Main Content:

Pagini: 1 ... 4418 4419 [4420] 4421 4422 ... 4437

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66285 : Martie 18, 2019, 01:12:31 »

Activitatea începând dimineata, acest anunt a devenit de actualitate. Era ratacit prin multimea da decizii publicate pe site-ul gurvernului.


www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=1169
Vineri, 15 martie 2019


COMUNICAT- programare nominală restituire certificate și legitimații LRM - pentru data de 18.03.2019 ȘI 20.03.2019 ( 10.00-16.00)- 80 pers

Pentru a vizualiza lista cu persoanele programate pentru data de 18.03.2019 și 20.03.2019 în vederea restituirii certificatelor și legitimațiilor LRM, dați click pe fișierul atașat...

Eliberarea certificatelor și legitimațiilor se va face în conformitate cu instrucțiunile detaliate publicate în COMUNICATUL- referitor la procedura de restituire a certificatelor și legitimațiilor LRM-din 04.03.2019


Nr.crt   Nr. Cerere LRD   Data   Nume si prenume

(Lista o gasiti la adresa www.sspr.gov.ro/docs/comunicate/1169_comunicat.pdf.)
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66286 : Martie 18, 2019, 01:50:51 »

A trecut mult prea mult timp de cand am cerut asta.

Ultima oră: Augustin Lazăr va fi audiat.
Procurorul General trebuie să dea explicații în dosarul aducerii în țară a lui Nicolae Popa
www.antena3.ro/actualitate/ultima-ora-augustin-lazar-va-fi-audiat-512641.html
Duminica, 17 martie 2019
Procurorul General, Augustin Lazăr, urmează să fie audiat în perioada următoare de secția de investigare a infracțiunilor din justiție. Dezvăluirea a fost făcută în esclusivitate în emisiunea Sinteza Zilei.

Lazăr ar urma să aducă explicații în dosarul aducerii în țară a lui Nicolae Popa, dosar în care Laura Codruța Kovesi, fosta șefă DNA, este pusă sub acuzare pentru trei infracțiuni de mită, de abuz în serviciu și mărturie mincinoasă.

În 2017, Procurorul General al României transmitea un comunicat de presă prin care susținea că s-au făcut verificări și „a rezultat că aducerea în ţară a inculpatului Nicolae Popa a fost efectuată de către Poliţia Română, iar costurile aferente transportului au fost achitate integral de către această instituţie.

Acum, Lazăr trebuie să spună cine a vizat respectivul comunicat. Pe lângă Augustin Lazăr, este posibil să ajungă și Romului Varga, șeful secției de urmărire penală, pentru a aduce și el explicații în această speță.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66287 : Martie 18, 2019, 01:58:40 »


www.qmagazine.ro/dumitru-iliescu-sri-a-folosit-banii-pentru-a-se-transforma-in-politie-politica
Duminica, 17 martie 2019


Dumitru Iliescu: SRI a folosit banii pentru a se transforma în poliție politicăFostul șef al SPP, generalul Dumitru Iliescu a reclamat Serviciul Român de Informații la Curtea de Conturi.

Dumitru Iliescu arată în scrisoarea către Curtea de Conturi că există indicii că George Maior și Florian Coldea „au organizat si desfasurat, in perioada 2006-2016, multiple acțiuni și activități contrare prevederilor legale, acțiuni care nu se încadrau in domeniul lor de competență, dar care au fost finanțate din bugetul instituției”.
Potrivit sursei citate, conducerea SRI a „deturnat fondurile alocate și a folosit banii noștri pentru a se transforma în poliție politică”. Iliescu afirmă că suportul solicitării către Curtea de Conturi îl constituie rapoartele anuale ale SRI.
Vă prezentăm scrisoarea generalului Dumitru Iliescu către Curtea de Conturi.

DOMNULE PRESEDINTE,
Subsemnatul General Dumitru Iliescu, …………..,va solicit sa dispuneti, conform prevederilor legale, un control la Serviciul Roman de Informatii, asupra modului in care au fost cheltuiti banii alocati acestei institutii prin bugetul aprobat de catre Parlamentul Romaniei!
Solicit acest lucru in calitate de contribuitor la bugetul Statului, avand in vedere faptul ca sunt serioase indicii ca cei din conducerea structurii de Informatii, in frunte cu ordonatorul principal de credite, domnul George Maior si prim-adjunctul acestuia Florian Coldea, au organizat si desfasurat, in perioada 2006-2016, multiple actiuni si activitati contrare prevederilor legale, actiuni care nu se incadrau in domeniul lor de competenta, dar care au fost finantate din bugetul institutiei. Au fost solicitate si puse in executare mii de mandate pe Siguranta Nationala, au fost monitorizate complex milioane de cetateni ai Romaniei, pentru care s-au cheltuit sume imense de bani, de ordinul zecilor si sutelor de milioane de euro, dar dosare finalizate pe domeniul de competenta, trimise la DIICOT, au fost doar cateva.
De fapt activitatea SRI, in toata perioada de referinta, a fost directionata, in mod ilegal, spre strangerea de probe care sa fie folosite in dosarele penale ale DNA, pe baza unor protocoale declarate ilegale de catre Curtea Constitutionala a Romaniei, in baza carora lucratorii institutiei au participat inclusiv la efectuarea actelor de procedura penala, la incalcarea flagranta a drepturilor si libertatilor cetatenesti, punand serios in pericol Siguranta Nationala a Romaniei.
Conducerea SRI a deturnat fondurile alocate si a folosit banii nostri pentru a se transforma in politie politica, pentru a scoate de pe scena oameni politici, oameni de afaceri romani, carora le-au distrus afacerile, ziaristi, magistrati, ofiteri, specialisti in diverse domenii de activitate, a caror singura vinovatie a fost doar aceea ca erau incomozi sistemului de forta si afectau interesele ilegitime ale partenerilor lor externi. Desi stiau ca persoanele monitorizate in acest mod nu afectau in niciun fel Siguranta Nationala, au continuat sa le urmareasca foarte multi ani, cheltuind pentru aceasta sume enorme de bani.
Ca suport al acestei solicitari stau rapoartele anuale ale SRI (prezentate la bilanturile institutiei si cele trimise Parlamentului Romaniei), concluziile prezentate in mod public de catre Presedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, in urma unor verificari efectuate la institutie, verificari generate de numeroasele sesizari primite de la diversi cetateni si Decizia Curtii Constitutionale a Romaniei prin care protocoalele incheiate cu Parchetul General au fost declarate profund ilegale. Este firesc ca cei care au incalcat legea sa fie trasi la raspundere si sa returneze statului banii cheltuiti ilegal.
Ca urmare, va solicit ca, in concordanta cu obligatiile dumneavoastra legale, sa verificati care este cuantumul sumelor de bani cheltuite ilegal de catre cei din conducerea SRI, de catre ordonatorul principal, dar si de catre ordonatorii secundari si tertiari de credite, si sa sesizati organele competente ale Statului pentru tragerea la raspundere a celor vinovati si recuperarea pagubelor!
Va multumesc si va asigur de aleasa consideratie!”

General Dumitru Iliescu 18.03.2019

DOMNULUI MIHAI BUSUIOC,
PRESEDINTELE CURTII DE CONTURI A ROMANIEI
Articol scris de Gabi Simion

Comenarii:
Iofciu Ion ''George MAIOR și prim-adjunctul acestuia Florian COLDEA au organizat și desfășurat, în perioada 2006-2016, multiple acțiuni și activități contrare prevederilor legale, acțiuni care nu se încadrau în domeniul lor de competență, dar care au fost finanțate din bugetul instituției.'' afirma gen.(r) Dumitru Venicius ILIESCU
Doar ca aceasta faimoasa CURTE de CONTURI, este compromisa de foarte multi ani,datorita modului in care ''a pus batista pe țambal'' in multe Rapoarte de control.Curtea de Conturi exercită funcția de control asupra modului de formare, administrare și întrebuințare a resurselor financiare ale statului și ale sectorului public.
Cu atat mai mult, am constatat ca NU exista Rapoarte de control NEFAVORABILE niciunei INSTITUȚII de FORȚÄ din Romania!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66288 : Martie 18, 2019, 16:10:18 »

Augustin Lazar isi doreste un nou mandat ... eu, unul, sper sa ... NUUU ... !!!
Memorat
  • NVal
  • Hero Member
  • *****
  • Deconectat Deconectat
  • Mesaje: 4816
  • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66289 : Martie 18, 2019, 16:59:38 »

Tudorel Toader si Augustin Lazăr și toate instituțiile implicate:
Ce așteptați? De ce nu-l executați silit pe sas, măi trădătorilor?

Mai sunt două săptămîni și i se prescrie datoria!

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66290 : Martie 19, 2019, 15:40:48 »

Informatie de la domnul Ion Ioan.

Nadasenii, solicita sprijinul tuturor Românilor.

Transmite mai departe mesajul:

Nadasenii, va asteapta Miercuri 20 Martie, 2019, la ora 8:00, în fața Tribunalului Olt, din Slatina, unde au termen la Contestația în Anulare.
Trebuie sa fim mai multi ca niciodată.
Soarta lor depinde de participarea oricăruia dintre noi!

http://portal.just.ro/104/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=10400000000073524&id_inst=104
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66291 : Martie 20, 2019, 00:04:52 »

Mai sunt două săptămîni și i se prescrie datoria!

Potrivit legii, prescripția nu poate opera din oficiu, ci doar la cererea debitorului. Astfel, fraza roșie de mai sus trebuie reformulată prin adăugarea unei precizări: „... i se *poate* prescrie datoria!”.

Dacă ipoteza cu „peste două săptămâni” este corectă (? - pe principiul că nu cred până nu văd/verific), atunci rămâne de văzut dacă va exista o astfel de cerere (caz în care devine altă discuție).
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66292 : Martie 20, 2019, 02:22:52 »

!?!     !?!     !?!      " PLICUL GALBEN DE LA DNA – Tehnica securista halucinanta la Inalta Curte. Judecatorul Stefan Pistol a demascat practicile DNA in cauza Microsoft: "Domnilor avocati, trebuie sa va aduc la cunostinta o imprejurare pe care o consider incident procedural. Am primit de la DNA un plic, nu stim ce contine, dar care are mentiunea 'confidential destinat membrilor completului de judecata'. Nu l-am deschis, insa acum va intreb pe dvs, ce ar trebui sa facem cu el? Doamna procuror, stiti ce contine plicul?" "     !?!     !?!     !?!

https://m.luju.ro/plicul-galben-de-la-dna-tehnica-securista-halucinanta-la-inalta-curte-judecatorul-stefan-pistol-a-demascat-practicile-dna-in-cauza-microsoft-domnilor-avocati-trebuie-sa-va-aduc-la-cunostinta-o-imprejurare-pe-care-o-consider-incident-procedural-am-primit-d?fbclid=IwAR022nlolmAycdCCBUxJ40iRHtzR_su1zSl5Hh5-9_83oitxX2lujcaUM40

'Io' ... ''nu'' ... CRED !!! ..., domnule Secarica ... .     Dvs. ... ? ? ?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66293 : Martie 20, 2019, 03:13:28 »

'Io' ... ''nu'' ... CRED !!! ..., domnule Secarica ... .     Dvs. ... ? ? ?

Foarte bine, că doar nu vă pune nimeni să credeți tot ce zboară prin văzduh (indiferent de direcție) / este genul de subiect mult prea îndepărtat ca măcar să îmi propun de a avea vreo părere (și posibil nici măcar de a avea vreo curiozitate).
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66294 : Martie 20, 2019, 03:37:09 »

Sa nu fi pus  (eu)  corect  ''giurumelili'' ... ? Roll Eyes Grin   Cred  (mai degraba)  ce vine ... 'de la dreapta 'spre stanga' ... dar  'daca stau cu fata la harta' ... ?!? Shocked Grin
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66295 : Martie 20, 2019, 05:02:04 »

'Io' ... ''nu'' ... CRED !!! ..., domnule Secarica ... .     Dvs. ... ? ? ?
Foarte bine, că doar nu vă pune nimeni să credeți tot ce zboară prin văzduh (indiferent de direcție) / este genul de subiect mult prea îndepărtat ca măcar să îmi propun de a avea vreo părere (și posibil nici măcar de a avea vreo curiozitate).
Deci sunteti de parere ca nu ar trebui sa credem ... ?!   ?!   ?!   Pai ... cica ... : "S-a intamplat marti, 19 martie 2019, la Inalta Curte de Casatie si Justitie." ! ! !
Si ...cica... '' era plic ... nu bicicleta '' ... ! ! !

" "Domnilor avocati, trebuie sa va aduc la cunostinta o imprejurare pe care o consider incident procedural. Am primit de la DNA un plic, nu stim ce contine, dar care are mentiunea 'confidential destinat membrilor completului de judecata'. Nu l-am deschis, insa acum va intreb pe dvs, ce ar trebui sa facem cu el? Doamna procuror, stiti ce contine plicul?"
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66296 : Martie 20, 2019, 05:05:01 »

Informatie de la domnul Ion Ioan.

Nadasenii, solicita sprijinul tuturor Românilor.

Transmite mai departe mesajul:

Nadasenii, va asteapta Miercuri 20 Martie, 2019, la ora 8:00, în fața Tribunalului Olt, din Slatina, unde au termen la Contestația în Anulare.
Trebuie sa fim mai multi ca niciodată.
Soarta lor depinde de participarea oricăruia dintre noi!

http://portal.just.ro/104/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=10400000000073524&id_inst=104

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66297 : Martie 20, 2019, 14:45:19 »

Nadasenii, va asteapta Miercuri 20 Martie, 2019, la ora 8:00, în fața Tribunalului Olt, din Slatina, unde au termen la Contestația în Anulare.
Trebuie sa fim mai multi ca niciodată.
Soarta lor depinde de participarea oricăruia dintre noi!
http://portal.just.ro/104/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=10400000000073524&id_inst=104

Tip solutie: Amână cauza

Ceva însă îmi scapă: în acest caz punctual și făcând abstracție de sentimente, cum poate să depindă soarta lor de altceva decât de decizia instanței de judecată ? (ref.: „Soarta lor depinde de participarea oricăruia dintre noi!”)
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66298 : Martie 20, 2019, 16:07:15 »

Martin Niemöller : " „Când naziștii au venit să îi ia pe comuniști, n-am scos o vorbă. Nu eram comunist. Când i-au arestat pe social-democrați, am tăcut. Nu eram social-democrat. Când au venit să îi ia pe sindicaliști, nu am protestat. Nu eram sindicalist. Când au venit să îi ia pe evrei, nu m-am revoltat. Nu eram evreu. Când au venit să mă ia pe mine, nu mai rămăsese nimeni care să-mi ia apărarea.”

Si mai extrapolez  'oleaca' ... si ''in italiana'' : si Alberto Dalla  Chiesa a fost  (lasat)  singur ...
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66299 : Martie 20, 2019, 16:31:10 »

" cum poate să depindă soarta lor de altceva decât de decizia instanței de judecată ? "

Pai ... si  "onorabila"  Camelia Bogdan, - si f.f.multi/multe asemenea ei -, a/au fost (si mai sunt inca) ... 'instanta/instante de judecata' !!!
Memorat
Pagini: 1 ... 4418 4419 [4420] 4421 4422 ... 4437
Schimbă forumul: