Main Content:

Pagini: 1 ... 3974 3975 [3976] 3977 3978 ... 4573

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59625 : Martie 22, 2017, 22:35:03 »

Stire de azi, aparuta in publicatia online newsbrasov.ro
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59626 : Martie 22, 2017, 22:38:10 »


http://newsbv.ro/2017/03/22/rechizitoriu-cum-isi-falsificau-revolutionarii-certificatele-de-luptator
Miercuri, 22 martie 2017


Rechizitoriu: cum îşi falsificau „revoluţionarii” certificatele de luptător

Autor: Sebastian DanApar noi informaţii din dosarul revoluţionarilor falşi. Astfel, în rechizitoriul prin care au fost trimis în judecată secretarul de stat Adrian Sanda, alături de alte zece persoane, rezultă că cei implicaţi în traficul cu certificate de revoluţionar foloseau hârtie îngălbenită pe care inscripţionau fapte nereale, astfel încât să pară a fi documente scrise în perioada Revoluţiei din 1989.
Potrivit procurorilor, multe persoane interesate să obţină calitatea de “Luptător cu rol determinant în Revoluţie” au promis, oferit sau dat bani ori alte foloase pentru ei sau pentru alţii, direct ori indirect, unor persoane din cadrul Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor (SSPR) şi din Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor (CPR) care aveau influenţă asupra unor funcţionari din cadrul acestor instituţii cu putere de decizie, pentru a-i determina pe aceştia să îndeplinească, să urgenteze ori să întârzie îndeplinirea unor acte ce intrau în îndatoririle lor de serviciu.
Una din persoanele identificate de organele de urmărire penală, interesată să faciliteze, contra unor sume de bani, obţinerea în mod fraudulos a titlurilor de „Luptător cu rol determinant”, este Gheorghe Neagu, despre care majoritatea revoluţionarilor din judeţul Braşov cunoşteau faptul că este consilier al unui fost deputat, spun anchetatorii.
„Reiese faptul că inculpatul Neagu Gheorghe se deplasa cel puţin săptămânal la Bucureşti, atât la sediul SSPR cât şi la sediul CPR, unde se «interesa» de stadiul cererilor formulate de diferiţi revoluţionari din judeţul Braşov, care apelau la serviciile sale”, se arată în rechizitoriu. Procurorii mai susţin că Neagu chiar avea relaţii în rândul SSPR şi că a reuşit să treacă pe liste falşi revoluţionari, numele acestora fiind publicate în Monitorul Oficial.
„Inculpatul Neagu Gheorghe şi-a folosit influenţa pe care o avea asupra membrilor Comisiei Parlamentare a Revoluţionarilor din Decembrie 1989, pentru a rezolva solicitarea inculpatului Vrânceanu Nelu Zoltan (…) acesta a fost cuprins în a doua listă de persoane, ce a fost înaintată Preşedinţiei României, figurând în Decretul nr. 215 din 19 ianuarie 2016 privind conferirea titlului de «Luptător pentru Victoria Revoluţiei din Decembrie 1989 – Luptător cu Rol Determinant», publicat în Monitorul Oficial nr. 51 din 25 ianuarie 2016”, se mai arată în document.
În 16 martie, fostul secretar de stat Adrian Sanda şi alte 11 persoane au fost trimişi în judecată în dosarul privind acordarea ilegală a unor titluri pentru revoluţionari, prin care s-a produs un prejudiciu de peste 14 milioane de lei, în urma indemnizaţiilor acordate pentru 327 de falşi revoluţionari, din şase localităţi.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59627 : Martie 22, 2017, 23:01:52 »

Domnul revoluționar Smădu a fost primit azi ca sidicalist de președintele celui mai mare partid din țară. Mă gîndesc la posibilitatea de a ne fi fost și nouă de folos, că ar fi fost bine să aranjeze și o întîlnire cu revoluționarii. Oare, mă întreb și eu, dacă ar fi făcut acest gest camaraderesc, ar fi avut cu cine discuta domnul Dragnea? Avem o structură reprezentativă la nivel național. Cred că nu prea.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59628 : Martie 23, 2017, 14:58:29 »

Cei ce au condus SSPR-ul,au primit cite 10.000 de euro,MITA,au fost filmati cind negociau pretul, ca sa faca REVOLUTIONARI DETERMINANTI pe unii care NU au luptat in REVOLUTIE. Orase unde nu s-a intimplat absolut nimic...Iar telefonistele din Palatul Telefoanelor care au stat sub ploaia de gloante mai bine de o saptamina si au COORDONAT toate punctele strategice cheie, ce au condus la VICTORIA REVOLUTIEI,sa fie eliminate si umilite... Este cea mai mare nedreptate care s-a facut de catre SSPR si COMISIA PARLAMENTARA...Deci,in tara aceasta,invinge NEDREPTATEA si cei ce dau mita....Dar iata ca DUMNEZEU i-a aratat cit de hoti si profitori sunt...Acum ca s-a vazut clar ca au vitregit pe adevaratii Revolutionari,ce masuri va lua actuala conducere a SSPR-ului ?...Va face dreptate telefonistelor care au stat sub gloante aparind Institutiile Strategice cele mai importante din tara,Televiziunea,Radioul,Comandamentele Militare,Spitalele,etc...VOR FACE DREPTATE ?...
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59629 : Martie 23, 2017, 23:29:15 »

Lugojinfo de astazi ne da o veste interesanta despre omul care a stat la Timisoara cu premierul la masa, la sfarsitul saptamanii trecute. Linkul urmator:
http://lugojinfo.ro/eveniment/2441-decizia-procurorilor-a-fost-confirmata-de-judecatori-fostul-sef-de-campanie-al-psd-lugoj-petrica-balint-zis-bedeu-cercetat-penal-pentru-uz-de-fals

Fostul sef de campanie al PSD Lugoj, Petrica Balint, zis si Bedeu, va fi cercetat penal pentru uz de fals.


foto : Revolutia Lugojeana

Decizia a fost luata de judecatorii lugojeni care au confirmat solicitarea procurorilor de redeschidere a urmaririi penale. Initial, procurorii au inchis cazul, insa se pare ca au aparut probe noi, iar procurorii s-au razgandit. Cazul, care il va aduce pe Petrica Balint iarasi in fata anchetatorilor ar avea legatura cu o locuinta din care controversatul revolutionar a fost evacuat in urma cu ceva timp. Balint a coordonat campania electorala a lui Francisc Boldea prin care a castigat un nou mandat in functia de primar si este unul dintre cei mai apropiati oameni ai edilului.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59630 : Martie 23, 2017, 23:32:48 »

Ordonanta procurorului sef, acceptata de judecatori.
Dan Cristian Tatar a dispus continuarea cercetarilor intr-unul dintre dosarele revolutionarului Petrica Balint

http://lugojonline.ro/ordonanta-procurorului-sef-acceptata-de-judecatori-dan-cristian-tatar-a-dispus-continuarea-cercetarilor-intr-unul-dintre-dosarele-revolutionarului-petrica-balint
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 678
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59631 : Martie 24, 2017, 19:56:48 »

O veste de ultimă oră, o știre creată și lansată de (sau prin) cotidanul francez ”Le Monde”. Tipul acesta de știre n-a fost niciodată rodul întâmplării, iar pe mine mă determină să mă întreb oare cât de mari sunt interesele Franței în România și, într-un sens mai larg, ale Occidentului? Simt nevoia să intru mai adânc în subiect, dar am să mă abțin, pentru că nu vreau să vă influențez. Vor fi destui care, asemenea publicației franceze, vor încerca s-o facă, o să vedeți.
Memorat
 • Viasat
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 678
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59632 : Martie 24, 2017, 20:09:12 »

Consider că este cu atat mai interesantă știrea, cu cât a fost ales un ziar de stânga pentru lansarea ei,
http://www.lemonde.fr/europe/article/2017/02/08/une-mobilisation-anticorruption-sans-precedent-en-roumanie_5076242_3214.html
Hot News. ro, http://m.hotnews.ro/stire/21680251, Vineri, 24 martie 2017, 19:05 de R.M.
Le Monde o include pe Laura Codruta Kovesi in cadrul generatiei in ascensiune a Europei


Ziarul francez Le Monde o include pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, in randul a patru personalitati europene pe care le numeste "generatia in ascensiune a Europei", cu cateva zile inainte de aniversarea a 60 de ani de la Tratatul de la Roma, act fondator al UE.

"Au intre 30 si 46 de ani. Romanca, olandez, scotian sau german, sunt toti pro-europeni convinsi", scrie Le Monde.

Cotidianul francez afirma ca Laura Codruta Kovesi, "cu profilul sau de fost baschetbalista si cu reputatia de inflexibilitate", a devenit "eroina miscarii masive a societatii civile impotriva guvernului, care a avut loc in toate orasele din Romania in aceasta iarna".

"Intr-o tara in care lupta anticoruptie este majoritar vazuta ca un bun dobandit al aderarii la UE, in 2007, acest magistrat de 43 de ani s-a bazat intotdeauna, cu abilitate, pe principiile si organismele europene pentru a se ocupa de responsabilii politici locali, inclusiv cei mai puternici", potrivit sursei citate.

Alaturi Kovesi, Le Monde ii mai nominalizeaza pe Jesse Klaver, 30 de ani, seful ecologistilor olandezi, care au obtinut un scor foarte bun la recentele alegeri parlamentare, premierul scotian Nicola Sturgeon (46 de ani) si europarlamentarul german Manfred Weber (44 de ani)
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59633 : Martie 24, 2017, 22:44:21 »

Atacul terorist de la Londra din aceasta saptamana s-a produs la exact un an de la atentatele cu bombe de la Bruxelles, soldate cu 34 de morți - www.romanialibera.ro/actualitate/international/atacul-terorist-de-la-londra-s-a-produs-la-exact-un-an-de-la-atentatele-cu-bombe-de-la-bruxelles-444335. De aceea, putem sa afirmam ca de aceasta data, respectiv miercuri 22 martie 2017, este vorba de un atentat "aniversar" la Londra. Cititi ”Bilantul tragediei creste la 5 morti si 40 de raniti” - www.hotnews.ro/stiri-esential-21676841-atac-londra-atacatorul-fost-inspirat-terorismul-international.htm.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59634 : Martie 24, 2017, 23:03:01 »

Atentatul "aniversar" de la Londra - I
www.youtube.com/watch?v=7wy6YaoGkz8&t=7s
Atentatul "aniversar" de la Londra - II
www.youtube.com/watch?v=0-0GhXeYCHk&feature=youtu.be


Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59635 : Martie 27, 2017, 14:21:56 »

Pe data de 27 martie 1918, Sfatul Ţării a votat unirea Basarabiei cu România. Români, sus fruntea de dac!

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59636 : Martie 27, 2017, 14:27:00 »Sus frunțile de daci, români și nu uitați cine v-a trădat încă din zilele Revoluției din Decembrie și continuă să o facă aproape nestingheriți!
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59637 : Martie 27, 2017, 22:11:50 »

Frumos ai grait NVal.
Memorat
 • alexpress1
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7479
 • Propunere referitoare la Legea 341 completată și m
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59638 : Martie 28, 2017, 09:44:10 »

DUMNEZEU SĂ O IERTE PE DOAMNA NORA MISCOVSCHI!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59639 : Martie 28, 2017, 11:00:36 »

DUMNEZEU SĂ O IERTE PE DOAMNA NORA MISCOVSCHI!
   HuhHuh
Memorat
Pagini: 1 ... 3974 3975 [3976] 3977 3978 ... 4573
Schimbă forumul: