Da, în 2012 am avut încredere în cuvântul lui Ponta.
De atunci a venit la SSPR Socaciu care nu a prea făcut nimic. A fost schimbat. A fost schimbat şi Meşter care, a vrut să facă ceva dar.... nu ştiu ce s-a întâmplat.
Acum a venit Sanda care, după cum îl cunosc, este hotărât să facă curăţenie în rândurile revilor.
A iniţiat acea măsură de verificare a celor ce primesc sume retroactive în baza OUG 53.
Sunt sigur că, urmare a verificărilor, vor fi recuperate importante sume încasate în mod necuvenit de către cei ce au efectuat falsuri în acte publice în vederea dobândiri de foloase ne cuvenite.
Mai sunt o groază de persoane care deşi nu erau în ţară, au dobândit calitatea de rev, la fel ca delicvenţii de drept comun , internaţi în penitenciare pentru fapte de natură penală , ca urmare a unor condamnări rămase definitive, persoane ce au dobândit şi ele calitatea de rev. Nu mai vorbesc de cei ce şi-au schimbat caitatea din LRFD în "rănit" sau "reţinut".
NU sunt eu în măsură să îi arăt cu degetul pe aceşti indivizi.
Instituţiile specializate să îşi spună cuvântul.
Eu pot doar să arăt câteva nume devenite deja notorii precum . Fam BÂZOI, fam LUŢU, fam. BĂLĂNEASA, şi alte familii chiar de preşedinţi de asociaţii, unii chiar cu Sesizări Penală făcute de către CPRD la DNA.
Toţi aceşti indivizi care ne-au compromis, acum caută să organizeze "prroteste" împotriva Guvernului care, chiar ne discriminează pe noi REVII REALI.
Nu pot să particip la astfel de "proteste" care, deşi sunt justificate, fiind organizate de persoane compromise, nu ar face decât să ne bage în aceeaşi găleată , pe revii reali cu cei ce au dobândit calitatea cu ne respectarea Legii.
Aştept fie confirmarea acţiunilor întreprinse de Sanda, fie demisia acestuia.
În situaţia în care Sanda va fi "demis" sau eliberat din funcţie înainte de a rezolva problemele şi a dispune repunerea în plată a revilor reali, înseamnă că totul a fost un joc al puterii, joc căruia revoluţionarii şi Revoluţia Română i-au căzut victimă.
Întro astfel de situaţie, elementele de referinţă vor suferi modificări esenţiale şi bineânţeles şi atitudinea noastră.
DEOCAMDATĂ, ÎNCĂ MAI AŞTEPTĂM CUVÂNTUL LUI SANDA.
La nivel declarativ , toti pretind ca fac marea cu sarea!
SS Victor Socaciu , avind in vederea calificarea dinsului de inginer TCM, muzician folk, a incercat sa faca ceva.Probabil a fost si sabotat.La fel ca SS Sorin Mester!
Dar cu SS Adrian Sanda care nesocoteste un titlu executor am impresia ca chiar e o problema !
[/size][/b][/color]