domnule HARAGA ori ce ai spune tu ti cu psd ,iar DINCA cu pdl DINCA nu a atacat revi a tinut cu noi iar din partea ta ,nu este frumos sa lovesti in colegi si nici colegi sa te atace ,numai ca la inceput erati un grup , slujitori celui care va da voua mai miult ,adica psd ,condusi de MESTER . EU cred ca din gasca voastra , faceau parte ,burada ciripitorul, cu omul fara minte sorin , oprea alex bolnavul dupa functi , obulescu ,si alti din miscarea murdara curata ,care impreuna cu tine ,atacau pe toti luptatori facandui impostori profitori si fel si fel de acuze ,si acuzau mai ales lideri ,de ce faceau acesti pacalici jocul lui PONTA ,si de ce secretari de stat nu au facut nimic pana acum pentru revi ,pentruca ei si -au atins scopul ,au urmarit doar sa nu respecte drepturile noastre si sa rupa unitatea dintre noi ,ajutati de secaturi .care acum se dau de ai nostri .
A tinut cu noi, ca pedelist, pana ne-a lasat fara indemnizatii. Nici nu merita sa mai discutam. Nu-i ajungea nimeni la nas cand era in functie la primarie. Acum, exact cum spuneti in incheierea frazei, se da de-al nostru. Chiar asa sa fie? Eu nu cred si nu-l cred.