Main Content:

Pagini: 1 ... 4369 4370 [4371] 4372 4373 ... 4430

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65550 : Septembrie 14, 2018, 18:24:13 »

De pe Facebook am inteles  (sper sa nu gresesc)  ca astazi este ziua doamnei Sorina Dascalu.

La Multi Ani  !!!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65551 : Septembrie 14, 2018, 19:01:45 »

Despre ... 'scurta, F.F.F.scurta' ... 'greva a foamei' ... de la sediul PSD ... NU   stie/scrie ... nimeni ... nimic ...  !?   !?   !?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65552 : Septembrie 14, 2018, 20:42:42 »

Despre ... 'scurta, F.F.F.scurta' ... 'greva a foamei' ... de la sediul PSD ... NU   stie/scrie ... nimeni ... nimic ...  !?   !?   !?
https://www.stiripesurse.ro/update-revolu-ionarii-la-poarta-lui-dragnea-cui-cer-demisia-nemul-umi-ii_1289058.html
Nu  "update" ... ci ERATA trebuia sa scrie  ''jurnalista''!? ...  !!!   Incerc sa fac eu un mic  "apdeit" ... s-a vb., se pare, cu domnul Dragnea si cu doamna Dancila; revendicarea fiind  (deja)  clasica demitere a domnului Sorin Mester.   Sa zicem ca il demite.   MOTIVUL  ? ? ?   CINE SA-L INLOCUIASCA  ? ? ?    CE AR PUTEA ACESTA SA FACA IN PLUS  ? ? ?


P.s.  Pentru a evita comentarii inutile Grin  (la care oricum raspund inzecit Cool) ... (re)mentionez ca nu sunt fan sau prieten cu actualul SS; o singura data am vb. fata-n fata in 2012, anul acesta avand cateva discutii telefonice totalmente neprietenoase.  Dar, personal, chestia asta cu  "demisia !, demisia !"  incepe sa-mi semene cu cerintele  "rezistentilor".  Demisie/demitere ... dar de ce ... si ce urmeaza ...  !?  !?  !?
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11029
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65553 : Septembrie 15, 2018, 00:09:39 »

Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11029
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65554 : Septembrie 15, 2018, 00:21:51 »

Am spus de m multe ori ca nu poti circula in chiloti cu metroul fara sa nu fi tras ceva.
Uite si dovada, este o postare facuta chiar de impricinat, tastata cu manutele lui doua!


Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11029
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65555 : Septembrie 15, 2018, 01:11:48 »

Mai acestia, neomarx, atenitie la Orban! Nu, nu la prostu statului ro, la conducatorul celui hu!

DISCURSUL LUI VIKTOR ORBAN IN FATA CONGRESULUI DEPUTATILOR POPOARELOR, DE LA STRASBOURG.
Merita citit si luat aminte, bagati la cap motherfuckerilor!


"Domnule Presedinte, dragi deputati:

Stiu ca déjà v-ati hotarat, si ca raportul va fi votat de marea voastra majoritate, si mai stiu ca interventia mea nu va va schimba parerea, totusi am venit aici, in fata voastra, pentru ca nu sunteti pe cale sa condamnati un guvern, ci o tara si un popor. Veti condamna o Ungarie care face parte de mai bine de 1000 de ani din familia europeana a popoarelor crestine. O Ungarie care prin munca sa si, cand a fost nevoie, prin sangele sau, a luat parte la scrierea formidabilei noastre istorii europene. O Ungarie care a pus mana pe arme revoltandu-se impotriva celei mai mare armate din acea vreme, armata sovietica, si a suferit marele martiriu pentru libertate si democratie, iar cand a fost nevoie si-a deschis frontierele in fata tovarasilor in nenorocire din Germania de Est.

Ungaria a luptat pentru libertatea si democratia sa. Ma aflu aici si constat ca aceia care acuza Ungaria sunt cei care au mostenit democratia, care niciodata nu si-au asumat nici cel mai mic risc personal in numele libertatii si care azi vor sa-i condamne pe ungurii anti comunisti, luptatori pentru libertate.

Dragi deputati,

Ma aflu azi aici pentru a-mi apara tara, deoarece pentru Unguri libertatea si democratia, independenta si Europa, sunt chestiuni de onoare. Iata de ce va declar ca raportul pe care-l aveti in fata, atenteaza la onoarea Ungariei si a poporului ungar. Deciziile privind Ungaria sunt luate de Unguri in urma alegerilor parlamentare. Voi nu stabiliti nimic altceva, decat ca poporul ungar nu este in stare sa hotarasca singur care-i sunt interesele! Voi spuneti ca stiti mai bine decat Ungurii ce este bun pentru ei! Din cauza asta spun ca raportul este jignitor fata de poporul ungar, acest raport care face dovada ca exista doua unitati de masura, este un abuz de putere care depaseste limitele sferelor de competenta si abordarea sa contravine tratatelor.

Dragi deputati,

Pentru noi, in Ungaria, democratia si libertatea nu sunt chestiuni politice, ci morale si voi sunteti pe punctul ca, folosindu-va majoritatea, sa faceti o judecata morala, lipind o eticheta unei tari si unui popor. Va asumati o uriasa responsabilitate luand, pentru prima data in istoria Uniunii Europene, decizia de a exclude un popor european de la luarea deciziilor europene. Voi privati Ungaria de reprezentarea propriilor interese in mijlocul familiei europene din care ea face parte. Am avut si vom avea discutii. Noi avem conceptii diferite asupra caracterului crestin al Europei, asupra rolului natiunilor si al culturilor nationale. Noi avem pareri diferite asupra principiului si al misiunii familiei si opozitia noastra este frontala in chestiunea imigratiei. Daca vrem cu adevarat unitate in diversitate atunci diferentele nu pot servi drept pretext pentru a arunca oprobriul asupra unei tari si a o exclude de la luarea deciziilor in comun. Nu ne-am permite niciodata sa-i reducem la tacere pe cei care nu sunt de acord cu noi.

Domnule presedinte,

Ei vor sa excluda o tara care si-a adus totodata o contributie clara la alegerile europene: in 2009, 56%, iar in 2014, 52%, au votat pentru noi. Doamnelor si domnilor deputati, suntem partidul cel mai incoronat de succes din Parlamentul European. Opozantii nostri socialisti si liberali nu sunt deloc incantati de succesul asta, dar a se razbuna pe Ungurii care nu au votat in majoritate pentru ei nu este nici respectuos si nici european. Mai mult, acest raport a fost scris de niste oameni care nu sunt in mod clar la curent cu niste fapte elementare. Raportul o recunoaste, ei au anulat trimiterea unei delegatii in Ungaria ceea ce dovedeste ca vreti sa luati o decizie fara o ancheta, o cercetare, facuta la fata locului. Raportul contine 37 de erori factuale importante, fiecare deputat primind ieri din partea noastra un document de 108 pagini.

Dragi deputati,

Uniunea noastra se mentine unita si prin faptul ca dezbaterile noastre se desfasoara conform unor reguli. Eu insumi in numele Ungariei am ajuns la niste acorduri si am facut niste compromisuri cu Comisia asupra legii privind media, asupra sistemului juridic si asupra unor puncte din Constitutia noastra. Acest raport calca insa in picioare intelegerile din anii anteriori. Daca sunteti in stare sa faceti lucrul asta atunci la ce bun sa mai faceti acorduri cu cutare institutie sau tara? Ceea ce faceti voi acum reprezinta pentru Uniunea dialogului constructiv o lovitura dura.

Dragi deputati,

Fiecare natiune si stat membru are dreptul de a hotara cum sa-si organize viata in propria tara. Noi ne aparam frontierele si noi singuri hotaram cu cine vrem sa traim in tara noastra. Noi am ridicat o bariera si am oprit sute de mii de imigranti ilegali. Noi ne-am aparat tara si am aparat Europa. Astazi, este pentru prima data in istoria Uniunii Europene cand o comunitate care isi pazeste propriile frontiere este condamnata.

Domnule Presedinte,

Vorbind sincer, ei vor sa condamne Ungaria pentru ca Ungurii au hotarat ca tara noastra nu va fi un teritoriu de imigratie. Cu tot respectul datorat, dar si cu cea mai mare fermitate, resping ca fortele pro imigratie din acest parlament sa ameninte, sa raspandeasca zvonuri si sa defaimeze Ungaria, folosindu-se de minciuni.

Va informez respectuos ca, indiferent care va fi decizia pe care o veti lua, Ungaria nu va ceda in fata santajului. Ungaria isi va apara propriile frontiere si va opri imigratia ilegala. Ungaria isi va apara drepturile si o va face, daca va fi nevoie, chiar impotriva voastra.

Noi, Ungurii, ne pregatim pentru alegerile europene de anul viitor, unde, in sfarsit, oamenii pot decide asupra viitorul Europei, si pot readuce democratia in politica europeana.

Va multumesc pentru atentie!"
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65556 : Septembrie 15, 2018, 17:30:20 »

" Judecatorul Cristi Danilet anunta ca, duminica, in fata Curtii de Apel Bucuresti va avea loc un amplu protest al magistratilor. "
"E inadmisibil sa vezi cum vine la televizor si spune filosofic ce este ‘firesc’ si ce nu… Dar el este un ministru al Justitiei, un om al Dreptului, el trebuie sa spuna ce este legal si ce nu este legal, iar daca ceva nu este legal, atunci sa actioneze potrivit procedurilor ca sa se anuleze actele respective!”, a mai spus Danilet."
http://www.aktual24.ro/protest-de-amploare-duminica-al-judecatorilor-si-procurorilor-din-intreaga-tara-anuntul-lui-cristi-danilet/

Domnul Judecator Danilet, - fost consilier al Monicai Macovei in perioada in care aceasta  (fost(a) procuror comunist)  era Ministrul Justitiei -, CRED ca se refera, - folosind cuvantul  "Magistrati" -, la multi, f. multi Procurori si putini, f. putini Judecatori; o  ''amintire/mostenire''  tot de la Luisa M. ...  !?  !?  !?

" Înregistrare bomba cu judecatorul Cristi Danilet. Chris Terhes: „Cine sunt acei procurori si judecatori care-si beau aldamasu cu ofiterii SRI?” DEZVALUIRI EXPLOZIVE! "
https://evz.ro/inregistrarea-bomba-judecator-danilet.html
https://evz.ro/inregistrarea-bomba-judecator-danilet.html?v=347635&page=2

" Judecatorul Cristi Danilet a cucerit Internetul cu o cugetare din putul gândirii: „Una e interesul poporului, alta e interesul public” ""Mesajul a atras multe comentarii ironice din partea celor care urmăresc activitatea magistratului.

Amintim că la începutul anului, magistratul a fost autorul unui alt derapaj memorabil. Fostul consilier al Monicăi Macovei (n.r. – în perioada în care a fost ministrul Justiţiei) spunea că „pedofilii sunt bolnavi, trebuie ajutați, nu condamnați”.

În 2017, judecătorul reitera că în România nu există „nici familie”, nici „familie tradițională”, susținând în același timp, căsătoriile homosexuale. Tot în 2017, el lăuda decizia unui club clujean de a anula concertul trupei „La Familia” pentru că artiștii susțin Referendumul pentru Căsătorie și familia naturală.

O altă ieşire în decor memorabilă a fost înregistrată şi în 2016, când acelaşi magistrat insinua că zoofilia este în regulă, „dacă animalul nu țipă de durere”. „Logică forte”, fără dubii…  "

https://evz.ro/cristi-danilet-cucerit-internetul-cugetare-virala.html

" Pentru judecatorul Cristi Danilet nici penalii nu mai sunt ce au fost. Editorial de Simona Ionescu "
https://evz.ro/cristi-danilet-penalii-sunt.html
https://evz.ro/cristi-danilet-penalii-sunt.html?v=347635&page=2

" Cum îl alinta judecatorul Cristi Danilet pe Traian Basescu "
https://jurnalul.antena3.ro/stiri/observator/cristi-danilet-traian-basescu-csm-629669.html
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65557 : Septembrie 15, 2018, 17:52:37 »

Sintetizand ... cf. 'spuselor'  lui Cristi Danilet, referindu-se la Tudorel Toader ... : " E inadmisibil sa vezi cum vine la televizor si spune filosofic ce este ‘firesc’ si ce nu… " ...  !!!
Dar sa spui si sa insinuezi ca ...: „ pedofilii sunt bolnavi, trebuie ajutați, nu condamnați ” ... „ în România nu există „nici familie”, nici „familie tradițională”, susținând în același timp, căsătoriile homosexuale. ” ... „ zoofilia este în regulă, „dacă animalul nu țipă de durere”. ” ... NORMAL  O  FI ...  !?   !?   !?      EU ... CRED  SI  SUSTIN ... CA ... NUUU  !!!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65558 : Septembrie 15, 2018, 20:25:40 »

15 septembrie: Ziua națională - Proclamarea independenței (1821) - a Republicilor Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua.

https://ro.wikipedia.org/wiki/15_septembrie

Elena & Alina ... '(si-)or petrece' ...  !?   !?   !?
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11029
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65559 : Septembrie 15, 2018, 21:28:36 »

Parca trebuia sa nasca, eu asa am fost dezinfo: Breaking News! Elena Udrea, la ginecolog, în Costa Rica! (CRB)

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65560 : Septembrie 16, 2018, 00:22:28 »

  craisoru 67 este din Pitesti , radulescu este din Pitesti !!! rafuiala personala dintre cei amintiti nu isi are rostul aici !!!
Maya, luna trecuta, ai fost intrebata de domnul Val ceva. Nu ai de gand sa-i raspunzi?
Cine sunteti voi ? si de ce as fi obligata sa raspund ?
Mi-am permis si eu sa va intreb ceva... Normal ca nu sunteti oligata sa raspundeti... La intrebarea "Cine sunteti voi ?"...cred ca aveti raspunsul (in ceea ce ma priveste)...doar ''cognome''-le nu l-am postat...dar, daca doriti, va pot da si C.N.P.-ul...
Cine sunteti voi ? .....
Dar dvs. cine sunteti ? ? ?  ''Am cautat in..."cherchez la femme"...dar nu am gasit raspunsul...!!!''  Grin Grin Grin  Sau...cine stie ? ? ? ''L-oi fi gasit...da' nu vreau sa "spui", 'momental'...''  Roll Eyes Kiss
Dar rogu-va ... cel putin/macar ... "revelatia"  ('pentru care, probabil, ati folosit rev. ORWO, ramas pe stoc !?;  era expirat ... de f. ... de demult !' Grin)  din 2018 ... de unde  si/sau  cu ce ocazie ... ati avut-o ...  ? ? ? Shocked          Va multumesc anticipat pt. raspuns. Cool         ''Ya liubliu tebya'' ... Maya ...  !?  !?  !? Kiss
Memorat
 • bambilici
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 11029
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65561 : Septembrie 16, 2018, 01:13:11 »

In tara se vb despre asta?
BREAKING - Statele Unite ale Americii și trupele grele au sosit în ROMANIA pe fondul tensiunilor regionale
https://www.youtube.com/watch?v=QJ1ASflrXeM&app=desktop
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65562 : Septembrie 16, 2018, 16:04:13 »


www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=989
Vineri, 14 septembrie 2018


COMUNICAT- detalii tehnice

        Vă aducem la cunoştinţă că, în zilele de MARŢI (18.09.2018) şi MIERCURI (19.09.2018) numerele de telefon/fax şi adresele de e-mail ale SSRML vor fi nefuncţionale, datorită unor lucrări de mentenanţă ale sistemelor informatice, de telecomunicaţii şi a bazelor de date integrate.
        Vă mulţumesc pentru întelegere.

        SECRETAR DE STAT
        SORIN VINTILĂ MEŞTER

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65563 : Septembrie 16, 2018, 16:07:18 »


www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=990
Vineri, 14 septembrie 2018


COMUNICAT - situaţie distribuire documente de transport 2018

           Vă aducem la cunoştinţă că până astăzi 14.09.2018 din lotul de documente gratuite de transport pentru anul în curs, eliberate în baza prevederilor art.5 alin.(1) lit.f) din Legea nr.341/2004, cu modificările şi completările ulterioare, au fost distribuite către beneficiari un număr de 12.781 cartele METROREX şi un număr de 153.372 bilete CFR dus/întors dintr-un total de 16.000 cartele METROREX şi 192.000 bilete CFR dus/întors, achiziţionate pentru anul 2018.
           Distribuirea documentelor de transport CFR şi METROREX aferente anului în curs, va continua până la data de 31.12.2018.

Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 4716
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #65564 : Septembrie 16, 2018, 16:14:39 »

Domnul Sorin Vintilă Meșter comunică mai mult pe Facebook decît prin site-ul guvernului. Am verificat după ce ați publicat aceste comunicate, dar ceea ce voi posta se gasește numai pe Facebook, în grupul Blocul Național al Revoluționarilor 1989 România și a fost publicat în urmă cu două ore, https://www.facebook.com/groups/673260779399342/permalink/1995009150557825.
Memorat
Pagini: 1 ... 4369 4370 [4371] 4372 4373 ... 4430
Schimbă forumul: