Main Content:

Pagini: 1 ... 4547 4548 [4549] 4550 4551 ... 4557

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68220 : Noiembrie 19, 2020, 04:35:43 »

La Multi Ani !
Multa sanatate !
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1027
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68221 : Noiembrie 19, 2020, 12:42:37 »

La multi ani cu multa sanatate.!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68222 : Noiembrie 20, 2020, 00:21:14 »

Mi-a atras atentia aceasta situatie.
Un prieten din Berceni:
"În 24.10 au introdus măsurile alea cu masca în spațiile deschise pentru incidența de peste 3 la mie și uite efectul: după 14 zile s-a ajuns la 11 la mie și carantinarea localității până pe 3 decembrie".
După acest exercițiu al eficienței măștii, urmează carantină națională (după alegeri), vaccinul obligatoriu, programe care arată periculozitatea celui care trece pe lângă tine pe stradă și pușcăria pentru "ereticii" care nu intră în secta "Martorii lui Covid"?
La cum merge lumea, nu cred că suntem departe de tirania totală. Haosul controlat de bolnavii psihic cu veleități mesianice într-acolo merge.
« Ultima modificare: Noiembrie 20, 2020, 10:32:25 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68223 : Noiembrie 20, 2020, 00:40:46 »

Iata o constatare foarte interesanta, dar de care nu s-a mai auzit nimic.


https://damboviteanul.com/2020/05/01/reputat-medic-din-sua-pacientii-vaccinati-antigripal-ies-pozitiv-la-covid-19-fara-a-avea-de-fapt-virusul/?fbclid=IwAR10FSQXSl4Cny6fGCYTQ3Ez2d6z6f3SiqVq9nnjZpWbtJI-yl9g4gsKXUA
Duminica, 1 mai 2020


Reputat medic din SUA:
Pacienții vaccinați antigripal ies pozitiv la Covid-19, fără a avea, de fapt, virusul
« Ultima modificare: Noiembrie 20, 2020, 10:35:36 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68224 : Noiembrie 20, 2020, 11:12:22 »

Dictatura mondiala se instaureaza cu fiecare zi ce trece.

www.smartradio.ro/didier-raoult-este-anchetat-de-ordinul-medicilor-sub-acuzatia-ca-a-prescris-hidroxiclorochina-fara-sa-aiba-o-baza-stiintifica/?fbclid=IwAR26QALa9gtfDh_omjZYGPiCaWYea1gCjk1MGyJ-1u4chZceipugotn7c4g
Joi, 12 noiembrie 2020

Didier Raoult este anchetat de Ordinul Medicilor, sub acuzația că a prescris hidroxiclorochină fără să aibă o bază științificăOrdinul Medicilor din Franța a luat în considerare reclamația unei societăți științifice și poate impune sancțiuni, până la radiere. Avocatul Fabrice Di Vizio, apărătorul celebrului profesor Raoult , evocă „obstinația unei fracțiuni radicale de medici”.

O secțiune disciplinară din Ordinul Medicilor îl convoacă pe profesorul Didier Raoult, ca  de Societatea francofonă de patologie infecțioasă (SPILF).

În septembrie,  a dezvăluit existența acestei plângeri împotriva medicului, în care semnatarii au considerat că omul de știință a încălcat nouă articole din codul de etică medicală. Potrivit Le Parisien, societatea îi reproșează profesorului Raoult că a administrat tratamentul pe bază de hidroxiclorochină fără date științifice „stabilite în mod clar pe acest subiect și cu încălcarea recomandărilor autorităților sanitare”, referindu-se la faptul că profesorul a prescris „terapii nedovedite și combinații de medicamente, cel puțin ineficiente, dar și potențial periculoase”.

Reclamanții îi reproșează lui Didier Raoult pozițiile sale „foarte clare”, care ar fi obstricționat „mesajul de prevenire al bolilor”. Printre acuzații, o „încălcare a direcțiilor colegiului medicilor”, diseminarea informațiilor „eronate” către public, asumarea „unui risc nejustificat”. Potrivit Le Parisien, dosarul îl acuză pe profesor și de „șarlatanism”. Plângerea a fost transmisă către Consiliul departamental al Ordinului din regiune. Aceasta are șase luni să se pronunțe.

Avocatul lui Didier Raoult: „Calmul și hotărârea lui sunt insuportabile pentru inamicii săi”
Contactat de Le Figaro, avocatul lui Didier Raoult se arată senin în fața unei plângeri lansate „de o fracțiune radicală a profesiei, care e obsedată de profesor”. „Toate acestea au depășit domeniul raționalului. Vom lupta în instanță pentru a explica comportamentul profesorului de la începutul crizei”, spune avocatul, pentru care „respectarea regulilor codului de etică de către Didier Raoult este, evident, totală”.

Specialistul în drept medical apără activismul și rezoluția clientului său. „Didier Raoult a obținut rezultate extraordinare. S-a zbătut, la tratament, dar și la teste, când alți medici au menținut psihozele, nu au primit pacienții… Ceea ce nu suporta ei este atitudinea sa calmă în acest moment dificil”, subliniază avocatul Fabrice Di Vizio, care se declara și el uimit, ca avocat al medicului, „să vadă enervarea, nervozitatea unora. Didier Raoult primește în fiecare zi amenințări cu moartea și insulte din partea medicilor. Am primit și eu câteva. Este actul unor minorități, dar de ce nu acționează Ordinul Medicilor împotriva acestor oameni? ”, se întreabă el.

În ceea ce privește criticile asupra atitudinii mediatice a celebrului profesor, avocatul contraatacă: „Să luăm în considerare televiziunile care au primit oamenii de știință și medicii care s-au opus violent lui Raoult!”. Acțiunea ar arăta atunci o formă de gelozie profesională? „Am văzut în ultimii ani cum emigrează medici geniali, spunând cât de insuportabilă este situația în Franța, cu aceste procese pentru oricine și orice”, în locul dezbaterilor științifice constructive.

Breasla medicală franceză cunoaște diviziuni profunde cu privire la tratamentul oferit de profesor și la acțiunea sa globală în criza Covid-19. Într-un articol publicat de Le Figaro, aproape 200 de medici și oameni de știință l-au apărat pe doctorul Raoult ca răspuns la plângerea SPILF. „Nimic nu justifică această încăpățânare în demolarea, din principiu, a acestui cercetător”, au declarat semnatarii.
www.smartradio.ro/raoult-vaccinul-covid-este-de-domeniul-sf-pentru-moment-bill-gates-castiga-cel-mai-mult-de-pe-urma-anunturilor-crede-profesorul
Joi, 19 noiembrie 2020

Raoult: „Vaccinul Covid este de domeniul SF, pentru moment”.
Bill Gates câștigă cel mai mult de pe urma anunțurilor, crede profesorul
Microbiologul spune că este „sceptic” și se întreabă cine beneficiază de pe urma anunțurilor despre viitoarele vaccinuri.

Vrea să vadă, ca să creadă. Aceasta este, în esență, ceea ce a spus Didier Raoult despre un potențial vaccin împotriva coronavirusului, anunțat de mai multe companii farmaceutice, printre care Pfizer / BioNTech, sau Moderna.

„Cel care va câștiga cei mai mulți bani este Bill Gates”
Aflat în emisiunea Non Stop People, la CNews, medicul a amintit că „pentru moment, nu există vaccinare împotriva Covid19. Vom vedea”. El a adăugat: „Dacă este un vaccin sigur, de ce nu. Pentru moment, nu se pune problema. Este Science Fiction”. „În ziua în care vaccinul va ajunge realitate, voi oferi o opinie. Nu fac preziceri”, a continuat el.

Microbiologul a ridicat problema anunțurilor în cascadă din ultimele zile, despre viitoarele vaccinuri. „Sunt sigur că acțiunile la bursă cresc nebunește. Cel care va câștiga cei mai mulți bani este cel care a câștigat cel mai mult și până acum: Bill Gates, cu Moderna. Sunt puțin sceptic și mă întreb dacă nu este un joc de tip Bitcoin”, spune directorul IHU Méditerranée Infection din Marsilia.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68225 : Noiembrie 20, 2020, 23:47:46 »

La multi ani cu multa sanatate.!Este foarte bolnav, domnule ctiron.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68226 : Noiembrie 20, 2020, 23:52:30 »

Ce spuneti? E prostie sau insulta sfidatoare la adresa oamenilor?

(Astazi este Ziua Mondiala a Filosofiei, Ziua Internationala a Barbatilor si Ziua Internationala a Toaletei.
Ce mai zi! Toate intr-una, doar intr-o singura imagine.)
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68227 : Noiembrie 23, 2020, 00:18:49 »

Parafrazand o zicala des folosita, domnilor revolutionari, multi suntem, putini vom ramane.


https://epochtimes-romania.com/news/de-ce-nu-vorbeste-nimeni-de-legaturile-comuniste-ale-kamalei-harris-in-afara-de-trump---306688
Joi, 15 octombrie 2020


De ce nu vorbeşte nimeni de legăturile comuniste ale Kamalei Harris, în afară de Trump?


Cred ca nimeni n-a citit acest articol reprodus in subtopicul "Noi cu cine votam", la www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=268.11085, caci n-am vazut sa existe vreo reactie a revolutionarilor anticomunisti ai Romaniei. Sau deja au inceput sa mediteze daca sa mai ramana, sau nu anticomunisti. Pentru ca, iata, timpul prezent pare sa le spulbere toata lupta (poate si convingerile multora dntre ei) - cititi articolul urmator ca sa va convingeti ca nu exagerez deloc.
« Ultima modificare: Noiembrie 23, 2020, 09:17:57 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68228 : Noiembrie 23, 2020, 00:29:20 »M A R E A   R E S E T A R E

Se vorbește despre o economie mondială egalitaristă intitulată ”stakeholder capitalism”, un capitalism în care suntem acționari cu toții, prin reprezentanții guvernelor noastre.
▪️În care clienții primesc unelte potrivite de la marile companii și cooperează cu acestea contribuind gratuit la progresul comunității.
▪️În care informația este gratuită în sensul că nu mai are un aparținător interesat financiar, altul decât platforma digitală pe care a fost distribuită. Ideile noastre devin proprietatea tuturor, adică a platformelor, în numele libertății internetului și al comunității.
▪️În care nimeni nu mai are nevoie de proprietate privată, apelează la statul globalist pentru ajutor, iar populația închiriază tot ce are nevoie.
Vor o societate desțelenită, bazată exclusiv pe servicii, desprinsă de valori proprii, de glie, de averi, de producție proprie și de absolut tot ce ar putea garanta independența unui cetățean. Visează o civilizație de indivizi în derivă completă, dependenți de măritișul între guverne și mediul de afaceri. Un fel de stalinism pe bani. Socialism științific pentru bogați. Deci nu tocmai stalinism caci totul rămâne la ei, doar că nu mai primim gratis de la Stalin, ci plătim din buzunar și contribuim voluntar la o corporație deghizată în stat.
Iar noi, pentru binele nostru, ce trebuie sa stim si sa facem? Mai nimic, deoarece, pentru binele nostru, ne ajuta ei cu toate.
▪️Nu mai avem nevoie de intimitate pentru că nu trebuie să ne temem de statul corporație, ci doar de teroriști și cetățeni declarați neconformi din punct de vedere ideologic.
▪️Nu mai avem nevoie de rădăcini pentru că azi putem munci în Abu Dhabi și mâine la New York.
▪️Obiectele trebuie să știe totul despre noi, pentru binele societății și pentru sănătatea publică.
▪️Trebuie să avem pașapoarte digitale și profilurile înregistrate la ei.
▪️De la bani și până la sănătate, toate informațiile despre noi trebuiesc centralizate și oferite corporațiilor ca să ne ajute.
▪️Mașinile închiriate ne pot oferi și opțiunile de cumpărături pe drum.
▪️Casele în care locuim temporar ne pot recunoaște de la intrare și ne pot face să ne simțim ”ca acasă”.
▪️Telefoanele vor putea recunoaște dacă avem Covid19 sau febră.
▪️Toaleta ne va putea testa urina ca să anunțe mașina să nu ne lase băuți la volan sau drogați la birou.
E clar acum? Nu mai avem nevoie de intimitate dacă o cere binele societății… sau al corporației, că asta inca nu mi-e clar.
▪️Angajatorii ne vor plăti prin credit, prin puncte, prin aplicațiile lor.
▪️Vor elimina nevoia de monedă fizică asigurând controlul total asupra puterii sau independenței noastre financiare sub pretextul că nu mai putem fi furați.
Ce poate fi rău în asta? Cine are nevoie de intimitate sau liberă circulație?
Nu vom mai depinde de cultură sau valori naționale, ci de birocrație globalistă și tehnocrație. Ideile ne vor fi livrate la botul calului, aceleași soluții peste tot, aceleași ideologii universale, indiferent că suntem albi, negri, americani sau pakistanezi, musulmani, atei sau creștini.
Totul va fi la fel, interconectat și ușor accesibil tuturor. Toți vor consuma aceleași lucruri, de la săpun și până la educație națională. Se dorește o societate în care toate meseriile și toate talentele sunt traficate printr-un monopol digital auto-reglementat. Se dorește un post-capitalism al corporațiilor stat, în care toată arta se distribuie gratis sau ieftin prin platforme deținute de un concern care face profit indirect din fiecare distribuire.
▪️Toate articolele vor fi scrise și controlate cum trebuie, să nu cumva să fie fake news sau disonante cu ideologia deja aprobată.
▪️Toate talentele vor fi taxate cotă parte la orice tranzacție sau vor rămâne fără promovare.
✅ Ne vor putea lăsa fără bani și fără platforme de comunicare, fără muncă, privilegii și drepturi, dacă ne vor considera neconformi cu normele lor ideologice.
E MOARTEA liberprofesioniștilor, a jurnaliștilor independenți și a meșteșugarilor. E MOARTEA artei și a originalității. Cu toții devin angajați la corporație, doar că indirect și fără voia lor.
Atâta vreme cât banii electronici ne sunt la mâna giganților financiari, ideile ne sunt la Apple sau Google, comunicarea la Facebook și Twitter, iar viețile ne sunt predate în mâna statului dădacă, vom avea de ales între a fi oi docile sau paria societății… sclavi sau aurolaci pe drumuri. Vite aparent prospere sau ilegaliști. Aplaudaci sau guri amuțite cu bocancul ”binelui societății”.
Oamenii ăștia încearcă să ne convingă că nu mai avem nevoie de independență pentru că generează conflicte. Că nu mai avem nevoie de bani gheață pentru că generează situații periculoase. Că nu mai avem nevoie de libertate de mișcare și liberă întreprindere pentru că generează probleme de sănătate pentru ceilalți. Că nu mai avem nevoie de proprietăți, de control asupra destinelor noastre sau de posibilitatea de a ne retrage legal dintr-un sistem dacă nu-l mai suportăm. Ai zice că e o parodie sau o formă de satiră politică, până îți dai seama că e doar o realitate cruda.
✅ Elita vorbește despre o resetare completă a modului de a gândi cooperarea instituțională la nivel mondial. Despre o civilizație în care marile corporații sunt guvernele noastre și implementează politici globale pentru binele tuturor. Promisiuni de profit de pe urma unor investiții asupra cărora nu avem niciun control. Elita visează la o lume în care nu există distincție între corporație și guvern, între fond monetar și parlament local, între armata lor și poliția noastră. Bănuiesc că toate pot aduce sau păstra o ”democrație” de calibrul potrivit.
În economia globală, toate produsele costă la fel și toată lumea merită același salariu pentru aceeași funcție, indiferent că trăiește în Londra, Wuhan sau Călărași. E complet imposibil, dar asta se caută. Marea resetare – marele egalizator. Toată lumea coborâtă la același nivel ușor accesibil. Înseamnă că orice clasă mijlocie poate fi restricționată în oportunități de dragul ”binelui comun”. De fapt, clasa mijlocie va disparea total.
Scopul final nu este să facem Africa, Asia, Europa de Est sau Orientul Mijlociu mai locuibil sau mai dezvoltat, ci să diluăm puterea tuturor celor care ar putea tulbura elita lumii.
▪️Injectăm săraci și imigranți peste toate populațiile stabile cultural și financiar până când acestea sărăcesc și devin mai dependente.
▪️Transplantăm chinezi peste toate industriile lumii sau le mutăm acolo unde e mai ieftin. Luăm de la stat, dăm la privat și privim neputincioși cum ies cu ele pe ușă.
▪️Dezbinăm toate uniunile bazate pe valori comune pentru că n-ai ce să faci cu popoare stabile și independente economic. Sunt prea greu de condus și democrațiile lor sunt prea puternice.
Dacă reușești să injectezi sărmani, infractori, teroriști, forță de lucru ieftină și dependenți care votează cu cine i-a adus, alegerile devin mai previzibile și profiturile mult mai mari. Cu astfel de arme poți crește volumul de producție și scădea prețurile până îngropi orice competitor și devii monopol global. Așa poți convinge oameni înspăimântați să renunțe la drepturi și libertăți, să se arunce ca niște copii panicați în brațele protectorilor care i-au băgat în faliment.
Se mai vorbește despre o societate utopică, ecologistă, care nu mai poluează pentru că impune restricții și amenzi severe pentru emisiile de carbon și pentru energie nucleară. Adică o societate hiper-industrializată, dar concentrată într-un nucleu de dezvoltare atent controlat de grupuri de interese ce sabotează industrializarea tuturor țărilor sărace care nu-și permit sancțiunile marilor puteri ale lumii. Pentru că rolul tuturor celorlalți este să devină indivizi fără identitate națională, consumatori fără putere, clienți, nu entități sau națiuni independente economic și energetic.
Multe astfel de proiecte și politici globale nu sunt altceva decât fraudă ecologică. Un joc prin care se sifonează mii de miliarde de la popoarele lumii pentru visuri deșarte la suprapreț care nu pot asigura nici măcar câteva procente din necesarul de energie al planetei. Sunt sursa de știri vesele motivaționale, de la CNN, despre țări ca Ruanda sau Botswana care au primit fonduri pentru energie verde, în timp ce concernele lumii le fură cuprul, nichelul și aurul de sub picioare. Ecologiștii salută două centrale eoliene și o fântână de apă aproape potabilă într-o țară în care preșcolarii se duc în puța goală la execuții publice, cu mitraliera pe umăr. Magnații le-au făcut trei fântâni și-o școală, au finanțat epurarea tribală a unui dictator și au plecat cu metale de sute de miliarde.
Bună afacere! Pe urmă îi aplaudăm la TEDx pentru discursuri care schimbă lumea în bine. Că doar nu fac ei chestii de-astea. Doar subsidiarii și partenerii lor de afaceri sunt criminali de război și jefuitori de morminte. Ei nu! Ei sunt eroii noștri, vor să ne facă pe toți mai sănătoși cu produsele lor bune și ieftine.
O centrală nucleară ultramodernă poate furniza mii de megawați în dimensiunea a două containere de camion. Mai nou poți s-o și muți unde vrei cu tir-ul și s-o racordezi pe loc la rețea – plug and play. Evident că nu poți deșertifica terenuri arabile cu panouri solare a căror eficiență scade atât de mult după zece ani încât centrala nu-și mai poate scoate nici investiția, d-apoi profitul. Normal că poluezi de zeci de ori mai mult încercând să construiești mii de soluții alternative care să echivaleze cu o singură soluție nucleară. Dar asta nu-i împiedică să mintă public și să susțină politici ticăloase care obligă țări subdezvoltate să rămână în sărăcie.
În timp ce Franța, China sau Canada inaugurează reactor după reactor și exportă deșeurile radioactive, alte țări nu-l pot construi nici pe primul, iar noi ne uităm oripilați la Cernobyl pe HBO. Reactoarele sunt ”prea toxice și periculoase” pentru pulime. De ce să dai reactoare țărilor sărace? Nu mai bine îi ții într-o inaniție de energie care asigură pe veci că vor rămâne subdezvoltați industrial? Dă-le panouri solare! Ține-i cu 5% din necesarul lor de energie. Cât să nu moară, dar nici să nu se poată dezvolta vreodată. Iar pentru ceilalți: ”Luați un kilowatt cu cinci la sută mai verde, dar de zece ori mai scump! Rămâneți speriați! Uitați ce puteați să pățiți!”. În timp ce puterile lumii ard combustibili fosili și exportă otravă fracată cu cianură, cercetarea în domeniul energiei nucleare și energiei regenerabile rămân subfinanțate. Evoluția reactoarelor este încetinită forțat, iar banii sunt sifonați către proiecte dovedit neviabile.
✅ Marea Resetare este un coșmar ideologic deghizat în utopie egalitaristă, care se visează chiar acum la cel mai înalt nivel.
Se înfăptuiește pe zi ce trece. Le scriu magnații la ei pe pagini, cu mâna lor. Le scriu WEF și IMF, le propovăduiesc eroii pe rețele de socializare. Mai există un nume pentru genul ăsta de politică. Se numește fascism. Societatea fascistă reprezintă măritișul perfect dintre stat și mediul de afaceri, sub pretextul egalității și al progresului. Elitele fasciste erau închise ermetic în spatele privilegiilor și dictau fără echivoc politicile pentru toată societatea.
▪️Nimeni nu putea deține libertate, proprietate sau intimitate fără acordul regimului.
▪️Nimeni nu putea comunica în afara normelor ideologice stabilite de poliția politică.
▪️Toți beneficiau de servicii în funcție de apartenența lor la regim și de utilitatea lor percepută de elita fascistă.
Noile ideologii nu sunt nimic altceva decât o formă de concentrare a puterii în mâinile unui grup select.
Noi, ceilalți, revenim încet la feudalism, doar că mascat sub cuvinte frumoase și discursuri optimiste. E feudalism tehnologic, plutocrație digitală. Post-capitalism – adică iobăgie globală la o mână de corporații, în numele progresului.
Bogații dețin totul, proprietățile devin prohibitiv de scumpe, noi muncim pentru ei, apelăm la serviciile lor, creditele lor, mâncăm de la ei și închiriem ce avem nevoie tot de la ei.
▪️Noi ne predăm voluntar toate armele democratice și valorile.
▪️Suntem plătiți în bani digitali nerăscumpărabili fără acordul lor, fără echivalent în aur sau ceva palpabil.
▪️Suntem plătiți în bețe de chibrit arse. Au valoare atâta vreme cât ne promit ei că au valoare.
▪️Micile afaceri sunt distruse de giganți care impun legi noi și schimbă regulile într-un cerc restrâns la care un buticar sau o firmă cu o sută de angajați nu va avea niciodată acces.
▪️Spitalele și pensiile sunt tot la ei.
▪️Ascultăm și aplaudăm ce ne comunică monopolul lor mediatic.
Noi nu mai deținem nimic, pentru că totul e ”foarte ieftin și nu mai avem nevoie”. Totul e atât de convenabil încât democrația devine inutilă și atât de diluată încât oricum nu mai contează cine iese dacă toți sunt ai lor. Au ei grijă de noi și de toate nevoie noastre.
Noi dormim liniștiți și distribuim meme cu pisici. ”Uite o țâță, ia o pisică, cumpără un telefon nou ca să ai cu ce te trepana zilnic pe internetul nostru! Viața e frumoasă!”
✅ Da, există conspirații și grupuri de interese. Există facțiuni autoritariste, servicii secrete fără steag, elite fasciste, cabale secrete și războaie deschise între ele. Fac monopoluri și devin prea puternice ca să mai poată fi amendate sau destrămate de vreun guvern local.
▪️Niciun guvern din lume nu mai poate dărâma Apple sau Google.
▪️Niciun stat nu mai poate sparge monopolul petrolului, monopolul bancar sau industria armamentului.
▪️Niciun procuror nu poate sta zid în fața unui concern de mii de miliarde de dolari, care are oameni transplantați peste tot, firme înfipte în toate contractele de stat, serviciu secret și armată privată proprie.

Razvan Florin - duminica, 22 noiembrie 2020, www.facebook.com/photo/?fbid=3052042735022568&set=a.1435153373378187.


Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2522
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68229 : Noiembrie 23, 2020, 08:03:00 »

https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor care locuiesc, tranzitează sau lucrează în zonele carantinate din județul nostru, Instituția Prefectului – Județul Ilfov pune la dispoziția celor interesați:
1. Modelul orientativ de adeverință de la angajator
2. Declarația pe proprie răspundere pentru tranzitarea localităților pentru care a fost impusă carantina
3. Declarația pe proprie răspundere pentru ieșirea din locuință în localitățile carantinate
Comuna Ciorogârla – în format PDF și editabil
Comuna Berceni – în format PDF și editabil
Comuna Clinceni – în format PDF și editabil
Orașul Bragadiru – în format PDF și editabil
Comuna Chiajna – în format PDF și editabil
Comuna Corbeanca – în format PDF și editabil
Comuna Dobroești – în format PDF și editabil
Orașul Măgurele – în format PDF și editabil
Comuna Mogoșoaia – în format PDF și editabil
Orașul Otopeni – în format PDF și editabil
Orașul Popești-Leordeni – în format PDF și editabil
NOTĂ: De asemenea, declarațiile pe proprie răspundere pot fi scrise și de mână, conform modelului orientativ.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68230 : Noiembrie 23, 2020, 09:22:38 »

In cursul zilei de ieri, am primit un comunicat de la Federatia Nationala pentru Demnitatea Revolutionarilor din Decembrie 1989.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68231 : Noiembrie 25, 2020, 20:41:50 »

In data de 26.11.2020, se elibereaza certificatele care atesta calitatea de Luptator cu Rol Determinant la sediul Prefecturii Timis, pentru persoanele mentionate in lista atasata (care au hotarari definitive cu obligatia eliberarii certificatului si care, totodata, sunt cuprinse in decretele 1052, 1053/2019).

PROGRAM DE ELIBERARE: 10.00 - 16.30.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68232 : Noiembrie 25, 2020, 20:54:50 »

In data de 26.11.2020, se elibereaza certificatele care atesta calitatea de Luptator cu Rol Determinant la sediul Prefecturii Timis, pentru persoanele mentionate in lista atasata (care au hotarari definitive cu obligatia eliberarii certificatului si care, totodata, sunt cuprinse in decretele 1052, 1053/2019).

PROGRAM DE ELIBERARE: 10.00 - 16.30.


Dle Iosif, va rog sa repostati facand vizibila lista atasata. Sunt probleme tehnice cu site-ul oficial. Ganduri bune tuturor.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68233 : Noiembrie 25, 2020, 21:20:27 »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #68234 : Noiembrie 26, 2020, 01:53:04 »

Pe site-ul guvernului tot nu sunt clare informatiile, respectiv ultima postare referitoare la revolutionari.
Voi posta informatiile oferite, respectiv gasite acolo in topicul "Totul despre Revolutie si Revolutionari",
subtopicul "Activitatea SSPR", la pagina 68, www.portalulrevolutiei.ro/forum/index.php?topic=715.1005.
« Ultima modificare: Noiembrie 29, 2020, 18:40:44 de către razvan »
Memorat
Pagini: 1 ... 4547 4548 [4549] 4550 4551 ... 4557
Schimbă forumul: