Main Content:

Pagini: 1 ... 3345 3346 [3347] 3348 3349 ... 4503

ANUNTURI

 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50190 : Februarie 06, 2016, 22:30:49 »

Nicule am primit si ti-am raspuns
Memorat
 • naspa_rau
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 443
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50191 : Februarie 07, 2016, 06:18:56 »

Acum am inceput sa-nteleg cum sta treaba cu acest consiliu.
SS striga "hotii"cand hotul este langa el si ne sugereaza ca trebuie sa stim si noi ca d-lui stie cum au fost facuti revolutionarii in trecut de parca noi nu stim cum sta treaba cu politicul.Pai aici trebuie sa-i dam dreptate lui Burada si Alexpress la ce spune despre unele cardasii.
Si dupa cum se vede cine vrea si cand vrea dintre fostii politruci care nu-si mai gasesc locul in politica si partide se aciuieste pe la ss....... si se bate cu caramida-n piept ca ei au facut legea 341 si au dreptul sa vorbeasca iar restul trebuie sa taca.
Acum am inceput sa-nteleg de ce s-a vrut aceasta consfatuire cat mai restransa,ca sa nu vorbeasca prea mult si sa nu-i combata pe ce-i invitati speciali.


  Cind am vazut "discursul" doctorului stiutor de orice medical mi-am dat seama ca e copie a lui Iliescu caci la fel dadea din mina !. Revedeti video-ul si va veti convinge !.
Memorat

ciine batran lesinat de foame
 • Petru
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1193
 • nimic-OO FARA INSULTE; neindoelnic, obiectiv
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50192 : Februarie 07, 2016, 09:19:48 »

        COMPORTAMENTUL    UNOR    OAMENI  IN  SOCIETATE
          (semeni  de-ai  nostril  cu  un  comportament  deficil)
A venit şi ziua în care scriu un articol despre prostie. Îmi doream de mult timp însă acum am avut ocazia.
Vei afla în continuare punctul meu de vedere asupra prostiei şi ce poate fi făcut în privinţa ei.
În primul rând, nu sunt de acord cu generalizarea termenului „prost” sau „proastă”.
Nu poţi spune despre un om că este pur şi simplu prost.
Pentru că ai putea spune atunci şi despre un om că este pur şi simplu inteligent, dar nu e neapărat un motiv de laudă. Ştiu mulţi oameni foarte inteligenţi care se zbat în probleme şi eşecuri comparat cu alţi oameni mai puţini „inteligenţi” care se bucură de un succes, o împlinire şi o calitate a vieţii de invidiat.
M-am tot gândit zilele acestea când am fost bolnav care sunt dedesubturile prostiei şi ce face un om la un moment dat să fie prost.
Spun la un moment dat pentru că nimeni nu e prost tot timpul şi nimeni nu e inteligent tot timpul. Uneori oamenii inteligenţi fac nişte lucruri foarte idioate şi nişte oameni proşti fac nişte lucruri foarte inteligente.
Un profesor de-al meu a spus aşa: „Diferenţa dintre un om prost şi inteligent este că prostul face mereu aceeaşi greşeală iar deşteptul tot timpul alta”
Aşadar, deja avem o trăsătură importantă care face diferenţa între proşti şi deştepţi. Nu pare greu să fii inteligent 
Ţin minte când eram adolescent, o femeie foarte inteligentă, frumoasă şi cu personalitate a zis aşa: „Eu cred că un om dacă este inteligent, ajunge să aibă succes mai devreme sau mai târziu. Ajunge să aibă bani şi o viaţă împlinită deoarece acesta e rodul inteligenţei, te ajută să găseşti soluţii şi nu ai cum să fii inteligent şi să rămâi la acelaşi nivel de sărăcie, probleme şi suferinţă„.
Ţin minte că am simţit în suflet o durere, un sentiment de revoltă. Mă considerăm inteligent şi primeam complimente pentru că citesc mult şi am cultură generală dar în acelaşi timp aveam o viaţă praf. Financiar, sexual, relaţional, profesional nu aveam deloc rezultate.
Oare avea fata asta dreptate? Eram doar un prost deghizat într-un inteligent?
Au trecut mulți ani de atunci şi acum pot să răsuflu un pic mai uşurat. Încă nu sunt 100% sigur de inteligența mea pentru că de multe ori încă fac prostii, însă am început să am rezultate în viaţă în toate acele aspecte la care eram praf. Şi cumva, cuvintele acelei femei încep să aibă sens. Un om inteligent (sau care nu dă dovadă de prostie maximă în fiecare zi) inevitabil îşi poate face viaţa mai bună.
Însă pentru asta este foarte important să evite să fie o persoană proastă.
O să vă prezint în continuare 7 trăsături. Cu toţii am dat dovadă de cel puţin câteva din ele dacă nu de toate şapte. Cred că prostia devine perfectă atunci când întâlnim toate aceste 7 trăsături într-un om. Abia atunci putem spune cu mâna pe inima :”Ba eşti proastă sau prost ca noaptea, de dai în bălţi, de împungi, nu mai ai scăpare. Dacă prostia ar durea...”
Hai să vedem:
1. IGNORANȚA – un mare semn de prostie este să fii un om ignorant. Ca de exemplu să spui că există sau nu există reîncarnare când tu nu ai citit măcar 1 carte sau un articol despre:
Viața dintre vieți.  O metodă care ajută oamenii să ajungă la amintirile din viaţa lorca suflete (spirite). Autor Michael Newton.
Psihologia viitorului – Lecții din cercetarea modernă asupra constiinței.
9 argumente ale celor care cred în reîncarnare
http://en.wikipedia.org/wiki/Reincarnation
Acum nu mă înţelege greşit. Nu mă interesează dacă tu crezi în reîncarnare sau nu. Vreau să îţi explic un principiu.
Principiul este NU VORBIM DESPRE LUCRURI DESPRE CARE NU NE-AM DOCUMENTAT ÎNAINTE! Asta este ignoranţă. Să vorbeşti prostii când tu nu ai citit în viaţa ta 2 rânduri despre un subiect. Când te educi şi te documentezi, abia atunci câştigi dreptul de a-ţi exprima o părere. Sunt oameni care şi-au dedicat întreaga carieră şi viaţă cercetării unui domeniu şi vine un ignorant şi aruncă cu rahat din propria gură asupra muncii unor oameni pasionaţi şi dedicaţi.
Asta este ignoranţa. Asta este dovadă de prostie. Lipsa de educaţie dublată de tupeu nesimţit. Un prieten spunea : „Nimeni nu s-a născut învăţat însă nu ai nicio scuză să mori prost„.
Când vedem ignoranţa, deja vedem prostia arătându-şi adevărata faţă. DAR, mai există 6 trăsături importante care fac prostia să se arate în toată splendoarea ei. Dacă eşti doar ignorant însă ai doar calităţi s-ar putea să scapi cu basmaua curată şi să nu fii considerat o persoană proastă.
2. LENEA
Să fii un om leneş sau un parazit este o altă dovadă de prostie. Ai potenţialul uriaş de a face lucruri extraordinare şi tu preferi să freci menta şi să laşi zilele să treacă una după alta lăsând tot potenţialul tău minunat să se irosească? De ce să înveţi dezvoltare personală, de ce să faci sport şi să mănânci sănătos, de ce să înveţi să ai relaţii minunate, de ce să înveţi să faci bani şi să îţi câştigi independenţa finaciară?
Pentru toate astea trebuie muncă şi tu nu ai chef. Eşti o putoare. Eşti o persoană leneşă. Şi implicit proastă. Îţi meriţi soarta şi suferinţele.
3. IQ SCĂZUT
În principiu IQ-ul rămâne constant de la naştere și până la moarte. Aşa că dacă îl ai scăzut, ghinion. Aparent, multă lume se referă la IQ scăzut ca prostie şi la cel crescut ca inteligenţă.
Eu nu aş face greşeala asta. S-a dovedit că ai nevoie de un IQ de măcar 90 ca să poţi obţine rezultate în orice domeniu al vieţii şi dacă citeşti blogul Personalitate alfa cu siguranţă ai un IQ peste 90 
Inteligenţă măsurată de IQ se referă doar la emisfera cerebrală stângă, la logică, şi s-a dovedit în numeroase studii că nu IQ-ul ci inteligenţa emoţională EQ face diferenţa în viaţă când vine vorba de succes şi realizări.
Aşadar, nu ar trebui să ai motive de îngrijorare legate de IQ. Şi nu te teme de prostie la acest punct decât dacă ai un IQ sub 90.
Un test asemănător cu cel oficial pentru IQ ai aici.
4. EQ SCĂZUT
Mai degrabă poţi să fii considerat o persoană proastă dacă ai EQ scăzut. Adică inteligenţa emoţională.
Adică, te enervezi repede şi eşti o persoană impulsivă, nu poţi să amâni recompensa în viaţă şi faci credite ca să cumperi ceva ce nu ai neapărată nevoie acum, mănânci inutil pentru că nu îţi poţi controla impulsul de pofticios, îţi lipseşte empatia faţă de oamenii din jur, etc. Din fericire, inteligenţa emoţională este educabilă.
Un mic articol aici.
5. UN CARACTER INFECT
Dacă a murit capra ta şi vrei să moară şi capra vecinului, dacă îţi place să bârfeşti în loc să îţi vezi de existenţa ta, dacă îţi moare sufletul de invidie faţă de realizările altora în loc să te bucuri de realizările tale chiar dacă sunt mai mici, dacă faci sex cu partenerul de viaţă al celui mai bun prieten sau celei mai bune prietene, dacă îţi trădezi oamenii când aceştia ţi-au încredinţat încrederea lor, dacă minţi şi calci pe cadavre pentru a-ţi atinge scopurile, dacă nu poţi întinde o mâna de ajutor semenului tău aflat în suferinţă, atunci ai un caracter infect şi eşti foarte aproape să fii un mare prost sau o mare proastă. Depinde de ce scor ai la ceilalţi factori. Pentru că dacă stai excelent la restul punctelor tot mai ai o şansă să fii un geniu machiavelic rău intenţionat, dar nu eşti prost sau proastă.
6. FRUSTRĂRI
•   Nu ai bani
•   Nu faci sex
•   Ești bolnav sau bolnavă mai mult decat sănătos sau sănătoasă
•   Ai o fire pesimistă
•   Nu  îți asumi responsabilitatea pentru rezultatele din viața ta.
Toate acestea şi multe altele duc la frustrări. Acel sentiment că îţi doreşti lucruri pe care acum nu le poţi avea şi pentru că nu ai un suflet curat şi senin, pentru că nu ai inteligenţă emoţională să înţelegi că dacă ai răbdare, perseverezi, nu eşti o persoană leneşă şi lucrezi zilnic la dezvoltarea ta tot ceea ce îţi doreşti va deveni realitate, ajungi să te comporţi ca un prost sau o proastă.
De la frustrare la prostie e cale scurtă. Lucrează la frustrările tale şi înţelege că de tine depind rezultatele din viaţa ta. Dacă ai frustrări nu îi chinui şi pe cei din jur cu ele. Rumegă-le în liniştea ta interioară şi foloseşte energia acestor frustrări pentru a găsi soluţii la problemele pe care le ai. Te asigur că vei reuşi şi în acelaşi timp nu vei stresa la maxim oamenii din jur care probabil ţin la tine şi care au şi ei propriile frustrări la care caută soluţii.
7. EXPRIMAREA CORECTĂ. Nu știu cine a compus aceste rânduri, le-am gasit pe facebook. Însă imi place la nebunie adevărul din ele..
SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ NE EXPRIMĂM CORECT!
Spre exemplu:
„Nu am știut!” se zice CORECT „Nu m-am obosit să aflu!”
„Nu am putut!” se zice CORECT „Mi-a fost lene să caut o soluție!”
„Nu înțeleg!” se zice CORECT „Mi-e greu să gândesc singur!”
„Am uitat!” se zice CORECT „Nu mi-a păsat suficient!” Citat luat de pe wall-ul lui Bogdan Comanescu
Concluzii:
Cu toţii cred că ne regăsim în cel puţin una sau mai multe din aceste criterii. E în regulă cât timp devenim conştienţi de ele şi ne străduim să ne corectăm.
Există totuşi oameni care se fac vinovaţi de toate aceste puncte şi par iremediabil compromişi.
Asta numesc eu un om prost. Un om care are toate aceste 7 puncte şi care nici măcar nu e conştient de ele.
Aştept comentariul tău şi dacă mai găseşti puncte în plus faţă de ale mele, te rog să scrii.
Pentru a te asigura că eşti înarmat corespunzător în drumul spre construirea unei personalități autentice, am pentru tine cartea Personalitate alfa – descoperă comoară ascunsă din tine.
Pera aspera ad astra
Memorat

Petre,
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50193 : Februarie 07, 2016, 09:39:00 »                                             Intrunirea Colegiului Consultativ al Revolutionarilor - I -
                             
www.youtube.com/watch?v=B7CPuQZJUtw

                                             Intrunirea Colegiului Consultativ al Revolutionarilor - II -
                             
www.youtube.com/watch?v=B0QL9lDrV_0&feature=youtu.be
Memorat
 • vasile
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 657
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50194 : Februarie 07, 2016, 13:54:56 »

Doamne si fereste! unul hais si unul cea, din 1 in 1
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50195 : Februarie 07, 2016, 14:52:21 »

Vasile te contrazic mai rau ca la spitalele de nebuni si filmele cu prosti
Concluzie trasa de mine dupa ce-am ascultat primele 2 parti ale sedintei.Haos total,ce-i din orasele martir nu si-au mai gasit cuvinte de lauda la adresa SS dar si la adresa lor pe cand cei din celelalte orase n-au prea avut sorti de izbanda sa-si zica pasul.Propuneri la greu dar fara sa se stie daca aceste vor fi agreate de cineva.
Probabil ca aceast consiliu sa vrut a fi facut pentru ca sa nu zica lumea ca ss..... nu face cate ceva pentru revolutionari caci de facut tot ce stiu ei conducatorii vor face.
Ce pot spune eu dupa mintea mea este ca Legea 341 a fost,este si va fi buna numai daca va  fi respectata asa cum a fost ea elaborata in 2004 fara modificarile facute in decursul anilor,in rest apa de ploaie si pierdere de timp.
Memorat
 • Petru
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1193
 • nimic-OO FARA INSULTE; neindoelnic, obiectiv
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50196 : Februarie 07, 2016, 15:10:56 »

Doamne si fereste! unul hais si unul cea, din 1 in 1

                LEGILE   FIZICI,


          DOI  VECTORI  OPUSI   LA  180  GRADE   REZULTANTA 0

  NU  STIU   CIND  VOM  FI  DISCIPLINATI  SI  ORGANIZATI  SA  POATA  TOTI  SA-SI  EXPRIME  CE  ARE  DE  SPUS,  APOI  IN  MOD  DEMOCRATIC  SA  SE  IA  O  DECIZIE.
       ASA  CA  CINE  URLA  MAI  TARE  ARE  DREPTATE,  IAR  CEL  CU  BUN  SIMT  SI  EDUCATIE  SE  RETRAGE,       
Memorat

Petre,
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50197 : Februarie 07, 2016, 16:58:35 »

Doamne si fereste! unul hais si unul cea, din 1 in 1
Care hais si care cea, domnule Vasile? Trebuie sa tragem niste concluzii dupa aceasta reprezentatie.
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50198 : Februarie 07, 2016, 18:06:12 »

Vă rog, cine poate să etaleze concluziile...!
Memorat
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50199 : Februarie 07, 2016, 18:44:26 »

Vă rog, cine poate să etaleze concluziile...!
  Fiecare dintre cele două "tabere" : cu moţ şi fără, îşi vede de interesele proprii şi acţionează în consecinţă, cu mai multă sau mai puţină " îndemânare ", fiecare după cât îl duce capul, fiecare după " mărimea şi ascuţişul iataganului ".
  ss s.a. continuă să bage băţu' prin gard  Huh  în ce scop ?  sper că din prostie. Este posibil însă să aibe un scopCui foloseşte escaladarea tensiunilor ?  POSIBIL = abrogării legii  Huh Huh  ( pe "principiul" :
 " mai dăi draq. prea fac scandal. aşa nu-i bine, nici aşa nu-i bine, mai BINE  DE  LOC[/b]
Huh Huh Huh Huh Huh[/size]
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • Alex63
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2485
 • partid în Ro = „ grup infracţional organizat "
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50200 : Februarie 07, 2016, 18:58:05 »

Vă rog, cine poate să etaleze concluziile...!
  Fiecare dintre cele două "tabere" : cu moţ şi fără, îşi vede de interesele proprii şi acţionează în consecinţă, cu mai multă sau mai puţină " îndemânare ", fiecare după cât îl duce capul, fiecare după " mărimea şi ascuţişul iataganului ".
  ss s.a. continuă să bage băţu' prin gard  Huh  în ce scop ?  sper că din prostie. Este posibil însă să aibe un scopCui foloseşte escaladarea tensiunilor ?  POSIBIL = abrogării legii  Huh Huh  ( pe "principiul" :
 " mai dăi draq. prea fac scandal. aşa nu-i bine, nici aşa nu-i bine, mai BINE  DE  LOC[/b]
Huh Huh Huh Huh Huh[/size]
Din păcate PENTRU  AMBELE "tabere" prezenţa acestui personaj în fruntea sspr este din ce în ce mai TOXICĂ pentru noi.
  Din prostie sau intenţionat faptele sale vor aduce prejudicii viitoare inestimabile iar aplaudacii săi de azi vor conştientiza prea târziu că au favorizat dezastrul. Avantajele de moment vor fi minuscule pe lângă nenorocirile ce vor veni !!

   Singura mea speranţă este ca demersurile noastre la P. M. să conducă la înlăturarea sa de la butoane CÂT MAI REPEDE.
   Ar fi evitată astfel prăbuşirea totală a mişcării revoluţionare. 
Memorat

„ Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei, a nulităţii recompensate, decât ridicarea  în sus a nemeritului.” - Mihai Eminescu
 • alex s
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2274
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50201 : Februarie 07, 2016, 19:31:20 »

Vă rog, cine poate să etaleze concluziile...!
  Fiecare dintre cele două "tabere" : cu moţ şi fără, îşi vede de interesele proprii şi acţionează în consecinţă, cu mai multă sau mai puţină " îndemânare ", fiecare după cât îl duce capul, fiecare după " mărimea şi ascuţişul iataganului ".
  ss s.a. continuă să bage băţu' prin gard  Huh  în ce scop ?  sper că din prostie. Este posibil însă să aibe un scopCui foloseşte escaladarea tensiunilor ?  POSIBIL = abrogării legii  Huh Huh  ( pe "principiul" :
 " mai dăi draq. prea fac scandal. aşa nu-i bine, nici aşa nu-i bine, mai BINE  DE  LOC[/b]
Huh Huh Huh Huh Huh[/size]
Din păcate PENTRU  AMBELE "tabere" prezenţa acestui personaj în fruntea sspr este din ce în ce mai TOXICĂ pentru noi.
  Din prostie sau intenţionat faptele sale vor aduce prejudicii viitoare inestimabile iar aplaudacii săi de azi vor conştientiza prea târziu că au favorizat dezastrul. Avantajele de moment vor fi minuscule pe lângă nenorocirile ce vor veni !!

   Singura mea speranţă este ca demersurile noastre la P. M. să conducă la înlăturarea sa de la butoane CÂT MAI REPEDE.
   Ar fi evitată astfel prăbuşirea totală a mişcării revoluţionare. 

    Bineinteles ca PM te va asculta si il va schimba pe Sanda...si pe cine ai vrea matalutza sa pui in loc ?...pana una alta , Sanda isi va termina treaba in cateva zile . Sa va fie clar , nimeni nu a spus ca Revolutia s-a terminat in 22 la 12,09 . Doar ca anumiti Revolutionari , care s-au remarcat in primele zile ...vor fi recompensati...care ii problema ?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50202 : Februarie 07, 2016, 20:05:27 »

"Singura mea speranţă este ca demersurile noastre la P. M. să conducă la înlăturarea sa de la butoane CÂT MAI REPEDE.
   Ar fi evitată astfel prăbuşirea totală a mişcării revoluţionare."

Daca aceasta e ultima speranta pentru evitarea prabusirii miscarii revolutionare, atunci e ca si pierduta.
Memorat
 • Kobra 22
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 783
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50203 : Februarie 07, 2016, 20:10:02 »

Vă rog, cine poate să etaleze concluziile...!
  Fiecare dintre cele două "tabere" : cu moţ şi fără, îşi vede de interesele proprii şi acţionează în consecinţă, cu mai multă sau mai puţină " îndemânare ", fiecare după cât îl duce capul, fiecare după " mărimea şi ascuţişul iataganului ".
  ss s.a. continuă să bage băţu' prin gard  Huh  în ce scop ?  sper că din prostie. Este posibil însă să aibe un scopCui foloseşte escaladarea tensiunilor ?  POSIBIL = abrogării legii  Huh Huh  ( pe "principiul" :
 " mai dăi draq. prea fac scandal. aşa nu-i bine, nici aşa nu-i bine, mai BINE  DE  LOC[/b]
Huh Huh Huh Huh Huh[/size]
Din păcate PENTRU  AMBELE "tabere" prezenţa acestui personaj în fruntea sspr este din ce în ce mai TOXICĂ pentru noi.
  Din prostie sau intenţionat faptele sale vor aduce prejudicii viitoare inestimabile iar aplaudacii săi de azi vor conştientiza prea târziu că au favorizat dezastrul. Avantajele de moment vor fi minuscule pe lângă nenorocirile ce vor veni !!

   Singura mea speranţă este ca demersurile noastre la P. M. să conducă la înlăturarea sa de la butoane CÂT MAI REPEDE.
   Ar fi evitată astfel prăbuşirea totală a mişcării revoluţionare.   FARA SA FIU PARTINIC, SECRETARUL DE STAT ADRIAN SANDA, A PARTICIPAT LA UN BALCI LA SEDINTA CONSILIULUI CONSULTATIV.
   ACEASTA INTRUNIRE A AVUT CA SCOP REGLEMENTARI PRIVIND DREPTURILE PREVAZUTE DE LEGEA 341.
   DREPTURI CARE DIN PACATE NU MAI SUNT DE ACTUALITATE.

   IN LOC SA DISCUTE PRINCIPIAL SI LA OBIECT PREVEDERILE LEGII 341, CEI MAI MULTI DINTRE PARTICIPANTI AU INCEPUT COMENTARII SI APRECIERI VIS-A-VIS DE SITUATIA LOR IN CONTRADICTIE CU PREVEDERILE ORDONANTEI NR.95.
   
   DACA SUNTEM LA ORA ADEVARULUI SPUS, V-AS RUGA SA VA ABTINETI DE LA ORICE COMENTARIU INJURIOS SAU AGRESIV.
 
   OUG 95/2014 VA COMPLETA LEGEA 341/2004.
   
    DISCUTIILE PE TEMA ANULARII SAU RETRAGERII OUG 95 NU AU SUSTINERE DIN PARTEA NICIUNUI PARTID POLITIC.
 
    VERIFICAREA REVOLUTIONARILOR SI TRIEREA LOR, A FOST DICTATA INTREGII CLASE POLITICE DE PERSOANE CARE AU PUTEREA SI DECIZIA POLITICA DE A FACE SI DESFACE ALIANTE SAU PARTIDE IN ROMANIA.

     REVENIREA LA EXECUTIA NELEGALA SI PENALA A SOTILOR CEAUSESCU DE CATRE GRUPUL DE INFLUENTA CARE A HOTARAT ACEST FAPT CU INCALCAREA FLAGRANTA A PREVEDERILOR LEGALE, SCOATE DIN ARHIVA INSTITUTIILOR STATULUI ADEVARURI CARE VOR ADUCE LA LUMINA MANIPULAREA ORDINARA A MASELOR DE CETATENI PRIN BINECUNOSUTUL SISTEM COMUNIST DE MANIPULARE SI CONTROL A POPULATIEI NEMULTUMITE.

   PARLAMENTUL PRIN CAMERA DEPUTATILOR VA DEZBATE SI APROBA ACEASTA OUG.95 FARA NICIO RETINERE.

   SA RETRAGI SAU SA ANULEZI ACEASTA ORDONANTA, INSEAMNA ABROGAREA LEGII 341/ 2004.

   SUFERINTA UNORA DINTRE NOI ABIA ACUM VA INCEPE, ODATA CU DOSARUL CE SE AFLA IN CURS DE ANCHETA SI SOLUTIONARE LA D.N.A.
 
   MULTI DINTRE NOI VOR DA CU SUBSEMNATUL PE LA PARCHET IN LEGATURA CU DECLARATIILE DEPUSE LA INTOCMIREA DOSARELOR, PRECUM SI ACTELE JUSTIFICATIVE CARE STAU LA BAZA ACESTORA.

   VRETI SAU NU VRETI SA ACCEPTATI ADEVARUL, ADRIAN SANDA EXECUTA DISPOZITIILE PRIMITE PRIN ATRIBUTIILE SI PREROGATIVELE DATE DE FUNCTIA PE CARE O OCUPA TEMPORAR.

  LA FINALUL ACESTUI COMENTARIU, PUN O INTREBARE PERTINENTA:

  CATI DINTRE PARTICIPANTII LA ACEASTA SEDINTA, AU AVUT MANDAT DE REPREZENTARE DIN PARTEA MEMBRILOR LOR ?
 
  DIN FILMAREA POSTATA DE CATRE ADMINISTRATORUL PORTALULUI, COMENTARIILE SUNT DE PRISOS.
   
  MULT ZGOMOT PENTRU NIMIC !

   SA AUZIM NUMAI DE BINE.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5312
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #50204 : Februarie 07, 2016, 20:10:42 »

Acesta e mesajul primit de la domnul Remus. A scris pe privat ca să evite să mai enerveze pe cineva.
Eu consider că e mai bine să discutăm deschis, chiar dacă ne ne mai și enervăm. Dar cred altceva.
Salvarea mișcării revoluționare nu vine din obținerea drepturilor stipulate de Legea 341 și O.U.G. 95.
Dacă vrem să o salvăm, trebie sa avem niște scopuri clar definite, tactici și strategii pentru a le atinge.
Memorat
Pagini: 1 ... 3345 3346 [3347] 3348 3349 ... 4503
Schimbă forumul: