Main Content:

Pagini: 1 ... 3984 3985 [3986] 3987 3988 ... 4573

ANUNTURI

 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59775 : Aprilie 20, 2017, 20:42:24 »

Virgil T. Iordache
6 Ianuarie 2016
STATUL DE TIP MAFIOT ISI PROTEJEZA INFRACTORII (organizatii masonice, cuiburi de securişti şi infractori economici sub patronaj ocult).
Marile tunuri sunt date de oligarhia mafioţilor travestiti in politicieni si securisti infractori care jefuiesc țara pas cu pas, jafuri şi crime economice de tipul Bancorex, FMI, EADS, Microsoft, autostrăzile care duc nicăieri (Bechtel), Fondul Proprietatea, ANRP, afacerea ALRO, Roşia Montana, Petrom-OMV, Cupru Min, etc., chiar nu vă este ruşine ?

România este un stat de tip Mafiot controlat de *Servicii DNA și Justiţie

ANRP & Fondul Proprietatea Ep. II #Terorism economic- Agenţia din subordinea lui Boc, care gestiona despăgubiri de 21 mld. euro şi unde "şpaga era de 15%" - VIDEO
*Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.08.2011
https://www.facebook.com/100009346964727/videos/1547684682219749/?pnref=story

--------------------------
România jefuită PAS cu PAS: Fondul Proprietatea, cea mai mare țeapă trasă românilor.
http://gandeste.org/…/romania-jefuita-pas-cu-pas-fond…/53630
--------------------------

Jaful de la ANRP, șuturi în gura mafiotilor și contrele din servicii
SRI şi DIPI ar trebui trase la răspundere pentru jaful de la ANRP și *Fondul Proprietatea ( FP ).
Supliment colectiv și infracțional organizat:
- Ioan Oltean și Fondul Proprietatea. Un mare rahat trimis în țara hoților la furat pas cu pas, protectorul clanurilor de mafioți şi trădători ai României, borfașul internațional Mark Gitenstein!
- Prietenie pe şpagă, suveranitate pe sponci: WESLEY CLARK şi MARK GITENSTEIN, ASASINI ECONOMICI
- ADEVĂRATUL SERVICIU ROMÂN DE INFORMAŢII - Aventurile unui escroc prin "Românica"/Dialoguri telefonice aiuritoare, între Traian Băsescu şi Mark Gitenstein: ESCROCUL EVREU VA PRIMI ŞPAGĂ, ÎN FIECARE LUNĂ, CÎTE 500.000 DE DOLARI (?!) / Mark Gitenstein: diplomat sau escroc?! - Evreul lobby-st Mark Gitenstein ameninţă România .
https://www.facebook.com/100009346964727/videos/vb.100009346964727/1413671045621114/?type=3&theater
- Supliment "Arhiva cu ciurucuri" (VIDEO) cca. 4 miliarde de Euro de la FMI au fost direcţionaţi pentru tovarăşi! B|

Cel mai mare furt din istoria României este considerat jaful de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor. Prejudiciul oficial din dosarele ANRP s-ar ridica la 700 de milioane de euro. Paguba ar putea fi însă mult mai mare. Alte despăgubiri făcute de ANRP, susceptibile de fraudă, ar putea ridica prejudiciul adus statului la peste un miliard de euro, mai exact la jumătate din suma primită de Ministerul Educaţiei pentru anul 2016.
http://www.expunere.com/jaful-secolului-dosarele-anrp-preju
---------------------------------
Senatorul independent Valer Marian a prezentat în şedinţa Senatului din data de 09.12.2015 declaraţia politică cu titlul “SRI şi DIPI ar trebui trase la răspundere pentru fraudele de la ANRP”. Vă prezentăm în continuare, integral, textul documentului.

Titlu: SRIşi DIPI ar trebui trase la răspundere pentru fraudele de la ANRP

Cu trei ani şi jumătate în urmă, respectiv în data de 1 iunie 2012, în calitate de senator şi de vicepreşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii din Senatul României, am făcut o declaraţie politică intitulată „Un nou risc de dispariţie: Crinuţa Dumitrean”. După ce am arătat că vina dispariţiei fostului şef de cabinet şi complice al ex-preşedintelui ANAF, Sorin Blejnar, aparţine unor servicii secrete (SRI, DGIPI) şi Parchetului (DNA, DIICOT şi Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie), am semnalat instituţiilor abilitate ale statului, îndeosebi DNA şi SRI, că se pregăteşte o nouă dispariţie a unei persoane implicate în afacerile veroase şi tenebroase ale PDL. Era vorba de Crinuţa Dumitrean, care a deţinut funcţia de preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) din octombrie 2009 până în octombrie 2011, când a demisionat subit în urma scandalului declanşat prin arestarea vicepreşedintelui Remus Baciu, mâna sa dreaptă, inculpat şi trimis în judecată de DNA pentru trafic de influenţă întrucât a pretins şi a primit aproape 1.800.000 lei de la patru persoane îndreptăţite la despăgubiri.

În declaraţie am arătat, în esenţă, că în timpul mandatului Crinuţei Dumitrean, la ANRP au fost efectuate plăţi preferenţiale sau necuvenite de circa două miliarde de euro, pentru care au fost percepute comisioane între 15 – 82 la sută din valoarea despăgubirilor acordate. Totodată, am arătat că de sute de milioane euro din această sumă au beneficiat firme de consultanţă sau de evaluare apropiate de PDL. Menţionez că aceste date mi-au fost furnizate de ofiţeri din SRI şi din DGIPI, care mi-au spus că au fost întocmite informări în acest sens, dar nu au fost luate în seamă şi nu au fost adoptate niciun fel de măsuri. Una dintre surse mi-a vorbit de o valoare a prejudiciului mult mai mare, între trei şi patru miliarde de euro, dar am apreciat atunci că aceste cifre sunt exagerate, menţionând estimarea de două miliarde de euro în declaraţie. Conform unor informaţii recente, prejudiciul estimat de instituţiile statului ca fiind cauzat prin retrocedările frauduloase de la ANRP se apropie de patru miliarde de euro, rezultând că valoarea furnizată de sursa menţionată n-a fost până la urmă exagerată.

În cursul lunii iunie 2012 la Senat a fost constituită o comisie specială de anchetă a activităţii ANRP pe perioada 2009-2012, la care am fost ales preşedinte. În perioada următoare am solicitat SRI şi Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), care deţinea propriul serviciu de informaţii (DGIPI), să comunice comisiei toate informaţiile de care dispun privind retrocedările frauduloase efectuate la ANRP în perioada susmenţionată şi posibile acte de corupţie care stau la baza acestora. SRI mi-a transmis un răspuns clasificat, semnat de fostul director George Maior, care conţine o singură frază, pe care o desecretizez astăzi opiniei publice, respectiv că nu deţine informaţii în sensul solicitat. Nu a dovedit mai multă solicitudine nici MAI, care, sub semnătura fostului ministru Ioan Rus, mi-a răspuns că nici DGIPI nici alte structure ale ministerului nu deţin astfel de informaţii. Am solicitat şi DNA să-mi comunice dacă instrumentează dosare care au ca obiect acte de corupţie constatate în activitatea ANRP în perioada supusă anchetei, iar fostul procuror şef Daniel Morar mi-a răspuns lapidar că instituţia pe care o conducea instrumentează un singur dosar pe această temă, disjuns din dosarul în care a fost arestat şi trimis în judecată fostul vicepreşedinte al ANRP Remus Baciu.

Atunci am avut sentimentul că activitatea comisiei de anchetă este boicotată de instituţiile statului care aveau obligaţia să monitorizeze activitatea ANRP şi să furnizeze instituţiilor abilitate ale statului, inclusiv Parlamentului, informaţiile solicitate. Astăzi, punând cap la cap informaţiile primite atunci în cadru informal de la lucrători din serviciile secrete cu informaţiile devenite publice din dosarele de corupţie instrumentate în ultimul an cu privire la activitatea ANRP, în care s-au dispus arestări şi trimiteri în judecată pentru retrocedări frauduloase de sute de milioane de euro, am convingerea fermă că activitatea comisiei de anchetă a fost sabotată. SRI şi DGIPI aveau informaţii despre activităţile nelegale de la ANRP, dar şefii acestor servicii, de conivenţă cu lideri politici importanţi din principalul partid de guvernământ (PDL), nu le-au valorificat potrivit legii. Arestarea în august 2011 a vicepreşedintelui Remus Baciu, mâna dreaptă a Crinuţei Dumitrean, a fost rezultatul răfuielii dintre două bande din PDL. Pe de o parte, o bandă alcătuită din vicepreşedintele Remus Baciu, preşedintele Crinuţa Dumitrean şi deputatul Ioan Oltean, vicepreşedinte al PDL, care era susţinut de premierul Emil Boc, preşedintele principalului partid de guvernământ, iar, pe de altă parte, o bandă alcătuită din vicepreşedintele Sergiu Diacomatu, secretarul de stat Alina Bica de la Ministerul Justiţiei, membru al Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor, omul de afaceri Dorin Cocoş şi soţia sa Elena Udrea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi vicepreşedinte al PDL, care era susţinută de preşedintele Traian Băsescu. Arestarea lui Baciu s-a produs, se pare, ca urmare a intervenţiei Elenei Udrea la preşedintele Traian Băsescu, care a transmis SRI informaţiile primite de la aceasta, iar acest serviciu secret a sesizat DNA după monitorizarea proscrisului în cauză. Este un caz evident în care SRI şi DNA au acţionat la ordin politic şi nu în baza comandamentelor şi atribuţiilor legale. Prin arestarea lui Baciu nu s-a urmărit curmarea fenomenului şi destrămarea grupului infracţional organizat de la ANRP, ci doar să i se arate pisica Crinuţei Dumitrean pentru a o determina să plece din fruntea acestei instituţii.

Zilele trecute, un vicepreşedinte al PMP, care a fost apropiat de fostul director al DGIPI, Cristian Laţcău, a dezvăluit că, în perioada în care a condus serviciul secret al MAI (decembrie 2010-aprilie 2012), acesta l-ar fi atenţionat pe deputatul PDL Ioan Oltean cu privire la filajele şi interceptările ce îl vizau şi ar fi dosit anumite înregistrări. Acest Laţcău a fost promovat în funcţie de la Zalău, unde era cunoscut drept un poliţist corupt şi incompetent, de către fostul ministru de Interne Constantin Traian Igaş, cu care se afla în relaţii apropiate din perioada în care taţii lor au fost colegi în miliţia comunistă. Cert este că în a doua parte a anului 2011, când o anumită instituţie a statului i-a solicitat primului ministru Emil Boc să-l elibereze din funcţie pe Laţcău, în urma intervenţiilor unor politicieni din Ardeal, printre care s-a aflat şi Ioan Oltean, şeful Guvernului nu a dat curs acelei solicitări. Laţcău a fost schimbat din funcţie de abia după ce şefia Guvernului a fost preluată de Mihai Răzvan Ungureanu.

Astăzi, şefii de atunci ai SRI şi DGIPI (devenită între timp DIPI) ar trebui să răspundă penal pentru favorizarea făptuitorului sau pentru neglijenţă în serviciu referitor la fraudele de la ANRP. Ar trebui luaţi la întrebări şi miniştrii de interne şi de justiţie, procurorul şef al DNA şi procurorul general al României din perioada respectivă. Solicit Direcţiei Naţionale Anticorupţie să se sesizeze şi să efectueze cercetări în acest sens. Dacă s-ar fi acţionat la timp, ar fi fost prevenită această hoţie imensă, estimată la patru miliarde de euro. Culmea ironiei este că această hoţie s-a petrecut, sub ochii instituţiilor abilitate, exact în perioada în care, la ordinul preşedintelui Băsescu, guvernul Boc a tăiat salariile şi pensiile românilor.

Senator
Valer Marian
http://www.cotidianul.ro/sri-si-dipi-ar-trebui-trase-la-ra
Memorat
 • Kobra 22
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 783
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59776 : Aprilie 20, 2017, 22:01:25 »

Kobra, ajută-mă să înţeleg!
În exemplu dat vorbeşti despre salarii nete. Deci, salarii impozitate deja!
Vrei să spui că statul va percepe 2 impozite pe salariu?
Apoi, este cumva obligatorie această "impozitare a gospodăriilor"?
Sau, o face cine doreşte să-şi deducă din cheltuieli pînă la 450 de euro?
Eu cred că-i prematur să lansăm atacuri pînă nu vedem un draft al legii.


 SILVIU,

   Cu scuzele de rigoare ca-ti raspund asa de tarziu, ( motive profesionale ) exemplul dat de mine, este una din variantele vehiculate in piata.

   Cum nu iese foc fara fum, lucrurile sau precipitat si cei din PSD si-au dat seama in ce rahat au intrat cu impozitarea globala, dregand putin busuiocul spunand sa asteptam forma finala ce va fi pusa in dezbatere publica.

   Numai ca "frumoasa" din Ministerul Muncii, a scos porumbelul pe gurita, spunand ca: "Este sistemul american. Ideea e sa scoti din economia neagra toti banii posibili, apropos si de unde incasam ca sa marim salariile: fiscalizam totul"  oferind si cateva exemple concrete: "Daca vrei sa iti duci copilul la scoala de balet si sa reduci aceasta cheltuiala, cereti chitanta? Veti ajunge sa cereti de peste tot chitanta".
   
    Dar asa cum bine spunea un coleg, sa asteptam  " Marea Impozitare Globala "  - Sper sa nu pice precum MIG-urile rusesti.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59777 : Aprilie 20, 2017, 22:04:26 »

CNN in direct - transmite o conferinta de presa comuna a Presedintelui american Trump si a Premierului Italiei, Paolo Gentiloni.
www.facebook.com/cnn/videos/vb.5550296508/10156489155546509/?type=2&theater&notif_t=live_video&notif_id=1492718392388984.
« Ultima modificare: Aprilie 20, 2017, 22:06:02 de către razvan »
Memorat
 • Misu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 882
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59778 : Aprilie 20, 2017, 23:03:54 »

/www.petitieonline.com/desfintarea_politiei_locale
Memorat
 • Misu
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 882
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59779 : Aprilie 20, 2017, 23:04:59 »
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 6030
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59780 : Aprilie 21, 2017, 01:01:25 »

Aseară, a avut loc încă un atac armat la Paris. Hollande, da-ți demisia. Ai ajuns groparul francezilor.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59781 : Aprilie 21, 2017, 12:57:25 »

TRAIM VREMURI TULBURI...CIOCNIRI INTRE RELIGII,LIDERI MINCINOSI,TRADARE,SARACIREA POPULATIEI...TOATE DUC LA LUCRURI FOARTE RELE...APROPO DE LIDERI MINCINOSI. BASESCU A FRAUDAT ALEGERILE DIN 2009.VA TOT SPUNEAM CA OMUL ACESTA MALEFIC,FURA SI MINTE CA NIMENI ALTUL PE PAMINT.  STIAM CA VOR VENII OAMENI DIN ECHIPA LUI DE FRAUDA,CARE VOR SPUNE ADEVARUL CINDVA...IATA CA A SOSIT MOMENTUL.ANDRONIC SPUNE CLAR CA BASESCU NU A CISTIGAT ALEGERILE DIN 2009. DACA SE DOVEDESTE CA ESTE ADEVARAT...SI ESTE FOARTE ADEVARAT...TOATE LEGILE SI ACTELE AFLATE SUB DOMNIA BASESCU SE VOR LOVI OARE DE NULITATE ??...??...DE NULITATE VA FI SI HOTARIREA LUI DE A NE SUSPENDA INDEMNIZATIILE ?...CE ZICETI ?..?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59782 : Aprilie 21, 2017, 21:19:12 »

Radu Pietreanu   -   Lectia de Istorie
www.youtube.com/watch?v=iCswDKpP5r8.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59783 : Aprilie 22, 2017, 01:06:45 »

In Tara mea, copii mor de rujeola
Si multi se culca nemancati,
Dar Klaus, pe o plaja spaniola,
Se bronzeaza pe obrajii bucalati.

E in vacanta lui de primavara,
Se relaxeaza, a muncit din greu,
A invrajbit si dezbinat o tara
Si a facut naveta la Sibiu mereu.

Ca nu-i usor sa ingrijesti cinci vile,
Sa strangi chiria si sa-ti vezi nevasta,
Ce stiu romanii, ce nu au nici paine,
Cat e de greu sa faci naveta-n tara asta?

Dorin Dumitriu

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59784 : Aprilie 22, 2017, 05:53:21 »

In Tara mea, copii mor de rujeola
Si multi se culca nemancati,
Dar Klaus, pe o plaja spaniola,
Se bronzeaza pe obrajii bucalati.

E in vacanta lui de primavara,
Se relaxeaza, a muncit din greu,
A invrajbit si dezbinat o tara
Si a facut naveta la Sibiu mereu.

Ca nu-i usor sa ingrijesti cinci vile,
Sa strangi chiria si sa-ti vezi nevasta,
Ce stiu romanii, ce nu au nici paine,
Cat e de greu sa faci naveta-n tara asta?

Dorin Dumitriu
Dragnea.......unde a fost penibilule HuhHuh?Tie nu ti-e scarba de tine Huh
Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7260
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59785 : Aprilie 22, 2017, 13:11:06 »

Lasa-l Burada ca cei de la PSD nu se pun,nu se pun pentru că sunt încă la putere si mai scapă printre degetele cea mai rămas din pomana mare electorala.O să-i vedem de la jumătatea dar mai sigur la sfarsitul anului ce-o să la iasă print toate găurile laudarosenia si pupin.........
Memorat
 • Kafka
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 683
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59786 : Aprilie 22, 2017, 18:30:16 »

In Tara mea, copii mor de rujeola
Si multi se culca nemancati,
Dar Klaus, pe o plaja spaniola,
Se bronzeaza pe obrajii bucalati.

E in vacanta lui de primavara,
Se relaxeaza, a muncit din greu,
A invrajbit si dezbinat o tara
Si a facut naveta la Sibiu mereu.
Ca nu-i usor sa ingrijesti cinci vile,
Sa strangi chiria si sa-ti vezi nevasta,
Ce stiu romanii, ce nu au nici paine,
Cat e de greu sa faci naveta-n tara asta?
Dorin Dumitriu


Dragnea.......unde a fost penibilule HuhHuh?Tie nu ti-e scarba de tine Huh

Daca "poezioara" acestui domn Dorin Dumitriu nu era pusa la topicul ANUNTURI nu ma deranjam cu o postare, dar...
Exemplul rujeolei e prost folosit. Copiii mor de rujeola din cauza unor parinti retardati si folosesc cuvantul acesta foarte dur pentru ca am o mare suparare pe campania asta de doi lei anti-vaccin. Si stiti care e problema? De rujeola nu se moare decat daca o contactezi in primul an de viata. Vaccinul se face dupa un an. Daca un copil nevaccinat, mai mare de un an, se imbolnaveste nu e nicio problema pentru ca are anticorpii necesari sa lupte impotriva virusului, insa daca ia contact cu copii sub un an (care sunt nevaccinati) atunci imi spuneti si mie daca nu sunt vinovati de crima parintii care refuza sa-si vaccineze copiii!
Asta pentru subiectul rujeola, pentru ca nu prea am inteles ce legatura are Iohannis cu rujeola...
Si as mai adauga si eu: Dragnea unde a fost? Sau, mai bine zis, ce are sula cu prefectura  Wink
Unde au fost in vacanta Iohannis si Dragnea ma intereseaza pe mine sau sa-si faca treaba pentru care au fost pusi in fruntea tarii?
Memorat

”Atâta timp cât nu încetezi să urci, treptele nu se vor termina; sub paşii tăi care urcă, ele se vor înmulţi la nesfârşit”
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59787 : Aprilie 23, 2017, 10:39:06 »

La multi ani Gheorghe .
Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59788 : Aprilie 23, 2017, 13:37:19 »

Alexandru Arsinel, revolutionar si shushanist de cariera: "Dacă îl cunoşti pe Ilie, nu te poţi supăra vreodată pe el. Ştiţi de ce i-a zis ziaristei din Anglia ce i-a spus, că e urâtă? M-am uitat şi eu la ea. Era urâtă! Îmi pare rău de ieşirea asta, dar el fiind căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, şi-ar fi dorit să facă performanţă. Ceva l-a iritat oricum, sunt convins că are o justificare. Acea jurnalistă l-a provocat, a venit să îl filmeze. Năstase a fost un inventator în tenis şi a devenit cunoscut tocmai pentru umorul său, pentru faptul că aduce bucurie pe chipul oamenilor."
La fel cum spiritele mari se intalnesc, o fac si alea urate.
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1066
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59789 : Aprilie 23, 2017, 16:21:39 »


Urare de Sfantul Gheorghe...La multi ani tuturor care poarta acest nume de Sfant,multa sanatate, tot ce va doriti sa se implineasca in pace si liniste sufleteasca..HRISTOS a Inviat.!

Fiţi mereu drepţi
şi neînduplecaţi în credinţa
şi în faptele voastre!
 Lespedea Clipe.i
 să nu vă strivească sub greutatea ei.!
 Focul viu al Dragostei
 să nu vi se stingă în suflet
 niciodată.!
Netemători în faţa „balaurului”,
precum El,
 Sfântul, Marele Mucenic Gheorghe,
 purtătorul de biruinţă.!
O Duminică plină de Duh
şi o Viaţă luminată de Dragostea Lui.!

La multi ani cu biruinta si iubire.!
Memorat
Pagini: 1 ... 3984 3985 [3986] 3987 3988 ... 4573
Schimbă forumul: