Main Content:

Pagini: 1 ... 4427 4428 [4429] 4430 4431 ... 4547

ANUNTURI

Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66420 : Aprilie 15, 2019, 12:23:00 »


www.sspr.gov.ro/index.php?comunicate&id=1245
Luni, 15 aprilie 2019


COMUNICAT-Revizia 1/18/4027/09.04.2019 privind procedura de restituire a certificatelor si legitimatiilor LRM depuse
Pentru vizualizarea modificarii din Revizia 1 accesati fisierul atasat, pagina 3/5, alin.(3) (cu privire la mandatari)
Respectiv: - “Pentru mandatarii împuterniciți de către un număr de cel puțin 10 persoane și cel mult 50 persoane, mandatarii vor trimite - cu 10 zile înainte de data programării dacă transmit prin Poșta Română, cu 7 zile înainte de data programării dacă transmit prin E-mail - o cerere pentru verificarea și pregătirea certificatelor mandanților, la care vor atașa o listă cu mandanții, cu datele personale ale acestora: numele, prenumele, numărul și data procurii, numărul și data cererii pentru LRD, mențiunea privind litera (a, b, c sau d) din cererea tip, la care se încadrează mandanții. Inspectorul desemnat prin prezentul Ordin să se ocupe de pregătirea și selecționarea certificatelor și legitimațiilor LRM titularilor va insera lista cu mandanții în programarea săptămânii ime¬diat următoare înregistrării cererii, cu respectarea Art. 10 din Regulament.”
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66421 : Aprilie 15, 2019, 18:30:48 »

Ia te uită! Cine spune că revoluționarii nu acționează? Aproape conspirat... Știe cineva ceva mai mult? Vreau să știu și eu care e scopul.

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66422 : Aprilie 15, 2019, 18:35:29 »

In legatura cu actiunea anuntata in postarea de mai sus, cea a unui grup de revolutionari din Bucuresti (cel putin asa stiu eu), pot preciza ca este vorba de un protest pe care vor sa-l faca la nivel de institutii ale Uniunii Europene, insa tinta lor nu este Bruxellesul, ci Strasbourgul. Am primit si va atasez o fotografie realizata in dimineata aceasta, dupa momentul plecarii din Bucuresti a grupului.

« Ultima modificare: Aprilie 16, 2019, 00:28:19 de către razvan »
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66423 : Aprilie 16, 2019, 01:49:59 »

"Îngrozitor: Arde catedrala Notre Dame din Paris - Video"https://sputnik.md/world/20190415/25523073/ingrozitor-Acum-arde-catedrala-Notre-Dame-Paris-Video.html

"Catedrala Notre Dame din Paris a ars ca o torță. Turla și acoperișul s-au prăbușit"https://www.realitatea.net/incendiu-la-notre-dame_2187660.html
Memorat
 • ctiron
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 1015
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66424 : Aprilie 16, 2019, 07:32:46 »

O fi vreo mana criminala.  O imensa valoare culturala si istorica a Frantei si Europei, de peste 800 ani.!
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66425 : Aprilie 17, 2019, 07:48:22 »

Ieri a fost publicat in Cotidianul un articol cu a carui concluzie sunt de acord.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66426 : Aprilie 17, 2019, 07:53:12 »


www.cotidianul.ro/societatea-timisoara-penetrata-de-oamenii-serviciilor-secrete/?fbclid=IwAR018B8DEdnL4JntDGPrKeodGNw0yXjqhN5HWCQF43lZmZvckhQxLsJ0cBk
Marti, 16 aprilie 2019

Apologia Securității

Ioan Vieru


Prin nedeconspirare, Securitatea a funcționat neîntrerupt, ieșind din sfera poliției politice și angajându-se în confiscarea puterii politice în conivență cu noile structuri de ea însăși create.
       
Nu este dificil de constat cum diferențele dintre statul totalitar și statul de acum s-au estompat în mod inadmisibil. Chiar dacă a existat o incriminare a comunismului, acesta n-a avut niciun efect pentru că nu a fost rezultatul unei acțiuni al cărei sens să fi fost promulgarea unei legi a lustrației. Incriminarea comunismului ca regim criminal, fără dispunerea unor măsuri juridice ample, a dus la toleranță și legitimare istorică.
Organizații ca Timișoara sau GDS, care au oferit recent sprijin solidar lui A. Lazăr, fost procuror din sistemul judiciar al poliției politice, în momentul denunțării trecutului său, arată chiar continuitatea totalitarismului și modul său de manifestare. Libertatea în România este încă o chestiune profund marcată, aflată în custodia structurilor de forță și a sateliților săi încă nedizolvați juridic.
Românii sunt liberi atât cât dispune sistemul de inginerii securistice creat din primele momente post-revoluționare. Un lacheu al statului totalitar, A. Lazăr, nu poate participa la tranșarea juridică sau morală a revoluției pentru că activitatea prin care s-a precizat ca persoană publică este una lipsită de interes în ce privește reforma publică, aducând atingere siguranței naționale sub aspectul democrației și vatămării imaginii drepturilor. Legea lustrației ar fi trimis de multă vreme un asemenea cetățean procuror în spațiul civil, fără a-i da posibilitatea să transforme “statul criminal” în decident al prezentului.
Faptul că două organizații care se revendică de la democrație, apără un procuror comunist, arată o disciplină, un ordin al sistemului aflat în alertă, încă funcțional. Același mod de lucru se regăsește în Justiție. In acest moment lipsa de credibilitate și de constituire democratică este atât de mare încât se poate constata că fosta Securitate s-a refăcut până și acolo unde exista o aparență democratică. Oameni și instituții presupus în slujba democrației, se dovedesc a fi parte a statului mafiot constituit și cu sprijinul lor, acum tot mai dovedit.
Apologia fostei Securități, directă sau indirectă, nu poate fi decât un element de coparticipațiune la reintroducerea în societate a sistemului totalitar și la relativizarea crimelor comunismului și post-comunismului. In cazul entităților publice implicate în asemenea operațiuni soluția este desigur autodizolvarea sau, în mod obligatoriu, retragerea utilității publice.
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66427 : Aprilie 17, 2019, 07:59:40 »

Si un articol, din acelasi cotidian, dar publicat in 2012, care aduce o minima lamurire a ceea ce unora li se pare a fi paradoxul acestor zile.


www.cotidianul.ro/societatea-timisoara-penetrata-de-oamenii-serviciilor-secrete/?fbclid=IwAR018B8DEdnL4JntDGPrKeodGNw0yXjqhN5HWCQF43lZmZvckhQxLsJ0cBk
Miercuri, 5 septembrie 2012

Societatea Timişoara, penetrată de oamenii serviciilor secrete

Sergiu Miat


Un fost ofiţer al servicilor secrete române spune că Societatea Timişoara, cea care a lansat ”Proclamaţia de la Timişoara”, în martie 1990, ar fi fost penetrată, încă din primii ani de activitate, de către informatori infiltraţi, dar şi că ultimele achiziţii în materie de ”nume sonore”, sub o mască politică, ar purta marca aceloraşi servicii secrete.
Fostul ofiţer nu vrea să dea nume de persoane infiltrate, dar spune, pentru cotidianul.ro, că supravegherea informativă în cazul Societăţii Timişoara ar fi fost realizată, în mare măsură, chiar din interiorul acesteia. ”Mai pot să scap câte o informaţie care să fie, pentru voi, ziariştii, o ştire. În anii ’90, imediat după înfiinţarea SRI, activitatea Societăţii Timişoara trebuia monitorizată. Decizia a venit de la Virgil Măgureanu (fost director al SRI) şi provenea chiar din conţinutul unui punct al Proclamaţiei, care vorbea despre descentralizare administrativă, ceea ce la vremea respectivă putea crea un precedent periculos în ţară, mai ales după ceea ce se întâmplase, tot pe atunci, la Tg. Mureş”, spune ofiţerul.
”Timişoara este hotărâtă să ia în serios şi să se folosească de principiul descentralizării economice şi administrative (ceea ce solicită şi astăzi liderii UDMR)” este fraza din conţinutul punctului 11 al Proclamaţiei de la Timişoara, lansată în 13 puncte, la 11 martie 1990, care ar fi stat la baza intrării organizaţiei civice de la care a emanat proclamaţia în supraveghere informativă.
”Noi ştiam că suntem supravegheaţi, mai ales în primii ani de activitate, când Societatea Timişoara era o forţă a societăţii civile şi care avea puterea să adune zeci de mii de oameni la manifestaţii publice. La o şedinţă a societăţii la care s-a discutat depre acest lucru, Seniorul Corneliu Coposu a spus să nu ne panicăm de acest lucru, pentru că nu avem nimic de ascuns”, a declarat Dumitru Ganţ, fost lider ţărănist şi membru al Societăţii Timişoara, pe care a părăsit-o însă ”din cauza unor divergenţe de opinie”.
De-a lungul timpului, mai mulţi membri ai Societăţii Timişoara au fost deconspiraţi ca foşti colaboratori ai Securităţii. Doru Braia, Mona Muscă sau pictorul Mihai Olteanu au fost daţi afară din societate pentru acest lucru. ”Dacă aceştia au mai colaborat şi cu noile structuri de informaţii din postura pe care o aveau, nu pot să vă spun. Cert este că noi ştiam dinainte ce acţiuni urma să întreprindă Societatea Timişoara”, mai zice fostul ofiţer SRI.
”Am ştiut şi ne-am folosit de dezinformări ca să ne batem joc de penetratori. Ziaristul Iosif Costinaş (membru al Societăţii, dar decedat între timp) a format o comisie în care foştii informatori ai Securităţii să demaşte în interiorul Societăţii Timişoara dacă au fost contactaţi ulterior de SRI. Atunci a ieşit la iveală preotul Eugen Jurcă, care fusese recontactat de fostul său ofiţer de legătură”, spune scriitorul Daniel Vighi, vicepreşedinte al Societăţii. ”Dacă mai prindem unul, îl dăm şi pe ăla afară”, a mai spus Vighi.
La 22 de ani de la înfiinţarea sa, Societatea Timişoara şi-a restrâns activitatea civică doar la susţinerea unei Legi a Lustraţiei, votată în Parlament, dar declarată neconstituţională de Curtea Constituţională, şi la readucerea unei statui dintr-un cimitir al oraşului într-o piaţă centrală. Politic, Societatea s-a declarat susţinătoarea PDL şi a preşedintelui Traian Băsescu. Membrii ei au luat poziţie publică, prin comunicate de presă şi plimbări de susţinere prin Timişoara, împotriva demiterii preşedintelui Băsescu. În sediul Societăţii Timişoara se află şi biroul parlamentar al europarlamentarului Monica Macovei, care participă şi ea la plata întregii chirii a spaţiului.
”Practic, Societatea stă în cinci oameni. Mai sunt şi alţii, dar în adormire”, spune vicepreşedintele Vighi. Recent, regizorul Sorin Ilieşiu a fost exclus din Societatea Timişoara pentru ”derapaje de la principiile democratice statuate în Proclamaţia din 1990”, după ce i-a făcut ”trădători” pe judecătorii care au invalidat referendumul de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. În rândurile membrilor Societăţii a fost primit, în schimb, Mihai Ungureanu, fostul şef al spionilor de la SIE. ”Ia fă legătura din ceea ce-ţi spuneam eu legat de infiltrările în Societatea Timişoara şi primirile recente de membri care au devenit «politici» din spioni şi caută o legătură vie din interior. Uite şi un cuvânt care-i uneşte pe cei doi, de acum colegi: Israel”, a mai spus fostul ofiţer de informaţii.
”Între cei cinci care mai suntem, unul e securist? E vorba de manipulare. De intoxicare”, e de părere vicepreşedintele Societăţii Timişoara, Daniel Vighi. ”Cât despre Ungureanu, acesta a fost manager, nu spion. A primit un salariu pentru asta”, a mai adăugat Vighi.
Memorat
 • Mr. G
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 2489
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66428 : Aprilie 17, 2019, 11:11:24 »

In legatura cu actiunea anuntata in postarea de mai sus, cea a unui grup de revolutionari din Bucuresti (cel putin asa stiu eu), pot preciza ca este vorba de un protest pe care vor sa-l faca la nivel de institutii ale Uniunii Europene, insa tinta lor nu este Bruxellesul, ci Strasbourgul. Am primit si va atasez o fotografie realizata in dimineata aceasta, dupa momentul plecarii din Bucuresti a grupului.PETITIE
CATRE,
Parlamentul Uniuni Europeane si Consiliul Uniuni Europeane
[/size][/b]

Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66429 : Aprilie 17, 2019, 11:27:45 »

Postarea lui Mr.G :
"PETITIE
CATRE,
Parlamentul Uniuni Europeane si Consiliul Uniuni Europeane
Delegatia membrilor Federatiei Nationale a Revolutionarilor din Decembrie 1989
(F.N.R.D 89), prezenti azi 17.04.2019, la Strasbourg, transmitem urmatoarea PETITIE
Parlamentului Uniuni Europeane si Consiliului Uniuni Europeane:
Incepand cu data de 16.12.1989 in Romania, s-a scandat :jos Ceausescu ! jos comunismul !
jos dictatura ! jos nomenclatura ! vrem libertate ! vrem democratie !
Ori invingem , ori murim !!!
Presedintele României a salutat finalizarea investigatiilor în „Dosarul Revolutiei” si
trimiterea cauzei spre judecare. Presedintele Klaus Werner Iohannis considerăcăaceasta
reprezintăun pas extrem de important, dupăo lungăperioadăde timp, în stabilirea
adevărului cu privire la evenimentele din Decembrie 1989. Crimele de la Revolutie nu pot
rămâne nepedepsite, precum si crimele si torturile, aplicate fostilor detinuti politici, savarsite
in perioada comunista, inainte de 1989 !!!
În repetate rânduri, Presedintele României a sustinut căadevărul trebuie săiasăla
ivealăsi a subliniat necesitatea unei decizii clare,temeinice si legale pentru inlaturarea in
totalitate a personelor implicate in acte de represiune si tortura a regimului comunist de
trista amintire, considerând căaceasta reprezintăo restantămajorăa societati civile romane.
Cum a fost posibila, numirea d.lui Augustin Lazar, in functia de Procuror General al
Romaniei, fara a se tine cont de activitatea reprobabila desfasurata ca procuror, inainte de
Revolutia din Decembrie 1989 ?
In consecinta, este inacceptabil ca, dupa 30 deani de la Revolutie Romana, in fruntea
Parchetului General al Romaniei, sa fie numit acelasi procuror, fost Presedinte al Comisiei
pentru eliberarea conditionata a detinutilor politici, in ghilimele ,, cazati ,, la penitenciarul
Aiud,refuzand cu rea credinta, cererile de eliberare conditionata a detinutilor, desi
indeplineau conditiile si criteriile necesare pentru a solicita acest lucru, incalcand astfel
demnitatea, drepturile si libertatile fundamentale ale omului.
Presedintele României subliniazăcăgeneratiile de astăzi au nevoie de educatie în
spiritul adevărului. Tinerii trebuie săstie căregimul comunist a îngrădit drepturile si
libertătile cetătenesti si a comis nenumărate crime si abuzuri. Trecutul trebuie săconstituie
un semnal de alarmăpentru tinerii de astăzi, iar societatea civila este obligata sa reactioneze
ori de cate ori este nevoie, prin mijloace democratice pentru evitarea derapajelor de orice fel
pentru consolidarea justitiei, respectarea drepturilor si libertatilor cetatenesti.
Semnalamfaptul ca in ceea ce priveste statul Roman, acesta nu respecta aplicarea
Legii 341/2004, Legea Recunostintei pentru cei care au infaptuit Revolutia Romana in
Decembrie 1989. Aceasta lege, a fost modificata prin ordonanta de urgenta nr. 95/2014,
emisa de guvernul Ponta,prin incalcarea legii si a constitutiei, in sensul ca a facilitat si
favorizat reluarea platiilor indemnizatilor lunare reparatorii, doar pentru un anumit numar
restrans de persoane din categoria luptatorilor remarcati prin fapte deosebite, selectati dupa
bunul plac al celora care au emis si pus in aplicare ordonanta, prin care s-a creat o grava
discriminarein randul revolutionarilor. Mentionam faptul, ca plata indemnizatilor
luptatorilor remarcati prin fapte deosebite si a urmasilor eroilor martiri au fost suspendate
in anul 2012, invocandu-se criza economica. In conditiile, in care Romania a inregistrat an
de an, cresteri economice in procente ridicate, au permis cresteri salariale la toate categoriile
socio-profesionale, iar pentru revolutionari, guvernul Romaniei, cu rea credinta, refuza sa
reglementeze acesta situatie creata de guvernul Ponta, prin emiterea ordonantei nr.
95/2014.
Solicitam, Parlamentului Uniuni Europeane si Consiliului Uniuni Europene,
precum si ambasadelor din Romania, sa interveniti la autoritatile de la Bucuresti :
1. sa-l demita imediat din functia de ProcurorGeneral al Romaniei, pe domnul Austin
Lazar, deoarece acest om nu merita si nu trebuie sa beneficieze de pensie de magistrat,
iar victimele lui sa beneficieze de o pensie derizorie de cateva sute de lei !!!
2. sa reglementeze Legea 341/2004, prin retragerea ordonantei de urgenta nr. 95/2014,
fiind un act normativ adoptat fara respectarea procedurilor legale, de emitere a unei
ordonante de urgenta. Emiterea ordonantei,nu a dovedit caracterul de urgenta, avand
in vedere ca nici pana la aceasta data, nu a fost dezbatuta si aprobata in Parlamentul
Romaniei, si nu in ultimul rand este discriminatorie si unele prevederi si articole din
oug 95/2014, nu reflecta adevarul istoric al Revolutiei Romane din Decembrie 1989.
Dupa cum stiti, Romania se afla sub lupa MCV-ului, doar in anumite situatii ! de aceea ne
intrebam, de ce in rapoartele MCV-ului, nu se fac referiri si la persoane aflate in aceiasi
situtie cu cea a d.lui Augustin Lazar ?"
[/size]
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66430 : Aprilie 17, 2019, 11:33:46 »

Transcriu textul petitiei postate de Mr. G direct pe Forum:

PETITIE

CATRE,

Parlamentul Uniuni Europeane si Consiliul Uniuni Europeane
 
Delegatia membrilor Federatiei Nationale a Revolutionarilor din Decembrie 1989
(F.N.R.D 89), prezenti azi 17.04.2019, la Strasbourg, transmitem urmatoarea PETITIE
Parlamentului Uniuni Europeane si Consiliului Uniuni Europeane:

Incepand cu data de 16.12.1989 in Romania, s-a scandat :jos Ceausescu !  jos comunismul !
jos dictatura ! jos nomenclatura !  vrem libertate ! vrem democratie !
Ori invingem , ori murim !!!

 
     Presedintele României a salutat finalizarea investigatiilor în „Dosarul Revolutiei” si trimiterea cauzei spre judecare. Presedintele Klaus Werner Iohannis consideră că aceasta reprezintă un pas extrem de important, după o lungă perioadă de timp, în stabilirea adevărului cu privire la evenimentele din Decembrie 1989. Crimele de la Revolutie nu pot rămâne nepedepsite, precum si crimele si torturile, aplicate fostilor detinuti politici, savarsite in perioada comunista, inainte de 1989 !!!

     În repetate rânduri, Presedintele României a sustinut că adevărul trebuie să iasă la iveală si a subliniat necesitatea unei decizii clare, temeinice si legale pentru inlaturarea in totalitate a personelor implicate in acte de represiune si tortura a regimului comunist de trista amintire, considerând că aceasta reprezintă o restantă majoră a societati civile romane.

Cum a fost posibila, numirea d.lui Augustin Lazar, in functia de Procuror  General al Romaniei, fara a se tine cont de activitatea reprobabila desfasurata ca  procuror,  inainte  de Revolutia din Decembrie 1989 ?

     In consecinta, este inacceptabil ca, dupa 30 de ani de la Revolutie Romana, in fruntea Parchetului General al Romaniei, sa fie numit acelasi procuror, fost Presedinte al Comisiei pentru eliberarea conditionata a detinutilor politici, in ghilimele ,, cazati ,, la penitenciarul Aiud, refuzand cu rea credinta, cererile de eliberare conditionata a detinutilor, desi indeplineau conditiile si criteriile necesare pentru a solicita acest lucru, incalcand astfel demnitatea, drepturile si libertatile fundamentale ale omului.

     Presedintele României subliniază că generatiile de astăzi au nevoie de educatie în spiritul adevărului. Tinerii trebuie să stie că regimul comunist a îngrădit drepturile si libertătile cetătenesti si a comis nenumărate crime si abuzuri. Trecutul trebuie să constituie un semnal de alarmă pentru tinerii de astăzi, iar societatea civila este obligata sa reactioneze ori de cate ori este nevoie, prin mijloace democratice pentru evitarea derapajelor de orice fel pentru consolidarea justitiei, respectarea drepturilor si libertatilor cetatenesti.

     Semnalam faptul ca in ceea ce priveste statul Roman, acesta nu respecta aplicarea Legii 341/2004, Legea Recunostintei pentru cei care au infaptuit Revolutia Romana in Decembrie 1989. Aceasta lege, a fost modificata prin ordonanta de urgenta nr. 95/2014, emisa de guvernul Ponta, prin incalcarea legii si a constitutiei, in sensul ca a facilitat si favorizat reluarea  platiilor indemnizatilor lunare reparatorii, doar pentru un anumit numar restrans de persoane din categoria luptatorilor remarcati prin fapte deosebite, selectati dupa bunul plac al celora care au emis si pus in aplicare ordonanta, prin care s-a creat o grava discriminare in randul revolutionarilor. Mentionam faptul, ca plata indemnizatilor luptatorilor remarcati prin fapte deosebite si a urmasilor eroilor martiri  au fost suspendate in anul 2012, invocandu-se criza economica. In conditiile, in care Romania a inregistrat an de an, cresteri economice in procente ridicate, au permis cresteri salariale la toate categoriile socio-profesionale, iar pentru revolutionari, guvernul Romaniei, cu rea credinta, refuza sa reglementeze acesta situatie creata de guvernul Ponta, prin emiterea  ordonantei nr. 95/2014.

     Solicitam, Parlamentului Uniuni Europeane si Consiliului Uniuni Europene, precum si ambasadelor din Romania, sa interveniti la autoritatile de la Bucuresti :

     1. sa-l demita imediat din functia de Procuror General al Romaniei, pe domnul Austin Lazar, deoarece acest om nu merita si nu trebuie sa beneficieze de pensie de magistrat, iar victimele lui sa beneficieze de o pensie derizorie de cateva sute de lei !!!

     2. sa reglementeze Legea  341/2004, prin retragerea ordonantei de urgenta nr. 95/2014, fiind un act normativ adoptat fara respectarea procedurilor legale, de emitere a unei ordonante de urgenta. Emiterea ordonantei, nu a dovedit caracterul de urgenta, avand in vedere ca nici pana la aceasta data, nu a fost dezbatuta si aprobata in Parlamentul Romaniei, si nu in ultimul rand este discriminatorie si unele prevederi si articole din oug 95/2014, nu reflecta  adevarul istoric al Revolutiei Romane din Decembrie 1989.

     Dupa cum stiti, Romania se afla sub  lupa MCV-ului, doar in anumite situatii ! de aceea ne  intrebam, de ce in rapoartele MCV-ului, nu se fac referiri si la persoane aflate in aceiasi situtie cu cea a  d.lui Augustin Lazar ?
Memorat
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66431 : Aprilie 17, 2019, 11:57:29 »

Cred ca textul de mai sus a provocat reactia urmatoare a domnului Alex Oprea:

Grupul Revolutionarilor din Decembrie 1989  Timisoara

www.facebook.com/groups/2123850424521651/2460771700829520/?comment_id=2461316330775057&notif_id=1555429262064866&notif_t=group_comment_reply
Alex Mircea Oprea
18 hrs
...

RUSINE REVOLUTIONARILOR CARE SUNT LA STRASBOURG ACUM

ALIANTA CIVICĂ ROMANIA SANATOASA se delimitează de orice fel de acțiune a revolutionarilor sustinători PSD sau a celor care se află în aceste momente la Strasbourg pe banii PSD pentru a face jocurile murdare ale mafiei bolșevice. Deasemenea dezavuăm public actul nemernic al unor revolutionari care au participat la circul de la ICCJ în sprijinul INRACTORULUI Nicolae Liviu Dragnea. Alianța nu tolerează nici un fel de încălcare a legii și nici un fel de sprijin pentru cei care au incălcat legea, mai ales în cazul lui Dragnea și a echipei sale de sprijin. Considerăm că pentru noi aceste personaje sunt nocive ca dealtfel pentru întreaga Românie. În cazul în care vom descoperi că la aceste acțiuni aU PARTICIPAT PERSOANE CARE SUNT MEMBRE ALE VRE-UNEI ASOCIATII DIN CADRUL ALIANTEI, aceste asociatii vor fi excluse din Aliantă.
Deasemenea așteptăm pozițiile publice ale asociațiilor de revoluționari din România.
 Președinte
 Alex Oprea

Alex Mircea Oprea COMUNICAT
Astăzi 17 aprilie 2019 am decis să mă retrag din toate funcțiile, inclusiv cea de simplu membru, legate de asociațiile de revoluționari. Nu pot accepta ca numele și persoana mea să fie asociate cu cele ale susținătorilor mafiei roșii.
Gestul meu vine ca urmare a faptului că grupuri de revoluționari l-au susținut pe Liviu Dragnea la ICCJ, încercând să pună presiune pe justiție, fapt inadmisibil într-o democrație. Deasemenea un alt grup de revoluționari s-a deplasat pe banii PSD cu un autocar la Strassbourg pentru a protesta chipurile împotriva ”statului paralel” noțiune fantasmagorică inventată de mafia bolșevică ce conduce azi România.
Așa cum am fost toată viața împotriva prostiei, milogilor și a comunismului, consider că mai important decât orice pe lumea asta e să nu îți fie silă de propria persoană. Aceste gesturi făcute de unii revoluționari fideli mafiei bolsevice pro ruse, pentru diferite avantaje materiale, se răsfrâng și asupra mea, ca luptător împotriva comunismului prin etichetări de genul: ”revolutionarii l-au susținut pe Dragnea la ICCJ, sau ”revolutionarii au făcut scandal...” etc. Nu accept și nu pot accepta să stau la aceeași masă sau să fiu băgat în aceeași categorie cu susținătorii PSD , deoarece eu am luptat tocmai impotriva acestor practici de tip nedemocratic. Cine sustine un mafiot este complicele acestuia! Eu nu am complicități cu NIMENI!
Alex Alex Mircea Oprea
Memorat
 • secarica
 • Full Member
 • ***
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 127
 • Vezi Profilul WWW
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66432 : Aprilie 17, 2019, 14:49:39 »

Cred ca textul de mai sus a provocat reactia urmatoare a domnului Alex Oprea:

Grupul Revolutionarilor din Decembrie 1989  Timisoara

RUSINE REVOLUTIONARILOR CARE SUNT LA STRASBOURG ACUM

ALIANTA CIVICĂ ROMANIA SANATOASA [...] dezavuăm public actul nemernic al unor revolutionari care au participat la circul de la ICCJ în sprijinul INRACTORULUI Nicolae Liviu Dragnea. [...]
 Președinte
 Alex Oprea

Alex Mircea Oprea COMUNICAT
Astăzi 17 aprilie 2019 am decis să mă retrag din toate funcțiile, inclusiv cea de simplu membru, [...] Gestul meu vine ca urmare a faptului că grupuri de revoluționari l-au susținut pe Liviu Dragnea la ICCJ, încercând să pună presiune pe justiție, fapt inadmisibil într-o democrație. [...]
Alex Alex Mircea Oprea


Există vreo dovadă în sensul celor afirmate ? (mă refer la acele grupuri de susținere, nu la demisia domnului Alex Oprea Smiley)
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5769
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66433 : Aprilie 17, 2019, 15:28:49 »

Au apărut informații noi, de data aceasta în presă, despre protestul revouționarilor plecați la Strasbourg. Pe mine mă miră că nu le avem noi mai întîi. Normal ar fi fost să existe un flux controlat, ritmic de informații între ei și țară, în special cu portalul și grupurile de pe Facebook, sau mai modest de atat, cei din delegația respectivă de ce nu postează cel puțin pe conturile lor de Facebook proprii?
Memorat
 • NVal
 • Hero Member
 • *****
 • Deconectat Deconectat
 • Mesaje: 5769
 • Vezi Profilul
Răspuns: ANUNTURI
« Răspunde #66434 : Aprilie 17, 2019, 15:36:34 »

Articol de pe Șokant.com, postat cu puțin timp în urmă,
http://sokant.com/mai-multi-revolutionari-s-au-strans-in-fata-parlamentului-european-si-cer-demiterea-lui-lazar/?fbclid=IwAR3e7_B5aYMSfvISGuf-XffIu6cqS0QdHvEbhKElXpbxDE7eRqnSjH0RE4A

MAI MULŢI REVOLUŢIONARI S-AU STRÂNS ÎN FAŢA PARLAMENTULUI EUROPEAN ŞI CER DEMITEREA LUI LAZĂRMai mulţi revoluţionari s-au strâns în faţa parlamentului European şi cer demisia lui Augustin Lazăr, potrivit România TV.
Zeci de oameni cer demiterea lui Augustin Lazăr și drepturi pentru ei. De șase luni, Augustin Lazăr este în procedura de revocare din funcţie, dar președintele ignoră cererea ministrului Justiției.
Augustin Lazăr ține de funcție din două motive. În primul rând, pensia de 27.000 de lei, bani pe care Augustin Lazăr i-ar primi dacă iese din activitate în calitate de procuror cu funcţie de execuţie.
În al doilea rând, o eventuală revocare ar face imposibilă numirea în funcţia de judecător la Curtea Constituțională. Situaţie în care ar risca, de asemenea, să piardă, pe lângă pensia uriaşă, un salariu la fel de mare de la CCR.
Memorat
Pagini: 1 ... 4427 4428 [4429] 4430 4431 ... 4547
Schimbă forumul: