Main Content:

Pagini: 1 ... 4298 4299 [4300] 4301 4302 ... 4557

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64485 : Iulie 04, 2018, 23:38:22 »

Regret ca aveti aceasta parere si ca o mai si exprimati public, acest tip de actiuni fiind ilegal. E trist sa constat ca va raliati unor asemnea fapte subversive.
Pe acelasi grup de fb, am aflat cu acest prilej si cu cat se plateste postarea armatei angajate pentru a sustine dezordinea sociala si violenta de strada la noi.Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64486 : Iulie 05, 2018, 01:01:53 »


Situatiile exceptionale cer masuri si reactii exceptionale ! Tara e tinuta in loc de -o sleahta de penali care se ocupa de mutilarea codului penal si codului de procedura penala! Iar Romania e frinata si tinuta pe loc s-au data inapoi pentru ca un gunoi de partid sa salveze fundul lui Dragnea !

PS.Nici revolutia din decembrie 1989 n-a fost legala si nici constitutionala.Ba as spune ca a fost cit se poate de nelegala fata de legislatia in vigoare la acea data ! Ca Dragnea nu vrea sa plece " ca prostu' din functie , ca asa-i in Teleorman " chiar nu intereseaza pe romani ( bine cu exceptia slugilor lui !)[/size]
[/b]
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64487 : Iulie 05, 2018, 01:46:23 »

Fara suparare, e clar ca nici in `89 n-ai facut mare branza in BMV.
Ti-au trebuit 30 de ani sa devi dintr-un bagator de seama agitator.
E putin interesant insa. F important este ceea ce ocoliti sa vb aici.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64488 : Iulie 05, 2018, 01:54:28 »

APEL CATRE TOTI ROMANII!!
DEPUTATUL LIVIU PLESOIANU NE CERE AJUTORUL IN PROBLEMA GAZELOR NATURALE DIN MAREA NEAGRA!
VA ROG CITITI SI DISTRIBUITI

În urmă cu două ore, deputatul Liviu Pleşoianu a postat un apel către toţi românii, indiferent de convingerile politice. El îndeamnă la presiuni naţionale asupra parlamentarilor să nu voteze articolele 18 şi 19 din legea offshore.

Oameni buni, vă rog să distribuiți MASIV astfel încât toată România să afle! În forma actuală a proiectului de lege (vedeți mai jos), suntem pe cale să oferim aproape gratis o resursă care va genera doar în prima fază cel puțin 70 de MILIARDE DE EURO! Este INACCEPTABIL să TRĂDĂM această țară doar pentru că în ultimele zile asistăm la descălecarea în România a unui adevărat regiment de emisari... strategici și de oameni din serviciile străine!

Articolele 18 și 19 TREBUIE SĂ DISPARĂ!

Indiferent de opiniile dumneavoastră politice, vă rog să înțelegeți că e cea mai importantă Lege și că se va vota în următoarele zile! Vă rog să distribuiți masiv și chiar vă îndemn să le scrieți tuturor parlamentarilor pentru a le spune că NU sunteți de acord ca România să dea aproape gratis resursele de la Marea Neagră! În Anul Centenarului, e momentul să acționăm unitar și ferm, indiferent de coloratura politică!

Redau mai jos ce am publicat în urmă cu câteva zile:

Eu NU votez așa ceva! Sunt exercitate presiuni enorme pentru ca Parlamentul României să voteze zilele următoare un proiect legislativ prin care renunțăm la impozitarea veniturilor suplimentare obținute de companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră!

Ce se întâmplă, pe înțelesul tuturor:

1. Prin dereglementarea prețurilor gazelor naturale (impusă de Comisia Europeană), companiile care extrag și comercializează gaze naturale au obținut și obțin doar stând în fotolii venituri suplimentare consistente.

2. Pe fondul creșterii la nivel mondial a prețului gazelor naturale, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, în sprijinul consumatorilor finali, România a instituit un impozit asupra veniturilor suplimentare obținute din fotolii, fără niciun cost suplimentar, de companiile care extrag și comercializează gaze naturale.

3. Pe vechea reglementare, acest impozit urma să se aplice doar asupra veniturile suplimentare obtinute pana la data de 31 decembrie 2014.

4. În luna martie a acestui an, am votat în Parlament o Lege care abrogă articolul care impunea ca impozitarea să nu se mai aplice în cazul veniturilor suplimentare obținute după data de 31 decembrie 2014!

5. Săptămânile următoare, sub presiunile enorme ale puternicelor companii străine, precum și sub presiunile înalților emisari ai partenerilor... strategici, suntem pe cale să votăm așa-numita Lege a perimetrelor petroliere offshore. Prin articolele 18 și 19 ale acestui proiect legislativ, urmează să:

- RENUNȚĂM la impozitarea veniturilor suplimentare în cazul tuturor exploatărilor maritime. Cu alte cuvinte, 0 IMPOZIT pentru tot ce obțin ca venit suplimentar companii precum OMV și ExxonMobil din extragerea și comercializarea de gaze naturale de la Marea Neagră (partea românească)!

- ÎNGHEȚĂM redevențele (adică banii pe care trebuie să ni-i plătească toate companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră) la nivelul din acest an (2018). Pe toată durata exploatării, noi NU vom mai putea umbla DELOC la aceste redevențe!

- DESPĂGUBIM companiile străine! Dacă au plătit deja acest impozit pe veniturile suplimentare, companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră vor PRIMI BANII ÎNAPOI!

Proiectul legislativ a trecut de Senat în această formă și urmează să fie votat în Camera Deputaților în sesiunea extraordinară, ca urmare a presiunilor enorme exercitate de companiile străine și înalții emisari... strategici.

Iată o scurtă trecere în revistă a presiunilor:

9 ianuarie 2018: Klaus Iohannis s-a întâlnit la Palatul Cotroceni cu o delegaţie OMV-Petrom, condusă de directorul general al grupului OMV AG, Rainer Seele, care a subliniat „nevoia de predictibilitate a cadrului fiscal şi legislativ, care trebuie să susţină performanţele companiilor”. „În ceea ce priveşte parteneriatul dintre OMV-Petrom şi Exxon-Mobile pentru exploatarea perimetrului Neptun Deep, acesta continuă să reprezinte un interes major, atât pentru statul român, cât şi pentru investitori.”

Luni, 18 iunie 2018: Wess Mitchell, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, aflat la București: „Evident, urmărim îndeaproape evoluţiile, sperăm ca Parlamentul să adopte o lege a offshore-ului care să încurajeze investiţiile prin mecanismele legate de taxe şi prin modul în care este structurată”.

Luni, 25 iunie 2018: Viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, a avut întâlniri la nivel înalt cu doi membri proeminenți ai cabinetului SUA, secretarul de stat Mike Pompeo şi secretarul energiei, Rick Perry. Cei doi oficiali au discutat printre altele și despre importanţa prezenţei companiilor americane în sectorul energetic românesc. „În cadrul întrevederii cu secretarul energiei Rick Perry, au fost discutate dimensiunile principale ale cooperării în domeniul energiei, valorificarea resurselor energetice de la Marea Neagră, aspecte privind securitatea energetică regională şi dezvoltarea proiectelor de transport şi interconectivitate, cu accent pe proiectul BRUA (coridorul Bulgaria-România-Ungaria-Austria). Totodată, vicepremierul Ana Birchall a reiterat angajamentul ferm al Guvernului României pentru asigurarea unui climat investițional transparent şi atractiv pentru companiile care investesc în domeniul energetic, prin proiecte de diversificare a surselor şi rutelor de transport al energiei.”

Miercuri, 27 iunie: Kristof Terhes, CEO al transportatorului maghiar de gaze FGSZ, a criticat întârzierea legii offshore, pentru exploatarea gazelor din Marea Neagră.

Joi, 28 iunie: Ministrul afacerilor externe și al comerțului din Ungaria, Péter Szijjártó: „Este important ca presiunea internațională să fie menținută pentru ca România să înceapă extracția gazelor naturale din Marea Neagră începând cu anul 2022”.

Joi, 28 iunie: Ambasada SUA în România o citează pe Sandra Oudkirk, secretar asistent adjunct pentru diplomaţie energetică în cadrul Departamentului de Stat al SUA: „România are o oportunitate extraordinară de a adopta o legislaţie care să permită exploatarea resurselor de hidrocarburi din Marea Neagră”.

Sâmbătă, 30 iunie 2018: Ministerul Afacerilor Externe român emite un comunicat prin care subliniază „modul exemplar de cooperare a autorităților române cu companiile interesate de punerea în valoare a resurselor energetice de la Marea Neagră și eforturile României de a asigura în plan regional diversificarea surselor de aprovizionare cu gaze naturale. În acest sens, Legea privind derularea operațiunilor petroliere pe mare (offshore) este pe agenda prioritară a Parlamentului României și va asigura un cadru stimulativ pentru investițiile în acest domeniu”.

Sâmbătă, 30 iunie: Ambasada SUA în România distribuie o parte din mesajul transmis de Departamentul de Stat american la finalul Conferinței Mondiale a Gazelor: „Resursele românești de hidrocarburi din Marea Neagră reprezintă o promițătoare și încă nevalorificată sursă de energie care ar întări piețele de energie și securitatea energetică a regiunii. Urmărim îndeaproape evoluțiile pe măsură ce Parlamentul și Guvernul României elaborează legislația care va asigura cadrul fiscal și legal stabil de care este nevoie pentru ca firmele din domeniul energetic să investească în exploatarea acestei resurse.”...

În final, amintesc ce spunea – foarte corect! – Liviu Dragnea în data de 26 februarie 2018, după ce se întâlnise la Parlament cu o delegaţie a companiei petroliere americane ExxonMobil pentru a discuta despre proiectul legii offshore: "Legea a trecut de Senat, o vom analiza în comisia de specialitate din Camera Deputaţilor, dar vom mai cere un punct de vedere de la Guvern, ne interesează să vedem care e şi câştigul statului român.

Proiectul legii a fost iniţiat şi trimis în Parlament de Guvernul Tudose. Vorbim de o exploatare de mai mult de 30 de ani, trebuie predictibibilitate pentru investitor. Legea nu se aplică doar pentru perimetrul respectiv (al ExxonMobil), e posibil ca acolo să mai fie alte perimetre şi nu vrem să fie o lege care să priveze statul roman de nişte venituri rezonabile. În sensul ăsta vom analiza în Parlament, în comisia respectivă. Toţi dorim investiţii în România, dar am vrea să rămână şi ceva pentru acest stat!”...

În concluzie, fac apel la toate persoanele responsabile din Parlamentul României – NU e deloc firesc să se voteze așa ceva fără ample dezbateri, doar pentru că se fac presiuni imense! Este a nu știu câta oară când decidenții români cedează în fața puternicului LOBBY străin! În forma actuală (cu articolele 18 și 19, la care am făcut referire mai sus) eu NU am de gând să votez acest proiect legislativ!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64489 : Iulie 05, 2018, 03:23:19 »

Fara suparare, e clar ca nici in `89 n-ai facut mare branza in BMV.
Ti-au trebuit 30 de ani sa devi dintr-un bagator de seama agitator.
E putin interesant insa. F important este ceea ce ocoliti sa vb aici.


Pai bine , Bambi , acum dupa ce mi-am calcat pe inima si te-am laudat , te apuci sa dai cu bita-n balta ??!  Grin Grin Grin
 De unde sti Luminatia -ta ce-am facut eu in 1989 in Brasov ? Ma rog n-am sarit ca altii din baobab si nici nu m-am dat cu fundu' de zidurile Judetenei de partid, nici n-am dormit ca altii beti pe sub birourile actualei Prefecturi de frica gloantelor trase de tot felul de natarai , misiti sau idioti care se credeau in aplicatie si i-am spus verde-n fata lui Zagoneanu , imbracat in uniforma de paraga de parca merge la parada de 23 august sa mai termine cu dezinformarea ca nu sint nciun fel de helicpotere unguresti care desanteaza trupe unguresti nici la Tg.Mures, nici la Odorhei nici la Cluj nici in alta parte de se uityau unii la mine ca la felul trei ! In rest am fost si eu pe acolo !  Grin Grin Grin
Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64490 : Iulie 05, 2018, 08:42:33 »


Situatiile exceptionale cer masuri si reactii exceptionale ! Tara e tinuta in loc de -o sleahta de penali care se ocupa de mutilarea codului penal si codului de procedura penala! Iar Romania e frinata si tinuta pe loc s-au data inapoi pentru ca un gunoi de partid sa salveze fundul lui Dragnea !

PS.Nici revolutia din decembrie 1989 n-a fost legala si nici constitutionala.Ba as spune ca a fost cit se poate de nelegala fata de legislatia in vigoare la acea data ! Ca Dragnea nu vrea sa plece " ca prostu' din functie , ca asa-i in Teleorman " chiar nu intereseaza pe romani ( bine cu exceptia slugilor lui !)[/size]
[/b]

Asta e un forum al 'revolutionarilor' facuti la fabrika psd.
Sa le vorbesti lor despre revolutia anticomunista e inutil, cand ei se raporteaza doar la revolutia furata de esalonul doi comunist, in frunte cu Ilici KGB.
Expresii gen, 'fapte subversive', sau 'dezordinea sociala', erau si in limbajul lui Nea Nicu, dar si in al lui Iliescu.
Astia sunt in stare sa vanda pe toata lumea, pentru o amarata de indemnizatie.
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64491 : Iulie 05, 2018, 09:03:27 »

Atunci de ce mai postezi...? Problema cu pesedeul o rezolvi și singur..., la o cafea cu ei..., e simplă treaba. Aici pe forum...,eventual..., poți dezbate problematica legată de revoluționari și legislația aferentă, Revoluția din '89..., indiferent de apartenența politică a utilizatorilor acestui forum.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64492 : Iulie 05, 2018, 09:28:32 »

Atunci de ce mai postezi...? Problema cu pesedeul o rezolvi și singur..., la o cafea cu ei..., e simplă treaba. Aici pe forum...,eventual..., poți dezbate problematica legată de revoluționari și legislația aferentă, Revoluția din '89..., indiferent de apartenența politică a utilizatorilor acestui forum.

Si probabil e obligatoriu sa faci propaganda pro PSD si sa-l ataci pe Iohannis ales de PSD sa-i fie adversar... Cheesy Grin
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64493 : Iulie 05, 2018, 09:44:35 »

Probalitatea îți aparține..., sasu' e președintele statului nu al vreunui partid..., așa ar trebui să fie..., însă dacă pășește strâmb eu cu ce aș fi dator să nu o fac..., dar totuși revenind la problematica expusă aceea cu revi și legislația aferentă fii amabil și comunică monitorul oficial în care figurezi.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64494 : Iulie 05, 2018, 09:49:47 »

Probalitatea îți aparține..., sasu' e președintele statului nu al vreunui partid..., așa ar trebui să fie..., însă dacă pășește strâmb eu cu ce aș fi dator să nu o fac..., dar totuși revenind la problematica expusă aceea cu revi și legislația aferentă fii amabil și comunică monitorul oficial în care figurezi.

O sa-ti zic imediat dupa ce imi areti prevederea din lege care face referire la conditia de a figura in monitorul Oficial ! Ok ?!  Grin
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64495 : Iulie 05, 2018, 10:07:12 »

HG nr.1707/2006

8. La articolul 10, după alineatul (3) se introduc două noi alineate, alineatele (31) și (32), cu următorul cuprins:
"(3,1) Persoanele care nu au certificatul doveditor al titlului acordat potrivit Legii nr. 42/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sau brevetul de atestare a titlului acordat, datorită pierderii acestora, dar ale căror nume se regăsesc în listele cuprinzând propunerile făcute de SSPR Administrației Prezidențiale pentru eliberarea titlurilor prevăzute la art. 1-3 din Legea nr. 42/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sau în decretele Președintelui României de atribuire a acestor titluri, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, vor prezenta o declarație pe propria răspundere, autentificată conform legii, și dovada declarării pierderii acestora într-un ziar de largă circulație sau în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a.

(3,2) Persoanele care nu au certificatul doveditor al titlului acordat potrivit Legii nr. 42/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sau brevetul de atestare a titlului acordat, întrucât acestea nu au fost niciodată ridicate și nici nu mai există posibilitatea eliberării lor, dar ale căror nume se regăsesc în listele cuprinzând propunerile făcute de SSPR Administrației Prezidențiale pentru eliberarea titlurilor prevăzute la art. 1-3 din Legea nr. 42/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sau în decretele Președintelui României de atribuire a acestor titluri, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, vor prezenta, în acest sens, o declarație pe propria răspundere, autentificată conform legii."

9. La articolul 10, alineatul (4) va avea următorul cuprins:
"(4) Pot solicita eliberarea noului tip de certificat și persoanele care au depus, în vederea acordării uneia dintre calitățile prevăzute de Legea nr. 42/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, documentele necesare la fosta Comisie pentru cinstirea și sprijinirea eroilor Revoluției din Decembrie 1989, dar cărora nu li s-a eliberat certificatul doveditor datorită epuizării, la acea dată, a formularelor tipizate și ale căror nume se regăsesc în listele cuprinzând propunerile făcute de SSPR Administrației Prezidențiale pentru eliberarea titlurilor prevăzute la art. 1-3 din Legea nr. 42/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sau în decretele Președintelui României de atribuire a acestor titluri, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I. În vederea eliberării noului tip de certificat, solicitanții vor depune la SSPR, în original sau în copie legalizată, documentul din care rezultă depunerea dosarului la această comisie și adeverința prevăzută la alin. (3) lit. d)."

Acum poți posta monitorul oficial...?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64496 : Iulie 05, 2018, 11:01:10 »

Asta e un forum al 'revolutionarilor' facuti la fabrika psd.  Sa le vorbesti lor despre revolutia anticomunista e inutil, cand ei se raporteaza doar la revolutia furata de esalonul doi comunist, in frunte cu Ilici KGB.  Expresii gen, 'fapte subversive', sau 'dezordinea sociala', erau si in limbajul lui Nea Nicu, dar si in al lui Iliescu.  Astia sunt in stare sa vanda pe toata lumea, pentru o amarata de indemnizatie.
Mai "anticomunistule" hastagist 'leghebetist'..., 'recidivezi' cu etichetari si jigniri .....
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5849
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64497 : Iulie 05, 2018, 11:08:23 »

Ce faci, domnule, îl pui în dificultate? Vezi de ce te acuză că ești comunist, sau cel puțin pesedist (pentru ei fiind același lucru), pentru că nu le cînți în strună anticomuniștilor autodeclarați. Iar dacă îl mai critici și pe noul idol ”occidental”, de la Sibiu, chiar că ai devenit un dușman al poporului #REZIST. În legătură cu președintele cu care ne-au pricopsit (cuvînt folosit mai mult în Ardeal) vă postez gandul altuia, pentru că a sintetizat destul de bine absurdul situației la care s-a ajuns.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1969031066463076&set=p.1969031066463076&type=3&theater
Cosmin Marian
· 19 ore ·
Klaus Johannis va contesta la Curtea Constituțională Noul Cod Penal. Cum poți invoca apelul la arbitrajul Curții Constituționale, atât timp cât tu, de aproape o lună, refuzi să pui în practică o decizie obligatorie a acestui for? Nu-i așa că suntem în plin absurd, în Kafka? Sau mai bine spus, în țara lui Nenea Iancu?!
Curat- murdar...Țara asta nu știm când se va mai face bine.
A-propos de prezidențiabili: nu realizați că la alegerile din 2014 am fost puși de "tovarăși" în fața unei alegeri imposibile? Ponta vs. Johannis. Ce să alegi, tusea sau junghiul? Și să fi fost cel mai fervent republican, tot aș fi rămas acasă sau mi-aș fi anulat votul!
Cosmin Marian Hai să nu fim condescendenți! Johannis a declarat clar în campania electorală că problema restaurației monarhiei constituționale este una închisă! Deci, așteptări în acest sens?! Să fim serioși! Domnul se simte prea bine în Palatul Regelui Ferdinand și al Reginei Maria.


Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64498 : Iulie 05, 2018, 11:31:08 »

HG nr.1707/2006

8. La articolul 10, după alineatul (3) se introduc două noi alineate, alineatele (31) și (32), cu următorul cuprins:
"(3,1) Persoanele care nu au certificatul doveditor al titlului acordat potrivit Legii nr. 42/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sau brevetul de atestare a titlului acordat, datorită pierderii acestora, dar ale căror nume se regăsesc în listele cuprinzând propunerile făcute de SSPR Administrației Prezidențiale pentru eliberarea titlurilor prevăzute la art. 1-3 din Legea nr. 42/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sau în decretele Președintelui României de atribuire a acestor titluri, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, vor prezenta o declarație pe propria răspundere, autentificată conform legii, și dovada declarării pierderii acestora într-un ziar de largă circulație sau în Monitorul Oficial al României, Partea a III-a.

(3,2) Persoanele care nu au certificatul doveditor al titlului acordat potrivit Legii nr. 42/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sau brevetul de atestare a titlului acordat, întrucât acestea nu au fost niciodată ridicate și nici nu mai există posibilitatea eliberării lor, dar ale căror nume se regăsesc în listele cuprinzând propunerile făcute de SSPR Administrației Prezidențiale pentru eliberarea titlurilor prevăzute la art. 1-3 din Legea nr. 42/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sau în decretele Președintelui României de atribuire a acestor titluri, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, vor prezenta, în acest sens, o declarație pe propria răspundere, autentificată conform legii."

9. La articolul 10, alineatul (4) va avea următorul cuprins:
"(4) Pot solicita eliberarea noului tip de certificat și persoanele care au depus, în vederea acordării uneia dintre calitățile prevăzute de Legea nr. 42/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, documentele necesare la fosta Comisie pentru cinstirea și sprijinirea eroilor Revoluției din Decembrie 1989, dar cărora nu li s-a eliberat certificatul doveditor datorită epuizării, la acea dată, a formularelor tipizate și ale căror nume se regăsesc în listele cuprinzând propunerile făcute de SSPR Administrației Prezidențiale pentru eliberarea titlurilor prevăzute la art. 1-3 din Legea nr. 42/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, sau în decretele Președintelui României de atribuire a acestor titluri, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I. În vederea eliberării noului tip de certificat, solicitanții vor depune la SSPR, în original sau în copie legalizată, documentul din care rezultă depunerea dosarului la această comisie și adeverința prevăzută la alin. (3) lit. d)."

Acum poți posta monitorul oficial...?Instanta a constatat ca CCSERD 1989 nu si-a facut treaba privind analiza dosarului si dupa verificare sa emita certificatul doveditor.Asa ca nu se pune problema inscrierii in lista inaintata Administratiei Prezidentiale.Insa acest lucru nefiind imputabil subsemnatului nu poate constitui un motiv pentru a nu-mi solutiona cererea si dosarul aferent acesteia , depus in termen legal.Mai clar de atit nu am cum sa-ti explic.E ca povestea aia cu " n-ai sapca , nu poti intra, dar eu ti-am luat sapca si am ascuns-o ! " , adica nu poti invoca propria culpa ca sa ocolesti aplicarea legii.O lege speciala se interpreteaza impreuna cu prevederile legii generale care costituie dreptul comun, nu poti scoate articolele din context si sa le interpretezi in sensul inaplicarii legii , adica in sens negativ.
Memorat
 • oleoleole
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4677
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64499 : Iulie 05, 2018, 11:51:33 »

Deci să înțeleg că tu ai dus în instanță un certificat de-a fost făcut de Bebe Ivanovici...?
Memorat
Pagini: 1 ... 4298 4299 [4300] 4301 4302 ... 4557
Schimbă forumul: