Main Content:

Pagini: 1 ... 2281 2282 [2283] 2284 2285 ... 4517

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34230 : Septembrie 15, 2014, 16:19:15 »

[color=red]ÎN ATENŢIA POSESORILOR DE CERTIFICATE DE REVOLUŢIONAR (din Mureş) !!!!!!!!
[/color]
NU PUNEŢI BOTUL LA TRAFICANŢI, ŞI NU PLĂTIŢI PT SUSŢINEREA DOSARELOR !!!!!
NU ESTE MANDATAT NIMENI SĂ ,,VĂ AJUTE,, !!!
NU FACEŢI JOCUL TRAFICANŢILOR DE CERTIFICATE !!!
O SĂ PUBLIC DOSARELE ,,BĂIEŢILOR DEŞTEPŢI ,,!!!

 As.,,21Decembrie-Oraş Martir,,Tg-Mureş-Preşedinte: Hamar Alpár Benjámin
[/size]

RANITULE; SPUNE SA O AUDA TOATA TARA CA TU ESTI PSD-IST SI CUNOSTI ADEVARUL PSD:

CAT ESTE SPAGA PTR DOSAR LA VIITOAREA COMISIE DE REVERIFICARE DE LUCREAZA DE ACUM DOUA SAPTAMINI..

CAT ATI SATABIOLIT SPAGA SI CU*M SE ACHITA! CONTUL DE CAMPANIE_VP P
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11377
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34231 : Septembrie 15, 2014, 18:12:47 »

Abia acum mi-am dat seama de ce tot aminteste domnul Perju de spaga. M-am luminat: pentru ca el asa a reusit sa faca rost, sau sa preschimbe certificatele unora care probabil nu le meritau. Acest fals sindicalist se intereseaza cat e "dreptul" pentru a-si salva oamenii. Probabil ca vrea sa mearga cu spaga la domnul Adrian Sanda si nu stie cat e "dreputl". Domnule, nu insista, nu mai e ca atunci cand ati facut sute de revolutionari la Ploiesti si prin alte locuri din tara. Acum a venit timpul sa platiti pentru acele infractiuni.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11377
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34232 : Septembrie 15, 2014, 18:35:00 »

Doamna voica, ai o dedicatie pe un topic din BMV!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34233 : Septembrie 15, 2014, 21:02:40 »

Abia acum mi-am dat seama de ce tot aminteste domnul Perju de spaga. M-am luminat: pentru ca el asa a reusit sa faca rost, sau sa preschimbe certificatele unora care probabil nu le meritau. Acest fals sindicalist se intereseaza cat e "dreptul" pentru a-si salva oamenii. Probabil ca vrea sa mearga cu spaga la domnul Adrian Sanda si nu stie cat e "dreputl". Domnule, nu insista, nu mai e ca atunci cand ati facut sute de revolutionari la Ploiesti si prin alte locuri din tara. Acum a venit timpul sa platiti pentru acele infractiuni.

CAUTA "FABRICATII"IN ALTA PARTE BAMBILICI..CAUTA-I CU LUPA!

INTREBAREA E SIMPLA SI DIRECTA DACA SUNT ANCHETE LA DNA;  CAT A FOST EVENTUAL SPAGA LA COMISIA DE PRESCHIMBARE?

ERAU PRIN 2006 NISTE PROTESTATARI CARE INTREBAU IN FATA PARLAMENTULUI:" CAT MAI E CAT MAI E SPAGA LA SSPRE"

DE CE TE DAI LOVIT?

PETRICA BALINT @ CO  CAT AU INCASAT "LEGAL"

SI TOATA ECHIPA LORZILOR?

BAMBILICI BAMBILICI....CAT A FOST SPAGA?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34234 : Septembrie 15, 2014, 21:04:39 »


Numai 1900 cazuri penale HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh?

IN ORDINUL DE MINISTRU ERAU 2863 DAR INTRE TIMP "AU MAI NEGOCIAT!!!"  SI A SCAZUT NUMARUL..

NU CUNOASTEM INSA "PRETUL"
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34235 : Septembrie 15, 2014, 21:11:26 »

Respectarea Legii 341/2004 implică atât respectarea drepturilor cât și a obligațiilor prevăzute de aceasta.

Conform obiectivelor pe care Secretarul de Stat și le-a propus la preluarea mandatului, cu privire la recâștigarea demnității odată cu împlinirea unui sfert de secol de la Revoluţia din Decembrie 1989, respectarea principiului recunoștinței Statului român față de meritele persoanelor care au contribuit la victoria Revoluției Române din Decembrie 1989 și clarificarea situației privind dosarele și certificatele  beneficiarilor Legii 341/2004, la nivelul Secretariatului de Stat s-au dispus următoarele măsuri:

1.Inventarierea mătcilor, inclusiv a celor ce s-au aflat în atenția DNA.

2.Inventarierea de facto a dosarelor din arhiva instituției, ce aparțin beneficiarilor Legii 341/2004.

3.Coroborarea datelor privind situațiile deținute de instituție, listele transmise la Președenție pentru avizare, listele transmise CPRD, listele înaintate la Imprimeria Națională, situația adeverințelor aflate la Casele de Pensii, Evidența Populației, evidențele deținute de penitenciare, precum și cele publicate în Monitoarele Oficiale.

4.Identificarea persoanelor care nu îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea 341/2004 pentru a obține certificate ce atestă calitatea pe care o dețin.

Începând cu data de 10.09.2014 s-a demarat procedura privind persoanele identificate, care nu îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea 341/2004 pentru a obține noul tip de certificat, conform prevederilor legale.

5.Continuarea monitorizării pentru punerea în aplicare a deciziilor CNSAS.

6.Intensificarea demersurilor și sprijinirea organelor abilitate în cele peste 1900 de cazuri penale aflate în curs de cercetare la nivel naţional.

Vom reveni cu alte comunicate pe parcursul derulării activităților menționate. Acțiunile în curs de desfășurare la nivel instituțional vor fi comunicate în momentul concretizării lor.      TREZITIVA nu va lasati manipulate din nou atentie ce scrie in comunicat inventarierea MATCILOR parca matcile erau disparate cu registrele si iata ca subit au aparut ia mai utativa si la ce spune EVIDENTA POPULATIEI CE ARE EVIDENTA POPULATIEI CU CERTIFICATU daca la referendum nau potut identifica populatia ca nu exista centralizat ne vor trebui inca 10 ani de verificare tota problema este ca SS SANDA A auzit ca se pregateste o iesire in masa si incearca sa ne duca cu zaharelu  tot ce a scis ca vrea sa verifice se poate face in 48 de ore mester a acizitionat un program care suprapune inmediat datele care sint identice introduce in calculator invetarierea dosarelor nare de cit sa ia procesu verbal de mutare a arhivei si are pote dosarele inventariate
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34236 : Septembrie 15, 2014, 23:06:19 »

Astazi, pe grupul "Luptatorii Romaniei", Domnul Dorel Haraga a publicat urmatorul mesaj:

Impostorii şi Infractorii Revoluţiei au „intrat în vrie”
Comunicatul Secretarului de Stat Adrian SANDA cu privire la măsurile demarate în vedere lămuriri suspiciunilor cu privire la eventuale cazuri de dobândire a unor calităţi acordate prin Legea 341/2004 persoanelor care s-au inplicat activ în evenimentele Revoluţiei din Decembrie 1989, cât şi a situaţiilor când unele persoane şi-au schimbat calitatea în mod nelegal, a dat naştere la un „adevărat clocot cu spume” al persoanelor ce probabil se simt ameninţate de măsurile luate de SANDA. Aceste persoane, pe data de 13.09.2014 în jurul orei 8:30 – 9:30, adunaţi în faţa Sediului Central al PSD din Bulevardul Kiseleff ca urmare a mobilizării făcute de BĂNUŢOIU; PESTREANU; posibil DINCĂ şi alţii, au solicitat accesul în Clădire , după care şi-au exprimat dorinţa ca ADRIAN SANDA să fie demis şi înlocuit cu SIMION GEORGICĂ. Persoanele care au căutat cu insistenţă să influenţeze decidenţii au fost în mod special domnii PESTREANU VASILE şi TĂNĂSOIU GHEORGHE.
Nu ar fi nici prima şi nici ultima oară când Revoluţionarii nu se înţeleg şi fiecare „grup de interese” , caută să-şi promoveze oamenii pe care îi consideră fideli „cauzei” lor.
ADRIAN SANDA este susţinut de majoritatea Revoluţionarilor reali care consideră de bun augur măsurile iniţiate de acesta, mai ales că, mai mulţi foşti Secretari de Stat şi demnitari ce auactivat în domeniu, s-a dovedit că au probleme grave cu moralitatea.
Gruparea care doreşte demiterea lui ADRIAN SANDA, coordonată în special de persoane dubioase, implicate în afaceri cu certificate de revoluţionar sau/şi drepturi acoradte prin Lege Revoluţionarilor, şi aici ne referim la terenuri, spaţii comerciale, etc, întreprinde şi acţiuni cu un pronunţat caracter politic anti PSD. Dintre „liderii” acestui „grup de interese” se detaşează prin vehemenţa atacurilor ,foştii locotenenţi şi colaboratori apropiaţi ai infractorului COSTIN G, mobilizaţi de BĂNUŢOIU NICOLAE, DINCĂ DUMITRU, PESTREANU VASILE, GADINĂ CONSTANTIN, unii dintre ei fiind foşti sau chiar actuali membri PDL şi PMP.
În afara acestor persoane implicate direct în organizarea „protestelor în stradă” din ultimul timp, mai există un segment al grupului ce duce un adevărat război pe Reţelele Virtuale de Socializare împotriva celor ce demască împostura şi fenomenul infracţional dezvoltat în rându revoluţionarilor.
Aceste persoane, sub protecţia pseudonimelor pe cere le utilizează pe reţelele de socializare , îşi permit să foloseasacă un limbaj suburbal plin de invective şi trivialităţi şi fac afirmaţii nereale şi defăimătoare cu intenţia de a discredita şi a pune întro lumină nefavorabilă pe cei ce demască infractroii şi impostorii din rândul Revoluţionarilor. Dintre membri acestui grup, se detaşează de departe prin violenţa verbajului persoanele ce postează sub numele de ANDREI LUCIAN şi BOGDAN VASILE.
Facem apel la Administratorii Paginilor de Socilaizare , să impună un limbaj decent, fără trivialităţi şi epitete gratuite şi să sancţioneze prin eliminare din liste a peroanelor ce recidivează în folosirea unui limbaj indecent.
Disputele în cadrul mediului virtual fiind publice şi datorită acceibilităţii pot creea o imagine falsă asupra REVOLUŢIEI ROMÂNE DIN DECEMBRIE 1989 şi a REVOLUŢIONARILOR.
Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1956
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34237 : Septembrie 15, 2014, 23:24:32 »

acest gunoi de haraga mai are curaj sa vorbeasca de partied cind el este un militat PSD ia vedeti ca acuma seara la ANT.3 la GIDEA sa pronutat cea ce vrea PSDsa spuna ca in 89 nu a fost revolutie ci LOVITURA DE STAT tot comunicatu lui sada este bazata pe minciuni cind au mintit cind au zis ca sint disparate documentele sau acuma cind le invetariaza haraga stie ca mercuri va fi miting la PSD si nu organizat de nici unu de care a spus el ca sint organizate de alti mu cere nimeni scimbarea lui SS Sanda se cere respectarea legi si punera in buget pe 2015 a sumelor necesare pentru respectarea legi si daca nu vom avea rezultat vom face mitig in toate localitatile unde ponta va merge in campanie
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34238 : Septembrie 15, 2014, 23:31:53 »

MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA
CABINET PRESEDINTE

                                                [size=115pt] COMUNICAT[/size]
Referitor la mitingul de miercuri 17 septembrie 2014

Luind act de ultimile evenimente si avind la baza faptul ca SSPR a trecut la atiuni drastice in materie de restabilire a legalitatii in materie de Legea 341,
Constatind ca exista presiuni mari la nivelul conducerii SSPR pentru a stopa actiunile de eliminare din rindurile revolutionarilor a persoanelor care au abtinut aceasta calitate pe cai ILICITE,

Presedintele MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA


   in baza art 16, 17, 18 din STATUTUL MISCARII,
DECIDE

MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA SE DELIMITEAZA DE MITINGUL DIN DATA DE 17 SEPTEMBRIE 2014 , si le cere membrilor sai sa nu participe la aceasta manifestare, deoarece ea are scopuri total diferite fata de cele pe care noi le sustinem. Initiatorii acestui miting se regasesc in listele cu duplicate, si de+a lungul anilor au sustinut din plin mafia certificatelor de revolutionar.
MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA nu poate interzice actiunile in nume propriu ale membrilor sai, insa poate interzice oricarui membru ce va participa la acest miting sa se foloseasca in vre+un fel de numele MISCARII. Cei ce nu se vor conforma acestei interdictii vor fi considerati exclusi din MISCARE.
Sustinem demersurile dovedite ale SSPR si ale SS Adrian Sanda, iar orice deviere de la aceste demersuri ne va determina la mitinguri de mare amploare in imediata proximitate temporala a acestor devieri.
Chiar daca nu sustinem omul Adrian Sanda, fiind in continuare convinsi ca acesta este un om politic ( noi fiind impotriva actualei clase politice din Romania) ii sustinem demersurile in sensul respectarii Legii, asa cum este firesc intr+un stat de drept. Daca pina acum am considerat ca ADRIAN SANDA nu isi face datoria, in urma probelor pe care le detinem, precum si a reluarii comunicarii publice a SSPR,am constatat ca se inainteaza in ceea ce inseamna aplicarea legii 341 si sustinem demersurile strict in ceea ce priveste aplicarea in litera si spiritul ei a Legii 341.
Prin urmare in zilele urmatoare vom incepe sa facem publice listele celor care detin in mod nemeritat certificate de revolutionar.
In consecinta NU SUSTINEM MITINGUL DIN 17 SEPTEMBRIE, pe care il declaram impotriva intereselor revolutionarilor cinstiti si corecti, impotriva celor care desi nu au nici o vina au fost supusi la grave abuzuri si suplicii alaturi de cei falsi si din vina acestora. Le cerem celor care stiu ca detin ceertificate nemeritate ca in termen de 48 de ore sa le depuna la sediul SSPR si sa renunte la ele. In caz contrar in a 49 a ora vom trece la demascarea lor, indiferent de consecintele pe care ni le asumam de pe acum.

PRESEDINTE
Alex Oprea
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34239 : Septembrie 16, 2014, 01:12:46 »

ASOCIAȚIA  LUPTĂTORILOR, RĂNIŢILOR ŞI URMAŞII EROILOR
„BRAȘOV DECEMBRIE 1989”

Mun. Brașov, str. Gheorghe Barițiu nr.1, tel / fax: 0268-410212
Președinte Vasile Mardare – tel: 0723363552


COMUNICAT

        Asociația Luptătorilor, Răniților și Urmașii Eroilor “Brașov-Decembrie 1989” în calitate de reprezentanţi ai revoluţionarilor din Decembrie 1989, an în care în România a fost răsturnat regimul totalitar-comunist al lui Nicolae Ceauşescu, suntem determinaţi de actuala situaţie socială, politică şi economică din România să participăm la o adunare publică de protest ce se va desfăşura în data de 17.09.2014, între orele 1000-1400, în zona Parcului Kiseleff, între Bd. Kiseleff şi Bd. Aviatorilor.

        Tematica:
        Sub pretextul masurilor impuse de criza economica ce a afectat România, prin Art. 18 din Legea 283/14.11.2011, ce reglementeaza restrangerea unor drepturi fundamentale, prevederile Articolul 4 alin. (4) din Legea 341/2004 nu se acordă.”

        Aceste prevederi au fost prelungite prin Art. 9 din OUG nr. 84/12.12.2012 pentru anul 2013 şi prin  Art. 6 din OG nr. 29/2013 pentru anul 2014.
        Având în vedere faptul că în mod oficial România se află în creştere economică, aşa cum a declarat dl. Prim ministru Victor Ponta încă din anul 2013, argumentul avut în vedere privind decizia suspendării indemnizaţiei şi în anul 2014, nu se mai justifică.

        Solicităm respectarea prevederilor Legii nr. 341/2004, repunerea în plată a indemnizaţiilor reparatorii şi cuprinderea sumelor necesare în proiectul de buget pentru anul 2015 .
        Nici după 25 de ani de la VICTORIA REVOLUȚIEI ROMÂNE DIN DECEMBRIE 1989 nu vom renunţa la idealurile noastre: libertate, democraţie, bunăstare, respectarea legilor, precum şi o viaţă decentă pentru fiecare dintre noi, având ca model valorile civilizaţiei europene din care acum facem parte.


                                   Președinte,
                                Vasile MardareBRAȘOV, 15 septembrie 2014
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34240 : Septembrie 16, 2014, 04:29:36 »

[color=red]ÎN ATENŢIA POSESORILOR DE CERTIFICATE DE REVOLUŢIONAR (din Mureş) !!!!!!!!
[/color]
NU PUNEŢI BOTUL LA TRAFICANŢI, ŞI NU PLĂTIŢI PT SUSŢINEREA DOSARELOR !!!!!
NU ESTE MANDATAT NIMENI SĂ ,,VĂ AJUTE,, !!!
NU FACEŢI JOCUL TRAFICANŢILOR DE CERTIFICATE !!!
O SĂ PUBLIC DOSARELE ,,BĂIEŢILOR DEŞTEPŢI ,,!!!

 As.,,21Decembrie-Oraş Martir,,Tg-Mureş-Preşedinte: Hamar Alpár Benjámin
[/size]

RANITULE; SPUNE SA O AUDA TOATA TARA CA TU ESTI PSD-IST SI CUNOSTI ADEVARUL PSD:

CAT ESTE SPAGA PTR DOSAR LA VIITOAREA COMISIE DE REVERIFICARE DE LUCREAZA DE ACUM DOUA SAPTAMINI..

CAT ATI SATABIOLIT SPAGA SI CU*M SE ACHITA! CONTUL DE CAMPANIE_VP P

[size=10pt]Măi Disperatule !
În Mureş un prieten de al tău, tot puşcăriabil adună bani pt ,,a ajuta la susţinerea dosarelor,, iar un alt impostor oferă serviciile contra cost pt a scoate din cei 1900 a lui Sanda .
Eu reprezint 99% din revoluţionarii din Mureş !
EU NU DAU ŞPAGĂ şi NU IAU ŞPAGĂ !!![/size]
Memorat
 • ocneanu
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 431
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34241 : Septembrie 16, 2014, 06:06:23 »

              Disperarea hotilor,
- vine o vreme cand,cei invechiti in faradelegi,trebuie sa dea socoteala pentru faptele lor.Aparitia unei persoane decise sa restabileasca adevarul devine pentru borfasi un imens pericol deci,vor sa-l sfasie.Problema hotilor este ca sunt si mai multi adevarati revolutionari,participanti activi la evenimentele din Dec.'89 care nu pot admite ca ca mizeria excrocilor sa ne otrveasca mereu.Asa cum s-a declarat in "PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE" sustinem,in temeiul Legii 341/2004,masurile de excludere a celor care,prin mijloace frauduloase,au furat si inselat buna credinta a adevaratilor revolutionari.Daca dl.SS Adrian Sanda,de buna credinta si in temeiul L 341/2004,face curatenie atunci asociatiile din Moldova vor fi,cu siguranta,alaturi de dl. Adian Sanda.
- este inacceptabil ca o mana de smenari,galagiosi,manjiti,profitori sa vorbeasca in numele adevaratilor revol.Acestia sunt o adevarata pata pe obrazul Romaniei,intinand jertfa celor de acum un sfert de veac.
                             Ocneanu.
Memorat
 • ocneanu
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 431
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34242 : Septembrie 16, 2014, 06:11:18 »

         

- atasez continutul declaratiei Asociatiilor din Moldova in PUNCTUL NOSTRU DE VEDERE.
            OCNEANU.
Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1956
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34243 : Septembrie 16, 2014, 07:43:18 »

MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA
CABINET PRESEDINTE

                                                [size=115pt] COMUNICAT[/size]
Referitor la mitingul de miercuri 17 septembrie 2014

Luind act de ultimile evenimente si avind la baza faptul ca SSPR a trecut la atiuni drastice in materie de restabilire a legalitatii in materie de Legea 341,
Constatind ca exista presiuni mari la nivelul conducerii SSPR pentru a stopa actiunile de eliminare din rindurile revolutionarilor a persoanelor care au abtinut aceasta calitate pe cai ILICITE,

Presedintele MISCARII CIVICE REVOLUTIA CURATA


   in baza art 16, 17, 18 din STATUTUL MISCARII,
DECIDE

MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA SE DELIMITEAZA DE MITINGUL DIN DATA DE 17 SEPTEMBRIE 2014 , si le cere membrilor sai sa nu participe la aceasta manifestare, deoarece ea are scopuri total diferite fata de cele pe care noi le sustinem. Initiatorii acestui miting se regasesc in listele cu duplicate, si de+a lungul anilor au sustinut din plin mafia certificatelor de revolutionar.
MISCAREA CIVICA REVOLUTIA CURATA nu poate interzice actiunile in nume propriu ale membrilor sai, insa poate interzice oricarui membru ce va participa la acest miting sa se foloseasca in vre+un fel de numele MISCARII. Cei ce nu se vor conforma acestei interdictii vor fi considerati exclusi din MISCARE.
Sustinem demersurile dovedite ale SSPR si ale SS Adrian Sanda, iar orice deviere de la aceste demersuri ne va determina la mitinguri de mare amploare in imediata proximitate temporala a acestor devieri.
Chiar daca nu sustinem omul Adrian Sanda, fiind in continuare convinsi ca acesta este un om politic ( noi fiind impotriva actualei clase politice din Romania) ii sustinem demersurile in sensul respectarii Legii, asa cum este firesc intr+un stat de drept. Daca pina acum am considerat ca ADRIAN SANDA nu isi face datoria, in urma probelor pe care le detinem, precum si a reluarii comunicarii publice a SSPR,am constatat ca se inainteaza in ceea ce inseamna aplicarea legii 341 si sustinem demersurile strict in ceea ce priveste aplicarea in litera si spiritul ei a Legii 341.
Prin urmare in zilele urmatoare vom incepe sa facem publice listele celor care detin in mod nemeritat certificate de revolutionar.
In consecinta NU SUSTINEM MITINGUL DIN 17 SEPTEMBRIE, pe care il declaram impotriva intereselor revolutionarilor cinstiti si corecti, impotriva celor care desi nu au nici o vina au fost supusi la grave abuzuri si suplicii alaturi de cei falsi si din vina acestora. Le cerem celor care stiu ca detin ceertificate nemeritate ca in termen de 48 de ore sa le depuna la sediul SSPR si sa renunte la ele. In caz contrar in a 49 a ora vom trece la demascarea lor, indiferent de consecintele pe care ni le asumam de pe acum.

PRESEDINTE
Alex Oprea

MAI TIRIFLICI iea trezit sa vorbesti de revolutionari dute si iati spudo cadidati la presedintie si te ascunde sa nute mai vada nimeni tu amenity si nu recunosti un miting a adevaratilor REVOLUTIONARI cu ce teau mituit tiau promis vrun post la noua institutie cala Haraga ca si Acela a inceput sa lute inpotriva revolutionarilor
Memorat
 • nicu1957
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1956
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #34244 : Septembrie 16, 2014, 08:00:35 »

Domnule OPREA de unde ai scos ca organizatori mitingului sint pe duplicate cred ca nu cunosti cine sint organizatori si vorbesti si incerci sa denigrezi ai mai spus ca publici tabele si cind trebuia sa publici ai luat frituri din cea ce a publicat MAYA nu crezi ca esti penibil casa nu spun altfel tu vi sa spui ca reprezinti revolutionarii nai fost ales nici macar presedinte la o asciatie de revolutionari nusa reprezinti mai multe asociati unde este inscrisa asociati fantoma miscarea asta curat murdara de care vorbesti la ce tribulal sau judecatorie din tara daca activeza la noi in tara are obligatia sa fie inscrisa
Memorat
Pagini: 1 ... 2281 2282 [2283] 2284 2285 ... 4517
Schimbă forumul: