Main Content:

Pagini: 1 ... 3995 3996 [3997] 3998 3999 ... 4291

ANUNTURI

 • alex s
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2259
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59940 : Mai 16, 2017, 21:46:28 »

Venezuela  -  Apel  international
www.youtube.com/watch?v=KIsZ5U3MdRE
...Asa le trebuie ca au vrut comunism , acum vor zahar , ulei , au ajuns la sapa de lemn . Au nationalizat toate companiile straine , au dat afara americanii...acum vad ca au facut o mare greseala .
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59941 : Mai 17, 2017, 09:53:03 »Facebook, Grupul Revolutionarilor Nemultumiti
https://www.facebook.com/groups/302695776533052/?multi_permalinks=1050083771794245&notif_t=group_activity&notif_id=1494996630935147


Mihai Babitchi
14 mai la 12:11
Am fost si eu prezent la convocarea Consiliului Consultativ al revolutionarilor, din 8 mai, la Bucuresti. Am avut dreptate sa fiu foarte sceptic in privinta rezultatului acestei convocari. Eram convins ca nu vom fi prezenti doar membrii respectivi ci multi altii, extrem de vocali, veniti cu probleme personale sau paralele. Asa a si fost. Dl. Octav Bjoza a fost extrem de cinstit si ne-a relatat ca nu reuseste in niciun chip sa reactiveze secretariatul de stat, practic blocat de la arestarea lui Adrian Sanda si a celorlalti membri. A trimis memorii si chiar a incercat sa mearga in audienta la Secretariatul General al Guvernului sau la primul ministru, dar i s-a spus mereu ca nimeni nu are timp sa-l primeasca. Ne-a explicat clar ca el nu cunoaste prea bine problemele revolutionarilor, a auzit de necazurile existente, de aceea nu a acceptat sub nicio forma functia lui Sanda. A sperat ca poate reusim noi - facand interventiile necesare si uzand de relatiile personale - sa deblocam activitatea Secretariatului. Daca ar fi acceptat functia respectiva ar fi trebuit sa fie si presedintele comisiei de reanalizare a dosarelor potrivit OUG 95/2014 (îngropată de PSD la Comisia juridica a CD). Nu dorea asa ceva. Comisia nu mai functioneaza de 6 luni. El nu este un om politic, ne-a spus, a fost ales de Congresul fostilor detinuti politici. In fine, se confirma ca guvernantii nu dau doi bani pe revolutionari, nici nu doresc sa se faca ordine in randul lor. Am ajuns paria societatii romanesti. Cei mai multi dintre cei prezenti, revoltati pe buna dreptate de modul in care sunt tratati revolutionarii, au venit cu tot felul de initiative si memorii, unele chiar nastrusnice, intrucat dovedeau o crasa necunoastere a legislatiei care ne vizeaza si o viziune primitiva asupra contactarii oamenilor politici. Este ca si cum s-ar inhăma la o caruta o gramada de cai care ar trage in toate directiile. Caruta ar ramane pe loc. Nu reusim sa avem o singura voce si exact asta isi doresc oamenii politici de orice culoare. E nevoie de inteligenta, tact si o buna organizare ca sa ne asculte cineva. Nu suntem in stare... Unde este UNORD 89?! Am pregatit un memoriu cu problemele noastre principale si speram sa mai obtin si alte semnaturi decat ale asociatiei noastre din Alba Iulia. Am renuntat ...si vom merge singuri.

Boanca Sorin Virgil Dle. Mihai Babitchi, atata timp cat fiecare vrea sa fie LIDER MAXIMUS si numai vocea si parerea lui sa conteze, are sa fie exact cum ati spus dvs. mai sus. O tarla de armasari, uni mai focosi, altii mai amarati care trag in toate directiile. Aici mai doresc sa fac o precizare, fara a dori sa jignesc pe cineva. IQ-ul unor presedinti de stampila lasa mult de dorit, dar cu toate acestea ei vor musai sa fie in fata si lumea sa asculte de ei. Ei bine, atata timp cat aceste personaje sinistre au sa fie acolo unde nu trebuie ... ne vom merita soarta care o avem.
Îmi place · Răspunde · 1 · 14 mai la 14:07 · Editat

Popescu Vasile Ce fel de probleme principale continea memoriul???
Îmi place · Răspunde · 14 mai la 21:22

Alex Oprea acel Colegiu este in proportie de 99 la suta PENALi. Cine sa il bage în seamă? E firesc ca atita timp cit la virful miscării de revi stau fabricanții, profitorii, curvele să fie asemenea rezultate.
Îmi place · Răspunde · 2 · 14 mai la 21:43 · Editat

Stoica Nelutu Erau probleme ,,determinate de arestarea lui sanda,, !
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59942 : Mai 17, 2017, 12:33:27 »

Text primit prin e-mail, nu stiu cui apartine (nu e al expeditorului):

CÂTEVA ÎNTREBĂRI
Cine a auzit de cazul sinuciderii filantropului sibian si patron al trustului Polisano, Ilie Vonica??? Acesta era un sprijinitor al Bisericii Ortodoxe iar in ajunul serii când a fost "sinucis" tocmai pleca de la o întâlnire cu cativa preoti ortodocsi. Este bizar ca un om care era in legatura cu Biserica sa recurga la un asemenea gest.
Cine a auzit de cazul sinuciderii locotenent-colonelui SPP Lucian Sanda??? Acesta era doctor in Sociologie, Universitatea Bucureşti, Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială, doctor (și) în Teologie Ortodoxă, pe Drept Canonic și expert în domeniul informativ pe domeniul antiterorism musulman, specializat pe problematică arabă și evreiească. Avea soție și un copil mic. Iată cum descrie George Roncea ce s-a întâmplat:
"Cu câteva zile în urmă ceva în adâncul său a explodat, a coborât în mijlocul orașului dintr-un BMW negru, a tras un foc în aer, de semnalizare și apoi și-a îndreptat Glock-ul către inimă. A tras și asfaltul s-a umplut de fulgi, după ce glonțul i-a străpuns geaca și apoi corpul. A scăpat pistolul, după executarea focului, dar a încercat să ia din nou arma căzută la pământ ca să termine treaba, deși agoniza deja. Determinare totală, vroia să mai bage un glonț, ca să rezolve. N-a mai reușit, niște trecători i-au luat pistolul cu care acesta vroia să-și mai tragă încă un ultim glonț.
Căsătorit și tatăl unui copil mic, de 9 ani, Lucian Sandu, a mai agonizat o vreme, pe asfalt, dar la spital și-a dat duhul.
Dumnezeu să-l odihnească! - cine știe ce l-a împins la asta...adica, clar cineva știe...
La 39 de ani, după ani de instrucție dură și activitate de mare încordare la SPP este greu de crezut că o depresie specifică perioadei adolescentine te împinge la sinucidere. Plus, la SPP, se fac periodic tot felul de evaluări, o deprimare atât de profunda încât sa ducă la un asemenea gest nu cred că ar fi scăpat vulturilor de acolo.
Pe fond, mai toți românii suferă de depresie, este o boală colectivă, de aici până la sinucidere e cale lungă.
Lovitura e teribilă pentru Serviciu - dacă, în urma unei depresii generalizate, mai mulți ofițeri decid să se sinucidă cu folos, împușcându-l pe Iohhanis și pe Sandra Pralong, zdreanța lui Soroș, de exemplu?
Pe surse, cică cadrul SPP ”nu era implicat în misiuni de protecție și pază ale demnitarilor”. Atunci în ce era implicat, ca a venit la SPP de la 23 de ani, după terminarea Academiei de Poliție, unde a fost șef de promoție, un tip briliant?
[...]
Așa ceva nu s-a întâmplat de când există serviciu special de protecție în România, nici Direcția a V-a, strămoșul SPP, nici USLA, nici vreun alt serviciu n-a avut parte de un asemenea eveniment. Ce mama dracului se petrece acum, în stucturile înarmate ale Statului?
Gestul ofițerului Lucian Sanda, în miezul zilei și în mijlocul Capitalei, cu semnalizarea primului cartuș tras în sus, pentru atenționare, pare un fel de mesaj. 16 ani de activitate la SPP, unde este o familie foarte comprimată, cu bărbați ce duc multe, stabili psihic, niște duri, înarmați mereu pâna în dinți, mari sportivi și profesioniști militari de top, au dus la așa ceva?"
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59943 : Mai 17, 2017, 20:19:40 »

Sigur,NU S-AU SINUCIS...Oamenii spirituali,cu credinta in DUMNEZEU,nu se sinucid,deoarece ei stiu sigur ca ajung in IAD,in mina celui RAU... Pacat de asemenea elite ca sunt eliminate in mod ticalos,sunt alimentati fara sa stie cu substante halucinogene ,ce determina acest act suicidal...Pacat mare...
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3733
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59944 : Mai 18, 2017, 21:50:34 »

Sînt surprins foarte tare că nimeni nu comentează comunicatul instituției păstorită de domnul Octav Bjoza și nici documentele liderilor și reprezentanților organizațiilor de revouționari. Deși (se poate constata ușor aceasta) au copiat și citit mulți documentele postate (între 39 și 85 de ori fiecare), nimeni nu emite păreri critice, sau de apreciere a lor. A reapărut frica printre revoluționari? Nu acuz pe nimeni, doar mă întreb.
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 3733
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59945 : Mai 18, 2017, 22:08:19 »

Foarte interesant cum s-a pus problema astazi la S.S.R.M.L.I.R.C.I.R.P. 1945-1989, la sedinta consiliului. Ilegalitate vs ilegalitate!
Vă propun să aruncați o privire mai atentă asupra actelor apărute în legătură cu convocarea și întrunirea acestui așa-zis colegiu al revoluționarilor. Și încep prin a vă întreba cine semnează acest document în două pagini al Blocului Național al Revoluționarilor - 1989 România, intitulat ”Notificare”. Mie actul mi se pare a fi fals. Văd că este semnat de către un necunoscut, pentru că nu-i este trecut numele. După semnătura olografă, numele pare a fi ”Maior”. Este vorba de deținutul Dorin Lazar Maior, ultimul președinte al B.N.R.? Cine îi cunoaște semnătura, o poate recunoaște, sau nu și pe aceasta. Pentru mine este un mister acest document. Cine ne poate lamuri?
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Conectat Conectat
 • Mesaje: 2024
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59946 : Mai 19, 2017, 12:42:35 »

19 Mai 2017 SSPR

COMUNICAT - Program comemorare - Ziua Eroilor - 25.05.2017 [citeste]


Cu prilejul comemorării "ÎNĂLŢĂRII DOMNULUI - ZIUA EROILOR" din data de 25.05.2017, Secretariatul de Stat pentru Recunoaşterea Meritelor Luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, organizează ceremonii militare şi religioase pentru depuneri de coroane, cu începerea ceremonialelor după cum urmează :
 
-de la ora 11:00 - Cimitirul Eroilor Revoluţiei din decembrie 1989 - Bucureşti;
 
-de la ora 12:00 - Monumentul Eroilor din Parcul Carol - Bucureşti;
 
-de la ora 14:00 -Monumentul Eroilor Revoluţiei de la Timişoara din curtea Bisericii Eroilor Timişoreni din comuna Popeşti Leordeni;

Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59947 : Mai 19, 2017, 22:50:38 »

Pana la urma timisorenii s-au decis cum procedeaza in privinta ansamblului comemorativ din Comuna Popesti Leordeni?
Au trecut, sau vor trece in contul primariei totul, ca primaria sa poata suporta legal cheltuielile, sau tot nu s-au decis?
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Conectat Conectat
 • Mesaje: 2024
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59948 : Mai 20, 2017, 19:16:31 »

Luptătorul cu mega-moscheea, mesaj către Erdogan

 Categorie: Actualitate
Creat: Vineri, 19 Mai 2017 22:00
Scris de Irina Dediu


În urma publicării de către Turcia a fotografiilor cu machetele mega-moscheii, avtivistul Cătălin Ioan Berenghi care are pe rolul Curții de Apel un proces de suspendare a hotărârii de guvern emise de Victor Ponta prin care România pune la dispoziție terenul din bdul Expoziției pentru construirea geamiei, a transmis următorul

 
Comunicat de presa:
[/size]
Romania are legi pe care le respectam, domnilor Klaus Iohannis si Victor Ponta!!!!!
 In urma comunicatului de presa de pe site-ul turc, ma vad obligat sa reactionez si sa clarific lucrurile.
Doresc sa anunt pe acesta cale, autoritatile turce, in frunte cu Presedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdoğan, ca pe rolul Curtii de Apel Bucuresti exista un proces in curs, care momentan pana la finalizare presupune; Stoparea tuturor demersurilor administrative pentru obtinerea autorizatiilor de constructie si stoparea inceperii constructiei moscheii.
Asadar, momentan in Bucuresti - Romania nu se construieste nicio moschee!!!!!
Acum incep sa inteleg reactia judecatoarei din procesul nostru, care la ultimul termen mai avea putin si dadea cu noi de pereti ( sustin acesta declaratie pentru ca acesta este adevarul).
 Se fac presiuni politice iar dosarul nu a putut fi inchis asa cum doreau anumite persoane cu functii inalte in stat.
JUSTITIA -zeita este legata la ochi ..nu vede raul fizic..dar il percepe cu ochiul mintii educate..sta cu piciorul pe sarpe= simbolul raului cu cartea intr-o mana si cu o sabie in cealalta

Catalin Ioan Berenghi

Vezi AICI cum poți printr-o simplă cerere la instanță să-ți susții punctul de vedere dacă nu dorești mega-moschee în capitală.


CEI CARE NU VOR MEGA MOSCHEE TREBUIE SA SE UNEASCA!!!!!!


Procesul intentat de noi Guvernului Romaniei, este pe muchie de chutit, adica se doreste invocarea motivului "LIPSA DE INTERES'' adica faptul ca nu prea indeplinesc " Criteriile legale", prin care am dreptul sa cer, sa nu se mai construiasca Mega Moscheea.
Pana in acest moment, pentru promtitudine, rapiditate si eficienta, am preferat sa actionam in grup restrans.
In procesul intentat de noi Guvernului Romaniei, judecatoarea are impresia ca "doi nebuni" , rasisti care nu au ce face in viata lor, se pun de-a curmezisiul importiva sistemului.
PENTRU A ARATA CA SUNTEM, MULTI CEI CARE NU DORIM CONSTRUCTIA LA BUCURESTI, A MARII MOSCHEI (8000 locuri) si a SCOLII DE INVATATURA ISLAMICA (10000 locuri), TREBUIE FACUT URMATORUL LUCRU.

CE TREBUIE FACUT?

TITLU "CERERE DE INTERVENTIE ACCESORIE", care cuprinde:
- datele personale + nr telefon
- motivele personale pentru care nu doriti construirea Mega Moscheii.
- mentiunea:
"DORIM CA DOMNUL CATALIN IOAN BERENGHI SA NE REPREZINTE" asta evident daca nu doriti sa va prezentati la proces pentru a va sustine cauza singuri.
- Adresa pe care trebuie sa o treceti pe plic:
Curtea de Apel Bucuresti
Splaiul Independentei nr 5, sector 4 Bucuresti.
Cod postal 050091
Sectia a-VIII-a Contencios Administrativ si Fiscal.
Dosar 2315/2/2016

* Nu exista o cerere tip!
* Nu avem nevoie de like-uri si comentarii pe Facebook, NU AU NICI O VALOARE, pentru ca, actiunea se desfasoara in viata reala si nu in cea virtuala!

DECI, PUNETI MANA PE PIX, TASTATURA SI SCRIETI!!!!!!
TERMENUL PANA LA CARE, CERERILE VOASTRE TREBUIE SA AJUNGA ESTE, 09.06.2017.” spune Cătălin Berenghi.

Memorat
 • kostas
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7252
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59949 : Mai 21, 2017, 06:48:37 »

Tuturor celor care poartă numele Sfinților împărați Constantin si Elena sau derivate din acestea le urez un călduros La Mulți Ani!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59950 : Mai 21, 2017, 14:44:09 »

O PARTE SPUN DE COLEGIU CA ESTE ILEGAL,O PARTE CA ESTE LEGAL,INTREBAREA MEA ESTE ALTA:DACA PE ACEEA LISTA SUNT 25 DE PERSOANE,DIN CARE NU AU FOST CHEMATE TOATE CE CAUTAU CEILALTI DIN AFARA LISTEI?
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59951 : Mai 21, 2017, 18:42:59 »

Raspunsul e simplu, dar specific, specific pentru ceea ce se intampla de mult timp in tara aceasta: ca la noi, la nimeni. De exemplu, domnul Val a atras atentia asupra documentului depus de B.N.R., sau de cineva care pretinde a activa ca B.N.R., in numele Blocului, dar care se pare ca a comis o infractiune, o substituire de presoana, "tehnica" infractionala de care speram ca s-au dezbarat activistii certati cu legalitatea din miscarea revolutionara, in special dupa ce au pierdut in instanta de judecata incercarea de proportii facuta la propunerea si cu sustinerea S.S.P.R.-ului insusi, a celui condus de George Costin, cel care s-a erijat, din functia de S.S. al S.S.P.R., in functia de sef national al revolutionarilor.
Memorat
 • remus43de
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 7622
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59952 : Mai 21, 2017, 18:53:27 »

Daca facem comparatia dintre semnatura autentica a lui Dorin Lazar Maior si a persoanei care a semnat ultimul act al B.N.R., observam imediat si fara greutate ca ele difera, ca nu au aceeasi grafica, apartinand deci unor persoane diferite. Diferenta, cu toate ca s-a cuatat scrierea aceluiasi nume cu care semna presedintele B.N.R., "Maior", este atat de evidenta incat nu e nevoie de o expertiza grafologica. Afirm ca d.p.d.v. al semnaturii falsul este evident: Secretarlui de Stat Octav Bjoza i-a fost prezentat un document fals. Pe fundalul situatiei din institutie, in care ultima conducere a fost arestata aproape in integrum, cred ca putem trage concluzia ca falsificatorul este unul foarte curajos, adica unul versat, obisnuit sa falsifice documente, obisnuit cu incalcarea legilor, a legalitatii in general. Deci falsul este rezultatul activitatii unui, sau unora dintre revolutionarii infractori (poate si impostori) de care nu mai reusim sa scapam si care ne-au facut forate mult rau de-a lungul timpului.

Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4574
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59953 : Mai 21, 2017, 19:35:39 »

Cineva a semnat pentru Maior, probabil asta vrea să însemne apostroful ce taie "e"ul de la "Semnătura". Și poate, se numește Maiq nu Maior. Iar Bjoza trebuie să ceară acestor benerişti Certificatul de grefă al BNR cu specificarea organelor de conducere eventual specimenele de semnătură. Oare la ce răspuns ne putem aştepta din partea justiţiei.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #59954 : Mai 21, 2017, 22:36:09 »

Astazi i-am sarbatorit pe Sf Imparati Constantin si Elena. La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua onomastica. De pe pagina mea de fb un cadou pentru sarbatoriti (si nesarbatoriti), un dar care poate fi consumat pe parcursul mai multor zile si oricand si oricui ii va face placere sa revina la el. Sanatate si bucurie tuturor sarbatoritilor!
Memorat
Pagini: 1 ... 3995 3996 [3997] 3998 3999 ... 4291
Schimbă forumul: