Main Content:

Pagini: 1 ... 3777 3778 [3779] 3780 3781 ... 4542

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56670 : Ianuarie 04, 2017, 22:57:33 »

[size=8• Adepții PSD îi iau pe sus, pe Facebook, pe Liviu Dragnea, Viorel Ponta , Rovana Plumb și pe Olguta Lia Vasilescu, cei care au salutat primii propunerea de premier inaintata presedintelui tarii a lui Sevil Shhaideh. Ponta e întrebat ades dacă știe ceva de prietenul Sebastian Ghiță, pe care-l cauta procurorii DNA ,precum si inspectori si cadre ale MI că îl caută niște oameni
Cine sunt cei care cer desfiinţarea instituţiilor anticorupţie, protejarea securiştilor şi a averilor dobandite ilegal
de stiripesurse.ro , 24 decembrie, 2016

Un grup de manifestanţi, grupaţi sub titulatura „Consiliul Naţional al Societăţii Civile ", au trimis la Palatul Cotroceni o listă cu revendicări. Printre acestea figurează desfiinţarea Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), desfiintarea Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), desfiinţarea Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, anularea legii care îi desconspiră pe turnătorii şi ofiţerii Securităţii, desfiinţarea Curţii Constituţionale care anulează textele de lege care nu respectă normele Constituţiei şi, cap de listă, demiterea preşedintelui Klaus Iohannis, care a militat pentru pentru buna funcţionare a acestor instituţii si pentru eventuale amendamente la lege pentru ca aceste institutii sa-si poata desfasura echitabil si legitim activitatea.

Între semnatari figurează reprezentanţi ai ofiţerilor de Securitate în rezervă, reprezentanti ai cadrelor in rezerva ale MApN ,arestaţi pentru corupţie şi unii revoluţionari care şi-au pierdut indemnizaţia de 20 de milioane de lei pe lună ,in marea lor parte nebeneficiari ai titlurilor conferite de L 42 / 1990.
Desfiinţarea ANI dă liber afacerilor parlamentarilor, miniştrilor, a membrilor familiilor acestora, fără a fi obligaţi să-şi justifice averile. Desfiinţarea DNA dă liber corupţiei - luării de mită şi a traficului de influenţă - fără frica de a fi arestaţi. Desfiinţarea CNSAS oferă onorabilitate unor politicieni ca Dan Voiculescu ,Ilie Sarbu , Florin Paslaru, Sebastian Ghita , Ciprian Nica, Daniel Savu,Serban Mihailescu,Ioan Ghise , Ion Ariton, Mircea Cazan, sau Rodica Stănoiu,sau unor personaje din presa scrisa si ai televiziunii ca Sorin Rosca Stanescu ( nume de cod Deleanu) Bogdan Chireac , Adrian Sarbu sau Corina Dragotescu , pentru care există decizii de poliţie politică. De asemenea, împiedică descoperirea ofiţerilor şi turnătorilor Securităţii care au diplome de revoluţionari şi au beneficiat de privilegii ca locuinţe, spaţii comerciale, credite bancare cu dobandă subvenţionată de stat,terenuri , indemnizaţii totale încasate până acum de aproape 2 miliarde de lei vechi fiecare. Piedica lor este PSD si vechii securisti , care susţin aceste instituţii, de aceea ei trebuiesc divulgate , dat jos si deposedati de privilegiile obtinute Aşa susţin, în esenţă, membrii acestei ASA-ZISULUI Consiliul Naţional al Societăţii Civile.

Mulţi dintre membrii CNSC sunt binecunoscuţi. Ei pot fi grupaţi pe categorii profesionale: „revoluţionarii", sindicaliştii si militarii. Spre exemplu, în grupul revoluţionarilor se distinge Dorin Lazăr Maior ,Codrin Stefanescu , Adrian Sanda ( nume de cod Sandala) , Doru Maries ( cod nume Portarul) ,Petrica Balint, Emilian Vasile Cutean preşedintii unor organizaţii de revoluţionari din Braşov , Bucuresti, Timisoara etc apropiate de Ion Iliescu . Dorin Lazar Maior ,fost deputat PSD, arestat în 2006 pentru că a şantajat mai multe persoane de la care a cerut în total peste 1.000.000 lei noi, adică aproximativ 300.000 de euro, a fost prins în flagrant de procurorii DNA. Maior mai este supărat şi pentru faptul că a pierdut un proces şi este obligat sa plătească la AVAS ( adică la bugetul statului) aproape 755.000 de dolari luaţi in 1996 de la Bancorex (fosta bancă a Securităţii) bani pe care nu i-a mai returnat. Un alt revoluţionar este şi Dorel Haraga, tot un apropiat al lui Ion Iliescu, supărat pentru că nu mai are privilegii, odata ce a militat mult la promovarea partidului in interesul revolutionarilor . El era obişnuit să fie consilier sau secretar de stat, mai in toate guvernarile stangii . Tot revoluţionar este şi Cristian Lefter, omul cu 7 fețe , dispus să acţioneze pentru oricine plateste mai bine, pentru orice partid care îi ofera protectie financiara si-i asigură banii pentru indemnizaţii, după cum singur şi sincer ne-a declarat. Ca el mai sunt Sergiu Teodor Drăghici, Vasile Turcu, Costica Gadina,Mircea Bucur ,Mihai Babitchi , Gh.Muscalu sau Alpar Hamar Benjamin.

O altă grupare este cea a sindicaliştilor, cap de listă fiind Constantin Creţan, fost lider sindical al minerilor, care a acţionat de fiecare dată la chemarea lui Ion Iliescu şi a PSD sau PRM. El a fost condamnat la 5 ani de închisoare pentru mineriada din 1999, alături de Miron Cosma. Este specialist în organizarea ostilităţilor stradale deoarece are şi experienţa mineriadelor din 1990 şi 1991. Un alt sindicalist căruia îi plac mai mult camerele de vederi ale televiziunilor este Cornel Riegler, profesor de istorie la un liceu bucureştean, care a ieşit in evidenţă prin conflictul cu directorul şcolii pe care îl acuză că era prea apropiat de elevi. El a fost lansat pe orbita sindicală după ce, fiind singurul profesor din şcoală intrat în grevă, a refuzat să încheie mediile elevilor din clasa a XII-a care urmau să intre în examenele de bacalaureat.
De departe, liderul ofiţerilor in rezerva este Mircea Dogaru este cel mai agresiv sindicalist din Romania anilor 2014-2016 . Potrivit presei, el a fost ofiţer propagandist în grupul de elită al lui Ilie Ceauşescu, fratele dictatorului Nicolae Ceauşescu. Ştie cum să formuleze şi să lanseze un mesaj pentru a obţine efectul scontat. Este simpatizant al Partidului Conservator al lui Dan Voiculescu dar si al PSD . Sindicalistul Petre Nadolu, fost purtător de cuvânt la Armată, spun unele surse din Craiova, liderul unui sindicat pompos de aparăre a drepturilor omului, s-a remarcat la mitingul făcut pentru apărarea primarului Craiovei, Solomon, arestat pentru corupţie. Atunci a reuşit să mobilizeze cateva sute de oameni care să scandeze numele lui Solomon. „Totul pe bani grei ", spun surse extrajudiciare.

Lista completă a celor care vor desfiintarea Anticorupţiei
Contactată telefonic, Oana Florea, directorul Fundaţiei pentru Apărarea Cetăţenilor împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) ne-a declarat că acest consiliu nu este înregistrat legal:."Este o denumire pe care am pus-o noi, nu am înregistrat-o niciunde, ca să capete mai multă greutate atunci când revendicăm ceva". Mai mult, Florea ne-a spus că sub pălăria acestui "consiliu" se regăsesc aproximativ 30 de ong-uri, fundaţii şi sindicate din toată ţara.
Dorin Lazăr Maior - preşedintele Blocului Naţional al Revoluţionarilor din România, Dorel Haraga - preşedintele Asociaţiei de Acţiune Civică Internatională a Revoluţionarilor Veterani din Decembrie 1989, Sergiu Teodor Drăghici - preşedintele Sindicatului Naţional al Revoluţionarilor, Cristian Lefter - preşedintele Ligii Naţionale a Revoluţionarilor din Decembrie 1989, Mircea Dogaru - preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate (SCMD), Oana Florea - directorul Fundaţiei pentru Apărarea Cetăţenilor împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS), Constantin Creţan - preşedintele Federaţiei Naţionale a Muncii (FNM, federaţie sindicală Rovinari), Vasile Perşinaru - preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Justiţie (FSJ), Denisa Popovici - preşedintele Uniunii Sindicatelor din Spitalele CFR (USS-CFR), Gigel Andrabulea - preşedintele Sindicatului ALPAB (Bucureşti), Cornel Riegler - preşedintele Sindicatului Tinerilor Profesori (STPR), Petre Nadolu - preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Principiilor Europene în Noile Structuri ale Societăţii Române, Dumitru Iliescu - preşedintele Asociaţiei Pro Concordia - Craiova, Petrişor Mandu - preşedintele Alianţei pentru Respectarea Democraţiei "Octavian Paler", Elena Diaconescu - preşedintele Consiliului Pensionarilor din Sectorul 4 Bucureşti, Stelian Opriş - preşedintele Asociaţiei Proprietarilor pe Legea 112 şi a Chiriaşilor din Casele Naţionalizate.
pt][/size]
https://www.facebook.com/groups/portalul.revolutiei/permalink/952282721573919/

O.k. Am citit si 'originalul'. Dar, concret...ce vreti sa exprimati prin aceasta postare ? ? ?
Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2533
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56671 : Ianuarie 05, 2017, 12:52:22 »

În data de 13 decembrie 2016 Victor a trimis la redacţia "Evenimentul" -ui "Zilei"
următorul drept la replică:
   Catre,
                      EVENIMENTUL ZILEI


                                   DOMNULE  REDACTOR  SEF


          Conform legislaţiei în vigoare, solicităm un drept la replică, privind articolul semnat de D.na Antoaneta Etves din data de 07 decembrie 2016, articol pe care îl considerăm plin de neadevar, afectând drepturile şi libertăţile omului precum şi idealurile revoluţiei din decembrie 1989 garantate prin dispoziţiile art.1 alin. (3) din Constituţia României.
De asemenea, îl considerăm un atac la identitatea românilor deoarece este blamată singura redută funcţională de identitate naţională: Comunitatea Revoluţionarilor din Decembrie 1989.
   Întregul articol, reprezintă o speculaţie gazetărească, este lispsit de informaţii reale!
Astfel,
   Se afirmă că: „750 de milioane de euro au „mâncat” revolutionarii de la stat ”.
Această sumă provine din:
•   720 de milioane de euro- indemnizaţii şi pensii;
De unde pensii?
•   20 de miloane de euro, călătorii cu trenul;
•   10 milioane de euro- alte beneficii. 
Nu sunt specificate: sursa, rata conversiei leu / euro deoarece, Statul Român plăteşte în lei şi nu în euro!
   În articol se mai afirmă: „încă nu se ştie exact cine a luat bani îndreptăţit şi cine nu”, „În doi ani nu se ştie ce s-a întâmplat cu 13.114 cartele de metrou, potrivit notei de control”.
   Priviind a doua afirmaţie! Cele 13.114 cartele de metrou reprezintă cartele defecte înlocuite.
   Priviind prima afirmaţie, Domnule Redactor Şef, conform prezumţiei de nevinovăţie statuată în dispoziţiile art. 23 alin. (11) din Constituţie, toate plăţile au fost efectuate către cetăţeni români îndreptăţiţi. În cazul în care aveţi cunoştinţă despre abateri de la lege,
De ce nu aţi sesizat organele îndreptăţite să ancheteze frauda?

Se mai afirmă în articol:
•   nu plătesc taxe si impozite la stat pe salariu, case si afaceri;
•   primesc loc de veci cu titlu gratuit;
•   călătoresc oriunde fără să plătească vreun ban pe biletul de autobuz sau de tren;
•   primesc 10.000 de mp de teren în extravilan si 500 de mp de teren în intravilan, pentru a-si face o casă, cu 20 de mii de euro, bani tot de la stat.

Revoluţionarii,
•   plătesc  taxe şi impozite;
•   primesc un loc de veci. Cînd mor!
•   nu pot călători oriunde „ fără să plătească vreun ban”;
•   deşi drepturile sunt prevăzute în lege, faptic, revoluţionarii nu mai primesc, nici „10.000 de mp de teren în extravilan”, nici „ 500 de mp de teren în intravilan, pentru a-si face o casă ” şi nici „ 20 de mii de euro, bani tot de la stat ”!

   În articol se mai afirmă: „ 3.500 de persoane ar beneficia ilegal de indeminzaţii şi de alte facilităţi de la stat ”.
   Fals! În fapt, este vorba despre 3.500 de Luptători cu Rol Determinant singurii care primesc indemnizaţie conform dispoziţiilor legii. Este aberant să afirmi că toţi sunt ilegali!
   Întregul articol are scopul de a genera discordie în rîndul românilor, de a stârni ura populaţiei împotriva Luptătorilor pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989, cei care, prin contribuţia lor, au făcut posibil faptul că, puteţi să vă exprimaţi liber.

                            09.12.2016
            


Semneaza;       

Silviu LAZAR – Luptator la Revolutia din Decembrie 1989.

Victor GRIGORESCU - Luptator la Revolutia din Decembrie 1989.                                 Haideţi să vedem ce înţelege conducerea ziarului respectiv prin "drept la replică" !
Am anexat copia articolului.
Memorat
 • Silviu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2533
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56672 : Ianuarie 05, 2017, 12:54:01 »

Pentru cei care nu se pot loga!

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5696
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56673 : Ianuarie 05, 2017, 13:54:11 »

Nu se vede decît dacă ne logăm. Am să încerc și eu să îl fac vizibil pentru toți.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5696
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56674 : Ianuarie 05, 2017, 14:02:37 »


Sper că îl vede toată lumea acum. Eu pot să-l citesc și dacă nu mă mai loghez. E momentul să-i adresez mulțumiri domnului Silviu.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56675 : Ianuarie 05, 2017, 14:06:33 »

DE CIND NUMAI CEI DIN BUCURESTI SI ILFOV AU DREPTUL LA CARTELE METROREX,CEI DOI COLEGI STIU CE VORBESC SAU AU SCOS CUVINTELE DIN BURTA?
Memorat
 • Lugojanca
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 247
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56676 : Ianuarie 05, 2017, 14:18:18 »

Domnule Silviu, cu tot respectul, trebuie demascati impostorii si sa fie deferiti justitiei, sa li se retraga certificatele cumpărate dupa 1996 si acele drepturi obtinute nelegal. In acelasi timp sa fie repusi in drepturi revolutionarii adevăraţi cu certificate obtinute (L42) in 1992 pana in 1994, respinşi de sanda prin oug 95. Deasemenea, sa se aplice corect L 341 si sa se ceara anularea oug 95. Abia atunci vor fi lucrurile corecte si legale. Abia atunci se va reface miscarea revolutionara si unitatea intre revolutionari. Intre adevaratii revolutionari. Daca se va continua cu ascunderea impostorilor cu "îmbunătăţiri" la ordonanta criminala oug 95, se duce totul de râpa...pentru toti !
Memorat
 • Willy
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1280
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56677 : Ianuarie 05, 2017, 15:05:14 »

DOAMNA   LUGOJANCA       NU   DORESC   ....POLEMICA    DAR   REVOLUTIONARI   AU   FOST   FILTRATI    IN ....   MULTE   COMISI       ....DE  UNDE  STITI  CA  CEI   ADEVARATI   SUNT  DIN   1992   ----PANA  IN  1994   RESTUL     DUPA    1996   SUNT  NELEGALI  ....DOAMNA   OPRITIVA     ...COMISIA  LEGI  42/90    A  FUNCTIONAT   IN   ANUL   1992    O.....  LUNA     MULTI   DINTRE REVOLUTIONARI     ; ADEVARATI    NICI  NU  AU  AFLAT  CA    ACEA     COMISIE  ....EXISTA   ...ORSUL  SIBIU   SI MULTI   REVOLUTIONARI   ; ADEVARATI    AU  RAMAS  PE  DINAFARA   REPET  COMISIA PENTRU   LUPTATORI    REMARCATI  A FUNCTIONAT   FOARTE  MULT    O.....LUNA      APOI  ----PANA  IN   1994  SAU   PRIMIT  CERTIFICATE    DE  ....PARTICIPANT    DUPA   CARE   DATORITTA   SIBIULUI  CARE  NU   AVEA  ...LUPTATORI ...  PROTESTELOR    FACUTE  DE  REVOLUTIONARI   UNITI   DIN   INTREAGA  TARA  SA  CONSTITUIT   O  COMISIE     CARE  A  FUNCTIONAT    DIN   13-06-1996  PANA  IN   13-06-1997  ....DECI  REPET   INCLUSIV   PANA  IN  1997 .... CREDETI   CA   COLEGI    NOSTRI   NU  MERITAU   ACEST  TITLU  ...EU  VA ROG   SA  VA DOCUMENTATI    SI  SA  NU  ARUNCATI  IN  NIMENI  CU  ...BOLOVANI   ....FIECARE  COLEG   CONSIDERA   CA EL   ARE  DREPTUL   ....ATUNCI   NOI   DE  CE  SA  ATACAM  ALTE   ORASE   ALTI  COLEGI   ....NU   SUNTEM   NOI     INJURATI    DENIGRATI     VANATI  DE  ALTI   NOI  REVOLUTIONARI   TREBUIE   SA  NE  AJUTAM  SA  OBTINEM   TOTI ....DREPTURILE   PE  CARE  LE  MERITAM....         
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56678 : Ianuarie 05, 2017, 15:21:37 »

Pentru cei care nu se pot loga!

Nu se vede decît dacă ne logăm. Am să încerc și eu să îl fac vizibil pentru toți.

Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56679 : Ianuarie 05, 2017, 15:25:26 »

În data de 13 decembrie 2016 Victor a trimis la redacţia "Evenimentul" -ui "Zilei"
următorul drept la replică:
   Catre,
                      EVENIMENTUL ZILEI


                                   DOMNULE  REDACTOR  SEF


          Conform legislaţiei în vigoare, solicităm un drept la replică, privind articolul semnat de D.na Antoaneta Etves din data de 07 decembrie 2016, articol pe care îl considerăm plin de neadevar, afectând drepturile şi libertăţile omului precum şi idealurile revoluţiei din decembrie 1989 garantate prin dispoziţiile art.1 alin. (3) din Constituţia României.
De asemenea, îl considerăm un atac la identitatea românilor deoarece este blamată singura redută funcţională de identitate naţională: Comunitatea Revoluţionarilor din Decembrie 1989.
   Întregul articol, reprezintă o speculaţie gazetărească, este lispsit de informaţii reale!
Astfel,
   Se afirmă că: „750 de milioane de euro au „mâncat” revolutionarii de la stat ”.
Această sumă provine din:
•   720 de milioane de euro- indemnizaţii şi pensii;
De unde pensii?
•   20 de miloane de euro, călătorii cu trenul;
•   10 milioane de euro- alte beneficii. 
Nu sunt specificate: sursa, rata conversiei leu / euro deoarece, Statul Român plăteşte în lei şi nu în euro!
   În articol se mai afirmă: „încă nu se ştie exact cine a luat bani îndreptăţit şi cine nu”, „În doi ani nu se ştie ce s-a întâmplat cu 13.114 cartele de metrou, potrivit notei de control”.
   Priviind a doua afirmaţie! Cele 13.114 cartele de metrou reprezintă cartele defecte înlocuite.
   Priviind prima afirmaţie, Domnule Redactor Şef, conform prezumţiei de nevinovăţie statuată în dispoziţiile art. 23 alin. (11) din Constituţie, toate plăţile au fost efectuate către cetăţeni români îndreptăţiţi. În cazul în care aveţi cunoştinţă despre abateri de la lege,
De ce nu aţi sesizat organele îndreptăţite să ancheteze frauda?

Se mai afirmă în articol:
•   nu plătesc taxe si impozite la stat pe salariu, case si afaceri;
•   primesc loc de veci cu titlu gratuit;
•   călătoresc oriunde fără să plătească vreun ban pe biletul de autobuz sau de tren;
•   primesc 10.000 de mp de teren în extravilan si 500 de mp de teren în intravilan, pentru a-si face o casă, cu 20 de mii de euro, bani tot de la stat.

Revoluţionarii,
•   plătesc  taxe şi impozite;
•   primesc un loc de veci. Cînd mor!
•   nu pot călători oriunde „ fără să plătească vreun ban”;
•   deşi drepturile sunt prevăzute în lege, faptic, revoluţionarii nu mai primesc, nici „10.000 de mp de teren în extravilan”, nici „ 500 de mp de teren în intravilan, pentru a-si face o casă ” şi nici „ 20 de mii de euro, bani tot de la stat ”!

   În articol se mai afirmă: „ 3.500 de persoane ar beneficia ilegal de indeminzaţii şi de alte facilităţi de la stat ”.
   Fals! În fapt, este vorba despre 3.500 de Luptători cu Rol Determinant singurii care primesc indemnizaţie conform dispoziţiilor legii. Este aberant să afirmi că toţi sunt ilegali!
   Întregul articol are scopul de a genera discordie în rîndul românilor, de a stârni ura populaţiei împotriva Luptătorilor pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989, cei care, prin contribuţia lor, au făcut posibil faptul că, puteţi să vă exprimaţi liber.

                            09.12.2016
            


Semneaza;       

Silviu LAZAR – Luptator la Revolutia din Decembrie 1989.

Victor GRIGORESCU - Luptator la Revolutia din Decembrie 1989.                                 Haideţi să vedem ce înţelege conducerea ziarului respectiv prin "drept la replică" !
Am anexat copia articolului.


Memorat
 • Victor 3
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 339
 • Doar uniti vom invinge.
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56680 : Ianuarie 05, 2017, 15:43:00 »

În data de 13 decembrie 2016 Victor a trimis la redacţia "Evenimentul" -ui "Zilei"
următorul drept la replică:
   Catre,
                      EVENIMENTUL ZILEI


                                   DOMNULE  REDACTOR  SEF


          Conform legislaţiei în vigoare, solicităm un drept la replică, privind articolul semnat de D.na Antoaneta Etves din data de 07 decembrie 2016, articol pe care îl considerăm plin de neadevar, afectând drepturile şi libertăţile omului precum şi idealurile revoluţiei din decembrie 1989 garantate prin dispoziţiile art.1 alin. (3) din Constituţia României.
De asemenea, îl considerăm un atac la identitatea românilor deoarece este blamată singura redută funcţională de identitate naţională: Comunitatea Revoluţionarilor din Decembrie 1989.
   Întregul articol, reprezintă o speculaţie gazetărească, este lispsit de informaţii reale!
Astfel,
   Se afirmă că: „750 de milioane de euro au „mâncat” revolutionarii de la stat ”.
Această sumă provine din:
•   720 de milioane de euro- indemnizaţii şi pensii;
De unde pensii?
•   20 de miloane de euro, călătorii cu trenul;
•   10 milioane de euro- alte beneficii. 
Nu sunt specificate: sursa, rata conversiei leu / euro deoarece, Statul Român plăteşte în lei şi nu în euro!
   În articol se mai afirmă: „încă nu se ştie exact cine a luat bani îndreptăţit şi cine nu”, „În doi ani nu se ştie ce s-a întâmplat cu 13.114 cartele de metrou, potrivit notei de control”.
   Priviind a doua afirmaţie! Cele 13.114 cartele de metrou reprezintă cartele defecte înlocuite.
   Priviind prima afirmaţie, Domnule Redactor Şef, conform prezumţiei de nevinovăţie statuată în dispoziţiile art. 23 alin. (11) din Constituţie, toate plăţile au fost efectuate către cetăţeni români îndreptăţiţi. În cazul în care aveţi cunoştinţă despre abateri de la lege,
De ce nu aţi sesizat organele îndreptăţite să ancheteze frauda?

Se mai afirmă în articol:
•   nu plătesc taxe si impozite la stat pe salariu, case si afaceri;
•   primesc loc de veci cu titlu gratuit;
•   călătoresc oriunde fără să plătească vreun ban pe biletul de autobuz sau de tren;
•   primesc 10.000 de mp de teren în extravilan si 500 de mp de teren în intravilan, pentru a-si face o casă, cu 20 de mii de euro, bani tot de la stat.

Revoluţionarii,
•   plătesc  taxe şi impozite;
•   primesc un loc de veci. Cînd mor!
•   nu pot călători oriunde „ fără să plătească vreun ban”;
•   deşi drepturile sunt prevăzute în lege, faptic, revoluţionarii nu mai primesc, nici „10.000 de mp de teren în extravilan”, nici „ 500 de mp de teren în intravilan, pentru a-si face o casă ” şi nici „ 20 de mii de euro, bani tot de la stat ”!

   În articol se mai afirmă: „ 3.500 de persoane ar beneficia ilegal de indeminzaţii şi de alte facilităţi de la stat ”.
   Fals! În fapt, este vorba despre 3.500 de Luptători cu Rol Determinant singurii care primesc indemnizaţie conform dispoziţiilor legii. Este aberant să afirmi că toţi sunt ilegali!
   Întregul articol are scopul de a genera discordie în rîndul românilor, de a stârni ura populaţiei împotriva Luptătorilor pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989, cei care, prin contribuţia lor, au făcut posibil faptul că, puteţi să vă exprimaţi liber.

                            09.12.2016
            


Semneaza;       

Silviu LAZAR – Luptator la Revolutia din Decembrie 1989.

Victor GRIGORESCU - Luptator la Revolutia din Decembrie 1989.                                 Haideţi să vedem ce înţelege conducerea ziarului respectiv prin "drept la replică" !
Am anexat copia articolului.

Ziarul nu intelege nimic, face un comentariu la dreptul nostru la replica !
Memorat
 • Victor 3
 • Sr. Member
 • ****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 339
 • Doar uniti vom invinge.
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56681 : Ianuarie 05, 2017, 15:44:33 »

Ziarul nu intelege nimic, face un comentariu la dreptul nostru la replica !


În data de 13 decembrie 2016 Victor a trimis la redacţia "Evenimentul" -ui "Zilei"
următorul drept la replică:
   Catre,
                      EVENIMENTUL ZILEI


                                   DOMNULE  REDACTOR  SEF


          Conform legislaţiei în vigoare, solicităm un drept la replică, privind articolul semnat de D.na Antoaneta Etves din data de 07 decembrie 2016, articol pe care îl considerăm plin de neadevar, afectând drepturile şi libertăţile omului precum şi idealurile revoluţiei din decembrie 1989 garantate prin dispoziţiile art.1 alin. (3) din Constituţia României.
De asemenea, îl considerăm un atac la identitatea românilor deoarece este blamată singura redută funcţională de identitate naţională: Comunitatea Revoluţionarilor din Decembrie 1989.
   Întregul articol, reprezintă o speculaţie gazetărească, este lispsit de informaţii reale!
Astfel,
   Se afirmă că: „750 de milioane de euro au „mâncat” revolutionarii de la stat ”.
Această sumă provine din:
•   720 de milioane de euro- indemnizaţii şi pensii;
De unde pensii?
•   20 de miloane de euro, călătorii cu trenul;
•   10 milioane de euro- alte beneficii. 
Nu sunt specificate: sursa, rata conversiei leu / euro deoarece, Statul Român plăteşte în lei şi nu în euro!
   În articol se mai afirmă: „încă nu se ştie exact cine a luat bani îndreptăţit şi cine nu”, „În doi ani nu se ştie ce s-a întâmplat cu 13.114 cartele de metrou, potrivit notei de control”.
   Priviind a doua afirmaţie! Cele 13.114 cartele de metrou reprezintă cartele defecte înlocuite.
   Priviind prima afirmaţie, Domnule Redactor Şef, conform prezumţiei de nevinovăţie statuată în dispoziţiile art. 23 alin. (11) din Constituţie, toate plăţile au fost efectuate către cetăţeni români îndreptăţiţi. În cazul în care aveţi cunoştinţă despre abateri de la lege,
De ce nu aţi sesizat organele îndreptăţite să ancheteze frauda?

Se mai afirmă în articol:
•   nu plătesc taxe si impozite la stat pe salariu, case si afaceri;
•   primesc loc de veci cu titlu gratuit;
•   călătoresc oriunde fără să plătească vreun ban pe biletul de autobuz sau de tren;
•   primesc 10.000 de mp de teren în extravilan si 500 de mp de teren în intravilan, pentru a-si face o casă, cu 20 de mii de euro, bani tot de la stat.

Revoluţionarii,
•   plătesc  taxe şi impozite;
•   primesc un loc de veci. Cînd mor!
•   nu pot călători oriunde „ fără să plătească vreun ban”;
•   deşi drepturile sunt prevăzute în lege, faptic, revoluţionarii nu mai primesc, nici „10.000 de mp de teren în extravilan”, nici „ 500 de mp de teren în intravilan, pentru a-si face o casă ” şi nici „ 20 de mii de euro, bani tot de la stat ”!

   În articol se mai afirmă: „ 3.500 de persoane ar beneficia ilegal de indeminzaţii şi de alte facilităţi de la stat ”.
   Fals! În fapt, este vorba despre 3.500 de Luptători cu Rol Determinant singurii care primesc indemnizaţie conform dispoziţiilor legii. Este aberant să afirmi că toţi sunt ilegali!
   Întregul articol are scopul de a genera discordie în rîndul românilor, de a stârni ura populaţiei împotriva Luptătorilor pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989, cei care, prin contribuţia lor, au făcut posibil faptul că, puteţi să vă exprimaţi liber.

                            09.12.2016
            


Semneaza;       

Silviu LAZAR – Luptator la Revolutia din Decembrie 1989.

Victor GRIGORESCU - Luptator la Revolutia din Decembrie 1989.                                 Haideţi să vedem ce înţelege conducerea ziarului respectiv prin "drept la replică" !
Am anexat copia articolului.

Ziarul nu intelege nimic, face un comentariu la dreptul nostru la replica !
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56682 : Ianuarie 05, 2017, 15:49:46 »

MAI INTREB O DATA DOMNULE VICTOR:DE CE DOAR CEI DIN BUCURESTI SI ILFOV AR TREBUI SA BENEFICIEZE DE CARTELELE DE METROU?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56683 : Ianuarie 05, 2017, 16:12:12 »

MAI INTREB O DATA DOMNULE VICTOR:DE CE DOAR CEI DIN BUCURESTI SI ILFOV AR TREBUI SA BENEFICIEZE DE CARTELELE DE METROU?

Nu exista asa ceva in scrisoarea domnilor Victor si Silviu adresata redactiei. Sunt tot aberatiile ziaristei.
Memorat
 • marta.pop
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 147
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #56684 : Ianuarie 05, 2017, 16:22:53 »

Ma scuzati ca ma bag in discutie dar ei erau obligati sa publice undeva fix scrisoarea cu dreptul la replica. Ar trebui dati in judecata si ei si cei de la Adevarul
Memorat
Pagini: 1 ... 3777 3778 [3779] 3780 3781 ... 4542
Schimbă forumul: