&notif_id=1595361150904902&notif_t=group_activity, 15 iunie
Un popor bolnav de indiferență va plăti scump faptul că nu-și apără drepturile. Hoție nu înseamnă doar când îl deposedezi pe un individ de un obiect personal ci și când îi furi drepurile. Noi trebuie să fim egali în fața legii. Dar se aplică acest cooncept? Judecătorii și procurorii și-au creat o castă care a devenit stat în stat. Faptul că nu răspund pentru faptele lor, pentru hotărârile pronunțate în bătaie de joc la adresa proștilor care încă mai cred în dreptate sau își caută dreptatea în instanțe, cetățenii fiind totuși persoane civilizate care nu pun mâna pe ciomag sau mitralieră. Dar poate ne vom vindeca de această veșnică iertare a păcatelor magistraților și atunci nu va mai fi bine.

Judecătorii își fac meseria de parcă noi am fi doar niște numere reci și insensibile. Ne deposedează de bunuri și de drepturi ca și când ar cumpăra cartofi. Te lasă fără casă și nu au nicio remușcare, nicio empatie. Acest gen de oameni nu pot fi numiți judecători ci escroci care profită de înaltul statut social pe care-l au și se îmbogățesc din șpăgi sau mită. Cunosc un judecător care în viața lui n-a dat un pahar cu bere sau o cană de apă cuiva. A strâns numai din trafic de influență maldăre de bani + că pensia lui e de vreo 300 milioane și cică e mică. Mai trebuie mărită. A dat statul în judecată. Foștii lui colegi se ocupă de caz, că doar și ei vor ajunge pensionari și e bine să iei din banii publici cât de mult atunci când se poate.
Cu certitudine avem nevoie de o LEGE A RĂSPUNDERII MAGISTRAȚILOR dar și de SCHIMBAREA SISTEMULUI JURIDIC. Cetățenii trebuie să participe la Justiție, noi fiind cei care finanțăm sistemul și îi plătim pe bandiții care ne fură viețile, sănătatea și bunurile.

DE CE NU PLĂTESC JUDECĂTORII și PROCURORII daunele aduse persoanelor fizice, juridice dar și țării în ansamblul ei? Au ajuns interlopii să facă din țara asta o nație a infractorilor iar politicienii, jutiția sau miliția nu zic nimic. Singurii păgubași sîntem noi, oamenii simpli. Cu ce-am greșit noi oare de plătim toate hoțiile din această țară? Cât mai suportați?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5848
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68004 : Iulie 21, 2020, 22:59:40 »Răzvan Constantinescu · 22h ·

NEDUMERIRE
https://www.facebook.com/groups/1558718184386133/?multi_permalinks=2785463891711550%2C2784441461813793&notif_id=1595253002018565&notif_t=group_activity
Explicați-mi și mie: dacă în listele de cetățeni care se adresează celui mai mare spital din Moldova se înregistrează zilnic, în ultimele 10 săptămâni, maximum 2 (doi!) noi infectați (de obicei, unul singur din peste 100), de unde scot marafații 800 zilnic în toată țara?
P.S. Am salvat toate listele din ultimele 4 luni, cu nume, CNP, tot.

Johnny Bîtea
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2620457978219482&set=p.2620457978219482&type=3&theater
In 21 iulie au externbat vreo 1.900 de persoane, conform datelor publicate. Cate au ramas in spitale -= 1.000, maxim 2.000?...

Johnny Bîtea 7 ore
Iata cum functioneaza aritmetica arafatiana in raportari - altfel decat cea clasica (daca va aruncati ochii peste precizarea postata de GCS aseara, o sa va cruciti)

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5848
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68005 : Iulie 22, 2020, 12:15:20 »

Domnul Radina a publicat pe Facebook aceste două documente îndrumătoare pentru cei interesați.
https://www.facebook.com/groups/free2carmen/?multi_permalinks=2765372767027799&notif_id=1595407189189678&notif_t=group_activity
REVOLUTIONARII  ROMANIEI DECEMBRIE 1989
Aceasta CERERE are scopul de a nu mai opri CAS de acum inainte! Pentru recuperarea sumelor restante
(din urma) este nevoie de actiune in instanta! Asa ca aveti d-lor avocati de unde manca destul!
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5848
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68006 : Iulie 22, 2020, 12:16:57 »Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68007 : Iulie 22, 2020, 15:33:06 »


www.buletindecarei.ro/wp-content/uploads/2020/07/horea-mihai.jpg
Miercuri, 22 iulie 2020


Mihai Viteazul, Horea, Cloşca şi Crişan declaraţi martiri şi eroi ai naţiunii române prin decretele promulgate de președintePreşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, 21 iulie 2020, decretele privind promulgarea legilor prin care Mihai Viteazul, Horea, Cloşca şi Crişan sunt declaraţi martiri şi eroi ai naţiunii române, anunță Administrația Prezidențială.
Mihai Viteazul, domn al Ţării Romaneşti şi al Moldovei şi Principe al Transilvaniei, a fost declarat martir pentru rolul marcant pe care l-a avut în săvârşirea Primei Uniri a poporului român şi pentru curajul şi sacrificiul său marcant în istoria României, se arată în legea recent promulgată. Iar la data de 27 mai vor avea loc  ceremoniile anuale dedicate marelui domnitor.
Președintele Klaus Iohannis a mai promulgat și legea prin care Horea, Cloşca şi Crişan sunt declaraţi martiri şi eroi ai naţiunii române.
Se declară martiri şi eroi ai naţiunii române Vasile Nicula, Ion Oargă şi Gheorghe Crişan, cunoscuţi popular sub numele Horea, Cloşca şi Crişan, pentru rolul, curajul, eroismul şi sacrificiul lor din timpul răscoalei ţărăneşti din anul 1784″, se arată în legea promulgată tot la data de 21 iulie 2020. Ceremoniile  anuale vor avea loc pe 2 noiembrie.
Pentru a sublinia continuitatea sacrificiilor poporului român din Munţii Apuseni şi în tradiţia eroilor martiri Horea, Cloşca şi Crişan, la data de 8 noiembrie, se va comemora Ziua Martirilor Români de la Beliş, mai prevede textul actului normativ.
Parlamentul a decis, pe 30 iunie, că Mihai Viteazul, Horia, Cloșca și Crișan sunt recunoșcuți drept martiri și eroi ai neamului românesc și vor fi omagiați prin organizarea unor programe şi manifestări cu caracter cultural-ştiinţific, transmite Mediafax.
Deputații au aprobat, cu 240 de voturi „pentru”, 18 „împotrivă” și 23 abțineri, proiectul de lege are ca obiect de reglementare declararea lui Mihai Viteazul, Domn al Țării Româneşti, Domn al Moldovei şi Principe al Transilvaniei, drept martir şi erou al naţiunii române, în semn de recunoaştere şi respect pentru idealurile susţinute şi sacrificiul făcut.
În 1784 a avut loc o revoltă a iobagilor din Transilvania împotriva constrângerilor feudale la care erau supuși de nobilimea maghiară. Răscoala a fost iniţiată de Crişan în 31 octombrie 1784, în biserica din Satul Mesteacăn. La ea au participat iobagi români, maghiari, sași de pe domeniile nobililor și statului, mineri din Munții Apuseni și ocnele din Maramureș, meșteșugari și preoți. Răscoala a pus în discuție statutul de tolerați în Transilvania imperială a românilor, ceea ce i-a conferit și un caracter național.
În data de 28 februarie 1785, la Alba Iulia, avea loc una dintre cele mai oribile execuții. Capii răscoalei din anul precedent, Horea și Cloșca, erau trași pe roată. Maniera brutală în care au fost uciși a stârnit indignare. Împăratul Iosif al II-lea, înfuriat de acest spectacol abject, a abolit pedeapsa cu tragerea pe roată în întreg Imperiul Roman de Națiune Germană.
Buletin de Carei
« Ultima modificare: Iulie 23, 2020, 08:08:17 de către razvan »
Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2544
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68008 : Iulie 22, 2020, 18:33:20 »

Matei Mircea‎ în Ce judecători te-au nedreptățit?
https://www.facebook.com/groups/1964838390440693/?multi_permalinks=2733881196869738&notif_id=1595361150904902&notif_t=group_activity, 15 iunie
Un popor bolnav de indiferență va plăti scump faptul că nu-și apără drepturile. Hoție nu înseamnă doar când îl deposedezi pe un individ de un obiect personal ci și când îi furi drepurile. Noi trebuie să fim egali în fața legii. Dar se aplică acest cooncept? Judecătorii și procurorii și-au creat o castă care a devenit stat în stat. Faptul că nu răspund pentru faptele lor, pentru hotărârile pronunțate în bătaie de joc la adresa proștilor care încă mai cred în dreptate sau își caută dreptatea în instanțe, cetățenii fiind totuși persoane civilizate care nu pun mâna pe ciomag sau mitralieră. Dar poate ne vom vindeca de această veșnică iertare a păcatelor magistraților și atunci nu va mai fi bine.

Judecătorii își fac meseria de parcă noi am fi doar niște numere reci și insensibile. Ne deposedează de bunuri și de drepturi ca și când ar cumpăra cartofi. Te lasă fără casă și nu au nicio remușcare, nicio empatie. Acest gen de oameni nu pot fi numiți judecători ci escroci care profită de înaltul statut social pe care-l au și se îmbogățesc din șpăgi sau mită. Cunosc un judecător care în viața lui n-a dat un pahar cu bere sau o cană de apă cuiva. A strâns numai din trafic de influență maldăre de bani + că pensia lui e de vreo 300 milioane și cică e mică. Mai trebuie mărită. A dat statul în judecată. Foștii lui colegi se ocupă de caz, că doar și ei vor ajunge pensionari și e bine să iei din banii publici cât de mult atunci când se poate.
Cu certitudine avem nevoie de o LEGE A RĂSPUNDERII MAGISTRAȚILOR dar și de SCHIMBAREA SISTEMULUI JURIDIC. Cetățenii trebuie să participe la Justiție, noi fiind cei care finanțăm sistemul și îi plătim pe bandiții care ne fură viețile, sănătatea și bunurile.

DE CE NU PLĂTESC JUDECĂTORII și PROCURORII daunele aduse persoanelor fizice, juridice dar și țării în ansamblul ei? Au ajuns interlopii să facă din țara asta o nație a infractorilor iar politicienii, jutiția sau miliția nu zic nimic. Singurii păgubași sîntem noi, oamenii simpli. Cu ce-am greșit noi oare de plătim toate hoțiile din această țară? Cât mai suportați?


Problema este că,  acestă "castă",
prin servilism şi aroganţă (faţă de ..!) reprezintă factorul determinant
ce a dus România în pragul dezastrului social şi economic.
Autorul articolului are perfectă dreptate.Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2544
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68009 : Iulie 22, 2020, 18:37:01 »

După "lupte seculare ..."  SSPR comunică!

Haideţi să încurajăm stafful SSPR spre cît mai multă comunicare cu noi!
Memorat
Pagini: 1 ... 4532 4533 [4534] 4535 4536 ... 4556
Schimbă forumul: