Main Content:

Pagini: 1 ... 4299 4300 [4301] 4302 4303 ... 4557

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64500 : Iulie 05, 2018, 12:05:58 »

Deci să înțeleg că tu ai dus în instanță un certificat de-a fost făcut de Bebe Ivanovici...?

Am facut dovada ca am depus dosarul complet in termenul legal.Iar instanta a statuat ca nu si-au facut treaba si trebuie sa si-o faca cu ocazia depunerii noului dosar conform legii 341/2004 si ca nu e nevoie de un act pe care cei in clupa nu l-au emis la vremea respectiva.E prea complexa explicatia Huh  Cheesy
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5849
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64501 : Iulie 05, 2018, 16:31:34 »

APEL CATRE TOTI ROMANII!!
DEPUTATUL LIVIU PLESOIANU NE CERE AJUTORUL IN PROBLEMA GAZELOR NATURALE DIN MAREA NEAGRA!
VA ROG CITITI SI DISTRIBUITI

În urmă cu două ore, deputatul Liviu Pleşoianu a postat un apel către toţi românii, indiferent de convingerile politice. El îndeamnă la presiuni naţionale asupra parlamentarilor să nu voteze articolele 18 şi 19 din legea offshore.

Oameni buni, vă rog să distribuiți MASIV astfel încât toată România să afle! În forma actuală a proiectului de lege (vedeți mai jos), suntem pe cale să oferim aproape gratis o resursă care va genera doar în prima fază cel puțin 70 de MILIARDE DE EURO! Este INACCEPTABIL să TRĂDĂM această țară doar pentru că în ultimele zile asistăm la descălecarea în România a unui adevărat regiment de emisari... strategici și de oameni din serviciile străine!

Articolele 18 și 19 TREBUIE SĂ DISPARĂ!

Indiferent de opiniile dumneavoastră politice, vă rog să înțelegeți că e cea mai importantă Lege și că se va vota în următoarele zile! Vă rog să distribuiți masiv și chiar vă îndemn să le scrieți tuturor parlamentarilor pentru a le spune că NU sunteți de acord ca România să dea aproape gratis resursele de la Marea Neagră! În Anul Centenarului, e momentul să acționăm unitar și ferm, indiferent de coloratura politică!

Redau mai jos ce am publicat în urmă cu câteva zile:

Eu NU votez așa ceva! Sunt exercitate presiuni enorme pentru ca Parlamentul României să voteze zilele următoare un proiect legislativ prin care renunțăm la impozitarea veniturilor suplimentare obținute de companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră!

Ce se întâmplă, pe înțelesul tuturor:

1. Prin dereglementarea prețurilor gazelor naturale (impusă de Comisia Europeană), companiile care extrag și comercializează gaze naturale au obținut și obțin doar stând în fotolii venituri suplimentare consistente.

2. Pe fondul creșterii la nivel mondial a prețului gazelor naturale, pentru a veni în sprijinul cetățenilor, în sprijinul consumatorilor finali, România a instituit un impozit asupra veniturilor suplimentare obținute din fotolii, fără niciun cost suplimentar, de companiile care extrag și comercializează gaze naturale.

3. Pe vechea reglementare, acest impozit urma să se aplice doar asupra veniturile suplimentare obtinute pana la data de 31 decembrie 2014.

4. În luna martie a acestui an, am votat în Parlament o Lege care abrogă articolul care impunea ca impozitarea să nu se mai aplice în cazul veniturilor suplimentare obținute după data de 31 decembrie 2014!

5. Săptămânile următoare, sub presiunile enorme ale puternicelor companii străine, precum și sub presiunile înalților emisari ai partenerilor... strategici, suntem pe cale să votăm așa-numita Lege a perimetrelor petroliere offshore. Prin articolele 18 și 19 ale acestui proiect legislativ, urmează să:

- RENUNȚĂM la impozitarea veniturilor suplimentare în cazul tuturor exploatărilor maritime. Cu alte cuvinte, 0 IMPOZIT pentru tot ce obțin ca venit suplimentar companii precum OMV și ExxonMobil din extragerea și comercializarea de gaze naturale de la Marea Neagră (partea românească)!

- ÎNGHEȚĂM redevențele (adică banii pe care trebuie să ni-i plătească toate companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră) la nivelul din acest an (2018). Pe toată durata exploatării, noi NU vom mai putea umbla DELOC la aceste redevențe!

- DESPĂGUBIM companiile străine! Dacă au plătit deja acest impozit pe veniturile suplimentare, companiile care extrag și comercializează gaze naturale din Marea Neagră vor PRIMI BANII ÎNAPOI!

Proiectul legislativ a trecut de Senat în această formă și urmează să fie votat în Camera Deputaților în sesiunea extraordinară, ca urmare a presiunilor enorme exercitate de companiile străine și înalții emisari... strategici.

Iată o scurtă trecere în revistă a presiunilor:

9 ianuarie 2018: Klaus Iohannis s-a întâlnit la Palatul Cotroceni cu o delegaţie OMV-Petrom, condusă de directorul general al grupului OMV AG, Rainer Seele, care a subliniat „nevoia de predictibilitate a cadrului fiscal şi legislativ, care trebuie să susţină performanţele companiilor”. „În ceea ce priveşte parteneriatul dintre OMV-Petrom şi Exxon-Mobile pentru exploatarea perimetrului Neptun Deep, acesta continuă să reprezinte un interes major, atât pentru statul român, cât şi pentru investitori.”

Luni, 18 iunie 2018: Wess Mitchell, adjunctul secretarului de stat al SUA pentru Europa şi Eurasia, aflat la București: „Evident, urmărim îndeaproape evoluţiile, sperăm ca Parlamentul să adopte o lege a offshore-ului care să încurajeze investiţiile prin mecanismele legate de taxe şi prin modul în care este structurată”.

Luni, 25 iunie 2018: Viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, Ana Birchall, a avut întâlniri la nivel înalt cu doi membri proeminenți ai cabinetului SUA, secretarul de stat Mike Pompeo şi secretarul energiei, Rick Perry. Cei doi oficiali au discutat printre altele și despre importanţa prezenţei companiilor americane în sectorul energetic românesc. „În cadrul întrevederii cu secretarul energiei Rick Perry, au fost discutate dimensiunile principale ale cooperării în domeniul energiei, valorificarea resurselor energetice de la Marea Neagră, aspecte privind securitatea energetică regională şi dezvoltarea proiectelor de transport şi interconectivitate, cu accent pe proiectul BRUA (coridorul Bulgaria-România-Ungaria-Austria). Totodată, vicepremierul Ana Birchall a reiterat angajamentul ferm al Guvernului României pentru asigurarea unui climat investițional transparent şi atractiv pentru companiile care investesc în domeniul energetic, prin proiecte de diversificare a surselor şi rutelor de transport al energiei.”

Miercuri, 27 iunie: Kristof Terhes, CEO al transportatorului maghiar de gaze FGSZ, a criticat întârzierea legii offshore, pentru exploatarea gazelor din Marea Neagră.

Joi, 28 iunie: Ministrul afacerilor externe și al comerțului din Ungaria, Péter Szijjártó: „Este important ca presiunea internațională să fie menținută pentru ca România să înceapă extracția gazelor naturale din Marea Neagră începând cu anul 2022”.

Joi, 28 iunie: Ambasada SUA în România o citează pe Sandra Oudkirk, secretar asistent adjunct pentru diplomaţie energetică în cadrul Departamentului de Stat al SUA: „România are o oportunitate extraordinară de a adopta o legislaţie care să permită exploatarea resurselor de hidrocarburi din Marea Neagră”.

Sâmbătă, 30 iunie 2018: Ministerul Afacerilor Externe român emite un comunicat prin care subliniază „modul exemplar de cooperare a autorităților române cu companiile interesate de punerea în valoare a resurselor energetice de la Marea Neagră și eforturile României de a asigura în plan regional diversificarea surselor de aprovizionare cu gaze naturale. În acest sens, Legea privind derularea operațiunilor petroliere pe mare (offshore) este pe agenda prioritară a Parlamentului României și va asigura un cadru stimulativ pentru investițiile în acest domeniu”.

Sâmbătă, 30 iunie: Ambasada SUA în România distribuie o parte din mesajul transmis de Departamentul de Stat american la finalul Conferinței Mondiale a Gazelor: „Resursele românești de hidrocarburi din Marea Neagră reprezintă o promițătoare și încă nevalorificată sursă de energie care ar întări piețele de energie și securitatea energetică a regiunii. Urmărim îndeaproape evoluțiile pe măsură ce Parlamentul și Guvernul României elaborează legislația care va asigura cadrul fiscal și legal stabil de care este nevoie pentru ca firmele din domeniul energetic să investească în exploatarea acestei resurse.”...

În final, amintesc ce spunea – foarte corect! – Liviu Dragnea în data de 26 februarie 2018, după ce se întâlnise la Parlament cu o delegaţie a companiei petroliere americane ExxonMobil pentru a discuta despre proiectul legii offshore: "Legea a trecut de Senat, o vom analiza în comisia de specialitate din Camera Deputaţilor, dar vom mai cere un punct de vedere de la Guvern, ne interesează să vedem care e şi câştigul statului român.

Proiectul legii a fost iniţiat şi trimis în Parlament de Guvernul Tudose. Vorbim de o exploatare de mai mult de 30 de ani, trebuie predictibibilitate pentru investitor. Legea nu se aplică doar pentru perimetrul respectiv (al ExxonMobil), e posibil ca acolo să mai fie alte perimetre şi nu vrem să fie o lege care să priveze statul roman de nişte venituri rezonabile. În sensul ăsta vom analiza în Parlament, în comisia respectivă. Toţi dorim investiţii în România, dar am vrea să rămână şi ceva pentru acest stat!”...

În concluzie, fac apel la toate persoanele responsabile din Parlamentul României – NU e deloc firesc să se voteze așa ceva fără ample dezbateri, doar pentru că se fac presiuni imense! Este a nu știu câta oară când decidenții români cedează în fața puternicului LOBBY străin! În forma actuală (cu articolele 18 și 19, la care am făcut referire mai sus) eu NU am de gând să votez acest proiect legislativ!Aici sînt banii de spitale și pensii ai acestei generații și ai următoarelor două. Să nu ne lăsăm jefuiți!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64502 : Iulie 05, 2018, 21:06:00 »


Acum pe Realitatea TV un documentar despre dosarul Steinmetz si subordonatii PSD !
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64503 : Iulie 05, 2018, 21:20:36 »

Acum e altceva...urmeaza ce-ai zis tu...investigatia cu "impact planetar"...asa a anuntat-o " cealapadiu' " de Oreste.
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64504 : Iulie 05, 2018, 22:08:32 »


Daca Hantzi e normal, eu sant militean!

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64505 : Iulie 05, 2018, 22:18:24 »

Asta e un forum al 'revolutionarilor' facuti la fabrika psd.
Sa le vorbesti lor despre revolutia anticomunista e inutil, cand ei se raporteaza doar la revolutia furata de esalonul doi comunist, in frunte cu Ilici KGB.
Expresii gen, 'fapte subversive', sau 'dezordinea sociala', erau si in limbajul lui Nea Nicu, dar si in al lui Iliescu.
Astia sunt in stare sa vanda pe toata lumea, pentru o amarata de indemnizatie.

Va invit sa demonstrati toate acuzatiile facute de dv, pe rand, pentru ca eu vad o mizera insiruire de minciuni si jigniri.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64506 : Iulie 05, 2018, 22:25:04 »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64507 : Iulie 05, 2018, 22:26:34 »Fundatia  "Ion Gavrila Ogoranu"  ‎Zilele Rezistenței.  Sâmbăta de Sus, ediția a 9-a  -  www.facebook.com/events/1661098167322202.

Complex Sambata De Sus, Manastirea Brancoveanu

Serie de manifestări culturale dedicate memoriei luptătorilor în rezistența anticomunistă.
Temele centrale ale celei de-a 9-a ediții sunt împlinirea a 70 DE ANI de la marile arestări politice din 1948 și respectiv CENTENARUL GOGU PUIU.

Programul manifestărilor:
- VINERI 20 iulie: - sosirea participanților;
- ora 10 -drumeție la chilia părintelui Arsenie Boca (relații: Florian Cristache - tel. 0721671504
- ora 16 - 20: proiectii de film - Aula Academiei
- SÂMBĂTĂ 21 iulie, Aula Academiei:
- ora 10-12,30 - Simpozion memorial, cu participarea unor istorici și cercetători ai istoriei recente
- ora 12,30-13 - Vernisaj expozitie documentară
- ora 13-14 - Pauza de masa
- ora 14-15,30 - Lansări de carte
- ora 16-18 - Martori ai Demnității - mărturii ale foștilor deținuți politici și urmași ai acestora
- ora 20 - Reuninune de relaxare și împrietenire
DUMINICĂ 22 iulie:
- ora 9: participare la Sf Liturghie
- ora 12: comemorarea luptătorilor în Rezistența armată anticomunistă din Munții Făgărașului
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11602
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64508 : Iulie 05, 2018, 23:16:08 »

Revin cu propunerea de ai lasa pe neomarxisti sa posteze numai ei o perioada.  Recunosc, tot eu am m propus, dar tot eu am revenit. Pun punct.
Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64509 : Iulie 06, 2018, 06:55:25 »

Maimutoiule, nu mai ai loc de noi ?
Nu mai ai loc sa lipesti afisele primite de la propaganda ?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64510 : Iulie 06, 2018, 08:08:23 »

Maimutoiule, nu mai ai loc de noi ?  Nu mai ai loc sa lipesti afisele primite de la propaganda ?
Te intrebi in oglinda...sau esti ''life'' cu "Ef. C. C."... ? ? ?
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1027
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64511 : Iulie 06, 2018, 08:32:45 »

Maimutoiule, nu mai ai loc de noi ?
Nu mai ai loc sa lipesti afisele primite de la propaganda ?
Sorosistilor, Securistilor, Vampirilor, care suge-ti sangele neamului romanesc si asa saracit de politrucii de dupa Revolutie.!
Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64512 : Iulie 06, 2018, 08:36:30 »

Maimutoiule, nu mai ai loc de noi ?
Nu mai ai loc sa lipesti afisele primite de la propaganda ?
Sorosistilor, Securistilor, Vampirilor, care suge-ti sangele neamului romanesc si asa saracit de politrucii de dupa Revolutie.!
Poate vrei sa spui ca SUGETI.
Fara cratima. Smiley)
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1027
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64513 : Iulie 06, 2018, 08:40:01 »

da, fara cratima.! sunteti niste tradatori de neam si tara.!
Memorat
 • RaduSpiru
 • Vizitator
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #64514 : Iulie 06, 2018, 08:43:14 »

da, fara cratima.! sunteti niste tradatori de neam si tara.!
Multumesc, m-ai facut sa rad de vineri dimineata. Smiley:
Acum, tot weekend-ul o sa rad in hohote cand o sa-mi aduc aminte de tine.
Memorat
Pagini: 1 ... 4299 4300 [4301] 4302 4303 ... 4557
Schimbă forumul: