Daca tot ati adus vorba de “Dosarul Sanda”
Sper ca Parchetul sa se autosesizeze in cazul fostului SS Sanda pentru fals in inscrisuri (in cazul de fata , art 321 NCP). In cazul in care nu o va face, se va gasi un “amator”. Eu nu am facut-o si nici nu o voi face, dar, la nevoie, ma voi constitui “parte civila”! Ce scriu mai jos nu este o noutate! Intrebati un avocat si va veti convinge ca am dreptate 100%!
Iata in ce consta falsul:
Motivarea “urgentei” (pe care CCR a invocat-o in respingerea sesizarilor de neconstitutionalitate!); “Urgența acestui act normativ este justificată și de reluarea plăților privind indemnizațiile reparatorii pentru toate categoriile de beneficiari, conform prevederilor Legii nr. 341/2004, începând cu luna ianuarie 2015”
In realitate, prin “Erata” din 22 dec 2014 la OUG 83/2014, Guvernul tocmai dispusese reluarea platilor ( chiar daca aceasta rezulta implicit prin faptul ca nu se mai proroga “ suspendarea!). Iata textul :
Monitorul Oficial Rectificarea privind Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 83/2014, din 22.12.2014 Text publicat în M.Of. al României.
În vigoare de la 22.12.2014 În cuprinsul Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 83/2014 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice în anul 2015, precum și alte măsuri în domeniul cheltuielilor publice, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 925 din 18 decembrie 2014, se face următoarea rectificare: - la art. 39, în loc de: " Prevederile art. 18 și art. 19 lit. b) și c) ale . . ." se va citi: Prevederile art. 19 lit. b) și c) ale . . .".Art 39 : Prevederile art. 18 și art. 19 lit. b) și c) ale art. II din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 80/2010, aprobată cu modificări și completări prin Legea nr. 283/2011, se aplică în mod corespunzător și în anii 2015 și 2016.
Concret, NU SE MAI PROROGA art 18 (Art. 18 In anul 2012, indemnizatiile prevazute la art. 4 alin. (4) din Legea recunostintei fata de eroii-martiri si luptatorii care au contribuit la victoria Revolutiei romane din decembrie 1989, precum si fata de persoanele care si-au jertfit viata sau au avut de suferit in urma revoltei muncitoresti anticomuniste de la Brasov din noiembrie 1987 nr. 341/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, nu se acorda.”). Adica SE RELUAU PLATILE! Dealtfel Parlamentul a aprobat OUG 83/2014 prin legea 71/2015 (inclusiv erata – care face parte integranta din cuprinsul ordonantei SI NU A FOST MODIFICATA!). In momentul de fata ne aflam in situatia unui conflict de legi ! Fiind ultima reglementare in matereie si aprobata de parlament, consider ca aceasta este aplicabila! Acum intelegeti de ce Johannis a zis ca “ secretarul de stat isi asuma intreaga raspundere!”?
P.S. Nu mi-am permis sa intreprind de unul singur demersuri in instanta. Astept concretizarea demersurilor de unificare! Fie si a “nedeterminantilor” ! Atentie! Nu mergeti pe mana “avocatilor” care v-au luat banii sa va piarda procesele! Singurul stiutor de carte ( a se citi “drept”!) este domnul Teseleanu! Daca sunteti interesati, ne putem intalni pentru a discuta! Datele mele de contact sunt publice!
Ce date de contact are domnul "Teseleanu" ?